xristinaki
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μπλιάαααααααααααξ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kleftra
Διάσημο μέλος

Νομιζω το έχω ξανακράξει το Hostel και παραπάνω.
Κακώς συνδυασμος της συνταγής "βάλε σεξ και αίμα για να έχεις επιτυχία" παρατραβηγμένες υπερβολικες σκηνές που όχι μόνο δεν κατάφεραν να τρομάξουν αλλά σε μια σκηνή

Και για καποιον φαν του ειδους (εμενα π.χ. λογικα θα τον απογοητευσε...οικτρα!Εχω δει και πολυ χειροτερες αλλα για το budget του και την διαφημιση που του εγινε...κριμα!)
Αnyway και κακως γινεται τοσο ντορος για βιαιες και σκληρες σκηνες στο hostel...(παιδια δεν αναφερομαι σε καποιον απο εδω μεσα ε!)
Υπαρχουν πολλα αλλα εργα τρομου με πραγματικα καλες και βιαιες σκηνες.Απλως το hostel διαφημιστηκε πολυ (εβαλαν και την λεξη Ταραντινο μεσα) το ειδε παρα πολυ κοσμος κι εγινε ενας ντορος και καλα γυρω απο την ωμοτητα του εργου κτλ κτλ.
Το μονο που πραγματικα τρομαζει την παραπανω ταινια ειναι οι "φημες" (ισως κατι παραπανω απο φημες) οτι πραγματικα οργανωνονται "ταξιδια" που βασιζονται στο βασικο στορυ του hostel.

Οποιος την εχει δει καταλαβε...

scar.lett
Εκκολαπτόμενο μέλος

μισώ μισώ μισώ το "δαμάζοντας τα κύματα" του Λαρς φον Τρίερ (κ αυτόν τον μισώ)
Μπορείς να εξηγήσεις το γιατί??
scar.lett
Εκκολαπτόμενο μέλος

πάντως από ότι έχω ακούσει αυτή την ταινία ή τη μισούν (έκλαψα τα λεφτά μου) ή τη λατρεύουν

σαφώς......η ταινία είναι αργή, βαρετή και ψευτοκουλτουριάρικη. ενω πιανει ένα ενδιαφέρον θέμα δεν καταλήγει να πει τίποτα περισσότερο από άρες μάρες κουκουνάρες. επίσης επειδή πρέπει να το παίξει και εναλλακτικός έχει πάρει την κάμερα στον ώμο και τραβάει λές και είναι στα πρώτα στάδια παρκινσον. πολύ δήθεν και καθόλου νόημα κοινώς. συν ότι διαρκεί 3 ώρες !!!!!!!!!!!!
πάντως από ότι έχω ακούσει αυτή την ταινία ή τη μισούν (έκλαψα τα λεφτά μου) ή τη λατρεύουν
Εγώ πάντως είμαι φαν του Τρίερ και η συγκεκριμένη μου άρεσε πολύ, αν και με σόκαρε.
Πάντως το έργο είχε νόημα, δεν είναι ασυνάρτητο, απλά ίσως επειδή δεν σε τράβηξε η ταινία, δεν κοίταξες πέρα από το προφανές.
scar.lett
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγώ πάντως είμαι φαν του Τρίερ και η συγκεκριμένη μου άρεσε πολύ, αν και με σόκαρε.
Πάντως το έργο είχε νόημα, δεν είναι ασυνάρτητο, απλά ίσως επειδή δεν σε τράβηξε η ταινία, δεν κοίταξες πέρα από το προφανές.
ποιο ήταν το προφανές;
υπάρχουν και άλλες ταινίες που μιλάνε για την αγάπη αλλά είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσες και δεν κοιμάσαι από το πρώτο μισάωρο.
η τέχνη είναι τελείως υποκειμενική!!!!!!!! κάθε άνθρωπος την αντιλαμβάνετια διαφορετικά
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

scar.lett
Εκκολαπτόμενο μέλος

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

H μ@λ@κία της χρονιάς, μόνο σε dvd και μόνο (ευτηχώς) στα βίντεο-κλαμπ!
Σενάριο : Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ!!! ;άγιος Βασίλης σπέρνει τον τρόμο. Ω ναι, έχουν βγάλει τέτοια έργα.
ιτς αν μπιλιβαπουλ!

Πολλή φρίκη. Πολύ απαίσια. Άσχημη βία. Σωματική και ψυχική.
Απορώ πώς το έκαναν. Απορώ γιατί θέλουν να το ξανακάνουν στο Hοllywood. Απορώ γιατί μου το πρότειναν.
Ήμουν σφιγμένη καθ' όλη τη διάρκεια της ταινίας...
Στο τέλος έβαλα τα κλάμματα και ένιωθα μία αηδία που ακόμα με ξυνίζει...
scar.lett
Εκκολαπτόμενο μέλος

δεν έχω δει πιο νοσηρή ταινία από αυτή! στο τέλος άρχισα να νοιώθω ενοχλήσεις στο στομάχι. προτιμώ μαραθώνιο Λαρς φον Τρίερ
Isiliel
Επιφανές μέλος

(Το αφιέρωμα αναφέρετε στις 100 χειρότερες)
20 Rollerball 4%
19 The Whole Ten Yards 4%
18 Christmas with the Kranks 4%
17 Baby Geniuses 3%
16 The Covenant 3%
15 Deuces Wild 3%
14 Battlefield Earth 3%
13 Epic Movie 2%
12 Godsend 3%
11 Zoom 2%
10 Half Past Dead 2%
09 The Master of Disguise 2%
08 Twisted 2%
07 N L's Gold Diggers 0%
06 Baby Geniuses 2 0%
05 King's Ransom 0%
04 Pinocchio 0%
03 Crossover 0%
02 Alone in the Dark 1%
01 Ecks vs. Sever 0%
ines
Εκκολαπτόμενο μέλος

μπορει να ειμαι και χαζουλα βεβαια, αλλα αν θελετε να εξακριβωσετε καλυτερα περιμενετε να βγει σε dvd για να μη βαρατε κεφαλια στον τοιχο μετα!
ο matt damon: ειπαμε, ειναι σιωπηλος και ανεκφραστος ο ρολος του, αλλα ειπαμε!
angelina jolie: σκοτωστε με. ελεος.
ολοι οι υπολοιποι: σα να παιζανε τον ιδιο ρολο.
mania
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania
Επιφανές μέλος

qwertyuiop
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.