Fenia:)
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes
Επιφανές μέλος

ειναι μεσα και τα 1night stand![]()
E πες το ντε, παραλίγο να σε κακοχαρακτήριζα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DOINA
Εκκολαπτόμενο μέλος

d4f
Νεοφερμένο μέλος

BeingDead
Νεοφερμένο μέλος

elise.
Εκκολαπτόμενο μέλος

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

1 ( 21,39%)
2 (15,42%)
3-4 (15,42%)
5-6 (13,43%)
7-9 (4,48%)
10-20 (4,48%)
20+ (8,46%)
0 (16,92%)
Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

Δεν ξέρω αν ο μέσος όρος ηλικίας των ψηφορόρων είναι πολύ χαμηλός ή αν όλοι κρύβετε άτομα, αλλά δεν μπορεί να είναι έτσι κατανεμημένα.
1 ( 21,39%)
2 (15,42%)
3-4 (15,42%)
5-6 (13,43%)
7-9 (4,48%)
10-20 (4,48%)
20+ (8,46%)
0 (16,92%)
oύτε εγώ ξέρω το μέσο όρο ηλικίας των ψηφοφόρων αλλά γιατί σου κάνει εντύπωση?
Εμένα μου φαίνεται αρκετά "λογικά" μοιρασμένος, ανεξαρτήτως μέσου όρου ηλικίας [ή μάλλον παρόλο που αναμενόμενα το δείγμα πρέπει να βρίσκεται εντός των ηλικιών 15-35 με έμφαση στις ηλικίες 20-25]
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

oύτε εγώ ξέρω το μέσο όρο ηλικίας των ψηφοφόρων αλλά γιατί σου κάνει εντύπωση?
Εμένα μου φαίνεται αρκετά "λογικά" μοιρασμένος, ανεξαρτήτως μέσου όρου ηλικίας [ή μάλλον παρόλο που αναμενόμενα το δείγμα πρέπει να βρίσκεται εντός των ηλικιών 15-35 με έμφαση στις ηλικίες 20-25]
Αν το πάρουμε ετσι, οι κάτω από 20 είναι το 17% που λέει 0 (χοντρικά). Αρα υπάρχουν τόσα άτομα από 20-35 που έχουν κάτω από 6? Γιατί όσες έχω γνωρίσει σε αυτές τις ηλικίες είναι 10+ μέχρι τα 25 και 20+ στα 35, ενώ οι άντρες 20+ στα 25 και 40+ στα 35. Χοντρικά πάντα, γιατί έχω ακούσει και τριψήφια νούμερα και στα δύο φύλα στα τριαντακάτι. Βέβαια θα μου πεις το δείγμα είναι μικρό...αλλά μου έκανε εντυπωση μιας και εχω συνηθίσει να ακούω άλλα.
parafernalia
Περιβόητο μέλος

Αν το πάρουμε ετσι, οι κάτω από 20 είναι το 17% που λέει 0 (χοντρικά). Αρα υπάρχουν τόσα άτομα από 20-35 που έχουν κάτω από 6? Γιατί όσες έχω γνωρίσει σε αυτές τις ηλικίες είναι 10+ μέχρι τα 25 και 20+ στα 35, ενώ οι άντρες 20+ στα 25 και 40+ στα 35. Χοντρικά πάντα, γιατί έχω ακούσει και τριψήφια νούμερα και στα δύο φύλα στα τριαντακάτι. Βέβαια θα μου πεις το δείγμα είναι μικρό...αλλά μου έκανε εντυπωση μιας και εχω συνηθίσει να ακούω άλλα.
Δεν παίζουν πια τα νούμερα που λες. Κάθε 30άρα που έχει 20+, έχει κάνει και μια παρτούζα, ένα λεσβειακό, κάτι kinky τέλος πάντων. 8) Ένα σεμνό σχετικά κορίτσι φτάνει στα 25 την παλάμη (5) και μέχρι τα 35, το πολύ 10. Μετά τα 35, αν δεν έχει ήδη παντρευτεί δεν κάνει σχεδόν τίποτα. Ένα κορίτσι που διαβάζει φόρουμ τώρα, είναι μάλλον ακόμα πιο συγκρατημένο.
Οι άνδρες είναι όλο λόγια, και όλο

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

yperoxi
Δραστήριο μέλος

Οι άντρες πράγματι κυρίως

Psychologist
Διάσημο μέλος

Διασκεδάζω πολύ να διαβάζω τις αντιλήψεις του μέσου Έλληνα για το θέμα

steki365
Νεοφερμένο μέλος

Οι άντρες πράγματι κυρίως. Η συντριπτική πλειονότητα τουλάχιστον...
Οι γυναίκες όχι; Την αλήθεια πες...
νυχτολούλουδο
Δραστήριο μέλος

