rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2023 στις 12:28 Η rafaela11: #101 11-12-23 12:28 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Αν και δεν αφορά το μετρό, αφορά όμως τη νροπιαστικη εικόνα μιας βρώμικης πόλης με υπηρεσίες δημοτικές καθαριότητας σε πλήρη δυσλειτουργία και συγκοινωνίες στα όρια κονσερβοποιησης των πολιτών Αυτή η κατάσταση αφορά πολλές γειτονιές της Ανατολικής Θεσσαλονίκης Click για ανάπτυξη... Ξέρεις τι, φταίνε και οι πολίτες όμως. Βγάζεις μπαζα; θέλεις να κάνεις μετακόμιση; πάρε ένα τηλέφωνο ρε φίλε να βάλεις όλα τα κουτια, τα παλια επιπλα, τα στρώματα ή τα μπάζα που θες πετάξεις στους ειδικους μεγαλους καδους που φέρνουν... γιατί να πεις "ε δεν με νοιάζει" και να τα παρατήσεις στο δρομο; Υπάρχουν άλλες υπηρεσίες που παίρνουν τέτοια πράγματα, και άλλοι τα σκουπίδια. Ένα τηλέφωνο είναι. Και για όσους προλάβουν και πουν , "δεν το σηκώνουν" Το καλοκαίρι έτυχε στη γειτονιά μου να γίνουν 100 μετακομίσεις, όλοι άφησαν τη γειτονιά σε τέτοια κατάσταση.. Πήρα εγώ τηλέφωνο ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ, για να έρθουν να τα πάρουν, και με ενημέρωσαν πως κάθε Τρίτη και Πέμπτη τα μαζεύουν αλλά αν είναι σε μεγάλο όγκο να παίρνουμε ένα τηλ. Και ήρθαν όλα και τα πήραν κανονικά. Δεν λέω ότι όλοι είναι άγιοι, κι ο δήμος κάνει τραγικά λαθη, αλλά το αποτέλεσμα πρώτα ξεκινάει από εμάς.. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.161 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:58 Η amarelia έγραψε: #102 11-12-23 13:58 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Υπάρχουν άλλες υπηρεσίες που παίρνουν τέτοια πράγματα, και άλλοι τα σκουπίδια. Click για ανάπτυξη... Καλή τύχη να έρθουν αυτές οι άλλες υπηρεσίες να τα πάρουν. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2023 στις 14:15 Η rafaela11: #103 11-12-23 14:15 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Καλή τύχη να έρθουν αυτές οι άλλες υπηρεσίες να τα πάρουν. Click για ανάπτυξη... Εγώ οσες φορές έχω πάρει έχουν έρθει, κανονικά, ξερεις. Επισης Θεσσαλονίκη έχω δει κανονικά κα περνάνε να τα πάρουν. Ίσως και να είχα καλή τύχη. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.206 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2023 στις 14:47 Ο giannhs2001: #104 11-12-23 14:47 Η Θεσσαλονίκη χρειάζεται έναν μαζικό βομβαρδισμό (εκτός από τα μνημεία) στα πάντα και να ξαναχτιστεί από την αρχή. Τρομερά κακοφτιαγμένη πόλη (και η Αθήνα το ίδιο). Όλα τα άλλα που λέτε είναι ημίμετρα. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 08:58 Ο American Economist: #105 29-01-24 08:58 Σαν σήμερα το 2000 άνοιξε το Μέτρο της Αθήνας το οποίο άλλαξε για πάντα τον τρόπο μετακίνησης των Αθηναίων. Πέρασαν 24 χρόνια από τότε, εδώ είναι ένα Video που δείχνει την πρώτη ημέρα λειτουργίας όπου η είσοδος των επιβατών ήταν εντελώς δωρεάν για λόγους γνωριμίας. Η επισκεψιμότητα έσπασε όλα τα ρεκόρ καθώς ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο επιβάτες την πρώτη ημέρα λειτουργίας του ενώ τις πρώτες 10 ημέρες η συνολική επιβατική κίνηση έφτασε τα 7 εκατομμύρια επιβάτες. Το Μετρό έχει γενέθλια και γίνεται 24 ετών: Το έργο που άλλαξε την Αθήνα Το Μετρό γίνεται σήμερα (29.01.2024) 24 ετών. Άνοιξε τις πύλες του για το κοινό στις 29 Ιανουαρίου 2000 και ήρθε να αλλάξει τελείως τον κυκλοφοριακό χάρτη www.newsit.gr Τελευταία επεξεργασία: 29 Ιανουαρίου 2024 rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 09:46 Η rafaela11: #106 29-01-24 09:46 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Σαν σήμερα το 2000 άνοιξε το Μέτρο της Αθήνας το οποίο άλλαξε για πάντα τον τρόπο μετακίνησης των Αθηναίων. Πέρασαν 24 χρόνια από τότε, εδώ είναι ένα Video που δείχνει την πρώτη ημέρα λειτουργίας όπου η είσοδος των επιβατών ήταν εντελώς δωρεάν για λόγους γνωριμίας. Η επισκεψιμότητα έσπασε όλα τα ρεκόρ καθώς ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο επιβάτες την πρώτη ημέρα λειτουργίας του ενώ τις πρώτες 10 ημέρες η συνολική επιβατική κίνηση έφτασε τα 7 εκατομμύρια επιβάτες. Το Μετρό έχει γενέθλια και γίνεται 24 ετών: Το έργο που άλλαξε την Αθήνα Το Μετρό γίνεται σήμερα (29.01.2024) 24 ετών. Άνοιξε τις πύλες του για το κοινό στις 29 Ιανουαρίου 2000 και ήρθε να αλλάξει τελείως τον κυκλοφοριακό χάρτη www.newsit.gr Click για ανάπτυξη... Και σήμερα συμβαίνει αυτό μετά από 17 χρόνια, ΤΥΧΑΙΟ; δεν νομίζω Συνδεθείτε στο Facebook Συνδεθείτε στο Facebook για να αρχίσετε να κοινοποιείτε και να συνδέεστε με τους φίλους, την οικογένεια και άτομα που γνωρίζετε. www.facebook.com American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 09:47 Ο American Economist: #107 29-01-24 09:47 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Και σήμερα συμβαίνει αυτό μετά από 17 χρόνια, ΤΥΧΑΙΟ; δεν νομίζω Συνδεθείτε στο Facebook Συνδεθείτε στο Facebook για να αρχίσετε να κοινοποιείτε και να συνδέεστε με τους φίλους, την οικογένεια και άτομα που γνωρίζετε. www.facebook.com Click για ανάπτυξη... Είπαν να γιορτάσουν και εκείνοι για το μέτρο που δεν έχουν . rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 09:48 Η rafaela11: #108 29-01-24 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Είπαν να γιορτάσουν και εκείνοι για το μέτρο που δεν έχουν . Click για ανάπτυξη... Ρε ποιος το χεζει το μετρο, 3 λωρίδες να περνάνε τα αμάξια επιτέλους επειδή τελείωσε ΕΝΑ ΕΡΓΟ του μετρό, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και για εμάς τους πεζούς η Βενιζέλου δεν θα είναι το ζικ ζακ του πακμαν να πούμε American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 09:50 Ο American Economist: #109 29-01-24 09:50 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ρε ποιος το χεζει το μετρο, 3 λωρίδες να περνάνε τα αμάξια επιτέλους επειδή τελείωσε ΕΝΑ ΕΡΓΟ του μετρό, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και για εμάς τους πεζούς η Βενιζέλου δεν θα είναι το ζικ ζακ του πακμαν να πούμε Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά σε λίγο καιρό θα έχετε το Flyover . rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 09:51 Η rafaela11: #110 29-01-24 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ναι αλλά σε λίγο καιρό θα έχετε το Flyover . Click για ανάπτυξη... Ναι, όταν θα έχω εγγόνια θα μου τα λένε Ε ρε τι έχει να γίνει το καλοκαίρι που θέλουν όλοι να πάνε Χαλκιδική Κάτι ξέρω και πάω από Ολυμπιάδα και Παντελεήμονα μεριά, μια χαρα θαλασσα και εκει Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 12:49 Ο Panzerkampfwagen: #111 29-01-24 12:49 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ε ρε τι έχει να γίνει το καλοκαίρι που θέλουν όλοι να πάνε Χαλκιδική Click για ανάπτυξη... Με το flyover ξεχνάμε Χαλκιδική, εκτός αν το πάς φουλ στρατιωτικά και ξυπνάς από τις 04:30 για να φεύγεις τότε. Δίπλα από το σπίτι μου έχω δημοτικό κολυμβητήριο. Ήδη ξέρω που θα περάσω το καλοκαιράκι μου (που, ας σημειωθεί, είναι το πρώτο ύστερα από πολύ καιρό που θα το περάσω στη Θεσσαλονίκη και όχι σε κάποιο στρατόπεδο). rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 12:57 Η rafaela11: #112 29-01-24 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Με το flyover ξεχνάμε Χαλκιδική, εκτός αν το πάς φουλ στρατιωτικά και ξυπνάς από τις 04:30 για να φεύγεις τότε. Δίπλα από το σπίτι μου έχω δημοτικό κολυμβητήριο. Ήδη ξέρω που θα περάσω το καλοκαιράκι μου (που, ας σημειωθεί, είναι το πρώτο ύστερα από πολύ καιρό που θα το περάσω στη Θεσσαλονίκη και όχι σε κάποιο στρατόπεδο). Click για ανάπτυξη... ή όπως ειπα μπορείς να πας σταυρό, ασπροβαλτα, ολυμπιαδα ή πλαταμωνα μεριά που έχει επίσης ωραίες παραλίες, πιο λίγο κόσμο και όχι τόση κίνηση στο δρόμο. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.206 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 12:58 Ο giannhs2001: #113 29-01-24 12:58 Το flyover έπρεπε να αρχίσει όταν θα ολοκληρώνονταν το μετρό. Και όταν εννοώ ολοκληρώνονταν δεν λέω η βασική γραμμή, αναφέρομαι και για την επέκταση των δυτικών και μη πω και του αεροδρομίου. Τα πρωϊνά επικρατεί το απόλυτο χάος σε μποτιλιάρισμα. Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 12:58 Ο Panzerkampfwagen: #114 29-01-24 12:58 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: ή όπως ειπα μπορείς να πας σταυρό, ασπροβαλτα, ολυμπιαδα ή πλαταμωνα μεριά που έχει επίσης ωραίες παραλίες, πιο λίγο κόσμο και όχι τόση κίνηση στο δρόμο. Click για ανάπτυξη... Μπα δεν μου αρέσουν αυτές, πολλή βαλκανίλα και ελάχιστες κοπελίτσες στην ηλικία μου rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 13:09 Η rafaela11: #115 29-01-24 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Μπα δεν μου αρέσουν αυτές, πολλή βαλκανίλα και ελάχιστες κοπελίτσες στην ηλικία μου Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις δίκιο φίλε, δεν κοιτάς καλά Ειδικά σε ορισμένες στο σταυρό και στο gallaria στο παντελημονα ουυυυ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Ιανουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: πολλή βαλκανίλα Click για ανάπτυξη... @giannhs2001 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 20 Απριλίου 2024 στις 22:47 Ο American Economist: #116 20-04-24 22:47 @giannhs2001 @Poirot έχουμε εξελίξεις. Ούτε στο λογότυπο δεν τα βρίσκουν… Στην ματαίωση του διαγωνισμού λογοτύπου του Μετρό της Θεσσαλονίκης προχώρησε η εταιρεία… www.newsauto.gr amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.161 μηνύματα. 20 Απριλίου 2024 στις 22:50 Η amarelia έγραψε: #117 20-04-24 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: @giannhs2001 @Poirot έχουμε εξελίξεις. Ούτε στο λογότυπο δεν τα βρίσκουν… Στην ματαίωση του διαγωνισμού λογοτύπου του Μετρό της Θεσσαλονίκης προχώρησε η εταιρεία… www.newsauto.gr Click για ανάπτυξη... πωπω, ας το φτιάξουν αυτό το γιοφύρι της άρτας κι ας βάλουν για λογότυπο μια μπουγάτσα πραγματικά χέστηκαν οι άνθρωποι American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 20 Απριλίου 2024 στις 22:51 Ο American Economist: #118 20-04-24 22:51 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: πωπω, ας το φτιάξουν αυτό το γιοφύρι της άρτας κι ας βάλουν για λογότυπο μια μπουγάτσα πραγματικά χέστηκαν οι άνθρωποι Click για ανάπτυξη... Το πιο αστείο σε αυτήν την υπόθεση είναι ότι μέχρι να μπει σε λειτουργία οι συρμοί θα έχουν γίνει depreciated με αποτέλεσμα να θέλουν αλλαγή . giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.206 μηνύματα. 20 Απριλίου 2024 στις 23:06 Ο giannhs2001: #119 20-04-24 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: @giannhs2001 @Poirot έχουμε εξελίξεις. Ούτε στο λογότυπο δεν τα βρίσκουν… Στην ματαίωση του διαγωνισμού λογοτύπου του Μετρό της Θεσσαλονίκης προχώρησε η εταιρεία… www.newsauto.gr Click για ανάπτυξη... Είναι όλο μία σκέτη απογοήτευση. Κάθε τι που μαθαίνεις για αυτό το έργο... 20 χρόνια για μία άχρηστη γραμμή που θα εξ υπηρετεί ένα τμήμα μόνο των ανατολικών μέχρι το σιδηρόδρομο. Ούτε τα ΚΤΕΛ, ούτε τα δυτικά ούτε το αεροδρόμιο. Τίποτα... Αχρηστούρα. Αυτή η χώρα είναι ντροπή. Guest 991508 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Απριλίου 2024 στις 23:08 Ο Guest 991508: #120 20-04-24 23:08 Πόσα χρόνια πληρώνουμε το υποτιθέμενο μετρό; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Unboxholics Kate1914 AggelikiGr giannhs2001 chester20080 Scandal charmander Paragontas7000 back2967 American Economist taketrance Memetchi Joji Sosstoss Libertus camil Jack of Spades Kafkinos rafaela11 johnsala fmarulezkd giorgos5002 Searching Ilma Κίβδηλος Entropy24 Wilsongeo Ilikntas Lathy Drscientist bibliofagos Wonderkid Rene2004 SlimShady fourkaki synopsis Μήτσος10 touvlo fockos Corfu kitty A350 synthnightingale gegeorgiou90 userguest psaiek thenutritionist Ωρορα GeorgePap2003 vasilis123321 J.Cameron aggelosst9 alexis.patrinos msk P.Dam. Ryuzaki Totreno teoaenaos phleidhs tsiobieman Nala Debugging_Daemon Dr. Gl. Luminous Hecticism MrT Αντικειμενικός User2350 jj! donut_daddy jellojina Fernando_A Esperos1 hirasawayui ana.roi marww Alessandra Eliza KTr! ilias_21 Maynard Shadowban aggorf Δροσουλίτης Meow bigthor AK-92 Εχέμυθη tslef8 alexd99 ggl ougka pougka parrot/παπαγάλος i11i1i1i1ii1i1i Mt73 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από glayki: Αν και δεν αφορά το μετρό, αφορά όμως τη νροπιαστικη εικόνα μιας βρώμικης πόλης με υπηρεσίες δημοτικές καθαριότητας σε πλήρη δυσλειτουργία και συγκοινωνίες στα όρια κονσερβοποιησης των πολιτών Αυτή η κατάσταση αφορά πολλές γειτονιές της Ανατολικής Θεσσαλονίκης Click για ανάπτυξη... Ξέρεις τι, φταίνε και οι πολίτες όμως. Βγάζεις μπαζα; θέλεις να κάνεις μετακόμιση; πάρε ένα τηλέφωνο ρε φίλε να βάλεις όλα τα κουτια, τα παλια επιπλα, τα στρώματα ή τα μπάζα που θες πετάξεις στους ειδικους μεγαλους καδους που φέρνουν... γιατί να πεις "ε δεν με νοιάζει" και να τα παρατήσεις στο δρομο; Υπάρχουν άλλες υπηρεσίες που παίρνουν τέτοια πράγματα, και άλλοι τα σκουπίδια. Ένα τηλέφωνο είναι. Και για όσους προλάβουν και πουν , "δεν το σηκώνουν" Το καλοκαίρι έτυχε στη γειτονιά μου να γίνουν 100 μετακομίσεις, όλοι άφησαν τη γειτονιά σε τέτοια κατάσταση.. Πήρα εγώ τηλέφωνο ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ, για να έρθουν να τα πάρουν, και με ενημέρωσαν πως κάθε Τρίτη και Πέμπτη τα μαζεύουν αλλά αν είναι σε μεγάλο όγκο να παίρνουμε ένα τηλ. Και ήρθαν όλα και τα πήραν κανονικά. Δεν λέω ότι όλοι είναι άγιοι, κι ο δήμος κάνει τραγικά λαθη, αλλά το αποτέλεσμα πρώτα ξεκινάει από εμάς..
