Μητροκτονία στη Λάρισα

Jack of Spades

Διακεκριμένο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.547 μηνύματα.
για ορισμένους αυτό είναι πολύ δύσκολο.
Θα το δεχόμουν αυτό ως δικαιολογία (και πάλι ΠΟΛΥ οριακά) πριν από 10 χρόνια που το 60%+ των νέων κάτω των 30 ήταν άνεργοι, το 2025 δεν υπάρχουν δικαιολογίες, τράβα δούλεψε έστω και για το βασικό βρες κι ένα φίλο ή μια κοπέλα να πιάσετε μαζί ένα σπιτάκι και ξεκίνα τη ζωή σου μακριά τους!

Ουριήλ

Διάσημο μέλος

Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.067 μηνύματα.
Τα ψυχιατρικά προβλήματα πλέον αναφέρονται συνεχώς σε τέτοιες περιπτώσεις. Ψυχιατρικό πρόβλημα μπορεί να είναι η κατάθλιψη, μπορεί να είναι το OCD, σχιζοφρένεια κτλ. Το πρόβλημα όμως σε αυτή την περίπτωση δεν είναι ψυχιατρικό αλλά έχει να κάνει με την ωριμότητα.

Με αυτά που διάβασα φαντάζομαι μεγάλωσε χωρίς τους δυο του γονείς. Παρότι που έμενε με την μητέρα του, δεν είχε γονείς να του μάθει τι είναι ο άνθρωπος, τα συναισθήματα, το καθήκον κτλ κτλ.

Λογικά θα έκανε παρέες με άτομα όπως κι εκείνον μπορεί και χειρότερα με συνέπεια να προσπαθεί να μάθει και να βρει πρότυπο σε αυτά τα άτομα.

Άφησε την ζωή του, σταμάτησε να νοιάζεται, δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ για το τι σκέφτεται ο διπλανός του γιατί κανένας δεν του έμαθε για τις υποχρεώσεις που έχει.

Ποια είναι η συνέπεια; Έγινε τεμπέλης άνρθωπος που ήθελε τα πάντα χωρίς να κάνει τίποτα. Όταν η μητέρα του δεν άντεξε άλλο του είπε την αλήθεια. Μάλλον ένα τραγικό λάθος ήταν που το είπε ξεκάθαρα με τρόπους όπως αναφέρθηκαν αλλά τι να κάνει η καημένη. Μόνη της να μεγαλώσει έναν άνθρωπο που αρνείται να είναι άνθρωπος.

Σε αυτό φταίει η κοινωνία αλλά φυσικά και ο ίδιος του ο εαυτός περισσότερο.

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.341 μηνύματα.
Είδα που αναφέρατε το Δάνο και μου έρχεται να κάνω εμετό. Παιδάκι ήμουν θυμάμαι, που έβλεπα την εκπομπή της Νικολούλη και την πήγαινε βόλτα με το αμάξι. Το λέω και ανατριχιαζω.

glayki

Διακεκριμένο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.533 μηνύματα.
Πολλές φορές οι ίδιοι οι συγγενείς συντηρούν μια κατάσταση. Τι θα πει ζητούσε από όλους ;21 χρονών μια χαρά για το χαρτζηλικι του βρίσκει μια απασχόληση. Αν δεν του έδινε κανείς τι θα έκανε;

Πάντως επειδή παραπάνω προτείνατε να τον έδιωχνε από το σπίτι κλπ.. Ο άνθρωπος που είναι αποφασισμένος να σε βλάψει, θα το κάνει και δεν τον κρατάνε ούτε απειλές, ούτε ασφαλιστικά μέτρα .

