Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2014 στις 09:59 Η Alma Libre: #101 14-12-14 09:59 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2014 στις 14:47 Ο DarthFederer: #102 14-12-14 14:47 Ο,τι μου μενει μου το τρωνε οι αεροπορικες. Τι να κανουμε, ο καθενας με τα γουστα του. Δευτερη σπαταλη που κανω, πολυ μικροτερη βεβαια, ειναι οι καφεδες, απλα αυτη γινεται σε καθημερινη βαση. Ποτε καφε απο Γρηγορη, Everest και λοιπα, μονο αν δεν παιζει μια. Ο καλος καφες σου φτιαχνει τη μερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2014 στις 17:27 Η Gate4 έγραψε: #103 14-12-14 17:27 Θυμήθηκα και γω κάτι.. Έχω κόλλημα με τις κούπες (για τον καφέ στυλ). Τρελαίνομαι με τα σχεδιάκια και τέτοια. Επίσης αν είχα οικονομική άνεση θα έτρωγα πολλά λεφτά σε ταξίδια αλλά δεν παίζει αυτό προς το παρόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2014 στις 16:42 Η Ερινύς έγραψε: #104 15-12-14 16:42 Στυλό. Αγοράζω άπειρα (μπλε κατά προτίμηση, δεν μ' αρέσει το μαύρο μελάνι), και μετά χρησιμοποιώ από τα 50 που έχω το 1 μέχρι αηδίας επειδή το έχω συνηθίσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.358 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2021 στις 15:29 Η Eclipse έγραψε: #105 13-01-21 15:29 Τα κουλουρια Θεσσαλονίκης Οσα γίνεται την ημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2021 στις 17:32 Ο Monte Cristo: #106 14-01-21 17:32 Βενζίνη. Το πόση έχω κάψει σε βόλτες χωρίς προορισμό, δε λέγεται. Ζητείται κόρη βενζινά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Appolon charmander orchidea Meow harry akritas gregory nub Εχέμυθη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2014 στις 14:47 Ο DarthFederer: #102 14-12-14 14:47 Ο,τι μου μενει μου το τρωνε οι αεροπορικες. Τι να κανουμε, ο καθενας με τα γουστα του. Δευτερη σπαταλη που κανω, πολυ μικροτερη βεβαια, ειναι οι καφεδες, απλα αυτη γινεται σε καθημερινη βαση. Ποτε καφε απο Γρηγορη, Everest και λοιπα, μονο αν δεν παιζει μια. Ο καλος καφες σου φτιαχνει τη μερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2014 στις 17:27 Η Gate4 έγραψε: #103 14-12-14 17:27 Θυμήθηκα και γω κάτι.. Έχω κόλλημα με τις κούπες (για τον καφέ στυλ). Τρελαίνομαι με τα σχεδιάκια και τέτοια. Επίσης αν είχα οικονομική άνεση θα έτρωγα πολλά λεφτά σε ταξίδια αλλά δεν παίζει αυτό προς το παρόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2014 στις 16:42 Η Ερινύς έγραψε: #104 15-12-14 16:42 Στυλό. Αγοράζω άπειρα (μπλε κατά προτίμηση, δεν μ' αρέσει το μαύρο μελάνι), και μετά χρησιμοποιώ από τα 50 που έχω το 1 μέχρι αηδίας επειδή το έχω συνηθίσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.358 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2021 στις 15:29 Η Eclipse έγραψε: #105 13-01-21 15:29 Τα κουλουρια Θεσσαλονίκης Οσα γίνεται την ημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2021 στις 17:32 Ο Monte Cristo: #106 14-01-21 17:32 Βενζίνη. Το πόση έχω κάψει σε βόλτες χωρίς προορισμό, δε λέγεται. Ζητείται κόρη βενζινά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Appolon charmander orchidea Meow harry akritas gregory nub Εχέμυθη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ο,τι μου μενει μου το τρωνε οι αεροπορικες. Τι να κανουμε, ο καθενας με τα γουστα του. Δευτερη σπαταλη που κανω, πολυ μικροτερη βεβαια, ειναι οι καφεδες, απλα αυτη γινεται σε καθημερινη