Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 02:23 Η Neraida έγραψε: #281 20-04-11 02:23 Αρχική Δημοσίευση από marina289: Συμφωνώ!... αλλά ενώ το site δεν σου βάζει διαχωριστικές γραμμές, ίσως τις βάζεις εσύ ο ίδιος τελικά... Πάντως δεν νομίζω να πολυπαίζει αυτό το χρώμα ως επιλογή των αντρών του site...άντε κάποιος ίσως ως εξαίρεση... Και μάλλον είναι ενδεικτικό αυτό μιας τάσης... Click για ανάπτυξη... Ο καθεις ειναι υπευθυνος για τις επιλογες και τις αποψεις του και ειναι απολυτα σεβαστο. Αυτο ομως δε σημαινει οτι τις συμμεριζομαι κιολας... Δεν μπορω να γνωριζω ποιο ειναι το ποσοστο των ανδρων του φορουμ που δεν εχουν προβλημα με το ροζ χρωμα, αλλα και να το γνωριζα δε θεωρω πως οι συμμετεχοντες στο ε-στεκι μπορουν να καταδειξουν μια πραγματικη ταση, διοτι πρωτα απ' ολα φρονω πως το δειγμα ειναι περιορισμενο. Το αποτελεσμα μιας δημοσκοπησης ενος φορουμ μπορει να δωσει στοιχεια που αφορουν σε αυτην την κοινοτητα και οχι επι του συνολου της ελληνικης κοινωνιας. Εν ολιγοις, προσωπικα δε θα μου χρησιμευε ιδιαιτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 02:28 Η Alessandra: #282 20-04-11 02:28 Ο δάσκαλός μου της οδήγησης,- αποδεδειγμένα άντρας και πολύ εντάξει παλικάρι- φορούσε ένα πουλοβεράκι ροζ και ήταν υπέροχος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 02:33 Η Neraida έγραψε: #283 20-04-11 02:33 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Και πιο απ' όλα αυτά τα προφανή αποτελούν μία επαρκή εξήγηση κι όχι αερολογία?? Click για ανάπτυξη... Θελεις εν ολιγοις να σου εξηγησει γιατι στερεοτυπα πολλων χρονων ειναι μερος της ζωης του και δεν εχει απαλλαχθει απο αυτα?! Ακομα λιγο και δε θα μπορω να ακολουθησω τον τροπο σκεψης σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 02:38 Ο tsarachaf: #284 20-04-11 02:38 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Θελεις εν ολιγοις να σου εξηγησει γιατι στερεοτυπα πολλων χρονων ειναι μερος της ζωης του και δεν εχει απαλλαχθει απο αυτα?! Ακομα λιγο και δε θα μπορω να ακολουθησω τον τροπο σκεψης σου... Click για ανάπτυξη... Όχι... Απλά θέλω να παραδεχτεί ότι είναι τα στερεότυπα αυτά μέρος της ζωής του... Ο τρόπος σκέψης μου είναι λίγο περιέργος, η αλήθεια είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 02:44 Η Neraida έγραψε: #285 20-04-11 02:44 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Όχι... Απλά θέλω να παραδεχτεί ότι είναι τα στερεότυπα αυτά μέρος της ζωής του... Ο τρόπος σκέψης μου είναι λίγο περιέργος, η αλήθεια είναι Click για ανάπτυξη... Καταρχας μην εισαι εγωιστης! Και κατα δευτερον, ακομα και να μην το κανει, θα αλλαξεις γνωμη εφοσον απο τα γραφομενα του εχει γινει σαφες το τι ισχυει και τι οχι?! Δε θα αλλαξει τιποτα, εκτος απο το οτι θα ικανοποιηθει ο εγωισμουλης σου! Ουπς... σε χαρακτηρισα εγωιστη ...κι εαν αρνηθεις το χαρακτηρισμο, θα φανεις και ψευτης! Τι καλη που ειμαι σημερα, φτου μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 02:53 Ο cacofonix: #286 20-04-11 02:53 Θα έρθουν οι μέρες που θα φοράτε και φουστίτσα μερικοί...Εδώ μου βγάλατε άντρα το Ρουβά επειδή παντρεύτηκε και έκανε παιδί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 03:04 Ο tsarachaf: #287 20-04-11 03:04 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Καταρχας μην εισαι εγωιστης! Και κατα δευτερον, ακομα και να μην το κανει, θα αλλαξεις γνωμη εφοσον απο τα γραφομενα του εχει γινει σαφες το τι ισχυει και τι οχι?! Δε θα αλλαξει τιποτα, εκτος απο το οτι θα ικανοποιηθει ο εγωισμουλης σου! Ουπς... σε χαρακτηρισα εγωιστη ...κι εαν αρνηθεις το χαρακτηρισμο, θα φανεις και ψευτης! Τι καλη που ειμαι σημερα, φτου μου! Click για ανάπτυξη... Όχι, γνώμη δεν θα αλλάξω... Αλλά κάποια πράγματα πρέπει να τα λέμε όπως είναι... Χαχαχαχαχα!! Δεν παίζεσαι!! Έχε χάρη που και εγωιστής είμαι κι έχω μάθει να μην με ενοχλεί η αλήθεια(well, usually) Αρχική Δημοσίευση από cacofonix: Θα έρθουν οι μέρες που θα φοράτε και φουστίτσα μερικοί...Εδώ μου βγάλατε άντρα το Ρουβά επειδή παντρεύτηκε και έκανε παιδί... Click για ανάπτυξη... Δες η αλήθεια είναι ότι εγώ ήθελα να βάλω μία πολύ πολύ ωραία φουστίτσα που αγόρασα σήμερα, αλλά φοβήθηκα ότι θα κρυώσουν τα μπούτια μου, it was a little chilly today... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 03:20 Ο cacofonix: #288 20-04-11 03:20 Επρεπε να τη βάλεις, με ένα καλτσόν θα ήσουν μοντέλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 03:43 Η Neraida έγραψε: #289 20-04-11 03:43 Αρχική Δημοσίευση από cacofonix: Θα έρθουν οι μέρες που θα φοράτε και φουστίτσα μερικοί...