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.161 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:58 Η amarelia έγραψε: #102 11-12-23 13:58 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Υπάρχουν άλλες υπηρεσίες που παίρνουν τέτοια πράγματα, και άλλοι τα σκουπίδια. Click για ανάπτυξη... Καλή τύχη να έρθουν αυτές οι άλλες υπηρεσίες να τα πάρουν. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2023 στις 14:15 Η rafaela11: #103 11-12-23 14:15 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Καλή τύχη να έρθουν αυτές οι άλλες υπηρεσίες να τα πάρουν. Click για ανάπτυξη... Εγώ οσες φορές έχω πάρει έχουν έρθει, κανονικά, ξερεις. Επισης Θεσσαλονίκη έχω δει κανονικά κα περνάνε να τα πάρουν. Ίσως και να είχα καλή τύχη. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.206 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2023 στις 14:47 Ο giannhs2001: #104 11-12-23 14:47 Η Θεσσαλονίκη χρειάζεται έναν μαζικό βομβαρδισμό (εκτός από τα μνημεία) στα πάντα και να ξαναχτιστεί από την αρχή. Τρομερά κακοφτιαγμένη πόλη (και η Αθήνα το ίδιο). Όλα τα άλλα που λέτε είναι ημίμετρα. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 08:58 Ο American Economist: #105 29-01-24 08:58 Σαν σήμερα το 2000 άνοιξε το Μέτρο της Αθήνας το οποίο άλλαξε για πάντα τον τρόπο μετακίνησης των Αθηναίων. Πέρασαν 24 χρόνια από τότε, εδώ είναι ένα Video που δείχνει την πρώτη ημέρα λειτουργίας όπου η είσοδος των επιβατών ήταν εντελώς δωρεάν για λόγους γνωριμίας. Η επισκεψιμότητα έσπασε όλα τα ρεκόρ καθώς ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο επιβάτες την πρώτη ημέρα λειτουργίας του ενώ τις πρώτες 10 ημέρες η συνολική επιβατική κίνηση έφτασε τα 7 εκατομμύρια επιβάτες. Το Μετρό έχει γενέθλια και γίνεται 24 ετών: Το έργο που άλλαξε την Αθήνα Το Μετρό γίνεται σήμερα (29.01.2024) 24 ετών. Άνοιξε τις πύλες του για το κοινό στις 29 Ιανουαρίου 2000 και ήρθε να αλλάξει τελείως τον κυκλοφοριακό χάρτη www.newsit.gr Τελευταία επεξεργασία: 29 Ιανουαρίου 2024 rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 09:46 Η rafaela11: #106 29-01-24 09:46 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Σαν σήμερα το 2000 άνοιξε το Μέτρο της Αθήνας το οποίο άλλαξε για πάντα τον τρόπο μετακίνησης των Αθηναίων. Πέρασαν 24 χρόνια από τότε, εδώ είναι ένα Video που δείχνει την πρώτη ημέρα λειτουργίας όπου η είσοδος των επιβατών ήταν εντελώς δωρεάν για λόγους γνωριμίας. Η επισκεψιμότητα έσπασε όλα τα ρεκόρ καθώς ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο επιβάτες την πρώτη ημέρα λειτουργίας του ενώ τις πρώτες 10 ημέρες η συνολική επιβατική κίνηση έφτασε τα 7 εκατομμύρια επιβάτες. Το Μετρό έχει γενέθλια και γίνεται 24 ετών: Το έργο που άλλαξε την Αθήνα Το Μετρό γίνεται σήμερα (29.01.2024) 24 ετών. Άνοιξε τις πύλες του για το κοινό στις 29 Ιανουαρίου 2000 και ήρθε να αλλάξει τελείως τον κυκλοφοριακό χάρτη www.newsit.gr Click για ανάπτυξη... Και σήμερα συμβαίνει αυτό μετά από 17 χρόνια, ΤΥΧΑΙΟ; δεν νομίζω Συνδεθείτε στο Facebook Συνδεθείτε στο Facebook για να αρχίσετε να κοινοποιείτε και να συνδέεστε με τους φίλους, την οικογένεια και άτομα που γνωρίζετε. www.facebook.com American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 09:47 Ο American Economist: #107 29-01-24 09:47 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Και σήμερα συμβαίνει αυτό μετά από 17 χρόνια, ΤΥΧΑΙΟ; δεν νομίζω Συνδεθείτε στο Facebook Συνδεθείτε στο Facebook για να αρχίσετε να κοινοποιείτε και να συνδέεστε με τους φίλους, την οικογένεια και άτομα που γνωρίζετε. www.facebook.com Click για ανάπτυξη... Είπαν να γιορτάσουν και εκείνοι για το μέτρο που δεν έχουν . rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 09:48 Η rafaela11: #108 29-01-24 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Είπαν να γιορτάσουν και εκείνοι για το μέτρο που δεν έχουν . Click για ανάπτυξη... Ρε ποιος το χεζει το μετρο, 3 λωρίδες να περνάνε τα αμάξια επιτέλους επειδή τελείωσε ΕΝΑ ΕΡΓΟ του μετρό, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και για εμάς τους πεζούς η Βενιζέλου δεν θα είναι το ζικ ζακ του πακμαν να πούμε American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 09:50 Ο American Economist: #109 29-01-24 09:50 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ρε ποιος το χεζει το μετρο, 3 λωρίδες να περνάνε τα αμάξια επιτέλους επειδή τελείωσε ΕΝΑ ΕΡΓΟ του μετρό, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και για εμάς τους πεζούς η Βενιζέλου δεν θα είναι το ζικ ζακ του πακμαν να πούμε Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά σε λίγο καιρό θα έχετε το Flyover . rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 09:51 Η rafaela11: #110 29-01-24 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ναι αλλά σε λίγο καιρό θα έχετε το Flyover . Click για ανάπτυξη... Ναι, όταν θα έχω εγγόνια θα μου τα λένε Ε ρε τι έχει να γίνει το καλοκαίρι που θέλουν όλοι να πάνε Χαλκιδική Κάτι ξέρω και πάω από Ολυμπιάδα και Παντελεήμονα μεριά, μια χαρα θαλασσα και εκει Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 12:49 Ο Panzerkampfwagen: #111 29-01-24 12:49 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ε ρε τι έχει να γίνει το καλοκαίρι που θέλουν όλοι να πάνε Χαλκιδική Click για ανάπτυξη... Με το flyover ξεχνάμε Χαλκιδική, εκτός αν το πάς φουλ στρατιωτικά και ξυπνάς από τις 04:30 για να φεύγεις τότε. Δίπλα από το σπίτι μου έχω δημοτικό κολυμβητήριο. Ήδη ξέρω που θα περάσω το καλοκαιράκι μου (που, ας σημειωθεί, είναι το πρώτο ύστερα από πολύ καιρό που θα το περάσω στη Θεσσαλονίκη και όχι σε κάποιο στρατόπεδο). rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 12:57 Η rafaela11: #112 29-01-24 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Με το flyover ξεχνάμε Χαλκιδική, εκτός αν το πάς φουλ στρατιωτικά και ξυπνάς από τις 04:30 για να φεύγεις τότε. Δίπλα από το σπίτι μου έχω δημοτικό κολυμβητήριο. Ήδη ξέρω που θα περάσω το καλοκαιράκι μου (που, ας σημειωθεί, είναι το πρώτο ύστερα από πολύ καιρό που θα το περάσω στη Θεσσαλονίκη και όχι σε κάποιο στρατόπεδο). Click για ανάπτυξη... ή όπως ειπα μπορείς να πας σταυρό, ασπροβαλτα, ολυμπιαδα ή πλαταμωνα μεριά που έχει επίσης ωραίες παραλίες, πιο λίγο κόσμο και όχι τόση κίνηση στο δρόμο. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.206 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 12:58 Ο giannhs2001: #113 29-01-24 12:58 Το flyover έπρεπε να αρχίσει όταν θα ολοκληρώνονταν το μετρό. Και όταν εννοώ ολοκληρώνονταν δεν λέω η βασική γραμμή, αναφέρομαι και για την επέκταση των δυτικών και μη πω και του αεροδρομίου. Τα πρωϊνά επικρατεί το απόλυτο χάος σε μποτιλιάρισμα. Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 12:58 Ο Panzerkampfwagen: #114 29-01-24 12:58 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: ή όπως ειπα μπορείς να πας σταυρό, ασπροβαλτα, ολυμπιαδα ή πλαταμωνα μεριά που έχει επίσης ωραίες παραλίες, πιο λίγο κόσμο και όχι τόση κίνηση στο δρόμο. Click για ανάπτυξη... Μπα δεν μου αρέσουν αυτές, πολλή βαλκανίλα και ελάχιστες κοπελίτσες στην ηλικία μου rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 13:09 Η rafaela11: #115 29-01-24 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Μπα δεν μου αρέσουν αυτές, πολλή βαλκανίλα και ελάχιστες κοπελίτσες στην ηλικία μου Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις δίκιο φίλε, δεν κοιτάς καλά Ειδικά σε ορισμένες στο σταυρό και στο gallaria στο παντελημονα ουυυυ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Ιανουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: πολλή βαλκανίλα Click για ανάπτυξη... @giannhs2001 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 20 Απριλίου 2024 στις 22:47 Ο American Economist: #116 20-04-24 22:47 @giannhs2001 @Poirot έχουμε εξελίξεις. Ούτε στο λογότυπο δεν τα βρίσκουν… Στην ματαίωση του διαγωνισμού λογοτύπου του Μετρό της Θεσσαλονίκης προχώρησε η εταιρεία… www.newsauto.gr amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.161 μηνύματα. 20 Απριλίου 2024 στις 22:50 Η amarelia έγραψε: #117 20-04-24 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: @giannhs2001 @Poirot έχουμε εξελίξεις. Ούτε στο λογότυπο δεν τα βρίσκουν… Στην ματαίωση του διαγωνισμού λογοτύπου του Μετρό της Θεσσαλονίκης προχώρησε η εταιρεία… www.newsauto.gr Click για ανάπτυξη... πωπω, ας το φτιάξουν αυτό το γιοφύρι της άρτας κι ας βάλουν για λογότυπο μια μπουγάτσα πραγματικά χέστηκαν οι άνθρωποι American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 20 Απριλίου 2024 στις 22:51 Ο American Economist: #118 20-04-24 22:51 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: πωπω, ας το φτιάξουν αυτό το γιοφύρι της άρτας κι ας βάλουν για λογότυπο μια μπουγάτσα πραγματικά χέστηκαν οι άνθρωποι Click για ανάπτυξη... Το πιο αστείο σε αυτήν την υπόθεση είναι ότι μέχρι να μπει σε λειτουργία οι συρμοί θα έχουν γίνει depreciated με αποτέλεσμα να θέλουν αλλαγή . giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.206 μηνύματα. 20 Απριλίου 2024 στις 23:06 Ο giannhs2001: #119 20-04-24 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: @giannhs2001 @Poirot έχουμε εξελίξεις. Ούτε στο λογότυπο δεν τα βρίσκουν… Στην ματαίωση του διαγωνισμού λογοτύπου του Μετρό της Θεσσαλονίκης προχώρησε η εταιρεία… www.newsauto.gr Click για ανάπτυξη... Είναι όλο μία σκέτη απογοήτευση. Κάθε τι που μαθαίνεις για αυτό το έργο... 20 χρόνια για μία άχρηστη γραμμή που θα εξ υπηρετεί ένα τμήμα μόνο των ανατολικών μέχρι το σιδηρόδρομο. Ούτε τα ΚΤΕΛ, ούτε τα δυτικά ούτε το αεροδρόμιο. Τίποτα... Αχρηστούρα. Αυτή η χώρα είναι ντροπή. Guest 991508 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Απριλίου 2024 στις 23:08 Ο Guest 991508: #120 20-04-24 23:08 Πόσα χρόνια πληρώνουμε το υποτιθέμενο μετρό; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Unboxholics Kate1914 AggelikiGr giannhs2001 chester20080 Scandal charmander Paragontas7000 back2967 American Economist taketrance Memetchi Joji Sosstoss Libertus camil Jack of Spades Kafkinos rafaela11 johnsala fmarulezkd giorgos5002 Searching Ilma Κίβδηλος Entropy24 Wilsongeo Ilikntas Lathy Drscientist bibliofagos Wonderkid Rene2004 SlimShady fourkaki synopsis Μήτσος10 touvlo fockos Corfu kitty A350 synthnightingale gegeorgiou90 userguest psaiek thenutritionist Ωρορα GeorgePap2003 vasilis123321 J.Cameron aggelosst9 alexis.patrinos msk P.Dam. Ryuzaki Totreno teoaenaos phleidhs tsiobieman Nala Debugging_Daemon Dr. Gl. Luminous Hecticism MrT Αντικειμενικός User2350 jj! donut_daddy jellojina Fernando_A Esperos1 hirasawayui ana.roi marww Alessandra Eliza KTr! ilias_21 Maynard Shadowban aggorf Δροσουλίτης Meow bigthor AK-92 Εχέμυθη tslef8 alexd99 ggl ougka pougka parrot/παπαγάλος i11i1i1i1ii1i1i Mt73 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Υπάρχουν άλλες υπηρεσίες που παίρνουν τέτοια πράγματα, και άλλοι τα σκουπίδια. Click για ανάπτυξη... Καλή τύχη να έρθουν αυτές οι άλλες υπηρεσίες να τα πάρουν.
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2023 στις 14:15 Η rafaela11: #103 11-12-23 14:15 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Καλή τύχη να έρθουν αυτές οι άλλες υπηρεσίες να τα πάρουν. Click για ανάπτυξη... Εγώ οσες φορές έχω πάρει έχουν έρθει, κανονικά, ξερεις. Επισης Θεσσαλονίκη έχω δει κανονικά κα περνάνε να τα πάρουν. Ίσως και να είχα καλή τύχη. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.206 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2023 στις 14:47 Ο giannhs2001: #104 11-12-23 14:47 Η Θεσσαλονίκη χρειάζεται έναν μαζικό βομβαρδισμό (εκτός από τα μνημεία) στα πάντα και να ξαναχτιστεί από την αρχή. Τρομερά κακοφτιαγμένη πόλη (και η Αθήνα το ίδιο). Όλα τα άλλα που λέτε είναι ημίμετρα. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 08:58 Ο American Economist: #105 29-01-24 08:58 Σαν σήμερα το 2000 άνοιξε το Μέτρο της Αθήνας το οποίο άλλαξε για πάντα τον τρόπο μετακίνησης των Αθηναίων. Πέρασαν 24 χρόνια από τότε, εδώ είναι ένα Video που δείχνει την πρώτη ημέρα λειτουργίας όπου η είσοδος των επιβατών ήταν εντελώς δωρεάν για λόγους γνωριμίας. Η επισκεψιμότητα έσπασε όλα τα ρεκόρ καθώς ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο επιβάτες την πρώτη ημέρα λειτουργίας του ενώ τις πρώτες 10 ημέρες η συνολική επιβατική κίνηση έφτασε τα 7 εκατομμύρια επιβάτες. Το Μετρό έχει γενέθλια και γίνεται 24 ετών: Το έργο που άλλαξε την Αθήνα Το Μετρό γίνεται σήμερα (29.01.2024) 24 ετών. Άνοιξε τις πύλες του για το κοινό στις 29 Ιανουαρίου 2000 και ήρθε να αλλάξει τελείως τον κυκλοφοριακό χάρτη www.newsit.gr Τελευταία επεξεργασία: 29 Ιανουαρίου 2024 rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 09:46 Η rafaela11: #106 29-01-24 09:46 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Σαν σήμερα το 2000 άνοιξε το Μέτρο της Αθήνας το οποίο άλλαξε για πάντα τον τρόπο μετακίνησης των Αθηναίων. Πέρασαν 24 χρόνια από τότε, εδώ είναι ένα Video που δείχνει την πρώτη ημέρα λειτουργίας όπου η είσοδος των επιβατών ήταν εντελώς δωρεάν για λόγους γνωριμίας. Η επισκεψιμότητα έσπασε όλα τα ρεκόρ καθώς ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο επιβάτες την πρώτη ημέρα λειτουργίας του ενώ τις πρώτες 10 ημέρες η συνολική επιβατική κίνηση έφτασε τα 7 εκατομμύρια επιβάτες. Το Μετρό έχει γενέθλια και γίνεται 24 ετών: Το έργο που άλλαξε την Αθήνα Το Μετρό γίνεται σήμερα (29.01.2024) 24 ετών. Άνοιξε τις πύλες του για το κοινό στις 29 Ιανουαρίου 2000 και ήρθε να αλλάξει τελείως τον κυκλοφοριακό χάρτη www.newsit.gr Click για ανάπτυξη... Και σήμερα συμβαίνει αυτό μετά από 17 χρόνια, ΤΥΧΑΙΟ; δεν νομίζω Συνδεθείτε στο Facebook Συνδεθείτε στο Facebook για να αρχίσετε να κοινοποιείτε και να συνδέεστε με τους φίλους, την οικογένεια και άτομα που γνωρίζετε. www.facebook.com American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 09:47 Ο American Economist: #107 29-01-24 09:47 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Και σήμερα συμβαίνει αυτό μετά από 17 χρόνια, ΤΥΧΑΙΟ; δεν νομίζω Συνδεθείτε στο Facebook Συνδεθείτε στο Facebook για να αρχίσετε να κοινοποιείτε και να συνδέεστε με τους φίλους, την οικογένεια και άτομα που γνωρίζετε. www.facebook.com Click για ανάπτυξη... Είπαν να γιορτάσουν και εκείνοι για το μέτρο που δεν έχουν . rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 09:48 Η rafaela11: #108 29-01-24 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Είπαν να γιορτάσουν και εκείνοι για το μέτρο που δεν έχουν . Click για ανάπτυξη... Ρε ποιος το χεζει το μετρο, 3 λωρίδες να περνάνε τα αμάξια επιτέλους επειδή τελείωσε ΕΝΑ ΕΡΓΟ του μετρό, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και για εμάς τους πεζούς η Βενιζέλου δεν θα είναι το ζικ ζακ του πακμαν να πούμε American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 09:50 Ο American Economist: #109 29-01-24 09:50 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ρε ποιος το χεζει το μετρο, 3 λωρίδες να περνάνε τα αμάξια επιτέλους επειδή τελείωσε ΕΝΑ ΕΡΓΟ του μετρό, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και για εμάς τους πεζούς η Βενιζέλου δεν θα είναι το ζικ ζακ του πακμαν να πούμε Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά σε λίγο καιρό θα έχετε το Flyover . rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 09:51 Η rafaela11: #110 29-01-24 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ναι αλλά σε λίγο καιρό θα έχετε το Flyover . Click για ανάπτυξη... Ναι, όταν θα έχω εγγόνια θα μου τα λένε Ε ρε τι έχει να γίνει το καλοκαίρι που θέλουν όλοι να πάνε Χαλκιδική Κάτι ξέρω και πάω από Ολυμπιάδα και Παντελεήμονα μεριά, μια χαρα θαλασσα και εκει Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 12:49 Ο Panzerkampfwagen: #111 29-01-24 12:49 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ε ρε τι έχει να γίνει το καλοκαίρι που θέλουν όλοι να πάνε Χαλκιδική Click για ανάπτυξη... Με το flyover ξεχνάμε Χαλκιδική, εκτός αν το πάς φουλ στρατιωτικά και ξυπνάς από τις 04:30 για να φεύγεις τότε. Δίπλα από το σπίτι μου έχω δημοτικό κολυμβητήριο. Ήδη ξέρω που θα περάσω το καλοκαιράκι μου (που, ας σημειωθεί, είναι το πρώτο ύστερα από πολύ καιρό που θα το περάσω στη Θεσσαλονίκη και όχι σε κάποιο στρατόπεδο). rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 12:57 Η rafaela11: #112 29-01-24 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Με το flyover ξεχνάμε Χαλκιδική, εκτός αν το πάς φουλ στρατιωτικά και ξυπνάς από τις 04:30 για να φεύγεις τότε. Δίπλα από το σπίτι μου έχω δημοτικό κολυμβητήριο. Ήδη ξέρω που θα περάσω το καλοκαιράκι μου (που, ας σημειωθεί, είναι το πρώτο ύστερα από πολύ καιρό που θα το περάσω στη Θεσσαλονίκη και όχι σε κάποιο στρατόπεδο). Click για ανάπτυξη... ή όπως ειπα μπορείς να πας σταυρό, ασπροβαλτα, ολυμπιαδα ή πλαταμωνα μεριά που έχει επίσης ωραίες παραλίες, πιο λίγο κόσμο και όχι τόση κίνηση στο δρόμο. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.206 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 12:58 Ο giannhs2001: #113 29-01-24 12:58 Το flyover έπρεπε να αρχίσει όταν θα ολοκληρώνονταν το μετρό. Και όταν εννοώ ολοκληρώνονταν δεν λέω η βασική γραμμή, αναφέρομαι και για την επέκταση των δυτικών και μη πω και του αεροδρομίου. Τα πρωϊνά επικρατεί το απόλυτο χάος σε μποτιλιάρισμα. Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 12:58 Ο Panzerkampfwagen: #114 29-01-24 12:58 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: ή όπως ειπα μπορείς να πας σταυρό, ασπροβαλτα, ολυμπιαδα ή πλαταμωνα μεριά που έχει επίσης ωραίες παραλίες, πιο λίγο κόσμο και όχι τόση κίνηση στο δρόμο. Click για ανάπτυξη... Μπα δεν μου αρέσουν αυτές, πολλή βαλκανίλα και ελάχιστες κοπελίτσες στην ηλικία μου rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 13:09 Η rafaela11: #115 29-01-24 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Μπα δεν μου αρέσουν αυτές, πολλή βαλκανίλα και ελάχιστες κοπελίτσες στην ηλικία μου Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις δίκιο φίλε, δεν κοιτάς καλά Ειδικά σε ορισμένες στο σταυρό και στο gallaria στο παντελημονα ουυυυ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Ιανουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: πολλή βαλκανίλα Click για ανάπτυξη... @giannhs2001 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 20 Απριλίου 2024 στις 22:47 Ο American Economist: #116 20-04-24 22:47 @giannhs2001 @Poirot έχουμε εξελίξεις. Ούτε στο λογότυπο δεν τα βρίσκουν… Στην ματαίωση του διαγωνισμού λογοτύπου του Μετρό της Θεσσαλονίκης προχώρησε η εταιρεία… www.newsauto.gr amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.161 μηνύματα. 20 Απριλίου 2024 στις 22:50 Η amarelia έγραψε: #117 20-04-24 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: @giannhs2001 @Poirot έχουμε εξελίξεις. Ούτε στο λογότυπο δεν τα βρίσκουν… Στην ματαίωση του διαγωνισμού λογοτύπου του Μετρό της Θεσσαλονίκης προχώρησε η εταιρεία… www.newsauto.gr Click για ανάπτυξη... πωπω, ας το φτιάξουν αυτό το γιοφύρι της άρτας κι ας βάλουν για λογότυπο μια μπουγάτσα πραγματικά χέστηκαν οι άνθρωποι American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 20 Απριλίου 2024 στις 22:51 Ο American Economist: #118 20-04-24 22:51 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: πωπω, ας το φτιάξουν αυτό το γιοφύρι της άρτας κι ας βάλουν για λογότυπο μια μπουγάτσα πραγματικά χέστηκαν οι άνθρωποι Click για ανάπτυξη... Το πιο αστείο σε αυτήν την υπόθεση είναι ότι μέχρι να μπει σε λειτουργία οι συρμοί θα έχουν γίνει depreciated με αποτέλεσμα να θέλουν αλλαγή . giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.206 μηνύματα. 20 Απριλίου 2024 στις 23:06 Ο giannhs2001: #119 20-04-24 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: @giannhs2001 @Poirot έχουμε εξελίξεις. Ούτε στο λογότυπο δεν τα βρίσκουν… Στην ματαίωση του διαγωνισμού λογοτύπου του Μετρό της Θεσσαλονίκης προχώρησε η εταιρεία… www.newsauto.gr Click για ανάπτυξη... Είναι όλο μία σκέτη απογοήτευση. Κάθε τι που μαθαίνεις για αυτό το έργο... 20 χρόνια για μία άχρηστη γραμμή που θα εξ υπηρετεί ένα τμήμα μόνο των ανατολικών μέχρι το σιδηρόδρομο. Ούτε τα ΚΤΕΛ, ούτε τα δυτικά ούτε το αεροδρόμιο. Τίποτα... Αχρηστούρα. Αυτή η χώρα είναι ντροπή. Guest 991508 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Απριλίου 2024 στις 23:08 Ο Guest 991508: #120 20-04-24 23:08 Πόσα χρόνια πληρώνουμε το υποτιθέμενο μετρό; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Unboxholics Kate1914 AggelikiGr giannhs2001 chester20080 Scandal charmander Paragontas7000 back2967 American Economist taketrance Memetchi Joji Sosstoss Libertus camil Jack of Spades Kafkinos rafaela11 johnsala fmarulezkd giorgos5002 Searching Ilma Κίβδηλος Entropy24 Wilsongeo Ilikntas Lathy Drscientist bibliofagos Wonderkid Rene2004 SlimShady fourkaki synopsis Μήτσος10 touvlo fockos Corfu kitty A350 synthnightingale gegeorgiou90 userguest psaiek thenutritionist Ωρορα GeorgePap2003 vasilis123321 J.Cameron aggelosst9 alexis.patrinos msk P.Dam. Ryuzaki Totreno teoaenaos phleidhs tsiobieman Nala Debugging_Daemon Dr. Gl. Luminous Hecticism MrT Αντικειμενικός User2350 jj! donut_daddy jellojina Fernando_A Esperos1 hirasawayui ana.roi marww Alessandra Eliza KTr! ilias_21 Maynard Shadowban aggorf Δροσουλίτης Meow bigthor AK-92 Εχέμυθη tslef8 alexd99 ggl ougka pougka parrot/παπαγάλος i11i1i1i1ii1i1i Mt73 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Καλή τύχη να έρθουν αυτές οι άλλες υπηρεσίες να τα πάρουν. Click για ανάπτυξη... Εγώ οσες φορές έχω πάρει έχουν έρθει, κανονικά, ξερεις. Επισης Θεσσαλονίκη έχω δει κανονικά κα περνάνε να τα πάρουν. Ίσως και να είχα καλή τύχη.