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Οι άντρες πράγματι κυρίως. Η συντριπτική πλειονότητα τουλάχιστον...
Αυτά είναι ανοησίες, εκτός κι αν φυσικά ρωτάς κάθε μέρα όλους τους φίλους σου αν τον κάνουν περδικολάστιχο, οπότε ανακαλώ και με συγχωρείς.
Ο άντρας φυσικά και τον παίζει. Όπως και η γυναίκα βάζει δάχτυλο. Ναι, είναι φυσιολογικό πράγμα να αυνανιζόμαστε, μην το αρνείσαι. Το κάνεις κι εσύ, το κάνω κι εγώ.
Στο κυρίως είναι η διαφορά μας.
Εκτός σχέσης ναι, είναι η κύρια λειτουργία γιατί κάπως πρέπει να ξεμπουκώνει το εργαλείο. Εντός σχέσης όμως, η προτεραιότητα δίνεται στην εκάστοτε σύντροφο (εκτός κι αν έχω μέρες να τις δω, οπότε τις σκέφτομαι και ενεργώ καταλλήλως)
Ανάμεσα λοιπόν στις συντρόφους, εκεί που δεν υπάρχει σεξ, κάπως πρέπει να επέλθει ικανοποίηση. Εντάξει, είπαμε, δε θα το κάνουμε και χτυπητήρι του φραπέ ή ελικόπτερο, αλλά οκ, πουλί είναι, ζωντανό είναι, πρέπει να το κρατάω σε φόρμα για την επόμενη.
Μη το πάμε όμως στο άλλο άκρο ότι κυρίως οι άντρες αυτό κάνουν, γιατί είναι στερεοτυπική αντίληψη, και κάλλιστα θα μπορούσα κι εγώ να πω "αιδοίο έχει η γυναίκα, βρίσκει πολύ πιό εύκολα γκόμενο απ' ότι ένας άντρας άμα τ ανοίξει". Γαμάτο στερεότυπο ε;
Ε, ο πρώτος που το καταρρίπτω είμαι εγώ... Δυστυχώς, τις αλλάζω αρκετά συχνά, αν και θα ήθελα πολύ να βρεθεί η μια να με συγκινήσει και να την κρατήσω. Και όχι, δεν θα το καταφέρει ανοίγοντάς μου τα πόδια της. Καταπληκτικό σεξ είχα ήδη από αρκετές. Τώρα στοχεύω σε καταπληκτικό συνδιασμό εμφάνισης και χαρακτήρα. Το πακέτο. Γιατί καλή η σεξουαλική απόλαυση, αλλά στο τέλος πρέπει να έχεις δίπλα σου έναν Άνθρωπο και όχι ανόητες και κενές αγάπες δίχως ουσία.
Ciela
Πολύ δραστήριο μέλος

τα πραγματα ειναι καλυτερα ίσως από οτι στο παρελθον (απ οτι ακουω απ τη γιαγια μου) αλλα και παλι οι γυναικες αργουν να παρουν την κατασταση στα χερια τους...
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

τι να σε πω

Από το δικό μου κύκλο (για όσες και όσους τυχαίνει να ξέρω δεν τους έχω ρωτήσει έναν έναν

Οκ κι εγώ έχω υπόψη μου 2 άτομα (έναν άνδρα και μια γυναίκα) που έχουν πιάσει 3ψήφια (είναι και οι 2 λίγο πάνω από τα 30) αλλά γενικά δεν μου φαίνονται να έχουν μεγάλες αποκλίσεις τα νούμερα από τη δική μου πραγματικότητα (με την προϋπόθεση ότι η τυπική ηλικία των ερωτηθέντων είναι αυτή που ανέφερα παραπάνω).
Ίσως και να έτυχε ίσως να είναι η εξαίρεση... ποιός ξέρει...
Σε δικούς μου γνωστούς και φίλους πάντως, τώρα που είμαστε γύρω στα 30 οι περισσότεροι παίζουμε στο εύρος 10-20 χωρίς ..προοπτικές αύξησης του αριθμού. Στα 20-25 οι περισσότεροι ήμαστε στις αμέσως προηγούμενες 2 κατηγορίες, χωρίς να αποκλείονταν οι εξαιρέσεις προς τα πάνω και (συνηθέστερα) προς τα κάτω

Rempeskes
Επιφανές μέλος

Ε, ο πρώτος που το καταρρίπτω είμαι εγώ... Δυστυχώς, τις αλλάζω αρκετά συχνά, αν και θα ήθελα πολύ να βρεθεί η μια να με συγκινήσει και να την κρατήσω.
λολ
κοινώς, παιδιά αναζητείται κοπέλα με ακριβώς 90-60-90

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 120 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Varus
- Ωρορα
- teoaenaos
- Jim175
- grtt
- naturale
- FrapeKaiTsigaro
- Thinkguy
- μαριώ
- thenutritionist
- Requiem
- rafaela11
- paolo1
- Ariana2018
- Jack of Spades
- Kate1914
- iew
- Memetchi
- charmander
- Paragontas7000
- taketrance
- Μήτσος10
- touvlo
- giannhs2001
- Wonderkid
- marww
- American Economist
- camil
- melina_51
- Luludaki
- fourkaki
- GeorgePap2003
- math2arch
- Antonia1214
- Phantomas
- ANDREAW
- jj!
- Kely1234567
- Ριουλα
- epote
- Alessandra Eliza
- GeorgeKarag
- Joji
- Dark_kronos
- Scandal
- χημεια4λαιφ
- Libertus
- phleidhs
- Εριφύλη
- fmarulezkd
- Arianara S3
- Fernando_A
- chester20080
- stupid bitch
- AggelikiGr
- χαχαχα
- Idontknoww
- _pathfinder_
- Petaloudas
- Athens2002
- Insertcoin
- Αλκης Κ.
- User0
- Countdown
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.