• Σας ενημερώνουμε ότι η κατηγορία δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση την επίσκεψη σας σε επαγγελματία ιατρό.

Το σύνολο του περιεχομένου της κατηγορίας αυτής, όπως κείμενα, γραφικά, εικόνες, πληροφορίες που λαμβάνονται από δικαιούχους διαφήμισης, είναι καθαρά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν προορίζεται να είναι υποκατάστατο για την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή θεραπεία. Δεν αποτελεί υποκατάστατο ιατρικής εξέτασης, ούτε αντικαθιστά την ανάγκη για υπηρεσίες που παρέχονται από επαγγελματία ιατρό. Πάντοτε να ζητάτε τη συμβουλή του ιατρού σας πριν πάρετε οποιαδήποτε συνταγή ή φάρμακο. Μόνο ο ιατρός σας μπορεί να σας δώσει συμβουλές για το τι είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

Μικρές ιατρικές γνώσεις

Με αυτό παίζει να κινείς το αμάξι σου.
Ο,τι πρέπει για να πας στον τάφο όσο πιο γρήγορα γίνεται με καθημερινή κατανάλωση.
ε ενταξει ..10-20 μερες χρηση ..ουτε πρου πρου δεν θα κανει το αμαξι να παρει μπροστα.

Υπάρχει κάποιο κολπάκι που να το κάνεις για να ΜΗ σε πιάσει λόξυγγας; Εκ των προτέρων δηλαδή😭

Υπάρχει κάποιο κολπάκι που να το κάνεις για να ΜΗ σε πιάσει λόξυγγας; Εκ των προτέρων δηλαδή😭
Ο λοξυγκας ειναι παραξενες συσπασεις του διαφραγματος.
Αν πινουμε κατι ανθρακουχο το σταματαμε.
Αν ειμαστε σπιτι φερνουμε τα γονατα στο στηθος και τα σφιγουμε με τα χερια για να υποχρεωσουμε το διαφραγμα να ζοριστει στη αναπνοη και να σταματησει τις μαλακιες.
Αν ειμαστε εξω ή μεσα
Βαζουμε ζαχαρι κατω απο την γλωσσα... Η ζαχαρη αποροφατε αμεσα και ειναι ηρεμιστικο του νευρικου.
Πινουμε γουλιτσες νερο .. εστι παραπλαναμε το διαγραγμα να δωσει προτεραιοτητα στην καταπωση.
Παιρνουμε βαθια αναπνοη και κραταμε την εκπνοη...ετσι φερνουμε το διαφραγμα σε κατασταση κινδυνου και να το ξανασκεφτει.
Αρχιζουμε τα ρουφιχτα φιλια διαρκειας... καλα αυτο παιζει για την ευχαρίστηση πιο πολυ.

1757276486245.png

Ο λοξυγκας ειναι παραξενες συσπασεις του διαφραγματος.
Αν πινουμε κατι ανθρακουχο το σταματαμε.
Αν ειμαστε σπιτι φερνουμε τα γονατα στο στηθος και τα σφιγουμε με τα χερια για να υποχρεωσουμε το διαφραγμα να ζοριστει στη αναπνοη και να σταματησει τις μαλακιες.
Αν ειμαστε εξω ή μεσα
Βαζουμε ζαχαρι κατω απο την γλωσσα... Η ζαχαρη αποροφατε αμεσα και ειναι ηρεμιστικο του νευρικου.
Πινουμε γουλιτσες νερο .. εστι παραπλαναμε το διαγραγμα να δωσει προτεραιοτητα στην καταπωση.
Παιρνουμε βαθια αναπνοη και κραταμε την εκπνοη...ετσι φερνουμε το διαφραγμα σε κατασταση κινδυνου και να το ξανασκεφτει.
Αρχιζουμε τα ρουφιχτα φιλια διαρκειας... καλα αυτο παιζει για την ευχαρίστηση πιο πολυ.

