Μικρές (ή και μεγαλύτερες) σπατάλες που μας ευχαριστούν!

large.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

XikYy0m73gffKgswx8xlXaXnVRSvQ1tFBSxton6N-1.jpg

Ο,τι μου μενει μου το τρωνε οι αεροπορικες. Τι να κανουμε, ο καθενας με τα γουστα του.

Δευτερη σπαταλη που κανω, πολυ μικροτερη βεβαια, ειναι οι καφεδες, απλα αυτη γινεται σε καθημερινη βαση. Ποτε καφε απο Γρηγορη, Everest και λοιπα, μονο αν δεν παιζει μια. Ο καλος καφες σου φτιαχνει τη μερα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θυμήθηκα και γω κάτι.. Έχω κόλλημα με τις κούπες (για τον καφέ στυλ). Τρελαίνομαι με τα σχεδιάκια και τέτοια. Επίσης αν είχα οικονομική άνεση θα έτρωγα πολλά λεφτά σε ταξίδια αλλά δεν παίζει αυτό προς το παρόν.

Στυλό.
Αγοράζω άπειρα (μπλε κατά προτίμηση, δεν μ' αρέσει το μαύρο μελάνι), και μετά χρησιμοποιώ από τα 50 που έχω το 1 μέχρι αηδίας επειδή το έχω συνηθίσει. :P

Τα κουλουρια Θεσσαλονίκης 😭 Οσα γίνεται την ημέρα 👀

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βενζίνη. Το πόση έχω κάψει σε βόλτες χωρίς προορισμό, δε λέγεται. Ζητείται κόρη βενζινά!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back