Εδώ μου βγάλατε άντρα το Ρουβά επειδή παντρεύτηκε και έκανε παιδί... Click για ανάπτυξη... Εσυ δηλαδη με τους Ευζωνες δε θα μπορουσες να εχεις καποια σχεση, ε?! (και δεν αναφερομαι στο υψος ) Θα σου επεφτε βαρια η φουστανελα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 04:12 Ο Lorien έγραψε: #290 20-04-11 04:12 -Μπορουν οι αντρες να φορανε ροζ ; - Ναι -Θελουμε ; -Μπααα... -Μπορεί ενα τοπικ για τετοιο θεμα να μην εχει περισσοτερες σελιδες απο σοβαρα θεματα ; -Μπααα... -Eχουν τα χρωματα σεξουαλικοτητα ; -Χου νο-ους...Αν δεν εχουν, τοτε γιατι λεμε οτι εχουν σχεση με το χαρακτηρα/ιδιοσυγκρασια μας ; Αααα ή ολα ή τιποτα, μη μας τρελαινετε! -Ποσοι straight φορανε κ τους αρεσει το ροζ ; -Ελαχιστοι -Ποσοι gay φορανε ροζ ; -Οχι ελαχιστοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.762 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 09:37 Η Πουπουλίνα: #291 20-04-11 09:37 Αρχική Δημοσίευση από cacofonix: Θα έρθουν οι μέρες που θα φοράτε και φουστίτσα μερικοί...Εδώ μου βγάλατε άντρα το Ρουβά επειδή παντρεύτηκε και έκανε παιδί... Click για ανάπτυξη... Και οι Αρχαιοι Ελληνες φοραγαν φουστιτσα αγαπητε μου,οπως και οι τσολιαδες και ο Χριστος κλπ.Η ενδυμασια ειναι κατι που αλλαζει μα τα χρονια και τους αιωνες.Το παντελονι εφευρεθηκε πολυ προσφατα σχετικα..και δεν ειναι αυτο που θα σε κανει αντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IL PENSIERO Δραστήριο μέλος Η IL PENSIERO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 513 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 10:16 Η IL PENSIERO: #292 20-04-11 10:16 Βρε παιδιά σχετικά είναι όλα αυτά. Όταν μιλάτε για ρόζ, τι έχετε κατά νού;;; Ένα ντύσιμο από πάνω μέχρι κάτω ροζ;; Ε σε αυτό λέω όχι. Αλλά π.χ. αγόρασα για δώρο ένα ανδρικό πουλόβερ που ήταν σκούρο μόβ και είχε ρόμβους ροζ, ε αυτό ήταν πάρα πολύ ωραίο. https://www.loveandchic.com/Gucci+Classic+Cashmere+Sweater+for+Men+g_1190.html αυτό δηλαδή είναι αδερφίστικο;; Μην τα ισοπεδώνουμε όλα....Εξαρτάται σε τι ποσότητα θα φορεθεί το ροζ από έναν άνδρα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Απριλίου 2011 Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 10:56 Ο Άγγελος έγραψε: #293 20-04-11 10:56 Και οι Αρχαιοι Ελληνες φοραγαν φουστιτσα αγαπητε μου,οπως και οι τσολιαδες και ο Χριστος κλπ.Η ενδυμασια ειναι κατι που αλλαζει μα τα χρονια και τους αιωνες.Το παντελονι εφευρεθηκε πολυ προσφατα σχετικα..και δεν ειναι αυτο που θα σε κανει αντρα Click για ανάπτυξη... σωστα... το περιεχομενο του ρουχου σε κανει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 11:54 Η *Maria (^_^)*: #294 20-04-11 11:54 Εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ να βλέπω άνδρες με ροζ πουκάμισο ή ακόμη και μπλούζα.. Πιστεύω πως τους κολακεύει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 13:23 Η rosa azul: #295 20-04-11 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: σωστα... το περιεχομενο του ρουχου σε κανει.. Click για ανάπτυξη... ακομη κι αυτο ''παιζει'' Αγγελε πολλες φορες...και δεν εννοω την ομοφιλοφιλια προς Θεου ,γιατι τυγχανει οι ομοφυλοφιλοι πολλες φορες να ειναι πιο ανδρες απο ορισμενους ''ανδρες'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 13:28 Η rosa azul: #296 20-04-11 13:28 Αρχική Δημοσίευση από IL PENSIERO: Βρε παιδιά σχετικά είναι όλα αυτά. Όταν μιλάτε για ρόζ, τι έχετε κατά νού;;; Ένα ντύσιμο από πάνω μέχρι κάτω ροζ;; Ε σε αυτό λέω όχι. Αλλά π.χ. αγόρασα για δώρο ένα ανδρικό πουλόβερ που ήταν σκούρο μόβ και είχε ρόμβους ροζ, ε αυτό ήταν πάρα πολύ ωραίο. https://www.loveandchic.com/Gucci+Classic+Cashmere+Sweater+for+Men+g_1190.html αυτό δηλαδή είναι αδερφίστικο;; Μην τα ισοπεδώνουμε όλα....Εξαρτάται σε τι ποσότητα θα φορεθεί το ροζ από έναν άνδρα..... Click για ανάπτυξη... Πολυ σικ ....τελειο Εγω παντως αν ημουν αντρας θα τολμουσα ανετα να το φορεσω ακομη και με φουξια ή πολυ απαλο μωβ (λιλα) παντελονι και δεν πανα λενε εδω οριισμενοι για χρωματα και ανδρισμους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lautreamont Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lautreamont αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 13:46 Ο Lautreamont: #297 20-04-11 13:46 μπορούνε μωρε? Click για ανάπτυξη... ωραία δε μπορούν. Να τρώνε ροζ καραμέλες μπορούν και να ξεσκονίζουν με ροζ σουίφερ? Ή μήπως για τον κίνδυνο μη παρασυρθούν στη γκει φήμη έκαναν τα σουίφερ μπλε? Να τρώνε ροζ κουφέτα ή να τα πετάνε στη θάλασσα σα βότσαλα και να μασουλάν μόνο τα άσπρα? (το μασούλημα των άσπρων κουφέτων τους κάνει ασέξουαλ? ) απαύγασμα (με αυγά χωρίς φτερά): να φορούνε ροζ, να χτυπάει το τηλεφ. και να απαντάνε εμπρόζ. απομυθοποιώντας το ροζ του μύθου, αποροζοποιώντας ουσιαστικά, εμ: Η δύναμη αυτού του θέματος βρίσκεται στο ότι περιγράφονται εκείνα πού σκέπτονται τα συναρπαστικά μυαλά. Η αδυναμία