Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Φεβρουαρίου 2024 στις 22:40 Ο Guest 765889: #181 10-02-24 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Είναι διασκεδαστικές οι οργισμένες αντιδράσεις των φανατικών ανδρακλάδων σε κάθε υπόνοια ότι μπορεί να μην είναι 100% αυτό που νομίζουν ότι είναι. Click για ανάπτυξη... Αν μιλάς για εμένα, εγώ είμαι. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2024 στις 22:43 Η Εριφύλη έγραψε: #182 10-02-24 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Απλά το είπα καθώς είπες ότι μειώνουμε τις ομοφυλόφιλες κοπέλες γεγονός που δεν ισχύει. Click για ανάπτυξη... Όταν ο άλλος λέει "οι ηθοποιοί είστε σεξουαλικά διεστραμμένοι" ναι, μάλλον κάποιος μειώνει.. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.125 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2024 στις 22:44 Ο American Economist: #183 10-02-24 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Όταν ο άλλος λέει "οι ηθοποιοί είστε σεξουαλικά διεστραμμένοι" ναι, μάλλον κάποιος μειώνει.. Click για ανάπτυξη... Ποιες το έγραψε αυτό?? Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2024 στις 22:46 Η Εριφύλη έγραψε: #184 10-02-24 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ποιες το έγραψε αυτό?? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Μιλάμε για έναν κλάδο που έχει πολλή σεξουαλική διαστροφή. Click για ανάπτυξη... Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Φεβρουαρίου 2024 στις 22:46 Ο Guest 030894: #185 10-02-24 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Απλά το είπα καθώς είπες ότι μειώνουμε τις ομοφυλόφιλες κοπέλες γεγονός που δεν ισχύει. Click για ανάπτυξη... Μα τωρα να μιλανε και οι λεσβιες για διακρισεις αν ειναι δυνατον. Τι να πουν δλδ και οι γκει που ολοι με τις προσβολες τις οποιες ακουνε, η τωρα με το θεμα της τεκνοθεσιας μονο κατα αυτων στρεφονται οι περισσοτεροι και λενε κατι για μητρικα φιλτρα. Αλλα οχι εκει, να ερθουν να θυματοποιηθουν να παρουν ολα τα φωτα πανω τους επειδη η μεγαλυτη προσβολη που ακουσαν ηταν οταν καποιος στο κλαμπ τους ειπε οτι θα της κανει στρειτ ή οτι ειναι ψαλιδοχερες τσιβιτσιλουδεζ. Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Φεβρουαρίου 2024 στις 22:55 Ο Guest 765889: #186 10-02-24 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Όταν ο άλλος λέει "οι ηθοποιοί είστε σεξουαλικά διεστραμμένοι" ναι, μάλλον κάποιος μειώνει.. Click για ανάπτυξη... Έχεις το επίπεδο κατανόησης γραπτού λόγου που είναι αναμενόμενο από έναν ηθοποιό. Εύγε τέκνο. Και για την ιστορία, η αρχική μου ρήση ήταν αυτή: Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Δεν γίνεται να είναι κάποιος ηθοποιός συντηρητικός και να πάει μπροστά. Για αυτό και τα θεωρείτε φυσιολογικά να λέτε τέτοιες μαλακίες. Μιλάμε για έναν κλάδο που έχει πολλή σεξουαλική διαστροφή. Click για ανάπτυξη... Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2024 στις 22:58 Η Εριφύλη έγραψε: #187 10-02-24 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Έχεις το επίπεδο κατανόησης γραπτού λόγου που είναι αναμενόμενο από έναν ηθοποιό. Εύγε τέκνο. Και για την ιστορία, η αρχική μου ρήση ήταν αυτή: Click για ανάπτυξη... Το ίδιο πράγμα είναι. Αποκαλείς τους ηθοποιούς σεξουαλικά διεστραμμένους γιατί; Επειδή είναι οι περισσότεροι ομοφυλόφιλοι ή bi.. μόνο και μόνο επειδή είσαι προκατειλημμένος. Συγγνώμη, αλλά άσε με να ξέρω καλύτερα τι παιδιά είναι οι ηθοποιοί, κάθε μέρα τους ζω. Εσύ δώσε βάση στο δικό σου επάγγελμα και πάψε να κατακρίνεις τα άλλα με τόση απέχθεια Ariana2018 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2024 στις 22:59 Η Ariana2018: #188 10-02-24 22:59 Δεν ξέρω ελπίζω πως όχι... Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Φεβρουαρίου 2024 στις 23:20 Ο Guest 765889: #189 10-02-24 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Το ίδιο πράγμα είναι. Αποκαλείς τους ηθοποιούς σεξουαλικά διεστραμμένους γιατί; Επειδή είναι οι περισσότεροι ομοφυλόφιλοι ή bi.. μόνο και μόνο επειδή είσαι προκατειλημμένος. Συγγνώμη, αλλά άσε με να ξέρω καλύτερα τι παιδιά είναι οι ηθοποιοί, κάθε μέρα τους ζω. Εσύ δώσε βάση στο δικό σου επάγγελμα και πάψε να κατακρίνεις τα άλλα με τόση απέχθεια Click για ανάπτυξη... Κανένα επάγγελμα δε κατακρίνω. Τουναντίον, μού αρέσει πάρα πολύ το θέατρο και πηγαίνω πολύ συχνά. Αυτό που δεν αντέχω είναι όταν κάποιος κάνει τη σεξουαλική του ταυτότητα όλη του τη προσωπικότητα. Και αυτό το φαινόμενο δυστυχώς λαμβάνει τεράστιες εκτάσεις πιο πολύ στο καλλιτεχνικό χώρο, γιατί λανθασμένα έχει καλλιεργηθεί η εντύπωση ότι μόνον οι ηθοποιοί είναι "προχω" και για να είναι κανείς "προχω" σημαίνει να ανέχεται τον κάθε ψυχανώμαλο ψυχοπαθή που παίζει scrabble με τη σεξουαλική και κοινωνική του ταυτότητα. Αλήθεια, που είναι οι φεμινίστριες τώρα που κυριολεκτικά οι ομοφυλόφιλοι τις μετατρέπουν σε μηχανήματα παραγωγής τέκνων για να τα υιοθετούν οι ίδιοι; Γιατί τόσο μόκο; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 02:41 Η Εριφύλη έγραψε: #190 11-02-24 02:41 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Κανένα επάγγελμα δε κατακρίνω. Τουναντίον, μού αρέσει πάρα πολύ το θέατρο και πηγαίνω πολύ συχνά. Αυτό που δεν αντέχω είναι όταν κάποιος κάνει τη σεξουαλική του ταυτότητα όλη του τη προσωπικότητα. Και αυτό το φαινόμενο δυστυχώς λαμβάνει τεράστιες εκτάσεις πιο πολύ στο καλλιτεχνικό χώρο, γιατί λανθασμένα έχει καλλιεργηθεί η εντύπωση ότι μόνον οι ηθοποιοί είναι "προχω" και για να είναι κανείς "προχω" σημαίνει να ανέχεται τον κάθε ψυχανώμαλο ψυχοπαθή που παίζει scrabble με τη σεξουαλική και κοινωνική του ταυτότητα. Αλήθεια, που είναι οι φεμινίστριες τώρα που κυριολεκτικά οι ομοφυλόφιλοι τις μετατρέπουν σε μηχανήματα παραγωγής τέκνων για να τα υιοθετούν οι ίδιοι; Γιατί τόσο μόκο; Click για ανάπτυξη... ΕΝΤΕΛΩΣ άλλο ζήτημα αυτό με τις παρένθετες, όπου έχω κι εγώ τις ενστάσεις μου.. Ναι, ούτε εγώ συμφωνώ με αυτό αλλά δεν θα το συζητήσω εδώ. Και ναι, οι ηθοποιοί τουλάχιστον έχουμε το θάρρος να το λέμε, δεν κρυβόμαστε Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 12:03 Ο Guest 765889: #191 11-02-24 12:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και ναι, οι ηθοποιοί τουλάχιστον έχουμε το θάρρος να το λέμε, δεν κρυβόμαστε Click για ανάπτυξη... Για καλό το λες αυτό; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 13:00 Η Εριφύλη έγραψε: #192 11-02-24 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Για καλό το λες αυτό; Click για ανάπτυξη... Χμμ, άρα εσύ προτιμάς να είναι ο άλλος παντρεμένος με γυναίκα και λίγο κρυφογκέι, πάρα να έχει το θάρρος και να το αποκαλύψει ε; οκ. Ναι, προφανώς και το λέω για καλό. Όπως το είπα, δεν κρυβόμαστε. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.525 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 13:53 Η glayki έγραψε: #193 11-02-24 13:53 Ο σεξουαλικός προσανατολισμός άπαξ και γίνει αντιληπτός από ένα άτομο δεν αλλάζει. Μπορεί να αποσιωποιηθει, να καταπιεστεί, να βιωθει, αλλά θα είναι εκεί. Το ότι πολλοί σε μεγαλύτερη ηλικία το συνειδητοποιούν είναι γιατί τότε τολμούν να το παραδεχτούν στον εαυτό τους. Ίσως κάτι να μην τους κολλουσε νωρίτερα στις σχέσεις τους και στις σεξουαλικές τους επαφές, αλλά να μην μπορούσαν να το προσδιορίσουν. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 13:58 Ο Buggs έγραψε: #194 11-02-24 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Pathiaris: Μερικά από πιο ισχυρά χριστιανικά λόμπι της Αμερικής θεωρούν ότι η ομοφυλοφιλία είναι μια διανοητική διαταραχή. Οργανώνουν τα στρατόπεδα μετατροπής για να "θεραπεύσουν" τους ομοφυλόφιλους και να τους μετατρέψουν σε ετεροφυλόφιλους με πολλές φορές καταστρεπτικές συνέπειες για τα άτομα αυτά. Click για ανάπτυξη... Τις τελευταίες 2 δεκαετίες παντως ολο αυτό που περιγράφετε φαίνεται να ισχύει για τους στρέιτ που θεωρούνται αυτοματα ομοφοβικοι, οπισθοδρομικοί και πρέπει να "θεραπευτούν"... palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:41 Ο palio_melos: #195 11-02-24 14:41 Διεστραμμένος είναι όποιος εισηγήθηκε την ένταξη του μολυβιού στο rock/paper/scissors και έσπασε την ωραία του κυκλικότητα. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.036 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 15:01 Ο ilias90 έγραψε: #196 11-02-24 15:01 Εν τω μεταξύ ενώ το προοδευτικό σκυλολόι έχει αναγάγει τον σεβασμό στον αυτοπροσδιορισμό του άλλου ως μέγιστη αρετή ξέρω' γω (εφόσον είσαι οτιδήποτε άλλο εκτός από στρέιτ, εννοείται), αν κάποιος θεωρεί εαυτόν 100% στρέιτ, είναι θύμα της πατριαρχικής ετεροκανονικότητας και προσπαθεί να κρύψει ότι κατά βάθος θέλει να το σελώσει το άλογο. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.302 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 15:03 Ο giannhs2001: #197 11-02-24 15:03 Κάποτε οι ομοφυλόφιλοι θεωρούνταν αφύσικοι που έλκονται με το ίδιο φύλο, διεστραμμένοι,γενετική ανωμαλία κ.λπ. Σήμερα οι ετεροφυλόφιλοι από μερικούς θεωρούνται αφύσικοι καθώς όλους μας έλκει η ψυχή και όχι το φύλο απλά ντρεπόμαστε να το παραδεχθούμε γιατί είμαστε «αντρακλάδες» με εύθραυστη αρρενωπότητα (fragile masculinity που ακούμε συνέχεια). Το να κάνει ο καθείς και η καθεμία αυτό που θέλει χωρίς να χώνει σε ένα καλάθι τους πάντες δεν ήτο ποτέ επιλογή... I love humanity. Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Διεστραμμένος είναι όποιος εισηγήθηκε την ένταξη του μολυβιού στο rock/paper/scissors και έσπασε την ωραία του κυκλικότητα. Click για ανάπτυξη... Ποτέ στη ζωή μου δεν δέχθηκα να παίξω αυτό το παιγνίδι με μολύβι. Πέτρα, ψαλίδι, χαρτί. ΤΕΛΟΣ. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.125 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 15:04 Ο American Economist: #198 11-02-24 15:04 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εν τω μεταξύ ενώ το προοδευτικό σκυλολόι έχει αναγάγει τον σεβασμό στον αυτοπροσδιορισμό του άλλου ως μέγιστη αρετή ξέρω' γω (εφόσον είσαι οτιδήποτε άλλο εκτός από στρέιτ, εννοείται), αν κάποιος θεωρεί εαυτόν 100% στρέιτ, είναι θύμα της πατριαρχικής ετεροκανονικότητας και προσπαθεί να κρύψει ότι κατά βάθος θέλει να το σελώσει το άλογο. Click για ανάπτυξη... Ε καλά δεν ξέρεις ότι ισχύει η δημοκρατία και η ελευθερία απόψεων με την προϋπόθεση να είσαι fully progressive?? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 First Προηγούμενη 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 108 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 User2350 johnsala taketrance Wonderkid Memetchi Εριφύλη American Economist touvlo iew Kate1914 giannhs2001 charmander Paragontas7000 Scandal dmav Luludaki camil iiTzArismaltor_ Ariana2018 Fernando_A Jack of Spades kordella suaimhneas ROM32 Libertus GeorgePap2003 J.Cameron Alessandra Eliza lugar kalhkardia Lathy globglogabgalab Mantri hirasawayui Georgiapon25 Johnny15 Μάρκος Βασίλης MarcoReus Meow CiNeFiL efi25 uni77 Μαυρίκιος panagiotis econ fockos Unseen skygge edweimaste Jocaste harry akritas Πα.Κ Ace of Spades jj! Trolling Stones Κλημεντίνη Metamorph Εχέμυθη Nickx Johnman97 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dias: Είναι διασκεδαστικές οι οργισμένες αντιδράσεις των φανατικών ανδρακλάδων σε κάθε υπόνοια ότι μπορεί να μην είναι 100% αυτό που νομίζουν ότι είναι. Click για ανάπτυξη... Αν μιλάς για εμένα, εγώ είμαι.
