CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος

books n' cigarettes.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Lilla My
Εκκολαπτόμενο μέλος

Iittala Kivi candle holders, all colours
Επίσης, λατρεύω τα Moomin mugs:

Arabia, all Moomin mugs

Dalian
Περιβόητο μέλος

Στο μόνο στο οποίο δεν λυπάμαι ποτέ τα λεφτά μου, είναι τα βιβλία. Δεν είμαι γενικά ο τύπος της γυναίκας που χαλάει πολλά λεφτά σε ρούχα και αξεσουάρ, γενικά δεν τρελαίνομαι για ψώνια
.
![]()
Eh, και γω κάποτε έτσι ήμουν, μόνο που τώρα τα διαβάζω όλα online

Το δικό μου guilty pleasure είναι τα φουλάρια και τα αρωματικά κεράκια.
~Melania~
Περιβόητο μέλος

Eh, και γω κάποτε έτσι ήμουν, μόνο που τώρα τα διαβάζω όλα online![]()
Άλλη η αξία του βιβλίου όμως, κι άλλο τo να τα διαβάζεις online

merry poppins
Δραστήριο μέλος

Άλλη η αξία του βιβλίου όμως, κι άλλο τo να τα διαβάζεις online. Mε το να έχεις το βιβλίο στα χέρια σου, έρχεσαι σε επαφή μαζί του, και είναι ανεκτίμητο συναίσθημα για μενα
. Γι'αυτό δεν προτιμώ να διαβάζω online, και τις οικονομίες μου (όσο κι αν γκρινιάζει η μαμά
) τις επενδύω σε βιβλία
.
Μονο αυτο; Εχεις προσεξει οτι καθε βιβλιο εχει δικη του μυρωδια; εγω προσεχω τη ποιοτητα του εξωφυλλου, τη ποιοτητα των σελιδων, το χρωμα των σελιδων, τη μυρωδια, τη βιβλιοδεσια...καθε ενα ειναι ξεχωριστο και ανεκτιμητο

Annabelle
Νεοφερμένο μέλος

Το ξέρω ότι σε λίγο καιρό θα κοπανάω το κεφάλι μου (γιατί αν βάλω κάτω δίδακτρα και βενζίνες δύο φορές την εβδομάδα για να πηγαίνω εκτός πόλης, βγαίνει πιο ακριβά και από το ενοίκιο μου), αλλά δεν μπορώ και ούτε θέλω να σταματήσω

Dimitris_SM
Εκκολαπτόμενο μέλος

Agria Indiana
Νεοφερμένο μέλος

venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Και τα χρωματιστά φουλάρια...αλλά σπανίως πλέον βρίσκω σε μαγαζιά ωραία φουλάρια και πασμίνες...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Νομίζω πως είναι τα μόνα πράγματα που τα αγοράζεις και σε κάνουν πλουσιότερο! Τα βιβλία σε ταξιδεύουν με τον νου, σε χαλαρώνουν, πηγαίνεις σε μέρη που ίσως να μην πας ποτέ, καλλιεργούν την ευαισθησία σου, τον εσωτερικό σου κόσμο, εμπλουτίζουν το λεξιλόγιο σου, δομούν τον λόγο σου! Από την άλλη τα ταξίδια σου προσφέρουν εμπειρίες, βλέπεις τοπία που πραγματικά είναι μοναδικά, γεύεσαι πράγματα που είναι επίσης μοναδικά, ακούς τους ήχους μιας πόλης, μιας χώρας, ενός χωριού... Βλέπεις τον τρόπο σκέψης του κάθε λαού, της κάθε ομάδας ανθρώπων μέσα από την καθημερινή ζωή και τις παραδόσεις του

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος

methexys
Τιμώμενο Μέλος

Guest 712911
Επισκέπτης

Εγω εχω κόλλημα με τετράδια, στύλους, μολύβια... Αν και εχω ήδη αρκετά, οταν δω κατι περιεργο η όμορφο, δεν θα αντισταθώ. Τα βιβλιοπωλεία ειναι ο παράδεισος μουΚαι ρούχα μ'αρεσει να ψωνίζω αλλα εκει δεν θεωρω οτι κανω σπατάλες. Στα τετράδια και στα μολύβια όμως...
![]()
Συμπάσχω.

methexys
Τιμώμενο Μέλος

Συμπάσχω.Εγώ μερικές φορές δεν τα χρησιμοποιώ καν για να μην τα "χαλάσω"!
Ή τα χρησιμοποιώ μετά από πολύυ καιρό.
![]()
Kαι εγώ το ίδιο κάνω!! Έχω τοοοσα τετράδια που δεν τα έχω χρησιμοποιήσει καν, για να μην τα "χαλάσω"

niek
Εκκολαπτόμενο μέλος

Alireza
Τιμώμενο Μέλος

Κι εγώ έχω γύρω στα 20 τετράδια που δε θα χρησιμοποιήσω ποτέ. Όμως περισσότερο μου αρέσουν τα μηχανικά μολύβια και οι γόμες, που επίσης έχω πάρα πολλά.![]()
Πραγματικά, παίζει να έχω 5 μπιμπικομόλυβα εδώ και άλλα τόσα στο άλλο σπίτι.
Γενικότερα θα σπαταλήσω τα λεφτά μου στα κεριά γιατί έχω μία μικρή μανία με τα αρωματικά ιδιαίτερα. Άσχετο ότι δεν τα ανάβω συχνά για να μη μου τελιεώσουν

laurentides
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.