αυτού του θέματος βρίσκεται στο ότι περιγράφονται εκείνα πού σκέπτονται τα συναρπαστικά μυαλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 14:19 Η marina289: #298 20-04-11 14:19 Είπαμε! Διαλλακτικά και απελευθερωμένα ΟΟΟΟΟΧΙ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ! υγ όπως έχω δηλώσει μου αρέσουν τα ροζ μπλουζάκια-πουκάμισα στους άντρες (ειδικά στους μελαχροινούς) αλλά τώρα που το σκέφτομαι εξαρτάται και από το είδος ρούχου... πχ, Σκέψου τώρα να πας σπίτι του καλού σου ν'αράξετε, να πιείτε κανα ποτάκι κλτ, και να σε υποδεχτεί με ροζ μπιτζαμικό πάνω-κάτω... εεεεεεε, δεν θα περνούσε και απαρατήρητο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Απριλίου 2011 rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 16:27 Η rosa azul: #299 20-04-11 16:27 Αρχική Δημοσίευση από marina289: Είπαμε! Διαλλακτικά και απελευθερωμένα ΟΟΟΟΟΧΙ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ! υγ όπως έχω δηλώσει μου αρέσουν τα ροζ μπλουζάκια-πουκάμισα στους άντρες (ειδικά στους μελαχροινούς) αλλά τώρα που το σκέφτομαι εξαρτάται και από το είδος ρούχου... πχ, Σκέψου τώρα να πας σπίτι του καλού σου ν'αράξετε, να πιείτε κανα ποτάκι κλτ, και να σε υποδεχτεί με ροζ μπιτζαμικό πάνω-κάτω... εεεεεεε, δεν θα περνούσε και απαρατήρητο...... Click για ανάπτυξη... δεν ειν' κακο ....αν του παει στα χρωματα του για φαντασου γκρι μακουδακι στρετς αμανικο με βαμβακερο πιτζαμακι ριγε γκρι -ροζ ...εμενα με ''προδιαθετει ευχαριστα'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena79 Νεοφερμένο μέλος Η elena79 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 17:26 Η elena79 έγραψε: #300 20-04-11 17:26 Ναι, καλέ, γιατί όχι; Απλά προτιμώ το απαλό (τύπου ξεπλυμένο) ροζ από το φούξια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hecticism _pathfinder_ Kate1914 Paragontas7000 camil Μαυρίκιος touvlo Scandal ghоul AggelikiGr rafaela11 Memetchi Μήτσος10 charmander American Economist taketrance giannhs2001 kalhkardia johnsala linuxman mixaelaaa kost28 fourkaki Intruder123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από marina289: Συμφωνώ!... αλλά ενώ το site δεν σου βάζει διαχωριστικές γραμμές, ίσως τις βάζεις εσύ ο ίδιος τελικά... Πάντως δεν νομίζω να πολυπαίζει αυτό το χρώμα ως επιλογή των αντρών του site...άντε κάποιος ίσως ως εξαίρεση... Και μάλλον είναι ενδεικτικό αυτό μιας τάσης... Click για ανάπτυξη... Ο καθεις ειναι υπευθυνος για τις επιλογες και τις αποψεις του και ειναι απολυτα σεβαστο. Αυτο ομως δε σημαινει οτι τις συμμεριζομαι κιολας... Δεν μπορω να γνωριζω ποιο ειναι το ποσοστο των ανδρων του φορουμ που δεν εχουν προβλημα με το ροζ χρωμα, αλλα και να το γνωριζα δε θεωρω πως οι συμμετεχοντες στο ε-στεκι μπορουν να καταδειξουν μια πραγματικη ταση, διοτι πρωτα απ' ολα φρονω πως το δειγμα ειναι περιορισμενο. Το αποτελεσμα μιας δημοσκοπησης ενος φορουμ μπορει να δωσει στοιχεια που αφορουν σε αυτην την κοινοτητα και οχι επι του συνολου της ελληνικης κοινωνιας. Εν ολιγοις, προσωπικα δε θα μου χρησιμευε ιδιαιτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 02:28 Η Alessandra: #282 20-04-11 02:28 Ο δάσκαλός μου της οδήγησης,- αποδεδειγμένα άντρας και πολύ εντάξει παλικάρι- φορούσε ένα πουλοβεράκι ροζ και ήταν υπέροχος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 02:33 Η Neraida έγραψε: #283 20-04-11 02:33 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Και πιο απ' όλα αυτά τα προφανή αποτελούν μία επαρκή εξήγηση κι όχι αερολογία?? Click για ανάπτυξη... Θελεις εν ολιγοις να σου εξηγησει γιατι στερεοτυπα πολλων χρονων ειναι μερος της ζωης του και δεν εχει απαλλαχθει απο αυτα?! Ακομα λιγο και δε θα μπορω να ακολουθησω τον τροπο σκεψης σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 02:38 Ο tsarachaf: #284 20-04-11 02:38 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Θελεις εν ολιγοις να σου εξηγησει γιατι στερεοτυπα πολλων χρονων ειναι μερος της ζωης του και δεν εχει απαλλαχθει απο αυτα?! Ακομα λιγο και δε θα μπορω να ακολουθησω τον τροπο σκεψης σου... Click για ανάπτυξη... Όχι... Απλά θέλω να παραδεχτεί ότι είναι τα στερεότυπα αυτά μέρος της ζωής του... Ο τρόπος σκέψης μου είναι λίγο περιέργος, η αλήθεια είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 02:44 Η Neraida έγραψε: #285 20-04-11 02:44 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Όχι... Απλά θέλω να παραδεχτεί ότι είναι τα στερεότυπα αυτά μέρος της ζωής του... Ο τρόπος σκέψης μου είναι λίγο περιέργος, η αλήθεια είναι Click για ανάπτυξη... Καταρχας μην εισαι εγωιστης! Και κατα δευτερον, ακομα και να μην το κανει, θα αλλαξεις γνωμη εφοσον απο τα γραφομενα του εχει γινει σαφες το τι ισχυει και τι οχι?! Δε θα αλλαξει τιποτα, εκτος απο το οτι θα ικανοποιηθει ο εγωισμουλης σου! Ουπς... σε χαρακτηρισα εγωιστη ...