Δεν ξέρω τι σκατά συμβαίνει στο κεφάλι του, αλλά το λιγότερο είναι άνθρωπος που λειτουργεί με πλήρη απουσία συναισθήματος. Εδώ κουβαλώντας το πτώμα έκανε και πλάκα με διερχόμενο που τον ρώτησε τι κουβαλάει .

dum dum boy

Διάσημο μέλος

Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.695 μηνύματα.
Τ' ότι κάποιοι άνθρωποι είναι μ@@νόπανα, τεμπέληδες κ.λπ. γιατί απλά αυτή ήταν η επιλογή τους δεν παίζει;

την ψυχική υγεία αφορούν και αυτά. όπως και σε ένα ευρύτερο πεδίο διάφορα κοινωνικά φαινόμενα.

αλλά ο ψυχολόγος και ο ψυχίατρος συνήθως θα ασχοληθούν με κάποιον που "πονάει" ψυχολογικά, με το "θύμα" και θα τον αντιμετωπίσει ατομικά και ξεκομμένα από το περιβάλλον του ή την κοινωνία. θα του πάρει μερικά 50ευρα, θα του γράψει και μερικά χαπάκια και θα τον στείλει σπίτι.

δεν υπάρχει θέληση για κάτι περισσότερο προς το παρόν. η χειραγώγηση των μαζών, προϋποθέτει ψυχικά νοσούσα κοινωνία.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.935 μηνύματα.
Ένα τραγικό γεγονός, τα λόγια είναι περιττά.

dum dum boy

Διάσημο μέλος

Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.695 μηνύματα.
πού θα βρεις εύκαιρο εισαγγελέα, να σου κάνει τέτοια χάρη; Αδιέξοδο και αυτό!

γίνεται. έχει συμβεί στον στενό μου κύκλο και έχω συνοδεύει άνθρωπο εκεί. είναι από τις πιο τραγικές εμπειρίες που είχα ποτέ στη ζωή μου.

το θέμα είναι πώς να το προλάβεις, πριν γίνει το κακό. αυτό είναι πολύ δύσκολο.

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.464 μηνύματα.
από που να την αντλήσει τη δύναμη ο άλλος που έχει φάει λεκτική ή/και σωματική κακοποίηση μια ζωή;
Δεν έχουν όλοι το σθένος μετά απο αυτό να πιάσουν τη ζωή απο τα μαλλιά, ίσα ίσα που πολλοί εύχονται να πεθάνουν ή να μην είχαν γεννηθεί ποτέ

Ουριήλ

Διάσημο μέλος

Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.067 μηνύματα.
από που να την αντλήσει τη δύναμη ο άλλος που έχει φάει λεκτική ή/και σωματική κακοποίηση μια ζωή;
Δεν έχουν όλοι το σθένος μετά απο αυτό να πιάσουν τη ζωή απο τα μαλλιά, ίσα ίσα που πολλοί εύχονται να πεθάνουν ή να μην είχαν γεννηθεί ποτέ
Όντως αλλά άλλο να υπάρχει πρόβλημα από πίσω όπως κατάθλιψη κι άλλο να μην έχεις τίποτα και να ζητάς συνεχώς χωρίς να νιώθεις άσχημα, ενώ ξέρεις ότι κάτι πρέπει να αλλάξει

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.622 μηνύματα.
η ψυχολογική υγεία είναι πολύ σοβαρό ζήτημα και κάθε παθογένεια περνάει από γενιά σε γενιά. είναι ίσως το σημαντικότερο πρόβλημα και κινητήριος δύναμη κάθε στραβού στον άνθρωπο και στην κοινωνία.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

η κυρία που ήταν ψυχολόγος, μίλησε με τον μητροκτόνο; πώς του έφτιαξε το προφίλ;

σου ξαναλέω, το "κακός" είναι έξω από την ψυχολογία, την ψυχιατρική και την επιστήμη γενικότερα. είναι ένας ξεχειλωμένος όρος που χωράει στη φιλοσοφία, τη θρησκεία και στις καθημερινές μας συζητήσεις.

Η κυρία που ήταν ψυχολογος που είναι βασικά εξέτασε κάποια γεγονότα και εβγαλε ένα συμπέρασμα.

