είσαι γλυκύτατος! Έχεις κάνει και βοηθός φαρμακοποιού; Γελώ, που ξέρεις και τιμές!
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Μαρτίου 2025
Σας έχω πει για έναν ουρολόγο, που επιβλέπει τη μαμά 92. Αυτός είναι απόφοιτος Πανεπιστημίου Αθηνών, δηλ Ελλάδα, αλλά είναι πολύ προσεχτικός με αντιβιώσεις. Λοιπόν, της μαμάς της βρέθηκε βαρβάτο μικρόβιο, ψευδομονάδα, που όμως της προκαλούσε μόνο τσούξιμο, όχι λοίμωξη. Ο παθολόγος έδωσε εκεί μια αντιβίωση, μάλλον δεν το έπιασε, οι ενοχλήσεις ξαναήρθαν. Ήρθε λοιπόν ο ουρολόγος, είδε την κλινική εικόνα και είπε, πως η λύση, είναι, να αποφεύγει όλα τα αντιβιωτικά, για να δυναμώσει ο οργανισμός και να αποδυναμώσει το μικρόβιο. Ρε παιδιά, δεν ξέρω, τι γίνεται ασφαλώς, την έχουμε με πλύσιμο χαμομηλάκια κλπ αλλά έχει ήδη μια μικρή βελτίωση. Και λέω, κοίτα, είδε 92 χρονών άνθρωπο με καθαρό οργανισμό από φάρμακα, εκτίμησε πως θα δυναμώσει και πάει προς την επαναστατική μέθοδο. Τώρα αυτός είτε θα την πεθάνει, είτε θα τη δυναμώσει. Είμαστε σε πείραμα. Αλλά ρε παιδιά, εγώ συμφωνώ με τη μέθοδό του. Είναι 92 και της εξασκεί το ανοσοποιητικό. Θα σας πω νεώτερα