κι εαν αρνηθεις το χαρακτηρισμο, θα φανεις και ψευτης! Τι καλη που ειμαι σημερα, φτου μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 02:53 Ο cacofonix: #286 20-04-11 02:53 Θα έρθουν οι μέρες που θα φοράτε και φουστίτσα μερικοί...Εδώ μου βγάλατε άντρα το Ρουβά επειδή παντρεύτηκε και έκανε παιδί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 03:04 Ο tsarachaf: #287 20-04-11 03:04 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Καταρχας μην εισαι εγωιστης! Και κατα δευτερον, ακομα και να μην το κανει, θα αλλαξεις γνωμη εφοσον απο τα γραφομενα του εχει γινει σαφες το τι ισχυει και τι οχι?! Δε θα αλλαξει τιποτα, εκτος απο το οτι θα ικανοποιηθει ο εγωισμουλης σου! Ουπς... σε χαρακτηρισα εγωιστη ...κι εαν αρνηθεις το χαρακτηρισμο, θα φανεις και ψευτης! Τι καλη που ειμαι σημερα, φτου μου! Click για ανάπτυξη... Όχι, γνώμη δεν θα αλλάξω... Αλλά κάποια πράγματα πρέπει να τα λέμε όπως είναι... Χαχαχαχαχα!! Δεν παίζεσαι!! Έχε χάρη που και εγωιστής είμαι κι έχω μάθει να μην με ενοχλεί η αλήθεια(well, usually) Αρχική Δημοσίευση από cacofonix: Θα έρθουν οι μέρες που θα φοράτε και φουστίτσα μερικοί...Εδώ μου βγάλατε άντρα το Ρουβά επειδή παντρεύτηκε και έκανε παιδί... Click για ανάπτυξη... Δες η αλήθεια είναι ότι εγώ ήθελα να βάλω μία πολύ πολύ ωραία φουστίτσα που αγόρασα σήμερα, αλλά φοβήθηκα ότι θα κρυώσουν τα μπούτια μου, it was a little chilly today... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 03:20 Ο cacofonix: #288 20-04-11 03:20 Επρεπε να τη βάλεις, με ένα καλτσόν θα ήσουν μοντέλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 03:43 Η Neraida έγραψε: #289 20-04-11 03:43 Αρχική Δημοσίευση από cacofonix: Θα έρθουν οι μέρες που θα φοράτε και φουστίτσα μερικοί...Εδώ μου βγάλατε άντρα το Ρουβά επειδή παντρεύτηκε και έκανε παιδί... Click για ανάπτυξη... Εσυ δηλαδη με τους Ευζωνες δε θα μπορουσες να εχεις καποια σχεση, ε?! (και δεν αναφερομαι στο υψος ) Θα σου επεφτε βαρια η φουστανελα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 04:12 Ο Lorien έγραψε: #290 20-04-11 04:12 -Μπορουν οι αντρες να φορανε ροζ ; - Ναι -Θελουμε ; -Μπααα... -Μπορεί ενα τοπικ για τετοιο θεμα να μην εχει περισσοτερες σελιδες απο σοβαρα θεματα ; -Μπααα... -Eχουν τα χρωματα σεξουαλικοτητα ; -Χου νο-ους...Αν δεν εχουν, τοτε γιατι λεμε οτι εχουν σχεση με το χαρακτηρα/ιδιοσυγκρασια μας ; Αααα ή ολα ή τιποτα, μη μας τρελαινετε! -Ποσοι straight φορανε κ τους αρεσει το ροζ ; -Ελαχιστοι -Ποσοι gay φορανε ροζ ; -Οχι ελαχιστοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.762 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 09:37 Η Πουπουλίνα: #291 20-04-11 09:37 Αρχική Δημοσίευση από cacofonix: Θα έρθουν οι μέρες που θα φοράτε και φουστίτσα μερικοί...Εδώ μου βγάλατε άντρα το Ρουβά επειδή παντρεύτηκε και έκανε παιδί... Click για ανάπτυξη... Και οι Αρχαιοι Ελληνες φοραγαν φουστιτσα αγαπητε μου,οπως και οι τσολιαδες και ο Χριστος κλπ.Η ενδυμασια ειναι κατι που αλλαζει μα τα χρονια και τους αιωνες.Το παντελονι εφευρεθηκε πολυ προσφατα σχετικα..και δεν ειναι αυτο που θα σε κανει αντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IL PENSIERO Δραστήριο μέλος Η IL PENSIERO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 513 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 10:16 Η IL PENSIERO: #292 20-04-11 10:16 Βρε παιδιά σχετικά είναι όλα αυτά. Όταν μιλάτε για ρόζ, τι έχετε κατά νού;;; Ένα ντύσιμο από πάνω μέχρι κάτω ροζ;; Ε σε αυτό λέω όχι. Αλλά π.χ. αγόρασα για δώρο ένα ανδρικό πουλόβερ που ήταν σκούρο μόβ και είχε ρόμβους ροζ, ε αυτό ήταν πάρα πολύ ωραίο. https://www.loveandchic.com/Gucci+Classic+Cashmere+Sweater+for+Men+g_1190.html αυτό δηλαδή είναι αδερφίστικο;; Μην τα ισοπεδώνουμε όλα....Εξαρτάται σε τι ποσότητα θα φορεθεί το ροζ από έναν άνδρα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Απριλίου 2011 Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 10:56 Ο Άγγελος έγραψε: #293 20-04-11 10:56 Και οι Αρχαιοι Ελληνες φοραγαν φουστιτσα αγαπητε μου,οπως και οι τσολιαδες και ο Χριστος κλπ.Η ενδυμασια ειναι κατι που αλλαζει μα τα χρονια και τους αιωνες.Το παντελονι εφευρεθηκε πολυ προσφατα σχετικα..και δεν ειναι αυτο που θα σε κανει αντρα Click για ανάπτυξη... σωστα... το περιεχομενο του ρουχου σε κανει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 11:54 Η *Maria (^_^)*: #294 20-04-11 11:54 Εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ να βλέπω άνδρες με ροζ πουκάμισο ή ακόμη και μπλούζα.. Πιστεύω πως τους κολακεύει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 13:23 Η rosa azul: #295 20-04-11 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: σωστα... το περιεχομενο του ρουχου σε κανει.. Click για ανάπτυξη... ακομη κι αυτο ''παιζει'' Αγγελε πολλες φορες...