1757276486245.png
Εγω που θα είμαι έξω και μάλιστα σε θέατρο για ακρόαση και με έπιασε χωρίς λόγο αυτός ο φόβος, τι να έχω μαζί μου; 😭

Εγω που θα είμαι έξω και μάλιστα σε θέατρο για ακρόαση και με έπιασε χωρίς λόγο αυτός ο φόβος, τι να έχω μαζί μου; 😭
Μακροστενες ζαχαριστες απο το εβερεστ και μπουκαλακι νερο..και θαρος.
Υπαρχει και ενα σωτηριο φαρμακο που λεγετε λαξοτανιλ ( λιγακι) που σε κανει φιτ... καθαρη σκεψη και ψυχραιμια και οχι φοβο και οχι αγχος...αλλα να μας το πει ο fokos.

Όχι που δεν θα την πάθαινα μια μέρα πριν τη σημαντικότερη ακρόαση. Είπα κι εγώ πολύ τυχερή είμαι φέτος☠️

πονόλαιμος😭 και αύριο πρέπει να πιάσω πάρα πολύ ψιλές νότες. Εκπληκτικό.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Α ωραία βρήκα κάτι στρεπφεν στο σπίτι. Θα πάρω μια.

Τελευταία επεξεργασία:
Όχι που δεν θα την πάθαινα μια μέρα πριν τη σημαντικότερη ακρόαση. Είπα κι εγώ πολύ τυχερή είμαι φέτος☠️

πονόλαιμος😭 και αύριο πρέπει να πιάσω πάρα πολύ ψιλές νότες. Εκπληκτικό.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Α ωραία βρήκα κάτι στρεπφεν στο σπίτι. Θα πάρω μια.
Αν θες γρηγορη αναρωση ..γαργαρες και αυριο εισαι οκ...κατω απο 10 αρικο ειναι
1757322811272.png

Ελπίζω να την έπαθα από κλιματιστικό και όχι από ίωση😭
Κρυωμα ειναι... η ιογενής αμυγδαλιτιδα ειναι σπανια στην ηλικια σου ,δεν ειναι η εποχη της ..και θα το ηξερες αν ειχες τετοια ευαισθησια .
Aυτη θελει και τις γαργαρες αλλα και augmentin...

EΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ.

Φίλε @Ουριήλ , θα έλεγα να συνεχίζαμε εδώ την κουβέντα περί στρεπτόκοκκου.
Άκου ένα σύντομο ιστορικό. Τα λέω, για να δεις περίπου, πώς εξελλίχθηκε σε μένα η περιπέτεια του στρεπτόκοκκου:
Σαν παιδί είχα συχνά πυώδεις αμυγδαλές, τις αντιμετωπίζαμε με πενικιλλίνη.
Το 1992 έπαθα εδώ στη Γερμανία αμυγδαλίτιδα με 40 πυρετό, χάλια. Δεν μπόρεσα να πάω στο γιατρό, πήγα όταν συνήλθα λίγο. Τότε αυτός έκανε εξέτσαση, νομίζω ούρων, για νεφρά και μου σύστησε χαμομήλι με λεμόνι και μέλι.
Ξανααρρώστησα το 2000. Πάλι δεν πήγα αμέσως στο γιατρό, πάλι δεν πήρα αντιβίωση.
Ξαναέπαθα το 2003. Εκεί ο ίδιος ο γιατρός άρχισε να ανησυχεί. Μου έδωσε αντιβίωση και μου έκανε εξετάσεις. Βρήκε τον τίτλο πολύ ανεβασμένο και με έστειλε σε ΩΡΛ. Στο μεταξύ η 10ήμερη πενικιλλίνη δεν έκανε δουλειά.... τι να πω. Μια βδομάδα μετά το τέλος της πενικιλλίνης, ξανααρρώστησα. Μου έδωσε ο ΩΡΛ άλλη μια εφταήμερη 1000άρα. Στο μεταξύ μου σύστησε εξαγωγή! Δυόμιση βδομάδες μετά το νέο αντιβιωτικό, ξανααρρώστησα. Εκεί φοβήθηκα κι πήγα σε ΩΡΛ ομοιπαθητική. Αυτή μου εξήγησε όλους τους κινδύνους του στρεπτόκοκκου, μου έκανε τεστ, ήταν θετικό, αλλά, απελπισμένη καθώς ήμουν, ρίσκαρα να ακολουθήσω την ομοιπαθητική θεραπεία, ούτε επέμβαση, ούτε αντιβιοτικά. Επίσης κάποιος απ τους γιατρούς, δε θυμάμαι ποιος, μου είπε, πως υπάρχει πιθανότητα, ο στρεπτόκοκκος να έχει κάνει κρύπτες και να μην θεραπεύεται εύκολα. Πως ο <<τίτλος>> ήταν μια μονάδα μέτρησης αντισωμάτων του οργανισμού εναντίον του στρεπτόκοκκου. Κατά πόσο όμως αυτά τα αντισώματα από μόνα μους μπορούν να προσβάλλουν τα νεφρά πχ, αυτό κανένας δεν μου το είπε με σιγουριά.
Μετά από 2 χρόνια ομοιοπαθητική θεραπεία, νομίζω πως πέρασαν και οι πόνοι και όλα (Δόξα Σοι).
Το 2007 ξαναέπαθα μια αμυγδαλίτιδα, αλλά πολύ πιο ελαφριά, πήρα 7 μερες πενικιλλίνη και καπάκι 3 μέρες Zithromax. Η ιδια η ομοιπαθητική ΩΡΛ το έδωσε, είπε πως χτυπά τις κρύπτες.
Από τότε δεν ξανααρρώστησα.
Είναι δύσκολη η επιστήμη σας.

