Ο δικός μου άντρας είναι ένας κουκλος που έχει κάνει πρωταθλητισμο στο παρελθον και που εννοείται τέτοια κουκλάρα που ήμουν κι εγώ δε θα κοιτουσα κάτι λιγότερο

που πλεον έχουμε χαλασει εμφανισιακά αλλά το παλευουμε....Εχουμε παρει κιλά κοιλιτσες πωπακια στηθακια ξέρεις...εγώ έχω κάνει κάτι γραμμουλες στο προσωπο...Εγώ έχω περάσει και ένα σωρό χειρουργεία στη κοιλιά. Θέλω να πω οκ τι να γίνει τώρα. Να με παρατησει γι'αυτό ; Δε βγαίνει δεν έχει φίλους από επιλογή, είναι λίγο μοναχικός τυπος, προτιμά ήσυχες δραστηριοτήτες όπως διάβασμα γυμναστική μουσική..
Τον κοιτάνε όταν βγαίνουμε έξω αλλά κοιτουν κι εμένα οπότε του αποσπά αυτό την προσοχη. Καλοταισμενη πρεπει να μαι κι εγώ για να ενδιδω και δεν εννοώ μέσω σεξ.
Να, πχχθες βράδυ είχε μια στοίβα πιατα κ ταψιά άπλυτα πηγα για υπνο κ σηκωθηκα με βαριά καρδιά για το τι με περιμενει να πλυνω... Η κουζίνα ελαμπε. Τα είχε πλυνει όλα είχε πεταξει κ σκουπίδια.
Με τάισε. Απόψε κάνω παρεα μαζί του αν κάτσει αν με νοεις.
Γιατί θα είμαι πιο ξεκουραστη... Γλιτωσα 1,5 ώρα από τη ζωή μου χάρη σε εκείνον.. Κ είδα μια σειρά στο νετφλιξ! Που εδώ και δέκα μέρες παλευω να δω όλο το επεισόδιο..
Αυτά είναι δουναι και λαβειν αγαπητέ μου....