Με πόσα διαφορετικά άτομα έχετε κάνει σεξ;

Με πόσους έχετε κάνει σεξ;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 323)
  • 1

Ψήφοι: 75 23,2%
  • 2

Ψήφοι: 43 13,3%
  • 3-4

Ψήφοι: 48 14,9%
  • 5-6

Ψήφοι: 32 9,9%
  • 7-9

Ψήφοι: 20 6,2%
  • 10-20

Ψήφοι: 16 5,0%
  • 20+

Ψήφοι: 31 9,6%
  • όχι σεξ πριν το γάμο (aka ο σύγχρονος τρόπος να πεις 0 :P)

Ψήφοι: 58 18,0%

• Total voters
    323
0! :confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

7!!!! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μέσα στο μυαλό μας ή έξω από αυτό...; να βγάλω σύνολο...;;)

έχεις κομπιουτεράκι ;

έχεις κομπιουτεράκι ;

κομπιουτεράκι είμαι ο ίδιος, τί να την κάνω την συσκευή...;
κατάλαβα.... την προσθέτω και αυτήν στο σύνολο

Χρησιμευει κυριως για τον κανονα του n επι 3.:whistle:

ενα αεροπλανο επεσε και απο ολους τους επιβατες μονο δυο καταφεραν να ναυαγησουν σε ενα ερημονησι. ο ενας ηταν ο κωτσος και η αλλη η μονικα μπελουτσι.
περναει ενας μηνας εκει στο ερημονησι.. δε τους ειχε βρει κανενας.. τι να κανουν οι ανθρωποι ενα μηνα χωρις σεξ... αν και ο κωτσος ηταν τα μαυρα του τα χαλια, η μονικα του εκατσε. ετσι περασε ενας ακομη μηνας με καυτο σε αναμεσα σε κωτσο και μονικα.
μια μερα λοιπον που ειχε ορεξουλες η μονικα παει στο κωτσο.. ερχιζει του κουνιεται...
-ρε μονικα μπορεις να μου κανεις μια χαρη?
-τι θες κωτσο μου?
-να θελω σημερα να φορεσεις μια τραγιασκα...
τι να κανει η μονικα δεν ηταν και κανενας αλλος εκει να την εξυπηρετησει, φοραει τη τραγιασκα..
-μπορεις τωρα της λεει να κοψεις και τα μαλλια σου?
τι να κανει η μονικα τα κοβει και τα μαλλια της.
-μπορεις τωρα βρε μονικακι να βαλεις και ενα ψευτικο μουστακι?
το βαζει και αυτο η μονικα.
και ο κωτσος:
''που λες Μητσο, μαντεψε ποια γ@μ@ω τελευταια.''

:redface:

για να είμαι ειλικρινής πρώτη φορά άκουσα ανέκδοτο μα τον Κώτσο.... και αν θέλεις πίστεψε με
ήθελα να γράψω Με τον .... και κοίτα τί καταλάθως έγραψα

ήταν ζόρικο το ανέκδοτο.... αλλά δεν μπορώ να διαβάσω τις μύχιες σκέψεις
θεωρώ οτί το έγραψες για να με ευχαριστήσεις....

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
0 ακόμη:redface:

1!!! Και μοναδικοοοο!!!!!! :);)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

3 - 4! Αλλά μόνο για σεξ. Δε είμαι πολύ των σχέσεων. (Μέχρι να βρω την "δασκάλα" μου) :D:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

2 Μέχρι τώρααα.. και την 1η το μετάνιωσα αλλα whatever!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

2

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

με 7, αλλα εχω βρει το δρομο μου πια.........

2 Μέχρι τώρααα.. και την 1η το μετάνιωσα αλλα whatever!

και εγω με δυο και την πρωτη το ψιλομετάνιωσα:hmm:

Είχα ψηφίσει στην δημοσκόπηση πριν πολύ καιρό και είχε την ψήφο μου ακόμα περασμένη!

2 ήταν τόοοοοοοοοοοοτε, τώρα ας πούμε πως έχει αυξηθεί κάπως :P

μονο με τον αρραβωνιαστικό μου

προς το παρον με 9 :)
αλλα δεν εχει καμια σημασια βρε

προς το παρον με 9 :)
αλλα δεν εχει καμια σημασια βρε

...:confused:
πρέπει να προσπάθησες αρκετά, για να κρατήσεις τόσο χαμηλό το νούμερο, στην εποχή που ζούμε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back