Saddy Νεοφερμένο μέλος Η Saddy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:44 Η Saddy έγραψε: #181 14-09-07 23:44 Με 4,στον 4o εχω κολλήσει και εύχομαι να είναι κ' ο τελευταίος. Βέβαια με το 0.5 θα τολμούσα να πω 3.5 . Οσο για το 'ενας κ' μοναδικος' που είπε καποια...εξαρτάται πως θα το δεις, το καλό σε αυτή την περίπτωση είναι οτι δεν έχεις μέτρο σύγκρισης, αρα δεν βασανίζεσαι με: α έχει εκείνο που δεν το έχει ο αλλος ή του λείπουν καποιοι πόντοι που τους είχε ο αλλος. Το κακο είναι οτι αλλοι ίσως δεν είναι τοσο τυχεροι όσο εσύ (αν θεωρεισαι τυχερή) να τον βρουν αμέσως τον έναν κ' μοναδικό. Αν μου έλεγες τώρα αν θα ήθελα να κάνω έρωτα με όλους αυτούς θα σου έλεγα όχι θα προτιμούσα να έκανα μόνο με τον τωρινό μου. Ολα σχετικά είναι. Μην κρίνουμε εξ'ιδίων τα αλλότρια! Απλά πλέον πιστεύω οτι οι περισσότερες γυναίκες το κάνουν απλά για να το κάνουν, να μην είναι πλεον 'παρθενες', ενα είδος ρετσινιας ενα πράγμα, δεν τους νοιάζει ποιος θα είναι ο πρώτος, αρκεί να γίνει η αρχή, σιγά μην κοιτάξουν 'the one and only' (φυσικά πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις αλλα λίγες)! Αποψη μου πάντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gian Νεοφερμένο μέλος Η πραγματικό όνομα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:27 Η gian έγραψε: #182 19-09-07 15:27 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:36 Η Ηρώ έγραψε: #183 19-09-07 17:36 με 11 εχω κανει σεξ, δεν μπορω να πω πως ολοι τους ομως ηταν ερωτικοι συντροφοι... απο αυτους μονο 5 με 11... απ οτι θυμαμαι...μπορει και να μου διαφευγει καποιος..και δε θελω... για να δουμε.... 1-2-3-.... 10!.. ωωωωω... στρογγυλο! τωρα να πω οπως λετε.. αν θα σταματησει εκει.. αν θα γινει τελικα 11..ποιος ξερει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Σεπτεμβρίου 2007 fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:31 Ο fandago έγραψε: #184 19-09-07 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: με 11 εχω κανει σεξ, δεν μπορω να πω πως ολοι τους ομως ηταν ερωτικοι συντροφοι... απο αυτους μονο 5 Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: με 11... απ οτι θυμαμαι...μπορει και να μου διαφευγει καποιος..και δε θελω... για να δουμε.... 1-2-3-.... 10!.. ωωωωω... στρογγυλο! τωρα να πω οπως λετε.. αν θα σταματησει εκει.. αν θα γινει τελικα 11..ποιος ξερει? Click για ανάπτυξη... Γκουχ γκουχ... Μπορείς να μας προσδιορίσεις την διαφορά ερωτικού συντρόφου και "έχω κάνει sex; Όχι ότι δεν πάει το μυαλό μας, αλλά μου κίνησε την περιέργεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:49 Ο Founes έγραψε: #185 19-09-07 20:49 απλά και περιεκτικά... άλλο γκόμενος, άλλο ξεπέτα... γκεγκε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:57 Ο fandago έγραψε: #186 19-09-07 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Founes: απλά και περιεκτικά... άλλο γκόμενος, άλλο ξεπέτα... γκεγκε ? Click για ανάπτυξη... Ως μη καθυστερημένος καταλαβαίνω, αλλά νομίζω απευθύνθηκα σε συγκεκριμένο άτομο. capito; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2007 στις 00:05 Ο Founes έγραψε: #187 20-09-07 00:05 ααα να μας συγχωρείς που απαντήσαμε την επόμενη φορά θα ζητάω άδεια πρώτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fatsoula Νεοφερμένο μέλος Η Χαρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 11:41 Η fatsoula έγραψε: #188 14-10-07 11:41 Με 4....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. POPI_K Νεοφερμένο μέλος Η POPI_K αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 15:53 Η POPI_K έγραψε: #189 17-10-07 15:53 26....μάλλον κάηκα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 22:23 Η Ηρώ έγραψε: #190 03-11-07 22:23 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Γκουχ γκουχ... Μπορείς να μας προσδιορίσεις την διαφορά ερωτικού συντρόφου και "έχω κάνει sex; Όχι ότι δεν πάει το μυαλό μας, αλλά μου κίνησε την περιέργεια... Click για ανάπτυξη... αφου λοιπον... δεν εισαι καθυστερημενος και καταλαβες.. γιατι ζητας να σου προσδιορισω τη διαφορα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D|m|tr| Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ορμύλια (Χαλκιδική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 11:37 Ο D|m|tr| έγραψε: #191 04-11-07 11:37 Με την πρώην μου μόνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BrokenHeart Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 11:42 Ο BrokenHeart: #192 04-11-07 11:42 Εγώ με καμία. Βασικά δε θέλω. Θέλω η πρώτη μου φορά να έχει και συναίσθημα. Έτσι, θα το απολαύσω περισσότερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 12:12 Ο Αρκτούρος: #193 04-11-07 12:12 Αρχική Δημοσίευση από BrokenHeart: Εγώ με καμία. Βασικά δε θέλω. Θέλω η πρώτη μου φορά να έχει και συναίσθημα. Έτσι, θα το απολαύσω περισσότερο! Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστή αντίληψη και ώριμη. Μπράβο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 13:34 Ο Dark_kronos: #194 04-11-07 13:34 Αρχική Δημοσίευση από BrokenHeart: Εγώ με καμία. Βασικά δε θέλω. Θέλω η πρώτη μου φορά να έχει και συναίσθημα. Έτσι, θα το απολαύσω περισσότερο! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αρκτούρος: Πολύ σωστή αντίληψη και ώριμη. Μπράβο.. Click για ανάπτυξη... Καλα μην σβαζεστε κιολας... Εγω την πρωτη φορα δεν καταλαβα τπτ... απο την δευτερη και μετα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 13:35 Η Εδάδ έγραψε: #195 04-11-07 13:35 Καλά μάλλον δεν αναφέρονται σε αυτή καθεαυτή την πρώτη φορά, αλλά στην ιδέα της. Ούτε κι εγώ κατάλαβα πολλά την πρώτη φορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 16:12 Ο fandago έγραψε: #196 04-11-07 16:12 Αρχική Δημοσίευση από BrokenHeart: Εγώ με καμία. Βασικά δε θέλω. Θέλω η πρώτη μου φορά να έχει και συναίσθημα. Έτσι, θα το απολαύσω περισσότερο! Click για ανάπτυξη... Οκ, απλά μην το παρακάνεις. Με τόσο συναισθηματισμό που ρίχνεις, θα πάθεις εύκολα κατάθλιψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. briki Εκκολαπτόμενο μέλος Η briki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 220 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2007 στις 14:15 Η briki έγραψε: #197 05-11-07 14:15 Πλάκα έχει. Λοιπόν, ας πω και τα δικά μου: 9 και είμαι 27. Στα πόσα "καίγομαι"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2007 στις 14:19 Η misslittledevil: #198 05-11-07 14:19 Βασικα, οι ειδικοι πειτε τα τζιζ νουμερα σε ολες τις ηλικιες για να ξερουμε που βαδιζουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2007 στις 14:27 Η Oralee έγραψε: #199 05-11-07 14:27 Ποιοι θεωρούνται ειδικοί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2007 στις 14:30 Ο Klaus έγραψε: #200 05-11-07 14:30 Ρωτείστε με.Έχω την επίρα να σας τα λύσω όλα.Τύφλα να έχει ο ασκητής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 119 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda Venios Ωρορα Drscientist touvlo Varus teoaenaos grtt naturale FrapeKaiTsigaro Thinkguy μαριώ thenutritionist Requiem rafaela11 paolo1 Ariana2018 Jack of Spades Kate1914 iew Memetchi charmander Paragontas7000 taketrance Μήτσος10 giannhs2001 Wonderkid marww American Economist camil melina_51 Luludaki fourkaki GeorgePap2003 math2arch Antonia1214 Phantomas ANDREAW jj! Kely1234567 Ριουλα epote Alessandra Eliza GeorgeKarag Dark_kronos Scandal χημεια4λαιφ Libertus Εριφύλη fmarulezkd Arianara S3 Fernando_A chester20080 stupid bitch Angelikaaa χαχαχα Idontknoww _pathfinder_ Petaloudas Lathy Insertcoin Αλκης Κ. User0 Countdown Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Με 4,στον 4o εχω κολλήσει και εύχομαι να είναι κ' ο τελευταίος. Βέβαια με το 0.5 θα τολμούσα να πω 3.5 . Οσο για το 'ενας κ' μοναδικος' που είπε καποια...εξαρτάται πως θα το δεις, το καλό σε αυτή την περίπτωση είναι οτι δεν έχεις μέτρο σύγκρισης, αρα δεν βασανίζεσαι με: α έχει εκείνο που δεν το έχει ο αλλος ή του λείπουν καποιοι πόντοι που τους είχε ο αλλος. Το κακο είναι οτι αλλοι ίσως δεν είναι τοσο τυχεροι όσο εσύ (αν θεωρεισαι τυχερή) να τον βρουν αμέσως τον έναν κ' μοναδικό. Αν μου έλεγες τώρα αν θα ήθελα να κάνω έρωτα με όλους αυτούς θα σου έλεγα όχι θα προτιμούσα να έκανα μόνο με τον τωρινό μου. Ολα σχετικά είναι. Μην κρίνουμε εξ'ιδίων τα αλλότρια! Απλά πλέον πιστεύω οτι οι περισσότερες γυναίκες το κάνουν απλά για να το κάνουν, να μην είναι πλεον 'παρθενες', ενα είδος ρετσινιας ενα πράγμα, δεν τους νοιάζει ποιος θα είναι ο πρώτος, αρκεί να γίνει η αρχή, σιγά μην κοιτάξουν 'the one and only' (φυσικά πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις αλλα λίγες)! Αποψη μου πάντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gian Νεοφερμένο μέλος Η πραγματικό όνομα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:27 Η gian έγραψε: #182 19-09-07 15:27 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:36 Η Ηρώ έγραψε: #183 19-09-07 17:36 με 11 εχω κανει σεξ, δεν μπορω να πω πως ολοι τους ομως ηταν ερωτικοι συντροφοι... απο αυτους μονο 5 με 11... απ οτι θυμαμαι...μπορει και να μου διαφευγει καποιος..και δε θελω... για να δουμε.... 1-2-3-.... 10!.. ωωωωω... στρογγυλο! τωρα να πω οπως λετε.. αν θα σταματησει εκει.. αν θα γινει τελικα 11..ποιος ξερει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Σεπτεμβρίου 2007 fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:31 Ο fandago έγραψε: #184 19-09-07 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: με 11 εχω κανει σεξ, δεν μπορω να πω πως ολοι τους ομως ηταν ερωτικοι συντροφοι... απο αυτους μονο 5 Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: με 11... απ οτι θυμαμαι...μπορει και να μου διαφευγει καποιος..και δε θελω... για να δουμε.... 