EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

20-03-21

23:01
Μα ολοι ψαχνουμε. Δεν ειπε κανεις το αντιθετο.Σεβαστες ολες οι αποψεις, αλλα οπως ειπα εχω τις επιτυχιες μου αλλα δε μου εχει κανει καποια το ''κλικ'' απο αυτες που εχω γνωρισει. Δηλαδη, δεν ειναι οτι πλασσαρω μονο την εμφανιση. Ξερω τι θελω και δε θελω να συμβιβαστω (οπως καποιος ειπε). Βλεπω γνωστους που εχουν σχεση και οι περισσοτεροι συμβιβαζονται σε καταστασεις και οταν τους τυχει κατι καλυτερο χωριζουν στο δευτερολεπτο. Εννοειται οτι υπαρχουν και εξαιρεσεις που υπαρχει πραγματικη αγαπη αλλα ειναι λιγες. Με τον εαυτο μου τα εχω πολυ καλα γι αυτο αλλωστε δε σκεφτομουν καν οτι ειμαι μονος τοσο καιρο. Το τελευταιο διαστημα το σκεφτομαι.
Γιωτα, αυτο το απο επιλογη 3 χρονια δε μπορω να το καταλαβω. Αντε να εισαι απο επιλογη 1-2 χρονια αλλα τα 3 δικα σου και τα 5 δικα μου πιστευω οτι δεν ειναι απο επιλογη αλλα επειδη δε βρισκουμε αυτο που ψαχνουμε. Οποτε δεν ειμαστε απο επιλογη, απλα ψαχνομαστε για κατι συγκεκριμενο οπως εγραψες κι εσυ. Εκλαψα με το τραγουδι χαχα, το βαζω και το ακουω τις τελευταιες μερες και το ζω μονος μου χαχα.
Εβανεσενς, το θεμα δεν ειναι να γνωρισω νεο κοσμο. Οπως εγραψα εχω παρεες και γνωριζω κατα καιρους νεα ατομα αλλα δε ξερω γιατι δεν εχει κατσει κατι. Το βλεπω και απο την παρεα μου οτι απορριπτει πολυ ευκολα ατομα που ενδιαφερονται. Οπως κι εγω. Απορριπτω κοπελες που ενδιαφερονται γιατι δεν ειναι αυτο που ψαχνω. Μαλλον οι παρεες μου κι εγω οπως και πολλοι συνομηλικοι που μιλαω, βαζουμε υψηλα στανταρτς και στο τελος μενουμε μονοι μας. Καλα μη φανταστειτε οτι ειμαστε τιποτα ψωνια και εχουμε πολυ υψηλα στανταρτς αλλα υπαρχει πολλη σαπιλα εκει εξω. Και εννοω απο θεμα χαρακτηρα. Εμφανιση κοιταω σε λογικα πλαισια, δε περιμενω να ερθει η τελεια γκομεναρα αλλα μην ειναι και κανενα τερας.
Προσεξε ομως ισως να φταινε τα στανταρς ναι. Αναλογα τα ατομα βεβαίως αν ειναι επιλεκτικα πολυ. Το απολυτο δεκαρι δεν υπαρχει πουθενα και το ξερεις.
Τι γινεται τωρα.
Εγω παντα εδινα ευκαιριες και γνωριμιες. Τι θελω να πω μην απορριπτετε τοσο ευκολα τους αλλους, δεν είπα να συμβιβαστεις με κατι ανυποφορο για σενα οχι. Αλλα να μην εισαι τερμα αρνητικος σε ολα. Δες ας πουμε και την τελευταια κοπελα που συναντησες λεμε τωρα δωστης μια ευκαιρια να τη γνωρίσεις παραπανω. Αυτη ειναι η σκεψη μου και η προτροπη μου. Μαθαμε να λεμε ευκολα και αμεσως οχι και δεν το εξεταζουμε κι αν οντως ειναι αυτο που ψαχνουμε?
Θα το καταλαβεις ειναι η απαντηση μου.
Θα σου κανει κλικ θα θελεις να εισαι περισσοτερες ωρες μαζι της, ειναι η ελξη ναι αλλα ειναι και τι μας βγαζει και ο άλλος και τι βγαζουμε εμεις. Η συγχρονη εποχη δυστυχως μας εκανε fast track στις σχεσεις και στις γνωριμιες ισως επειδή πιστεύουμε ε και τι εγινε τοσες αλλες υπάρχουν με αυτη θα κατσω?
Να κανουμε γνωριμιες ναι.
Αλλα να μαθαινεις καλυτερα αν αξιζει η απορριψη σου.
Σιγουρα θα σε εχουν απορρίψει κι εσενα δεν το λεω γιαυτό. Το λεω οτι εκει που θα σου κανει κλικ θα θελεις να το ξαναδεις να ξαναπροσπαθησεις που λεμε.
Μην τα θεωρειτε ολα δεδομενα. Καποια στιγμη περνανε και τα χρονια και φευγουν και οι άνθρωποι και ελαττωνονται και οι γνωριμιες και οι ευκαιριες και μετα καλε μου φιλε συμβιβαζεσαι θες δε θες.
Δεν συμβαινει σε ολους.
Να γνωριζετε ατομα να βλέπετε αν ταιριαζετε ναι αλλα να μην ειστε και τοσο αυστηροι. Αυτο θελω να πω.
Βεβαια οι σχεσεις ειναι ενα μεγαλο κεφαλαιο που ο καθενας κανει οτι θελει μονος.
Αλιμονο γνωμες γράφουμε εδω μην παρεξηγηθουμε κιολας.
Ο καθενας κανει αυτο που θελει και τον εκφραζει!
Chem2000
Διάσημο μέλος
Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.138 μηνύματα.