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.206 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2023 στις 14:47 Ο giannhs2001: #104 11-12-23 14:47 Η Θεσσαλονίκη χρειάζεται έναν μαζικό βομβαρδισμό (εκτός από τα μνημεία) στα πάντα και να ξαναχτιστεί από την αρχή. Τρομερά κακοφτιαγμένη πόλη (και η Αθήνα το ίδιο). Όλα τα άλλα που λέτε είναι ημίμετρα. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 08:58 Ο American Economist: #105 29-01-24 08:58 Σαν σήμερα το 2000 άνοιξε το Μέτρο της Αθήνας το οποίο άλλαξε για πάντα τον τρόπο μετακίνησης των Αθηναίων. Πέρασαν 24 χρόνια από τότε, εδώ είναι ένα Video που δείχνει την πρώτη ημέρα λειτουργίας όπου η είσοδος των επιβατών ήταν εντελώς δωρεάν για λόγους γνωριμίας. Η επισκεψιμότητα έσπασε όλα τα ρεκόρ καθώς ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο επιβάτες την πρώτη ημέρα λειτουργίας του ενώ τις πρώτες 10 ημέρες η συνολική επιβατική κίνηση έφτασε τα 7 εκατομμύρια επιβάτες. Το Μετρό έχει γενέθλια και γίνεται 24 ετών: Το έργο που άλλαξε την Αθήνα Το Μετρό γίνεται σήμερα (29.01.2024) 24 ετών. Άνοιξε τις πύλες του για το κοινό στις 29 Ιανουαρίου 2000 και ήρθε να αλλάξει τελείως τον κυκλοφοριακό χάρτη www.newsit.gr Τελευταία επεξεργασία: 29 Ιανουαρίου 2024 rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 09:46 Η rafaela11: #106 29-01-24 09:46 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Σαν σήμερα το 2000 άνοιξε το Μέτρο της Αθήνας το οποίο άλλαξε για πάντα τον τρόπο μετακίνησης των Αθηναίων. Πέρασαν 24 χρόνια από τότε, εδώ είναι ένα Video που δείχνει την πρώτη ημέρα λειτουργίας όπου η είσοδος των επιβατών ήταν εντελώς δωρεάν για λόγους γνωριμίας. Η επισκεψιμότητα έσπασε όλα τα ρεκόρ καθώς ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο επιβάτες την πρώτη ημέρα λειτουργίας του ενώ τις πρώτες 10 ημέρες η συνολική επιβατική κίνηση έφτασε τα 7 εκατομμύρια επιβάτες. Το Μετρό έχει γενέθλια και γίνεται 24 ετών: Το έργο που άλλαξε την Αθήνα Το Μετρό γίνεται σήμερα (29.01.2024) 24 ετών. Άνοιξε τις πύλες του για το κοινό στις 29 Ιανουαρίου 2000 και ήρθε να αλλάξει τελείως τον κυκλοφοριακό χάρτη www.newsit.gr Click για ανάπτυξη... Και σήμερα συμβαίνει αυτό μετά από 17 χρόνια, ΤΥΧΑΙΟ; δεν νομίζω Συνδεθείτε στο Facebook Συνδεθείτε στο Facebook για να αρχίσετε να κοινοποιείτε και να συνδέεστε με τους φίλους, την οικογένεια και άτομα που γνωρίζετε. www.facebook.com American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 09:47 Ο American Economist: #107 29-01-24 09:47 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Και σήμερα συμβαίνει αυτό μετά από 17 χρόνια, ΤΥΧΑΙΟ; δεν νομίζω Συνδεθείτε στο Facebook Συνδεθείτε στο Facebook για να αρχίσετε να κοινοποιείτε και να συνδέεστε με τους φίλους, την οικογένεια και άτομα που γνωρίζετε. www.facebook.com Click για ανάπτυξη... Είπαν να γιορτάσουν και εκείνοι για το μέτρο που δεν έχουν . rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 09:48 Η rafaela11: #108 29-01-24 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Είπαν να γιορτάσουν και εκείνοι για το μέτρο που δεν έχουν . Click για ανάπτυξη... Ρε ποιος το χεζει το μετρο, 3 λωρίδες να περνάνε τα αμάξια επιτέλους επειδή τελείωσε ΕΝΑ ΕΡΓΟ του μετρό, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και για εμάς τους πεζούς η Βενιζέλου δεν θα είναι το ζικ ζακ του πακμαν να πούμε American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 09:50 Ο American Economist: #109 29-01-24 09:50 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ρε ποιος το χεζει το μετρο, 3 λωρίδες να περνάνε τα αμάξια επιτέλους επειδή τελείωσε ΕΝΑ ΕΡΓΟ του μετρό, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και για εμάς τους πεζούς η Βενιζέλου δεν θα είναι το ζικ ζακ του πακμαν να πούμε Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά σε λίγο καιρό θα έχετε το Flyover . rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 09:51 Η rafaela11: #110 29-01-24 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ναι αλλά σε λίγο καιρό θα έχετε το Flyover . Click για ανάπτυξη... Ναι, όταν θα έχω εγγόνια θα μου τα λένε Ε ρε τι έχει να γίνει το καλοκαίρι που θέλουν όλοι να πάνε Χαλκιδική Κάτι ξέρω και πάω από Ολυμπιάδα και Παντελεήμονα μεριά, μια χαρα θαλασσα και εκει Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 12:49 Ο Panzerkampfwagen: #111 29-01-24 12:49 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ε ρε τι έχει να γίνει το καλοκαίρι που θέλουν όλοι να πάνε Χαλκιδική Click για ανάπτυξη... Με το flyover ξεχνάμε Χαλκιδική, εκτός αν το πάς φουλ στρατιωτικά και ξυπνάς από τις 04:30 για να φεύγεις τότε. Δίπλα από το σπίτι μου έχω δημοτικό κολυμβητήριο. Ήδη ξέρω που θα περάσω το καλοκαιράκι μου (που, ας σημειωθεί, είναι το πρώτο ύστερα από πολύ καιρό που θα το περάσω στη Θεσσαλονίκη και όχι σε κάποιο στρατόπεδο). rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 12:57 Η rafaela11: #112 29-01-24 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Με το flyover ξεχνάμε Χαλκιδική, εκτός αν το πάς φουλ στρατιωτικά και ξυπνάς από τις 04:30 για να φεύγεις τότε. Δίπλα από το σπίτι μου έχω δημοτικό κολυμβητήριο. Ήδη ξέρω που θα περάσω το καλοκαιράκι μου (που, ας σημειωθεί, είναι το πρώτο ύστερα από πολύ καιρό που θα το περάσω στη Θεσσαλονίκη και όχι σε κάποιο στρατόπεδο). Click για ανάπτυξη... ή όπως ειπα μπορείς να πας σταυρό, ασπροβαλτα, ολυμπιαδα ή πλαταμωνα μεριά που έχει επίσης ωραίες παραλίες, πιο λίγο κόσμο και όχι τόση κίνηση στο δρόμο. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.206 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 12:58 Ο giannhs2001: #113 29-01-24 12:58 Το flyover έπρεπε να αρχίσει όταν θα ολοκληρώνονταν το μετρό. Και όταν εννοώ ολοκληρώνονταν δεν λέω η βασική γραμμή, αναφέρομαι και για την επέκταση των δυτικών και μη πω και του αεροδρομίου. Τα πρωϊνά επικρατεί το απόλυτο χάος σε μποτιλιάρισμα. Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 12:58 Ο Panzerkampfwagen: #114 29-01-24 12:58 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: ή όπως ειπα μπορείς να πας σταυρό, ασπροβαλτα, ολυμπιαδα ή πλαταμωνα μεριά που έχει επίσης ωραίες παραλίες, πιο λίγο κόσμο και όχι τόση κίνηση στο δρόμο. Click για ανάπτυξη... Μπα δεν μου αρέσουν αυτές, πολλή βαλκανίλα και ελάχιστες κοπελίτσες στην ηλικία μου rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 13:09 Η rafaela11: #115 29-01-24 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Μπα δεν μου αρέσουν αυτές, πολλή βαλκανίλα και ελάχιστες κοπελίτσες στην ηλικία μου Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις δίκιο φίλε, δεν κοιτάς καλά Ειδικά σε ορισμένες στο σταυρό και στο gallaria στο παντελημονα ουυυυ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Ιανουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: πολλή βαλκανίλα Click για ανάπτυξη... @giannhs2001 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 20 Απριλίου 2024 στις 22:47 Ο American Economist: #116 20-04-24 22:47 @giannhs2001 @Poirot έχουμε εξελίξεις. Ούτε στο λογότυπο δεν τα βρίσκουν… Στην ματαίωση του διαγωνισμού λογοτύπου του Μετρό της Θεσσαλονίκης προχώρησε η εταιρεία… www.newsauto.gr amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.161 μηνύματα. 20 Απριλίου 2024 στις 22:50 Η amarelia έγραψε: #117 20-04-24 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: @giannhs2001 @Poirot έχουμε εξελίξεις. Ούτε στο λογότυπο δεν τα βρίσκουν… Στην ματαίωση του διαγωνισμού λογοτύπου του Μετρό της Θεσσαλονίκης προχώρησε η εταιρεία… www.newsauto.gr Click για ανάπτυξη... πωπω, ας το φτιάξουν αυτό το γιοφύρι της άρτας κι ας βάλουν για λογότυπο μια μπουγάτσα πραγματικά χέστηκαν οι άνθρωποι American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 20 Απριλίου 2024 στις 22:51 Ο American Economist: #118 20-04-24 22:51 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: πωπω, ας το φτιάξουν αυτό το γιοφύρι της άρτας κι ας βάλουν για λογότυπο μια μπουγάτσα πραγματικά χέστηκαν οι άνθρωποι Click για ανάπτυξη... Το πιο αστείο σε αυτήν την υπόθεση είναι ότι μέχρι να μπει σε λειτουργία οι συρμοί θα έχουν γίνει depreciated με αποτέλεσμα να θέλουν αλλαγή . giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.206 μηνύματα. 20 Απριλίου 2024 στις 23:06 Ο giannhs2001: #119 20-04-24 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: @giannhs2001 @Poirot έχουμε εξελίξεις. Ούτε στο λογότυπο δεν τα βρίσκουν… Στην ματαίωση του διαγωνισμού λογοτύπου του Μετρό της Θεσσαλονίκης προχώρησε η εταιρεία… www.newsauto.gr Click για ανάπτυξη... Είναι όλο μία σκέτη απογοήτευση. Κάθε τι που μαθαίνεις για αυτό το έργο... 20 χρόνια για μία άχρηστη γραμμή που θα εξ υπηρετεί ένα τμήμα μόνο των ανατολικών μέχρι το σιδηρόδρομο. Ούτε τα ΚΤΕΛ, ούτε τα δυτικά ούτε το αεροδρόμιο. Τίποτα... Αχρηστούρα. Αυτή η χώρα είναι ντροπή. Guest 991508 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Απριλίου 2024 στις 23:08 Ο Guest 991508: #120 20-04-24 23:08 Πόσα χρόνια πληρώνουμε το υποτιθέμενο μετρό; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Unboxholics Kate1914 AggelikiGr giannhs2001 chester20080 Scandal charmander Paragontas7000 back2967 American Economist taketrance Memetchi Joji Sosstoss Libertus camil Jack of Spades Kafkinos rafaela11 johnsala fmarulezkd giorgos5002 Searching Ilma Κίβδηλος Entropy24 Wilsongeo Ilikntas Lathy Drscientist bibliofagos Wonderkid Rene2004 SlimShady fourkaki synopsis Μήτσος10 touvlo fockos Corfu kitty A350 synthnightingale gegeorgiou90 userguest psaiek thenutritionist Ωρορα GeorgePap2003 vasilis123321 J.Cameron aggelosst9 alexis.patrinos msk P.Dam. Ryuzaki Totreno teoaenaos phleidhs tsiobieman Nala Debugging_Daemon Dr. Gl. Luminous Hecticism MrT Αντικειμενικός User2350 jj! donut_daddy jellojina Fernando_A Esperos1 hirasawayui ana.roi marww Alessandra Eliza KTr! ilias_21 Maynard Shadowban aggorf Δροσουλίτης Meow bigthor AK-92 Εχέμυθη tslef8 alexd99 ggl ougka pougka parrot/παπαγάλος i11i1i1i1ii1i1i Mt73 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η Θεσσαλονίκη χρειάζεται έναν μαζικό βομβαρδισμό (εκτός από τα μνημεία) στα πάντα και να ξαναχτιστεί από την αρχή. Τρομερά κακοφτιαγμένη πόλη (και η Αθήνα το ίδιο). Όλα τα άλλα που λέτε είναι ημίμετρα.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 08:58 Ο American Economist: #105 29-01-24 08:58 Σαν σήμερα το 2000 άνοιξε το Μέτρο της Αθήνας το οποίο άλλαξε για πάντα τον τρόπο μετακίνησης των Αθηναίων. Πέρασαν 24 χρόνια από τότε, εδώ είναι ένα Video που δείχνει την πρώτη ημέρα λειτουργίας όπου η είσοδος των επιβατών ήταν εντελώς δωρεάν για λόγους γνωριμίας. Η επισκεψιμότητα έσπασε όλα τα ρεκόρ καθώς ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο επιβάτες την πρώτη ημέρα λειτουργίας του ενώ τις πρώτες 10 ημέρες η συνολική επιβατική κίνηση έφτασε τα 7 εκατομμύρια επιβάτες. Το Μετρό έχει γενέθλια και γίνεται 24 ετών: Το έργο που άλλαξε την Αθήνα Το Μετρό γίνεται σήμερα (29.01.2024) 24 ετών. Άνοιξε τις πύλες του για το κοινό στις 29 Ιανουαρίου 2000 και ήρθε να αλλάξει τελείως τον κυκλοφοριακό χάρτη www.newsit.gr Τελευταία επεξεργασία: 29 Ιανουαρίου 2024 rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 09:46 Η rafaela11: #106 29-01-24 09:46 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Σαν σήμερα το 2000 άνοιξε το Μέτρο της Αθήνας το οποίο άλλαξε για πάντα τον τρόπο μετακίνησης των Αθηναίων. Πέρασαν 24 χρόνια από τότε, εδώ είναι ένα Video που δείχνει την πρώτη ημέρα λειτουργίας όπου η είσοδος των επιβατών ήταν εντελώς δωρεάν για λόγους γνωριμίας. Η επισκεψιμότητα έσπασε όλα τα ρεκόρ καθώς ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο επιβάτες την πρώτη ημέρα λειτουργίας του ενώ τις πρώτες 10 ημέρες η συνολική επιβατική κίνηση έφτασε τα 7 εκατομμύρια επιβάτες. Το Μετρό έχει γενέθλια και γίνεται 24 ετών: Το έργο που άλλαξε την Αθήνα Το Μετρό γίνεται σήμερα (29.01.2024) 24 ετών. Άνοιξε τις πύλες του για το κοινό στις 29 Ιανουαρίου 2000 και ήρθε να αλλάξει τελείως τον κυκλοφοριακό χάρτη www.newsit.gr Click για ανάπτυξη... Και σήμερα συμβαίνει αυτό μετά από 17 χρόνια, ΤΥΧΑΙΟ; δεν νομίζω Συνδεθείτε στο Facebook Συνδεθείτε στο Facebook για να αρχίσετε να κοινοποιείτε και να συνδέεστε με τους φίλους, την οικογένεια και άτομα που γνωρίζετε. www.facebook.com American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 09:47 Ο American Economist: #107 29-01-24 09:47 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Και σήμερα συμβαίνει αυτό μετά από 17 χρόνια, ΤΥΧΑΙΟ; δεν νομίζω Συνδεθείτε στο Facebook Συνδεθείτε στο Facebook για να αρχίσετε να κοινοποιείτε και να συνδέεστε με τους φίλους, την οικογένεια και άτομα που γνωρίζετε. www.facebook.com Click για ανάπτυξη... Είπαν να γιορτάσουν και εκείνοι για το μέτρο που δεν έχουν . rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 09:48 Η rafaela11: #108 29-01-24 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Είπαν να γιορτάσουν και εκείνοι για το μέτρο που δεν έχουν . Click για ανάπτυξη... Ρε ποιος το χεζει το μετρο, 3 λωρίδες να περνάνε τα αμάξια επιτέλους επειδή τελείωσε ΕΝΑ ΕΡΓΟ του μετρό, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και για εμάς τους πεζούς η Βενιζέλου δεν θα είναι το ζικ ζακ του πακμαν να πούμε American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 09:50 Ο American Economist: #109 29-01-24 09:50 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ρε ποιος το χεζει το μετρο, 3 λωρίδες να περνάνε τα αμάξια επιτέλους επειδή τελείωσε ΕΝΑ ΕΡΓΟ του μετρό, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και για εμάς τους πεζούς η Βενιζέλου δεν θα είναι το ζικ ζακ του πακμαν να πούμε Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά σε λίγο καιρό θα έχετε το Flyover . rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 09:51 Η rafaela11: #110 29-01-24 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ναι αλλά σε λίγο καιρό θα έχετε το Flyover . Click για ανάπτυξη... Ναι, όταν θα έχω εγγόνια θα μου τα λένε Ε ρε τι έχει να γίνει το καλοκαίρι που θέλουν όλοι να πάνε Χαλκιδική Κάτι ξέρω και πάω από Ολυμπιάδα και Παντελεήμονα μεριά, μια χαρα θαλασσα και εκει Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 12:49 Ο Panzerkampfwagen: #111 29-01-24 12:49 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ε ρε τι έχει να γίνει το καλοκαίρι που θέλουν όλοι να πάνε Χαλκιδική Click για ανάπτυξη... Με το flyover ξεχνάμε Χαλκιδική, εκτός αν το πάς φουλ στρατιωτικά και ξυπνάς από τις 04:30 για να φεύγεις τότε. Δίπλα από το σπίτι μου έχω δημοτικό κολυμβητήριο. Ήδη ξέρω που θα περάσω το καλοκαιράκι μου (που, ας σημειωθεί, είναι το πρώτο ύστερα από πολύ καιρό που θα το περάσω στη Θεσσαλονίκη και όχι σε κάποιο στρατόπεδο). rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 12:57 Η rafaela11: #112 29-01-24 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Με το flyover ξεχνάμε Χαλκιδική, εκτός αν το πάς φουλ στρατιωτικά και ξυπνάς από τις 04:30 για να φεύγεις τότε. Δίπλα από το σπίτι μου έχω δημοτικό κολυμβητήριο. Ήδη ξέρω που θα περάσω το καλοκαιράκι μου (που, ας σημειωθεί, είναι το πρώτο ύστερα από πολύ καιρό που θα το περάσω στη Θεσσαλονίκη και όχι σε κάποιο στρατόπεδο). Click για ανάπτυξη... ή όπως ειπα μπορείς να πας σταυρό, ασπροβαλτα, ολυμπιαδα ή πλαταμωνα μεριά που έχει επίσης ωραίες παραλίες, πιο λίγο κόσμο και όχι τόση κίνηση στο δρόμο. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.206 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 12:58 Ο giannhs2001: #113 29-01-24 12:58 Το flyover έπρεπε να αρχίσει όταν θα ολοκληρώνονταν το μετρό. Και όταν εννοώ ολοκληρώνονταν δεν λέω η βασική γραμμή, αναφέρομαι και για την επέκταση των δυτικών και μη πω και του αεροδρομίου. Τα πρωϊνά επικρατεί το απόλυτο χάος σε μποτιλιάρισμα. Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 12:58 Ο Panzerkampfwagen: #114 29-01-24 12:58 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: ή όπως ειπα μπορείς να πας σταυρό, ασπροβαλτα, ολυμπιαδα ή πλαταμωνα μεριά που έχει επίσης ωραίες παραλίες, πιο λίγο κόσμο και όχι τόση κίνηση στο δρόμο. Click για ανάπτυξη... Μπα δεν μου αρέσουν αυτές, πολλή βαλκανίλα και ελάχιστες κοπελίτσες στην ηλικία μου rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 13:09 Η rafaela11: #115 29-01-24 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Μπα δεν μου αρέσουν αυτές, πολλή βαλκανίλα και ελάχιστες κοπελίτσες στην ηλικία μου Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις δίκιο φίλε, δεν κοιτάς καλά Ειδικά σε ορισμένες στο σταυρό και στο gallaria στο παντελημονα ουυυυ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Ιανουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: πολλή βαλκανίλα Click για ανάπτυξη... @giannhs2001 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 20 Απριλίου 2024 στις 22:47 Ο American Economist: #116 20-04-24 22:47 @giannhs2001 @Poirot έχουμε εξελίξεις. Ούτε στο λογότυπο δεν τα βρίσκουν… Στην ματαίωση του διαγωνισμού λογοτύπου του Μετρό της Θεσσαλονίκης προχώρησε η εταιρεία… www.newsauto.gr amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.161 μηνύματα. 20 Απριλίου 2024 στις 22:50 Η amarelia έγραψε: #117 20-04-24 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: @giannhs2001 @Poirot έχουμε εξελίξεις. Ούτε στο λογότυπο δεν τα βρίσκουν… Στην ματαίωση του διαγωνισμού λογοτύπου του Μετρό της Θεσσαλονίκης προχώρησε η εταιρεία… www.newsauto.gr Click για ανάπτυξη... πωπω, ας το φτιάξουν αυτό το γιοφύρι της άρτας κι ας βάλουν για λογότυπο μια μπουγάτσα πραγματικά χέστηκαν οι άνθρωποι American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 20 Απριλίου 2024 στις 22:51 Ο American Economist: #118 20-04-24 22:51 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: πωπω, ας το φτιάξουν αυτό το γιοφύρι της άρτας κι ας βάλουν για λογότυπο μια μπουγάτσα πραγματικά χέστηκαν οι άνθρωποι Click για ανάπτυξη... Το πιο αστείο σε αυτήν την υπόθεση είναι ότι μέχρι να μπει σε λειτουργία οι συρμοί θα έχουν γίνει depreciated με αποτέλεσμα να θέλουν αλλαγή . giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.206 μηνύματα. 20 Απριλίου 2024 στις 23:06 Ο giannhs2001: #119 20-04-24 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: @giannhs2001 @Poirot έχουμε εξελίξεις. Ούτε στο λογότυπο δεν τα βρίσκουν… Στην ματαίωση του διαγωνισμού λογοτύπου του Μετρό της Θεσσαλονίκης προχώρησε η εταιρεία… www.newsauto.gr Click για ανάπτυξη... Είναι όλο μία σκέτη απογοήτευση. Κάθε τι που μαθαίνεις για αυτό το έργο... 20 χρόνια για μία άχρηστη γραμμή που θα εξ υπηρετεί ένα τμήμα μόνο των ανατολικών μέχρι το σιδηρόδρομο. Ούτε τα ΚΤΕΛ, ούτε τα δυτικά ούτε το αεροδρόμιο. Τίποτα... Αχρηστούρα. Αυτή η χώρα είναι ντροπή. Guest 991508 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Απριλίου 2024 στις 23:08 Ο Guest 991508: #120 20-04-24 23:08 Πόσα χρόνια πληρώνουμε το υποτιθέμενο μετρό; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Unboxholics Kate1914 AggelikiGr giannhs2001 chester20080 Scandal charmander Paragontas7000 back2967 American Economist taketrance Memetchi Joji Sosstoss Libertus camil Jack of Spades Kafkinos rafaela11 johnsala fmarulezkd giorgos5002 Searching Ilma Κίβδηλος Entropy24 Wilsongeo Ilikntas Lathy Drscientist bibliofagos Wonderkid Rene2004 SlimShady fourkaki synopsis Μήτσος10 touvlo fockos Corfu kitty A350 synthnightingale gegeorgiou90 userguest psaiek thenutritionist Ωρορα GeorgePap2003 vasilis123321 J.Cameron aggelosst9 alexis.patrinos msk P.Dam. Ryuzaki Totreno teoaenaos phleidhs tsiobieman Nala Debugging_Daemon Dr. Gl. Luminous Hecticism MrT Αντικειμενικός User2350 jj! donut_daddy jellojina Fernando_A Esperos1 hirasawayui ana.roi marww Alessandra Eliza KTr! ilias_21 Maynard Shadowban aggorf Δροσουλίτης Meow bigthor AK-92 Εχέμυθη tslef8 alexd99 ggl ougka pougka parrot/παπαγάλος i11i1i1i1ii1i1i Mt73 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σαν σήμερα το 2000 άνοιξε το Μέτρο της Αθήνας το οποίο άλλαξε για πάντα τον τρόπο μετακίνησης των Αθηναίων. Πέρασαν 24 χρόνια από τότε, εδώ είναι ένα Video που δείχνει την πρώτη ημέρα λειτουργίας όπου η είσοδος των επιβατών ήταν εντελώς δωρεάν για λόγους γνωριμίας. Η επισκεψιμότητα έσπασε όλα τα ρεκόρ καθώς ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο επιβάτες την πρώτη ημέρα λειτουργίας του ενώ τις πρώτες 10 ημέρες η συνολική επιβατική κίνηση έφτασε τα 7 εκατομμύρια επιβάτες. Το Μετρό έχει γενέθλια και γίνεται 24 ετών: Το έργο που άλλαξε την Αθήνα Το Μετρό γίνεται σήμερα (29.01.2024) 24 ετών. Άνοιξε τις πύλες του για το κοινό στις 29 Ιανουαρίου 2000 και ήρθε να αλλάξει τελείως τον κυκλοφοριακό χάρτη www.newsit.gr
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 09:46 Η rafaela11: #106 29-01-24 09:46 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Σαν σήμερα το 2000 άνοιξε το Μέτρο της Αθήνας το οποίο άλλαξε για πάντα τον τρόπο μετακίνησης των Αθηναίων. Πέρασαν 24 χρόνια από τότε, εδώ είναι ένα Video που δείχνει την πρώτη ημέρα λειτουργίας όπου η είσοδος των επιβατών ήταν εντελώς δωρεάν για λόγους γνωριμίας. Η επισκεψιμότητα έσπασε όλα τα ρεκόρ καθώς ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο επιβάτες την πρώτη ημέρα λειτουργίας του ενώ τις πρώτες 10 ημέρες η συνολική επιβατική κίνηση έφτασε τα 7 εκατομμύρια επιβάτες. Το Μετρό έχει γενέθλια και γίνεται 24 ετών: Το έργο που άλλαξε την Αθήνα Το Μετρό γίνεται σήμερα (29.01.2024) 24 ετών. Άνοιξε τις πύλες του για το κοινό στις 29 Ιανουαρίου 2000 και ήρθε να αλλάξει τελείως τον κυκλοφοριακό χάρτη www.newsit.gr Click για ανάπτυξη... Και σήμερα συμβαίνει αυτό μετά από 17 χρόνια, ΤΥΧΑΙΟ; δεν νομίζω Συνδεθείτε στο Facebook Συνδεθείτε στο Facebook για να αρχίσετε να κοινοποιείτε και να συνδέεστε με τους φίλους, την οικογένεια και άτομα που γνωρίζετε. www.facebook.com American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 09:47 Ο American Economist: #107 29-01-24 09:47 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Και σήμερα συμβαίνει αυτό μετά από 17 χρόνια, ΤΥΧΑΙΟ; δεν νομίζω Συνδεθείτε στο Facebook Συνδεθείτε στο Facebook για να αρχίσετε να κοινοποιείτε και να συνδέεστε με τους φίλους, την οικογένεια και άτομα που γνωρίζετε. www.facebook.com Click για ανάπτυξη... Είπαν να γιορτάσουν και εκείνοι για το μέτρο που δεν έχουν . rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 09:48 Η rafaela11: #108 29-01-24 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Είπαν να γιορτάσουν και εκείνοι για το μέτρο που δεν έχουν . Click για ανάπτυξη... Ρε ποιος το χεζει το μετρο, 3 λωρίδες να περνάνε τα αμάξια επιτέλους επειδή τελείωσε ΕΝΑ ΕΡΓΟ του μετρό, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και για εμάς τους πεζούς η Βενιζέλου δεν θα είναι το ζικ ζακ του πακμαν να πούμε American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 09:50 Ο American Economist: #109 29-01-24 09:50 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ρε ποιος το χεζει το μετρο, 3 λωρίδες να περνάνε τα αμάξια επιτέλους επειδή τελείωσε ΕΝΑ ΕΡΓΟ του μετρό, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και για εμάς τους πεζούς η Βενιζέλου δεν θα είναι το ζικ ζακ του πακμαν να πούμε Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά σε λίγο καιρό θα έχετε το Flyover . rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 09:51 Η rafaela11: #110 29-01-24 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ναι αλλά σε λίγο καιρό θα έχετε το Flyover . Click για ανάπτυξη... Ναι, όταν θα έχω εγγόνια θα μου τα λένε Ε ρε τι έχει να γίνει το καλοκαίρι που θέλουν όλοι να πάνε Χαλκιδική Κάτι ξέρω και πάω από Ολυμπιάδα και Παντελεήμονα μεριά, μια χαρα θαλασσα και εκει Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 12:49 Ο Panzerkampfwagen: #111 29-01-24 12:49 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ε ρε τι έχει να γίνει το καλοκαίρι που θέλουν όλοι να πάνε Χαλκιδική Click για ανάπτυξη... Με το flyover ξεχνάμε Χαλκιδική, εκτός αν το πάς φουλ στρατιωτικά και ξυπνάς από τις 04:30 για να φεύγεις τότε. Δίπλα από το σπίτι μου έχω δημοτικό κολυμβητήριο. Ήδη ξέρω που θα περάσω το καλοκαιράκι μου (που, ας σημειωθεί, είναι το πρώτο ύστερα από πολύ καιρό που θα το περάσω στη Θεσσαλονίκη και όχι σε κάποιο στρατόπεδο). rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 12:57 Η rafaela11: #112 29-01-24 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Με το flyover ξεχνάμε Χαλκιδική, εκτός αν το πάς φουλ στρατιωτικά και ξυπνάς από τις 04:30 για να φεύγεις τότε. Δίπλα από το σπίτι μου έχω δημοτικό κολυμβητήριο. Ήδη ξέρω που θα περάσω το καλοκαιράκι μου (που, ας σημειωθεί, είναι το πρώτο ύστερα από πολύ καιρό που θα το περάσω στη Θεσσαλονίκη και όχι σε κάποιο στρατόπεδο). Click για ανάπτυξη... ή όπως ειπα μπορείς να πας σταυρό, ασπροβαλτα, ολυμπιαδα ή πλαταμωνα μεριά που έχει επίσης ωραίες παραλίες, πιο λίγο κόσμο και όχι τόση κίνηση στο δρόμο. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.206 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 12:58 Ο giannhs2001: #113 29-01-24 12:58 Το flyover έπρεπε να αρχίσει όταν θα ολοκληρώνονταν το μετρό. Και όταν εννοώ ολοκληρώνονταν δεν λέω η βασική γραμμή, αναφέρομαι και για την επέκταση των δυτικών και μη πω και του αεροδρομίου. Τα πρωϊνά επικρατεί το απόλυτο χάος σε μποτιλιάρισμα. Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 12:58 Ο Panzerkampfwagen: #114 29-01-24 12:58 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: ή όπως ειπα μπορείς να πας σταυρό, ασπροβαλτα, ολυμπιαδα ή πλαταμωνα μεριά που έχει επίσης ωραίες παραλίες, πιο λίγο κόσμο και όχι τόση κίνηση στο δρόμο. Click για ανάπτυξη... Μπα δεν μου αρέσουν αυτές, πολλή βαλκανίλα και ελάχιστες κοπελίτσες στην ηλικία μου rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 13:09 Η rafaela11: #115 29-01-24 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Μπα δεν μου αρέσουν αυτές, πολλή βαλκανίλα και ελάχιστες κοπελίτσες στην ηλικία μου Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις δίκιο φίλε, δεν κοιτάς καλά Ειδικά σε ορισμένες στο σταυρό και στο gallaria στο παντελημονα ουυυυ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Ιανουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: πολλή βαλκανίλα Click για ανάπτυξη... @giannhs2001 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 20 Απριλίου 2024 στις 22:47 Ο American Economist: #116 20-04-24 22:47 @giannhs2001 @Poirot έχουμε εξελίξεις. Ούτε στο λογότυπο δεν τα βρίσκουν… Στην ματαίωση του διαγωνισμού λογοτύπου του Μετρό της Θεσσαλονίκης προχώρησε η εταιρεία… www.newsauto.gr amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.161 μηνύματα. 20 Απριλίου 2024 στις 22:50 Η amarelia έγραψε: #117 20-04-24 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: @giannhs2001 @Poirot έχουμε εξελίξεις. Ούτε στο λογότυπο δεν τα βρίσκουν… Στην ματαίωση του διαγωνισμού λογοτύπου του Μετρό της Θεσσαλονίκης προχώρησε η εταιρεία… www.newsauto.gr Click για ανάπτυξη... πωπω, ας το φτιάξουν αυτό το γιοφύρι της άρτας κι ας βάλουν για λογότυπο μια μπουγάτσα πραγματικά χέστηκαν οι άνθρωποι American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 20 Απριλίου 2024 στις 22:51 Ο American Economist: #118 20-04-24 22:51 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: πωπω, ας το φτιάξουν αυτό το γιοφύρι της άρτας κι ας βάλουν για λογότυπο μια μπουγάτσα πραγματικά χέστηκαν οι άνθρωποι Click για ανάπτυξη... Το πιο αστείο σε αυτήν την υπόθεση είναι ότι μέχρι να μπει σε λειτουργία οι συρμοί θα έχουν γίνει depreciated με αποτέλεσμα να θέλουν αλλαγή . giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.206 μηνύματα. 20 Απριλίου 2024 στις 23:06 Ο giannhs2001: #119 20-04-24 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: @giannhs2001 @Poirot έχουμε εξελίξεις. Ούτε στο λογότυπο δεν τα βρίσκουν… Στην ματαίωση του διαγωνισμού λογοτύπου του Μετρό της Θεσσαλονίκης προχώρησε η εταιρεία… www.newsauto.gr Click για ανάπτυξη... Είναι όλο μία σκέτη απογοήτευση. Κάθε τι που μαθαίνεις για αυτό το έργο... 20 χρόνια για μία άχρηστη γραμμή που θα εξ υπηρετεί ένα τμήμα μόνο των ανατολικών μέχρι το σιδηρόδρομο. Ούτε τα ΚΤΕΛ, ούτε τα δυτικά ούτε το αεροδρόμιο. Τίποτα... Αχρηστούρα. Αυτή η χώρα είναι ντροπή. Guest 991508 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Απριλίου 2024 στις 23:08 Ο Guest 991508: #120 20-04-24 23:08 Πόσα χρόνια πληρώνουμε το υποτιθέμενο μετρό; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Unboxholics Kate1914 AggelikiGr giannhs2001 chester20080 Scandal charmander Paragontas7000 back2967 American Economist taketrance Memetchi Joji Sosstoss Libertus camil Jack of Spades Kafkinos rafaela11 johnsala fmarulezkd giorgos5002 Searching Ilma Κίβδηλος Entropy24 Wilsongeo Ilikntas Lathy Drscientist bibliofagos Wonderkid Rene2004 SlimShady fourkaki synopsis Μήτσος10 touvlo fockos Corfu kitty A350 synthnightingale gegeorgiou90 userguest psaiek thenutritionist Ωρορα GeorgePap2003 vasilis123321 J.Cameron aggelosst9 alexis.patrinos msk P.Dam. Ryuzaki Totreno teoaenaos phleidhs tsiobieman Nala Debugging_Daemon Dr. Gl. Luminous Hecticism MrT Αντικειμενικός User2350 jj! donut_daddy jellojina Fernando_A Esperos1 hirasawayui ana.roi marww Alessandra Eliza KTr! ilias_21 Maynard Shadowban aggorf Δροσουλίτης Meow bigthor AK-92 Εχέμυθη tslef8 alexd99 ggl ougka pougka parrot/παπαγάλος i11i1i1i1ii1i1i Mt73 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Σαν σήμερα το 2000 άνοιξε το Μέτρο της Αθήνας το οποίο άλλαξε για πάντα τον τρόπο μετακίνησης των Αθηναίων. Πέρασαν 24 χρόνια από τότε, εδώ είναι ένα Video που δείχνει την πρώτη ημέρα λειτουργίας όπου η είσοδος των επιβατών ήταν εντελώς δωρεάν για λόγους γνωριμίας. Η επισκεψιμότητα έσπασε όλα τα ρεκόρ καθώς ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο επιβάτες την πρώτη ημέρα λειτουργίας του ενώ τις πρώτες 10 ημέρες η συνολική επιβατική κίνηση έφτασε τα 7 εκατομμύρια επιβάτες. Το Μετρό έχει γενέθλια και γίνεται 24 ετών: Το έργο που άλλαξε την Αθήνα Το Μετρό γίνεται σήμερα (29.01.2024) 24 ετών. Άνοιξε τις πύλες του για το κοινό στις 29 Ιανουαρίου 2000 και ήρθε να αλλάξει τελείως τον κυκλοφοριακό χάρτη www.newsit.gr Click για ανάπτυξη... Και σήμερα συμβαίνει αυτό μετά από 17 χρόνια, ΤΥΧΑΙΟ; δεν νομίζω Συνδεθείτε στο Facebook Συνδεθείτε στο Facebook για να αρχίσετε να κοινοποιείτε και να συνδέεστε με τους φίλους, την οικογένεια και άτομα που γνωρίζετε. www.facebook.com