Οντως, οπως ειχα αναφερει, ο στρεπτοκοκκος ειναι ενα επικίνδυνο βακτηριο που διαρκώς ψάχνει ευκαιρία να προκαλέσει λοιμωξη. Μόλις προκαλέσει ειτε στο δέρμα ειτε στις αμυγδαλές δεν λέει να σταματήσει.

Ο οργανισμός για να τον αντιμετωπίσει εξαντλειει κάθε δύναμη και όπλο απο το ανωσοπποητικο σύστημα σε Τ λεμφοκυτταρα κυριως, για αυτο βλέπουμε μετεπειτα άλλες παθήσεις να προκαλούνται οπως Post streptococcal glomerulonephritis, rheumatic fever. Δηλαδη ακομα και αν θεραπευτεις απο τον στρεπτοκοκκο, έχουν δημιουργηθεί τοσα πολλα όπλα που το περιβάλλον (σκέψου το σώμα σου) δεν το αντέχει, ιδιαίτερα με τις πρωτεΐνες που ο στρεπτοκοκκος εχει, που προκαλουν και αλλες παθησεις.

Σε θεραπεια, ποτε μα ποτε δεν θα συνιστούσα ομοιοπαθητικη, για εμενα ειναι σαν τις παλιές εποχες που έπαιρναν πέτρες γιατι εχει καποια ενέργεια και τις έβαζαν πάνω σε πληγές για θεραπεια.

Όσον αφορά τη θεραπεια μπορω να σου πω οτι μεχρι και σημερα οι γιατροί χρησιμοποιούν τα ιδια φάρμακα. Πενικιλλινη και αν δεν λειτουργήσει καμια Macrolides οπως ανέφερες, η Δούκισσα τα ξέρει καλυτερα. Αλλα φαντάσου, πόσα χρονια που χρησιμοποιούν τα ιδια και τα ιδια φαρμακα, το βακτηριο μαθαίνει. Οταν πεθάνουν ολα τα βακτηρια και μείνει 1% που δεν πέθανε απο αυτο, μπορω να σου πω αυτο το 1% θα αναπτυχθεί και θα εχει μάθει το οπλοστάσιο μας. Για αυτό και οι γιατροί χρησιμοποιούν φσρμακα στο τελος δεν θα λειτουργήσουν καν. Χωρίς αντιβιογραμμα σε περιπτώσεις οπως αυτήν που είχες, αγωγή δεν μπορει να χορηγηθεί.

Σχετικα με της κρυπτες ναι, υπάρχει περιπτωση, οχι άμεσα απο το βακτηριο αλλα εμμεσα απο τον ιδιο τον οργανισμό με συνεπεια να επιβαρύνει και αλλο την κατάσταση. Αλλα μρχρι και σημερα Τούβλο, λύση δεν έχουν βρει πάνω σε αυτά τα βακτηρια ποσο μαλλον στον Στσφυλοκκο, E.coli κτλ. Κανουν κατι δοκιμές αλλα...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back