20-03-21

23:02
Πες το κι έτσι.Ψάχνουμε κάτι συγκεκριμένο και δε το βρίσκουμε.Η μπορεί να το έχουμε βρει αλλά λόγω κοβιντ τα πράγματα είναι δύσκολα.Ας κάνουμε λίγο υπομονή,στη τελική θέλω να πιστεύω το καλοκαιράκι θα είμαστε free.Αν και θα μας γ@μησει λίγο η σχολή χαχαχα.Πάρε και μια ΝατασούλαΣεβαστες ολες οι αποψεις, αλλα οπως ειπα εχω τις επιτυχιες μου αλλα δε μου εχει κανει καποια το ''κλικ'' απο αυτες που εχω γνωρισει. Δηλαδη, δεν ειναι οτι πλασσαρω μονο την εμφανιση. Ξερω τι θελω και δε θελω να συμβιβαστω (οπως καποιος ειπε). Βλεπω γνωστους που εχουν σχεση και οι περισσοτεροι συμβιβαζονται σε καταστασεις και οταν τους τυχει κατι καλυτερο χωριζουν στο δευτερολεπτο. Εννοειται οτι υπαρχουν και εξαιρεσεις που υπαρχει πραγματικη αγαπη αλλα ειναι λιγες. Με τον εαυτο μου τα εχω πολυ καλα γι αυτο αλλωστε δε σκεφτομουν καν οτι ειμαι μονος τοσο καιρο. Το τελευταιο διαστημα το σκεφτομαι.
Γιωτα, αυτο το απο επιλογη 3 χρονια δε μπορω να το καταλαβω. Αντε να εισαι απο επιλογη 1-2 χρονια αλλα τα 3 δικα σου και τα 5 δικα μου πιστευω οτι δεν ειναι απο επιλογη αλλα επειδη δε βρισκουμε αυτο που ψαχνουμε. Οποτε δεν ειμαστε απο επιλογη, απλα ψαχνομαστε για κατι συγκεκριμενο οπως εγραψες κι εσυ. Εκλαψα με το τραγουδι χαχα, το βαζω και το ακουω τις τελευταιες μερες και το ζω μονος μου χαχα.
Εβανεσενς, το θεμα δεν ειναι να γνωρισω νεο κοσμο. Οπως εγραψα εχω παρεες και γνωριζω κατα καιρους νεα ατομα αλλα δε ξερω γιατι δεν εχει κατσει κατι. Το βλεπω και απο την παρεα μου οτι απορριπτει πολυ ευκολα ατομα που ενδιαφερονται. Οπως κι εγω. Απορριπτω κοπελες που ενδιαφερονται γιατι δεν ειναι αυτο που ψαχνω. Μαλλον οι παρεες μου κι εγω οπως και πολλοι συνομηλικοι που μιλαω, βαζουμε υψηλα στανταρτς και στο τελος μενουμε μονοι μας. Καλα μη φανταστειτε οτι ειμαστε τιποτα ψωνια και εχουμε πολυ υψηλα στανταρτς αλλα υπαρχει πολλη σαπιλα εκει εξω. Και εννοω απο θεμα χαρακτηρα. Εμφανιση κοιταω σε λογικα πλαισια, δε περιμενω να ερθει η τελεια γκομεναρα αλλα μην ειναι και κανενα τερας.
JJohn1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο JJohn1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 273 μηνύματα.