και δεν εννοω την ομοφιλοφιλια προς Θεου ,γιατι τυγχανει οι ομοφυλοφιλοι πολλες φορες να ειναι πιο ανδρες απο ορισμενους ''ανδρες'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 13:28 Η rosa azul: #296 20-04-11 13:28 Αρχική Δημοσίευση από IL PENSIERO: Βρε παιδιά σχετικά είναι όλα αυτά. Όταν μιλάτε για ρόζ, τι έχετε κατά νού;;; Ένα ντύσιμο από πάνω μέχρι κάτω ροζ;; Ε σε αυτό λέω όχι. Αλλά π.χ. αγόρασα για δώρο ένα ανδρικό πουλόβερ που ήταν σκούρο μόβ και είχε ρόμβους ροζ, ε αυτό ήταν πάρα πολύ ωραίο. https://www.loveandchic.com/Gucci+Classic+Cashmere+Sweater+for+Men+g_1190.html αυτό δηλαδή είναι αδερφίστικο;; Μην τα ισοπεδώνουμε όλα....Εξαρτάται σε τι ποσότητα θα φορεθεί το ροζ από έναν άνδρα..... Click για ανάπτυξη... Πολυ σικ ....τελειο Εγω παντως αν ημουν αντρας θα τολμουσα ανετα να το φορεσω ακομη και με φουξια ή πολυ απαλο μωβ (λιλα) παντελονι και δεν πανα λενε εδω οριισμενοι για χρωματα και ανδρισμους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lautreamont Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lautreamont αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 13:46 Ο Lautreamont: #297 20-04-11 13:46 μπορούνε μωρε? Click για ανάπτυξη... ωραία δε μπορούν. Να τρώνε ροζ καραμέλες μπορούν και να ξεσκονίζουν με ροζ σουίφερ? Ή μήπως για τον κίνδυνο μη παρασυρθούν στη γκει φήμη έκαναν τα σουίφερ μπλε? Να τρώνε ροζ κουφέτα ή να τα πετάνε στη θάλασσα σα βότσαλα και να μασουλάν μόνο τα άσπρα? (το μασούλημα των άσπρων κουφέτων τους κάνει ασέξουαλ? ) απαύγασμα (με αυγά χωρίς φτερά): να φορούνε ροζ, να χτυπάει το τηλεφ. και να απαντάνε εμπρόζ. απομυθοποιώντας το ροζ του μύθου, αποροζοποιώντας ουσιαστικά, εμ: Η δύναμη αυτού του θέματος βρίσκεται στο ότι περιγράφονται εκείνα πού σκέπτονται τα συναρπαστικά μυαλά. Η αδυναμία αυτού του θέματος βρίσκεται στο ότι περιγράφονται εκείνα πού σκέπτονται τα συναρπαστικά μυαλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 14:19 Η marina289: #298 20-04-11 14:19 Είπαμε! Διαλλακτικά και απελευθερωμένα ΟΟΟΟΟΧΙ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ! υγ όπως έχω δηλώσει μου αρέσουν τα ροζ μπλουζάκια-πουκάμισα στους άντρες (ειδικά στους μελαχροινούς) αλλά τώρα που το σκέφτομαι εξαρτάται και από το είδος ρούχου... πχ, Σκέψου τώρα να πας σπίτι του καλού σου ν'αράξετε, να πιείτε κανα ποτάκι κλτ, και να σε υποδεχτεί με ροζ μπιτζαμικό πάνω-κάτω... εεεεεεε, δεν θα περνούσε και απαρατήρητο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Απριλίου 2011 rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 16:27 Η rosa azul: #299 20-04-11 16:27 Αρχική Δημοσίευση από marina289: Είπαμε! Διαλλακτικά και απελευθερωμένα ΟΟΟΟΟΧΙ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ! υγ όπως έχω δηλώσει μου αρέσουν τα ροζ μπλουζάκια-πουκάμισα στους άντρες (ειδικά στους μελαχροινούς) αλλά τώρα που το σκέφτομαι εξαρτάται και από το είδος ρούχου... πχ, Σκέψου τώρα να πας σπίτι του καλού σου ν'αράξετε, να πιείτε κανα ποτάκι κλτ, και να σε υποδεχτεί με ροζ μπιτζαμικό πάνω-κάτω... εεεεεεε, δεν θα περνούσε και απαρατήρητο...... Click για ανάπτυξη... δεν ειν' κακο ....αν του παει στα χρωματα του για φαντασου γκρι μακουδακι στρετς αμανικο με βαμβακερο πιτζαμακι ριγε γκρι -ροζ ...εμενα με ''προδιαθετει ευχαριστα'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena79 Νεοφερμένο μέλος Η elena79 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 17:26 Η elena79 έγραψε: #300 20-04-11 17:26 Ναι, καλέ, γιατί όχι; Απλά προτιμώ το απαλό (τύπου ξεπλυμένο) ροζ από το φούξια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hecticism _pathfinder_ Kate1914 Paragontas7000 camil Μαυρίκιος touvlo Scandal ghоul AggelikiGr rafaela11 Memetchi Μήτσος10 charmander American Economist taketrance giannhs2001 kalhkardia johnsala linuxman mixaelaaa kost28 fourkaki Intruder123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ο δάσκαλός μου της οδήγησης,- αποδεδειγμένα άντρας και πολύ εντάξει παλικάρι- φορούσε ένα πουλοβεράκι ροζ και ήταν υπέροχος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 02:33 Η Neraida έγραψε: #283 20-04-11 02:33 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Και πιο απ' όλα αυτά τα προφανή αποτελούν μία επαρκή εξήγηση κι όχι αερολογία?? Click για ανάπτυξη... Θελεις εν ολιγοις να σου εξηγησει γιατι στερεοτυπα πολλων χρονων ειναι μερος της ζωης του και δεν εχει απαλλαχθει απο αυτα?! Ακομα λιγο και δε θα μπορω να ακολουθησω τον τροπο σκεψης σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 