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2024 στις 22:43 Η Εριφύλη έγραψε: #182 10-02-24 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Απλά το είπα καθώς είπες ότι μειώνουμε τις ομοφυλόφιλες κοπέλες γεγονός που δεν ισχύει. Click για ανάπτυξη... Όταν ο άλλος λέει "οι ηθοποιοί είστε σεξουαλικά διεστραμμένοι" ναι, μάλλον κάποιος μειώνει.. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.125 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2024 στις 22:44 Ο American Economist: #183 10-02-24 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Όταν ο άλλος λέει "οι ηθοποιοί είστε σεξουαλικά διεστραμμένοι" ναι, μάλλον κάποιος μειώνει.. Click για ανάπτυξη... Ποιες το έγραψε αυτό?? Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2024 στις 22:46 Η Εριφύλη έγραψε: #184 10-02-24 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ποιες το έγραψε αυτό?? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Μιλάμε για έναν κλάδο που έχει πολλή σεξουαλική διαστροφή. Click για ανάπτυξη... Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Φεβρουαρίου 2024 στις 22:46 Ο Guest 030894: #185 10-02-24 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Απλά το είπα καθώς είπες ότι μειώνουμε τις ομοφυλόφιλες κοπέλες γεγονός που δεν ισχύει. Click για ανάπτυξη... Μα τωρα να μιλανε και οι λεσβιες για διακρισεις αν ειναι δυνατον. Τι να πουν δλδ και οι γκει που ολοι με τις προσβολες τις οποιες ακουνε, η τωρα με το θεμα της τεκνοθεσιας μονο κατα αυτων στρεφονται οι περισσοτεροι και λενε κατι για μητρικα φιλτρα. Αλλα οχι εκει, να ερθουν να θυματοποιηθουν να παρουν ολα τα φωτα πανω τους επειδη η μεγαλυτη προσβολη που ακουσαν ηταν οταν καποιος στο κλαμπ τους ειπε οτι θα της κανει στρειτ ή οτι ειναι ψαλιδοχερες τσιβιτσιλουδεζ. Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Φεβρουαρίου 2024 στις 22:55 Ο Guest 765889: #186 10-02-24 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Όταν ο άλλος λέει "οι ηθοποιοί είστε σεξουαλικά διεστραμμένοι" ναι, μάλλον κάποιος μειώνει.. Click για ανάπτυξη... Έχεις το επίπεδο κατανόησης γραπτού λόγου που είναι αναμενόμενο από έναν ηθοποιό. Εύγε τέκνο. Και για την ιστορία, η αρχική μου ρήση ήταν αυτή: Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Δεν γίνεται να είναι κάποιος ηθοποιός συντηρητικός και να πάει μπροστά. Για αυτό και τα θεωρείτε φυσιολογικά να λέτε τέτοιες μαλακίες. Μιλάμε για έναν κλάδο που έχει πολλή σεξουαλική διαστροφή. Click για ανάπτυξη... Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2024 στις 22:58 Η Εριφύλη έγραψε: #187 10-02-24 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Έχεις το επίπεδο κατανόησης γραπτού λόγου που είναι αναμενόμενο από έναν ηθοποιό. Εύγε τέκνο. Και για την ιστορία, η αρχική μου ρήση ήταν αυτή: Click για ανάπτυξη... Το ίδιο πράγμα είναι. Αποκαλείς τους ηθοποιούς σεξουαλικά διεστραμμένους γιατί; Επειδή είναι οι περισσότεροι ομοφυλόφιλοι ή bi.. μόνο και μόνο επειδή είσαι προκατειλημμένος. Συγγνώμη, αλλά άσε με να ξέρω καλύτερα τι παιδιά είναι οι ηθοποιοί, κάθε μέρα τους ζω. Εσύ δώσε βάση στο δικό σου επάγγελμα και πάψε να κατακρίνεις τα άλλα με τόση απέχθεια Ariana2018 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2024 στις 22:59 Η Ariana2018: #188 10-02-24 22:59 Δεν ξέρω ελπίζω πως όχι... Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Φεβρουαρίου 2024 στις 23:20 Ο Guest 765889: #189 10-02-24 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Το ίδιο πράγμα είναι. Αποκαλείς τους ηθοποιούς σεξουαλικά διεστραμμένους γιατί; Επειδή είναι οι περισσότεροι ομοφυλόφιλοι ή bi.. μόνο και μόνο επειδή είσαι προκατειλημμένος. Συγγνώμη, αλλά άσε με να ξέρω καλύτερα τι παιδιά είναι οι ηθοποιοί, κάθε μέρα τους ζω. Εσύ δώσε βάση στο δικό σου επάγγελμα και πάψε να κατακρίνεις τα άλλα με τόση απέχθεια Click για ανάπτυξη... Κανένα επάγγελμα δε κατακρίνω. Τουναντίον, μού αρέσει πάρα πολύ το θέατρο και πηγαίνω πολύ συχνά. Αυτό που δεν αντέχω είναι όταν κάποιος κάνει τη σεξουαλική του ταυτότητα όλη του τη προσωπικότητα. Και αυτό το φαινόμενο δυστυχώς λαμβάνει τεράστιες εκτάσεις πιο πολύ στο καλλιτεχνικό χώρο, γιατί λανθασμένα έχει καλλιεργηθεί η εντύπωση ότι μόνον οι ηθοποιοί είναι "προχω" και για να είναι κανείς "προχω" σημαίνει να ανέχεται τον κάθε ψυχανώμαλο ψυχοπαθή που παίζει scrabble με τη σεξουαλική και κοινωνική του ταυτότητα. Αλήθεια, που είναι οι φεμινίστριες τώρα που κυριολεκτικά οι ομοφυλόφιλοι τις μετατρέπουν σε μηχανήματα παραγωγής τέκνων για να τα υιοθετούν οι ίδιοι; Γιατί τόσο μόκο; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 02:41 Η Εριφύλη έγραψε: #190 11-02-24 02:41 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Κανένα επάγγελμα δε κατακρίνω. Τουναντίον, μού αρέσει πάρα πολύ το θέατρο και πηγαίνω πολύ συχνά. Αυτό που δεν αντέχω είναι όταν κάποιος κάνει τη σεξουαλική του ταυτότητα όλη του τη προσωπικότητα. Και αυτό το φαινόμενο δυστυχώς λαμβάνει τεράστιες εκτάσεις πιο πολύ στο καλλιτεχνικό χώρο, γιατί λανθασμένα έχει καλλιεργηθεί η εντύπωση ότι μόνον οι ηθοποιοί είναι "προχω" και για να είναι κανείς "προχω" σημαίνει να ανέχεται τον κάθε ψυχανώμαλο ψυχοπαθή που παίζει scrabble με τη σεξουαλική και κοινωνική του ταυτότητα. Αλήθεια, που είναι οι φεμινίστριες τώρα που κυριολεκτικά οι ομοφυλόφιλοι τις μετατρέπουν σε μηχανήματα παραγωγής τέκνων για να τα υιοθετούν οι ίδιοι; Γιατί τόσο μόκο; Click για ανάπτυξη... ΕΝΤΕΛΩΣ άλλο ζήτημα αυτό με τις παρένθετες, όπου έχω κι εγώ τις ενστάσεις μου.. Ναι, ούτε εγώ συμφωνώ με αυτό αλλά δεν θα το συζητήσω εδώ. Και ναι, οι ηθοποιοί τουλάχιστον έχουμε το θάρρος να το λέμε, δεν κρυβόμαστε Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 12:03 Ο Guest 765889: #191 11-02-24 12:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και ναι, οι ηθοποιοί τουλάχιστον έχουμε το θάρρος να το λέμε, δεν κρυβόμαστε Click για ανάπτυξη... Για καλό το λες αυτό; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 13:00 Η Εριφύλη έγραψε: #192 11-02-24 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Για καλό το λες αυτό; Click για ανάπτυξη... Χμμ, άρα εσύ προτιμάς να είναι ο άλλος παντρεμένος με γυναίκα και λίγο κρυφογκέι, πάρα να έχει το θάρρος και να το αποκαλύψει ε; οκ. Ναι, προφανώς και το λέω για καλό. Όπως το είπα, δεν κρυβόμαστε. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.525 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 13:53 Η glayki έγραψε: #193 11-02-24 13:53 Ο σεξουαλικός προσανατολισμός άπαξ και γίνει αντιληπτός από ένα άτομο δεν αλλάζει. Μπορεί να αποσιωποιηθει, να καταπιεστεί, να βιωθει, αλλά θα είναι εκεί. Το ότι πολλοί σε μεγαλύτερη ηλικία το συνειδητοποιούν είναι γιατί τότε τολμούν να το παραδεχτούν στον εαυτό τους. Ίσως κάτι να μην τους κολλουσε νωρίτερα στις σχέσεις τους και στις σεξουαλικές τους επαφές, αλλά να μην μπορούσαν να το προσδιορίσουν. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 13:58 Ο Buggs έγραψε: #194 11-02-24 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Pathiaris: Μερικά από πιο ισχυρά χριστιανικά λόμπι της Αμερικής θεωρούν ότι η ομοφυλοφιλία είναι μια διανοητική διαταραχή. Οργανώνουν τα στρατόπεδα μετατροπής για να "θεραπεύσουν" τους ομοφυλόφιλους και να τους μετατρέψουν σε ετεροφυλόφιλους με πολλές φορές καταστρεπτικές συνέπειες για τα άτομα αυτά. Click για ανάπτυξη... Τις τελευταίες 2 δεκαετίες παντως ολο αυτό που περιγράφετε φαίνεται να ισχύει για τους στρέιτ που θεωρούνται αυτοματα ομοφοβικοι, οπισθοδρομικοί και πρέπει να "θεραπευτούν"... palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:41 Ο palio_melos: #195 11-02-24 14:41 Διεστραμμένος είναι όποιος εισηγήθηκε την ένταξη του μολυβιού στο rock/paper/scissors και έσπασε την ωραία του κυκλικότητα. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.036 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 15:01 Ο ilias90 έγραψε: #196 11-02-24 15:01 Εν τω μεταξύ ενώ το προοδευτικό σκυλολόι έχει αναγάγει τον σεβασμό στον αυτοπροσδιορισμό του άλλου ως μέγιστη αρετή ξέρω' γω (εφόσον είσαι οτιδήποτε άλλο εκτός από στρέιτ, εννοείται), αν κάποιος θεωρεί εαυτόν 100% στρέιτ, είναι θύμα της πατριαρχικής ετεροκανονικότητας και προσπαθεί να κρύψει ότι κατά βάθος θέλει να το σελώσει το άλογο. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.302 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 15:03 Ο giannhs2001: #197 11-02-24 15:03 Κάποτε οι ομοφυλόφιλοι θεωρούνταν αφύσικοι που έλκονται με το ίδιο φύλο, διεστραμμένοι,γενετική ανωμαλία κ.λπ. Σήμερα οι ετεροφυλόφιλοι από μερικούς θεωρούνται αφύσικοι καθώς όλους μας έλκει η ψυχή και όχι το φύλο απλά ντρεπόμαστε να το παραδεχθούμε γιατί είμαστε «αντρακλάδες» με εύθραυστη αρρενωπότητα (fragile masculinity που ακούμε συνέχεια). Το να κάνει ο καθείς και η καθεμία αυτό που θέλει χωρίς να χώνει σε ένα καλάθι τους πάντες δεν ήτο ποτέ επιλογή... I love humanity. Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Διεστραμμένος είναι όποιος εισηγήθηκε την ένταξη του μολυβιού στο rock/paper/scissors και έσπασε την ωραία του κυκλικότητα. Click για ανάπτυξη... Ποτέ στη ζωή μου δεν δέχθηκα να παίξω αυτό το παιγνίδι με μολύβι. Πέτρα, ψαλίδι, χαρτί. ΤΕΛΟΣ. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.125 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 15:04 Ο American Economist: #198 11-02-24 15:04 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εν τω μεταξύ ενώ το προοδευτικό σκυλολόι έχει αναγάγει τον σεβασμό στον αυτοπροσδιορισμό του άλλου ως μέγιστη αρετή ξέρω' γω (εφόσον είσαι οτιδήποτε άλλο εκτός από στρέιτ, εννοείται), αν κάποιος θεωρεί εαυτόν 100% στρέιτ, είναι θύμα της πατριαρχικής ετεροκανονικότητας και προσπαθεί να κρύψει ότι κατά βάθος θέλει να το σελώσει το άλογο. Click για ανάπτυξη... Ε καλά δεν ξέρεις ότι ισχύει η δημοκρατία και η ελευθερία απόψεων με την προϋπόθεση να είσαι fully progressive?? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 First Προηγούμενη 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 108 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 User2350 johnsala taketrance Wonderkid Memetchi Εριφύλη American Economist touvlo iew Kate1914 giannhs2001 charmander Paragontas7000 Scandal dmav Luludaki camil iiTzArismaltor_ Ariana2018 Fernando_A Jack of Spades kordella suaimhneas ROM32 Libertus GeorgePap2003 J.Cameron Alessandra Eliza lugar kalhkardia Lathy globglogabgalab Mantri hirasawayui Georgiapon25 Johnny15 Μάρκος Βασίλης MarcoReus Meow CiNeFiL efi25 uni77 Μαυρίκιος panagiotis econ fockos Unseen skygge edweimaste Jocaste harry akritas Πα.Κ Ace of Spades jj! Trolling Stones Κλημεντίνη Metamorph Εχέμυθη Nickx Johnman97 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Απλά το είπα καθώς είπες ότι μειώνουμε τις ομοφυλόφιλες κοπέλες γεγονός που δεν ισχύει. Click για ανάπτυξη... Όταν ο άλλος λέει "οι ηθοποιοί είστε σεξουαλικά διεστραμμένοι" ναι, μάλλον κάποιος μειώνει..
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.125 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2024 στις 22:44 Ο American Economist: #183 10-02-24 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Όταν ο άλλος λέει "οι ηθοποιοί είστε σεξουαλικά διεστραμμένοι" ναι, μάλλον κάποιος μειώνει.. Click για ανάπτυξη... Ποιες το έγραψε αυτό?? Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2024 στις 22:46 Η Εριφύλη έγραψε: #184 10-02-24 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ποιες το έγραψε αυτό?? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Μιλάμε για έναν κλάδο που έχει πολλή σεξουαλική διαστροφή. Click για ανάπτυξη... Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Φεβρουαρίου 2024 στις 22:46 Ο Guest 030894: #185 10-02-24 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Απλά το είπα καθώς είπες ότι μειώνουμε τις ομοφυλόφιλες κοπέλες γεγονός που δεν ισχύει. Click για ανάπτυξη... Μα τωρα να μιλανε και οι λεσβιες για διακρισεις αν ειναι δυνατον. Τι να πουν δλδ και οι γκει που ολοι με τις προσβολες τις οποιες ακουνε, η τωρα με το θεμα της τεκνοθεσιας μονο κατα αυτων στρεφονται οι περισσοτεροι και λενε κατι για μητρικα φιλτρα. Αλλα οχι εκει, να ερθουν να θυματοποιηθουν να παρουν ολα τα φωτα πανω τους επειδη η μεγαλυτη προσβολη που ακουσαν ηταν οταν καποιος στο κλαμπ τους ειπε οτι θα της κανει στρειτ ή οτι ειναι ψαλιδοχερες τσιβιτσιλουδεζ. Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Φεβρουαρίου 2024 στις 22:55 Ο Guest 765889: #186 10-02-24 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Όταν ο άλλος λέει "οι ηθοποιοί είστε σεξουαλικά διεστραμμένοι" ναι, μάλλον κάποιος μειώνει.. Click για ανάπτυξη... Έχεις το επίπεδο κατανόησης γραπτού λόγου που είναι αναμενόμενο από έναν ηθοποιό. Εύγε τέκνο. Και για την ιστορία, η αρχική μου ρήση ήταν αυτή: Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Δεν γίνεται να είναι κάποιος ηθοποιός συντηρητικός και να πάει μπροστά. Για αυτό και τα θεωρείτε φυσιολογικά να λέτε τέτοιες μαλακίες. Μιλάμε για έναν κλάδο που έχει πολλή σεξουαλική διαστροφή. Click για ανάπτυξη... Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2024 στις 22:58 Η Εριφύλη έγραψε: #187 10-02-24 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Έχεις το επίπεδο κατανόησης γραπτού λόγου που είναι αναμενόμενο από έναν ηθοποιό. Εύγε τέκνο. Και για την ιστορία, η αρχική μου ρήση ήταν αυτή: Click για ανάπτυξη... Το ίδιο πράγμα είναι. Αποκαλείς τους ηθοποιούς σεξουαλικά διεστραμμένους γιατί; Επειδή είναι οι περισσότεροι ομοφυλόφιλοι ή bi.. μόνο και μόνο επειδή είσαι προκατειλημμένος. Συγγνώμη, αλλά άσε με να ξέρω καλύτερα τι παιδιά είναι οι ηθοποιοί, κάθε μέρα τους ζω. Εσύ δώσε βάση στο δικό σου επάγγελμα και πάψε να κατακρίνεις τα άλλα με τόση απέχθεια Ariana2018 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2024 στις 22:59 Η Ariana2018: #188 10-02-24 22:59 Δεν ξέρω ελπίζω πως όχι... Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Φεβρουαρίου 2024 στις 23:20 Ο Guest 765889: #189 10-02-24 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Το ίδιο πράγμα είναι. Αποκαλείς τους ηθοποιούς σεξουαλικά διεστραμμένους γιατί; Επειδή είναι οι περισσότεροι ομοφυλόφιλοι ή bi.. μόνο και μόνο επειδή είσαι προκατειλημμένος. Συγγνώμη, αλλά άσε με να ξέρω καλύτερα τι παιδιά είναι οι ηθοποιοί, κάθε μέρα τους ζω. Εσύ δώσε βάση στο δικό σου επάγγελμα και πάψε να κατακρίνεις τα άλλα με τόση απέχθεια Click για ανάπτυξη... Κανένα επάγγελμα δε κατακρίνω. Τουναντίον, μού αρέσει πάρα πολύ το θέατρο και πηγαίνω πολύ συχνά. Αυτό που δεν αντέχω είναι όταν κάποιος κάνει τη σεξουαλική του ταυτότητα όλη του τη προσωπικότητα. Και αυτό το φαινόμενο δυστυχώς λαμβάνει τεράστιες εκτάσεις πιο πολύ στο καλλιτεχνικό χώρο, γιατί λανθασμένα έχει καλλιεργηθεί η εντύπωση ότι μόνον οι ηθοποιοί είναι "προχω" και για να είναι κανείς "προχω" σημαίνει να ανέχεται τον κάθε ψυχανώμαλο ψυχοπαθή που παίζει scrabble με τη σεξουαλική και κοινωνική του ταυτότητα. Αλήθεια, που είναι οι φεμινίστριες τώρα που κυριολεκτικά οι ομοφυλόφιλοι τις μετατρέπουν σε μηχανήματα παραγωγής τέκνων για να τα υιοθετούν οι ίδιοι; Γιατί τόσο μόκο; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 02:41 Η Εριφύλη έγραψε: #190 11-02-24 02:41 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Κανένα επάγγελμα δε κατακρίνω. Τουναντίον, μού αρέσει πάρα πολύ το θέατρο και πηγαίνω πολύ συχνά. Αυτό που δεν αντέχω είναι όταν κάποιος κάνει τη σεξουαλική του ταυτότητα όλη του τη προσωπικότητα. Και αυτό το φαινόμενο δυστυχώς λαμβάνει τεράστιες εκτάσεις πιο πολύ στο καλλιτεχνικό χώρο, γιατί λανθασμένα έχει καλλιεργηθεί η εντύπωση ότι μόνον οι ηθοποιοί είναι "προχω" και για να είναι κανείς "προχω" σημαίνει να ανέχεται τον κάθε ψυχανώμαλο ψυχοπαθή που παίζει scrabble με τη σεξουαλική και κοινωνική του ταυτότητα. Αλήθεια, που είναι οι φεμινίστριες τώρα που κυριολεκτικά οι ομοφυλόφιλοι τις μετατρέπουν σε μηχανήματα παραγωγής τέκνων για να τα υιοθετούν οι ίδιοι; Γιατί τόσο μόκο; Click για ανάπτυξη... ΕΝΤΕΛΩΣ άλλο ζήτημα αυτό με τις παρένθετες, όπου έχω κι εγώ τις ενστάσεις μου.. Ναι, ούτε εγώ συμφωνώ με αυτό αλλά δεν θα το συζητήσω εδώ. Και ναι, οι ηθοποιοί τουλάχιστον έχουμε το θάρρος να το λέμε, δεν κρυβόμαστε Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 12:03 Ο Guest 765889: #191 11-02-24 12:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και ναι, οι ηθοποιοί τουλάχιστον έχουμε το θάρρος να το λέμε, δεν κρυβόμαστε Click για ανάπτυξη... Για καλό το λες αυτό; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 13:00 Η Εριφύλη έγραψε: #192 11-02-24 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Για καλό το λες αυτό; Click για ανάπτυξη... Χμμ, άρα εσύ προτιμάς να είναι ο άλλος παντρεμένος με γυναίκα και λίγο κρυφογκέι, πάρα να έχει το θάρρος και να το αποκαλύψει ε; οκ. Ναι, προφανώς και το λέω για καλό. Όπως το είπα, δεν κρυβόμαστε. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.525 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 13:53 Η glayki έγραψε: #193 11-02-24 13:53 Ο σεξουαλικός προσανατολισμός άπαξ και γίνει αντιληπτός από ένα άτομο δεν αλλάζει. Μπορεί να αποσιωποιηθει, να καταπιεστεί, να βιωθει, αλλά θα είναι εκεί. Το ότι πολλοί σε μεγαλύτερη ηλικία το συνειδητοποιούν είναι γιατί τότε τολμούν να το παραδεχτούν στον εαυτό τους. Ίσως κάτι να μην τους κολλουσε νωρίτερα στις σχέσεις τους και στις σεξουαλικές τους επαφές, αλλά να μην μπορούσαν να το προσδιορίσουν. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 13:58 Ο Buggs έγραψε: #194 11-02-24 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Pathiaris: Μερικά από πιο ισχυρά χριστιανικά λόμπι της Αμερικής θεωρούν ότι η ομοφυλοφιλία είναι μια διανοητική διαταραχή. Οργανώνουν τα στρατόπεδα μετατροπής για να "θεραπεύσουν" τους ομοφυλόφιλους και να τους μετατρέψουν σε ετεροφυλόφιλους με πολλές φορές καταστρεπτικές συνέπειες για τα άτομα αυτά. Click για ανάπτυξη... Τις τελευταίες 2 δεκαετίες παντως ολο αυτό που περιγράφετε φαίνεται να ισχύει για τους στρέιτ που θεωρούνται αυτοματα ομοφοβικοι, οπισθοδρομικοί και πρέπει να "θεραπευτούν"... palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:41 Ο palio_melos: #195 11-02-24 14:41 Διεστραμμένος είναι όποιος εισηγήθηκε την ένταξη του μολυβιού στο rock/paper/scissors και έσπασε την ωραία του κυκλικότητα. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.036 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 15:01 Ο ilias90 έγραψε: #196 11-02-24 15:01 Εν τω μεταξύ ενώ το προοδευτικό σκυλολόι έχει αναγάγει τον σεβασμό στον αυτοπροσδιορισμό του άλλου ως μέγιστη αρετή ξέρω' γω (εφόσον είσαι οτιδήποτε άλλο εκτός από στρέιτ, εννοείται), αν κάποιος θεωρεί εαυτόν 100% στρέιτ, είναι θύμα της πατριαρχικής ετεροκανονικότητας και προσπαθεί να κρύψει ότι κατά βάθος θέλει να το σελώσει το άλογο. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.302 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 15:03 Ο giannhs2001: #197 11-02-24 15:03 Κάποτε οι ομοφυλόφιλοι θεωρούνταν αφύσικοι που έλκονται με το ίδιο φύλο, διεστραμμένοι,γενετική ανωμαλία κ.λπ. Σήμερα οι ετεροφυλόφιλοι από μερικούς θεωρούνται αφύσικοι καθώς όλους μας έλκει η ψυχή και όχι το φύλο απλά ντρεπόμαστε να το παραδεχθούμε γιατί είμαστε «αντρακλάδες» με εύθραυστη αρρενωπότητα (fragile masculinity που ακούμε συνέχεια). Το να κάνει ο καθείς και η καθεμία αυτό που θέλει χωρίς να χώνει σε ένα καλάθι τους πάντες δεν ήτο ποτέ επιλογή... I love humanity. Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Διεστραμμένος είναι όποιος εισηγήθηκε την ένταξη του μολυβιού στο rock/paper/scissors και έσπασε την ωραία του κυκλικότητα. Click για ανάπτυξη... Ποτέ στη ζωή μου δεν δέχθηκα να παίξω αυτό το παιγνίδι με μολύβι. Πέτρα, ψαλίδι, χαρτί. ΤΕΛΟΣ. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.125 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 15:04 Ο American Economist: #198 11-02-24 15:04 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εν τω μεταξύ ενώ το προοδευτικό σκυλολόι έχει αναγάγει τον σεβασμό στον αυτοπροσδιορισμό του άλλου ως μέγιστη αρετή ξέρω' γω (εφόσον είσαι οτιδήποτε άλλο εκτός από στρέιτ, εννοείται), αν κάποιος θεωρεί εαυτόν 100% στρέιτ, είναι θύμα της πατριαρχικής ετεροκανονικότητας και προσπαθεί να κρύψει ότι κατά βάθος θέλει να το σελώσει το άλογο. Click για ανάπτυξη... Ε καλά δεν ξέρεις ότι ισχύει η δημοκρατία και η ελευθερία απόψεων με την προϋπόθεση να είσαι fully progressive?? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 First Προηγούμενη 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 108 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 User2350 johnsala taketrance Wonderkid Memetchi Εριφύλη American Economist touvlo iew Kate1914 giannhs2001 charmander Paragontas7000 Scandal dmav Luludaki camil iiTzArismaltor_ Ariana2018 Fernando_A Jack of Spades kordella suaimhneas ROM32 Libertus GeorgePap2003 J.Cameron Alessandra Eliza lugar kalhkardia Lathy globglogabgalab Mantri hirasawayui Georgiapon25 Johnny15 Μάρκος Βασίλης MarcoReus Meow CiNeFiL efi25 uni77 Μαυρίκιος panagiotis econ fockos Unseen skygge edweimaste Jocaste harry akritas Πα.Κ Ace of Spades jj! Trolling Stones Κλημεντίνη Metamorph Εχέμυθη Nickx Johnman97 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Όταν ο άλλος λέει "οι ηθοποιοί είστε σεξουαλικά διεστραμμένοι" ναι, μάλλον κάποιος μειώνει.. Click για ανάπτυξη... Ποιες το έγραψε αυτό??