20-03-21

23:54
Love is a lie, change my mind.Εννοειται οτι υπαρχουν και εξαιρεσεις που υπαρχει πραγματικη αγαπη αλλα ειναι λιγες.
Εβανεσενς, το θεμα δεν ειναι να γνωρισω νεο κοσμο. Οπως εγραψα εχω παρεες και γνωριζω κατα καιρους νεα ατομα αλλα δε ξερω γιατι δεν εχει κατσει κατι.
οπως ειπα εχω τις επιτυχιες μου αλλα δε μου εχει κανει καποια το ''κλικ'' απο αυτες που εχω γνωρισει. Δηλαδη, δεν ειναι οτι πλασσαρω μονο την εμφανιση.
Something isn't adding up man.Καλα μη φανταστειτε οτι ειμαστε τιποτα ψωνια και εχουμε πολυ υψηλα στανταρτς αλλα υπαρχει πολλη σαπιλα εκει εξω. Και εννοω απο θεμα χαρακτηρα. Εμφανιση κοιταω σε λογικα πλαισια, δε περιμενω να ερθει η τελεια γκομεναρα αλλα μην ειναι και κανενα τερας.

Μπορείς να μου εξηγήσεις τι κάνει κάποια "Ακατάλληλη" σε θέμα χαρακτήρα?
Jack of Spades
Διακεκριμένο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.672 μηνύματα.

21-03-21

00:45
Τι θέλεις λοιπόν;Δηλαδη, δεν ειναι οτι πλασσαρω μονο την εμφανιση. Ξερω τι θελω και δε θελω να συμβιβαστω (οπως καποιος ειπε).

22-03-21

20:35
Μα και δυο ρηχοί άνθρωποι ποιοτική σχέση θεωρούν οτι έχουν. Δεν υπάρχει κανείς να λέει "τί ωραία που περνάω σε μια ρηχή σχέση που έχω".Δηλαδή αυτοί που δεν προφέρουν "ποιοτικά" προϊόντα δεν μπορούν να κάνουν σχέσεις; Πχ ένας άνθρωπος ρηχός δεν μπορεί να σχετιστεί μ' έναν εξίσου ρηχό άνθρωπο και να τα πηγαίνουν και μια χαρά; Όπου ρηχός βάλτε χαζός, ακαλλιέργητος ή ό,τι άλλο σας αρέσει. Δεν νομίζω ότι παίζουν τόσο ρόλο τα ενδιαφέροντα σε μια σοβαρή σχέση αλλά να μπορέσουν αυτοί οι δύο άνθρωποι να ταιριάξουν και να έχουν έναν παρόμοιο τρόπο θέασης της ζωής.
Δεν ανέφερα πουθενά ενδιαφέροντα. Ανέφερα ποιότητα σε αυτά που προσφέρει κάποιος. Η λέξη "προϊόν" χρησιμοποιήθηκε μεταφορικά.
Ακριβώς. Απλά κάποιοι πολλές φορές διαφωνούν απλά για να διαφωνήσουν.Νομίζω πως γράψατε το ίδιο με διαφορετικό τρόπο προσέγγισης.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

23-03-21

16:00
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.825 μηνύματα.

23-03-21

20:03
Κουρασμένε έχεις δει λίγο πως κάνουν νέες γνωριμίες γενικά οι Έλληνες; Προσωπικά δεν μου αρέσει ο τρόπος αυτός όταν ξεκινάει με αυτογκόλ και προκαταλείψεις. Εκεί πρέπει να δούμε τι πρόβλημα υπάρχει. 

Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5.302 μηνύματα.

24-03-21

11:04
Νομίζω ότι έχεις δώσει μόνος σου την απάντηση στα ερωτήματά σου. Ψάχνεις κάτι πολύ συγκεκριμένο και απ' τη στιγμή που είσαι καλά και μόνος σου, δεν υπάρχει κάποιος παράγοντας που να σε πιέζει να ρίξεις τα στάνταρ σου για να μπεις σε σχέση. Προσοχή μόνο μην απορρίπτεις άτομα βιαστικά και χωρίς μια ευκαιρία πρώτα, γιατί τότε ίσως όντως σου γυρίσει μπούμερανγκ. Προσωπικά πάντως δεν το βρίσκω κακό να μένεις μόνος σου είτε για 2, είτε για 3 είτε για 10 χρόνια, εφόσον μπορείς να καταλάβεις πότε βρήκες αυτό που πραγματικά θες και να μπορείς να το διεκδικήσεις. Αυτογνωσία να υπάρχει...
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 26.023 μηνύματα.

