Γιατί σερβιτόροι δεν υπάρχουν ??? Δεν θα πάω σε ένα μαγαζί γιατί μου αρέσει ο σερβιτόρος. εκτός κι αν παραδέχεσαι ότι οι περισσότεροι είναι Λιγουρία

Επίσης ακόμα και άντρες δεν έχω ακούσει να λένε "θα πάω εκεί γιατί είναι ωραία αυτή που σερβίρει " όλοι νομίζω πάμε για τους ίδιους λόγους σε ένα μαγαζί.
Δεν χρειάζεται να διαβάσω τίποτε άλλο και θα σου πω απλά αν ένας εργοδότης σκεφτεί σαν εσένα καλύτερα να μην το ανοίξει το μαγαζί του γιατί απλά θα πάει άπατο..
Δεν εχει καμια σχέση η λογική που παρουσιαζεις εσύ με τον σκοπό που κάποιος χρεώνεται και επενδύει σε μια επιχείρηση προκειμένου να γίνει βιώσιμη..
Θα πλασάρει- πουλήσει ότι θα του φέρει περισσότερο χρήμα..
Δεν ανοίγει μαγαζί για να πάει ενάντια σε αυτό που εχει ΗΔΗ καθοριστεί από άλλους?
Μην μπερδεύεσαι εδώ παίζονται ζωές και περιουσίες, δεν χωράνε συναισθηματισμοι..
θα επηρεαστω εγω τι θα πεις εσύ αν εμένα η δίμετρη που έχω για πόρτα στο μαγαζί μου μου φέρνει ζεστό χρήμα?
Πόσος με ενδιαφέρει αφού στο τέλος της βραδιάς έχουν βγει όλα τα λειτουργικά έξοδα και να έχει μένει και ένα καλό πόσο για εμένα..
Μιλάμε για επιχείρηση και όχι για φιλανθρωπικό ίδρυμα.
Αν θέλουμε να διορθωθεί ο κόσμος ας ξεκινήσουμε από τα social καλύτερα που εκεί τι βλέπεις?
Ποιοι είναι αυτοί που καθορίσουν την αγορά και το marketing?
Ποιους ακολουθείς εσύ εκεί?
Λυπάμαι αλλά θες πολλά ψωμιά ακόμα για να μάθεις να διαχωρίζεις τον όρο επιχείρηση-εργοδότης με τον συναισθηματισμο που το βλέπεις εσύ ...