Οι άντρες πράγματι κυρίως

. Η συντριπτική πλειονότητα τουλάχιστον...
Αυτά είναι ανοησίες, εκτός κι αν φυσικά ρωτάς κάθε μέρα όλους τους φίλους σου αν τον κάνουν περδικολάστιχο, οπότε ανακαλώ και με συγχωρείς.
Ο άντρας φυσικά και τον παίζει. Όπως και η γυναίκα βάζει δάχτυλο. Ναι, είναι φυσιολογικό πράγμα να αυνανιζόμαστε, μην το αρνείσαι. Το κάνεις κι εσύ, το κάνω κι εγώ.
Στο κυρίως είναι η διαφορά μας.
Εκτός σχέσης ναι, είναι η κύρια λειτουργία γιατί κάπως πρέπει να ξεμπουκώνει το εργαλείο. Εντός σχέσης όμως, η προτεραιότητα δίνεται στην εκάστοτε σύντροφο (εκτός κι αν έχω μέρες να τις δω, οπότε τις σκέφτομαι και ενεργώ καταλλήλως)
Ανάμεσα λοιπόν στις συντρόφους, εκεί που δεν υπάρχει σεξ, κάπως πρέπει να επέλθει ικανοποίηση. Εντάξει, είπαμε, δε θα το κάνουμε και χτυπητήρι του φραπέ ή ελικόπτερο, αλλά οκ, πουλί είναι, ζωντανό είναι, πρέπει να το κρατάω σε φόρμα για την επόμενη.
Μη το πάμε όμως στο άλλο άκρο ότι κυρίως οι άντρες αυτό κάνουν, γιατί είναι στερεοτυπική αντίληψη, και κάλλιστα θα μπορούσα κι εγώ να πω "αιδοίο έχει η γυναίκα, βρίσκει πολύ πιό εύκολα γκόμενο απ' ότι ένας άντρας άμα τ ανοίξει". Γαμάτο στερεότυπο ε;
Ε, ο πρώτος που το καταρρίπτω είμαι εγώ... Δυστυχώς, τις αλλάζω αρκετά συχνά, αν και θα ήθελα πολύ να βρεθεί η μια να με συγκινήσει και να την κρατήσω. Και όχι, δεν θα το καταφέρει ανοίγοντάς μου τα πόδια της. Καταπληκτικό σεξ είχα ήδη από αρκετές. Τώρα στοχεύω σε καταπληκτικό συνδιασμό εμφάνισης και χαρακτήρα. Το πακέτο. Γιατί καλή η σεξουαλική απόλαυση, αλλά στο τέλος πρέπει να έχεις δίπλα σου έναν Άνθρωπο και όχι ανόητες και κενές αγάπες δίχως ουσία.