24-03-21

11:23
Προσωπικά πάντως δεν το βρίσκω κακό να μένεις μόνος σου είτε για 2, είτε για 3 είτε για 10 χρόνια, εφόσον μπορείς να καταλάβεις πότε βρήκες αυτό που πραγματικά θες και να μπορείς να το διεκδικήσεις. Αυτογνωσία να υπάρχει...
Η αλήθεια είναι ότι ουτε εγώ προσωπικα βρίσκω κάποιο προβλημα να μείνει κάποιος μόνος για 10 χρόνια!!! Ειδικά βέβαια αν είναι και κάτω από 30 και κουρασμένος από τη ζωή!!! Αρκεί να χει κάνει κράτηση σε κανα μοναστήρι!!! Καλου κακου....
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5.302 μηνύματα.

24-03-21

11:49
Η αλήθεια είναι ότι ουτε εγώ προσωπικα βρίσκω κάποιο προβλημα να μείνει κάποιος μόνος για 10 χρόνια!!! Ειδικά βέβαια αν είναι και κάτω από 30 και κουρασμένος από τη ζωή!!! Αρκεί να χει κάνει κράτηση σε κανα μοναστήρι!!! Καλου κακου....
Single =/= καμία ερωτική επαφή ή dating. Δεν αναφέρθηκα πουθενά σε κούραση ή οτιδήποτε άλλο.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 26.023 μηνύματα.

24-03-21

12:18
Το σημαντικοτερο λάθος των νέων είναι ότι είναι περισσοτερο αναποφάσιστοι από ότι πρεπει. Το βρίσκω υπερβολή να μείνει κάποιος μόνος του πανω απο 2 βαριά χρόνια. Σημαίνει ότι έχει και αλλα θέματα τα οποία πρεπει να συζητήσει με έναν ειδικό.
Jack of Spades
Διακεκριμένο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.672 μηνύματα.

24-03-21

12:28
Αν ήταν έτσι όπως τα λες δε θα έμπαινε καν στη διαδικασία να προβληματιστεί γι' αυτό και να μπει να γραφτεί και σε forum να το συζητήσει...απλά δεν ξέρει τι θέλει ο άνθρωπος!Νομίζω ότι έχεις δώσει μόνος σου την απάντηση στα ερωτήματά σου. Ψάχνεις κάτι πολύ συγκεκριμένο και απ' τη στιγμή που είσαι καλά και μόνος σου, δεν υπάρχει κάποιος παράγοντας που να σε πιέζει να ρίξεις τα στάνταρ σου για να μπεις σε σχέση. Προσοχή μόνο μην απορρίπτεις άτομα βιαστικά και χωρίς μια ευκαιρία πρώτα, γιατί τότε ίσως όντως σου γυρίσει μπούμερανγκ. Προσωπικά πάντως δεν το βρίσκω κακό να μένεις μόνος σου είτε για 2, είτε για 3 είτε για 10 χρόνια, εφόσον μπορείς να καταλάβεις πότε βρήκες αυτό που πραγματικά θες και να μπορείς να το διεκδικήσεις. Αυτογνωσία να υπάρχει...
JJohn1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο JJohn1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 273 μηνύματα.

24-03-21

12:36
Θέλω τηγανητό πάγο. Μα γιατί δεν βρίσκω αυτό που θέλω?
Συμβιβάζομαι και με βραστό

Συμβιβάζομαι και με βραστό
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.370 μηνύματα.

24-03-21

12:49
???????????????????????????????????????????????????????????? Error404και δεν βάζει κρασί στο νερό της.
Μπορείς ωστόσο και εσύ να ακούς τον ύμνο των απανταχού μπακούρηδων.

Guest 890013
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

24-03-21

12:53
O ίδιος ο LV θα ήταν ένα πολύ καλό προξενιό.Έχω μια γνωστή 34 ετών κουκλάρα και με λεφτά. Δεν ξέρει τι έχει και κάθε μέρα έχει και καινούρια LV τσάντα. Είναι μόνη της. Παρθένα επίσης. Γιατι; Επειδή έχει ανεβάσει πολύ τον πήχη και δεν βάζει κρασί στο νερό της. Το ένα της ξινιζει, το άλλο την ενοχλεί, την μια λέει δεν χρειάζεται κάποιον με λεφτά, την άλλη γκρινιάζει ότι δεν μπορεί να βρει κάποιον να της αγοράσει LV και της δίνει λεφτά ο μπαμπάς της. Όπως βλέπεις δεν έχει σημασία η εμφάνιση, το πορτοφόλι ή οτιδήποτε άλλο αλλά εσύ ο ίδιος. Μήπως έχεις ανεβάσει και εσύ τον πήχη ψηλά; Τι ψάχνεις; Πώς το ψάχνεις; Έχεις δοκιμάσει να βγεις από την φούσκα σου;
Πι.ες : Αν αρνηθεί πάντως στέλνω πι εμ τα στοιχεία μου να συζητήσουμε τι θα κάνουμε με τα λεφτά.

vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
Ο vassilis498 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7.076 μηνύματα.

24-03-21

13:12
Ξεκινα να διαβαζεις βιβλια, να βλεπεις educational videos, να διαβαζεις βαθυστοχαστα αποθευγματα για τις σχεσεις (και οχι μονο), διαβασε αρθρα αυτοβελτιωσης, και γενικοτερα επενδυε τον χρονο σου, κανοντας δημιρουγικα πραγματα.
παραλίγο να μου βγει ο καφές απ' τη μύτη ρε φίλε
Guest 890013
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

24-03-21

13:25
Ειλικρινά δεν ξέρω τι θα πρότεινε στο αντίστοιχο θέμα έλλειψης σεξουαλικής ζωής/συναναστροφής πχ.παραλίγο να μου βγει ο καφές απ' τη μύτη ρε φίλε
Nelliel
Περιβόητο μέλος
Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.061 μηνύματα.

24-03-21

18:33
Τα ειπα αναποδα. Οταν καταλαβα το λαθος ηταν αργα να κανω επεξεργασια???????????????????????????????????????????????????????????? Error404
Μπορείς ωστόσο και εσύ να ακούς τον ύμνο των απανταχού μπακούρηδων.Μπακούρηδες όλων των χωρών ενωθείτε.

Ο καθενας αποφασιζει τι δρομο θα παρει και πως θα κινηθει. Κανουμε επιλογες. Το να ριχνουμε το φταιξιμο στους αλλους για την δικη μας πορεια δεν βοηθαει. Τωρα τελευταια εχω βγει με καμια δεκαρια τυπους. Ο ενας χειροτερος απο τον αλλο. Φταινε αυτοι; Οχι. Εγω φταιω γιατι εχω τους επελεξα με βαση συγκεκριμενα κριτηρια. Ειδα ομως οτι τα συγκεκριμενα κριτηρια με οδηγησαν σε τραγικα ραντεβου, οποτε η αμεσως επομενη κινηση ειναι να αλλαξω τα κριτηρια μου. Πολλες φορες χρειαζεται να κανουμε υποχωρησεις.
Μάξιμος
Διάσημο μέλος
Ο Μάξιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα.

24-03-21

19:49
unbelievableΤα ειπα αναποδα. Οταν καταλαβα το λαθος ηταν αργα να κανω επεξεργασια
Ο καθενας αποφασιζει τι δρομο θα παρει και πως θα κινηθει. Κανουμε επιλογες. Το να ριχνουμε το φταιξιμο στους αλλους για την δικη μας πορεια δεν βοηθαει. Τωρα τελευταια εχω βγει με καμια δεκαρια τυπους. Ο ενας χειροτερος απο τον αλλο. Φταινε αυτοι; Οχι. Εγω φταιω γιατι εχω τους επελεξα με βαση συγκεκριμενα κριτηρια. Ειδα ομως οτι τα συγκεκριμενα κριτηρια με οδηγησαν σε τραγικα ραντεβου, οποτε η αμεσως επομενη κινηση ειναι να αλλαξω τα κριτηρια μου. Πολλες φορες χρειαζεται να κανουμε υποχωρησεις.

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- neraida24
- Hased Babis
- χημεια4λαιφ
- Galini66
- Fin4
- Λουίζα86
- L0st
- giannhs2001
- kostas338
- Citylights
- Galaxiarch
- Javier7
- ggl
- Podiladim
- Cortes
- Λίνα
- ‘Makis’
- Jack of Spades
- harry akritas
- orchidea
- charmander
- Paragontas7000
- gwgw_5
- Funky
- Johnman97
- Viedo
- CoolCowboy
- AK-92
- Unseen skygge
- lop1
- CiNeFiL
- Dimitris2001
- Satan Claus
- LeoDel
- Αλκης Κ.
- Στεφανος56
- louminis
- fmarulezkd
- chester20080
- leo41
- Nickx
- SlimShady
- sokliap
- ιδιοτροπος
- eukleidhs1821
- Giannis2307
- azula
- gregory nub
- Athens2002
- Libertus
- don_vito
- Memetchi
- Mhtrogoal
- ag97
- johnietraf
- taketrance
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.