Τώρα από εκεί κ περα εντάξει αμα δεν την αναγνωρίζετε δεν θα πεσει κ να πεθανει αρκεί βέβαια καποια κρίση να είναι εμπεριστατωμένη.

Πχ εγώ τον ειπα χοντρο γιατί ρώτησε τους αστυνομικους ποτε θα τελειώσει η ανάκριση για να παει να φαει... Τώρα αμα κάποιος αστυνόμος του έλεγε εκεί μέσα... Ελα νταξει δεν έχεις ανάγκη έχεις απόθεμα...

Θα ήταν ο σιχαμενος που ταχα μ δεν σέβεται τον ευσεβεστατο κυριο κατηγορουμενο και τα δικαιώματα του ;;;

Αυτός είναι απευθείας για θανατική ποινη τι συζητάμε τώρα. Σκότωσε τη μανα του κ μετα είπε έχω κάτι μπαζα ελα να τα πεταξουμε.

Απείλησε και τον άλλο.... Καλά αυτό κορυφή.

Θα τον είχα σηκώσει κ θα τον είχα πεταξει στη θάλασσα. Αντε ρε μπομπο από εδώ απειλείς κιόλας. Πανιβλακα να πουμε.

Άκου θράσος ρε μλκ μια κατσαρίδα με ποδια... Τέλος πάντων δεν μπορώ νευριάζω.

Μην αναπαράγεις κι εσύ εδώ μέσα τις μπούρδες των ψυχολόγων που πάει ο άλλος π.χ. 30 χρονών τα 'χει κάνει όλα σκατά στη ζωή του κι αντί να του πουν ένα «στρώσε κώλο μ@λάκα και σήκω φύγε από 'δω πέρα» και να ξεμπερδεύουν ψαχουλεύουν τι του 'καναν οι γονείς του πριν κάτι αιώνες ώστε να καταλήξουν στο «φταίνε οι γονείς σου για τα τάδε λάθη που έκαναν όταν ήσουν μικρός» για να του χαϊδέψουν τ' αυτιά και να του τα φάνε απ' τις απανωτές συνεδρίες!:rolleyes:

Κουράστηκα σε κάθε τέτοια μ@λακία που συμβαίνει με εμπλεκόμενους ενήλικες κοτζάμ γαϊδούρια να πηγαίνει η συζήτηση στα «λάθη των γονέων» και στα «παιδικά τραύματα»!:whatever:

Κάποιοι άνθρωποι αυτό είναι, τι να κάνουμε;
Έχεις ΤΟΣΟ μεγάλο πρόβλημα με τους γονείς σου;Σήκω και φύγε από το σπίτι και κόψτους την καλημέρα ρε μπουχέσα!
Αλλά όχι, επειδή είσαι άχρηστος, τεμπέλης κ.λπ. κάθεσαι εκεί, τ' ακούς και μετά αρπάζεις το μαχαίρι...ε κάτσε τώρα να σαπίσεις στη φυλακή και άντε και γ@μήσου κι εσύ κι όλοι οι άχρηστοι μ@λάκες σαν εσένα που μόνο προβλήματα προκαλείται στην κοινωνία με τη θλιβερή σας ύπαρξη!

Ορθώς, έχουμε πολύ σοβαρότερες κουβέντες ν' ανοίξουμε που προηγούνται!

Α γεια σου.

Για όλα τα προβληματα φταίνε οι γονείς. Εμείς ποτε.

dum dum boy

Διάσημο μέλος

Όντως αλλά άλλο να υπάρχει πρόβλημα από πίσω όπως κατάθλιψη κι άλλο να μην έχεις τίποτα και να ζητάς συνεχώς χωρίς να νιώθεις άσχημα, ενώ ξέρεις ότι κάτι πρέπει να αλλάξει

μπορεί να είναι κάτι χειρότερο από κατάθλιψη. μια διαταραχή προσωπικότητας, που εμπεριέχει την χειριστικότητα. π.χ. ναρκισσιστής.