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 09:47 Ο American Economist: #107 29-01-24 09:47 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Και σήμερα συμβαίνει αυτό μετά από 17 χρόνια, ΤΥΧΑΙΟ; δεν νομίζω Συνδεθείτε στο Facebook Συνδεθείτε στο Facebook για να αρχίσετε να κοινοποιείτε και να συνδέεστε με τους φίλους, την οικογένεια και άτομα που γνωρίζετε. www.facebook.com Click για ανάπτυξη... Είπαν να γιορτάσουν και εκείνοι για το μέτρο που δεν έχουν . rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 09:48 Η rafaela11: #108 29-01-24 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Είπαν να γιορτάσουν και εκείνοι για το μέτρο που δεν έχουν . Click για ανάπτυξη... Ρε ποιος το χεζει το μετρο, 3 λωρίδες να περνάνε τα αμάξια επιτέλους επειδή τελείωσε ΕΝΑ ΕΡΓΟ του μετρό, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και για εμάς τους πεζούς η Βενιζέλου δεν θα είναι το ζικ ζακ του πακμαν να πούμε American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 09:50 Ο American Economist: #109 29-01-24 09:50 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ρε ποιος το χεζει το μετρο, 3 λωρίδες να περνάνε τα αμάξια επιτέλους επειδή τελείωσε ΕΝΑ ΕΡΓΟ του μετρό, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και για εμάς τους πεζούς η Βενιζέλου δεν θα είναι το ζικ ζακ του πακμαν να πούμε Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά σε λίγο καιρό θα έχετε το Flyover . rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 09:51 Η rafaela11: #110 29-01-24 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ναι αλλά σε λίγο καιρό θα έχετε το Flyover . Click για ανάπτυξη... Ναι, όταν θα έχω εγγόνια θα μου τα λένε Ε ρε τι έχει να γίνει το καλοκαίρι που θέλουν όλοι να πάνε Χαλκιδική Κάτι ξέρω και πάω από Ολυμπιάδα και Παντελεήμονα μεριά, μια χαρα θαλασσα και εκει Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 12:49 Ο Panzerkampfwagen: #111 29-01-24 12:49 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ε ρε τι έχει να γίνει το καλοκαίρι που θέλουν όλοι να πάνε Χαλκιδική Click για ανάπτυξη... Με το flyover ξεχνάμε Χαλκιδική, εκτός αν το πάς φουλ στρατιωτικά και ξυπνάς από τις 04:30 για να φεύγεις τότε. Δίπλα από το σπίτι μου έχω δημοτικό κολυμβητήριο. Ήδη ξέρω που θα περάσω το καλοκαιράκι μου (που, ας σημειωθεί, είναι το πρώτο ύστερα από πολύ καιρό που θα το περάσω στη Θεσσαλονίκη και όχι σε κάποιο στρατόπεδο). rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 12:57 Η rafaela11: #112 29-01-24 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Με το flyover ξεχνάμε Χαλκιδική, εκτός αν το πάς φουλ στρατιωτικά και ξυπνάς από τις 04:30 για να φεύγεις τότε. Δίπλα από το σπίτι μου έχω δημοτικό κολυμβητήριο. Ήδη ξέρω που θα περάσω το καλοκαιράκι μου (που, ας σημειωθεί, είναι το πρώτο ύστερα από πολύ καιρό που θα το περάσω στη Θεσσαλονίκη και όχι σε κάποιο στρατόπεδο). Click για ανάπτυξη... ή όπως ειπα μπορείς να πας σταυρό, ασπροβαλτα, ολυμπιαδα ή πλαταμωνα μεριά που έχει επίσης ωραίες παραλίες, πιο λίγο κόσμο και όχι τόση κίνηση στο δρόμο. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.206 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 12:58 Ο giannhs2001: #113 29-01-24 12:58 Το flyover έπρεπε να αρχίσει όταν θα ολοκληρώνονταν το μετρό. Και όταν εννοώ ολοκληρώνονταν δεν λέω η βασική γραμμή, αναφέρομαι και για την επέκταση των δυτικών και μη πω και του αεροδρομίου. Τα πρωϊνά επικρατεί το απόλυτο χάος σε μποτιλιάρισμα. Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 12:58 Ο Panzerkampfwagen: #114 29-01-24 12:58 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: ή όπως ειπα μπορείς να πας σταυρό, ασπροβαλτα, ολυμπιαδα ή πλαταμωνα μεριά που έχει επίσης ωραίες παραλίες, πιο λίγο κόσμο και όχι τόση κίνηση στο δρόμο. Click για ανάπτυξη... Μπα δεν μου αρέσουν αυτές, πολλή βαλκανίλα και ελάχιστες κοπελίτσες στην ηλικία μου rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 13:09 Η rafaela11: #115 29-01-24 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Μπα δεν μου αρέσουν αυτές, πολλή βαλκανίλα και ελάχιστες κοπελίτσες στην ηλικία μου Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις δίκιο φίλε, δεν κοιτάς καλά Ειδικά σε ορισμένες στο σταυρό και στο gallaria στο παντελημονα ουυυυ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Ιανουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: πολλή βαλκανίλα Click για ανάπτυξη... @giannhs2001 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 20 Απριλίου 2024 στις 22:47 Ο American Economist: #116 20-04-24 22:47 @giannhs2001 @Poirot έχουμε εξελίξεις. Ούτε στο λογότυπο δεν τα βρίσκουν… Στην ματαίωση του διαγωνισμού λογοτύπου του Μετρό της Θεσσαλονίκης προχώρησε η εταιρεία… www.newsauto.gr amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.161 μηνύματα. 20 Απριλίου 2024 στις 22:50 Η amarelia έγραψε: #117 20-04-24 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: @giannhs2001 @Poirot έχουμε εξελίξεις. Ούτε στο λογότυπο δεν τα βρίσκουν… Στην ματαίωση του διαγωνισμού λογοτύπου του Μετρό της Θεσσαλονίκης προχώρησε η εταιρεία… www.newsauto.gr Click για ανάπτυξη... πωπω, ας το φτιάξουν αυτό το γιοφύρι της άρτας κι ας βάλουν για λογότυπο μια μπουγάτσα πραγματικά χέστηκαν οι άνθρωποι American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 20 Απριλίου 2024 στις 22:51 Ο American Economist: #118 20-04-24 22:51 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: πωπω, ας το φτιάξουν αυτό το γιοφύρι της άρτας κι ας βάλουν για λογότυπο μια μπουγάτσα πραγματικά χέστηκαν οι άνθρωποι Click για ανάπτυξη... Το πιο αστείο σε αυτήν την υπόθεση είναι ότι μέχρι να μπει σε λειτουργία οι συρμοί θα έχουν γίνει depreciated με αποτέλεσμα να θέλουν αλλαγή . giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.206 μηνύματα. 20 Απριλίου 2024 στις 23:06 Ο giannhs2001: #119 20-04-24 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: @giannhs2001 @Poirot έχουμε εξελίξεις. Ούτε στο λογότυπο δεν τα βρίσκουν… Στην ματαίωση του διαγωνισμού λογοτύπου του Μετρό της Θεσσαλονίκης προχώρησε η εταιρεία… www.newsauto.gr Click για ανάπτυξη... Είναι όλο μία σκέτη απογοήτευση. Κάθε τι που μαθαίνεις για αυτό το έργο... 20 χρόνια για μία άχρηστη γραμμή που θα εξ υπηρετεί ένα τμήμα μόνο των ανατολικών μέχρι το σιδηρόδρομο. Ούτε τα ΚΤΕΛ, ούτε τα δυτικά ούτε το αεροδρόμιο. Τίποτα... Αχρηστούρα. Αυτή η χώρα είναι ντροπή. Guest 991508 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Απριλίου 2024 στις 23:08 Ο Guest 991508: #120 20-04-24 23:08 Πόσα χρόνια πληρώνουμε το υποτιθέμενο μετρό; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Unboxholics Kate1914 AggelikiGr giannhs2001 chester20080 Scandal charmander Paragontas7000 back2967 American Economist taketrance Memetchi Joji Sosstoss Libertus camil Jack of Spades Kafkinos rafaela11 johnsala fmarulezkd giorgos5002 Searching Ilma Κίβδηλος Entropy24 Wilsongeo Ilikntas Lathy Drscientist bibliofagos Wonderkid Rene2004 SlimShady fourkaki synopsis Μήτσος10 touvlo fockos Corfu kitty A350 synthnightingale gegeorgiou90 userguest psaiek thenutritionist Ωρορα GeorgePap2003 vasilis123321 J.Cameron aggelosst9 alexis.patrinos msk P.Dam. Ryuzaki Totreno teoaenaos phleidhs tsiobieman Nala Debugging_Daemon Dr. Gl. Luminous Hecticism MrT Αντικειμενικός User2350 jj! donut_daddy jellojina Fernando_A Esperos1 hirasawayui ana.roi marww Alessandra Eliza KTr! ilias_21 Maynard Shadowban aggorf Δροσουλίτης Meow bigthor AK-92 Εχέμυθη tslef8 alexd99 ggl ougka pougka parrot/παπαγάλος i11i1i1i1ii1i1i Mt73 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Και σήμερα συμβαίνει αυτό μετά από 17 χρόνια, ΤΥΧΑΙΟ; δεν νομίζω Συνδεθείτε στο Facebook Συνδεθείτε στο Facebook για να αρχίσετε να κοινοποιείτε και να συνδέεστε με τους φίλους, την οικογένεια και άτομα που γνωρίζετε. www.facebook.com Click για ανάπτυξη... Είπαν να γιορτάσουν και εκείνοι για το μέτρο που δεν έχουν .
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 09:48 Η rafaela11: #108 29-01-24 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Είπαν να γιορτάσουν και εκείνοι για το μέτρο που δεν έχουν . Click για ανάπτυξη... Ρε ποιος το χεζει το μετρο, 3 λωρίδες να περνάνε τα αμάξια επιτέλους επειδή τελείωσε ΕΝΑ ΕΡΓΟ του μετρό, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και για εμάς τους πεζούς η Βενιζέλου δεν θα είναι το ζικ ζακ του πακμαν να πούμε American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 09:50 Ο American Economist: #109 29-01-24 09:50 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ρε ποιος το χεζει το μετρο, 3 λωρίδες να περνάνε τα αμάξια επιτέλους επειδή τελείωσε ΕΝΑ ΕΡΓΟ του μετρό, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και για εμάς τους πεζούς η Βενιζέλου δεν θα είναι το ζικ ζακ του πακμαν να πούμε Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά σε λίγο καιρό θα έχετε το Flyover . rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 09:51 Η rafaela11: #110 29-01-24 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ναι αλλά σε λίγο καιρό θα έχετε το Flyover . Click για ανάπτυξη... Ναι, όταν θα έχω εγγόνια θα μου τα λένε Ε ρε τι έχει να γίνει το καλοκαίρι που θέλουν όλοι να πάνε Χαλκιδική Κάτι ξέρω και πάω από Ολυμπιάδα και Παντελεήμονα μεριά, μια χαρα θαλασσα και εκει Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 12:49 Ο Panzerkampfwagen: #111 29-01-24 12:49 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ε ρε τι έχει να γίνει το καλοκαίρι που θέλουν όλοι να πάνε Χαλκιδική Click για ανάπτυξη... Με το flyover ξεχνάμε Χαλκιδική, εκτός αν το πάς φουλ στρατιωτικά και ξυπνάς από τις 04:30 για να φεύγεις τότε. Δίπλα από το σπίτι μου έχω δημοτικό κολυμβητήριο. Ήδη ξέρω που θα περάσω το καλοκαιράκι μου (που, ας σημειωθεί, είναι το πρώτο ύστερα από πολύ καιρό που θα το περάσω στη Θεσσαλονίκη και όχι σε κάποιο στρατόπεδο). rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 12:57 Η rafaela11: #112 29-01-24 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Με το flyover ξεχνάμε Χαλκιδική, εκτός αν το πάς φουλ στρατιωτικά και ξυπνάς από τις 04:30 για να φεύγεις τότε. Δίπλα από το σπίτι μου έχω δημοτικό κολυμβητήριο. Ήδη ξέρω που θα περάσω το καλοκαιράκι μου (που, ας σημειωθεί, είναι το πρώτο ύστερα από πολύ καιρό που θα το περάσω στη Θεσσαλονίκη και όχι σε κάποιο στρατόπεδο). Click για ανάπτυξη... ή όπως ειπα μπορείς να πας σταυρό, ασπροβαλτα, ολυμπιαδα ή πλαταμωνα μεριά που έχει επίσης ωραίες παραλίες, πιο λίγο κόσμο και όχι τόση κίνηση στο δρόμο. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.206 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 12:58 Ο giannhs2001: #113 29-01-24 12:58 Το flyover έπρεπε να αρχίσει όταν θα ολοκληρώνονταν το μετρό. Και όταν εννοώ ολοκληρώνονταν δεν λέω η βασική γραμμή, αναφέρομαι και για την επέκταση των δυτικών και μη πω και του αεροδρομίου. Τα πρωϊνά επικρατεί το απόλυτο χάος σε μποτιλιάρισμα. Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 12:58 Ο Panzerkampfwagen: #114 29-01-24 12:58 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: ή όπως ειπα μπορείς να πας σταυρό, ασπροβαλτα, ολυμπιαδα ή πλαταμωνα μεριά που έχει επίσης ωραίες παραλίες, πιο λίγο κόσμο και όχι τόση κίνηση στο δρόμο. Click για ανάπτυξη... Μπα δεν μου αρέσουν αυτές, πολλή βαλκανίλα και ελάχιστες κοπελίτσες στην ηλικία μου rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 13:09 Η rafaela11: #115 29-01-24 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Μπα δεν μου αρέσουν αυτές, πολλή βαλκανίλα και ελάχιστες κοπελίτσες στην ηλικία μου Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις δίκιο φίλε, δεν κοιτάς καλά Ειδικά σε ορισμένες στο σταυρό και στο gallaria στο παντελημονα ουυυυ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Ιανουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: πολλή βαλκανίλα Click για ανάπτυξη... @giannhs2001 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 20 Απριλίου 2024 στις 22:47 Ο American Economist: #116 20-04-24 22:47 @giannhs2001 @Poirot έχουμε εξελίξεις. Ούτε στο λογότυπο δεν τα βρίσκουν… Στην ματαίωση του διαγωνισμού λογοτύπου του Μετρό της Θεσσαλονίκης προχώρησε η εταιρεία… www.newsauto.gr amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.161 μηνύματα. 20 Απριλίου 2024 στις 22:50 Η amarelia έγραψε: #117 20-04-24 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: @giannhs2001 @Poirot έχουμε εξελίξεις. Ούτε στο λογότυπο δεν τα βρίσκουν… Στην ματαίωση του διαγωνισμού λογοτύπου του Μετρό της Θεσσαλονίκης προχώρησε η εταιρεία… www.newsauto.gr Click για ανάπτυξη... πωπω, ας το φτιάξουν αυτό το γιοφύρι της άρτας κι ας βάλουν για λογότυπο μια μπουγάτσα πραγματικά χέστηκαν οι άνθρωποι American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 20 Απριλίου 2024 στις 22:51 Ο American Economist: #118 20-04-24 22:51 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: πωπω, ας το φτιάξουν αυτό το γιοφύρι της άρτας κι ας βάλουν για λογότυπο μια μπουγάτσα πραγματικά χέστηκαν οι άνθρωποι Click για ανάπτυξη... Το πιο αστείο σε αυτήν την υπόθεση είναι ότι μέχρι να μπει σε λειτουργία οι συρμοί θα έχουν γίνει depreciated με αποτέλεσμα να θέλουν αλλαγή . giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.206 μηνύματα. 20 Απριλίου 2024 στις 23:06 Ο giannhs2001: #119 20-04-24 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: @giannhs2001 @Poirot έχουμε εξελίξεις. Ούτε στο λογότυπο δεν τα βρίσκουν… Στην ματαίωση του διαγωνισμού λογοτύπου του Μετρό της Θεσσαλονίκης προχώρησε η εταιρεία… www.newsauto.gr Click για ανάπτυξη... Είναι όλο μία σκέτη απογοήτευση. Κάθε τι που μαθαίνεις για αυτό το έργο... 20 χρόνια για μία άχρηστη γραμμή που θα εξ υπηρετεί ένα τμήμα μόνο των ανατολικών μέχρι το σιδηρόδρομο. Ούτε τα ΚΤΕΛ, ούτε τα δυτικά ούτε το αεροδρόμιο. Τίποτα... Αχρηστούρα. Αυτή η χώρα είναι ντροπή. Guest 991508 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Απριλίου 2024 στις 23:08 Ο Guest 991508: #120 20-04-24 23:08 Πόσα χρόνια πληρώνουμε το υποτιθέμενο μετρό; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Unboxholics Kate1914 AggelikiGr giannhs2001 chester20080 Scandal charmander Paragontas7000 back2967 American Economist taketrance Memetchi Joji Sosstoss Libertus camil Jack of Spades Kafkinos rafaela11 johnsala fmarulezkd giorgos5002 Searching Ilma Κίβδηλος Entropy24 Wilsongeo Ilikntas Lathy Drscientist bibliofagos Wonderkid Rene2004 SlimShady fourkaki synopsis Μήτσος10 touvlo fockos Corfu kitty A350 synthnightingale gegeorgiou90 userguest psaiek thenutritionist Ωρορα GeorgePap2003 vasilis123321 J.Cameron aggelosst9 alexis.patrinos msk P.Dam. Ryuzaki Totreno teoaenaos phleidhs tsiobieman Nala Debugging_Daemon Dr. Gl. Luminous Hecticism MrT Αντικειμενικός User2350 jj! donut_daddy jellojina Fernando_A Esperos1 hirasawayui ana.roi marww Alessandra Eliza KTr! ilias_21 Maynard Shadowban aggorf Δροσουλίτης Meow bigthor AK-92 Εχέμυθη tslef8 alexd99 ggl ougka pougka parrot/παπαγάλος i11i1i1i1ii1i1i Mt73 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Είπαν να γιορτάσουν και εκείνοι για το μέτρο που δεν έχουν . Click για ανάπτυξη... Ρε ποιος το χεζει το μετρο, 3 λωρίδες να περνάνε τα αμάξια επιτέλους επειδή τελείωσε ΕΝΑ ΕΡΓΟ του μετρό, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και για εμάς τους πεζούς η Βενιζέλου δεν θα είναι το ζικ ζακ του πακμαν να πούμε
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 09:50 Ο American Economist: #109 29-01-24 09:50 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ρε ποιος το χεζει το μετρο, 3 λωρίδες να περνάνε τα αμάξια επιτέλους επειδή τελείωσε ΕΝΑ ΕΡΓΟ του μετρό, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και για εμάς τους πεζούς η Βενιζέλου δεν θα είναι το ζικ ζακ του πακμαν να πούμε Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά σε λίγο καιρό θα έχετε το Flyover . rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 09:51 Η rafaela11: #110 29-01-24 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ναι αλλά σε λίγο καιρό θα έχετε το Flyover . Click για ανάπτυξη... Ναι, όταν θα έχω εγγόνια θα μου τα λένε Ε ρε τι έχει να γίνει το καλοκαίρι που θέλουν όλοι να πάνε Χαλκιδική Κάτι ξέρω και πάω από Ολυμπιάδα και Παντελεήμονα μεριά, μια χαρα θαλασσα και εκει Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 12:49 Ο Panzerkampfwagen: #111 29-01-24 12:49 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ε ρε τι έχει να γίνει το καλοκαίρι που θέλουν όλοι να πάνε Χαλκιδική Click για ανάπτυξη... Με το flyover ξεχνάμε Χαλκιδική, εκτός αν το πάς φουλ στρατιωτικά και ξυπνάς από τις 04:30 για να φεύγεις τότε. Δίπλα από το σπίτι μου έχω δημοτικό κολυμβητήριο. Ήδη ξέρω που θα περάσω το καλοκαιράκι μου (που, ας σημειωθεί, είναι το πρώτο ύστερα από πολύ καιρό που θα το περάσω στη Θεσσαλονίκη και όχι σε κάποιο στρατόπεδο). rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 12:57 Η rafaela11: #112 29-01-24 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Με το flyover ξεχνάμε Χαλκιδική, εκτός αν το πάς φουλ στρατιωτικά και ξυπνάς από τις 04:30 για να φεύγεις τότε. Δίπλα από το σπίτι μου έχω δημοτικό κολυμβητήριο. Ήδη ξέρω που θα περάσω το καλοκαιράκι μου (που, ας σημειωθεί, είναι το πρώτο ύστερα από πολύ καιρό που θα το περάσω στη Θεσσαλονίκη και όχι σε κάποιο στρατόπεδο). Click για ανάπτυξη... ή όπως ειπα μπορείς να πας σταυρό, ασπροβαλτα, ολυμπιαδα ή πλαταμωνα μεριά που έχει επίσης ωραίες παραλίες, πιο λίγο κόσμο και όχι τόση κίνηση στο δρόμο. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.206 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 12:58 Ο giannhs2001: #113 29-01-24 12:58 Το flyover έπρεπε να αρχίσει όταν θα ολοκληρώνονταν το μετρό. Και όταν εννοώ ολοκληρώνονταν δεν λέω η βασική γραμμή, αναφέρομαι και για την επέκταση των δυτικών και μη πω και του αεροδρομίου. Τα πρωϊνά επικρατεί το απόλυτο χάος σε μποτιλιάρισμα. Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 12:58 Ο Panzerkampfwagen: #114 29-01-24 12:58 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: ή όπως ειπα μπορείς να πας σταυρό, ασπροβαλτα, ολυμπιαδα ή πλαταμωνα μεριά που έχει επίσης ωραίες παραλίες, πιο λίγο κόσμο και όχι τόση κίνηση στο δρόμο. Click για ανάπτυξη... Μπα δεν μου αρέσουν αυτές, πολλή βαλκανίλα και ελάχιστες κοπελίτσες στην ηλικία μου rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 13:09 Η rafaela11: #115 29-01-24 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Μπα δεν μου αρέσουν αυτές, πολλή βαλκανίλα και ελάχιστες κοπελίτσες στην ηλικία μου Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις δίκιο φίλε, δεν κοιτάς καλά Ειδικά σε ορισμένες στο σταυρό και στο gallaria στο παντελημονα ουυυυ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Ιανουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: πολλή βαλκανίλα Click για ανάπτυξη... @giannhs2001 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 20 Απριλίου 2024 στις 22:47 Ο American Economist: #116 20-04-24 22:47 @giannhs2001 @Poirot έχουμε εξελίξεις. Ούτε στο λογότυπο δεν τα βρίσκουν… Στην ματαίωση του διαγωνισμού λογοτύπου του Μετρό της Θεσσαλονίκης προχώρησε η εταιρεία… www.newsauto.gr amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.161 μηνύματα. 