Μη επιθυμία για σεξ ή φόβος;

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Μαυρίκιος

Διάσημο μέλος

Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2,684 μηνύματα.
Οι σημαντικότερες αιτίες χωρίς να έχω διαβάσει όλα τα μηνύματα είναι είτε η μεγάλη εμφανισιακή αλλαγή έχεις γεράσει ας πούμε ή η μακροχρόνια χρήση ηρεμιστικών.
 

Εχέμυθη

Περιβόητο μέλος

Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,863 μηνύματα.
Είμαι 38 πριν το 2013 όταν ερχόμουν σε ερωτική επαφή μαρεζε τότε ήμουν με τον άντρα μου από το 2013 κ μετά όταν ερχόμουν σε ερωτική επαφή με τον άντρα μου δεν μαρεσε καθόλου .εάν διάβασες τις προηγούμενες μου δημοσιεύσεις θα είδες που είπα ότι όταν γέννησα είχα πάθει επιλογχειο κατάθλιψη κ με έγραψε ο ψυχίατρος να παίρνω κάτι χάπια μήπως αυτά τα χάπια φταίνε ;δεν μπορώ να βγάλω άκρη ούτε αγχωμενη είμαι και τον θέλω πάρα πολύ αυτό. Που είμαι τώρα μαζί του μπήκα στο φόρουμ για να αναφέρω αυτό το πράγμα κ αν μπορεί κάποιος κάποια τι να κάνω για να το λύσω αν γνωρίζει φυσικά τα κολπικά υπόθετα κ το τζελ το διάβασα στο ίντερνετ στο google ότι είναι για τη διέγερση γι'αυτό ρωτάω τώρα για αυτά ;εγώ 38 αυτός 50
Τα αντικαταθλιπτικά πάντως, αν παίρνεις αντικαταθλιπτικά, απ'όσο γνωρίζω επηρεάζουν αρνητικά τη διάθεση για σεξ. Επίσης, αν παίρνεις από το 13 τέτοιου είδους χάπια δηλαδή σχεδόν 9 χρόνια με αιτία την επιλογχειο, I mean έχουν περάσει αρκετά χρόνια. Μήπως γενικά να πας και σε άλλο ψυχιατρο να δεις που βρίσκεσαι ψυχολογικά; Προσωπικά είμαι κατά των ψυχιάτρων που χορηγούν αβερτα ψυχοφαρμακα . Οπότε νομίζω ότι για αρχή πρέπει να ξεκινήσεις από εσένα καί μετά με ανοιχτή επικοινωνία για το μεταξύ σας με το σύντροφό σου.
 

Guest 528707

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Είναι απαραίτητα μερικές φορές για τον ύπνο, κανείς δεν θέλει να πάρει άνευ λόγου.
Ολα τα χαπια δεν φερνουν αυτες τις παρενεργειες και μαλιστα οι παρενεργειες των ψυχιατρικων αγωγων ειναι αυτες που ποτε δεν εισαι σιγουρος πως θα αντιδρασουν στον καθε οργανισμο διαφορετικα ..

Αλλωστε ειναι γεγονος οτι τα περισσοτερα προβληματα τα εχουν οι αντρες λογο ελλειψη στυσης ,δεν παυουν ομως να εχουν καταγραφει και περιστατικα που δεν ειχαν κανεναν απολύτως προβλημα και μαλιστα ειχαν και αντιθετα αποτελεσματα .

Πολλα ατομα με αφορφη αυτα τα χαπια εχουν πολυ καλυτερη και αναπτυγμενη λυμπιντο .Φυσικα σε ολο αυτο συμβαλει και η διαθεση και κατα ποσο εχει κουμπωσει η αγωγη με τον ασθενη .


Τωρα οταν μιλαμε για επιλόχειο καταθλιψη μιλαμε αποκλειστικα για θεμα ορμονων ..
Εκει υπαρχει η διαταραχη και καλο ειναι πρωτα να γινεται ενα ελεγχος σε τι επιπεδο βρισκονται οι ορμονες μας και επειτα να καταφευγουμε σε ψυχιατρικες αγωγες και φυσικα παντα με την καθοδηγηση των καταλληλων γιατρων ..

Μην ξεχναμε πως δυστηχως στην Ελλαδα υπαρχουν ακοκα γιατροι που τετοιου ειδους χαπια τα δινουν σαν καραμελες και πραγματικα αντι να βοηθησουν τους πελατες τους ,τους οδηγουν σε μια αλη κατασταση ακρως εθιστική και ισως οχι και τοσο καταλληλη για την αντιμετωπιση του εκαστοτε προβλματος
 

ζουζουνακι

Νεοφερμένος

Η ζουζουνακι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα.
Γεια σας θέλω να σας κάνω μια ερώτηση επειδή δεν έχω εμπειρία κ δεν μου χει τύχη άλλη φορά και δεν ξέρω η ερώτηση μου είναι ένας άντρας πουυ έμεινε παράλυτος από ατύχημα αν μπορεί να κάνει σεξ με γυναίκα ;στοματικό μπορεί να γίνειναυτο είναι το μόνο σίγουρο αλλά σε επαφή ερωτική μπορεί να έρθει αυτός ειναι σε αμαξιδιο είχε χτυπήσει τη από δουλική του στήλη κ μια άλλη ερώτηση που την έχω ξανακάνει γιατί τα τελευταία χρόνια που έρχομαι σε ερωτική επαφή δεν νιώθω απόλαυση ;μήπως πρέπει να κάνω εξετάσεις σε γυναικολόγο η σε σεξολόγο;ευχαριστώ πολύ
 

Joji

Διακεκριμένο μέλος

Η Τζότζι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 6,632 μηνύματα.
Τι είναι η από δουλική στήλη;
 

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27,649 μηνύματα.

ζουζουνακι

Νεοφερμένος

Η ζουζουνακι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα.

ζουζουνακι

Νεοφερμένος

Η ζουζουνακι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα.
Γιατί κάνεις έτσι κ δεν του φαίνεται ότι είναι 50 φαίνεται για 40 αρης
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Εγώ είμαι του 1983 γένημενη είναι ελκυστικός κ δεν με πειράζει που είναι ανάπηρος
 

fmarulezkd

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει απο Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,777 μηνύματα.

GeorgePap2003

Διάσημο μέλος

Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,121 μηνύματα.
Γενικά εδώ δεν ξέρω αν κάποιος έχει τη τεράστια εμπερία σε τέτοια ζητήματα..και δεν θυμάμαι αν κάποιος είναι σεξολόγος ή ορθοπεδικός για να απάντησει σε ένα τέτοιο ζήτημα...
Οπότε καλό είναι να απευθυνθείτε σε έναν ειδικό!
 

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 20,830 μηνύματα.
Ένας ορθοπεδικός σεξολογος μπορεί να σ απαντήσει. Ετών 40 παρθενος αλλά δεν έχει σημασία... Όπως μας έλεγε κ παλια μια ψυχή εδώ. Αμα το λέει στο γκουγκλ δεν χρειάζεται να το χεις κάνει. 😝
 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top