Η κυρία που ήταν ψυχολογος που είναι βασικά εξέτασε κάποια γεγονότα και εβγαλε ένα συμπέρασμα.

Τώρα από εκεί κ περα εντάξει αμα δεν την αναγνωρίζετε δεν θα πεσει κ να πεθανει αρκεί βέβαια καποια κρίση να είναι εμπεριστατωμένη.

:violin:

Λένω

Διάσημο μέλος

Η Λένω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.642 μηνύματα.
Πολλές φορές οι ίδιοι οι συγγενείς συντηρούν μια κατάσταση. Τι θα πει ζητούσε από όλους ;21 χρονών μια χαρά για το χαρτζηλικι του βρίσκει μια απασχόληση. Αν δεν του έδινε κανείς τι θα έκανε;

Πάντως επειδή παραπάνω προτείνατε να τον έδιωχνε από το σπίτι κλπ.. Ο άνθρωπος που είναι αποφασισμένος να σε βλάψει, θα το κάνει και δεν τον κρατάνε ούτε απειλές, ούτε ασφαλιστικά μέτρα .

Δεν ξέρω τι σκατά συμβαίνει στο κεφάλι του, αλλά το λιγότερο είναι άνθρωπος που λειτουργεί με πλήρη απουσία συναισθήματος. Εδώ κουβαλώντας το πτώμα έκανε και πλάκα με διερχόμενο που τον ρώτησε τι κουβαλάει .
Εσύ που ζεις μέσα στα παιδιά, φαντάζομαι ότι έχεις δει πολλές περιπτώσεις.

Ανάμεσα σ΄αυτές υπάρχουν και παιδιά που όντως δεν είχαν, για τους όποιους λόγους, την πρέπουσα φροντίδα και οι γονείς τους δεν ήταν τα καλύτερα πρότυπα γι΄αυτούς και όμως έπιασαν την ζωή από τα κέρατα και την δάμασαν.
Μόνοι τους, δουλεύοντας και πηγαίνοντας συγχρόνως σχολείο και μετά είτε μέσω πανεπιστημιακής εκπαίδευσης είτε μέσω μιας τέχνης, όχι απλώς βιοπορίστηκαν αλλά δημιούργησαν υγιείς οικογένειες και περιουσία.

Αυτοί δηλαδή γιατί "ξέφυγαν" και δεν ακολούθησαν την πορεία που ακολούθησε ο δράστης της παρούσας περίπτωσης;
Αυτοί πού βρήκαν την δύναμη;

Jack of Spades

Διακεκριμένο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.547 μηνύματα.
την ψυχική υγεία αφορούν και αυτά. όπως και σε ένα ευρύτερο πεδίο διάφορα κοινωνικά φαινόμενα.

αλλά ο ψυχολόγος και ο ψυχίατρος συνήθως θα ασχοληθούν με κάποιον που "πονάει" ψυχολογικά, με το "θύμα" και θα τον αντιμετωπίσει ατομικά και ξεκομμένα από το περιβάλλον του ή την κοινωνία. θα του πάρει μερικά 50ευρα, θα του γράψει και μερικά χαπάκια και θα τον στείλει σπίτι.

δεν υπάρχει θέληση για κάτι περισσότερο προς το παρόν. η χειραγώγηση των μαζών, προϋποθέτει ψυχικά νοσούσα κοινωνία.
Όταν ένας άνθρωπος έχει π.χ. δύο επιλογές α)να βγει έξω και να κάνει μια (οποιαδήποτε) αξιοπρεπή δουλειά για να επιβιώσει ή β)να κάθεται και να τον χαρτζιλικώνει η μάνα του κι ΕΠΙΛΕΓΕΙ το «β)» αντί του «α)» ΕΠΙΛΕΓΕΙ να είναι τεμπέλης!
Κι επίσης στην προκειμένη περίπτωση ΕΠΙΛΕΓΕΙ να είναι και κοπρίτης, γιατί της μάνας του δεν της περίσσευε ούτε 1€!
Αυτές είναι επιλογές που δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με το πόσο υγιής ψυχικά είναι κάποιος...άλλωστε οι περισσότεροι απ' όσους εργάζονται σε δουλειές του ποδαριού ή/και για ψίχουλα ΔΕΝ είναι καλά ψυχικά!