20 Απριλίου 2024 στις 22:50 Η amarelia έγραψε: #117 20-04-24 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: @giannhs2001 @Poirot έχουμε εξελίξεις. Ούτε στο λογότυπο δεν τα βρίσκουν… Στην ματαίωση του διαγωνισμού λογοτύπου του Μετρό της Θεσσαλονίκης προχώρησε η εταιρεία… www.newsauto.gr Click για ανάπτυξη... πωπω, ας το φτιάξουν αυτό το γιοφύρι της άρτας κι ας βάλουν για λογότυπο μια μπουγάτσα πραγματικά χέστηκαν οι άνθρωποι American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 20 Απριλίου 2024 στις 22:51 Ο American Economist: #118 20-04-24 22:51 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: πωπω, ας το φτιάξουν αυτό το γιοφύρι της άρτας κι ας βάλουν για λογότυπο μια μπουγάτσα πραγματικά χέστηκαν οι άνθρωποι Click για ανάπτυξη... Το πιο αστείο σε αυτήν την υπόθεση είναι ότι μέχρι να μπει σε λειτουργία οι συρμοί θα έχουν γίνει depreciated με αποτέλεσμα να θέλουν αλλαγή . giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.206 μηνύματα. 20 Απριλίου 2024 στις 23:06 Ο giannhs2001: #119 20-04-24 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: @giannhs2001 @Poirot έχουμε εξελίξεις. Ούτε στο λογότυπο δεν τα βρίσκουν… Στην ματαίωση του διαγωνισμού λογοτύπου του Μετρό της Θεσσαλονίκης προχώρησε η εταιρεία… www.newsauto.gr Click για ανάπτυξη... Είναι όλο μία σκέτη απογοήτευση. Κάθε τι που μαθαίνεις για αυτό το έργο... 20 χρόνια για μία άχρηστη γραμμή που θα εξ υπηρετεί ένα τμήμα μόνο των ανατολικών μέχρι το σιδηρόδρομο. Ούτε τα ΚΤΕΛ, ούτε τα δυτικά ούτε το αεροδρόμιο. Τίποτα... Αχρηστούρα. Αυτή η χώρα είναι ντροπή. Guest 991508 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Απριλίου 2024 στις 23:08 Ο Guest 991508: #120 20-04-24 23:08 Πόσα χρόνια πληρώνουμε το υποτιθέμενο μετρό; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Unboxholics Kate1914 AggelikiGr giannhs2001 chester20080 Scandal charmander Paragontas7000 back2967 American Economist taketrance Memetchi Joji Sosstoss Libertus camil Jack of Spades Kafkinos rafaela11 johnsala fmarulezkd giorgos5002 Searching Ilma Κίβδηλος Entropy24 Wilsongeo Ilikntas Lathy Drscientist bibliofagos Wonderkid Rene2004 SlimShady fourkaki synopsis Μήτσος10 touvlo fockos Corfu kitty A350 synthnightingale gegeorgiou90 userguest psaiek thenutritionist Ωρορα GeorgePap2003 vasilis123321 J.Cameron aggelosst9 alexis.patrinos msk P.Dam. Ryuzaki Totreno teoaenaos phleidhs tsiobieman Nala Debugging_Daemon Dr. Gl. Luminous Hecticism MrT Αντικειμενικός User2350 jj! donut_daddy jellojina Fernando_A Esperos1 hirasawayui ana.roi marww Alessandra Eliza KTr! ilias_21 Maynard Shadowban aggorf Δροσουλίτης Meow bigthor AK-92 Εχέμυθη tslef8 alexd99 ggl ougka pougka parrot/παπαγάλος i11i1i1i1ii1i1i Mt73 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ρε ποιος το χεζει το μετρο, 3 λωρίδες να περνάνε τα αμάξια επιτέλους επειδή τελείωσε ΕΝΑ ΕΡΓΟ του μετρό, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και για εμάς τους πεζούς η Βενιζέλου δεν θα είναι το ζικ ζακ του πακμαν να πούμε Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά σε λίγο καιρό θα έχετε το Flyover .
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 09:51 Η rafaela11: #110 29-01-24 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ναι αλλά σε λίγο καιρό θα έχετε το Flyover . Click για ανάπτυξη... Ναι, όταν θα έχω εγγόνια θα μου τα λένε Ε ρε τι έχει να γίνει το καλοκαίρι που θέλουν όλοι να πάνε Χαλκιδική Κάτι ξέρω και πάω από Ολυμπιάδα και Παντελεήμονα μεριά, μια χαρα θαλασσα και εκει Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 12:49 Ο Panzerkampfwagen: #111 29-01-24 12:49 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ε ρε τι έχει να γίνει το καλοκαίρι που θέλουν όλοι να πάνε Χαλκιδική Click για ανάπτυξη... Με το flyover ξεχνάμε Χαλκιδική, εκτός αν το πάς φουλ στρατιωτικά και ξυπνάς από τις 04:30 για να φεύγεις τότε. Δίπλα από το σπίτι μου έχω δημοτικό κολυμβητήριο. Ήδη ξέρω που θα περάσω το καλοκαιράκι μου (που, ας σημειωθεί, είναι το πρώτο ύστερα από πολύ καιρό που θα το περάσω στη Θεσσαλονίκη και όχι σε κάποιο στρατόπεδο). rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 12:57 Η rafaela11: #112 29-01-24 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Με το flyover ξεχνάμε Χαλκιδική, εκτός αν το πάς φουλ στρατιωτικά και ξυπνάς από τις 04:30 για να φεύγεις τότε. Δίπλα από το σπίτι μου έχω δημοτικό κολυμβητήριο. Ήδη ξέρω που θα περάσω το καλοκαιράκι μου (που, ας σημειωθεί, είναι το πρώτο ύστερα από πολύ καιρό που θα το περάσω στη Θεσσαλονίκη και όχι σε κάποιο στρατόπεδο). Click για ανάπτυξη... ή όπως ειπα μπορείς να πας σταυρό, ασπροβαλτα, ολυμπιαδα ή πλαταμωνα μεριά που έχει επίσης ωραίες παραλίες, πιο λίγο κόσμο και όχι τόση κίνηση στο δρόμο. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.206 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 12:58 Ο giannhs2001: #113 29-01-24 12:58 Το flyover έπρεπε να αρχίσει όταν θα ολοκληρώνονταν το μετρό. Και όταν εννοώ ολοκληρώνονταν δεν λέω η βασική γραμμή, αναφέρομαι και για την επέκταση των δυτικών και μη πω και του αεροδρομίου. Τα πρωϊνά επικρατεί το απόλυτο χάος σε μποτιλιάρισμα. Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 12:58 Ο Panzerkampfwagen: #114 29-01-24 12:58 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: ή όπως ειπα μπορείς να πας σταυρό, ασπροβαλτα, ολυμπιαδα ή πλαταμωνα μεριά που έχει επίσης ωραίες παραλίες, πιο λίγο κόσμο και όχι τόση κίνηση στο δρόμο. Click για ανάπτυξη... Μπα δεν μου αρέσουν αυτές, πολλή βαλκανίλα και ελάχιστες κοπελίτσες στην ηλικία μου rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 13:09 Η rafaela11: #115 29-01-24 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Μπα δεν μου αρέσουν αυτές, πολλή βαλκανίλα και ελάχιστες κοπελίτσες στην ηλικία μου Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις δίκιο φίλε, δεν κοιτάς καλά Ειδικά σε ορισμένες στο σταυρό και στο gallaria στο παντελημονα ουυυυ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Ιανουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: πολλή βαλκανίλα Click για ανάπτυξη... @giannhs2001 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 20 Απριλίου 2024 στις 22:47 Ο American Economist: #116 20-04-24 22:47 @giannhs2001 @Poirot έχουμε εξελίξεις. Ούτε στο λογότυπο δεν τα βρίσκουν… Στην ματαίωση του διαγωνισμού λογοτύπου του Μετρό της Θεσσαλονίκης προχώρησε η εταιρεία… www.newsauto.gr amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.161 μηνύματα. 20 Απριλίου 2024 στις 22:50 Η amarelia έγραψε: #117 20-04-24 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: @giannhs2001 @Poirot έχουμε εξελίξεις. Ούτε στο λογότυπο δεν τα βρίσκουν… Στην ματαίωση του διαγωνισμού λογοτύπου του Μετρό της Θεσσαλονίκης προχώρησε η εταιρεία… www.newsauto.gr Click για ανάπτυξη... πωπω, ας το φτιάξουν αυτό το γιοφύρι της άρτας κι ας βάλουν για λογότυπο μια μπουγάτσα πραγματικά χέστηκαν οι άνθρωποι American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 20 Απριλίου 2024 στις 22:51 Ο American Economist: #118 20-04-24 22:51 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: πωπω, ας το φτιάξουν αυτό το γιοφύρι της άρτας κι ας βάλουν για λογότυπο μια μπουγάτσα πραγματικά χέστηκαν οι άνθρωποι Click για ανάπτυξη... Το πιο αστείο σε αυτήν την υπόθεση είναι ότι μέχρι να μπει σε λειτουργία οι συρμοί θα έχουν γίνει depreciated με αποτέλεσμα να θέλουν αλλαγή . giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.206 μηνύματα. 20 Απριλίου 2024 στις 23:06 Ο giannhs2001: #119 20-04-24 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: @giannhs2001 @Poirot έχουμε εξελίξεις. Ούτε στο λογότυπο δεν τα βρίσκουν… Στην ματαίωση του διαγωνισμού λογοτύπου του Μετρό της Θεσσαλονίκης προχώρησε η εταιρεία… www.newsauto.gr Click για ανάπτυξη... Είναι όλο μία σκέτη απογοήτευση. Κάθε τι που μαθαίνεις για αυτό το έργο... 20 χρόνια για μία άχρηστη γραμμή που θα εξ υπηρετεί ένα τμήμα μόνο των ανατολικών μέχρι το σιδηρόδρομο. Ούτε τα ΚΤΕΛ, ούτε τα δυτικά ούτε το αεροδρόμιο. Τίποτα... Αχρηστούρα. Αυτή η χώρα είναι ντροπή. Guest 991508 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Απριλίου 2024 στις 23:08 Ο Guest 991508: #120 20-04-24 23:08 Πόσα χρόνια πληρώνουμε το υποτιθέμενο μετρό; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Unboxholics Kate1914 AggelikiGr giannhs2001 chester20080 Scandal charmander Paragontas7000 back2967 American Economist taketrance Memetchi Joji Sosstoss Libertus camil Jack of Spades Kafkinos rafaela11 johnsala fmarulezkd giorgos5002 Searching Ilma Κίβδηλος Entropy24 Wilsongeo Ilikntas Lathy Drscientist bibliofagos Wonderkid Rene2004 SlimShady fourkaki synopsis Μήτσος10 touvlo fockos Corfu kitty A350 synthnightingale gegeorgiou90 userguest psaiek thenutritionist Ωρορα GeorgePap2003 vasilis123321 J.Cameron aggelosst9 alexis.patrinos msk P.Dam. Ryuzaki Totreno teoaenaos phleidhs tsiobieman Nala Debugging_Daemon Dr. Gl. Luminous Hecticism MrT Αντικειμενικός User2350 jj! donut_daddy jellojina Fernando_A Esperos1 hirasawayui ana.roi marww Alessandra Eliza KTr! ilias_21 Maynard Shadowban aggorf Δροσουλίτης Meow bigthor AK-92 Εχέμυθη tslef8 alexd99 ggl ougka pougka parrot/παπαγάλος i11i1i1i1ii1i1i Mt73 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ναι αλλά σε λίγο καιρό θα έχετε το Flyover . Click για ανάπτυξη... Ναι, όταν θα έχω εγγόνια θα μου τα λένε Ε ρε τι έχει να γίνει το καλοκαίρι που θέλουν όλοι να πάνε Χαλκιδική Κάτι ξέρω και πάω από Ολυμπιάδα και Παντελεήμονα μεριά, μια χαρα θαλασσα και εκει
Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 12:49 Ο Panzerkampfwagen: #111 29-01-24 12:49 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ε ρε τι έχει να γίνει το καλοκαίρι που θέλουν όλοι να πάνε Χαλκιδική Click για ανάπτυξη... Με το flyover ξεχνάμε Χαλκιδική, εκτός αν το πάς φουλ στρατιωτικά και ξυπνάς από τις 04:30 για να φεύγεις τότε. Δίπλα από το σπίτι μου έχω δημοτικό κολυμβητήριο. Ήδη ξέρω που θα περάσω το καλοκαιράκι μου (που, ας σημειωθεί, είναι το πρώτο ύστερα από πολύ καιρό που θα το περάσω στη Θεσσαλονίκη και όχι σε κάποιο στρατόπεδο). rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 12:57 Η rafaela11: #112 29-01-24 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Με το flyover ξεχνάμε Χαλκιδική, εκτός αν το πάς φουλ στρατιωτικά και ξυπνάς από τις 04:30 για να φεύγεις τότε. Δίπλα από το σπίτι μου έχω δημοτικό κολυμβητήριο. Ήδη ξέρω που θα περάσω το καλοκαιράκι μου (που, ας σημειωθεί, είναι το πρώτο ύστερα από πολύ καιρό που θα το περάσω στη Θεσσαλονίκη και όχι σε κάποιο στρατόπεδο). Click για ανάπτυξη... ή όπως ειπα μπορείς να πας σταυρό, ασπροβαλτα, ολυμπιαδα ή πλαταμωνα μεριά που έχει επίσης ωραίες παραλίες, πιο λίγο κόσμο και όχι τόση κίνηση στο δρόμο. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.206 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 12:58 Ο giannhs2001: #113 29-01-24 12:58 Το flyover έπρεπε να αρχίσει όταν θα ολοκληρώνονταν το μετρό. Και όταν εννοώ ολοκληρώνονταν δεν λέω η βασική γραμμή, αναφέρομαι και για την επέκταση των δυτικών και μη πω και του αεροδρομίου. Τα πρωϊνά επικρατεί το απόλυτο χάος σε μποτιλιάρισμα. Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 12:58 Ο Panzerkampfwagen: #114 29-01-24 12:58 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: ή όπως ειπα μπορείς να πας σταυρό, ασπροβαλτα, ολυμπιαδα ή πλαταμωνα μεριά που έχει επίσης ωραίες παραλίες, πιο λίγο κόσμο και όχι τόση κίνηση στο δρόμο. Click για ανάπτυξη... Μπα δεν μου αρέσουν αυτές, πολλή βαλκανίλα και ελάχιστες κοπελίτσες στην ηλικία μου rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 13:09 Η rafaela11: #115 29-01-24 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Μπα δεν μου αρέσουν αυτές, πολλή βαλκανίλα και ελάχιστες κοπελίτσες στην ηλικία μου Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις δίκιο φίλε, δεν κοιτάς καλά Ειδικά σε ορισμένες στο σταυρό και στο gallaria στο παντελημονα ουυυυ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Ιανουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: πολλή βαλκανίλα Click για ανάπτυξη... @giannhs2001 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 20 Απριλίου 2024 στις 22:47 Ο American Economist: #116 20-04-24 22:47 @giannhs2001 @Poirot έχουμε εξελίξεις. Ούτε στο λογότυπο δεν τα βρίσκουν… Στην ματαίωση του διαγωνισμού λογοτύπου του Μετρό της Θεσσαλονίκης προχώρησε η εταιρεία… www.newsauto.gr amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.161 μηνύματα. 20 Απριλίου 2024 στις 22:50 Η amarelia έγραψε: #117 20-04-24 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: @giannhs2001 @Poirot έχουμε εξελίξεις. Ούτε στο λογότυπο δεν τα βρίσκουν… Στην ματαίωση του διαγωνισμού λογοτύπου του Μετρό της Θεσσαλονίκης προχώρησε η εταιρεία… www.newsauto.gr Click για ανάπτυξη... πωπω, ας το φτιάξουν αυτό το γιοφύρι της άρτας κι ας βάλουν για λογότυπο μια μπουγάτσα πραγματικά χέστηκαν οι άνθρωποι American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 20 Απριλίου 2024 στις 22:51 Ο American Economist: #118 20-04-24 22:51 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: πωπω, ας το φτιάξουν αυτό το γιοφύρι της άρτας κι ας βάλουν για λογότυπο μια μπουγάτσα πραγματικά χέστηκαν οι άνθρωποι Click για ανάπτυξη... Το πιο αστείο σε αυτήν την υπόθεση είναι ότι μέχρι να μπει σε λειτουργία οι συρμοί θα έχουν γίνει depreciated με αποτέλεσμα να θέλουν αλλαγή . giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.206 μηνύματα. 20 Απριλίου 2024 στις 23:06 Ο giannhs2001: #119 20-04-24 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: @giannhs2001 @Poirot έχουμε εξελίξεις. Ούτε στο λογότυπο δεν τα βρίσκουν… Στην ματαίωση του διαγωνισμού λογοτύπου του Μετρό της Θεσσαλονίκης προχώρησε η εταιρεία… www.newsauto.gr Click για ανάπτυξη... Είναι όλο μία σκέτη απογοήτευση. Κάθε τι που μαθαίνεις για αυτό το έργο... 20 χρόνια για μία άχρηστη γραμμή που θα εξ υπηρετεί ένα τμήμα μόνο των ανατολικών μέχρι το σιδηρόδρομο. Ούτε τα ΚΤΕΛ, ούτε τα δυτικά ούτε το αεροδρόμιο. Τίποτα... Αχρηστούρα. Αυτή η χώρα είναι ντροπή. Guest 991508 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Απριλίου 2024 στις 23:08 Ο Guest 991508: #120 20-04-24 23:08 Πόσα χρόνια πληρώνουμε το υποτιθέμενο μετρό; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Unboxholics Kate1914 AggelikiGr giannhs2001 chester20080 Scandal charmander Paragontas7000 back2967 American Economist taketrance Memetchi Joji Sosstoss Libertus camil Jack of Spades Kafkinos rafaela11 johnsala fmarulezkd giorgos5002 Searching Ilma Κίβδηλος Entropy24 Wilsongeo Ilikntas Lathy Drscientist bibliofagos Wonderkid Rene2004 SlimShady fourkaki synopsis Μήτσος10 touvlo fockos Corfu kitty A350 synthnightingale gegeorgiou90 userguest psaiek thenutritionist Ωρορα GeorgePap2003 vasilis123321 J.Cameron aggelosst9 alexis.patrinos msk P.Dam. Ryuzaki Totreno teoaenaos phleidhs tsiobieman Nala Debugging_Daemon Dr. Gl. Luminous Hecticism MrT Αντικειμενικός User2350 jj! donut_daddy jellojina Fernando_A Esperos1 hirasawayui ana.roi marww Alessandra Eliza KTr! ilias_21 Maynard Shadowban aggorf Δροσουλίτης Meow bigthor AK-92 Εχέμυθη tslef8 alexd99 ggl ougka pougka parrot/παπαγάλος i11i1i1i1ii1i1i Mt73 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ε ρε τι έχει να γίνει το καλοκαίρι που θέλουν όλοι να πάνε Χαλκιδική Click για ανάπτυξη... Με το flyover ξεχνάμε Χαλκιδική, εκτός αν το πάς φουλ στρατιωτικά και ξυπνάς από τις 04:30 για να φεύγεις τότε. Δίπλα από το σπίτι μου έχω δημοτικό κολυμβητήριο. Ήδη ξέρω που θα περάσω το καλοκαιράκι μου (που, ας σημειωθεί, είναι το πρώτο ύστερα από πολύ καιρό που θα το περάσω στη Θεσσαλονίκη και όχι σε κάποιο στρατόπεδο).