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2024 στις 22:46 Η Εριφύλη έγραψε: #184 10-02-24 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ποιες το έγραψε αυτό?? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Μιλάμε για έναν κλάδο που έχει πολλή σεξουαλική διαστροφή. Click για ανάπτυξη... Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Φεβρουαρίου 2024 στις 22:46 Ο Guest 030894: #185 10-02-24 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Απλά το είπα καθώς είπες ότι μειώνουμε τις ομοφυλόφιλες κοπέλες γεγονός που δεν ισχύει. Click για ανάπτυξη... Μα τωρα να μιλανε και οι λεσβιες για διακρισεις αν ειναι δυνατον. Τι να πουν δλδ και οι γκει που ολοι με τις προσβολες τις οποιες ακουνε, η τωρα με το θεμα της τεκνοθεσιας μονο κατα αυτων στρεφονται οι περισσοτεροι και λενε κατι για μητρικα φιλτρα. Αλλα οχι εκει, να ερθουν να θυματοποιηθουν να παρουν ολα τα φωτα πανω τους επειδη η μεγαλυτη προσβολη που ακουσαν ηταν οταν καποιος στο κλαμπ τους ειπε οτι θα της κανει στρειτ ή οτι ειναι ψαλιδοχερες τσιβιτσιλουδεζ. Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Φεβρουαρίου 2024 στις 22:55 Ο Guest 765889: #186 10-02-24 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Όταν ο άλλος λέει "οι ηθοποιοί είστε σεξουαλικά διεστραμμένοι" ναι, μάλλον κάποιος μειώνει.. Click για ανάπτυξη... Έχεις το επίπεδο κατανόησης γραπτού λόγου που είναι αναμενόμενο από έναν ηθοποιό. Εύγε τέκνο. Και για την ιστορία, η αρχική μου ρήση ήταν αυτή: Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Δεν γίνεται να είναι κάποιος ηθοποιός συντηρητικός και να πάει μπροστά. Για αυτό και τα θεωρείτε φυσιολογικά να λέτε τέτοιες μαλακίες. Μιλάμε για έναν κλάδο που έχει πολλή σεξουαλική διαστροφή. Click για ανάπτυξη... Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2024 στις 22:58 Η Εριφύλη έγραψε: #187 10-02-24 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Έχεις το επίπεδο κατανόησης γραπτού λόγου που είναι αναμενόμενο από έναν ηθοποιό. Εύγε τέκνο. Και για την ιστορία, η αρχική μου ρήση ήταν αυτή: Click για ανάπτυξη... Το ίδιο πράγμα είναι. Αποκαλείς τους ηθοποιούς σεξουαλικά διεστραμμένους γιατί; Επειδή είναι οι περισσότεροι ομοφυλόφιλοι ή bi.. μόνο και μόνο επειδή είσαι προκατειλημμένος. Συγγνώμη, αλλά άσε με να ξέρω καλύτερα τι παιδιά είναι οι ηθοποιοί, κάθε μέρα τους ζω. Εσύ δώσε βάση στο δικό σου επάγγελμα και πάψε να κατακρίνεις τα άλλα με τόση απέχθεια Ariana2018 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2024 στις 22:59 Η Ariana2018: #188 10-02-24 22:59 Δεν ξέρω ελπίζω πως όχι... Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Φεβρουαρίου 2024 στις 23:20 Ο Guest 765889: #189 10-02-24 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Το ίδιο πράγμα είναι. Αποκαλείς τους ηθοποιούς σεξουαλικά διεστραμμένους γιατί; Επειδή είναι οι περισσότεροι ομοφυλόφιλοι ή bi.. μόνο και μόνο επειδή είσαι προκατειλημμένος. Συγγνώμη, αλλά άσε με να ξέρω καλύτερα τι παιδιά είναι οι ηθοποιοί, κάθε μέρα τους ζω. Εσύ δώσε βάση στο δικό σου επάγγελμα και πάψε να κατακρίνεις τα άλλα με τόση απέχθεια Click για ανάπτυξη... Κανένα επάγγελμα δε κατακρίνω. Τουναντίον, μού αρέσει πάρα πολύ το θέατρο και πηγαίνω πολύ συχνά. Αυτό που δεν αντέχω είναι όταν κάποιος κάνει τη σεξουαλική του ταυτότητα όλη του τη προσωπικότητα. Και αυτό το φαινόμενο δυστυχώς λαμβάνει τεράστιες εκτάσεις πιο πολύ στο καλλιτεχνικό χώρο, γιατί λανθασμένα έχει καλλιεργηθεί η εντύπωση ότι μόνον οι ηθοποιοί είναι "προχω" και για να είναι κανείς "προχω" σημαίνει να ανέχεται τον κάθε ψυχανώμαλο ψυχοπαθή που παίζει scrabble με τη σεξουαλική και κοινωνική του ταυτότητα. Αλήθεια, που είναι οι φεμινίστριες τώρα που κυριολεκτικά οι ομοφυλόφιλοι τις μετατρέπουν σε μηχανήματα παραγωγής τέκνων για να τα υιοθετούν οι ίδιοι; Γιατί τόσο μόκο; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 02:41 Η Εριφύλη έγραψε: #190 11-02-24 02:41 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Κανένα επάγγελμα δε κατακρίνω. Τουναντίον, μού αρέσει πάρα πολύ το θέατρο και πηγαίνω πολύ συχνά. Αυτό που δεν αντέχω είναι όταν κάποιος κάνει τη σεξουαλική του ταυτότητα όλη του τη προσωπικότητα. Και αυτό το φαινόμενο δυστυχώς λαμβάνει τεράστιες εκτάσεις πιο πολύ στο καλλιτεχνικό χώρο, γιατί λανθασμένα έχει καλλιεργηθεί η εντύπωση ότι μόνον οι ηθοποιοί είναι "προχω" και για να είναι κανείς "προχω" σημαίνει να ανέχεται τον κάθε ψυχανώμαλο ψυχοπαθή που παίζει scrabble με τη σεξουαλική και κοινωνική του ταυτότητα. Αλήθεια, που είναι οι φεμινίστριες τώρα που κυριολεκτικά οι ομοφυλόφιλοι τις μετατρέπουν σε μηχανήματα παραγωγής τέκνων για να τα υιοθετούν οι ίδιοι; Γιατί τόσο μόκο; Click για ανάπτυξη... ΕΝΤΕΛΩΣ άλλο ζήτημα αυτό με τις παρένθετες, όπου έχω κι εγώ τις ενστάσεις μου.. Ναι, ούτε εγώ συμφωνώ με αυτό αλλά δεν θα το συζητήσω εδώ. Και ναι, οι ηθοποιοί τουλάχιστον έχουμε το θάρρος να το λέμε, δεν κρυβόμαστε Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 12:03 Ο Guest 765889: #191 11-02-24 12:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και ναι, οι ηθοποιοί τουλάχιστον έχουμε το θάρρος να το λέμε, δεν κρυβόμαστε Click για ανάπτυξη... Για καλό το λες αυτό; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 13:00 Η Εριφύλη έγραψε: #192 11-02-24 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Για καλό το λες αυτό; Click για ανάπτυξη... Χμμ, άρα εσύ προτιμάς να είναι ο άλλος παντρεμένος με γυναίκα και λίγο κρυφογκέι, πάρα να έχει το θάρρος και να το αποκαλύψει ε; οκ. Ναι, προφανώς και το λέω για καλό. Όπως το είπα, δεν κρυβόμαστε. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.525 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 13:53 Η glayki έγραψε: #193 11-02-24 13:53 Ο σεξουαλικός προσανατολισμός άπαξ και γίνει αντιληπτός από ένα άτομο δεν αλλάζει. Μπορεί να αποσιωποιηθει, να καταπιεστεί, να βιωθει, αλλά θα είναι εκεί. Το ότι πολλοί σε μεγαλύτερη ηλικία το συνειδητοποιούν είναι γιατί τότε τολμούν να το παραδεχτούν στον εαυτό τους. Ίσως κάτι να μην τους κολλουσε νωρίτερα στις σχέσεις τους και στις σεξουαλικές τους επαφές, αλλά να μην μπορούσαν να το προσδιορίσουν. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 13:58 Ο Buggs έγραψε: #194 11-02-24 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Pathiaris: Μερικά από πιο ισχυρά χριστιανικά λόμπι της Αμερικής θεωρούν ότι η ομοφυλοφιλία είναι μια διανοητική διαταραχή. Οργανώνουν τα στρατόπεδα μετατροπής για να "θεραπεύσουν" τους ομοφυλόφιλους και να τους μετατρέψουν σε ετεροφυλόφιλους με πολλές φορές καταστρεπτικές συνέπειες για τα άτομα αυτά. Click για ανάπτυξη... Τις τελευταίες 2 δεκαετίες παντως ολο αυτό που περιγράφετε φαίνεται να ισχύει για τους στρέιτ που θεωρούνται αυτοματα ομοφοβικοι, οπισθοδρομικοί και πρέπει να "θεραπευτούν"... palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:41 Ο palio_melos: #195 11-02-24 14:41 Διεστραμμένος είναι όποιος εισηγήθηκε την ένταξη του μολυβιού στο rock/paper/scissors και έσπασε την ωραία του κυκλικότητα. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.036 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 15:01 Ο ilias90 έγραψε: #196 11-02-24 15:01 Εν τω μεταξύ ενώ το προοδευτικό σκυλολόι έχει αναγάγει τον σεβασμό στον αυτοπροσδιορισμό του άλλου ως μέγιστη αρετή ξέρω' γω (εφόσον είσαι οτιδήποτε άλλο εκτός από στρέιτ, εννοείται), αν κάποιος θεωρεί εαυτόν 100% στρέιτ, είναι θύμα της πατριαρχικής ετεροκανονικότητας και προσπαθεί να κρύψει ότι κατά βάθος θέλει να το σελώσει το άλογο. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.302 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 15:03 Ο giannhs2001: #197 11-02-24 15:03 Κάποτε οι ομοφυλόφιλοι θεωρούνταν αφύσικοι που έλκονται με το ίδιο φύλο, διεστραμμένοι,γενετική ανωμαλία κ.λπ. Σήμερα οι ετεροφυλόφιλοι από μερικούς θεωρούνται αφύσικοι καθώς όλους μας έλκει η ψυχή και όχι το φύλο απλά ντρεπόμαστε να το παραδεχθούμε γιατί είμαστε «αντρακλάδες» με εύθραυστη αρρενωπότητα (fragile masculinity που ακούμε συνέχεια). Το να κάνει ο καθείς και η καθεμία αυτό που θέλει χωρίς να χώνει σε ένα καλάθι τους πάντες δεν ήτο ποτέ επιλογή... I love humanity. Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Διεστραμμένος είναι όποιος εισηγήθηκε την ένταξη του μολυβιού στο rock/paper/scissors και έσπασε την ωραία του κυκλικότητα. Click για ανάπτυξη... Ποτέ στη ζωή μου δεν δέχθηκα να παίξω αυτό το παιγνίδι με μολύβι. Πέτρα, ψαλίδι, χαρτί. ΤΕΛΟΣ. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.125 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 15:04 Ο American Economist: #198 11-02-24 15:04 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εν τω μεταξύ ενώ το προοδευτικό σκυλολόι έχει αναγάγει τον σεβασμό στον αυτοπροσδιορισμό του άλλου ως μέγιστη αρετή ξέρω' γω (εφόσον είσαι οτιδήποτε άλλο εκτός από στρέιτ, εννοείται), αν κάποιος θεωρεί εαυτόν 100% στρέιτ, είναι θύμα της πατριαρχικής ετεροκανονικότητας και προσπαθεί να κρύψει ότι κατά βάθος θέλει να το σελώσει το άλογο. Click για ανάπτυξη... Ε καλά δεν ξέρεις ότι ισχύει η δημοκρατία και η ελευθερία απόψεων με την προϋπόθεση να είσαι fully progressive?? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 First Προηγούμενη 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 108 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 User2350 johnsala taketrance Wonderkid Memetchi Εριφύλη American Economist touvlo iew Kate1914 giannhs2001 charmander Paragontas7000 Scandal dmav Luludaki camil iiTzArismaltor_ Ariana2018 Fernando_A Jack of Spades kordella suaimhneas ROM32 Libertus GeorgePap2003 J.Cameron Alessandra Eliza lugar kalhkardia Lathy globglogabgalab Mantri hirasawayui Georgiapon25 Johnny15 Μάρκος Βασίλης MarcoReus Meow CiNeFiL efi25 uni77 Μαυρίκιος panagiotis econ fockos Unseen skygge edweimaste Jocaste harry akritas Πα.Κ Ace of Spades jj! Trolling Stones Κλημεντίνη Metamorph Εχέμυθη Nickx Johnman97 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ποιες το έγραψε αυτό?? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Μιλάμε για έναν κλάδο που έχει πολλή σεξουαλική διαστροφή. Click για ανάπτυξη...
Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Φεβρουαρίου 2024 στις 22:46 Ο Guest 030894: #185 10-02-24 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Απλά το είπα καθώς είπες ότι μειώνουμε τις ομοφυλόφιλες κοπέλες γεγονός που δεν ισχύει. Click για ανάπτυξη... Μα τωρα να μιλανε και οι λεσβιες για διακρισεις αν ειναι δυνατον. Τι να πουν δλδ και οι γκει που ολοι με τις προσβολες τις οποιες ακουνε, η τωρα με το θεμα της τεκνοθεσιας μονο κατα αυτων στρεφονται οι περισσοτεροι και λενε κατι για μητρικα φιλτρα. Αλλα οχι εκει, να ερθουν να θυματοποιηθουν να παρουν ολα τα φωτα πανω τους επειδη η μεγαλυτη προσβολη που ακουσαν ηταν οταν καποιος στο κλαμπ τους ειπε οτι θα της κανει στρειτ ή οτι ειναι ψαλιδοχερες τσιβιτσιλουδεζ. Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Φεβρουαρίου 2024 στις 22:55 Ο Guest 765889: #186 10-02-24 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Όταν ο άλλος λέει "οι ηθοποιοί είστε σεξουαλικά διεστραμμένοι" ναι, μάλλον κάποιος μειώνει.. Click για ανάπτυξη... Έχεις το επίπεδο κατανόησης γραπτού λόγου που είναι αναμενόμενο από έναν ηθοποιό. Εύγε τέκνο. Και για την ιστορία, η αρχική μου ρήση ήταν αυτή: Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Δεν γίνεται να είναι κάποιος ηθοποιός συντηρητικός και να πάει μπροστά. Για αυτό και τα θεωρείτε φυσιολογικά να λέτε τέτοιες μαλακίες. Μιλάμε για έναν κλάδο που έχει πολλή σεξουαλική διαστροφή. Click για ανάπτυξη... Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2024 στις 22:58 Η Εριφύλη έγραψε: #187 10-02-24 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Έχεις το επίπεδο κατανόησης γραπτού λόγου που είναι αναμενόμενο από έναν ηθοποιό. Εύγε τέκνο. Και για την ιστορία, η αρχική μου ρήση ήταν αυτή: Click για ανάπτυξη... Το ίδιο πράγμα είναι. Αποκαλείς τους ηθοποιούς σεξουαλικά διεστραμμένους γιατί; Επειδή είναι οι περισσότεροι ομοφυλόφιλοι ή bi.. μόνο και μόνο επειδή είσαι προκατειλημμένος. Συγγνώμη, αλλά άσε με να ξέρω καλύτερα τι παιδιά είναι οι ηθοποιοί, κάθε μέρα τους ζω. Εσύ δώσε βάση στο δικό σου επάγγελμα και πάψε να κατακρίνεις τα άλλα με τόση απέχθεια Ariana2018 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2024 στις 22:59 Η Ariana2018: #188 10-02-24 22:59 Δεν ξέρω ελπίζω πως όχι... Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Φεβρουαρίου 2024 στις 23:20 Ο Guest 765889: #189 10-02-24 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Το ίδιο πράγμα είναι. Αποκαλείς τους ηθοποιούς σεξουαλικά διεστραμμένους γιατί; Επειδή είναι οι περισσότεροι ομοφυλόφιλοι ή bi.. μόνο και μόνο επειδή είσαι προκατειλημμένος. Συγγνώμη, αλλά άσε με να ξέρω καλύτερα τι παιδιά είναι οι ηθοποιοί, κάθε μέρα τους ζω. Εσύ δώσε βάση στο δικό σου επάγγελμα και πάψε να κατακρίνεις τα άλλα με τόση απέχθεια Click για ανάπτυξη... Κανένα επάγγελμα δε κατακρίνω. Τουναντίον, μού αρέσει πάρα πολύ το θέατρο και πηγαίνω πολύ συχνά. Αυτό που δεν αντέχω είναι όταν κάποιος κάνει τη σεξουαλική του ταυτότητα όλη του τη προσωπικότητα. Και αυτό το φαινόμενο δυστυχώς λαμβάνει τεράστιες εκτάσεις πιο πολύ στο καλλιτεχνικό χώρο, γιατί λανθασμένα έχει καλλιεργηθεί η εντύπωση ότι μόνον οι ηθοποιοί είναι "προχω" και για να είναι κανείς "προχω" σημαίνει να ανέχεται τον κάθε ψυχανώμαλο ψυχοπαθή που παίζει scrabble με τη σεξουαλική και κοινωνική του ταυτότητα. Αλήθεια, που είναι οι φεμινίστριες τώρα που κυριολεκτικά οι ομοφυλόφιλοι τις μετατρέπουν σε μηχανήματα παραγωγής τέκνων για να τα υιοθετούν οι ίδιοι; Γιατί τόσο μόκο; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 02:41 Η Εριφύλη έγραψε: #190 11-02-24 02:41 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Κανένα επάγγελμα δε κατακρίνω. Τουναντίον, μού αρέσει πάρα πολύ το θέατρο και πηγαίνω πολύ συχνά. Αυτό που δεν αντέχω είναι όταν κάποιος κάνει τη σεξουαλική του ταυτότητα όλη του τη προσωπικότητα. Και αυτό το φαινόμενο δυστυχώς λαμβάνει τεράστιες εκτάσεις πιο πολύ στο καλλιτεχνικό χώρο, γιατί λανθασμένα έχει καλλιεργηθεί η εντύπωση ότι μόνον οι ηθοποιοί είναι "προχω" και για να είναι κανείς "προχω" σημαίνει να ανέχεται τον κάθε ψυχανώμαλο ψυχοπαθή που παίζει scrabble με τη σεξουαλική και κοινωνική του ταυτότητα. Αλήθεια, που είναι οι φεμινίστριες τώρα που κυριολεκτικά οι ομοφυλόφιλοι τις μετατρέπουν σε μηχανήματα παραγωγής τέκνων για να τα υιοθετούν οι ίδιοι; Γιατί τόσο μόκο; Click για ανάπτυξη... ΕΝΤΕΛΩΣ άλλο ζήτημα αυτό με τις παρένθετες, όπου έχω κι εγώ τις ενστάσεις μου.. Ναι, ούτε εγώ συμφωνώ με αυτό αλλά δεν θα το συζητήσω εδώ. Και ναι, οι ηθοποιοί τουλάχιστον έχουμε το θάρρος να το λέμε, δεν κρυβόμαστε Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 12:03 Ο Guest 765889: #191 11-02-24 12:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και ναι, οι ηθοποιοί τουλάχιστον έχουμε το θάρρος να το λέμε, δεν κρυβόμαστε Click για ανάπτυξη... Για καλό το λες αυτό; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 13:00 Η Εριφύλη έγραψε: #192 11-02-24 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Για καλό το λες αυτό; Click για ανάπτυξη... Χμμ, άρα εσύ προτιμάς να είναι ο άλλος παντρεμένος με γυναίκα και λίγο κρυφογκέι, πάρα να έχει το θάρρος και να το αποκαλύψει ε; οκ. Ναι, προφανώς και το λέω για καλό. Όπως το είπα, δεν κρυβόμαστε. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.525 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 13:53 Η glayki έγραψε: #193 11-02-24 13:53 Ο σεξουαλικός προσανατολισμός άπαξ και γίνει αντιληπτός από ένα άτομο δεν αλλάζει. Μπορεί να αποσιωποιηθει, να καταπιεστεί, να βιωθει, αλλά θα είναι εκεί. Το ότι πολλοί σε μεγαλύτερη ηλικία το συνειδητοποιούν είναι γιατί τότε τολμούν να το παραδεχτούν στον εαυτό τους. Ίσως κάτι να μην τους κολλουσε νωρίτερα στις σχέσεις τους και στις σεξουαλικές τους επαφές, αλλά να μην μπορούσαν να το προσδιορίσουν. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 13:58 Ο Buggs έγραψε: #194 11-02-24 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Pathiaris: Μερικά από πιο ισχυρά χριστιανικά λόμπι της Αμερικής θεωρούν ότι η ομοφυλοφιλία είναι μια διανοητική διαταραχή. Οργανώνουν τα στρατόπεδα μετατροπής για να "θεραπεύσουν" τους ομοφυλόφιλους και να τους μετατρέψουν σε ετεροφυλόφιλους με πολλές φορές καταστρεπτικές συνέπειες για τα άτομα αυτά. Click για ανάπτυξη... Τις τελευταίες 2 δεκαετίες παντως ολο αυτό που περιγράφετε φαίνεται να ισχύει για τους στρέιτ που θεωρούνται αυτοματα ομοφοβικοι, οπισθοδρομικοί και πρέπει να "θεραπευτούν"... palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:41 Ο palio_melos: #195 11-02-24 14:41 Διεστραμμένος είναι όποιος εισηγήθηκε την ένταξη του μολυβιού στο rock/paper/scissors και έσπασε την ωραία του κυκλικότητα. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.036 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 15:01 Ο ilias90 έγραψε: #196 11-02-24 15:01 Εν τω μεταξύ ενώ το προοδευτικό σκυλολόι έχει αναγάγει τον σεβασμό στον αυτοπροσδιορισμό του άλλου ως μέγιστη αρετή ξέρω' γω (εφόσον είσαι οτιδήποτε άλλο εκτός από στρέιτ, εννοείται), αν κάποιος θεωρεί εαυτόν 100% στρέιτ, είναι θύμα της πατριαρχικής ετεροκανονικότητας και προσπαθεί να κρύψει ότι κατά βάθος θέλει να το σελώσει το άλογο. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.302 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 15:03 Ο giannhs2001: #197 11-02-24 15:03 Κάποτε οι ομοφυλόφιλοι θεωρούνταν αφύσικοι που έλκονται με το ίδιο φύλο, διεστραμμένοι,γενετική ανωμαλία κ.λπ. Σήμερα οι ετεροφυλόφιλοι από μερικούς θεωρούνται αφύσικοι καθώς όλους μας έλκει η ψυχή και όχι το φύλο απλά ντρεπόμαστε να το παραδεχθούμε γιατί είμαστε «αντρακλάδες» με εύθραυστη αρρενωπότητα (fragile masculinity που ακούμε συνέχεια). Το να κάνει ο καθείς και η καθεμία αυτό που θέλει χωρίς να χώνει σε ένα καλάθι τους πάντες δεν ήτο ποτέ επιλογή... I love humanity. Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Διεστραμμένος είναι όποιος εισηγήθηκε την ένταξη του μολυβιού στο rock/paper/scissors και έσπασε την ωραία του κυκλικότητα. Click για ανάπτυξη... Ποτέ στη ζωή μου δεν δέχθηκα να παίξω αυτό το παιγνίδι με μολύβι. Πέτρα, ψαλίδι, χαρτί. ΤΕΛΟΣ. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.125 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 15:04 Ο American Economist: #198 11-02-24 15:04 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εν τω μεταξύ ενώ το προοδευτικό σκυλολόι έχει αναγάγει τον σεβασμό στον αυτοπροσδιορισμό του άλλου ως μέγιστη αρετή ξέρω' γω (εφόσον είσαι οτιδήποτε άλλο εκτός από στρέιτ, εννοείται), αν κάποιος θεωρεί εαυτόν 100% στρέιτ, είναι θύμα της πατριαρχικής ετεροκανονικότητας και προσπαθεί να κρύψει ότι κατά βάθος θέλει να το σελώσει το άλογο. Click για ανάπτυξη... Ε καλά δεν ξέρεις ότι ισχύει η δημοκρατία και η ελευθερία απόψεων με την προϋπόθεση να είσαι fully progressive?? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 First Προηγούμενη 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 108 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 User2350 johnsala taketrance Wonderkid Memetchi Εριφύλη American Economist touvlo iew Kate1914 giannhs2001 charmander Paragontas7000 Scandal dmav Luludaki camil iiTzArismaltor_ Ariana2018 Fernando_A Jack of Spades kordella suaimhneas ROM32 Libertus GeorgePap2003 J.Cameron Alessandra Eliza lugar kalhkardia Lathy globglogabgalab Mantri hirasawayui Georgiapon25 Johnny15 Μάρκος Βασίλης MarcoReus Meow CiNeFiL efi25 uni77 Μαυρίκιος panagiotis econ fockos Unseen skygge edweimaste Jocaste harry akritas Πα.Κ Ace of Spades jj! Trolling Stones Κλημεντίνη Metamorph Εχέμυθη Nickx Johnman97 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Απλά το είπα καθώς είπες ότι μειώνουμε τις ομοφυλόφιλες κοπέλες γεγονός που δεν ισχύει. Click για ανάπτυξη... Μα τωρα να μιλανε και οι λεσβιες για διακρισεις αν ειναι δυνατον. Τι να πουν δλδ και οι γκει που ολοι με τις προσβολες τις οποιες ακουνε, η τωρα με το θεμα της τεκνοθεσιας μονο κατα αυτων στρεφονται οι περισσοτεροι και λενε κατι για μητρικα φιλτρα. Αλλα οχι εκει, να ερθουν να θυματοποιηθουν να παρουν ολα τα φωτα πανω τους επειδη η μεγαλυτη προσβολη που ακουσαν ηταν οταν καποιος στο κλαμπ τους ειπε οτι θα της κανει στρειτ ή οτι ειναι ψαλιδοχερες τσιβιτσιλουδεζ.
Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Φεβρουαρίου 2024 στις 22:55 Ο Guest 765889: #186 10-02-24 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Όταν ο άλλος λέει "οι ηθοποιοί είστε σεξουαλικά διεστραμμένοι" ναι, μάλλον κάποιος μειώνει.. Click για ανάπτυξη... Έχεις το επίπεδο κατανόησης γραπτού λόγου που είναι αναμενόμενο από έναν ηθοποιό. Εύγε τέκνο. Και για την ιστορία, η αρχική μου ρήση ήταν αυτή: Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Δεν γίνεται να είναι κάποιος ηθοποιός συντηρητικός και να πάει μπροστά. Για αυτό και τα θεωρείτε φυσιολογικά να λέτε τέτοιες μαλακίες. Μιλάμε για έναν κλάδο που έχει πολλή σεξουαλική διαστροφή. Click για ανάπτυξη... Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2024 στις 22:58 Η Εριφύλη έγραψε: #187 10-02-24 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Έχεις το επίπεδο κατανόησης γραπτού λόγου που είναι αναμενόμενο από έναν ηθοποιό. Εύγε τέκνο. Και για την ιστορία, η αρχική μου ρήση ήταν αυτή: Click για ανάπτυξη... Το ίδιο πράγμα είναι. Αποκαλείς τους ηθοποιούς σεξουαλικά διεστραμμένους γιατί; Επειδή είναι οι περισσότεροι ομοφυλόφιλοι ή bi.. μόνο και μόνο επειδή είσαι προκατειλημμένος. Συγγνώμη, αλλά άσε με να ξέρω καλύτερα τι παιδιά είναι οι ηθοποιοί, κάθε μέρα τους ζω. Εσύ δώσε βάση στο δικό σου επάγγελμα και πάψε να κατακρίνεις τα άλλα με τόση απέχθεια Ariana2018 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2024 στις 22:59 Η Ariana2018: #188 10-02-24 22:59 Δεν ξέρω ελπίζω πως όχι... Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Φεβρουαρίου 2024 στις 23:20 Ο Guest 765889: #189 10-02-24 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Το ίδιο πράγμα είναι. Αποκαλείς τους ηθοποιούς σεξουαλικά διεστραμμένους γιατί; Επειδή είναι οι περισσότεροι ομοφυλόφιλοι ή bi.. μόνο και μόνο επειδή είσαι προκατειλημμένος. Συγγνώμη, αλλά άσε με να ξέρω καλύτερα τι παιδιά είναι οι ηθοποιοί, κάθε μέρα τους ζω. Εσύ δώσε βάση στο δικό σου επάγγελμα και πάψε να κατακρίνεις τα άλλα με τόση απέχθεια Click για ανάπτυξη... Κανένα επάγγελμα δε κατακρίνω. Τουναντίον, μού αρέσει πάρα πολύ το θέατρο και πηγαίνω πολύ συχνά. Αυτό που δεν αντέχω είναι όταν κάποιος κάνει τη σεξουαλική του ταυτότητα όλη του τη προσωπικότητα. Και αυτό το φαινόμενο δυστυχώς λαμβάνει τεράστιες εκτάσεις πιο πολύ στο καλλιτεχνικό χώρο, γιατί λανθασμένα έχει καλλιεργηθεί η εντύπωση ότι μόνον οι ηθοποιοί είναι "προχω" και για να είναι κανείς "προχω" σημαίνει να ανέχεται τον κάθε ψυχανώμαλο ψυχοπαθή που παίζει scrabble με τη σεξουαλική και κοινωνική του ταυτότητα. Αλήθεια, που είναι οι φεμινίστριες τώρα που κυριολεκτικά οι ομοφυλόφιλοι τις μετατρέπουν σε μηχανήματα παραγωγής τέκνων για να τα υιοθετούν οι ίδιοι; Γιατί τόσο μόκο; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 02:41 Η Εριφύλη έγραψε: #190 11-02-24 02:41 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Κανένα επάγγελμα δε κατακρίνω. Τουναντίον, μού αρέσει πάρα πολύ το θέατρο και πηγαίνω πολύ συχνά. Αυτό που δεν αντέχω είναι όταν κάποιος κάνει τη σεξουαλική του ταυτότητα όλη του τη προσωπικότητα. Και αυτό το φαινόμενο δυστυχώς λαμβάνει τεράστιες εκτάσεις πιο πολύ στο καλλιτεχνικό χώρο, γιατί λανθασμένα έχει καλλιεργηθεί η εντύπωση ότι μόνον οι ηθοποιοί είναι "προχω" και για να είναι κανείς "προχω" σημαίνει να ανέχεται τον κάθε ψυχανώμαλο ψυχοπαθή που παίζει scrabble με τη σεξουαλική και κοινωνική του ταυτότητα. Αλήθεια, που είναι οι φεμινίστριες τώρα που κυριολεκτικά οι ομοφυλόφιλοι τις μετατρέπουν σε μηχανήματα παραγωγής τέκνων για να τα υιοθετούν οι ίδιοι; Γιατί τόσο μόκο; Click για ανάπτυξη... ΕΝΤΕΛΩΣ άλλο ζήτημα αυτό με τις παρένθετες, όπου έχω κι εγώ τις ενστάσεις μου.. Ναι, ούτε εγώ συμφωνώ με αυτό αλλά δεν θα το συζητήσω εδώ. Και ναι, οι ηθοποιοί τουλάχιστον έχουμε το θάρρος να το λέμε, δεν κρυβόμαστε Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 12:03 Ο Guest 765889: #191 11-02-24 12:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και ναι, οι ηθοποιοί τουλάχιστον έχουμε το θάρρος να το λέμε, δεν κρυβόμαστε Click για ανάπτυξη... Για καλό το λες αυτό; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 13:00 Η Εριφύλη έγραψε: #192 11-02-24 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Για καλό το λες αυτό; Click για ανάπτυξη... Χμμ, άρα εσύ προτιμάς να είναι ο άλλος παντρεμένος με γυναίκα και λίγο κρυφογκέι, πάρα να έχει το θάρρος και να το αποκαλύψει ε; οκ. Ναι, προφανώς και το λέω για καλό. Όπως το είπα, δεν κρυβόμαστε. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.525 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 13:53 Η glayki έγραψε: #193 11-02-24 13:53 Ο σεξουαλικός προσανατολισμός άπαξ και γίνει αντιληπτός από ένα άτομο δεν αλλάζει. Μπορεί να αποσιωποιηθει, να καταπιεστεί, να βιωθει, αλλά θα είναι εκεί. Το ότι πολλοί σε μεγαλύτερη ηλικία το συνειδητοποιούν είναι γιατί τότε τολμούν να το παραδεχτούν στον εαυτό τους. Ίσως κάτι να μην τους κολλουσε νωρίτερα στις σχέσεις τους και στις σεξουαλικές τους επαφές, αλλά να μην μπορούσαν να το προσδιορίσουν. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 13:58 Ο Buggs έγραψε: #194 11-02-24 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Pathiaris: Μερικά από πιο ισχυρά χριστιανικά λόμπι της Αμερικής θεωρούν ότι η ομοφυλοφιλία είναι μια διανοητική διαταραχή. Οργανώνουν τα στρατόπεδα μετατροπής για να "θεραπεύσουν" τους ομοφυλόφιλους και να τους μετατρέψουν σε ετεροφυλόφιλους με πολλές φορές καταστρεπτικές συνέπειες για τα άτομα αυτά. Click για ανάπτυξη... Τις τελευταίες 2 δεκαετίες παντως ολο αυτό που περιγράφετε φαίνεται να ισχύει για τους στρέιτ που θεωρούνται αυτοματα ομοφοβικοι, οπισθοδρομικοί και πρέπει να "θεραπευτούν"... palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:41 Ο palio_melos: #195 11-02-24 14:41 Διεστραμμένος είναι όποιος εισηγήθηκε την ένταξη του μολυβιού στο rock/paper/scissors και έσπασε την ωραία του κυκλικότητα. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.036 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 15:01 Ο ilias90 έγραψε: #196 11-02-24 15:01 Εν τω μεταξύ ενώ το προοδευτικό σκυλολόι έχει αναγάγει τον σεβασμό στον αυτοπροσδιορισμό του άλλου ως μέγιστη αρετή ξέρω' γω (εφόσον είσαι οτιδήποτε άλλο εκτός από στρέιτ, εννοείται), αν κάποιος θεωρεί εαυτόν 100% στρέιτ, είναι θύμα της πατριαρχικής ετεροκανονικότητας και προσπαθεί να κρύψει ότι κατά βάθος θέλει να το σελώσει το άλογο. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.302 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 15:03 Ο giannhs2001: #197 11-02-24 15:03 Κάποτε οι ομοφυλόφιλοι θεωρούνταν αφύσικοι που έλκονται με το ίδιο φύλο, διεστραμμένοι,γενετική ανωμαλία κ.λπ. Σήμερα οι ετεροφυλόφιλοι από μερικούς θεωρούνται αφύσικοι καθώς όλους μας έλκει η ψυχή και όχι το φύλο απλά ντρεπόμαστε να το παραδεχθούμε γιατί είμαστε «αντρακλάδες» με εύθραυστη αρρενωπότητα (fragile masculinity που ακούμε συνέχεια). Το να κάνει ο καθείς και η καθεμία αυτό που θέλει χωρίς να χώνει σε ένα καλάθι τους πάντες δεν ήτο ποτέ επιλογή... I love humanity. Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Διεστραμμένος είναι όποιος εισηγήθηκε την ένταξη του μολυβιού στο rock/paper/scissors και έσπασε την ωραία του κυκλικότητα. Click για ανάπτυξη... Ποτέ στη ζωή μου δεν δέχθηκα να παίξω αυτό το παιγνίδι με μολύβι. Πέτρα, ψαλίδι, χαρτί. ΤΕΛΟΣ. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.125 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 15:04 Ο American Economist: #198 11-02-24 15:04 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εν τω μεταξύ ενώ το προοδευτικό σκυλολόι έχει αναγάγει τον σεβασμό στον αυτοπροσδιορισμό του άλλου ως μέγιστη αρετή ξέρω' γω (εφόσον είσαι οτιδήποτε άλλο εκτός από στρέιτ, εννοείται), αν κάποιος θεωρεί εαυτόν 100% στρέιτ, είναι θύμα της πατριαρχικής ετεροκανονικότητας και προσπαθεί να κρύψει ότι κατά βάθος θέλει να το σελώσει το άλογο. Click για ανάπτυξη... Ε καλά δεν ξέρεις ότι ισχύει η δημοκρατία και η ελευθερία απόψεων με την προϋπόθεση να είσαι fully progressive?? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 First Προηγούμενη 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 108 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 User2350 johnsala taketrance Wonderkid Memetchi Εριφύλη American Economist touvlo iew Kate1914 giannhs2001 charmander Paragontas7000 Scandal dmav Luludaki camil iiTzArismaltor_ Ariana2018 Fernando_A Jack of Spades kordella suaimhneas ROM32 Libertus GeorgePap2003 J.Cameron Alessandra Eliza lugar kalhkardia Lathy globglogabgalab Mantri hirasawayui Georgiapon25 Johnny15 Μάρκος Βασίλης MarcoReus Meow CiNeFiL efi25 uni77 Μαυρίκιος panagiotis econ fockos Unseen skygge edweimaste Jocaste harry akritas Πα.Κ Ace of Spades jj! Trolling Stones Κλημεντίνη Metamorph Εχέμυθη Nickx Johnman97 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Όταν ο άλλος λέει "οι ηθοποιοί είστε σεξουαλικά διεστραμμένοι" ναι, μάλλον κάποιος μειώνει.. Click για ανάπτυξη... Έχεις το επίπεδο κατανόησης γραπτού λόγου που είναι αναμενόμενο από έναν ηθοποιό. Εύγε τέκνο. Και για την ιστορία, η αρχική μου ρήση ήταν αυτή: Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Δεν γίνεται να είναι κάποιος ηθοποιός συντηρητικός και να πάει μπροστά. Για αυτό και τα θεωρείτε φυσιολογικά να λέτε τέτοιες μαλακίες. Μιλάμε για έναν κλάδο που έχει πολλή σεξουαλική διαστροφή. Click για ανάπτυξη...