02:38 Ο tsarachaf: #284 20-04-11 02:38 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Θελεις εν ολιγοις να σου εξηγησει γιατι στερεοτυπα πολλων χρονων ειναι μερος της ζωης του και δεν εχει απαλλαχθει απο αυτα?! Ακομα λιγο και δε θα μπορω να ακολουθησω τον τροπο σκεψης σου... Click για ανάπτυξη... Όχι... Απλά θέλω να παραδεχτεί ότι είναι τα στερεότυπα αυτά μέρος της ζωής του... Ο τρόπος σκέψης μου είναι λίγο περιέργος, η αλήθεια είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 02:44 Η Neraida έγραψε: #285 20-04-11 02:44 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Όχι... Απλά θέλω να παραδεχτεί ότι είναι τα στερεότυπα αυτά μέρος της ζωής του... Ο τρόπος σκέψης μου είναι λίγο περιέργος, η αλήθεια είναι Click για ανάπτυξη... Καταρχας μην εισαι εγωιστης! Και κατα δευτερον, ακομα και να μην το κανει, θα αλλαξεις γνωμη εφοσον απο τα γραφομενα του εχει γινει σαφες το τι ισχυει και τι οχι?! Δε θα αλλαξει τιποτα, εκτος απο το οτι θα ικανοποιηθει ο εγωισμουλης σου! Ουπς... σε χαρακτηρισα εγωιστη ...κι εαν αρνηθεις το χαρακτηρισμο, θα φανεις και ψευτης! Τι καλη που ειμαι σημερα, φτου μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 02:53 Ο cacofonix: #286 20-04-11 02:53 Θα έρθουν οι μέρες που θα φοράτε και φουστίτσα μερικοί...Εδώ μου βγάλατε άντρα το Ρουβά επειδή παντρεύτηκε και έκανε παιδί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 03:04 Ο tsarachaf: #287 20-04-11 03:04 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Καταρχας μην εισαι εγωιστης! Και κατα δευτερον, ακομα και να μην το κανει, θα αλλαξεις γνωμη εφοσον απο τα γραφομενα του εχει γινει σαφες το τι ισχυει και τι οχι?! Δε θα αλλαξει τιποτα, εκτος απο το οτι θα ικανοποιηθει ο εγωισμουλης σου! Ουπς... σε χαρακτηρισα εγωιστη ...κι εαν αρνηθεις το χαρακτηρισμο, θα φανεις και ψευτης! Τι καλη που ειμαι σημερα, φτου μου! Click για ανάπτυξη... Όχι, γνώμη δεν θα αλλάξω... Αλλά κάποια πράγματα πρέπει να τα λέμε όπως είναι... Χαχαχαχαχα!! Δεν παίζεσαι!! Έχε χάρη που και εγωιστής είμαι κι έχω μάθει να μην με ενοχλεί η αλήθεια(well, usually) Αρχική Δημοσίευση από cacofonix: Θα έρθουν οι μέρες που θα φοράτε και φουστίτσα μερικοί...Εδώ μου βγάλατε άντρα το Ρουβά επειδή παντρεύτηκε και έκανε παιδί... Click για ανάπτυξη... Δες η αλήθεια είναι ότι εγώ ήθελα να βάλω μία πολύ πολύ ωραία φουστίτσα που αγόρασα σήμερα, αλλά φοβήθηκα ότι θα κρυώσουν τα μπούτια μου, it was a little chilly today... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 03:20 Ο cacofonix: #288 20-04-11 03:20 Επρεπε να τη βάλεις, με ένα καλτσόν θα ήσουν μοντέλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 03:43 Η Neraida έγραψε: #289 20-04-11 03:43 Αρχική Δημοσίευση από cacofonix: Θα έρθουν οι μέρες που θα φοράτε και φουστίτσα μερικοί...Εδώ μου βγάλατε άντρα το Ρουβά επειδή παντρεύτηκε και έκανε παιδί... Click για ανάπτυξη... Εσυ δηλαδη με τους Ευζωνες δε θα μπορουσες να εχεις καποια σχεση, ε?! (και δεν αναφερομαι στο υψος ) Θα σου επεφτε βαρια η φουστανελα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 04:12 Ο Lorien έγραψε: #290 20-04-11 04:12 -Μπορουν οι αντρες να φορανε ροζ ; - Ναι -Θελουμε ; -Μπααα... -Μπορεί ενα τοπικ για τετοιο θεμα να μην εχει περισσοτερες σελιδες απο σοβαρα θεματα ; -Μπααα... -Eχουν τα χρωματα σεξουαλικοτητα ; -Χου νο-ους...Αν δεν εχουν, τοτε γιατι λεμε οτι εχουν σχεση με το χαρακτηρα/ιδιοσυγκρασια μας ; Αααα ή ολα ή τιποτα, μη μας τρελαινετε! -Ποσοι straight φορανε κ τους αρεσει το ροζ ; -Ελαχιστοι -Ποσοι gay φορανε ροζ ; -Οχι ελαχιστοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.762 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 09:37 Η Πουπουλίνα: #291 20-04-11 09:37 Αρχική Δημοσίευση από cacofonix: Θα έρθουν οι μέρες που θα φοράτε και φουστίτσα μερικοί...Εδώ μου βγάλατε άντρα το Ρουβά επειδή παντρεύτηκε και έκανε παιδί... Click για ανάπτυξη... Και οι Αρχαιοι Ελληνες φοραγαν φουστιτσα αγαπητε μου,οπως και οι τσολιαδες και ο Χριστος κλπ.Η ενδυμασια ειναι κατι που αλλαζει μα τα χρονια και τους αιωνες.Το παντελονι εφευρεθηκε πολυ προσφατα σχετικα..και δεν ειναι αυτο που θα σε κανει αντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IL PENSIERO Δραστήριο μέλος Η IL PENSIERO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 513 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 10:16 Η IL PENSIERO: #292 20-04-11 10:16 Βρε παιδιά σχετικά είναι όλα αυτά. Όταν μιλάτε για ρόζ, τι έχετε κατά νού;;; Ένα ντύσιμο από πάνω μέχρι κάτω ροζ;; Ε σε αυτό λέω όχι. Αλλά π.χ. αγόρασα για δώρο ένα ανδρικό πουλόβερ που ήταν σκούρο μόβ και είχε ρόμβους ροζ, ε αυτό ήταν πάρα πολύ ωραίο. https://www.loveandchic.com/Gucci+Classic+Cashmere+Sweater+for+Men+g_1190.html αυτό δηλαδή είναι αδερφίστικο;; Μην τα ισοπεδώνουμε όλα....