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 12:57 Η rafaela11: #112 29-01-24 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Με το flyover ξεχνάμε Χαλκιδική, εκτός αν το πάς φουλ στρατιωτικά και ξυπνάς από τις 04:30 για να φεύγεις τότε. Δίπλα από το σπίτι μου έχω δημοτικό κολυμβητήριο. Ήδη ξέρω που θα περάσω το καλοκαιράκι μου (που, ας σημειωθεί, είναι το πρώτο ύστερα από πολύ καιρό που θα το περάσω στη Θεσσαλονίκη και όχι σε κάποιο στρατόπεδο). Click για ανάπτυξη... ή όπως ειπα μπορείς να πας σταυρό, ασπροβαλτα, ολυμπιαδα ή πλαταμωνα μεριά που έχει επίσης ωραίες παραλίες, πιο λίγο κόσμο και όχι τόση κίνηση στο δρόμο. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.206 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 12:58 Ο giannhs2001: #113 29-01-24 12:58 Το flyover έπρεπε να αρχίσει όταν θα ολοκληρώνονταν το μετρό. Και όταν εννοώ ολοκληρώνονταν δεν λέω η βασική γραμμή, αναφέρομαι και για την επέκταση των δυτικών και μη πω και του αεροδρομίου. Τα πρωϊνά επικρατεί το απόλυτο χάος σε μποτιλιάρισμα. Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 12:58 Ο Panzerkampfwagen: #114 29-01-24 12:58 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: ή όπως ειπα μπορείς να πας σταυρό, ασπροβαλτα, ολυμπιαδα ή πλαταμωνα μεριά που έχει επίσης ωραίες παραλίες, πιο λίγο κόσμο και όχι τόση κίνηση στο δρόμο. Click για ανάπτυξη... Μπα δεν μου αρέσουν αυτές, πολλή βαλκανίλα και ελάχιστες κοπελίτσες στην ηλικία μου rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 13:09 Η rafaela11: #115 29-01-24 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Μπα δεν μου αρέσουν αυτές, πολλή βαλκανίλα και ελάχιστες κοπελίτσες στην ηλικία μου Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις δίκιο φίλε, δεν κοιτάς καλά Ειδικά σε ορισμένες στο σταυρό και στο gallaria στο παντελημονα ουυυυ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Ιανουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: πολλή βαλκανίλα Click για ανάπτυξη... @giannhs2001 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 20 Απριλίου 2024 στις 22:47 Ο American Economist: #116 20-04-24 22:47 @giannhs2001 @Poirot έχουμε εξελίξεις. Ούτε στο λογότυπο δεν τα βρίσκουν… Στην ματαίωση του διαγωνισμού λογοτύπου του Μετρό της Θεσσαλονίκης προχώρησε η εταιρεία… www.newsauto.gr amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.161 μηνύματα. 20 Απριλίου 2024 στις 22:50 Η amarelia έγραψε: #117 20-04-24 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: @giannhs2001 @Poirot έχουμε εξελίξεις. Ούτε στο λογότυπο δεν τα βρίσκουν… Στην ματαίωση του διαγωνισμού λογοτύπου του Μετρό της Θεσσαλονίκης προχώρησε η εταιρεία… www.newsauto.gr Click για ανάπτυξη... πωπω, ας το φτιάξουν αυτό το γιοφύρι της άρτας κι ας βάλουν για λογότυπο μια μπουγάτσα πραγματικά χέστηκαν οι άνθρωποι American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 20 Απριλίου 2024 στις 22:51 Ο American Economist: #118 20-04-24 22:51 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: πωπω, ας το φτιάξουν αυτό το γιοφύρι της άρτας κι ας βάλουν για λογότυπο μια μπουγάτσα πραγματικά χέστηκαν οι άνθρωποι Click για ανάπτυξη... Το πιο αστείο σε αυτήν την υπόθεση είναι ότι μέχρι να μπει σε λειτουργία οι συρμοί θα έχουν γίνει depreciated με αποτέλεσμα να θέλουν αλλαγή . giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.206 μηνύματα. 20 Απριλίου 2024 στις 23:06 Ο giannhs2001: #119 20-04-24 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: @giannhs2001 @Poirot έχουμε εξελίξεις. Ούτε στο λογότυπο δεν τα βρίσκουν… Στην ματαίωση του διαγωνισμού λογοτύπου του Μετρό της Θεσσαλονίκης προχώρησε η εταιρεία… www.newsauto.gr Click για ανάπτυξη... Είναι όλο μία σκέτη απογοήτευση. Κάθε τι που μαθαίνεις για αυτό το έργο... 20 χρόνια για μία άχρηστη γραμμή που θα εξ υπηρετεί ένα τμήμα μόνο των ανατολικών μέχρι το σιδηρόδρομο. Ούτε τα ΚΤΕΛ, ούτε τα δυτικά ούτε το αεροδρόμιο. Τίποτα... Αχρηστούρα. Αυτή η χώρα είναι ντροπή. Guest 991508 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Απριλίου 2024 στις 23:08 Ο Guest 991508: #120 20-04-24 23:08 Πόσα χρόνια πληρώνουμε το υποτιθέμενο μετρό; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Unboxholics Kate1914 AggelikiGr giannhs2001 chester20080 Scandal charmander Paragontas7000 back2967 American Economist taketrance Memetchi Joji Sosstoss Libertus camil Jack of Spades Kafkinos rafaela11 johnsala fmarulezkd giorgos5002 Searching Ilma Κίβδηλος Entropy24 Wilsongeo Ilikntas Lathy Drscientist bibliofagos Wonderkid Rene2004 SlimShady fourkaki synopsis Μήτσος10 touvlo fockos Corfu kitty A350 synthnightingale gegeorgiou90 userguest psaiek thenutritionist Ωρορα GeorgePap2003 vasilis123321 J.Cameron aggelosst9 alexis.patrinos msk P.Dam. Ryuzaki Totreno teoaenaos phleidhs tsiobieman Nala Debugging_Daemon Dr. Gl. Luminous Hecticism MrT Αντικειμενικός User2350 jj! donut_daddy jellojina Fernando_A Esperos1 hirasawayui ana.roi marww Alessandra Eliza KTr! ilias_21 Maynard Shadowban aggorf Δροσουλίτης Meow bigthor AK-92 Εχέμυθη tslef8 alexd99 ggl ougka pougka parrot/παπαγάλος i11i1i1i1ii1i1i Mt73 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Με το flyover ξεχνάμε Χαλκιδική, εκτός αν το πάς φουλ στρατιωτικά και ξυπνάς από τις 04:30 για να φεύγεις τότε. Δίπλα από το σπίτι μου έχω δημοτικό κολυμβητήριο. Ήδη ξέρω που θα περάσω το καλοκαιράκι μου (που, ας σημειωθεί, είναι το πρώτο ύστερα από πολύ καιρό που θα το περάσω στη Θεσσαλονίκη και όχι σε κάποιο στρατόπεδο). Click για ανάπτυξη... ή όπως ειπα μπορείς να πας σταυρό, ασπροβαλτα, ολυμπιαδα ή πλαταμωνα μεριά που έχει επίσης ωραίες παραλίες, πιο λίγο κόσμο και όχι τόση κίνηση στο δρόμο.
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.206 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 12:58 Ο giannhs2001: #113 29-01-24 12:58 Το flyover έπρεπε να αρχίσει όταν θα ολοκληρώνονταν το μετρό. Και όταν εννοώ ολοκληρώνονταν δεν λέω η βασική γραμμή, αναφέρομαι και για την επέκταση των δυτικών και μη πω και του αεροδρομίου. Τα πρωϊνά επικρατεί το απόλυτο χάος σε μποτιλιάρισμα. Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 12:58 Ο Panzerkampfwagen: #114 29-01-24 12:58 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: ή όπως ειπα μπορείς να πας σταυρό, ασπροβαλτα, ολυμπιαδα ή πλαταμωνα μεριά που έχει επίσης ωραίες παραλίες, πιο λίγο κόσμο και όχι τόση κίνηση στο δρόμο. Click για ανάπτυξη... Μπα δεν μου αρέσουν αυτές, πολλή βαλκανίλα και ελάχιστες κοπελίτσες στην ηλικία μου rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 13:09 Η rafaela11: #115 29-01-24 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Μπα δεν μου αρέσουν αυτές, πολλή βαλκανίλα και ελάχιστες κοπελίτσες στην ηλικία μου Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις δίκιο φίλε, δεν κοιτάς καλά Ειδικά σε ορισμένες στο σταυρό και στο gallaria στο παντελημονα ουυυυ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Ιανουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: πολλή βαλκανίλα Click για ανάπτυξη... @giannhs2001 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 20 Απριλίου 2024 στις 22:47 Ο American Economist: #116 20-04-24 22:47 @giannhs2001 @Poirot έχουμε εξελίξεις. Ούτε στο λογότυπο δεν τα βρίσκουν… Στην ματαίωση του διαγωνισμού λογοτύπου του Μετρό της Θεσσαλονίκης προχώρησε η εταιρεία… www.newsauto.gr amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.161 μηνύματα. 20 Απριλίου 2024 στις 22:50 Η amarelia έγραψε: #117 20-04-24 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: @giannhs2001 @Poirot έχουμε εξελίξεις. Ούτε στο λογότυπο δεν τα βρίσκουν… Στην ματαίωση του διαγωνισμού λογοτύπου του Μετρό της Θεσσαλονίκης προχώρησε η εταιρεία… www.newsauto.gr Click για ανάπτυξη... πωπω, ας το φτιάξουν αυτό το γιοφύρι της άρτας κι ας βάλουν για λογότυπο μια μπουγάτσα πραγματικά χέστηκαν οι άνθρωποι American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 20 Απριλίου 2024 στις 22:51 Ο American Economist: #118 20-04-24 22:51 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: πωπω, ας το φτιάξουν αυτό το γιοφύρι της άρτας κι ας βάλουν για λογότυπο μια μπουγάτσα πραγματικά χέστηκαν οι άνθρωποι Click για ανάπτυξη... Το πιο αστείο σε αυτήν την υπόθεση είναι ότι μέχρι να μπει σε λειτουργία οι συρμοί θα έχουν γίνει depreciated με αποτέλεσμα να θέλουν αλλαγή . giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.206 μηνύματα. 20 Απριλίου 2024 στις 23:06 Ο giannhs2001: #119 20-04-24 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: @giannhs2001 @Poirot έχουμε εξελίξεις. Ούτε στο λογότυπο δεν τα βρίσκουν… Στην ματαίωση του διαγωνισμού λογοτύπου του Μετρό της Θεσσαλονίκης προχώρησε η εταιρεία… www.newsauto.gr Click για ανάπτυξη... Είναι όλο μία σκέτη απογοήτευση. Κάθε τι που μαθαίνεις για αυτό το έργο... 20 χρόνια για μία άχρηστη γραμμή που θα εξ υπηρετεί ένα τμήμα μόνο των ανατολικών μέχρι το σιδηρόδρομο. Ούτε τα ΚΤΕΛ, ούτε τα δυτικά ούτε το αεροδρόμιο. Τίποτα... Αχρηστούρα. Αυτή η χώρα είναι ντροπή. Guest 991508 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Απριλίου 2024 στις 23:08 Ο Guest 991508: #120 20-04-24 23:08 Πόσα χρόνια πληρώνουμε το υποτιθέμενο μετρό; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Unboxholics Kate1914 AggelikiGr giannhs2001 chester20080 Scandal charmander Paragontas7000 back2967 American Economist taketrance Memetchi Joji Sosstoss Libertus camil Jack of Spades Kafkinos rafaela11 johnsala fmarulezkd giorgos5002 Searching Ilma Κίβδηλος Entropy24 Wilsongeo Ilikntas Lathy Drscientist bibliofagos Wonderkid Rene2004 SlimShady fourkaki synopsis Μήτσος10 touvlo fockos Corfu kitty A350 synthnightingale gegeorgiou90 userguest psaiek thenutritionist Ωρορα GeorgePap2003 vasilis123321 J.Cameron aggelosst9 alexis.patrinos msk P.Dam. Ryuzaki Totreno teoaenaos phleidhs tsiobieman Nala Debugging_Daemon Dr. Gl. Luminous Hecticism MrT Αντικειμενικός User2350 jj! donut_daddy jellojina Fernando_A Esperos1 hirasawayui ana.roi marww Alessandra Eliza KTr! ilias_21 Maynard Shadowban aggorf Δροσουλίτης Meow bigthor AK-92 Εχέμυθη tslef8 alexd99 ggl ougka pougka parrot/παπαγάλος i11i1i1i1ii1i1i Mt73 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το flyover έπρεπε να αρχίσει όταν θα ολοκληρώνονταν το μετρό. Και όταν εννοώ ολοκληρώνονταν δεν λέω η βασική γραμμή, αναφέρομαι και για την επέκταση των δυτικών και μη πω και του αεροδρομίου. Τα πρωϊνά επικρατεί το απόλυτο χάος σε μποτιλιάρισμα.
Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 12:58 Ο Panzerkampfwagen: #114 29-01-24 12:58 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: ή όπως ειπα μπορείς να πας σταυρό, ασπροβαλτα, ολυμπιαδα ή πλαταμωνα μεριά που έχει επίσης ωραίες παραλίες, πιο λίγο κόσμο και όχι τόση κίνηση στο δρόμο. Click για ανάπτυξη... Μπα δεν μου αρέσουν αυτές, πολλή βαλκανίλα και ελάχιστες κοπελίτσες στην ηλικία μου rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 13:09 Η rafaela11: #115 29-01-24 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Μπα δεν μου αρέσουν αυτές, πολλή βαλκανίλα και ελάχιστες κοπελίτσες στην ηλικία μου Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις δίκιο φίλε, δεν κοιτάς καλά Ειδικά σε ορισμένες στο σταυρό και στο gallaria στο παντελημονα ουυυυ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Ιανουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: πολλή βαλκανίλα Click για ανάπτυξη... @giannhs2001 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 20 Απριλίου 2024 στις 22:47 Ο American Economist: #116 20-04-24 22:47 @giannhs2001 @Poirot έχουμε εξελίξεις. Ούτε στο λογότυπο δεν τα βρίσκουν… Στην ματαίωση του διαγωνισμού λογοτύπου του Μετρό της Θεσσαλονίκης προχώρησε η εταιρεία… www.newsauto.gr amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.161 μηνύματα. 20 Απριλίου 2024 στις 22:50 Η amarelia έγραψε: #117 20-04-24 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: @giannhs2001 @Poirot έχουμε εξελίξεις. Ούτε στο λογότυπο δεν τα βρίσκουν… Στην ματαίωση του διαγωνισμού λογοτύπου του Μετρό της Θεσσαλονίκης προχώρησε η εταιρεία… www.newsauto.gr Click για ανάπτυξη... πωπω, ας το φτιάξουν αυτό το γιοφύρι της άρτας κι ας βάλουν για λογότυπο μια μπουγάτσα πραγματικά χέστηκαν οι άνθρωποι American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 20 Απριλίου 2024 στις 22:51 Ο American Economist: #118 20-04-24 22:51 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: πωπω, ας το φτιάξουν αυτό το γιοφύρι της άρτας κι ας βάλουν για λογότυπο μια μπουγάτσα πραγματικά χέστηκαν οι άνθρωποι Click για ανάπτυξη... Το πιο αστείο σε αυτήν την υπόθεση είναι ότι μέχρι να μπει σε λειτουργία οι συρμοί θα έχουν γίνει depreciated με αποτέλεσμα να θέλουν αλλαγή . giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.206 μηνύματα. 20 Απριλίου 2024 στις 23:06 Ο giannhs2001: #119 20-04-24 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: @giannhs2001 @Poirot έχουμε εξελίξεις. Ούτε στο λογότυπο δεν τα βρίσκουν… Στην ματαίωση του διαγωνισμού λογοτύπου του Μετρό της Θεσσαλονίκης προχώρησε η εταιρεία… www.newsauto.gr Click για ανάπτυξη... Είναι όλο μία σκέτη απογοήτευση. Κάθε τι που μαθαίνεις για αυτό το έργο... 20 χρόνια για μία άχρηστη γραμμή που θα εξ υπηρετεί ένα τμήμα μόνο των ανατολικών μέχρι το σιδηρόδρομο. Ούτε τα ΚΤΕΛ, ούτε τα δυτικά ούτε το αεροδρόμιο. Τίποτα... Αχρηστούρα. Αυτή η χώρα είναι ντροπή. Guest 991508 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Απριλίου 2024 στις 23:08 Ο Guest 991508: #120 20-04-24 23:08 Πόσα χρόνια πληρώνουμε το υποτιθέμενο μετρό; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Unboxholics Kate1914 AggelikiGr giannhs2001 chester20080 Scandal charmander Paragontas7000 back2967 American Economist taketrance Memetchi Joji Sosstoss Libertus camil Jack of Spades Kafkinos rafaela11 johnsala fmarulezkd giorgos5002 Searching Ilma Κίβδηλος Entropy24 Wilsongeo Ilikntas Lathy Drscientist bibliofagos Wonderkid Rene2004 SlimShady fourkaki synopsis Μήτσος10 touvlo fockos Corfu kitty A350 synthnightingale gegeorgiou90 userguest psaiek thenutritionist Ωρορα GeorgePap2003 vasilis123321 J.Cameron aggelosst9 alexis.patrinos msk P.Dam. Ryuzaki Totreno teoaenaos phleidhs tsiobieman Nala Debugging_Daemon Dr. Gl. Luminous Hecticism MrT Αντικειμενικός User2350 jj! donut_daddy jellojina Fernando_A Esperos1 hirasawayui ana.roi marww Alessandra Eliza KTr! ilias_21 Maynard Shadowban aggorf Δροσουλίτης Meow bigthor AK-92 Εχέμυθη tslef8 alexd99 ggl ougka pougka parrot/παπαγάλος i11i1i1i1ii1i1i Mt73 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: ή όπως ειπα μπορείς να πας σταυρό, ασπροβαλτα, ολυμπιαδα ή πλαταμωνα μεριά που έχει επίσης ωραίες παραλίες, πιο λίγο κόσμο και όχι τόση κίνηση στο δρόμο. Click για ανάπτυξη... Μπα δεν μου αρέσουν αυτές, πολλή βαλκανίλα και ελάχιστες κοπελίτσες στην ηλικία μου
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2024 στις 13:09 Η rafaela11: #115 29-01-24 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Μπα δεν μου αρέσουν αυτές, πολλή βαλκανίλα και ελάχιστες κοπελίτσες στην ηλικία μου Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις δίκιο φίλε, δεν κοιτάς καλά Ειδικά σε ορισμένες στο σταυρό και στο gallaria στο παντελημονα ουυυυ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Ιανουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: πολλή βαλκανίλα Click για ανάπτυξη... @giannhs2001 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 20 Απριλίου 2024 στις 22:47 Ο American Economist: #116 20-04-24 22:47 @giannhs2001 @Poirot έχουμε εξελίξεις. Ούτε στο λογότυπο δεν τα βρίσκουν… Στην ματαίωση του διαγωνισμού λογοτύπου του Μετρό της Θεσσαλονίκης προχώρησε η εταιρεία… www.newsauto.gr amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.161 μηνύματα. 20 Απριλίου 2024 στις 22:50 Η amarelia έγραψε: #117 20-04-24 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: @giannhs2001 @Poirot έχουμε εξελίξεις. Ούτε στο λογότυπο δεν τα βρίσκουν… Στην ματαίωση του διαγωνισμού λογοτύπου του Μετρό της Θεσσαλονίκης προχώρησε η εταιρεία… www.newsauto.gr Click για ανάπτυξη... πωπω, ας το φτιάξουν αυτό το γιοφύρι της άρτας κι ας βάλουν για λογότυπο μια μπουγάτσα πραγματικά χέστηκαν οι άνθρωποι American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 20 Απριλίου 2024 στις 22:51 Ο American Economist: #118 20-04-24 22:51 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: πωπω, ας το φτιάξουν αυτό το γιοφύρι της άρτας κι ας βάλουν για λογότυπο μια μπουγάτσα πραγματικά χέστηκαν οι άνθρωποι Click για ανάπτυξη... Το πιο αστείο σε αυτήν την υπόθεση είναι ότι μέχρι να μπει σε λειτουργία οι συρμοί θα έχουν γίνει depreciated με αποτέλεσμα να θέλουν αλλαγή . giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.206 μηνύματα. 20 Απριλίου 2024 στις 23:06 Ο giannhs2001: #119 20-04-24 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: @giannhs2001 @Poirot έχουμε εξελίξεις. Ούτε στο λογότυπο δεν τα βρίσκουν… Στην ματαίωση του διαγωνισμού λογοτύπου του Μετρό της Θεσσαλονίκης προχώρησε η εταιρεία… www.newsauto.gr Click για ανάπτυξη... Είναι όλο μία σκέτη απογοήτευση. Κάθε τι που μαθαίνεις για αυτό το έργο... 20 χρόνια για μία άχρηστη γραμμή που θα εξ υπηρετεί ένα τμήμα μόνο των ανατολικών μέχρι το σιδηρόδρομο. Ούτε τα ΚΤΕΛ, ούτε τα δυτικά ούτε το αεροδρόμιο. Τίποτα... Αχρηστούρα. Αυτή η χώρα είναι ντροπή. Guest 991508 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Απριλίου 2024 στις 23:08 Ο Guest 991508: #120 20-04-24 23:08 Πόσα χρόνια πληρώνουμε το υποτιθέμενο μετρό; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Unboxholics Kate1914 AggelikiGr giannhs2001 chester20080 Scandal charmander Paragontas7000 back2967 American Economist taketrance Memetchi Joji Sosstoss Libertus camil Jack of Spades Kafkinos rafaela11 johnsala fmarulezkd giorgos5002 Searching Ilma Κίβδηλος Entropy24 Wilsongeo Ilikntas Lathy Drscientist bibliofagos Wonderkid Rene2004 SlimShady fourkaki synopsis Μήτσος10 touvlo fockos Corfu kitty A350 synthnightingale gegeorgiou90 userguest psaiek thenutritionist Ωρορα GeorgePap2003 vasilis123321 J.Cameron aggelosst9 alexis.patrinos msk P.Dam. Ryuzaki Totreno teoaenaos phleidhs tsiobieman Nala Debugging_Daemon Dr. Gl. Luminous Hecticism MrT Αντικειμενικός User2350 jj! donut_daddy jellojina Fernando_A Esperos1 hirasawayui ana.roi marww Alessandra Eliza KTr! ilias_21 Maynard Shadowban aggorf Δροσουλίτης Meow bigthor AK-92 Εχέμυθη tslef8 alexd99 ggl ougka pougka parrot/παπαγάλος i11i1i1i1ii1i1i Mt73 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Μπα δεν μου αρέσουν αυτές, πολλή βαλκανίλα και ελάχιστες κοπελίτσες στην ηλικία μου Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις δίκιο φίλε, δεν κοιτάς καλά Ειδικά σε ορισμένες στο σταυρό και στο gallaria στο παντελημονα ουυυυ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Ιανουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: πολλή βαλκανίλα Click για ανάπτυξη... @giannhs2001
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 20 Απριλίου 2024 στις 22:47 Ο American Economist: #116 20-04-24 22:47 @giannhs2001 @Poirot έχουμε εξελίξεις. Ούτε στο λογότυπο δεν τα βρίσκουν… Στην ματαίωση του διαγωνισμού λογοτύπου του Μετρό της Θεσσαλονίκης προχώρησε η εταιρεία… www.newsauto.gr amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.161 μηνύματα. 20 Απριλίου 2024 στις 22:50 Η amarelia έγραψε: #117 20-04-24 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: @giannhs2001 @Poirot έχουμε εξελίξεις. Ούτε στο λογότυπο δεν τα βρίσκουν… Στην ματαίωση του διαγωνισμού λογοτύπου του Μετρό της Θεσσαλονίκης προχώρησε η εταιρεία… www.newsauto.gr Click για ανάπτυξη... πωπω, ας το φτιάξουν αυτό το γιοφύρι της άρτας κι ας βάλουν για λογότυπο μια μπουγάτσα πραγματικά χέστηκαν οι άνθρωποι American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 20 Απριλίου 2024 στις 22:51 Ο American Economist: #118 20-04-24 22:51 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: πωπω, ας το φτιάξουν αυτό το γιοφύρι της άρτας κι ας βάλουν για λογότυπο μια μπουγάτσα πραγματικά χέστηκαν οι άνθρωποι Click για ανάπτυξη... Το πιο αστείο σε αυτήν την υπόθεση είναι ότι μέχρι να μπει σε λειτουργία οι συρμοί θα έχουν γίνει depreciated με αποτέλεσμα να θέλουν αλλαγή . giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.206 μηνύματα. 20 Απριλίου 2024 στις 23:06 Ο giannhs2001: #119 20-04-24 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: @giannhs2001 @Poirot έχουμε εξελίξεις. Ούτε στο λογότυπο δεν τα βρίσκουν… Στην ματαίωση του διαγωνισμού λογοτύπου του Μετρό της Θεσσαλονίκης προχώρησε η εταιρεία… www.newsauto.gr Click για ανάπτυξη... Είναι όλο μία σκέτη απογοήτευση. Κάθε τι που μαθαίνεις για αυτό το έργο... 20 χρόνια για μία άχρηστη γραμμή που θα εξ υπηρετεί ένα τμήμα μόνο των ανατολικών μέχρι το σιδηρόδρομο. Ούτε τα ΚΤΕΛ, ούτε τα δυτικά ούτε το αεροδρόμιο. Τίποτα... Αχρηστούρα. Αυτή η χώρα είναι ντροπή. Guest 991508 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Απριλίου 2024 στις 23:08 Ο Guest 991508: #120 20-04-24 23:08 Πόσα χρόνια πληρώνουμε το υποτιθέμενο μετρό; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Unboxholics Kate1914 AggelikiGr giannhs2001 chester20080 Scandal charmander Paragontas7000 back2967 American Economist taketrance Memetchi Joji Sosstoss Libertus camil Jack of Spades Kafkinos rafaela11 johnsala fmarulezkd giorgos5002 Searching Ilma Κίβδηλος Entropy24 Wilsongeo Ilikntas Lathy Drscientist bibliofagos Wonderkid Rene2004 SlimShady fourkaki synopsis Μήτσος10 touvlo fockos Corfu kitty A350 synthnightingale gegeorgiou90 userguest psaiek thenutritionist Ωρορα GeorgePap2003 vasilis123321 J.Cameron aggelosst9 alexis.patrinos msk P.Dam. Ryuzaki Totreno teoaenaos phleidhs tsiobieman Nala Debugging_Daemon Dr. Gl. Luminous Hecticism MrT Αντικειμενικός User2350 jj! donut_daddy jellojina Fernando_A Esperos1 hirasawayui ana.roi marww Alessandra Eliza KTr! ilias_21 Maynard Shadowban aggorf Δροσουλίτης Meow bigthor AK-92 Εχέμυθη tslef8 alexd99 ggl ougka pougka parrot/παπαγάλος i11i1i1i1ii1i1i Mt73 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
@giannhs2001 @Poirot έχουμε εξελίξεις. Ούτε στο λογότυπο δεν τα βρίσκουν… Στην ματαίωση του διαγωνισμού λογοτύπου του Μετρό της Θεσσαλονίκης προχώρησε η εταιρεία… www.newsauto.gr
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.161 μηνύματα. 20 Απριλίου 2024 στις 22:50 Η amarelia έγραψε: #117 20-04-24 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: @giannhs2001 @Poirot έχουμε εξελίξεις. Ούτε στο λογότυπο δεν τα βρίσκουν… Στην ματαίωση του διαγωνισμού λογοτύπου του Μετρό της Θεσσαλονίκης προχώρησε η εταιρεία… www.newsauto.gr Click για ανάπτυξη... πωπω, ας το φτιάξουν αυτό το γιοφύρι της άρτας κι ας βάλουν για λογότυπο μια μπουγάτσα πραγματικά χέστηκαν οι άνθρωποι American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 20 Απριλίου 2024 στις 22:51 Ο American Economist: #118 20-04-24 22:51 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: πωπω, ας το φτιάξουν αυτό το γιοφύρι της άρτας κι ας βάλουν για λογότυπο μια μπουγάτσα πραγματικά χέστηκαν οι άνθρωποι Click για ανάπτυξη... Το πιο αστείο σε αυτήν την υπόθεση είναι ότι μέχρι να μπει σε λειτουργία οι συρμοί θα έχουν γίνει depreciated με αποτέλεσμα να θέλουν αλλαγή . giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.206 μηνύματα. 20 Απριλίου 2024 στις 23:06 Ο giannhs2001: #119 20-04-24 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: @giannhs2001 @Poirot έχουμε εξελίξεις. Ούτε στο λογότυπο δεν τα βρίσκουν… Στην ματαίωση του διαγωνισμού λογοτύπου του Μετρό της Θεσσαλονίκης προχώρησε η εταιρεία… www.newsauto.gr Click για ανάπτυξη... Είναι όλο μία σκέτη απογοήτευση. Κάθε τι που μαθαίνεις για αυτό το έργο... 20 χρόνια για μία άχρηστη γραμμή που θα εξ υπηρετεί ένα τμήμα μόνο των ανατολικών μέχρι το σιδηρόδρομο. Ούτε τα ΚΤΕΛ, ούτε τα δυτικά ούτε το αεροδρόμιο. Τίποτα... Αχρηστούρα. Αυτή η χώρα είναι ντροπή. Guest 991508 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Απριλίου 2024 στις 23:08 Ο Guest 991508: #120 20-04-24 23:08 Πόσα χρόνια πληρώνουμε το υποτιθέμενο μετρό; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Unboxholics Kate1914 AggelikiGr giannhs2001 chester20080 Scandal charmander Paragontas7000 back2967 American Economist taketrance Memetchi Joji Sosstoss Libertus camil Jack of Spades Kafkinos rafaela11 johnsala fmarulezkd giorgos5002 Searching Ilma Κίβδηλος Entropy24 Wilsongeo Ilikntas Lathy Drscientist bibliofagos Wonderkid Rene2004 SlimShady fourkaki synopsis Μήτσος10 touvlo fockos Corfu kitty A350 synthnightingale gegeorgiou90 userguest psaiek thenutritionist Ωρορα GeorgePap2003 vasilis123321 J.Cameron aggelosst9 alexis.patrinos msk P.Dam. Ryuzaki Totreno teoaenaos phleidhs tsiobieman Nala Debugging_Daemon Dr. Gl. Luminous Hecticism MrT Αντικειμενικός User2350 jj! donut_daddy jellojina Fernando_A Esperos1 hirasawayui ana.roi marww Alessandra Eliza KTr! ilias_21 Maynard Shadowban aggorf Δροσουλίτης Meow bigthor AK-92 Εχέμυθη tslef8 alexd99 ggl ougka pougka parrot/παπαγάλος i11i1i1i1ii1i1i Mt73 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: @giannhs2001 @Poirot έχουμε εξελίξεις. Ούτε στο λογότυπο δεν τα βρίσκουν… Στην ματαίωση του διαγωνισμού λογοτύπου του Μετρό της Θεσσαλονίκης προχώρησε η εταιρεία… www.newsauto.gr Click για ανάπτυξη... πωπω, ας το φτιάξουν αυτό το γιοφύρι της άρτας κι ας βάλουν για λογότυπο μια μπουγάτσα πραγματικά χέστηκαν οι άνθρωποι
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 20 Απριλίου 2024 στις 22:51 Ο American Economist: #118 20-04-24 22:51 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: πωπω, ας το φτιάξουν αυτό το γιοφύρι της άρτας κι ας βάλουν για λογότυπο μια μπουγάτσα πραγματικά χέστηκαν οι άνθρωποι Click για ανάπτυξη... Το πιο αστείο σε αυτήν την υπόθεση είναι ότι μέχρι να μπει σε λειτουργία οι συρμοί θα έχουν γίνει depreciated με αποτέλεσμα να θέλουν αλλαγή . giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.206 μηνύματα. 20 Απριλίου 2024 στις 23:06 Ο giannhs2001: #119 20-04-24 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: @giannhs2001 @Poirot έχουμε εξελίξεις. Ούτε στο λογότυπο δεν τα βρίσκουν… Στην ματαίωση του διαγωνισμού λογοτύπου του Μετρό της Θεσσαλονίκης προχώρησε η εταιρεία… www.newsauto.gr Click για ανάπτυξη... Είναι όλο μία σκέτη απογοήτευση. Κάθε τι που μαθαίνεις για αυτό το έργο... 20 χρόνια για μία άχρηστη γραμμή που θα εξ υπηρετεί ένα τμήμα μόνο των ανατολικών μέχρι το σιδηρόδρομο. Ούτε τα ΚΤΕΛ, ούτε τα δυτικά ούτε το αεροδρόμιο. Τίποτα... Αχρηστούρα. Αυτή η χώρα είναι ντροπή. Guest 991508 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Απριλίου 2024 στις 23:08 Ο Guest 991508: #120 20-04-24 23:08 Πόσα χρόνια πληρώνουμε το υποτιθέμενο μετρό; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Unboxholics Kate1914 AggelikiGr giannhs2001 chester20080 Scandal charmander Paragontas7000 back2967 American Economist taketrance Memetchi Joji Sosstoss Libertus camil Jack of Spades Kafkinos rafaela11 johnsala fmarulezkd giorgos5002 Searching Ilma Κίβδηλος Entropy24 Wilsongeo Ilikntas Lathy Drscientist bibliofagos Wonderkid Rene2004 SlimShady fourkaki synopsis Μήτσος10 touvlo fockos Corfu kitty A350 synthnightingale gegeorgiou90 userguest psaiek thenutritionist Ωρορα GeorgePap2003 vasilis123321 J.Cameron aggelosst9 alexis.patrinos msk P.Dam. Ryuzaki Totreno teoaenaos phleidhs tsiobieman Nala Debugging_Daemon Dr. Gl. Luminous Hecticism MrT Αντικειμενικός User2350 jj! donut_daddy jellojina Fernando_A Esperos1 hirasawayui ana.roi marww Alessandra Eliza KTr! ilias_21 Maynard Shadowban aggorf Δροσουλίτης Meow bigthor AK-92 Εχέμυθη tslef8 alexd99 ggl ougka pougka parrot/παπαγάλος i11i1i1i1ii1i1i Mt73 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: πωπω, ας το φτιάξουν αυτό το γιοφύρι της άρτας κι ας βάλουν για λογότυπο μια μπουγάτσα πραγματικά χέστηκαν οι άνθρωποι Click για ανάπτυξη... Το πιο αστείο σε αυτήν την υπόθεση είναι ότι μέχρι να μπει σε λειτουργία οι συρμοί θα έχουν γίνει depreciated με αποτέλεσμα να θέλουν αλλαγή .
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.206 μηνύματα. 20 Απριλίου 2024 στις 23:06 Ο giannhs2001: #119 20-04-24 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: @giannhs2001 @Poirot έχουμε εξελίξεις. Ούτε στο λογότυπο δεν τα βρίσκουν… Στην ματαίωση του διαγωνισμού λογοτύπου του Μετρό της Θεσσαλονίκης προχώρησε η εταιρεία… www.newsauto.gr Click για ανάπτυξη... Είναι όλο μία σκέτη απογοήτευση. Κάθε τι που μαθαίνεις για αυτό το έργο... 20 χρόνια για μία άχρηστη γραμμή που θα εξ υπηρετεί ένα τμήμα μόνο των ανατολικών μέχρι το σιδηρόδρομο. Ούτε τα ΚΤΕΛ, ούτε τα δυτικά ούτε το αεροδρόμιο. Τίποτα... Αχρηστούρα. Αυτή η χώρα είναι ντροπή. Guest 991508 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Απριλίου 2024 στις 23:08 Ο Guest 991508: #120 20-04-24 23:08 Πόσα χρόνια πληρώνουμε το υποτιθέμενο μετρό; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: @giannhs2001 @Poirot έχουμε εξελίξεις. Ούτε στο λογότυπο δεν τα βρίσκουν… Στην ματαίωση του διαγωνισμού λογοτύπου του Μετρό της Θεσσαλονίκης προχώρησε η εταιρεία… www.newsauto.gr Click για ανάπτυξη... Είναι όλο μία σκέτη απογοήτευση. Κάθε τι που μαθαίνεις για αυτό το έργο... 20 χρόνια για μία άχρηστη γραμμή που θα εξ υπηρετεί ένα τμήμα μόνο των ανατολικών μέχρι το σιδηρόδρομο. Ούτε τα ΚΤΕΛ, ούτε τα δυτικά ούτε το αεροδρόμιο. Τίποτα... Αχρηστούρα. Αυτή η χώρα είναι ντροπή.
Guest 991508 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Απριλίου 2024 στις 23:08 Ο Guest 991508: #120 20-04-24 23:08 Πόσα χρόνια πληρώνουμε το υποτιθέμενο μετρό;