Οι δε ψυχολόγοι (άλλο «ψυχολόγος» άλλο «ψυχίατρος», τα 'χεις κάνει αχταρμά) για το λόγο αυτό (μεταξύ άλλων) είναι απλά (μικρο)απατεώνες που εκμεταλλεύονται όλη αυτή τη σαπίλα της κοινωνίας για να βγάζουν κάνα φράγκο πουλώντας συνεδρίες!;)
Now seriously, πιστεύεις ότι κάτι τυπάκια σαν το δολοφόνο κάνουν τέτοιες σκέψεις;:rolleyes:

Τελευταία επεξεργασία:

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.464 μηνύματα.
ρε παιδιά όλοι το ίδιο είμαστε; Ξαναλέω, ο κάθε άνθρωπος βιώνει και εσωτερικεύει τα τραύματα διαφορετικά.

ένας κόκορας με είχε τσιμπήσει μικρή και με πλησιάζει περιστέρι και παραλύω 30 χρονών γυναικα

οχι να με έσπαγαν στο ξύλο οι γονείς μου και να μου γαμούσαν ψυχολογικά
ούτε θα διάβαζα ούτε θα σπούδαζα, τίποτα δε θα είχα καταφέρει πραγματικά με τι μυαλο;

Jack of Spades

Διακεκριμένο μέλος

ρε παιδιά όλοι το ίδιο είμαστε; Ξαναλέω, ο κάθε άνθρωπος βιώνει και εσωτερικεύει τα τραύματα διαφορετικά.

ένας κόκορας με είχε τσιμπήσει μικρή και με πλησιάζει περιστέρι και παραλύω 30 χρονών γυναικα

οχι να με έσπαγαν στο ξύλο οι γονείς μου και να μου γαμούσαν ψυχολογικά
ούτε θα διάβαζα ούτε θα σπούδαζα, τίποτα δε θα είχα καταφέρει πραγματικά με τι μυαλο;
Έλα τώρα ρε συ, ποιος απ' όσους είμαστε τώρα 30+ (και πιο κάτω) δεν έφαγε το ξύλο της αρκούδας απ' τους γονείς του;
Αν ήταν έτσι θα 'πρεπε όλοι να 'μασταν minimum πατροκτόνοι και ν' αράζαμε όλη μέρα στον Άλιμο και στη Νέα Παραλία με μια μπύρα στο χέρι ξύνοντας τ' @@ μας!:rolleyes:

amarelia

Περιβόητο μέλος

Έλα τώρα ρε συ, ποιος απ' όσους είμαστε τώρα 30+ (και πιο κάτω) δεν έφαγε το ξύλο της αρκούδας απ' τους γονείς του;
Αν ήταν έτσι θα 'πρεπε όλοι να 'μασταν minimum πατροκτόνοι και ν' αράζαμε όλη μέρα στον Άλιμο και στη Νέα Παραλία με μια μπύρα στο χέρι ξύνοντας τ' @@ μας!:rolleyes:
Αγαπητέ εγώ δεν έχω φάει ξύλο απο γονείς και γενικά απο κανέναν στην ζωή μου (ευτυχώς) και καταλαβαίνω μόνο απεξω το τι σημαίνει αυτό και τρομάζω, με παραλύει οχι να το έχω βιώσει κιόλας.

Κοίταξε, δεν έχουν χτίσει όλοι σωστούς εγκεφαλικούς μηχανισμούς να αντιλαμβάνονται σωστά τα κίνητρα, την προσπάθεια και την επιβράβευση. Μπράβο σου που εσύ τα κατάφερες αλλά μια μεγάλη μερίδα πληθυσμού απλά επιβιώνει όπως όπως με τραγικά τραύματα μέσα της.