Εξαρτάται σε τι ποσότητα θα φορεθεί το ροζ από έναν άνδρα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Απριλίου 2011 Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 10:56 Ο Άγγελος έγραψε: #293 20-04-11 10:56 Και οι Αρχαιοι Ελληνες φοραγαν φουστιτσα αγαπητε μου,οπως και οι τσολιαδες και ο Χριστος κλπ.Η ενδυμασια ειναι κατι που αλλαζει μα τα χρονια και τους αιωνες.Το παντελονι εφευρεθηκε πολυ προσφατα σχετικα..και δεν ειναι αυτο που θα σε κανει αντρα Click για ανάπτυξη... σωστα... το περιεχομενο του ρουχου σε κανει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 11:54 Η *Maria (^_^)*: #294 20-04-11 11:54 Εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ να βλέπω άνδρες με ροζ πουκάμισο ή ακόμη και μπλούζα.. Πιστεύω πως τους κολακεύει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 13:23 Η rosa azul: #295 20-04-11 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: σωστα... το περιεχομενο του ρουχου σε κανει.. Click για ανάπτυξη... ακομη κι αυτο ''παιζει'' Αγγελε πολλες φορες...και δεν εννοω την ομοφιλοφιλια προς Θεου ,γιατι τυγχανει οι ομοφυλοφιλοι πολλες φορες να ειναι πιο ανδρες απο ορισμενους ''ανδρες'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 13:28 Η rosa azul: #296 20-04-11 13:28 Αρχική Δημοσίευση από IL PENSIERO: Βρε παιδιά σχετικά είναι όλα αυτά. Όταν μιλάτε για ρόζ, τι έχετε κατά νού;;; Ένα ντύσιμο από πάνω μέχρι κάτω ροζ;; Ε σε αυτό λέω όχι. Αλλά π.χ. αγόρασα για δώρο ένα ανδρικό πουλόβερ που ήταν σκούρο μόβ και είχε ρόμβους ροζ, ε αυτό ήταν πάρα πολύ ωραίο. https://www.loveandchic.com/Gucci+Classic+Cashmere+Sweater+for+Men+g_1190.html αυτό δηλαδή είναι αδερφίστικο;; Μην τα ισοπεδώνουμε όλα....Εξαρτάται σε τι ποσότητα θα φορεθεί το ροζ από έναν άνδρα..... Click για ανάπτυξη... Πολυ σικ ....τελειο Εγω παντως αν ημουν αντρας θα τολμουσα ανετα να το φορεσω ακομη και με φουξια ή πολυ απαλο μωβ (λιλα) παντελονι και δεν πανα λενε εδω οριισμενοι για χρωματα και ανδρισμους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lautreamont Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lautreamont αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 13:46 Ο Lautreamont: #297 20-04-11 13:46 μπορούνε μωρε? Click για ανάπτυξη... ωραία δε μπορούν. Να τρώνε ροζ καραμέλες μπορούν και να ξεσκονίζουν με ροζ σουίφερ? Ή μήπως για τον κίνδυνο μη παρασυρθούν στη γκει φήμη έκαναν τα σουίφερ μπλε? Να τρώνε ροζ κουφέτα ή να τα πετάνε στη θάλασσα σα βότσαλα και να μασουλάν μόνο τα άσπρα? (το μασούλημα των άσπρων κουφέτων τους κάνει ασέξουαλ? ) απαύγασμα (με αυγά χωρίς φτερά): να φορούνε ροζ, να χτυπάει το τηλεφ. και να απαντάνε εμπρόζ. απομυθοποιώντας το ροζ του μύθου, αποροζοποιώντας ουσιαστικά, εμ: Η δύναμη αυτού του θέματος βρίσκεται στο ότι περιγράφονται εκείνα πού σκέπτονται τα συναρπαστικά μυαλά. Η αδυναμία αυτού του θέματος βρίσκεται στο ότι περιγράφονται εκείνα πού σκέπτονται τα συναρπαστικά μυαλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 14:19 Η marina289: #298 20-04-11 14:19 Είπαμε! Διαλλακτικά και απελευθερωμένα ΟΟΟΟΟΧΙ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ! υγ όπως έχω δηλώσει μου αρέσουν τα ροζ μπλουζάκια-πουκάμισα στους άντρες (ειδικά στους μελαχροινούς) αλλά τώρα που το σκέφτομαι εξαρτάται και από το είδος ρούχου... πχ, Σκέψου τώρα να πας σπίτι του καλού σου ν'αράξετε, να πιείτε κανα ποτάκι κλτ, και να σε υποδεχτεί με ροζ μπιτζαμικό πάνω-κάτω... εεεεεεε, δεν θα περνούσε και απαρατήρητο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Απριλίου 2011 rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 16:27 Η rosa azul: #299 20-04-11 16:27 Αρχική Δημοσίευση από marina289: Είπαμε! Διαλλακτικά και απελευθερωμένα ΟΟΟΟΟΧΙ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ! υγ όπως έχω δηλώσει μου αρέσουν τα ροζ μπλουζάκια-πουκάμισα στους άντρες (ειδικά στους μελαχροινούς) αλλά τώρα που το σκέφτομαι εξαρτάται και από το είδος ρούχου... πχ, Σκέψου τώρα να πας σπίτι του καλού σου ν'αράξετε, να πιείτε κανα ποτάκι κλτ, και να σε υποδεχτεί με ροζ μπιτζαμικό πάνω-κάτω... εεεεεεε, δεν θα περνούσε και απαρατήρητο...... Click για ανάπτυξη... δεν ειν' κακο ....αν του παει στα χρωματα του για φαντασου γκρι μακουδακι στρετς αμανικο με βαμβακερο πιτζαμακι ριγε γκρι -ροζ ...