MonaXoS
Διάσημο μέλος

Δεν θα χάσω εγώ αυτά που απέκτησα τόσο καιρό με τόσο κόπο, για ένα thread!

(πλάκα κάνω mods, μη σβήσετε τίποτα και μετά χάσω κι άλλους πόντους από την εκτίμηση των παιδιών!)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ines
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από emufear:Το Village μου άρεσε πάρα πολύ. Τώρα αν περίμενες κάτι άλλο επειδή οι εξυπνάκηδες στην Ελλάδα το μετέφρασαν το σκοτεινό χωριό.. (θεϊκή ερωτική εξομολόγηση έτσι?)
sorry emufear, το εχω δει (και το τελος ξενερωσε) αλλα δεν θυμαμαι καθολου την ερωτικη εξομολογηση. μου τη θυμιζεις λιγο;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

Lucius Hunt: Why can you not stop saying what is in yours? Why must you lead, when I want to lead? If I want to dance I will ask you to dance. If I want to speak I will open my mouth and speak. Everyone is forever plaguing me to speak further. Why? What good is it to tell you you are in my every thought from the time I wake? What good can come from my saying that I sometimes cannot think clearly or do my work properly? What gain can rise of my telling you the only time I feel fear as others do is when I think of you in harm? That is why I am on this porch, Ivy Walker. I fear for your safety before all others. And yes, I will dance with you on our wedding night.
(Αν θυμάσαι ο Lucius μιλούσε πολύ σπάνια)
ines
Εκκολαπτόμενο μέλος

ειναι απιστευτη!!!

thanks.
Skoulikadera---
Δραστήριο μέλος

"Περί ορέξεως...."
emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

Είδες που στα 'λεγα ines;
Affectuoso31
Νεοφερμένο μέλος

Φάτε τους καλύτερα αλλά μην τους δείτε...κατά το μην το πιείτε, λουστείτε..

Maggie
Περιβόητο μέλος

Παιδια μιλαμε η ταινια ηταν αθλια...ουτε γελιο καταφερε να μου βγαλει, ουτε να με εντυπωσιασει π.χ. με τα μαγικα ουτε,σαν σεναριο,ουτε σαν σκηνοθεσια,τιποτα....

απο το καστινγκ μονο η Kidman και ο Michael Caine αξιζαν...
Δεν ξερω τι να πω...Χιλιες φορες το κλασσικο σηριαλ bewitched που εβλεπα οσο ημου πιτσιρικι.

Maggie
Περιβόητο μέλος

Καλά,το σήριαλ όντως είναι φοβερόΑρχική Δημοσίευση από Mario:Χιλιες φορες το κλασσικο σηριαλ bewitched

Darkly Noon
Νεοφερμένο μέλος

Η χειρότερη ταινία που έχω δει τα τελευταία χρόνια στο σινεμά είναι το "5x2", το οποίο μάλιστα βγήκε πρόσφατα στα βίντεοκλάμπ. Επί μιάμιση ώρα παρακολουθούσαμε 5 flash back ενός αντρόγυνου, με του οποίου το συνεναιτικό διαζύγιο ξεκινά η ταινία. Μαθαίνουμε για τις παρτούζες στις οποίες πήγαν, για την ελλειματική (τόσο επί του ...πρακτέου, όσο και συναισθηματικά) σεξουαλική ζωή τους, για το γεγονός ότι αυτός την άφησε να γεννήσει μόνη της επίτηδες, πήγε στο μαιευτήριο 5 ώρες αργότερα και έφυγε χωρίς να την δει, αλλά 10 ώρες αργότερα την πήρε τηλέφωνο να της πει ότι την αγαπά. Επίσης μαθαίνουμε ότι αυτή τον κεράτωσε την πρώτη νύχτα του γάμου τους, καθώς αυτός ηταν "κόκκαλο" από το πολύ ποτό & κοιμήθηκε αντί να κάνουν σεξ. Και, καλά θα πείτε, τα μαθαίνουμε όλα αυτά... δεν καταλήγουμε κάπου; Όχι, δεν καταλήγουμε κάπου γιατί σε κάποια στιγμή πέφτουν οι τίτλοι του τέλους και αναρωτιέσαι γιατί δεν έκανες κάτι καλύτερο με τα ευρώ σου...

smart
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
neraidoula
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Πες εντυπώσεις όταν το δεις
Maggie
Περιβόητο μέλος

ΣυμφωνώMr and Mrs Smith.Χάλια ταινία(κατα τη γνώμη μου πάντα)αλλά δεν καταλαβα καν ποιο ακριβώς ήταν το θέμα (ότι να ναι!!!)Εντάξει μπορεί να παίζουν 2 καλοί κ διάσημοι ηθοποιοί(brand pitt, angelina jolie)Δεν βλεπόταν καν σκέτη βαρεμάρα...![]()

Και θέλω να πω και το ''Twin Peaks.Fire Walk With Me''(1992)...Tο μπέρδεψα με το κανονικό Twin Peaks(1990) και το πήρα και δεν μου άρεσε ΚΑΘΟΛΟΥ

Οι ηθοποιοί παίζουν καλά, απλά η υπόθεση δεν μου άρεσε
fandago
Διακεκριμένο μέλος

Όσο για το The Village και το τέλος του, όσοι έχουν δει ταινίες όπως το eXistenZ, το Matrix και το 13th Floor, μόνο να ξαφνιαστούν ή να ενθουσιαστούν δεν θα μπορούσαν. Πλέον σε όλες τις ταινίες, όταν δεν μπορείς να εξηγήσεις κάποια πράγματα, υποθέτεις ότι όλα είναι εικονικά ή κρύβεται ένα μεγάλο ψέμα πίσω απο αυτά. Αλλά όπως είπατε και εσείς, περι ορέξεως...
Καλό είναι να δίνετε και το link της κάθε ταινίας στο imdb πχ, στο όνομά της, ώστε να μπορούμα άμεσα να βρούμε πληροφορίες για αυτήν.

crazy lover
Δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.