Κι εγώ οσα κατάφερα τα κατάφερα απο μια εξαιρετικά προνομιακή θέση με πολλή ψυχολογική υποστήριξη και νιώθω πραγματικά τυχερή και παρόλα αυτά εχω μιλήσει ανοιχτά για την χρόνια αγχώδη διαταραχή και τα καταθλιπτικά επεισόδια που βιώνω.
Φαντάσου να είχα κακοποιηθεί κιόλας, δεν θα μπορούσα να ζήσω στο λέω ειλικρινα

Jack of Spades

Διακεκριμένο μέλος

Αγαπητέ εγώ δεν έχω φάει ξύλο απο γονείς και γενικά απο κανέναν στην ζωή μου (ευτυχώς) και καταλαβαίνω μόνο απεξω το τι σημαίνει αυτό και τρομάζω, με παραλύει οχι να το έχω βιώσει κιόλας.
Να μην τρομάζεις γιατί στο τέλος της ημέρας καλό μας έκανε, έστω κι έτσι μάθαμε τι θα πει «τιμωρία» όταν κάναμε μ@λακίες και γίναμε άνθρωποι...αν κι αυτό το γομάρι είχε κάνα πατέρα να του ρίξει καμιά ανάποδη όταν έπρεπε μπορεί και να μην είχε αυτά τα χάλια σήμερα!
Κοίταξε, δεν έχουν χτίσει όλοι σωστούς εγκεφαλικούς μηχανισμούς να αντιλαμβάνονται σωστά τα κίνητρα, την προσπάθεια και την επιβράβευση. Μπράβο σου που εσύ τα κατάφερες αλλά μια μεγάλη μερίδα πληθυσμού απλά επιβιώνει όπως όπως με τραγικά τραύματα μέσα της.
Δεν υπάρχει άνθρωπος χωρίς τραύματα, όλοι έχουμε, έχουμε όμως κι ευθύνη να τα διαχειριστούμε σωστά!

Λένω

Διάσημο μέλος

Η Λένω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.642 μηνύματα.
Ξέρουμε ότι τον έσπαγαν στο ξύλο και ότι τον κακοποιούσαν ψυχολογικά;

Δεν διάβασα πουθενά κάτι τέτοιο.
Το μόνο που διάβασα ήταν ότι η μητέρα του τον πίεζε να βρει δουλειά επειδή δεν μπορούσε να του δίνει συνέχεια τα χρήματα που της ζητούσε και επειδή σε όσες δουλειές είχε πάει την πρώτη μέρα πήγαινε και την επόμενη έφευγε.

Εκτός αν βγήκαν και άλλα στοιχεία στο φως που δεν τα έχω διαβάσει.

glayki

Διακεκριμένο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.533 μηνύματα.
Επίσης ένα σωρό άνθρωποι απαξιωνονται από τους γονείς τους ( δεδομένου πως αυτό έφερε ως το κίνητρο που τον ώθησε) έγιναν μητροκτόνοι και πατροκτονοι;

Το ξύλο που λέτε παραπάνω δεν προκύπτει από την ενημέρωση που βγήκε μέχρι στιγμής

Πιάσε τη ζωή από τα μαλλιά, βρες μια δουλειά και φύγε αν το οικογενειακό περιβάλλον σου κάνει την ψυχολογία σμπαραλια . Φρόντισε να οργανώσεις την απόδραση σου. Δεν έχεις πια το άλλοθι του ανηλικου εξαρτομενου μέλους.

Jack of Spades

Διακεκριμένο μέλος

Ξέρουμε ότι τον έσπαγαν στο ξύλο και ότι τον κακοποιούσαν ψυχολογικά;
Σ' αυτό το χάλι δεν καταντάς με το ξύλο, καταντάς με την αδιαφορία και τα «μη το παιδί» και «ό,τι θέλει το παιδί»!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια