Κοίτα δεν θα σου πω τίποτα άλλο για το πρώτο κομμάτι,έχω πληγωθεί πολύ και ξέρω πως νιώθεις.Δεν θα το κάνω χειρότερα,ωστόσο σου εύχομαι ολόψυχα να βρεις κάποιον που πραγματικά να νοιάζεται για εσένα γιατί το αξίζεις εσύ όπως και κάθε άνθρωπος

'Ακου και το άλλο,εγώ πάντα είχα μικρές παρέες αν και σοβαρή που ήμουν πάντα έκανα πλάκες,τους έκανα να λιώνουνε από τα γέλια μέχρι που "απαιτούσαν" να τους κάνω να γελάνε,ήμουν υποχειριό τους.Δεν νοιαζόντουσαν,το ήξερα αλλά δεν μίλαγα.Τα κράταγα όλα μέσα μου,κλείστηκα στον εαυτό μου και όταν έβγαινα έξω "μου έκαναν και την χάρη".Ποτέ κανείς δεν με βοήθησε,ποτέ κανείς δεν κατάλαβε πως νιώθω,κανείς δεν είδε ποια πραγματικά είμαι.Δεν με ένοιαζε τίποτα,δεν μίλαγα σε κανέναν και που και που έβγαινα μαζί τους.Ένιωθα σαν ξέφραγο αμπέλι,δεν ταίριαζα πουθενά.Μετά από μερικά χρόνια βρήκα κάποια που παρόλο που δεν ταιριάζαμε αρκετά με καταλάβαινε (στην αρχή δεν ήθελα καν να το δω,αλλά μετά το είδα),την είδα πως νοιάζεται για εμένα αν και είμαι ένα σκουλίκι και ασήμαντη μπροστά της,με βοήθησε να γίνω καλύτερη,και της είμαι ευγνώμων για αυτό.Με ξέρει ποιο καλά και από εμένα,ξέρει τι σκέφτομαι,πως νιώθω τα πάντα.Ώρες ώρες εύχομαι να ήταν αγόρι

Δεν είναι όλα τόσο τέλεια όμως,τίποτα δεν είναι όπως ακούγεται.
Και αν νομίζεις πως είσαι συναισθηματικός (που δηλαδή αν είσαι,είσαι ένα όνειρο,είδος προς εξαφάνιση,missing

) μην αφήσεις να σβήσει αυτό.Μην χάσεις όλα τα καλά που έχεις,κάποια/ος θα τα εκτιμήσει κάποτε

Δεν είναι/είμαστε όλοι ίδιοι.Μην μας βάζεις στο ίδιο τσουβάλι και ίσως εγώ να είμαι ή νομίζεις πως είμαι έτσι αλλά κάποιοι κάνουν την διαφορά.