1-2-3-.... 10!.. ωωωωω... στρογγυλο! τωρα να πω οπως λετε.. αν θα σταματησει εκει.. αν θα γινει τελικα 11..ποιος ξερει? Click για ανάπτυξη... Γκουχ γκουχ... Μπορείς να μας προσδιορίσεις την διαφορά ερωτικού συντρόφου και "έχω κάνει sex; Όχι ότι δεν πάει το μυαλό μας, αλλά μου κίνησε την περιέργεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:49 Ο Founes έγραψε: #185 19-09-07 20:49 απλά και περιεκτικά... άλλο γκόμενος, άλλο ξεπέτα... γκεγκε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:57 Ο fandago έγραψε: #186 19-09-07 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Founes: απλά και περιεκτικά... άλλο γκόμενος, άλλο ξεπέτα... γκεγκε ? Click για ανάπτυξη... Ως μη καθυστερημένος καταλαβαίνω, αλλά νομίζω απευθύνθηκα σε συγκεκριμένο άτομο. capito; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2007 στις 00:05 Ο Founes έγραψε: #187 20-09-07 00:05 ααα να μας συγχωρείς που απαντήσαμε την επόμενη φορά θα ζητάω άδεια πρώτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fatsoula Νεοφερμένο μέλος Η Χαρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 11:41 Η fatsoula έγραψε: #188 14-10-07 11:41 Με 4....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. POPI_K Νεοφερμένο μέλος Η POPI_K αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 15:53 Η POPI_K έγραψε: #189 17-10-07 15:53 26....μάλλον κάηκα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 22:23 Η Ηρώ έγραψε: #190 03-11-07 22:23 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Γκουχ γκουχ... Μπορείς να μας προσδιορίσεις την διαφορά ερωτικού συντρόφου και "έχω κάνει sex; Όχι ότι δεν πάει το μυαλό μας, αλλά μου κίνησε την περιέργεια... Click για ανάπτυξη... αφου λοιπον... δεν εισαι καθυστερημενος και καταλαβες.. γιατι ζητας να σου προσδιορισω τη διαφορα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D|m|tr| Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ορμύλια (Χαλκιδική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 11:37 Ο D|m|tr| έγραψε: #191 04-11-07 11:37 Με την πρώην μου μόνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BrokenHeart Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 11:42 Ο BrokenHeart: #192 04-11-07 11:42 Εγώ με καμία. Βασικά δε θέλω. Θέλω η πρώτη μου φορά να έχει και συναίσθημα. Έτσι, θα το απολαύσω περισσότερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 12:12 Ο Αρκτούρος: #193 04-11-07 12:12 Αρχική Δημοσίευση από BrokenHeart: Εγώ με καμία. Βασικά δε θέλω. Θέλω η πρώτη μου φορά να έχει και συναίσθημα. Έτσι, θα το απολαύσω περισσότερο! Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστή αντίληψη και ώριμη. Μπράβο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 13:34 Ο Dark_kronos: #194 04-11-07 13:34 Αρχική Δημοσίευση από BrokenHeart: Εγώ με καμία. Βασικά δε θέλω. Θέλω η πρώτη μου φορά να έχει και συναίσθημα. Έτσι, θα το απολαύσω περισσότερο! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αρκτούρος: Πολύ σωστή αντίληψη και ώριμη. Μπράβο.. Click για ανάπτυξη... Καλα μην σβαζεστε κιολας... Εγω την πρωτη φορα δεν καταλαβα τπτ... απο την δευτερη και μετα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 13:35 Η Εδάδ έγραψε: #195 04-11-07 13:35 Καλά μάλλον δεν αναφέρονται σε αυτή καθεαυτή την πρώτη φορά, αλλά στην ιδέα της. Ούτε κι εγώ κατάλαβα πολλά την πρώτη φορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 16:12 Ο fandago έγραψε: #196 04-11-07 16:12 Αρχική Δημοσίευση από BrokenHeart: Εγώ με καμία. Βασικά δε θέλω. Θέλω η πρώτη μου φορά να έχει και συναίσθημα. Έτσι, θα το απολαύσω περισσότερο! Click για ανάπτυξη... Οκ, απλά μην το παρακάνεις. Με τόσο συναισθηματισμό που ρίχνεις, θα πάθεις εύκολα κατάθλιψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. briki Εκκολαπτόμενο μέλος Η briki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 220 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2007 στις 14:15 Η briki έγραψε: #197 05-11-07 14:15 Πλάκα έχει. Λοιπόν, ας πω και τα δικά μου: 9 και είμαι 27. Στα πόσα "καίγομαι"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2007 στις 14:19 Η misslittledevil: #198 05-11-07 14:19 Βασικα, οι ειδικοι πειτε τα τζιζ νουμερα σε ολες τις ηλικιες για να ξερουμε που βαδιζουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2007 στις 14:27 Η Oralee έγραψε: #199 05-11-07 14:27 Ποιοι θεωρούνται ειδικοί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2007 στις 14:30 Ο Klaus έγραψε: #200 05-11-07 14:30 Ρωτείστε με.Έχω την επίρα να σας τα λύσω όλα.Τύφλα να έχει ο ασκητής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 119 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda Venios Ωρορα Drscientist touvlo Varus teoaenaos grtt naturale FrapeKaiTsigaro Thinkguy μαριώ thenutritionist Requiem rafaela11 paolo1 Ariana2018 Jack of Spades Kate1914 iew Memetchi charmander Paragontas7000 taketrance Μήτσος10 giannhs2001 Wonderkid marww American Economist camil melina_51 Luludaki fourkaki GeorgePap2003 math2arch Antonia1214 Phantomas ANDREAW jj! Kely1234567 Ριουλα epote Alessandra Eliza GeorgeKarag Dark_kronos Scandal χημεια4λαιφ Libertus Εριφύλη fmarulezkd Arianara S3 Fernando_A chester20080 stupid bitch Angelikaaa χαχαχα Idontknoww _pathfinder_ Petaloudas Lathy Insertcoin Αλκης Κ. User0 Countdown Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:36 Η Ηρώ έγραψε: #183 19-09-07 17:36 με 11 εχω κανει σεξ, δεν μπορω να πω πως ολοι τους ομως ηταν ερωτικοι συντροφοι... απο αυτους μονο 5 με 11... απ οτι θυμαμαι...μπορει και να μου διαφευγει καποιος..και δε θελω... για να δουμε.... 1-2-3-.... 10!.. ωωωωω... στρογγυλο! τωρα να πω οπως λετε.. αν θα σταματησει εκει.. αν θα γινει τελικα 11..ποιος ξερει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Σεπτεμβρίου 2007 fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:31 Ο fandago έγραψε: #184 19-09-07 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: με 11 εχω κανει σεξ, δεν μπορω να πω πως ολοι τους ομως ηταν ερωτικοι συντροφοι... απο αυτους μονο 5 Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: με 11... απ οτι θυμαμαι...μπορει και να μου διαφευγει καποιος..και δε θελω... για να δουμε.... 1-2-3-.... 10!.. ωωωωω... στρογγυλο! τωρα να πω οπως λετε.. αν θα σταματησει εκει.. αν θα γινει τελικα 11..ποιος ξερει? Click για ανάπτυξη... Γκουχ γκουχ... Μπορείς να μας προσδιορίσεις την διαφορά ερωτικού συντρόφου και "έχω κάνει sex; Όχι ότι δεν πάει το μυαλό μας, αλλά μου κίνησε την περιέργεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:49 Ο Founes έγραψε: #185 19-09-07 20:49 απλά και περιεκτικά... άλλο γκόμενος, άλλο ξεπέτα... γκεγκε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:57 Ο fandago έγραψε: #186 19-09-07 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Founes: απλά και περιεκτικά... άλλο γκόμενος, άλλο ξεπέτα... γκεγκε ? Click για ανάπτυξη... Ως μη καθυστερημένος καταλαβαίνω, αλλά νομίζω απευθύνθηκα σε συγκεκριμένο άτομο. capito; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2007 στις 00:05 Ο Founes έγραψε: #187 20-09-07 00:05 ααα να μας συγχωρείς που απαντήσαμε την επόμενη φορά θα ζητάω άδεια πρώτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fatsoula Νεοφερμένο μέλος Η Χαρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 11:41 Η fatsoula έγραψε: #188 14-10-07 11:41 Με 4....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. POPI_K Νεοφερμένο μέλος Η POPI_K αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 15:53 Η POPI_K έγραψε: #189 17-10-07 15:53 26....μάλλον κάηκα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 22:23 Η Ηρώ έγραψε: #190 03-11-07 22:23 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Γκουχ γκουχ... Μπορείς να μας προσδιορίσεις την διαφορά ερωτικού συντρόφου και "έχω κάνει sex; Όχι ότι δεν πάει το μυαλό μας, αλλά μου κίνησε την περιέργεια... Click για ανάπτυξη... αφου λοιπον... δεν εισαι καθυστερημενος και καταλαβες.. γιατι ζητας να σου προσδιορισω τη διαφορα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D|m|tr| Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ορμύλια (Χαλκιδική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 11:37 Ο D|m|tr| έγραψε: #191 04-11-07 11:37 Με την πρώην μου μόνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BrokenHeart Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 11:42 Ο BrokenHeart: #192 04-11-07 11:42 Εγώ με καμία. Βασικά δε θέλω. Θέλω η πρώτη μου φορά να έχει και συναίσθημα. Έτσι, θα το απολαύσω περισσότερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 12:12 Ο Αρκτούρος: #193 04-11-07 12:12 Αρχική Δημοσίευση από BrokenHeart: Εγώ με καμία. Βασικά δε θέλω. Θέλω η πρώτη μου φορά να έχει και συναίσθημα. Έτσι, θα το απολαύσω περισσότερο! Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστή αντίληψη και ώριμη. Μπράβο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 13:34 Ο Dark_kronos: #194 04-11-07 13:34 Αρχική Δημοσίευση από BrokenHeart: Εγώ με καμία. Βασικά δε θέλω. Θέλω η πρώτη μου φορά να έχει και συναίσθημα. Έτσι, θα το απολαύσω περισσότερο! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αρκτούρος: Πολύ σωστή αντίληψη και ώριμη. Μπράβο.. Click για ανάπτυξη... Καλα μην σβαζεστε κιολας... Εγω την πρωτη φορα δεν καταλαβα τπτ... απο την δευτερη και μετα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 13:35 Η Εδάδ έγραψε: #195 04-11-07 13:35 Καλά μάλλον δεν αναφέρονται σε αυτή καθεαυτή την πρώτη φορά, αλλά στην ιδέα της. Ούτε κι εγώ κατάλαβα πολλά την πρώτη φορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 16:12 Ο fandago έγραψε: #196 04-11-07 16:12 Αρχική Δημοσίευση από BrokenHeart: Εγώ με καμία. Βασικά δε θέλω. Θέλω η πρώτη μου φορά να έχει και συναίσθημα. Έτσι, θα το απολαύσω περισσότερο! Click για ανάπτυξη... Οκ, απλά μην το παρακάνεις. Με τόσο συναισθηματισμό που ρίχνεις, θα πάθεις εύκολα κατάθλιψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. briki Εκκολαπτόμενο μέλος Η briki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 220 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2007 στις 14:15 Η briki έγραψε: #197 05-11-07 14:15 Πλάκα έχει. Λοιπόν, ας πω και τα δικά μου: 9 και είμαι 27. Στα πόσα "καίγομαι"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2007 στις 14:19 Η misslittledevil: #198 05-11-07 14:19 Βασικα, οι ειδικοι πειτε τα τζιζ νουμερα σε ολες τις ηλικιες για να ξερουμε που βαδιζουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2007 στις 14:27 Η Oralee έγραψε: #199 05-11-07 14:27 Ποιοι θεωρούνται ειδικοί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2007 στις 14:30 Ο Klaus έγραψε: #200 05-11-07 14:30 Ρωτείστε με.Έχω την επίρα να σας τα λύσω όλα.Τύφλα να έχει ο ασκητής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 119 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda Venios Ωρορα Drscientist touvlo Varus teoaenaos grtt naturale FrapeKaiTsigaro Thinkguy μαριώ thenutritionist Requiem rafaela11 paolo1 Ariana2018 Jack of Spades Kate1914 iew Memetchi charmander Paragontas7000 taketrance Μήτσος10 giannhs2001 Wonderkid marww American Economist camil melina_51 Luludaki fourkaki GeorgePap2003 math2arch Antonia1214 Phantomas ANDREAW jj! Kely1234567 Ριουλα epote Alessandra Eliza GeorgeKarag Dark_kronos Scandal χημεια4λαιφ Libertus Εριφύλη fmarulezkd Arianara S3 Fernando_A chester20080 stupid bitch Angelikaaa χαχαχα Idontknoww _pathfinder_ Petaloudas Lathy Insertcoin Αλκης Κ. User0 Countdown Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
με 11 εχω κανει σεξ, δεν μπορω να πω πως ολοι τους ομως ηταν ερωτικοι συντροφοι... απο αυτους μονο 5 με 11... απ οτι θυμαμαι...μπορει και να μου διαφευγει καποιος..και δε θελω... για να δουμε.... 1-2-3-.... 10!.. ωωωωω... στρογγυλο! τωρα να πω οπως λετε.. αν θα σταματησει εκει.. αν θα γινει τελικα 11..ποιος ξερει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:31 Ο fandago έγραψε: #184 19-09-07 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: με 11 εχω κανει σεξ, δεν μπορω να πω πως ολοι τους ομως ηταν ερωτικοι συντροφοι... απο αυτους μονο 5 Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: με 11... απ οτι θυμαμαι...μπορει και να μου διαφευγει καποιος..και δε θελω... για να δουμε.... 1-2-3-.... 10!.. ωωωωω... στρογγυλο! τωρα να πω οπως λετε.. αν θα σταματησει εκει.. αν θα γινει τελικα 11..ποιος ξερει? Click για ανάπτυξη... Γκουχ γκουχ... Μπορείς να μας προσδιορίσεις την διαφορά ερωτικού συντρόφου και "έχω κάνει sex; Όχι ότι δεν πάει το μυαλό μας, αλλά μου κίνησε την περιέργεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:49 Ο Founes έγραψε: #185 19-09-07 20:49 απλά και περιεκτικά... άλλο γκόμενος, άλλο ξεπέτα... γκεγκε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:57 Ο fandago έγραψε: #186 19-09-07 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Founes: απλά και περιεκτικά... άλλο γκόμενος, άλλο ξεπέτα... γκεγκε ? Click για ανάπτυξη... Ως μη καθυστερημένος καταλαβαίνω, αλλά νομίζω απευθύνθηκα σε συγκεκριμένο άτομο. capito; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2007 στις 00:05 Ο Founes έγραψε: #187 20-09-07 00:05 ααα να μας συγχωρείς που απαντήσαμε την επόμενη φορά θα ζητάω άδεια πρώτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fatsoula Νεοφερμένο μέλος Η Χαρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 11:41 Η fatsoula έγραψε: #188 14-10-07 11:41 Με 4....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. POPI_K Νεοφερμένο μέλος Η POPI_K αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 15:53 Η POPI_K έγραψε: #189 17-10-07 15:53 26....μάλλον κάηκα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 22:23 Η Ηρώ έγραψε: #190 03-11-07 22:23 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Γκουχ γκουχ... Μπορείς να μας προσδιορίσεις την διαφορά ερωτικού συντρόφου και "έχω κάνει sex; Όχι ότι δεν πάει το μυαλό μας, αλλά μου κίνησε την περιέργεια... Click για ανάπτυξη... αφου λοιπον... δεν εισαι καθυστερημενος και καταλαβες.. γιατι ζητας να σου προσδιορισω τη διαφορα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D|m|tr| Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ορμύλια (Χαλκιδική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 11:37 Ο D|m|tr| έγραψε: #191 04-11-07 11:37 Με την πρώην μου μόνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BrokenHeart Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 11:42 Ο BrokenHeart: #192 04-11-07 11:42 Εγώ με καμία. Βασικά δε θέλω. Θέλω η πρώτη μου φορά να έχει και συναίσθημα. Έτσι, θα το απολαύσω περισσότερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 12:12 Ο Αρκτούρος: #193 04-11-07 12:12 Αρχική Δημοσίευση από BrokenHeart: Εγώ με καμία. Βασικά δε θέλω. Θέλω η πρώτη μου φορά να έχει και συναίσθημα. Έτσι, θα το απολαύσω περισσότερο! Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστή αντίληψη και ώριμη. Μπράβο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 13:34 Ο Dark_kronos: #194 04-11-07 13:34 Αρχική Δημοσίευση από BrokenHeart: Εγώ με καμία. Βασικά δε θέλω. Θέλω η πρώτη μου φορά να έχει και συναίσθημα. Έτσι, θα το απολαύσω περισσότερο! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αρκτούρος: Πολύ σωστή αντίληψη και ώριμη. Μπράβο.. Click για ανάπτυξη... Καλα μην σβαζεστε κιολας... Εγω την πρωτη φορα δεν καταλαβα τπτ... απο την δευτερη και μετα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 13:35 Η Εδάδ έγραψε: #195 04-11-07 13:35 Καλά μάλλον δεν αναφέρονται σε αυτή καθεαυτή την πρώτη φορά, αλλά στην ιδέα της. Ούτε κι εγώ κατάλαβα πολλά την πρώτη φορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 16:12 Ο fandago έγραψε: #196 04-11-07 16:12 Αρχική Δημοσίευση από BrokenHeart: Εγώ με καμία. Βασικά δε θέλω. Θέλω η πρώτη μου φορά να έχει και συναίσθημα. Έτσι, θα το απολαύσω περισσότερο! Click για ανάπτυξη... Οκ, απλά μην το παρακάνεις. Με τόσο συναισθηματισμό που ρίχνεις, θα πάθεις εύκολα κατάθλιψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. briki Εκκολαπτόμενο μέλος Η briki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 220 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2007 στις 14:15 Η briki έγραψε: #197 05-11-07 14:15 Πλάκα έχει. Λοιπόν, ας πω και τα δικά μου: 9 και είμαι 27. Στα πόσα "καίγομαι"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2007 στις 14:19 Η misslittledevil: #198 05-11-07 14:19 Βασικα, οι ειδικοι πειτε τα τζιζ νουμερα σε ολες τις ηλικιες για να ξερουμε που βαδιζουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2007 στις 14:27 Η Oralee έγραψε: #199 05-11-07 14:27 Ποιοι θεωρούνται ειδικοί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2007 στις 14:30 Ο Klaus έγραψε: #200 05-11-07 14:30 Ρωτείστε με.Έχω την επίρα να σας τα λύσω όλα.Τύφλα να έχει ο ασκητής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 119 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda Venios Ωρορα Drscientist touvlo Varus teoaenaos grtt naturale FrapeKaiTsigaro Thinkguy μαριώ thenutritionist Requiem rafaela11 paolo1 Ariana2018 Jack of Spades Kate1914 iew Memetchi charmander Paragontas7000 taketrance Μήτσος10 giannhs2001 Wonderkid marww American Economist camil melina_51 Luludaki fourkaki GeorgePap2003 math2arch Antonia1214 Phantomas ANDREAW jj! Kely1234567 Ριουλα epote Alessandra Eliza GeorgeKarag Dark_kronos Scandal χημεια4λαιφ Libertus Εριφύλη fmarulezkd Arianara S3 Fernando_A chester20080 stupid bitch Angelikaaa χαχαχα Idontknoww _pathfinder_ Petaloudas Lathy Insertcoin Αλκης Κ. User0 Countdown Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: με 11 εχω κανει σεξ, δεν μπορω να πω πως ολοι τους ομως ηταν ερωτικοι συντροφοι... απο αυτους μονο 5 Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: με 11... απ οτι θυμαμαι...μπορει και να μου διαφευγει καποιος..και δε θελω... για να δουμε.... 1-2-3-.... 10!.. ωωωωω... στρογγυλο! τωρα να πω οπως λετε.. αν θα σταματησει εκει.. αν θα γινει τελικα 11..ποιος ξερει? Click για ανάπτυξη... Γκουχ γκουχ... Μπορείς να μας προσδιορίσεις την διαφορά ερωτικού συντρόφου και "έχω κάνει sex; Όχι ότι δεν πάει το μυαλό μας, αλλά μου κίνησε την περιέργεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:49 Ο Founes έγραψε: #185 19-09-07 20:49 απλά και περιεκτικά... άλλο γκόμενος, άλλο ξεπέτα... γκεγκε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:57 Ο fandago έγραψε: #186 19-09-07 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Founes: απλά και περιεκτικά... άλλο γκόμενος, άλλο ξεπέτα... γκεγκε ? Click για ανάπτυξη... Ως μη καθυστερημένος καταλαβαίνω, αλλά νομίζω απευθύνθηκα σε συγκεκριμένο άτομο. capito; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2007 στις 00:05 Ο Founes έγραψε: #187 20-09-07 00:05 ααα να μας συγχωρείς που απαντήσαμε την επόμενη φορά θα ζητάω άδεια πρώτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fatsoula Νεοφερμένο μέλος Η Χαρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 11:41 Η fatsoula έγραψε: #188 14-10-07 11:41 Με 4....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. POPI_K Νεοφερμένο μέλος Η POPI_K αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 15:53 Η POPI_K έγραψε: #189 17-10-07 15:53 26....μάλλον κάηκα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 22:23 Η Ηρώ έγραψε: #190 03-11-07 22:23 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Γκουχ γκουχ... Μπορείς να μας προσδιορίσεις την διαφορά ερωτικού συντρόφου και "έχω κάνει sex; Όχι ότι δεν πάει το μυαλό μας, αλλά μου κίνησε την περιέργεια... Click για ανάπτυξη... αφου λοιπον... δεν εισαι καθυστερημενος και καταλαβες.. γιατι ζητας να σου προσδιορισω τη διαφορα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D|m|tr| Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ορμύλια (Χαλκιδική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 11:37 Ο D|m|tr| έγραψε: #191 04-11-07 11:37 Με την πρώην μου μόνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BrokenHeart Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 11:42 Ο BrokenHeart: #192 04-11-07 11:42 Εγώ με καμία. Βασικά δε θέλω. Θέλω η πρώτη μου φορά να έχει και συναίσθημα. Έτσι, θα το απολαύσω περισσότερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 12:12 Ο Αρκτούρος: #193 04-11-07 12:12 Αρχική Δημοσίευση από BrokenHeart: Εγώ με καμία. Βασικά δε θέλω. Θέλω η πρώτη μου φορά να έχει και συναίσθημα. Έτσι, θα το απολαύσω περισσότερο! Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστή αντίληψη και ώριμη. Μπράβο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 13:34 Ο Dark_kronos: #194 04-11-07 13:34 Αρχική Δημοσίευση από BrokenHeart: Εγώ με καμία. Βασικά δε θέλω. Θέλω η πρώτη μου φορά να έχει και συναίσθημα. Έτσι, θα το απολαύσω περισσότερο! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αρκτούρος: Πολύ σωστή αντίληψη και ώριμη. Μπράβο.. Click για ανάπτυξη... Καλα μην σβαζεστε κιολας... Εγω την πρωτη φορα δεν καταλαβα τπτ... απο την δευτερη και μετα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 13:35 Η Εδάδ έγραψε: #195 04-11-07 13:35 Καλά μάλλον δεν αναφέρονται σε αυτή καθεαυτή την πρώτη φορά, αλλά στην ιδέα της. Ούτε κι εγώ κατάλαβα πολλά την πρώτη φορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 16:12 Ο fandago έγραψε: #196 04-11-07 16:12 Αρχική Δημοσίευση από BrokenHeart: Εγώ με καμία. Βασικά δε θέλω. Θέλω η πρώτη μου φορά να έχει και συναίσθημα. Έτσι, θα το απολαύσω περισσότερο! Click για ανάπτυξη... Οκ, απλά μην το παρακάνεις. Με τόσο συναισθηματισμό που ρίχνεις, θα πάθεις εύκολα κατάθλιψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. briki Εκκολαπτόμενο μέλος Η briki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 220 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2007 στις 14:15 Η briki έγραψε: #197 05-11-07 14:15 Πλάκα έχει. Λοιπόν, ας πω και τα δικά μου: 9 και είμαι 27. Στα πόσα "καίγομαι"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2007 στις 14:19 Η misslittledevil: #198 05-11-07 14:19 Βασικα, οι ειδικοι πειτε τα τζιζ νουμερα σε ολες τις ηλικιες για να ξερουμε που βαδιζουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2007 στις 14:27 Η Oralee έγραψε: #199 05-11-07 14:27 Ποιοι θεωρούνται ειδικοί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2007 στις 14:30 Ο Klaus έγραψε: #200 05-11-07 14:30 Ρωτείστε με.Έχω την επίρα να σας τα λύσω όλα.Τύφλα να έχει ο ασκητής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 119 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda Venios Ωρορα Drscientist touvlo Varus teoaenaos grtt naturale FrapeKaiTsigaro Thinkguy μαριώ thenutritionist Requiem rafaela11 paolo1 Ariana2018 Jack of Spades Kate1914 iew Memetchi charmander Paragontas7000 taketrance Μήτσος10 giannhs2001 Wonderkid marww American Economist camil melina_51 Luludaki fourkaki GeorgePap2003 math2arch Antonia1214 Phantomas ANDREAW jj! Kely1234567 Ριουλα epote Alessandra Eliza GeorgeKarag Dark_kronos Scandal χημεια4λαιφ Libertus Εριφύλη fmarulezkd Arianara S3 Fernando_A chester20080 stupid bitch Angelikaaa χαχαχα Idontknoww _pathfinder_ Petaloudas Lathy Insertcoin Αλκης Κ. User0 Countdown Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
απλά και περιεκτικά... άλλο γκόμενος, άλλο ξεπέτα... γκεγκε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:57 Ο fandago έγραψε: #186 19-09-07 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Founes: απλά και περιεκτικά... άλλο γκόμενος, άλλο ξεπέτα... γκεγκε ? Click για ανάπτυξη... Ως μη καθυστερημένος καταλαβαίνω, αλλά νομίζω απευθύνθηκα σε συγκεκριμένο άτομο. capito; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2007 στις 00:05 Ο Founes έγραψε: #187 20-09-07 00:05 ααα να μας συγχωρείς που απαντήσαμε την επόμενη φορά θα ζητάω άδεια πρώτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fatsoula Νεοφερμένο μέλος Η Χαρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 11:41 Η fatsoula έγραψε: #188 14-10-07 11:41 Με 4....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. POPI_K Νεοφερμένο μέλος Η POPI_K αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 15:53 Η POPI_K έγραψε: #189 17-10-07 15:53 26....μάλλον κάηκα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 22:23 Η Ηρώ έγραψε: #190 03-11-07 22:23 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Γκουχ γκουχ... Μπορείς να μας προσδιορίσεις την διαφορά ερωτικού συντρόφου και "έχω κάνει sex; Όχι ότι δεν πάει το μυαλό μας, αλλά μου κίνησε την περιέργεια... Click για ανάπτυξη... αφου λοιπον... δεν εισαι καθυστερημενος και καταλαβες.. γιατι ζητας να σου προσδιορισω τη διαφορα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D|m|tr| Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ορμύλια (Χαλκιδική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 11:37 Ο D|m|tr| έγραψε: #191 04-11-07 11:37 Με την πρώην μου μόνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BrokenHeart Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 11:42 Ο BrokenHeart: #192 04-11-07 11:42 Εγώ με καμία. Βασικά δε θέλω. Θέλω η πρώτη μου φορά να έχει και συναίσθημα. Έτσι, θα το απολαύσω περισσότερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 12:12 Ο Αρκτούρος: #193 04-11-07 12:12 Αρχική Δημοσίευση από BrokenHeart: Εγώ με καμία. Βασικά δε θέλω. Θέλω η πρώτη μου φορά να έχει και συναίσθημα. Έτσι, θα το απολαύσω περισσότερο! Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστή αντίληψη και ώριμη. Μπράβο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 13:34 Ο Dark_kronos: #194 04-11-07 13:34 Αρχική Δημοσίευση από BrokenHeart: Εγώ με καμία. Βασικά δε θέλω. Θέλω η πρώτη μου φορά να έχει και συναίσθημα. Έτσι, θα το απολαύσω περισσότερο! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αρκτούρος: Πολύ σωστή αντίληψη και ώριμη. Μπράβο.. Click για ανάπτυξη... Καλα μην σβαζεστε κιολας... Εγω την πρωτη φορα δεν καταλαβα τπτ... απο την δευτερη και μετα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 13:35 Η Εδάδ έγραψε: #195 04-11-07 13:35 Καλά μάλλον δεν αναφέρονται σε αυτή καθεαυτή την πρώτη φορά, αλλά στην ιδέα της. Ούτε κι εγώ κατάλαβα πολλά την πρώτη φορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 16:12 Ο fandago έγραψε: #196 04-11-07 16:12 Αρχική Δημοσίευση από BrokenHeart: Εγώ με καμία. Βασικά δε θέλω. Θέλω η πρώτη μου φορά να έχει και συναίσθημα. Έτσι, θα το απολαύσω περισσότερο! Click για ανάπτυξη... Οκ, απλά μην το παρακάνεις. Με τόσο συναισθηματισμό που ρίχνεις, θα πάθεις εύκολα κατάθλιψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. briki Εκκολαπτόμενο μέλος Η briki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 220 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2007 στις 14:15 Η briki έγραψε: #197 05-11-07 14:15 Πλάκα έχει. Λοιπόν, ας πω και τα δικά μου: 9 και είμαι 27. Στα πόσα "καίγομαι"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2007 στις 14:19 Η misslittledevil: #198 05-11-07 14:19 Βασικα, οι ειδικοι πειτε τα τζιζ νουμερα σε ολες τις ηλικιες για να ξερουμε που βαδιζουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2007 στις 14:27 Η Oralee έγραψε: #199 05-11-07 14:27 Ποιοι θεωρούνται ειδικοί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2007 στις 14:30 Ο Klaus έγραψε: #200 05-11-07 14:30 Ρωτείστε με.Έχω την επίρα να σας τα λύσω όλα.Τύφλα να έχει ο ασκητής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 119 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda Venios Ωρορα Drscientist touvlo Varus teoaenaos grtt naturale FrapeKaiTsigaro Thinkguy μαριώ thenutritionist Requiem rafaela11 paolo1 Ariana2018 Jack of Spades Kate1914 iew Memetchi charmander Paragontas7000 taketrance Μήτσος10 giannhs2001 Wonderkid marww American Economist camil melina_51 Luludaki fourkaki GeorgePap2003 math2arch Antonia1214 Phantomas ANDREAW jj! Kely1234567 Ριουλα epote Alessandra Eliza GeorgeKarag Dark_kronos Scandal χημεια4λαιφ Libertus Εριφύλη fmarulezkd Arianara S3 Fernando_A chester20080 stupid bitch Angelikaaa χαχαχα Idontknoww _pathfinder_ Petaloudas Lathy Insertcoin Αλκης Κ. User0 Countdown Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Founes: απλά και περιεκτικά... άλλο γκόμενος, άλλο ξεπέτα... γκεγκε ? Click για ανάπτυξη... Ως μη καθυστερημένος καταλαβαίνω, αλλά νομίζω απευθύνθηκα σε συγκεκριμένο άτομο. capito; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2007 στις 00:05 Ο Founes έγραψε: #187 20-09-07 00:05 ααα να μας συγχωρείς που απαντήσαμε την επόμενη φορά θα ζητάω άδεια πρώτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fatsoula Νεοφερμένο μέλος Η Χαρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 11:41 Η fatsoula έγραψε: #188 14-10-07 11:41 Με 4....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. POPI_K Νεοφερμένο μέλος Η POPI_K αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 15:53 Η POPI_K έγραψε: #189 17-10-07 15:53 26....μάλλον κάηκα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 22:23 Η Ηρώ έγραψε: #190 03-11-07 22:23 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Γκουχ γκουχ... Μπορείς να μας προσδιορίσεις την διαφορά ερωτικού συντρόφου και "έχω κάνει sex; Όχι ότι δεν πάει το μυαλό μας, αλλά μου κίνησε την περιέργεια... Click για ανάπτυξη... αφου λοιπον... δεν εισαι καθυστερημενος και καταλαβες.. γιατι ζητας να σου προσδιορισω τη διαφορα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D|m|tr| Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ορμύλια (Χαλκιδική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 11:37 Ο D|m|tr| έγραψε: #191 04-11-07 11:37 Με την πρώην μου μόνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BrokenHeart Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 11:42 Ο BrokenHeart: #192 04-11-07 11:42 Εγώ με καμία. Βασικά δε θέλω. Θέλω η πρώτη μου φορά να έχει και συναίσθημα. Έτσι, θα το απολαύσω περισσότερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 12:12 Ο Αρκτούρος: #193 04-11-07 12:12 Αρχική Δημοσίευση από BrokenHeart: Εγώ με καμία. Βασικά δε θέλω. Θέλω η πρώτη μου φορά να έχει και συναίσθημα. Έτσι, θα το απολαύσω περισσότερο! Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστή αντίληψη και ώριμη. Μπράβο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 13:34 Ο Dark_kronos: #194 04-11-07 13:34 Αρχική Δημοσίευση από BrokenHeart: Εγώ με καμία. Βασικά δε θέλω. Θέλω η πρώτη μου φορά να έχει και συναίσθημα. Έτσι, θα το απολαύσω περισσότερο! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αρκτούρος: Πολύ σωστή αντίληψη και ώριμη. Μπράβο.. Click για ανάπτυξη... Καλα μην σβαζεστε κιολας... Εγω την πρωτη φορα δεν καταλαβα τπτ... απο την δευτερη και μετα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 13:35 Η Εδάδ έγραψε: #195 04-11-07 13:35 Καλά μάλλον δεν αναφέρονται σε αυτή καθεαυτή την πρώτη φορά, αλλά στην ιδέα της. Ούτε κι εγώ κατάλαβα πολλά την πρώτη φορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 16:12 Ο fandago έγραψε: #196 04-11-07 16:12 Αρχική Δημοσίευση από BrokenHeart: Εγώ με καμία. Βασικά δε θέλω. Θέλω η πρώτη μου φορά να έχει και συναίσθημα. Έτσι, θα το απολαύσω περισσότερο! Click για ανάπτυξη... Οκ, απλά μην το παρακάνεις. Με τόσο συναισθηματισμό που ρίχνεις, θα πάθεις εύκολα κατάθλιψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. briki Εκκολαπτόμενο μέλος Η briki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 220 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2007 στις 14:15 Η briki έγραψε: #197 05-11-07 14:15 Πλάκα έχει. Λοιπόν, ας πω και τα δικά μου: 9 και είμαι 27. Στα πόσα "καίγομαι"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2007 στις 14:19 Η misslittledevil: #198 05-11-07 14:19 Βασικα, οι ειδικοι πειτε τα τζιζ νουμερα σε ολες τις ηλικιες για να ξερουμε που βαδιζουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2007 στις 14:27 Η Oralee έγραψε: #199 05-11-07 14:27 Ποιοι θεωρούνται ειδικοί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2007 στις 14:30 Ο Klaus έγραψε: #200 05-11-07 14:30 Ρωτείστε με.Έχω την επίρα να σας τα λύσω όλα.Τύφλα να έχει ο ασκητής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 119 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda Venios Ωρορα Drscientist touvlo Varus teoaenaos grtt naturale FrapeKaiTsigaro Thinkguy μαριώ thenutritionist Requiem rafaela11 paolo1 Ariana2018 Jack of Spades Kate1914 iew Memetchi charmander Paragontas7000 taketrance Μήτσος10 giannhs2001 Wonderkid marww American Economist camil melina_51 Luludaki fourkaki GeorgePap2003 math2arch Antonia1214 Phantomas ANDREAW jj! Kely1234567 Ριουλα epote Alessandra Eliza GeorgeKarag Dark_kronos Scandal χημεια4λαιφ Libertus Εριφύλη fmarulezkd Arianara S3 Fernando_A chester20080 stupid bitch Angelikaaa χαχαχα Idontknoww _pathfinder_ Petaloudas Lathy Insertcoin Αλκης Κ. User0 Countdown Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ααα να μας συγχωρείς που απαντήσαμε την επόμενη φορά θα ζητάω άδεια πρώτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fatsoula Νεοφερμένο μέλος Η Χαρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 11:41 Η fatsoula έγραψε: #188 14-10-07 11:41 Με 4....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. POPI_K Νεοφερμένο μέλος Η POPI_K αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 15:53 Η POPI_K έγραψε: #189 17-10-07 15:53 26....μάλλον κάηκα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 22:23 Η Ηρώ έγραψε: #190 03-11-07 22:23 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Γκουχ γκουχ... Μπορείς να μας προσδιορίσεις την διαφορά ερωτικού συντρόφου και "έχω κάνει sex; Όχι ότι δεν πάει το μυαλό μας, αλλά μου κίνησε την περιέργεια... Click για ανάπτυξη... αφου λοιπον... δεν εισαι καθυστερημενος και καταλαβες.. γιατι ζητας να σου προσδιορισω τη διαφορα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D|m|tr| Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ορμύλια (Χαλκιδική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 11:37 Ο D|m|tr| έγραψε: #191 04-11-07 11:37 Με την πρώην μου μόνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BrokenHeart Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 11:42 Ο BrokenHeart: #192 04-11-07 11:42 Εγώ με καμία. Βασικά δε θέλω. Θέλω η πρώτη μου φορά να έχει και συναίσθημα. Έτσι, θα το απολαύσω περισσότερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 12:12 Ο Αρκτούρος: #193 04-11-07 12:12 Αρχική Δημοσίευση από BrokenHeart: Εγώ με καμία. Βασικά δε θέλω. Θέλω η πρώτη μου φορά να έχει και συναίσθημα. Έτσι, θα το απολαύσω περισσότερο! Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστή αντίληψη και ώριμη. Μπράβο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 13:34 Ο Dark_kronos: #194 04-11-07 13:34 Αρχική Δημοσίευση από BrokenHeart: Εγώ με καμία. Βασικά δε θέλω. Θέλω η πρώτη μου φορά να έχει και συναίσθημα. Έτσι, θα το απολαύσω περισσότερο! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αρκτούρος: Πολύ σωστή αντίληψη και ώριμη. Μπράβο.. Click για ανάπτυξη... Καλα μην σβαζεστε κιολας... Εγω την πρωτη φορα δεν καταλαβα τπτ... απο την δευτερη και μετα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 13:35 Η Εδάδ έγραψε: #195 04-11-07 13:35 Καλά μάλλον δεν αναφέρονται σε αυτή καθεαυτή την πρώτη φορά, αλλά στην ιδέα της. Ούτε κι εγώ κατάλαβα πολλά την πρώτη φορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 16:12 Ο fandago έγραψε: #196 04-11-07 16:12 Αρχική Δημοσίευση από BrokenHeart: Εγώ με καμία. Βασικά δε θέλω. Θέλω η πρώτη μου φορά να έχει και συναίσθημα. Έτσι, θα το απολαύσω περισσότερο! Click για ανάπτυξη... Οκ, απλά μην το παρακάνεις. Με τόσο συναισθηματισμό που ρίχνεις, θα πάθεις εύκολα κατάθλιψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. briki Εκκολαπτόμενο μέλος Η briki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 220 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2007 στις 14:15 Η briki έγραψε: #197 05-11-07 14:15 Πλάκα έχει. Λοιπόν, ας πω και τα δικά μου: 9 και είμαι 27. Στα πόσα "καίγομαι"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2007 στις 14:19 Η misslittledevil: #198 05-11-07 14:19 Βασικα, οι ειδικοι πειτε τα τζιζ νουμερα σε ολες τις ηλικιες για να ξερουμε που βαδιζουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2007 στις 14:27 Η Oralee έγραψε: #199 05-11-07 14:27 Ποιοι θεωρούνται ειδικοί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2007 στις 14:30 Ο Klaus έγραψε: #200 05-11-07 14:30 Ρωτείστε με.Έχω την επίρα να σας τα λύσω όλα.Τύφλα να έχει ο ασκητής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 119 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda Venios Ωρορα Drscientist touvlo Varus teoaenaos grtt naturale FrapeKaiTsigaro Thinkguy μαριώ thenutritionist Requiem rafaela11 paolo1 Ariana2018 Jack of Spades Kate1914 iew Memetchi charmander Paragontas7000 taketrance Μήτσος10 giannhs2001 Wonderkid marww American Economist camil melina_51 Luludaki fourkaki GeorgePap2003 math2arch Antonia1214 Phantomas ANDREAW jj! Kely1234567 Ριουλα epote Alessandra Eliza GeorgeKarag Dark_kronos Scandal χημεια4λαιφ Libertus Εριφύλη fmarulezkd Arianara S3 Fernando_A chester20080 stupid bitch Angelikaaa χαχαχα Idontknoww _pathfinder_ Petaloudas Lathy Insertcoin Αλκης Κ. User0 Countdown Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Με 4....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
POPI_K Νεοφερμένο μέλος Η POPI_K αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 15:53 Η POPI_K έγραψε: #189 17-10-07 15:53 26....μάλλον κάηκα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 22:23 Η Ηρώ έγραψε: #190 03-11-07 22:23 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Γκουχ γκουχ... Μπορείς να μας προσδιορίσεις την διαφορά ερωτικού συντρόφου και "έχω κάνει sex; Όχι ότι δεν πάει το μυαλό μας, αλλά μου κίνησε την περιέργεια... Click για ανάπτυξη... αφου λοιπον... δεν εισαι καθυστερημενος και καταλαβες.. γιατι ζητας να σου προσδιορισω τη διαφορα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D|m|tr| Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ορμύλια (Χαλκιδική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 11:37 Ο D|m|tr| έγραψε: #191 04-11-07 11:37 Με την πρώην μου μόνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BrokenHeart Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 11:42 Ο BrokenHeart: #192 04-11-07 11:42 Εγώ με καμία. Βασικά δε θέλω. Θέλω η πρώτη μου φορά να έχει και συναίσθημα. Έτσι, θα το απολαύσω περισσότερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 12:12 Ο Αρκτούρος: #193 04-11-07 12:12 Αρχική Δημοσίευση από BrokenHeart: Εγώ με καμία. Βασικά δε θέλω. Θέλω η πρώτη μου φορά να έχει και συναίσθημα. Έτσι, θα το απολαύσω περισσότερο! Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστή αντίληψη και ώριμη. Μπράβο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 13:34 Ο Dark_kronos: #194 04-11-07 13:34 Αρχική Δημοσίευση από BrokenHeart: Εγώ με καμία. Βασικά δε θέλω. Θέλω η πρώτη μου φορά να έχει και συναίσθημα. Έτσι, θα το απολαύσω περισσότερο! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αρκτούρος: Πολύ σωστή αντίληψη και ώριμη. Μπράβο.. Click για ανάπτυξη... Καλα μην σβαζεστε κιολας... Εγω την πρωτη φορα δεν καταλαβα τπτ... απο την δευτερη και μετα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 13:35 Η Εδάδ έγραψε: #195 04-11-07 13:35 Καλά μάλλον δεν αναφέρονται σε αυτή καθεαυτή την πρώτη φορά, αλλά στην ιδέα της. Ούτε κι εγώ κατάλαβα πολλά την πρώτη φορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 16:12 Ο fandago έγραψε: #196 04-11-07 16:12 Αρχική Δημοσίευση από BrokenHeart: Εγώ με καμία. Βασικά δε θέλω. Θέλω η πρώτη μου φορά να έχει και συναίσθημα. Έτσι, θα το απολαύσω περισσότερο! Click για ανάπτυξη... Οκ, απλά μην το παρακάνεις. Με τόσο συναισθηματισμό που ρίχνεις, θα πάθεις εύκολα κατάθλιψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. briki Εκκολαπτόμενο μέλος Η briki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 220 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2007 στις 14:15 Η briki έγραψε: #197 05-11-07 14:15 Πλάκα έχει. Λοιπόν, ας πω και τα δικά μου: 9 και είμαι 27. Στα πόσα "καίγομαι"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2007 στις 14:19 Η misslittledevil: #198 05-11-07 14:19 Βασικα, οι ειδικοι πειτε τα τζιζ νουμερα σε ολες τις ηλικιες για να ξερουμε που βαδιζουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2007 στις 14:27 Η Oralee έγραψε: #199 05-11-07 14:27 Ποιοι θεωρούνται ειδικοί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2007 στις 14:30 Ο Klaus έγραψε: #200 05-11-07 14:30 Ρωτείστε με.Έχω την επίρα να σας τα λύσω όλα.Τύφλα να έχει ο ασκητής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 119 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda Venios Ωρορα Drscientist touvlo Varus teoaenaos grtt naturale FrapeKaiTsigaro Thinkguy μαριώ thenutritionist Requiem rafaela11 paolo1 Ariana2018 Jack of Spades Kate1914 iew Memetchi charmander Paragontas7000 taketrance Μήτσος10 giannhs2001 Wonderkid marww American Economist camil melina_51 Luludaki fourkaki GeorgePap2003 math2arch Antonia1214 Phantomas ANDREAW jj! Kely1234567 Ριουλα epote Alessandra Eliza GeorgeKarag Dark_kronos Scandal χημεια4λαιφ Libertus Εριφύλη fmarulezkd Arianara S3 Fernando_A chester20080 stupid bitch Angelikaaa χαχαχα Idontknoww _pathfinder_ Petaloudas Lathy Insertcoin Αλκης Κ. User0 Countdown Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
26....μάλλον κάηκα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 22:23 Η Ηρώ έγραψε: #190 03-11-07 22:23 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Γκουχ γκουχ... Μπορείς να μας προσδιορίσεις την διαφορά ερωτικού συντρόφου και "έχω κάνει sex; Όχι ότι δεν πάει το μυαλό μας, αλλά μου κίνησε την περιέργεια... Click για ανάπτυξη... αφου λοιπον... δεν εισαι καθυστερημενος και καταλαβες.. γιατι ζητας να σου προσδιορισω τη διαφορα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D|m|tr| Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ορμύλια (Χαλκιδική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 11:37 Ο D|m|tr| έγραψε: #191 04-11-07 11:37 Με την πρώην μου μόνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BrokenHeart Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 11:42 Ο BrokenHeart: #192 04-11-07 11:42 Εγώ με καμία. Βασικά δε θέλω. Θέλω η πρώτη μου φορά να έχει και συναίσθημα. Έτσι, θα το απολαύσω περισσότερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 12:12 Ο Αρκτούρος: #193 04-11-07 12:12 Αρχική Δημοσίευση από BrokenHeart: Εγώ με καμία. Βασικά δε θέλω. Θέλω η πρώτη μου φορά να έχει και συναίσθημα. Έτσι, θα το απολαύσω περισσότερο! Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστή αντίληψη και ώριμη. Μπράβο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 13:34 Ο Dark_kronos: #194 04-11-07 13:34 Αρχική Δημοσίευση από BrokenHeart: Εγώ με καμία. Βασικά δε θέλω. Θέλω η πρώτη μου φορά να έχει και συναίσθημα. Έτσι, θα το απολαύσω περισσότερο! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αρκτούρος: Πολύ σωστή αντίληψη και ώριμη. Μπράβο.. Click για ανάπτυξη... Καλα μην σβαζεστε κιολας... Εγω την πρωτη φορα δεν καταλαβα τπτ... απο την δευτερη και μετα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 13:35 Η Εδάδ έγραψε: #195 04-11-07 13:35 Καλά μάλλον δεν αναφέρονται σε αυτή καθεαυτή την πρώτη φορά, αλλά στην ιδέα της. Ούτε κι εγώ κατάλαβα πολλά την πρώτη φορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 16:12 Ο fandago έγραψε: #196 04-11-07 16:12 Αρχική Δημοσίευση από BrokenHeart: Εγώ με καμία. Βασικά δε θέλω. Θέλω η πρώτη μου φορά να έχει και συναίσθημα. Έτσι, θα το απολαύσω περισσότερο! Click για ανάπτυξη... Οκ, απλά μην το παρακάνεις. Με τόσο συναισθηματισμό που ρίχνεις, θα πάθεις εύκολα κατάθλιψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. briki Εκκολαπτόμενο μέλος Η briki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 220 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2007 στις 14:15 Η briki έγραψε: #197 05-11-07 14:15 Πλάκα έχει. Λοιπόν, ας πω και τα δικά μου: 9 και είμαι 27. Στα πόσα "καίγομαι"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2007 στις 14:19 Η misslittledevil: #198 05-11-07 14:19 Βασικα, οι ειδικοι πειτε τα τζιζ νουμερα σε ολες τις ηλικιες για να ξερουμε που βαδιζουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2007 στις 14:27 Η Oralee έγραψε: #199 05-11-07 14:27 Ποιοι θεωρούνται ειδικοί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2007 στις 14:30 Ο Klaus έγραψε: #200 05-11-07 14:30 Ρωτείστε με.Έχω την επίρα να σας τα λύσω όλα.Τύφλα να έχει ο ασκητής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 119 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda Venios Ωρορα Drscientist touvlo Varus teoaenaos grtt naturale FrapeKaiTsigaro Thinkguy μαριώ thenutritionist Requiem rafaela11 paolo1 Ariana2018 Jack of Spades Kate1914 iew Memetchi charmander Paragontas7000 taketrance Μήτσος10 giannhs2001 Wonderkid marww American Economist camil melina_51 Luludaki fourkaki GeorgePap2003 math2arch Antonia1214 Phantomas ANDREAW jj! Kely1234567 Ριουλα epote Alessandra Eliza GeorgeKarag Dark_kronos Scandal χημεια4λαιφ Libertus Εριφύλη fmarulezkd Arianara S3 Fernando_A chester20080 stupid bitch Angelikaaa χαχαχα Idontknoww _pathfinder_ Petaloudas Lathy Insertcoin Αλκης Κ. User0 Countdown Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fandago: Γκουχ γκουχ... Μπορείς να μας προσδιορίσεις την διαφορά ερωτικού συντρόφου και "έχω κάνει sex; Όχι ότι δεν πάει το μυαλό μας, αλλά μου κίνησε την περιέργεια... Click για ανάπτυξη... αφου λοιπον... δεν εισαι καθυστερημενος και καταλαβες.. γιατι ζητας να σου προσδιορισω τη διαφορα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
D|m|tr| Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ορμύλια (Χαλκιδική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 11:37 Ο D|m|tr| έγραψε: #191 04-11-07 11:37 Με την πρώην μου μόνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BrokenHeart Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 11:42 Ο BrokenHeart: #192 04-11-07 11:42 Εγώ με καμία. Βασικά δε θέλω. Θέλω η πρώτη μου φορά να έχει και συναίσθημα. Έτσι, θα το απολαύσω περισσότερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 12:12 Ο Αρκτούρος: #193 04-11-07 12:12 Αρχική Δημοσίευση από BrokenHeart: Εγώ με καμία. Βασικά δε θέλω. Θέλω η πρώτη μου φορά να έχει και συναίσθημα. Έτσι, θα το απολαύσω περισσότερο! Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστή αντίληψη και ώριμη. Μπράβο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 13:34 Ο Dark_kronos: #194 04-11-07 13:34 Αρχική Δημοσίευση από BrokenHeart: Εγώ με καμία. Βασικά δε θέλω. Θέλω η πρώτη μου φορά να έχει και συναίσθημα. Έτσι, θα το απολαύσω περισσότερο! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αρκτούρος: Πολύ σωστή αντίληψη και ώριμη. Μπράβο.. Click για ανάπτυξη... Καλα μην σβαζεστε κιολας... Εγω την πρωτη φορα δεν καταλαβα τπτ... απο την δευτερη και μετα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 13:35 Η Εδάδ έγραψε: #195 04-11-07 13:35 Καλά μάλλον δεν αναφέρονται σε αυτή καθεαυτή την πρώτη φορά, αλλά στην ιδέα της. Ούτε κι εγώ κατάλαβα πολλά την πρώτη φορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 16:12 Ο fandago έγραψε: #196 04-11-07 16:12 Αρχική Δημοσίευση από BrokenHeart: Εγώ με καμία. Βασικά δε θέλω. Θέλω η πρώτη μου φορά να έχει και συναίσθημα. Έτσι, θα το απολαύσω περισσότερο! Click για ανάπτυξη... Οκ, απλά μην το παρακάνεις. Με τόσο συναισθηματισμό που ρίχνεις, θα πάθεις εύκολα κατάθλιψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. briki Εκκολαπτόμενο μέλος Η briki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 220 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2007 στις 14:15 Η briki έγραψε: #197 05-11-07 14:15 Πλάκα έχει. Λοιπόν, ας πω και τα δικά μου: 9 και είμαι 27. Στα πόσα "καίγομαι"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2007 στις 14:19 Η misslittledevil: #198 05-11-07 14:19 Βασικα, οι ειδικοι πειτε τα τζιζ νουμερα σε ολες τις ηλικιες για να ξερουμε που βαδιζουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2007 στις 14:27 Η Oralee έγραψε: #199 05-11-07 14:27 Ποιοι θεωρούνται ειδικοί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2007 στις 14:30 Ο Klaus έγραψε: #200 05-11-07 14:30 Ρωτείστε με.