Παιδιά εγω δεν επιμένω... έτσι ειναι αν έτσι νομίζετε !
Ειπαμε εγω ειμαι γυναικάς , δεν ειμαι άνθρωπος να με παιρνεις στα σοβαρά κάποια σοβαρή !
Για αυτο και κατσε να δεις πως το ειπαν... πέφτω σε ακατάλληλες περιπτώσεις
Σε μια συζητηση ακούς και τον αλλον τι έχει να σου πει και το δοκιμάζεις. Κάποιοι παραπονιούνται για κακη διάθεση και χαμηλη λίμπιντο εν παιρνουν όμως το κώλο τους απο το καναπέ να γυμναστούν λίγο, βαριούνται.
Απλές περιπτώσεις που εσύ θα είσαι το βράδυ στον καναπε κσι θα βουλιάζεις βλέποντας καμία ταινία ΧΩΡΙΣ σεξ...
Ήρθε μωρό στο σπίτι κσι πρέπει να γίνει όλη η κουράστηκη ρουτίνα
Να θηλάσει ένα μωρό

Να κάνει μπάνιο ένα παιδί
Να φάει ένα παιδί το βράδυ που σημαίνει και άλλο μαγείρεμα εκτός από το μεσημεριανό..
Το παιδί το απόγευμα ΔΕΝ ειναι μόνο φροντιστήριο..
Είναι συν προπόνηση και φυσικά καμιαώρα πάρκο και μετά και διάβασμα
Τα παιδιά αρρωσταίνουν πολύ συχνά, βγάζουν δόντια και αν είναι και δύο βαρας κάτι 24ωρα συνεχόμενα ξάγρυπνος καμία εβδομάδα που μετά θες ενα μήνα να συνέλθεις..
Αν την σκαπουλαρεις φυσικά και δεν κολλήσεις και εσύ...
Ένα θα σου πω βράδυ κάναμε 2 χρόνια να κοιμηθούμε σαν άνθρωποι με τον γιο μου ...
Υπηρχαν φάσεις που τον είχα δίπλα μας και αντί την πιπίλα να την βάλω στο στόμα του γιου μου να μην γκρινιάζει προσπαθουσ ανά την βάλω στο στόμα του άντρα μου από την εξάντληση και εκείνος να πεταγεται πανικοβλητος και να μου λέει δεν θέλω πιπίλα εγω δςν γκρινιάζω

Έχεις δικό τελικά η μαμά τι κάνει?
Ένα φροντιστήριο έχει..
Α ξέχασα ότι αυτό το παιδί πρέπει να έχει και ρούχα να βάλει...2 με 3 αλλαξιες την ημέρα που σημαινει καθημερινά πλυντήρια και καθημερινά να ανεβαίνει και το όρος αδιδερωτα...
Αν βρεις γυναίκα που τα κάνει όλα αυτά και κάθε μέρα να ειναι και πρόθυμη και με ένα μάτι που λέει ο λόγος να είναι παντρέψου την ..
ΜΙΑ θα είναι άλλη δε θα υπάρχει στο υπογράφω....
Η άγνοια πλάθει φαντασιώσεις φίλε..
Η έγγαμη ζωή και κυρίως με παιδί-παιδιά δεν είναι δουλειά γυμναστήριο και καναπέ να βουλιάζεις...
Δεν πειράζει κάποια στιγμή θα μας καταλάβεις και όλες εμάς που δεν προλαβαίνουμε το βράδυ να κάτσουμε ούτε στον καναπέ γιατί απλά κοιμόμαστε ορθιες από την κούραση..
Αχ τι μου θύμισες μόνο....
Αν έχεις υπομονή τα παιδιά να μεγαλώσουν πάλι θα σου οω το σεξ πρόβλημα θα είναι..
Ξέρεις τι είναι να έχεις εφήβους μέσα στο σπίτι?
Τουλάχιστον μωρά όταν ήταν τα έβαζες για ύπνο και είχες το κεφάλι σου ήσυχο..
Τώρα σε βάζουν αυτά για ύπνο και για να γίνει κάτι πρεπει να λείπουν τελείως από το σπίτι...
Θες και άλλα πανθηρα