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2024 στις 22:58 Η Εριφύλη έγραψε: #187 10-02-24 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Έχεις το επίπεδο κατανόησης γραπτού λόγου που είναι αναμενόμενο από έναν ηθοποιό. Εύγε τέκνο. Και για την ιστορία, η αρχική μου ρήση ήταν αυτή: Click για ανάπτυξη... Το ίδιο πράγμα είναι. Αποκαλείς τους ηθοποιούς σεξουαλικά διεστραμμένους γιατί; Επειδή είναι οι περισσότεροι ομοφυλόφιλοι ή bi.. μόνο και μόνο επειδή είσαι προκατειλημμένος. Συγγνώμη, αλλά άσε με να ξέρω καλύτερα τι παιδιά είναι οι ηθοποιοί, κάθε μέρα τους ζω. Εσύ δώσε βάση στο δικό σου επάγγελμα και πάψε να κατακρίνεις τα άλλα με τόση απέχθεια Ariana2018 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2024 στις 22:59 Η Ariana2018: #188 10-02-24 22:59 Δεν ξέρω ελπίζω πως όχι... Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Φεβρουαρίου 2024 στις 23:20 Ο Guest 765889: #189 10-02-24 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Το ίδιο πράγμα είναι. Αποκαλείς τους ηθοποιούς σεξουαλικά διεστραμμένους γιατί; Επειδή είναι οι περισσότεροι ομοφυλόφιλοι ή bi.. μόνο και μόνο επειδή είσαι προκατειλημμένος. Συγγνώμη, αλλά άσε με να ξέρω καλύτερα τι παιδιά είναι οι ηθοποιοί, κάθε μέρα τους ζω. Εσύ δώσε βάση στο δικό σου επάγγελμα και πάψε να κατακρίνεις τα άλλα με τόση απέχθεια Click για ανάπτυξη... Κανένα επάγγελμα δε κατακρίνω. Τουναντίον, μού αρέσει πάρα πολύ το θέατρο και πηγαίνω πολύ συχνά. Αυτό που δεν αντέχω είναι όταν κάποιος κάνει τη σεξουαλική του ταυτότητα όλη του τη προσωπικότητα. Και αυτό το φαινόμενο δυστυχώς λαμβάνει τεράστιες εκτάσεις πιο πολύ στο καλλιτεχνικό χώρο, γιατί λανθασμένα έχει καλλιεργηθεί η εντύπωση ότι μόνον οι ηθοποιοί είναι "προχω" και για να είναι κανείς "προχω" σημαίνει να ανέχεται τον κάθε ψυχανώμαλο ψυχοπαθή που παίζει scrabble με τη σεξουαλική και κοινωνική του ταυτότητα. Αλήθεια, που είναι οι φεμινίστριες τώρα που κυριολεκτικά οι ομοφυλόφιλοι τις μετατρέπουν σε μηχανήματα παραγωγής τέκνων για να τα υιοθετούν οι ίδιοι; Γιατί τόσο μόκο; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 02:41 Η Εριφύλη έγραψε: #190 11-02-24 02:41 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Κανένα επάγγελμα δε κατακρίνω. Τουναντίον, μού αρέσει πάρα πολύ το θέατρο και πηγαίνω πολύ συχνά. Αυτό που δεν αντέχω είναι όταν κάποιος κάνει τη σεξουαλική του ταυτότητα όλη του τη προσωπικότητα. Και αυτό το φαινόμενο δυστυχώς λαμβάνει τεράστιες εκτάσεις πιο πολύ στο καλλιτεχνικό χώρο, γιατί λανθασμένα έχει καλλιεργηθεί η εντύπωση ότι μόνον οι ηθοποιοί είναι "προχω" και για να είναι κανείς "προχω" σημαίνει να ανέχεται τον κάθε ψυχανώμαλο ψυχοπαθή που παίζει scrabble με τη σεξουαλική και κοινωνική του ταυτότητα. Αλήθεια, που είναι οι φεμινίστριες τώρα που κυριολεκτικά οι ομοφυλόφιλοι τις μετατρέπουν σε μηχανήματα παραγωγής τέκνων για να τα υιοθετούν οι ίδιοι; Γιατί τόσο μόκο; Click για ανάπτυξη... ΕΝΤΕΛΩΣ άλλο ζήτημα αυτό με τις παρένθετες, όπου έχω κι εγώ τις ενστάσεις μου.. Ναι, ούτε εγώ συμφωνώ με αυτό αλλά δεν θα το συζητήσω εδώ. Και ναι, οι ηθοποιοί τουλάχιστον έχουμε το θάρρος να το λέμε, δεν κρυβόμαστε Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 12:03 Ο Guest 765889: #191 11-02-24 12:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και ναι, οι ηθοποιοί τουλάχιστον έχουμε το θάρρος να το λέμε, δεν κρυβόμαστε Click για ανάπτυξη... Για καλό το λες αυτό; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 13:00 Η Εριφύλη έγραψε: #192 11-02-24 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Για καλό το λες αυτό; Click για ανάπτυξη... Χμμ, άρα εσύ προτιμάς να είναι ο άλλος παντρεμένος με γυναίκα και λίγο κρυφογκέι, πάρα να έχει το θάρρος και να το αποκαλύψει ε; οκ. Ναι, προφανώς και το λέω για καλό. Όπως το είπα, δεν κρυβόμαστε. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.525 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 13:53 Η glayki έγραψε: #193 11-02-24 13:53 Ο σεξουαλικός προσανατολισμός άπαξ και γίνει αντιληπτός από ένα άτομο δεν αλλάζει. Μπορεί να αποσιωποιηθει, να καταπιεστεί, να βιωθει, αλλά θα είναι εκεί. Το ότι πολλοί σε μεγαλύτερη ηλικία το συνειδητοποιούν είναι γιατί τότε τολμούν να το παραδεχτούν στον εαυτό τους. Ίσως κάτι να μην τους κολλουσε νωρίτερα στις σχέσεις τους και στις σεξουαλικές τους επαφές, αλλά να μην μπορούσαν να το προσδιορίσουν. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 13:58 Ο Buggs έγραψε: #194 11-02-24 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Pathiaris: Μερικά από πιο ισχυρά χριστιανικά λόμπι της Αμερικής θεωρούν ότι η ομοφυλοφιλία είναι μια διανοητική διαταραχή. Οργανώνουν τα στρατόπεδα μετατροπής για να "θεραπεύσουν" τους ομοφυλόφιλους και να τους μετατρέψουν σε ετεροφυλόφιλους με πολλές φορές καταστρεπτικές συνέπειες για τα άτομα αυτά. Click για ανάπτυξη... Τις τελευταίες 2 δεκαετίες παντως ολο αυτό που περιγράφετε φαίνεται να ισχύει για τους στρέιτ που θεωρούνται αυτοματα ομοφοβικοι, οπισθοδρομικοί και πρέπει να "θεραπευτούν"... palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:41 Ο palio_melos: #195 11-02-24 14:41 Διεστραμμένος είναι όποιος εισηγήθηκε την ένταξη του μολυβιού στο rock/paper/scissors και έσπασε την ωραία του κυκλικότητα. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.036 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 15:01 Ο ilias90 έγραψε: #196 11-02-24 15:01 Εν τω μεταξύ ενώ το προοδευτικό σκυλολόι έχει αναγάγει τον σεβασμό στον αυτοπροσδιορισμό του άλλου ως μέγιστη αρετή ξέρω' γω (εφόσον είσαι οτιδήποτε άλλο εκτός από στρέιτ, εννοείται), αν κάποιος θεωρεί εαυτόν 100% στρέιτ, είναι θύμα της πατριαρχικής ετεροκανονικότητας και προσπαθεί να κρύψει ότι κατά βάθος θέλει να το σελώσει το άλογο. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.302 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 15:03 Ο giannhs2001: #197 11-02-24 15:03 Κάποτε οι ομοφυλόφιλοι θεωρούνταν αφύσικοι που έλκονται με το ίδιο φύλο, διεστραμμένοι,γενετική ανωμαλία κ.λπ. Σήμερα οι ετεροφυλόφιλοι από μερικούς θεωρούνται αφύσικοι καθώς όλους μας έλκει η ψυχή και όχι το φύλο απλά ντρεπόμαστε να το παραδεχθούμε γιατί είμαστε «αντρακλάδες» με εύθραυστη αρρενωπότητα (fragile masculinity που ακούμε συνέχεια). Το να κάνει ο καθείς και η καθεμία αυτό που θέλει χωρίς να χώνει σε ένα καλάθι τους πάντες δεν ήτο ποτέ επιλογή... I love humanity. Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Διεστραμμένος είναι όποιος εισηγήθηκε την ένταξη του μολυβιού στο rock/paper/scissors και έσπασε την ωραία του κυκλικότητα. Click για ανάπτυξη... Ποτέ στη ζωή μου δεν δέχθηκα να παίξω αυτό το παιγνίδι με μολύβι. Πέτρα, ψαλίδι, χαρτί. ΤΕΛΟΣ. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.125 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 15:04 Ο American Economist: #198 11-02-24 15:04 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εν τω μεταξύ ενώ το προοδευτικό σκυλολόι έχει αναγάγει τον σεβασμό στον αυτοπροσδιορισμό του άλλου ως μέγιστη αρετή ξέρω' γω (εφόσον είσαι οτιδήποτε άλλο εκτός από στρέιτ, εννοείται), αν κάποιος θεωρεί εαυτόν 100% στρέιτ, είναι θύμα της πατριαρχικής ετεροκανονικότητας και προσπαθεί να κρύψει ότι κατά βάθος θέλει να το σελώσει το άλογο. Click για ανάπτυξη... Ε καλά δεν ξέρεις ότι ισχύει η δημοκρατία και η ελευθερία απόψεων με την προϋπόθεση να είσαι fully progressive?? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 First Προηγούμενη 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 108 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 User2350 johnsala taketrance Wonderkid Memetchi Εριφύλη American Economist touvlo iew Kate1914 giannhs2001 charmander Paragontas7000 Scandal dmav Luludaki camil iiTzArismaltor_ Ariana2018 Fernando_A Jack of Spades kordella suaimhneas ROM32 Libertus GeorgePap2003 J.Cameron Alessandra Eliza lugar kalhkardia Lathy globglogabgalab Mantri hirasawayui Georgiapon25 Johnny15 Μάρκος Βασίλης MarcoReus Meow CiNeFiL efi25 uni77 Μαυρίκιος panagiotis econ fockos Unseen skygge edweimaste Jocaste harry akritas Πα.Κ Ace of Spades jj! Trolling Stones Κλημεντίνη Metamorph Εχέμυθη Nickx Johnman97 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Έχεις το επίπεδο κατανόησης γραπτού λόγου που είναι αναμενόμενο από έναν ηθοποιό. Εύγε τέκνο. Και για την ιστορία, η αρχική μου ρήση ήταν αυτή: Click για ανάπτυξη... Το ίδιο πράγμα είναι. Αποκαλείς τους ηθοποιούς σεξουαλικά διεστραμμένους γιατί; Επειδή είναι οι περισσότεροι ομοφυλόφιλοι ή bi.. μόνο και μόνο επειδή είσαι προκατειλημμένος. Συγγνώμη, αλλά άσε με να ξέρω καλύτερα τι παιδιά είναι οι ηθοποιοί, κάθε μέρα τους ζω. Εσύ δώσε βάση στο δικό σου επάγγελμα και πάψε να κατακρίνεις τα άλλα με τόση απέχθεια
Ariana2018 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2024 στις 22:59 Η Ariana2018: #188 10-02-24 22:59 Δεν ξέρω ελπίζω πως όχι... Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Φεβρουαρίου 2024 στις 23:20 Ο Guest 765889: #189 10-02-24 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Το ίδιο πράγμα είναι. Αποκαλείς τους ηθοποιούς σεξουαλικά διεστραμμένους γιατί; Επειδή είναι οι περισσότεροι ομοφυλόφιλοι ή bi.. μόνο και μόνο επειδή είσαι προκατειλημμένος. Συγγνώμη, αλλά άσε με να ξέρω καλύτερα τι παιδιά είναι οι ηθοποιοί, κάθε μέρα τους ζω. Εσύ δώσε βάση στο δικό σου επάγγελμα και πάψε να κατακρίνεις τα άλλα με τόση απέχθεια Click για ανάπτυξη... Κανένα επάγγελμα δε κατακρίνω. Τουναντίον, μού αρέσει πάρα πολύ το θέατρο και πηγαίνω πολύ συχνά. Αυτό που δεν αντέχω είναι όταν κάποιος κάνει τη σεξουαλική του ταυτότητα όλη του τη προσωπικότητα. Και αυτό το φαινόμενο δυστυχώς λαμβάνει τεράστιες εκτάσεις πιο πολύ στο καλλιτεχνικό χώρο, γιατί λανθασμένα έχει καλλιεργηθεί η εντύπωση ότι μόνον οι ηθοποιοί είναι "προχω" και για να είναι κανείς "προχω" σημαίνει να ανέχεται τον κάθε ψυχανώμαλο ψυχοπαθή που παίζει scrabble με τη σεξουαλική και κοινωνική του ταυτότητα. Αλήθεια, που είναι οι φεμινίστριες τώρα που κυριολεκτικά οι ομοφυλόφιλοι τις μετατρέπουν σε μηχανήματα παραγωγής τέκνων για να τα υιοθετούν οι ίδιοι; Γιατί τόσο μόκο; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 02:41 Η Εριφύλη έγραψε: #190 11-02-24 02:41 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Κανένα επάγγελμα δε κατακρίνω. Τουναντίον, μού αρέσει πάρα πολύ το θέατρο και πηγαίνω πολύ συχνά. Αυτό που δεν αντέχω είναι όταν κάποιος κάνει τη σεξουαλική του ταυτότητα όλη του τη προσωπικότητα. Και αυτό το φαινόμενο δυστυχώς λαμβάνει τεράστιες εκτάσεις πιο πολύ στο καλλιτεχνικό χώρο, γιατί λανθασμένα έχει καλλιεργηθεί η εντύπωση ότι μόνον οι ηθοποιοί είναι "προχω" και για να είναι κανείς "προχω" σημαίνει να ανέχεται τον κάθε ψυχανώμαλο ψυχοπαθή που παίζει scrabble με τη σεξουαλική και κοινωνική του ταυτότητα. Αλήθεια, που είναι οι φεμινίστριες τώρα που κυριολεκτικά οι ομοφυλόφιλοι τις μετατρέπουν σε μηχανήματα παραγωγής τέκνων για να τα υιοθετούν οι ίδιοι; Γιατί τόσο μόκο; Click για ανάπτυξη... ΕΝΤΕΛΩΣ άλλο ζήτημα αυτό με τις παρένθετες, όπου έχω κι εγώ τις ενστάσεις μου.. Ναι, ούτε εγώ συμφωνώ με αυτό αλλά δεν θα το συζητήσω εδώ. Και ναι, οι ηθοποιοί τουλάχιστον έχουμε το θάρρος να το λέμε, δεν κρυβόμαστε Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 12:03 Ο Guest 765889: #191 11-02-24 12:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και ναι, οι ηθοποιοί τουλάχιστον έχουμε το θάρρος να το λέμε, δεν κρυβόμαστε Click για ανάπτυξη... Για καλό το λες αυτό; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 13:00 Η Εριφύλη έγραψε: #192 11-02-24 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Για καλό το λες αυτό; Click για ανάπτυξη... Χμμ, άρα εσύ προτιμάς να είναι ο άλλος παντρεμένος με γυναίκα και λίγο κρυφογκέι, πάρα να έχει το θάρρος και να το αποκαλύψει ε; οκ. Ναι, προφανώς και το λέω για καλό. Όπως το είπα, δεν κρυβόμαστε. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.525 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 13:53 Η glayki έγραψε: #193 11-02-24 13:53 Ο σεξουαλικός προσανατολισμός άπαξ και γίνει αντιληπτός από ένα άτομο δεν αλλάζει. Μπορεί να αποσιωποιηθει, να καταπιεστεί, να βιωθει, αλλά θα είναι εκεί. Το ότι πολλοί σε μεγαλύτερη ηλικία το συνειδητοποιούν είναι γιατί τότε τολμούν να το παραδεχτούν στον εαυτό τους. Ίσως κάτι να μην τους κολλουσε νωρίτερα στις σχέσεις τους και στις σεξουαλικές τους επαφές, αλλά να μην μπορούσαν να το προσδιορίσουν. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 13:58 Ο Buggs έγραψε: #194 11-02-24 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Pathiaris: Μερικά από πιο ισχυρά χριστιανικά λόμπι της Αμερικής θεωρούν ότι η ομοφυλοφιλία είναι μια διανοητική διαταραχή. Οργανώνουν τα στρατόπεδα μετατροπής για να "θεραπεύσουν" τους ομοφυλόφιλους και να τους μετατρέψουν σε ετεροφυλόφιλους με πολλές φορές καταστρεπτικές συνέπειες για τα άτομα αυτά. Click για ανάπτυξη... Τις τελευταίες 2 δεκαετίες παντως ολο αυτό που περιγράφετε φαίνεται να ισχύει για τους στρέιτ που θεωρούνται αυτοματα ομοφοβικοι, οπισθοδρομικοί και πρέπει να "θεραπευτούν"... palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:41 Ο palio_melos: #195 11-02-24 14:41 Διεστραμμένος είναι όποιος εισηγήθηκε την ένταξη του μολυβιού στο rock/paper/scissors και έσπασε την ωραία του κυκλικότητα. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.036 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 15:01 Ο ilias90 έγραψε: #196 11-02-24 15:01 Εν τω μεταξύ ενώ το προοδευτικό σκυλολόι έχει αναγάγει τον σεβασμό στον αυτοπροσδιορισμό του άλλου ως μέγιστη αρετή ξέρω' γω (εφόσον είσαι οτιδήποτε άλλο εκτός από στρέιτ, εννοείται), αν κάποιος θεωρεί εαυτόν 100% στρέιτ, είναι θύμα της πατριαρχικής ετεροκανονικότητας και προσπαθεί να κρύψει ότι κατά βάθος θέλει να το σελώσει το άλογο. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.302 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 15:03 Ο giannhs2001: #197 11-02-24 15:03 Κάποτε οι ομοφυλόφιλοι θεωρούνταν αφύσικοι που έλκονται με το ίδιο φύλο, διεστραμμένοι,γενετική ανωμαλία κ.λπ. Σήμερα οι ετεροφυλόφιλοι από μερικούς θεωρούνται αφύσικοι καθώς όλους μας έλκει η ψυχή και όχι το φύλο απλά ντρεπόμαστε να το παραδεχθούμε γιατί είμαστε «αντρακλάδες» με εύθραυστη αρρενωπότητα (fragile masculinity που ακούμε συνέχεια). Το να κάνει ο καθείς και η καθεμία αυτό που θέλει χωρίς να χώνει σε ένα καλάθι τους πάντες δεν ήτο ποτέ επιλογή... I love humanity. Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Διεστραμμένος είναι όποιος εισηγήθηκε την ένταξη του μολυβιού στο rock/paper/scissors και έσπασε την ωραία του κυκλικότητα. Click για ανάπτυξη... Ποτέ στη ζωή μου δεν δέχθηκα να παίξω αυτό το παιγνίδι με μολύβι. Πέτρα, ψαλίδι, χαρτί. ΤΕΛΟΣ. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.125 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 15:04 Ο American Economist: #198 11-02-24 15:04 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εν τω μεταξύ ενώ το προοδευτικό σκυλολόι έχει αναγάγει τον σεβασμό στον αυτοπροσδιορισμό του άλλου ως μέγιστη αρετή ξέρω' γω (εφόσον είσαι οτιδήποτε άλλο εκτός από στρέιτ, εννοείται), αν κάποιος θεωρεί εαυτόν 100% στρέιτ, είναι θύμα της πατριαρχικής ετεροκανονικότητας και προσπαθεί να κρύψει ότι κατά βάθος θέλει να το σελώσει το άλογο. Click για ανάπτυξη... Ε καλά δεν ξέρεις ότι ισχύει η δημοκρατία και η ελευθερία απόψεων με την προϋπόθεση να είσαι fully progressive?? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 First Προηγούμενη 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 108 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 User2350 johnsala taketrance Wonderkid Memetchi Εριφύλη American Economist touvlo iew Kate1914 giannhs2001 charmander Paragontas7000 Scandal dmav Luludaki camil iiTzArismaltor_ Ariana2018 Fernando_A Jack of Spades kordella suaimhneas ROM32 Libertus GeorgePap2003 J.Cameron Alessandra Eliza lugar kalhkardia Lathy globglogabgalab Mantri hirasawayui Georgiapon25 Johnny15 Μάρκος Βασίλης MarcoReus Meow CiNeFiL efi25 uni77 Μαυρίκιος panagiotis econ fockos Unseen skygge edweimaste Jocaste harry akritas Πα.Κ Ace of Spades jj! Trolling Stones Κλημεντίνη Metamorph Εχέμυθη Nickx Johnman97 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Φεβρουαρίου 2024 στις 23:20 Ο Guest 765889: #189 10-02-24 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Το ίδιο πράγμα είναι. Αποκαλείς τους ηθοποιούς σεξουαλικά διεστραμμένους γιατί; Επειδή είναι οι περισσότεροι ομοφυλόφιλοι ή bi.. μόνο και μόνο επειδή είσαι προκατειλημμένος. Συγγνώμη, αλλά άσε με να ξέρω καλύτερα τι παιδιά είναι οι ηθοποιοί, κάθε μέρα τους ζω. Εσύ δώσε βάση στο δικό σου επάγγελμα και πάψε να κατακρίνεις τα άλλα με τόση απέχθεια Click για ανάπτυξη... Κανένα επάγγελμα δε κατακρίνω. Τουναντίον, μού αρέσει πάρα πολύ το θέατρο και πηγαίνω πολύ συχνά. Αυτό που δεν αντέχω είναι όταν κάποιος κάνει τη σεξουαλική του ταυτότητα όλη του τη προσωπικότητα. Και αυτό το φαινόμενο δυστυχώς λαμβάνει τεράστιες εκτάσεις πιο πολύ στο καλλιτεχνικό χώρο, γιατί λανθασμένα έχει καλλιεργηθεί η εντύπωση ότι μόνον οι ηθοποιοί είναι "προχω" και για να είναι κανείς "προχω" σημαίνει να ανέχεται τον κάθε ψυχανώμαλο ψυχοπαθή που παίζει scrabble με τη σεξουαλική και κοινωνική του ταυτότητα. Αλήθεια, που είναι οι φεμινίστριες τώρα που κυριολεκτικά οι ομοφυλόφιλοι τις μετατρέπουν σε μηχανήματα παραγωγής τέκνων για να τα υιοθετούν οι ίδιοι; Γιατί τόσο μόκο; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 02:41 Η Εριφύλη έγραψε: #190 11-02-24 02:41 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Κανένα επάγγελμα δε κατακρίνω. Τουναντίον, μού αρέσει πάρα πολύ το θέατρο και πηγαίνω πολύ συχνά. Αυτό που δεν αντέχω είναι όταν κάποιος κάνει τη σεξουαλική του ταυτότητα όλη του τη προσωπικότητα. Και αυτό το φαινόμενο δυστυχώς λαμβάνει τεράστιες εκτάσεις πιο πολύ στο καλλιτεχνικό χώρο, γιατί λανθασμένα έχει καλλιεργηθεί η εντύπωση ότι μόνον οι ηθοποιοί είναι "προχω" και για να είναι κανείς "προχω" σημαίνει να ανέχεται τον κάθε ψυχανώμαλο ψυχοπαθή που παίζει scrabble με τη σεξουαλική και κοινωνική του ταυτότητα. Αλήθεια, που είναι οι φεμινίστριες τώρα που κυριολεκτικά οι ομοφυλόφιλοι τις μετατρέπουν σε μηχανήματα παραγωγής τέκνων για να τα υιοθετούν οι ίδιοι; Γιατί τόσο μόκο; Click για ανάπτυξη... ΕΝΤΕΛΩΣ άλλο ζήτημα αυτό με τις παρένθετες, όπου έχω κι εγώ τις ενστάσεις μου.. Ναι, ούτε εγώ συμφωνώ με αυτό αλλά δεν θα το συζητήσω εδώ. Και ναι, οι ηθοποιοί τουλάχιστον έχουμε το θάρρος να το λέμε, δεν κρυβόμαστε Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 12:03 Ο Guest 765889: #191 11-02-24 12:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και ναι, οι ηθοποιοί τουλάχιστον έχουμε το θάρρος να το λέμε, δεν κρυβόμαστε Click για ανάπτυξη... Για καλό το λες αυτό; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 13:00 Η Εριφύλη έγραψε: #192 11-02-24 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Για καλό το λες αυτό; Click για ανάπτυξη... Χμμ, άρα εσύ προτιμάς να είναι ο άλλος παντρεμένος με γυναίκα και λίγο κρυφογκέι, πάρα να έχει το θάρρος και να το αποκαλύψει ε; οκ. Ναι, προφανώς και το λέω για καλό. Όπως το είπα, δεν κρυβόμαστε. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.525 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 13:53 Η glayki έγραψε: #193 11-02-24 13:53 Ο σεξουαλικός προσανατολισμός άπαξ και γίνει αντιληπτός από ένα άτομο δεν αλλάζει. Μπορεί να αποσιωποιηθει, να καταπιεστεί, να βιωθει, αλλά θα είναι εκεί. Το ότι πολλοί σε μεγαλύτερη ηλικία το συνειδητοποιούν είναι γιατί τότε τολμούν να το παραδεχτούν στον εαυτό τους. Ίσως κάτι να μην τους κολλουσε νωρίτερα στις σχέσεις τους και στις σεξουαλικές τους επαφές, αλλά να μην μπορούσαν να το προσδιορίσουν. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 13:58 Ο Buggs έγραψε: #194 11-02-24 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Pathiaris: Μερικά από πιο ισχυρά χριστιανικά λόμπι της Αμερικής θεωρούν ότι η ομοφυλοφιλία είναι μια διανοητική διαταραχή. Οργανώνουν τα στρατόπεδα μετατροπής για να "θεραπεύσουν" τους ομοφυλόφιλους και να τους μετατρέψουν σε ετεροφυλόφιλους με πολλές φορές καταστρεπτικές συνέπειες για τα άτομα αυτά. Click για ανάπτυξη... Τις τελευταίες 2 δεκαετίες παντως ολο αυτό που περιγράφετε φαίνεται να ισχύει για τους στρέιτ που θεωρούνται αυτοματα ομοφοβικοι, οπισθοδρομικοί και πρέπει να "θεραπευτούν"... palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:41 Ο palio_melos: #195 11-02-24 14:41 Διεστραμμένος είναι όποιος εισηγήθηκε την ένταξη του μολυβιού στο rock/paper/scissors και έσπασε την ωραία του κυκλικότητα. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.036 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 15:01 Ο ilias90 έγραψε: #196 11-02-24 15:01 Εν τω μεταξύ ενώ το προοδευτικό σκυλολόι έχει αναγάγει τον σεβασμό στον αυτοπροσδιορισμό του άλλου ως μέγιστη αρετή ξέρω' γω (εφόσον είσαι οτιδήποτε άλλο εκτός από στρέιτ, εννοείται), αν κάποιος θεωρεί εαυτόν 100% στρέιτ, είναι θύμα της πατριαρχικής ετεροκανονικότητας και προσπαθεί να κρύψει ότι κατά βάθος θέλει να το σελώσει το άλογο. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.302 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 15:03 Ο giannhs2001: #197 11-02-24 15:03 Κάποτε οι ομοφυλόφιλοι θεωρούνταν αφύσικοι που έλκονται με το ίδιο φύλο, διεστραμμένοι,γενετική ανωμαλία κ.λπ. Σήμερα οι ετεροφυλόφιλοι από μερικούς θεωρούνται αφύσικοι καθώς όλους μας έλκει η ψυχή και όχι το φύλο απλά ντρεπόμαστε να το παραδεχθούμε γιατί είμαστε «αντρακλάδες» με εύθραυστη αρρενωπότητα (fragile masculinity που ακούμε συνέχεια). Το να κάνει ο καθείς και η καθεμία αυτό που θέλει χωρίς να χώνει σε ένα καλάθι τους πάντες δεν ήτο ποτέ επιλογή... I love humanity. Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Διεστραμμένος είναι όποιος εισηγήθηκε την ένταξη του μολυβιού στο rock/paper/scissors και έσπασε την ωραία του κυκλικότητα. Click για ανάπτυξη... Ποτέ στη ζωή μου δεν δέχθηκα να παίξω αυτό το παιγνίδι με μολύβι. Πέτρα, ψαλίδι, χαρτί. ΤΕΛΟΣ. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.125 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 15:04 Ο American Economist: #198 11-02-24 15:04 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εν τω μεταξύ ενώ το προοδευτικό σκυλολόι έχει αναγάγει τον σεβασμό στον αυτοπροσδιορισμό του άλλου ως μέγιστη αρετή ξέρω' γω (εφόσον είσαι οτιδήποτε άλλο εκτός από στρέιτ, εννοείται), αν κάποιος θεωρεί εαυτόν 100% στρέιτ, είναι θύμα της πατριαρχικής ετεροκανονικότητας και προσπαθεί να κρύψει ότι κατά βάθος θέλει να το σελώσει το άλογο. Click για ανάπτυξη... Ε καλά δεν ξέρεις ότι ισχύει η δημοκρατία και η ελευθερία απόψεων με την προϋπόθεση να είσαι fully progressive?? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 First Προηγούμενη 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 108 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 User2350 johnsala taketrance Wonderkid Memetchi Εριφύλη American Economist touvlo iew Kate1914 giannhs2001 charmander Paragontas7000 Scandal dmav Luludaki camil iiTzArismaltor_ Ariana2018 Fernando_A Jack of Spades kordella suaimhneas ROM32 Libertus GeorgePap2003 J.Cameron Alessandra Eliza lugar kalhkardia Lathy globglogabgalab Mantri hirasawayui Georgiapon25 Johnny15 Μάρκος Βασίλης MarcoReus Meow CiNeFiL efi25 uni77 Μαυρίκιος panagiotis econ fockos Unseen skygge edweimaste Jocaste harry akritas Πα.Κ Ace of Spades jj! Trolling Stones Κλημεντίνη Metamorph Εχέμυθη Nickx Johnman97 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Το ίδιο πράγμα είναι. Αποκαλείς τους ηθοποιούς σεξουαλικά διεστραμμένους γιατί; Επειδή είναι οι περισσότεροι ομοφυλόφιλοι ή bi.. μόνο και μόνο επειδή είσαι προκατειλημμένος. Συγγνώμη, αλλά άσε με να ξέρω καλύτερα τι παιδιά είναι οι ηθοποιοί, κάθε μέρα τους ζω. Εσύ δώσε βάση στο δικό σου επάγγελμα και πάψε να κατακρίνεις τα άλλα με τόση απέχθεια Click για ανάπτυξη... Κανένα επάγγελμα δε κατακρίνω. Τουναντίον, μού αρέσει πάρα πολύ το θέατρο και πηγαίνω πολύ συχνά. Αυτό που δεν αντέχω είναι όταν κάποιος κάνει τη σεξουαλική του ταυτότητα όλη του τη προσωπικότητα. Και αυτό το φαινόμενο δυστυχώς λαμβάνει τεράστιες εκτάσεις πιο πολύ στο καλλιτεχνικό χώρο, γιατί λανθασμένα έχει καλλιεργηθεί η εντύπωση ότι μόνον οι ηθοποιοί είναι "προχω" και για να είναι κανείς "προχω" σημαίνει να ανέχεται τον κάθε ψυχανώμαλο ψυχοπαθή που παίζει scrabble με τη σεξουαλική και κοινωνική του ταυτότητα. Αλήθεια, που είναι οι φεμινίστριες τώρα που κυριολεκτικά οι ομοφυλόφιλοι τις μετατρέπουν σε μηχανήματα παραγωγής τέκνων για να τα υιοθετούν οι ίδιοι; Γιατί τόσο μόκο;
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 02:41 Η Εριφύλη έγραψε: #190 11-02-24 02:41 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Κανένα επάγγελμα δε κατακρίνω. Τουναντίον, μού αρέσει πάρα πολύ το θέατρο και πηγαίνω πολύ συχνά. Αυτό που δεν αντέχω είναι όταν κάποιος κάνει τη σεξουαλική του ταυτότητα όλη του τη προσωπικότητα. Και αυτό το φαινόμενο δυστυχώς λαμβάνει τεράστιες εκτάσεις πιο πολύ στο καλλιτεχνικό χώρο, γιατί λανθασμένα έχει καλλιεργηθεί η εντύπωση ότι μόνον οι ηθοποιοί είναι "προχω" και για να είναι κανείς "προχω" σημαίνει να ανέχεται τον κάθε ψυχανώμαλο ψυχοπαθή που παίζει scrabble με τη σεξουαλική και κοινωνική του ταυτότητα. Αλήθεια, που είναι οι φεμινίστριες τώρα που κυριολεκτικά οι ομοφυλόφιλοι τις μετατρέπουν σε μηχανήματα παραγωγής τέκνων για να τα υιοθετούν οι ίδιοι; Γιατί τόσο μόκο; Click για ανάπτυξη... ΕΝΤΕΛΩΣ άλλο ζήτημα αυτό με τις παρένθετες, όπου έχω κι εγώ τις ενστάσεις μου.. Ναι, ούτε εγώ συμφωνώ με αυτό αλλά δεν θα το συζητήσω εδώ. Και ναι, οι ηθοποιοί τουλάχιστον έχουμε το θάρρος να το λέμε, δεν κρυβόμαστε Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 12:03 Ο Guest 765889: #191 11-02-24 12:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και ναι, οι ηθοποιοί τουλάχιστον έχουμε το θάρρος να το λέμε, δεν κρυβόμαστε Click για ανάπτυξη... Για καλό το λες αυτό; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 13:00 Η Εριφύλη έγραψε: #192 11-02-24 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Για καλό το λες αυτό; Click για ανάπτυξη... Χμμ, άρα εσύ προτιμάς να είναι ο άλλος παντρεμένος με γυναίκα και λίγο κρυφογκέι, πάρα να έχει το θάρρος και να το αποκαλύψει ε; οκ. Ναι, προφανώς και το λέω για καλό. Όπως το είπα, δεν κρυβόμαστε. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.525 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 13:53 Η glayki έγραψε: #193 11-02-24 13:53 Ο σεξουαλικός προσανατολισμός άπαξ και γίνει αντιληπτός από ένα άτομο δεν αλλάζει. Μπορεί να αποσιωποιηθει, να καταπιεστεί, να βιωθει, αλλά θα είναι εκεί. Το ότι πολλοί σε μεγαλύτερη ηλικία το συνειδητοποιούν είναι γιατί τότε τολμούν να το παραδεχτούν στον εαυτό τους. Ίσως κάτι να μην τους κολλουσε νωρίτερα στις σχέσεις τους και στις σεξουαλικές τους επαφές, αλλά να μην μπορούσαν να το προσδιορίσουν. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 13:58 Ο Buggs έγραψε: #194 11-02-24 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Pathiaris: Μερικά από πιο ισχυρά χριστιανικά λόμπι της Αμερικής θεωρούν ότι η ομοφυλοφιλία είναι μια διανοητική διαταραχή. Οργανώνουν τα στρατόπεδα μετατροπής για να "θεραπεύσουν" τους ομοφυλόφιλους και να τους μετατρέψουν σε ετεροφυλόφιλους με πολλές φορές καταστρεπτικές συνέπειες για τα άτομα αυτά. Click για ανάπτυξη... Τις τελευταίες 2 δεκαετίες παντως ολο αυτό που περιγράφετε φαίνεται να ισχύει για τους στρέιτ που θεωρούνται αυτοματα ομοφοβικοι, οπισθοδρομικοί και πρέπει να "θεραπευτούν"... palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:41 Ο palio_melos: #195 11-02-24 14:41 Διεστραμμένος είναι όποιος εισηγήθηκε την ένταξη του μολυβιού στο rock/paper/scissors και έσπασε την ωραία του κυκλικότητα. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.036 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 15:01 Ο ilias90 έγραψε: #196 11-02-24 15:01 Εν τω μεταξύ ενώ το προοδευτικό σκυλολόι έχει αναγάγει τον σεβασμό στον αυτοπροσδιορισμό του άλλου ως μέγιστη αρετή ξέρω' γω (εφόσον είσαι οτιδήποτε άλλο εκτός από στρέιτ, εννοείται), αν κάποιος θεωρεί εαυτόν 100% στρέιτ, είναι θύμα της πατριαρχικής ετεροκανονικότητας και προσπαθεί να κρύψει ότι κατά βάθος θέλει να το σελώσει το άλογο. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.302 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 15:03 Ο giannhs2001: #197 11-02-24 15:03 Κάποτε οι ομοφυλόφιλοι θεωρούνταν αφύσικοι που έλκονται με το ίδιο φύλο, διεστραμμένοι,γενετική ανωμαλία κ.λπ. Σήμερα οι ετεροφυλόφιλοι από μερικούς θεωρούνται αφύσικοι καθώς όλους μας έλκει η ψυχή και όχι το φύλο απλά ντρεπόμαστε να το παραδεχθούμε γιατί είμαστε «αντρακλάδες» με εύθραυστη αρρενωπότητα (fragile masculinity που ακούμε συνέχεια). Το να κάνει ο καθείς και η καθεμία αυτό που θέλει χωρίς να χώνει σε ένα καλάθι τους πάντες δεν ήτο ποτέ επιλογή... I love humanity. Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Διεστραμμένος είναι όποιος εισηγήθηκε την ένταξη του μολυβιού στο rock/paper/scissors και έσπασε την ωραία του κυκλικότητα. Click για ανάπτυξη... Ποτέ στη ζωή μου δεν δέχθηκα να παίξω αυτό το παιγνίδι με μολύβι. Πέτρα, ψαλίδι, χαρτί. ΤΕΛΟΣ. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.125 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 15:04 Ο American Economist: #198 11-02-24 15:04 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εν τω μεταξύ ενώ το προοδευτικό σκυλολόι έχει αναγάγει τον σεβασμό στον αυτοπροσδιορισμό του άλλου ως μέγιστη αρετή ξέρω' γω (εφόσον είσαι οτιδήποτε άλλο εκτός από στρέιτ, εννοείται), αν κάποιος θεωρεί εαυτόν 100% στρέιτ, είναι θύμα της πατριαρχικής ετεροκανονικότητας και προσπαθεί να κρύψει ότι κατά βάθος θέλει να το σελώσει το άλογο. Click για ανάπτυξη... Ε καλά δεν ξέρεις ότι ισχύει η δημοκρατία και η ελευθερία απόψεων με την προϋπόθεση να είσαι fully progressive?? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 First Προηγούμενη 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 108 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 User2350 johnsala taketrance Wonderkid Memetchi Εριφύλη American Economist touvlo iew Kate1914 giannhs2001 charmander Paragontas7000 Scandal dmav Luludaki camil iiTzArismaltor_ Ariana2018 Fernando_A Jack of Spades kordella suaimhneas ROM32 Libertus GeorgePap2003 J.Cameron Alessandra Eliza lugar kalhkardia Lathy globglogabgalab Mantri hirasawayui Georgiapon25 Johnny15 Μάρκος Βασίλης MarcoReus Meow CiNeFiL efi25 uni77 Μαυρίκιος panagiotis econ fockos Unseen skygge edweimaste Jocaste harry akritas Πα.Κ Ace of Spades jj! Trolling Stones Κλημεντίνη Metamorph Εχέμυθη Nickx Johnman97 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Κανένα επάγγελμα δε κατακρίνω. Τουναντίον, μού αρέσει πάρα πολύ το θέατρο και πηγαίνω πολύ συχνά. Αυτό που δεν αντέχω είναι όταν κάποιος κάνει τη σεξουαλική του ταυτότητα όλη του τη προσωπικότητα. Και αυτό το φαινόμενο δυστυχώς λαμβάνει τεράστιες εκτάσεις πιο πολύ στο καλλιτεχνικό χώρο, γιατί λανθασμένα έχει καλλιεργηθεί η εντύπωση ότι μόνον οι ηθοποιοί είναι "προχω" και για να είναι κανείς "προχω" σημαίνει να ανέχεται τον κάθε ψυχανώμαλο ψυχοπαθή που παίζει scrabble με τη σεξουαλική και κοινωνική του ταυτότητα. Αλήθεια, που είναι οι φεμινίστριες τώρα που κυριολεκτικά οι ομοφυλόφιλοι τις μετατρέπουν σε μηχανήματα παραγωγής τέκνων για να τα υιοθετούν οι ίδιοι; Γιατί τόσο μόκο; Click για ανάπτυξη... ΕΝΤΕΛΩΣ άλλο ζήτημα αυτό με τις παρένθετες, όπου έχω κι εγώ τις ενστάσεις μου.. Ναι, ούτε εγώ συμφωνώ με αυτό αλλά δεν θα το συζητήσω εδώ. Και ναι, οι ηθοποιοί τουλάχιστον έχουμε το θάρρος να το λέμε, δεν κρυβόμαστε
Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 12:03 Ο Guest 765889: #191 11-02-24 12:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και ναι, οι ηθοποιοί τουλάχιστον έχουμε το θάρρος να το λέμε, δεν κρυβόμαστε Click για ανάπτυξη... Για καλό το λες αυτό; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 13:00 Η Εριφύλη έγραψε: #192 11-02-24 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Για καλό το λες αυτό; Click για ανάπτυξη... Χμμ, άρα εσύ προτιμάς να είναι ο άλλος παντρεμένος με γυναίκα και λίγο κρυφογκέι, πάρα να έχει το θάρρος και να το αποκαλύψει ε; οκ. Ναι, προφανώς και το λέω για καλό. Όπως το είπα, δεν κρυβόμαστε. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.525 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 13:53 Η glayki έγραψε: #193 11-02-24 13:53 Ο σεξουαλικός προσανατολισμός άπαξ και γίνει αντιληπτός από ένα άτομο δεν αλλάζει. Μπορεί να αποσιωποιηθει, να καταπιεστεί, να βιωθει, αλλά θα είναι εκεί. Το ότι πολλοί σε μεγαλύτερη ηλικία το συνειδητοποιούν είναι γιατί τότε τολμούν να το παραδεχτούν στον εαυτό τους. Ίσως κάτι να μην τους κολλουσε νωρίτερα στις σχέσεις τους και στις σεξουαλικές τους επαφές, αλλά να μην μπορούσαν να το προσδιορίσουν. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 13:58 Ο Buggs έγραψε: #194 11-02-24 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Pathiaris: Μερικά από πιο ισχυρά χριστιανικά λόμπι της Αμερικής θεωρούν ότι η ομοφυλοφιλία είναι μια διανοητική διαταραχή. Οργανώνουν τα στρατόπεδα μετατροπής για να "θεραπεύσουν" τους ομοφυλόφιλους και να τους μετατρέψουν σε ετεροφυλόφιλους με πολλές φορές καταστρεπτικές συνέπειες για τα άτομα αυτά. Click για ανάπτυξη... Τις τελευταίες 2 δεκαετίες παντως ολο αυτό που περιγράφετε φαίνεται να ισχύει για τους στρέιτ που θεωρούνται αυτοματα ομοφοβικοι, οπισθοδρομικοί και πρέπει να "θεραπευτούν"... palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:41 Ο palio_melos: #195 11-02-24 14:41 Διεστραμμένος είναι όποιος εισηγήθηκε την ένταξη του μολυβιού στο rock/paper/scissors και έσπασε την ωραία του κυκλικότητα. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.036 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 15:01 Ο ilias90 έγραψε: #196 11-02-24 15:01 Εν τω μεταξύ ενώ το προοδευτικό σκυλολόι έχει αναγάγει τον σεβασμό στον αυτοπροσδιορισμό του άλλου ως μέγιστη αρετή ξέρω' γω (εφόσον είσαι οτιδήποτε άλλο εκτός από στρέιτ, εννοείται), αν κάποιος θεωρεί εαυτόν 100% στρέιτ, είναι θύμα της πατριαρχικής ετεροκανονικότητας και προσπαθεί να κρύψει ότι κατά βάθος θέλει να το σελώσει το άλογο. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.302 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 15:03 Ο giannhs2001: #197 11-02-24 15:03 Κάποτε οι ομοφυλόφιλοι θεωρούνταν αφύσικοι που έλκονται με το ίδιο φύλο, διεστραμμένοι,γενετική ανωμαλία κ.λπ. Σήμερα οι ετεροφυλόφιλοι από μερικούς θεωρούνται αφύσικοι καθώς όλους μας έλκει η ψυχή και όχι το φύλο απλά ντρεπόμαστε να το παραδεχθούμε γιατί είμαστε «αντρακλάδες» με εύθραυστη αρρενωπότητα (fragile masculinity που ακούμε συνέχεια). Το να κάνει ο καθείς και η καθεμία αυτό που θέλει χωρίς να χώνει σε ένα καλάθι τους πάντες δεν ήτο ποτέ επιλογή... I love humanity. Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Διεστραμμένος είναι όποιος εισηγήθηκε την ένταξη του μολυβιού στο rock/paper/scissors και έσπασε την ωραία του κυκλικότητα. Click για ανάπτυξη... Ποτέ στη ζωή μου δεν δέχθηκα να παίξω αυτό το παιγνίδι με μολύβι. Πέτρα, ψαλίδι, χαρτί. ΤΕΛΟΣ. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.125 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 15:04 Ο American Economist: #198 11-02-24 15:04 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εν τω μεταξύ ενώ το προοδευτικό σκυλολόι έχει αναγάγει τον σεβασμό στον αυτοπροσδιορισμό του άλλου ως μέγιστη αρετή ξέρω' γω (εφόσον είσαι οτιδήποτε άλλο εκτός από στρέιτ, εννοείται), αν κάποιος θεωρεί εαυτόν 100% στρέιτ, είναι θύμα της πατριαρχικής ετεροκανονικότητας και προσπαθεί να κρύψει ότι κατά βάθος θέλει να το σελώσει το άλογο. Click για ανάπτυξη... Ε καλά δεν ξέρεις ότι ισχύει η δημοκρατία και η ελευθερία απόψεων με την προϋπόθεση να είσαι fully progressive?? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 First Προηγούμενη 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 108 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 User2350 johnsala taketrance Wonderkid Memetchi Εριφύλη American Economist touvlo iew Kate1914 giannhs2001 charmander Paragontas7000 Scandal dmav Luludaki camil iiTzArismaltor_ Ariana2018 Fernando_A Jack of Spades kordella suaimhneas ROM32 Libertus GeorgePap2003 J.Cameron Alessandra Eliza lugar kalhkardia Lathy globglogabgalab Mantri hirasawayui Georgiapon25 Johnny15 Μάρκος Βασίλης MarcoReus Meow CiNeFiL efi25 uni77 Μαυρίκιος panagiotis econ fockos Unseen skygge edweimaste Jocaste harry akritas Πα.Κ Ace of Spades jj! Trolling Stones Κλημεντίνη Metamorph Εχέμυθη Nickx Johnman97 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και ναι, οι ηθοποιοί τουλάχιστον έχουμε το θάρρος να το λέμε, δεν κρυβόμαστε Click για ανάπτυξη... Για καλό το λες αυτό;
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 13:00 Η Εριφύλη έγραψε: #192 11-02-24 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Για καλό το λες αυτό; Click για ανάπτυξη... Χμμ, άρα εσύ προτιμάς να είναι ο άλλος παντρεμένος με γυναίκα και λίγο κρυφογκέι, πάρα να έχει το θάρρος και να το αποκαλύψει ε; οκ. Ναι, προφανώς και το λέω για καλό. Όπως το είπα, δεν κρυβόμαστε. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.525 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 13:53 Η glayki έγραψε: #193 11-02-24 13:53 Ο σεξουαλικός προσανατολισμός άπαξ και γίνει αντιληπτός από ένα άτομο δεν αλλάζει. Μπορεί να αποσιωποιηθει, να καταπιεστεί, να βιωθει, αλλά θα είναι εκεί. Το ότι πολλοί σε μεγαλύτερη ηλικία το συνειδητοποιούν είναι γιατί τότε τολμούν να το παραδεχτούν στον εαυτό τους. Ίσως κάτι να μην τους κολλουσε νωρίτερα στις σχέσεις τους και στις σεξουαλικές τους επαφές, αλλά να μην μπορούσαν να το προσδιορίσουν. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 13:58 Ο Buggs έγραψε: #194 11-02-24 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Pathiaris: Μερικά από πιο ισχυρά χριστιανικά λόμπι της Αμερικής θεωρούν ότι η ομοφυλοφιλία είναι μια διανοητική διαταραχή. Οργανώνουν τα στρατόπεδα μετατροπής για να "θεραπεύσουν" τους ομοφυλόφιλους και να τους μετατρέψουν σε ετεροφυλόφιλους με πολλές φορές καταστρεπτικές συνέπειες για τα άτομα αυτά. Click για ανάπτυξη... Τις τελευταίες 2 δεκαετίες παντως ολο αυτό που περιγράφετε φαίνεται να ισχύει για τους στρέιτ που θεωρούνται αυτοματα ομοφοβικοι, οπισθοδρομικοί και πρέπει να "θεραπευτούν"... palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:41 Ο palio_melos: #195 11-02-24 14:41 Διεστραμμένος είναι όποιος εισηγήθηκε την ένταξη του μολυβιού στο rock/paper/scissors και έσπασε την ωραία του κυκλικότητα. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.036 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 15:01 Ο ilias90 έγραψε: #196 11-02-24 15:01 Εν τω μεταξύ ενώ το προοδευτικό σκυλολόι έχει αναγάγει τον σεβασμό στον αυτοπροσδιορισμό του άλλου ως μέγιστη αρετή ξέρω' γω (εφόσον είσαι οτιδήποτε άλλο εκτός από στρέιτ, εννοείται), αν κάποιος θεωρεί εαυτόν 100% στρέιτ, είναι θύμα της πατριαρχικής ετεροκανονικότητας και προσπαθεί να κρύψει ότι κατά βάθος θέλει να το σελώσει το άλογο. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.302 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 15:03 Ο giannhs2001: #197 11-02-24 15:03 Κάποτε οι ομοφυλόφιλοι θεωρούνταν αφύσικοι που έλκονται με το ίδιο φύλο, διεστραμμένοι,γενετική ανωμαλία κ.λπ. Σήμερα οι ετεροφυλόφιλοι από μερικούς θεωρούνται αφύσικοι καθώς όλους μας έλκει η ψυχή και όχι το φύλο απλά ντρεπόμαστε να το παραδεχθούμε γιατί είμαστε «αντρακλάδες» με εύθραυστη αρρενωπότητα (fragile masculinity που ακούμε συνέχεια). Το να κάνει ο καθείς και η καθεμία αυτό που θέλει χωρίς να χώνει σε ένα καλάθι τους πάντες δεν ήτο ποτέ επιλογή... I love humanity. Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Διεστραμμένος είναι όποιος εισηγήθηκε την ένταξη του μολυβιού στο rock/paper/scissors και έσπασε την ωραία του κυκλικότητα. Click για ανάπτυξη... Ποτέ στη ζωή μου δεν δέχθηκα να παίξω αυτό το παιγνίδι με μολύβι. Πέτρα, ψαλίδι, χαρτί. ΤΕΛΟΣ. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.125 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 15:04 Ο American Economist: #198 11-02-24 15:04 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εν τω μεταξύ ενώ το προοδευτικό σκυλολόι έχει αναγάγει τον σεβασμό στον αυτοπροσδιορισμό του άλλου ως μέγιστη αρετή ξέρω' γω (εφόσον είσαι οτιδήποτε άλλο εκτός από στρέιτ, εννοείται), αν κάποιος θεωρεί εαυτόν 100% στρέιτ, είναι θύμα της πατριαρχικής ετεροκανονικότητας και προσπαθεί να κρύψει ότι κατά βάθος θέλει να το σελώσει το άλογο. Click για ανάπτυξη... Ε καλά δεν ξέρεις ότι ισχύει η δημοκρατία και η ελευθερία απόψεων με την προϋπόθεση να είσαι fully progressive?? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 First Προηγούμενη 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 108 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 User2350 johnsala taketrance Wonderkid Memetchi Εριφύλη American Economist touvlo iew Kate1914 giannhs2001 charmander Paragontas7000 Scandal dmav Luludaki camil iiTzArismaltor_ Ariana2018 Fernando_A Jack of Spades kordella suaimhneas ROM32 Libertus GeorgePap2003 J.Cameron Alessandra Eliza lugar kalhkardia Lathy globglogabgalab Mantri hirasawayui Georgiapon25 Johnny15 Μάρκος Βασίλης MarcoReus Meow CiNeFiL efi25 uni77 Μαυρίκιος panagiotis econ fockos Unseen skygge edweimaste Jocaste harry akritas Πα.Κ Ace of Spades jj! Trolling Stones Κλημεντίνη Metamorph Εχέμυθη Nickx Johnman97 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Για καλό το λες αυτό; Click για ανάπτυξη... Χμμ, άρα εσύ προτιμάς να είναι ο άλλος παντρεμένος με γυναίκα και λίγο κρυφογκέι, πάρα να έχει το θάρρος και να το αποκαλύψει ε; οκ. Ναι, προφανώς και το λέω για καλό. Όπως το είπα, δεν κρυβόμαστε.
glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.525 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 13:53 Η glayki έγραψε: #193 11-02-24 13:53 Ο σεξουαλικός προσανατολισμός άπαξ και γίνει αντιληπτός από ένα άτομο δεν αλλάζει. Μπορεί να αποσιωποιηθει, να καταπιεστεί, να βιωθει, αλλά θα είναι εκεί. Το ότι πολλοί σε μεγαλύτερη ηλικία το συνειδητοποιούν είναι γιατί τότε τολμούν να το παραδεχτούν στον εαυτό τους. Ίσως κάτι να μην τους κολλουσε νωρίτερα στις σχέσεις τους και στις σεξουαλικές τους επαφές, αλλά να μην μπορούσαν να το προσδιορίσουν. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 13:58 Ο Buggs έγραψε: #194 11-02-24 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Pathiaris: Μερικά από πιο ισχυρά χριστιανικά λόμπι της Αμερικής θεωρούν ότι η ομοφυλοφιλία είναι μια διανοητική διαταραχή. Οργανώνουν τα στρατόπεδα μετατροπής για να "θεραπεύσουν" τους ομοφυλόφιλους και να τους μετατρέψουν σε ετεροφυλόφιλους με πολλές φορές καταστρεπτικές συνέπειες για τα άτομα αυτά. Click για ανάπτυξη... Τις τελευταίες 2 δεκαετίες παντως ολο αυτό που περιγράφετε φαίνεται να ισχύει για τους στρέιτ που θεωρούνται αυτοματα ομοφοβικοι, οπισθοδρομικοί και πρέπει να "θεραπευτούν"... palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:41 Ο palio_melos: #195 11-02-24 14:41 Διεστραμμένος είναι όποιος εισηγήθηκε την ένταξη του μολυβιού στο rock/paper/scissors και έσπασε την ωραία του κυκλικότητα. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.036 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 15:01 Ο ilias90 έγραψε: #196 11-02-24 15:01 Εν τω μεταξύ ενώ το προοδευτικό σκυλολόι έχει αναγάγει τον σεβασμό στον αυτοπροσδιορισμό του άλλου ως μέγιστη αρετή ξέρω' γω (εφόσον είσαι οτιδήποτε άλλο εκτός από στρέιτ, εννοείται), αν κάποιος θεωρεί εαυτόν 100% στρέιτ, είναι θύμα της πατριαρχικής ετεροκανονικότητας και προσπαθεί να κρύψει ότι κατά βάθος θέλει να το σελώσει το άλογο. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.302 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 15:03 Ο giannhs2001: #197 11-02-24 15:03 Κάποτε οι ομοφυλόφιλοι θεωρούνταν αφύσικοι που έλκονται με το ίδιο φύλο, διεστραμμένοι,γενετική ανωμαλία κ.λπ. Σήμερα οι ετεροφυλόφιλοι από μερικούς θεωρούνται αφύσικοι καθώς όλους μας έλκει η ψυχή και όχι το φύλο απλά ντρεπόμαστε να το παραδεχθούμε γιατί είμαστε «αντρακλάδες» με εύθραυστη αρρενωπότητα (fragile masculinity που ακούμε συνέχεια). Το να κάνει ο καθείς και η καθεμία αυτό που θέλει χωρίς να χώνει σε ένα καλάθι τους πάντες δεν ήτο ποτέ επιλογή... I love humanity. Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Διεστραμμένος είναι όποιος εισηγήθηκε την ένταξη του μολυβιού στο rock/paper/scissors και έσπασε την ωραία του κυκλικότητα. Click για ανάπτυξη... Ποτέ στη ζωή μου δεν δέχθηκα να παίξω αυτό το παιγνίδι με μολύβι. Πέτρα, ψαλίδι, χαρτί. ΤΕΛΟΣ. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.125 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 15:04 Ο American Economist: #198 11-02-24 15:04 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εν τω μεταξύ ενώ το προοδευτικό σκυλολόι έχει αναγάγει τον σεβασμό στον αυτοπροσδιορισμό του άλλου ως μέγιστη αρετή ξέρω' γω (εφόσον είσαι οτιδήποτε άλλο εκτός από στρέιτ, εννοείται), αν κάποιος θεωρεί εαυτόν 100% στρέιτ, είναι θύμα της πατριαρχικής ετεροκανονικότητας και προσπαθεί να κρύψει ότι κατά βάθος θέλει να το σελώσει το άλογο. Click για ανάπτυξη... Ε καλά δεν ξέρεις ότι ισχύει η δημοκρατία και η ελευθερία απόψεων με την προϋπόθεση να είσαι fully progressive?? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 First Προηγούμενη 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 108 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 User2350 johnsala taketrance Wonderkid Memetchi Εριφύλη American Economist touvlo iew Kate1914 giannhs2001 charmander Paragontas7000 Scandal dmav Luludaki camil iiTzArismaltor_ Ariana2018 Fernando_A Jack of Spades kordella suaimhneas ROM32 Libertus GeorgePap2003 J.Cameron Alessandra Eliza lugar kalhkardia Lathy globglogabgalab Mantri hirasawayui Georgiapon25 Johnny15 Μάρκος Βασίλης MarcoReus Meow CiNeFiL efi25 uni77 Μαυρίκιος panagiotis econ fockos Unseen skygge edweimaste Jocaste harry akritas Πα.Κ Ace of Spades jj! Trolling Stones Κλημεντίνη Metamorph Εχέμυθη Nickx Johnman97 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ο σεξουαλικός προσανατολισμός άπαξ και γίνει αντιληπτός από ένα άτομο δεν αλλάζει. Μπορεί να αποσιωποιηθει, να καταπιεστεί, να βιωθει, αλλά θα είναι εκεί. Το ότι πολλοί σε μεγαλύτερη ηλικία το συνειδητοποιούν είναι γιατί τότε τολμούν να το παραδεχτούν στον εαυτό τους. Ίσως κάτι να μην τους κολλουσε νωρίτερα στις σχέσεις τους και στις σεξουαλικές τους επαφές, αλλά να μην μπορούσαν να το προσδιορίσουν.
Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 13:58 Ο Buggs έγραψε: #194 11-02-24 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Pathiaris: Μερικά από πιο ισχυρά χριστιανικά λόμπι της Αμερικής θεωρούν ότι η ομοφυλοφιλία είναι μια διανοητική διαταραχή. Οργανώνουν τα στρατόπεδα μετατροπής για να "θεραπεύσουν" τους ομοφυλόφιλους και να τους μετατρέψουν σε ετεροφυλόφιλους με πολλές φορές καταστρεπτικές συνέπειες για τα άτομα αυτά. Click για ανάπτυξη... Τις τελευταίες 2 δεκαετίες παντως ολο αυτό που περιγράφετε φαίνεται να ισχύει για τους στρέιτ που θεωρούνται αυτοματα ομοφοβικοι, οπισθοδρομικοί και πρέπει να "θεραπευτούν"... palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:41 Ο palio_melos: #195 11-02-24 14:41 Διεστραμμένος είναι όποιος εισηγήθηκε την ένταξη του μολυβιού στο rock/paper/scissors και έσπασε την ωραία του κυκλικότητα. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.036 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 15:01 Ο ilias90 έγραψε: #196 11-02-24 15:01 Εν τω μεταξύ ενώ το προοδευτικό σκυλολόι έχει αναγάγει τον σεβασμό στον αυτοπροσδιορισμό του άλλου ως μέγιστη αρετή ξέρω' γω (εφόσον είσαι οτιδήποτε άλλο εκτός από στρέιτ, εννοείται), αν κάποιος θεωρεί εαυτόν 100% στρέιτ, είναι θύμα της πατριαρχικής ετεροκανονικότητας και προσπαθεί να κρύψει ότι κατά βάθος θέλει να το σελώσει το άλογο. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.302 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 15:03 Ο giannhs2001: #197 11-02-24 15:03 Κάποτε οι ομοφυλόφιλοι θεωρούνταν αφύσικοι που έλκονται με το ίδιο φύλο, διεστραμμένοι,γενετική ανωμαλία κ.λπ. Σήμερα οι ετεροφυλόφιλοι από μερικούς θεωρούνται αφύσικοι καθώς όλους μας έλκει η ψυχή και όχι το φύλο απλά ντρεπόμαστε να το παραδεχθούμε γιατί είμαστε «αντρακλάδες» με εύθραυστη αρρενωπότητα (fragile masculinity που ακούμε συνέχεια). Το να κάνει ο καθείς και η καθεμία αυτό που θέλει χωρίς να χώνει σε ένα καλάθι τους πάντες δεν ήτο ποτέ επιλογή... I love humanity. Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Διεστραμμένος είναι όποιος εισηγήθηκε την ένταξη του μολυβιού στο rock/paper/scissors και έσπασε την ωραία του κυκλικότητα. Click για ανάπτυξη... Ποτέ στη ζωή μου δεν δέχθηκα να παίξω αυτό το παιγνίδι με μολύβι. Πέτρα, ψαλίδι, χαρτί. ΤΕΛΟΣ. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.125 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 15:04 Ο American Economist: #198 11-02-24 15:04 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εν τω μεταξύ ενώ το προοδευτικό σκυλολόι έχει αναγάγει τον σεβασμό στον αυτοπροσδιορισμό του άλλου ως μέγιστη αρετή ξέρω' γω (εφόσον είσαι οτιδήποτε άλλο εκτός από στρέιτ, εννοείται), αν κάποιος θεωρεί εαυτόν 100% στρέιτ, είναι θύμα της πατριαρχικής ετεροκανονικότητας και προσπαθεί να κρύψει ότι κατά βάθος θέλει να το σελώσει το άλογο. Click για ανάπτυξη... Ε καλά δεν ξέρεις ότι ισχύει η δημοκρατία και η ελευθερία απόψεων με την προϋπόθεση να είσαι fully progressive?? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 First Προηγούμενη 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 108 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 User2350 johnsala taketrance Wonderkid Memetchi Εριφύλη American Economist touvlo iew Kate1914 giannhs2001 charmander Paragontas7000 Scandal dmav Luludaki camil iiTzArismaltor_ Ariana2018 Fernando_A Jack of Spades kordella suaimhneas ROM32 Libertus GeorgePap2003 J.Cameron Alessandra Eliza lugar kalhkardia Lathy globglogabgalab Mantri hirasawayui Georgiapon25 Johnny15 Μάρκος Βασίλης MarcoReus Meow CiNeFiL efi25 uni77 Μαυρίκιος panagiotis econ fockos Unseen skygge edweimaste Jocaste harry akritas Πα.Κ Ace of Spades jj! Trolling Stones Κλημεντίνη Metamorph Εχέμυθη Nickx Johnman97 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Pathiaris: Μερικά από πιο ισχυρά χριστιανικά λόμπι της Αμερικής θεωρούν ότι η ομοφυλοφιλία είναι μια διανοητική διαταραχή. Οργανώνουν τα στρατόπεδα μετατροπής για να "θεραπεύσουν" τους ομοφυλόφιλους και να τους μετατρέψουν σε ετεροφυλόφιλους με πολλές φορές καταστρεπτικές συνέπειες για τα άτομα αυτά. Click για ανάπτυξη... Τις τελευταίες 2 δεκαετίες παντως ολο αυτό που περιγράφετε φαίνεται να ισχύει για τους στρέιτ που θεωρούνται αυτοματα ομοφοβικοι, οπισθοδρομικοί και πρέπει να "θεραπευτούν"...
palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:41 Ο palio_melos: #195 11-02-24 14:41 Διεστραμμένος είναι όποιος εισηγήθηκε την ένταξη του μολυβιού στο rock/paper/scissors και έσπασε την ωραία του κυκλικότητα. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.036 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 15:01 Ο ilias90 έγραψε: #196 11-02-24 15:01 Εν τω μεταξύ ενώ το προοδευτικό σκυλολόι έχει αναγάγει τον σεβασμό στον αυτοπροσδιορισμό του άλλου ως μέγιστη αρετή ξέρω' γω (εφόσον είσαι οτιδήποτε άλλο εκτός από στρέιτ, εννοείται), αν κάποιος θεωρεί εαυτόν 100% στρέιτ, είναι θύμα της πατριαρχικής ετεροκανονικότητας και προσπαθεί να κρύψει ότι κατά βάθος θέλει να το σελώσει το άλογο. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.302 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 15:03 Ο giannhs2001: #197 11-02-24 15:03 Κάποτε οι ομοφυλόφιλοι θεωρούνταν αφύσικοι που έλκονται με το ίδιο φύλο, διεστραμμένοι,γενετική ανωμαλία κ.λπ. Σήμερα οι ετεροφυλόφιλοι από μερικούς θεωρούνται αφύσικοι καθώς όλους μας έλκει η ψυχή και όχι το φύλο απλά ντρεπόμαστε να το παραδεχθούμε γιατί είμαστε «αντρακλάδες» με εύθραυστη αρρενωπότητα (fragile masculinity που ακούμε συνέχεια). Το να κάνει ο καθείς και η καθεμία αυτό που θέλει χωρίς να χώνει σε ένα καλάθι τους πάντες δεν ήτο ποτέ επιλογή... I love humanity. Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Διεστραμμένος είναι όποιος εισηγήθηκε την ένταξη του μολυβιού στο rock/paper/scissors και έσπασε την ωραία του κυκλικότητα. Click για ανάπτυξη... Ποτέ στη ζωή μου δεν δέχθηκα να παίξω αυτό το παιγνίδι με μολύβι. Πέτρα, ψαλίδι, χαρτί. ΤΕΛΟΣ. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.125 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 15:04 Ο American Economist: #198 11-02-24 15:04 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εν τω μεταξύ ενώ το προοδευτικό σκυλολόι έχει αναγάγει τον σεβασμό στον αυτοπροσδιορισμό του άλλου ως μέγιστη αρετή ξέρω' γω (εφόσον είσαι οτιδήποτε άλλο εκτός από στρέιτ, εννοείται), αν κάποιος θεωρεί εαυτόν 100% στρέιτ, είναι θύμα της πατριαρχικής ετεροκανονικότητας και προσπαθεί να κρύψει ότι κατά βάθος θέλει να το σελώσει το άλογο. Click για ανάπτυξη... Ε καλά δεν ξέρεις ότι ισχύει η δημοκρατία και η ελευθερία απόψεων με την προϋπόθεση να είσαι fully progressive?? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 First Προηγούμενη 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 108 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 User2350 johnsala taketrance Wonderkid Memetchi Εριφύλη American Economist touvlo iew Kate1914 giannhs2001 charmander Paragontas7000 Scandal dmav Luludaki camil iiTzArismaltor_ Ariana2018 Fernando_A Jack of Spades kordella suaimhneas ROM32 Libertus GeorgePap2003 J.Cameron Alessandra Eliza lugar kalhkardia Lathy globglogabgalab Mantri hirasawayui Georgiapon25 Johnny15 Μάρκος Βασίλης MarcoReus Meow CiNeFiL efi25 uni77 Μαυρίκιος panagiotis econ fockos Unseen skygge edweimaste Jocaste harry akritas Πα.Κ Ace of Spades jj! Trolling Stones Κλημεντίνη Metamorph Εχέμυθη Nickx Johnman97 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Διεστραμμένος είναι όποιος εισηγήθηκε την ένταξη του μολυβιού στο rock/paper/scissors και έσπασε την ωραία του κυκλικότητα.
ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.036 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 15:01 Ο ilias90 έγραψε: #196 11-02-24 15:01 Εν τω μεταξύ ενώ το προοδευτικό σκυλολόι έχει αναγάγει τον σεβασμό στον αυτοπροσδιορισμό του άλλου ως μέγιστη αρετή ξέρω' γω (εφόσον είσαι οτιδήποτε άλλο εκτός από στρέιτ, εννοείται), αν κάποιος θεωρεί εαυτόν 100% στρέιτ, είναι θύμα της πατριαρχικής ετεροκανονικότητας και προσπαθεί να κρύψει ότι κατά βάθος θέλει να το σελώσει το άλογο. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.302 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 15:03 Ο giannhs2001: #197 11-02-24 15:03 Κάποτε οι ομοφυλόφιλοι θεωρούνταν αφύσικοι που έλκονται με το ίδιο φύλο, διεστραμμένοι,γενετική ανωμαλία κ.λπ. Σήμερα οι ετεροφυλόφιλοι από μερικούς θεωρούνται αφύσικοι καθώς όλους μας έλκει η ψυχή και όχι το φύλο απλά ντρεπόμαστε να το παραδεχθούμε γιατί είμαστε «αντρακλάδες» με εύθραυστη αρρενωπότητα (fragile masculinity που ακούμε συνέχεια). Το να κάνει ο καθείς και η καθεμία αυτό που θέλει χωρίς να χώνει σε ένα καλάθι τους πάντες δεν ήτο ποτέ επιλογή... I love humanity. Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Διεστραμμένος είναι όποιος εισηγήθηκε την ένταξη του μολυβιού στο rock/paper/scissors και έσπασε την ωραία του κυκλικότητα. Click για ανάπτυξη... Ποτέ στη ζωή μου δεν δέχθηκα να παίξω αυτό το παιγνίδι με μολύβι. Πέτρα, ψαλίδι, χαρτί. ΤΕΛΟΣ. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.125 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 15:04 Ο American Economist: #198 11-02-24 15:04 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εν τω μεταξύ ενώ το προοδευτικό σκυλολόι έχει αναγάγει τον σεβασμό στον αυτοπροσδιορισμό του άλλου ως μέγιστη αρετή ξέρω' γω (εφόσον είσαι οτιδήποτε άλλο εκτός από στρέιτ, εννοείται), αν κάποιος θεωρεί εαυτόν 100% στρέιτ, είναι θύμα της πατριαρχικής ετεροκανονικότητας και προσπαθεί να κρύψει ότι κατά βάθος θέλει να το σελώσει το άλογο. Click για ανάπτυξη... Ε καλά δεν ξέρεις ότι ισχύει η δημοκρατία και η ελευθερία απόψεων με την προϋπόθεση να είσαι fully progressive?? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 First Προηγούμενη 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 108 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 User2350 johnsala taketrance Wonderkid Memetchi Εριφύλη American Economist touvlo iew Kate1914 giannhs2001 charmander Paragontas7000 Scandal dmav Luludaki camil iiTzArismaltor_ Ariana2018 Fernando_A Jack of Spades kordella suaimhneas ROM32 Libertus GeorgePap2003 J.Cameron Alessandra Eliza lugar kalhkardia Lathy globglogabgalab Mantri hirasawayui Georgiapon25 Johnny15 Μάρκος Βασίλης MarcoReus Meow CiNeFiL efi25 uni77 Μαυρίκιος panagiotis econ fockos Unseen skygge edweimaste Jocaste harry akritas Πα.Κ Ace of Spades jj! Trolling Stones Κλημεντίνη Metamorph Εχέμυθη Nickx Johnman97 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εν τω μεταξύ ενώ το προοδευτικό σκυλολόι έχει αναγάγει τον σεβασμό στον αυτοπροσδιορισμό του άλλου ως μέγιστη αρετή ξέρω' γω (εφόσον είσαι οτιδήποτε άλλο εκτός από στρέιτ, εννοείται), αν κάποιος θεωρεί εαυτόν 100% στρέιτ, είναι θύμα της πατριαρχικής ετεροκανονικότητας και προσπαθεί να κρύψει ότι κατά βάθος θέλει να το σελώσει το άλογο.
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.302 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 15:03 Ο giannhs2001: #197 11-02-24 15:03 Κάποτε οι ομοφυλόφιλοι θεωρούνταν αφύσικοι που έλκονται με το ίδιο φύλο, διεστραμμένοι,γενετική ανωμαλία κ.λπ. Σήμερα οι ετεροφυλόφιλοι από μερικούς θεωρούνται αφύσικοι καθώς όλους μας έλκει η ψυχή και όχι το φύλο απλά ντρεπόμαστε να το παραδεχθούμε γιατί είμαστε «αντρακλάδες» με εύθραυστη αρρενωπότητα (fragile masculinity που ακούμε συνέχεια). Το να κάνει ο καθείς και η καθεμία αυτό που θέλει χωρίς να χώνει σε ένα καλάθι τους πάντες δεν ήτο ποτέ επιλογή... I love humanity. Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Διεστραμμένος είναι όποιος εισηγήθηκε την ένταξη του μολυβιού στο rock/paper/scissors και έσπασε την ωραία του κυκλικότητα. Click για ανάπτυξη... Ποτέ στη ζωή μου δεν δέχθηκα να παίξω αυτό το παιγνίδι με μολύβι. Πέτρα, ψαλίδι, χαρτί. ΤΕΛΟΣ. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.125 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 15:04 Ο American Economist: #198 11-02-24 15:04 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εν τω μεταξύ ενώ το προοδευτικό σκυλολόι έχει αναγάγει τον σεβασμό στον αυτοπροσδιορισμό του άλλου ως μέγιστη αρετή ξέρω' γω (εφόσον είσαι οτιδήποτε άλλο εκτός από στρέιτ, εννοείται), αν κάποιος θεωρεί εαυτόν 100% στρέιτ, είναι θύμα της πατριαρχικής ετεροκανονικότητας και προσπαθεί να κρύψει ότι κατά βάθος θέλει να το σελώσει το άλογο. Click για ανάπτυξη... Ε καλά δεν ξέρεις ότι ισχύει η δημοκρατία και η ελευθερία απόψεων με την προϋπόθεση να είσαι fully progressive?? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 First Προηγούμενη 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Κάποτε οι ομοφυλόφιλοι θεωρούνταν αφύσικοι που έλκονται με το ίδιο φύλο, διεστραμμένοι,γενετική ανωμαλία κ.λπ. Σήμερα οι ετεροφυλόφιλοι από μερικούς θεωρούνται αφύσικοι καθώς όλους μας έλκει η ψυχή και όχι το φύλο απλά ντρεπόμαστε να το παραδεχθούμε γιατί είμαστε «αντρακλάδες» με εύθραυστη αρρενωπότητα (fragile masculinity που ακούμε συνέχεια). Το να κάνει ο καθείς και η καθεμία αυτό που θέλει χωρίς να χώνει σε ένα καλάθι τους πάντες δεν ήτο ποτέ επιλογή... I love humanity. Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Διεστραμμένος είναι όποιος εισηγήθηκε την ένταξη του μολυβιού στο rock/paper/scissors και έσπασε την ωραία του κυκλικότητα. Click για ανάπτυξη... Ποτέ στη ζωή μου δεν δέχθηκα να παίξω αυτό το παιγνίδι με μολύβι. Πέτρα, ψαλίδι, χαρτί. ΤΕΛΟΣ.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.125 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 15:04 Ο American Economist: #198 11-02-24 15:04 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εν τω μεταξύ ενώ το προοδευτικό σκυλολόι έχει αναγάγει τον σεβασμό στον αυτοπροσδιορισμό του άλλου ως μέγιστη αρετή ξέρω' γω (εφόσον είσαι οτιδήποτε άλλο εκτός από στρέιτ, εννοείται), αν κάποιος θεωρεί εαυτόν 100% στρέιτ, είναι θύμα της πατριαρχικής ετεροκανονικότητας και προσπαθεί να κρύψει ότι κατά βάθος θέλει να το σελώσει το άλογο. Click για ανάπτυξη... Ε καλά δεν ξέρεις ότι ισχύει η δημοκρατία και η ελευθερία απόψεων με την προϋπόθεση να είσαι fully progressive??
Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εν τω μεταξύ ενώ το προοδευτικό σκυλολόι έχει αναγάγει τον σεβασμό στον αυτοπροσδιορισμό του άλλου ως μέγιστη αρετή ξέρω' γω (εφόσον είσαι οτιδήποτε άλλο εκτός από στρέιτ, εννοείται), αν κάποιος θεωρεί εαυτόν 100% στρέιτ, είναι θύμα της πατριαρχικής ετεροκανονικότητας και προσπαθεί να κρύψει ότι κατά βάθος θέλει να το σελώσει το άλογο. Click για ανάπτυξη... Ε καλά δεν ξέρεις ότι ισχύει η δημοκρατία και η ελευθερία απόψεων με την προϋπόθεση να είσαι fully progressive??