Έχω την επίρα να σας τα λύσω όλα.Τύφλα να έχει ο ασκητής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 119 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda Venios Ωρορα Drscientist touvlo Varus teoaenaos grtt naturale FrapeKaiTsigaro Thinkguy μαριώ thenutritionist Requiem rafaela11 paolo1 Ariana2018 Jack of Spades Kate1914 iew Memetchi charmander Paragontas7000 taketrance Μήτσος10 giannhs2001 Wonderkid marww American Economist camil melina_51 Luludaki fourkaki GeorgePap2003 math2arch Antonia1214 Phantomas ANDREAW jj! Kely1234567 Ριουλα epote Alessandra Eliza GeorgeKarag Dark_kronos Scandal χημεια4λαιφ Libertus Εριφύλη fmarulezkd Arianara S3 Fernando_A chester20080 stupid bitch Angelikaaa χαχαχα Idontknoww _pathfinder_ Petaloudas Lathy Insertcoin Αλκης Κ. User0 Countdown Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Με την πρώην μου μόνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BrokenHeart Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 11:42 Ο BrokenHeart: #192 04-11-07 11:42 Εγώ με καμία. Βασικά δε θέλω. Θέλω η πρώτη μου φορά να έχει και συναίσθημα. Έτσι, θα το απολαύσω περισσότερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 12:12 Ο Αρκτούρος: #193 04-11-07 12:12 Αρχική Δημοσίευση από BrokenHeart: Εγώ με καμία. Βασικά δε θέλω. Θέλω η πρώτη μου φορά να έχει και συναίσθημα. Έτσι, θα το απολαύσω περισσότερο! Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστή αντίληψη και ώριμη. Μπράβο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 13:34 Ο Dark_kronos: #194 04-11-07 13:34 Αρχική Δημοσίευση από BrokenHeart: Εγώ με καμία. Βασικά δε θέλω. Θέλω η πρώτη μου φορά να έχει και συναίσθημα. Έτσι, θα το απολαύσω περισσότερο! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αρκτούρος: Πολύ σωστή αντίληψη και ώριμη. Μπράβο.. Click για ανάπτυξη... Καλα μην σβαζεστε κιολας... Εγω την πρωτη φορα δεν καταλαβα τπτ... απο την δευτερη και μετα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 13:35 Η Εδάδ έγραψε: #195 04-11-07 13:35 Καλά μάλλον δεν αναφέρονται σε αυτή καθεαυτή την πρώτη φορά, αλλά στην ιδέα της. Ούτε κι εγώ κατάλαβα πολλά την πρώτη φορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 16:12 Ο fandago έγραψε: #196 04-11-07 16:12 Αρχική Δημοσίευση από BrokenHeart: Εγώ με καμία. Βασικά δε θέλω. Θέλω η πρώτη μου φορά να έχει και συναίσθημα. Έτσι, θα το απολαύσω περισσότερο! Click για ανάπτυξη... Οκ, απλά μην το παρακάνεις. Με τόσο συναισθηματισμό που ρίχνεις, θα πάθεις εύκολα κατάθλιψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. briki Εκκολαπτόμενο μέλος Η briki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 220 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2007 στις 14:15 Η briki έγραψε: #197 05-11-07 14:15 Πλάκα έχει. Λοιπόν, ας πω και τα δικά μου: 9 και είμαι 27. Στα πόσα "καίγομαι"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2007 στις 14:19 Η misslittledevil: #198 05-11-07 14:19 Βασικα, οι ειδικοι πειτε τα τζιζ νουμερα σε ολες τις ηλικιες για να ξερουμε που βαδιζουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2007 στις 14:27 Η Oralee έγραψε: #199 05-11-07 14:27 Ποιοι θεωρούνται ειδικοί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2007 στις 14:30 Ο Klaus έγραψε: #200 05-11-07 14:30 Ρωτείστε με.Έχω την επίρα να σας τα λύσω όλα.Τύφλα να έχει ο ασκητής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 119 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda Venios Ωρορα Drscientist touvlo Varus teoaenaos grtt naturale FrapeKaiTsigaro Thinkguy μαριώ thenutritionist Requiem rafaela11 paolo1 Ariana2018 Jack of Spades Kate1914 iew Memetchi charmander Paragontas7000 taketrance Μήτσος10 giannhs2001 Wonderkid marww American Economist camil melina_51 Luludaki fourkaki GeorgePap2003 math2arch Antonia1214 Phantomas ANDREAW jj! Kely1234567 Ριουλα epote Alessandra Eliza GeorgeKarag Dark_kronos Scandal χημεια4λαιφ Libertus Εριφύλη fmarulezkd Arianara S3 Fernando_A chester20080 stupid bitch Angelikaaa χαχαχα Idontknoww _pathfinder_ Petaloudas Lathy Insertcoin Αλκης Κ. User0 Countdown Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ με καμία. Βασικά δε θέλω. Θέλω η πρώτη μου φορά να έχει και συναίσθημα. Έτσι, θα το απολαύσω περισσότερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 12:12 Ο Αρκτούρος: #193 04-11-07 12:12 Αρχική Δημοσίευση από BrokenHeart: Εγώ με καμία. Βασικά δε θέλω. Θέλω η πρώτη μου φορά να έχει και συναίσθημα. Έτσι, θα το απολαύσω περισσότερο! Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστή αντίληψη και ώριμη. Μπράβο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 13:34 Ο Dark_kronos: #194 04-11-07 13:34 Αρχική Δημοσίευση από BrokenHeart: Εγώ με καμία. Βασικά δε θέλω. Θέλω η πρώτη μου φορά να έχει και συναίσθημα. Έτσι, θα το απολαύσω περισσότερο! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αρκτούρος: Πολύ σωστή αντίληψη και ώριμη. Μπράβο.. Click για ανάπτυξη... Καλα μην σβαζεστε κιολας... Εγω την πρωτη φορα δεν καταλαβα τπτ... απο την δευτερη και μετα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 13:35 Η Εδάδ έγραψε: #195 04-11-07 13:35 Καλά μάλλον δεν αναφέρονται σε αυτή καθεαυτή την πρώτη φορά, αλλά στην ιδέα της. Ούτε κι εγώ κατάλαβα πολλά την πρώτη φορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 16:12 Ο fandago έγραψε: #196 04-11-07 16:12 Αρχική Δημοσίευση από BrokenHeart: Εγώ με καμία. Βασικά δε θέλω. Θέλω η πρώτη μου φορά να έχει και συναίσθημα. Έτσι, θα το απολαύσω περισσότερο! Click για ανάπτυξη... Οκ, απλά μην το παρακάνεις. Με τόσο συναισθηματισμό που ρίχνεις, θα πάθεις εύκολα κατάθλιψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. briki Εκκολαπτόμενο μέλος Η briki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 220 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2007 στις 14:15 Η briki έγραψε: #197 05-11-07 14:15 Πλάκα έχει. Λοιπόν, ας πω και τα δικά μου: 9 και είμαι 27. Στα πόσα "καίγομαι"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2007 στις 14:19 Η misslittledevil: #198 05-11-07 14:19 Βασικα, οι ειδικοι πειτε τα τζιζ νουμερα σε ολες τις ηλικιες για να ξερουμε που βαδιζουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2007 στις 14:27 Η Oralee έγραψε: #199 05-11-07 14:27 Ποιοι θεωρούνται ειδικοί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2007 στις 14:30 Ο Klaus έγραψε: #200 05-11-07 14:30 Ρωτείστε με.Έχω την επίρα να σας τα λύσω όλα.Τύφλα να έχει ο ασκητής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 119 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda Venios Ωρορα Drscientist touvlo Varus teoaenaos grtt naturale FrapeKaiTsigaro Thinkguy μαριώ thenutritionist Requiem rafaela11 paolo1 Ariana2018 Jack of Spades Kate1914 iew Memetchi charmander Paragontas7000 taketrance Μήτσος10 giannhs2001 Wonderkid marww American Economist camil melina_51 Luludaki fourkaki GeorgePap2003 math2arch Antonia1214 Phantomas ANDREAW jj! Kely1234567 Ριουλα epote Alessandra Eliza GeorgeKarag Dark_kronos Scandal χημεια4λαιφ Libertus Εριφύλη fmarulezkd Arianara S3 Fernando_A chester20080 stupid bitch Angelikaaa χαχαχα Idontknoww _pathfinder_ Petaloudas Lathy Insertcoin Αλκης Κ. User0 Countdown Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από BrokenHeart: Εγώ με καμία. Βασικά δε θέλω. Θέλω η πρώτη μου φορά να έχει και συναίσθημα. Έτσι, θα το απολαύσω περισσότερο! Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστή αντίληψη και ώριμη. Μπράβο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 13:34 Ο Dark_kronos: #194 04-11-07 13:34 Αρχική Δημοσίευση από BrokenHeart: Εγώ με καμία. Βασικά δε θέλω. Θέλω η πρώτη μου φορά να έχει και συναίσθημα. Έτσι, θα το απολαύσω περισσότερο! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αρκτούρος: Πολύ σωστή αντίληψη και ώριμη. Μπράβο.. Click για ανάπτυξη... Καλα μην σβαζεστε κιολας... Εγω την πρωτη φορα δεν καταλαβα τπτ... απο την δευτερη και μετα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 13:35 Η Εδάδ έγραψε: #195 04-11-07 13:35 Καλά μάλλον δεν αναφέρονται σε αυτή καθεαυτή την πρώτη φορά, αλλά στην ιδέα της. Ούτε κι εγώ κατάλαβα πολλά την πρώτη φορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 16:12 Ο fandago έγραψε: #196 04-11-07 16:12 Αρχική Δημοσίευση από BrokenHeart: Εγώ με καμία. Βασικά δε θέλω. Θέλω η πρώτη μου φορά να έχει και συναίσθημα. Έτσι, θα το απολαύσω περισσότερο! Click για ανάπτυξη... Οκ, απλά μην το παρακάνεις. Με τόσο συναισθηματισμό που ρίχνεις, θα πάθεις εύκολα κατάθλιψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. briki Εκκολαπτόμενο μέλος Η briki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 220 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2007 στις 14:15 Η briki έγραψε: #197 05-11-07 14:15 Πλάκα έχει. Λοιπόν, ας πω και τα δικά μου: 9 και είμαι 27. Στα πόσα "καίγομαι"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2007 στις 14:19 Η misslittledevil: #198 05-11-07 14:19 Βασικα, οι ειδικοι πειτε τα τζιζ νουμερα σε ολες τις ηλικιες για να ξερουμε που βαδιζουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2007 στις 14:27 Η Oralee έγραψε: #199 05-11-07 14:27 Ποιοι θεωρούνται ειδικοί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2007 στις 14:30 Ο Klaus έγραψε: #200 05-11-07 14:30 Ρωτείστε με.Έχω την επίρα να σας τα λύσω όλα.Τύφλα να έχει ο ασκητής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 119 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda Venios Ωρορα Drscientist touvlo Varus teoaenaos grtt naturale FrapeKaiTsigaro Thinkguy μαριώ thenutritionist Requiem rafaela11 paolo1 Ariana2018 Jack of Spades Kate1914 iew Memetchi charmander Paragontas7000 taketrance Μήτσος10 giannhs2001 Wonderkid marww American Economist camil melina_51 Luludaki fourkaki GeorgePap2003 math2arch Antonia1214 Phantomas ANDREAW jj! Kely1234567 Ριουλα epote Alessandra Eliza GeorgeKarag Dark_kronos Scandal χημεια4λαιφ Libertus Εριφύλη fmarulezkd Arianara S3 Fernando_A chester20080 stupid bitch Angelikaaa χαχαχα Idontknoww _pathfinder_ Petaloudas Lathy Insertcoin Αλκης Κ. User0 Countdown Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από BrokenHeart: Εγώ με καμία. Βασικά δε θέλω. Θέλω η πρώτη μου φορά να έχει και συναίσθημα. Έτσι, θα το απολαύσω περισσότερο! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αρκτούρος: Πολύ σωστή αντίληψη και ώριμη. Μπράβο.. Click για ανάπτυξη... Καλα μην σβαζεστε κιολας... Εγω την πρωτη φορα δεν καταλαβα τπτ... απο την δευτερη και μετα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 13:35 Η Εδάδ έγραψε: #195 04-11-07 13:35 Καλά μάλλον δεν αναφέρονται σε αυτή καθεαυτή την πρώτη φορά, αλλά στην ιδέα της. Ούτε κι εγώ κατάλαβα πολλά την πρώτη φορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 16:12 Ο fandago έγραψε: #196 04-11-07 16:12 Αρχική Δημοσίευση από BrokenHeart: Εγώ με καμία. Βασικά δε θέλω. Θέλω η πρώτη μου φορά να έχει και συναίσθημα. Έτσι, θα το απολαύσω περισσότερο! Click για ανάπτυξη... Οκ, απλά μην το παρακάνεις. Με τόσο συναισθηματισμό που ρίχνεις, θα πάθεις εύκολα κατάθλιψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. briki Εκκολαπτόμενο μέλος Η briki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 220 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2007 στις 14:15 Η briki έγραψε: #197 05-11-07 14:15 Πλάκα έχει. Λοιπόν, ας πω και τα δικά μου: 9 και είμαι 27. Στα πόσα "καίγομαι"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2007 στις 14:19 Η misslittledevil: #198 05-11-07 14:19 Βασικα, οι ειδικοι πειτε τα τζιζ νουμερα σε ολες τις ηλικιες για να ξερουμε που βαδιζουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2007 στις 14:27 Η Oralee έγραψε: #199 05-11-07 14:27 Ποιοι θεωρούνται ειδικοί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2007 στις 14:30 Ο Klaus έγραψε: #200 05-11-07 14:30 Ρωτείστε με.Έχω την επίρα να σας τα λύσω όλα.Τύφλα να έχει ο ασκητής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 119 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda Venios Ωρορα Drscientist touvlo Varus teoaenaos grtt naturale FrapeKaiTsigaro Thinkguy μαριώ thenutritionist Requiem rafaela11 paolo1 Ariana2018 Jack of Spades Kate1914 iew Memetchi charmander Paragontas7000 taketrance Μήτσος10 giannhs2001 Wonderkid marww American Economist camil melina_51 Luludaki fourkaki GeorgePap2003 math2arch Antonia1214 Phantomas ANDREAW jj! Kely1234567 Ριουλα epote Alessandra Eliza GeorgeKarag Dark_kronos Scandal χημεια4λαιφ Libertus Εριφύλη fmarulezkd Arianara S3 Fernando_A chester20080 stupid bitch Angelikaaa χαχαχα Idontknoww _pathfinder_ Petaloudas Lathy Insertcoin Αλκης Κ. User0 Countdown Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλά μάλλον δεν αναφέρονται σε αυτή καθεαυτή την πρώτη φορά, αλλά στην ιδέα της. Ούτε κι εγώ κατάλαβα πολλά την πρώτη φορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 16:12 Ο fandago έγραψε: #196 04-11-07 16:12 Αρχική Δημοσίευση από BrokenHeart: Εγώ με καμία. Βασικά δε θέλω. Θέλω η πρώτη μου φορά να έχει και συναίσθημα. Έτσι, θα το απολαύσω περισσότερο! Click για ανάπτυξη... Οκ, απλά μην το παρακάνεις. Με τόσο συναισθηματισμό που ρίχνεις, θα πάθεις εύκολα κατάθλιψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. briki Εκκολαπτόμενο μέλος Η briki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 220 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2007 στις 14:15 Η briki έγραψε: #197 05-11-07 14:15 Πλάκα έχει. Λοιπόν, ας πω και τα δικά μου: 9 και είμαι 27. Στα πόσα "καίγομαι"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2007 στις 14:19 Η misslittledevil: #198 05-11-07 14:19 Βασικα, οι ειδικοι πειτε τα τζιζ νουμερα σε ολες τις ηλικιες για να ξερουμε που βαδιζουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2007 στις 14:27 Η Oralee έγραψε: #199 05-11-07 14:27 Ποιοι θεωρούνται ειδικοί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2007 στις 14:30 Ο Klaus έγραψε: #200 05-11-07 14:30 Ρωτείστε με.Έχω την επίρα να σας τα λύσω όλα.Τύφλα να έχει ο ασκητής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 119 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda Venios Ωρορα Drscientist touvlo Varus teoaenaos grtt naturale FrapeKaiTsigaro Thinkguy μαριώ thenutritionist Requiem rafaela11 paolo1 Ariana2018 Jack of Spades Kate1914 iew Memetchi charmander Paragontas7000 taketrance Μήτσος10 giannhs2001 Wonderkid marww American Economist camil melina_51 Luludaki fourkaki GeorgePap2003 math2arch Antonia1214 Phantomas ANDREAW jj! Kely1234567 Ριουλα epote Alessandra Eliza GeorgeKarag Dark_kronos Scandal χημεια4λαιφ Libertus Εριφύλη fmarulezkd Arianara S3 Fernando_A chester20080 stupid bitch Angelikaaa χαχαχα Idontknoww _pathfinder_ Petaloudas Lathy Insertcoin Αλκης Κ. User0 Countdown Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από BrokenHeart: Εγώ με καμία. Βασικά δε θέλω. Θέλω η πρώτη μου φορά να έχει και συναίσθημα. Έτσι, θα το απολαύσω περισσότερο! Click για ανάπτυξη... Οκ, απλά μην το παρακάνεις. Με τόσο συναισθηματισμό που ρίχνεις, θα πάθεις εύκολα κατάθλιψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
briki Εκκολαπτόμενο μέλος Η briki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 220 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2007 στις 14:15 Η briki έγραψε: #197 05-11-07 14:15 Πλάκα έχει. Λοιπόν, ας πω και τα δικά μου: 9 και είμαι 27. Στα πόσα "καίγομαι"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2007 στις 14:19 Η misslittledevil: #198 05-11-07 14:19 Βασικα, οι ειδικοι πειτε τα τζιζ νουμερα σε ολες τις ηλικιες για να ξερουμε που βαδιζουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2007 στις 14:27 Η Oralee έγραψε: #199 05-11-07 14:27 Ποιοι θεωρούνται ειδικοί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2007 στις 14:30 Ο Klaus έγραψε: #200 05-11-07 14:30 Ρωτείστε με.Έχω την επίρα να σας τα λύσω όλα.Τύφλα να έχει ο ασκητής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 119 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda Venios Ωρορα Drscientist touvlo Varus teoaenaos grtt naturale FrapeKaiTsigaro Thinkguy μαριώ thenutritionist Requiem rafaela11 paolo1 Ariana2018 Jack of Spades Kate1914 iew Memetchi charmander Paragontas7000 taketrance Μήτσος10 giannhs2001 Wonderkid marww American Economist camil melina_51 Luludaki fourkaki GeorgePap2003 math2arch Antonia1214 Phantomas ANDREAW jj! Kely1234567 Ριουλα epote Alessandra Eliza GeorgeKarag Dark_kronos Scandal χημεια4λαιφ Libertus Εριφύλη fmarulezkd Arianara S3 Fernando_A chester20080 stupid bitch Angelikaaa χαχαχα Idontknoww _pathfinder_ Petaloudas Lathy Insertcoin Αλκης Κ. User0 Countdown Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πλάκα έχει. Λοιπόν, ας πω και τα δικά μου: 9 και είμαι 27. Στα πόσα "καίγομαι"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2007 στις 14:19 Η misslittledevil: #198 05-11-07 14:19 Βασικα, οι ειδικοι πειτε τα τζιζ νουμερα σε ολες τις ηλικιες για να ξερουμε που βαδιζουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2007 στις 14:27 Η Oralee έγραψε: #199 05-11-07 14:27 Ποιοι θεωρούνται ειδικοί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2007 στις 14:30 Ο Klaus έγραψε: #200 05-11-07 14:30 Ρωτείστε με.Έχω την επίρα να σας τα λύσω όλα.Τύφλα να έχει ο ασκητής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 119 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda Venios Ωρορα Drscientist touvlo Varus teoaenaos grtt naturale FrapeKaiTsigaro Thinkguy μαριώ thenutritionist Requiem rafaela11 paolo1 Ariana2018 Jack of Spades Kate1914 iew Memetchi charmander Paragontas7000 taketrance Μήτσος10 giannhs2001 Wonderkid marww American Economist camil melina_51 Luludaki fourkaki GeorgePap2003 math2arch Antonia1214 Phantomas ANDREAW jj! Kely1234567 Ριουλα epote Alessandra Eliza GeorgeKarag Dark_kronos Scandal χημεια4λαιφ Libertus Εριφύλη fmarulezkd Arianara S3 Fernando_A chester20080 stupid bitch Angelikaaa χαχαχα Idontknoww _pathfinder_ Petaloudas Lathy Insertcoin Αλκης Κ. User0 Countdown Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βασικα, οι ειδικοι πειτε τα τζιζ νουμερα σε ολες τις ηλικιες για να ξερουμε που βαδιζουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2007 στις 14:27 Η Oralee έγραψε: #199 05-11-07 14:27 Ποιοι θεωρούνται ειδικοί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2007 στις 14:30 Ο Klaus έγραψε: #200 05-11-07 14:30 Ρωτείστε με.Έχω την επίρα να σας τα λύσω όλα.Τύφλα να έχει ο ασκητής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ποιοι θεωρούνται ειδικοί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2007 στις 14:30 Ο Klaus έγραψε: #200 05-11-07 14:30 Ρωτείστε με.Έχω την επίρα να σας τα λύσω όλα.Τύφλα να έχει ο ασκητής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ρωτείστε με.Έχω την επίρα να σας τα λύσω όλα.Τύφλα να έχει ο ασκητής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.