βαση. Ποτε καφε απο Γρηγορη, Everest και λοιπα, μονο αν δεν παιζει μια. Ο καλος καφες σου φτιαχνει τη μερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2014 στις 17:27 Η Gate4 έγραψε: #103 14-12-14 17:27 Θυμήθηκα και γω κάτι.. Έχω κόλλημα με τις κούπες (για τον καφέ στυλ). Τρελαίνομαι με τα σχεδιάκια και τέτοια. Επίσης αν είχα οικονομική άνεση θα έτρωγα πολλά λεφτά σε ταξίδια αλλά δεν παίζει αυτό προς το παρόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2014 στις 16:42 Η Ερινύς έγραψε: #104 15-12-14 16:42 Στυλό. Αγοράζω άπειρα (μπλε κατά προτίμηση, δεν μ' αρέσει το μαύρο μελάνι), και μετά χρησιμοποιώ από τα 50 που έχω το 1 μέχρι αηδίας επειδή το έχω συνηθίσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.358 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2021 στις 15:29 Η Eclipse έγραψε: #105 13-01-21 15:29 Τα κουλουρια Θεσσαλονίκης Οσα γίνεται την ημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2021 στις 17:32 Ο Monte Cristo: #106 14-01-21 17:32 Βενζίνη. Το πόση έχω κάψει σε βόλτες χωρίς προορισμό, δε λέγεται. Ζητείται κόρη βενζινά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Appolon charmander orchidea Meow harry akritas gregory nub Εχέμυθη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θυμήθηκα και γω κάτι.. Έχω κόλλημα με τις κούπες (για τον καφέ στυλ). Τρελαίνομαι με τα σχεδιάκια και τέτοια. Επίσης αν είχα οικονομική άνεση θα έτρωγα πολλά λεφτά σε ταξίδια αλλά δεν παίζει αυτό προς το παρόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2014 στις 16:42 Η Ερινύς έγραψε: #104 15-12-14 16:42 Στυλό. Αγοράζω άπειρα (μπλε κατά προτίμηση, δεν μ' αρέσει το μαύρο μελάνι), και μετά χρησιμοποιώ από τα 50 που έχω το 1 μέχρι αηδίας επειδή το έχω συνηθίσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.358 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2021 στις 15:29 Η Eclipse έγραψε: #105 13-01-21 15:29 Τα κουλουρια Θεσσαλονίκης Οσα γίνεται την ημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2021 στις 17:32 Ο Monte Cristo: #106 14-01-21 17:32 Βενζίνη. Το πόση έχω κάψει σε βόλτες χωρίς προορισμό, δε λέγεται. Ζητείται κόρη βενζινά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Appolon charmander orchidea Meow harry akritas gregory nub Εχέμυθη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Στυλό. Αγοράζω άπειρα (μπλε κατά προτίμηση, δεν μ' αρέσει το μαύρο μελάνι), και μετά χρησιμοποιώ από τα 50 που έχω το 1 μέχρι αηδίας επειδή το έχω συνηθίσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.358 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2021 στις 15:29 Η Eclipse έγραψε: #105 13-01-21 15:29 Τα κουλουρια Θεσσαλονίκης Οσα γίνεται την ημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2021 στις 17:32 Ο Monte Cristo: #106 14-01-21 17:32 Βενζίνη. Το πόση έχω κάψει σε βόλτες χωρίς προορισμό, δε λέγεται. Ζητείται κόρη βενζινά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Τα κουλουρια Θεσσαλονίκης Οσα γίνεται την ημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2021 στις 17:32 Ο Monte Cristo: #106 14-01-21 17:32 Βενζίνη. Το πόση έχω κάψει σε βόλτες χωρίς προορισμό, δε λέγεται. Ζητείται κόρη βενζινά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βενζίνη. Το πόση έχω κάψει σε βόλτες χωρίς προορισμό, δε λέγεται. Ζητείται κόρη βενζινά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.