εμενα με ''προδιαθετει ευχαριστα'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena79 Νεοφερμένο μέλος Η elena79 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 17:26 Η elena79 έγραψε: #300 20-04-11 17:26 Ναι, καλέ, γιατί όχι; Απλά προτιμώ το απαλό (τύπου ξεπλυμένο) ροζ από το φούξια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hecticism _pathfinder_ Kate1914 Paragontas7000 camil Μαυρίκιος touvlo Scandal ghоul AggelikiGr rafaela11 Memetchi Μήτσος10 charmander American Economist taketrance giannhs2001 kalhkardia johnsala linuxman mixaelaaa kost28 fourkaki Intruder123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Και πιο απ' όλα αυτά τα προφανή αποτελούν μία επαρκή εξήγηση κι όχι αερολογία?? Click για ανάπτυξη... Θελεις εν ολιγοις να σου εξηγησει γιατι στερεοτυπα πολλων χρονων ειναι μερος της ζωης του και δεν εχει απαλλαχθει απο αυτα?! Ακομα λιγο και δε θα μπορω να ακολουθησω τον τροπο σκεψης σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 02:38 Ο tsarachaf: #284 20-04-11 02:38 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Θελεις εν ολιγοις να σου εξηγησει γιατι στερεοτυπα πολλων χρονων ειναι μερος της ζωης του και δεν εχει απαλλαχθει απο αυτα?! Ακομα λιγο και δε θα μπορω να ακολουθησω τον τροπο σκεψης σου... Click για ανάπτυξη... Όχι... Απλά θέλω να παραδεχτεί ότι είναι τα στερεότυπα αυτά μέρος της ζωής του... Ο τρόπος σκέψης μου είναι λίγο περιέργος, η αλήθεια είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 02:44 Η Neraida έγραψε: #285 20-04-11 02:44 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Όχι... Απλά θέλω να παραδεχτεί ότι είναι τα στερεότυπα αυτά μέρος της ζωής του... Ο τρόπος σκέψης μου είναι λίγο περιέργος, η αλήθεια είναι Click για ανάπτυξη... Καταρχας μην εισαι εγωιστης! Και κατα δευτερον, ακομα και να μην το κανει, θα αλλαξεις γνωμη εφοσον απο τα γραφομενα του εχει γινει σαφες το τι ισχυει και τι οχι?! Δε θα αλλαξει τιποτα, εκτος απο το οτι θα ικανοποιηθει ο εγωισμουλης σου! Ουπς... σε χαρακτηρισα εγωιστη ...κι εαν αρνηθεις το χαρακτηρισμο, θα φανεις και ψευτης! Τι καλη που ειμαι σημερα, φτου μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 02:53 Ο cacofonix: #286 20-04-11 02:53 Θα έρθουν οι μέρες που θα φοράτε και φουστίτσα μερικοί...Εδώ μου βγάλατε άντρα το Ρουβά επειδή παντρεύτηκε και έκανε παιδί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 03:04 Ο tsarachaf: #287 20-04-11 03:04 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Καταρχας μην εισαι εγωιστης! Και κατα δευτερον, ακομα και να μην το κανει, θα αλλαξεις γνωμη εφοσον απο τα γραφομενα του εχει γινει σαφες το τι ισχυει και τι οχι?! Δε θα αλλαξει τιποτα, εκτος απο το οτι θα ικανοποιηθει ο εγωισμουλης σου! Ουπς... σε χαρακτηρισα εγωιστη ...κι εαν αρνηθεις το χαρακτηρισμο, θα φανεις και ψευτης! Τι καλη που ειμαι σημερα, φτου μου! Click για ανάπτυξη... Όχι, γνώμη δεν θα αλλάξω... Αλλά κάποια πράγματα πρέπει να τα λέμε όπως είναι... Χαχαχαχαχα!! Δεν παίζεσαι!! Έχε χάρη που και εγωιστής είμαι κι έχω μάθει να μην με ενοχλεί η αλήθεια(well, usually) Αρχική Δημοσίευση από cacofonix: Θα έρθουν οι μέρες που θα φοράτε και φουστίτσα μερικοί...Εδώ μου βγάλατε άντρα το Ρουβά επειδή παντρεύτηκε και έκανε παιδί... Click για ανάπτυξη... Δες η αλήθεια είναι ότι εγώ ήθελα να βάλω μία πολύ πολύ ωραία φουστίτσα που αγόρασα σήμερα, αλλά φοβήθηκα ότι θα κρυώσουν τα μπούτια μου, it was a little chilly today... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 03:20 Ο cacofonix: #288 20-04-11 03:20 Επρεπε να τη βάλεις, με ένα καλτσόν θα ήσουν μοντέλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 03:43 Η Neraida έγραψε: #289 20-04-11 03:43 Αρχική Δημοσίευση από cacofonix: Θα έρθουν οι μέρες που θα φοράτε και φουστίτσα μερικοί...Εδώ μου βγάλατε άντρα το Ρουβά επειδή παντρεύτηκε και έκανε παιδί... Click για ανάπτυξη... Εσυ δηλαδη με τους Ευζωνες δε θα μπορουσες να εχεις καποια σχεση, ε?! (και δεν αναφερομαι στο υψος ) Θα σου επεφτε βαρια η φουστανελα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 04:12 Ο Lorien έγραψε: #290 20-04-11 04:12 -Μπορουν οι αντρες να φορανε ροζ ; - Ναι -Θελουμε ; -Μπααα... -Μπορεί ενα τοπικ για τετοιο θεμα να μην εχει περισσοτερες σελιδες απο σοβαρα θεματα ; -Μπααα... -Eχουν τα χρωματα σεξουαλικοτητα ; -Χου νο-ους...Αν δεν εχουν, τοτε γιατι λεμε οτι εχουν σχεση με το χαρακτηρα/ιδιοσυγκρασια μας ; Αααα ή ολα ή τιποτα, μη μας τρελαινετε! -Ποσοι straight φορανε κ τους αρεσει το ροζ ; -Ελαχιστοι -Ποσοι gay φορανε ροζ ; -Οχι ελαχιστοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.762 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 09:37 Η Πουπουλίνα: #291 20-04-11 09:37 Αρχική Δημοσίευση από cacofonix: Θα έρθουν οι μέρες που θα φοράτε και φουστίτσα μερικοί...Εδώ μου βγάλατε άντρα το Ρουβά επειδή παντρεύτηκε και έκανε παιδί... Click για ανάπτυξη... Και οι Αρχαιοι Ελληνες φοραγαν φουστιτσα αγαπητε μου,οπως και οι τσολιαδες και ο Χριστος κλπ.Η ενδυμασια ειναι κατι που αλλαζει μα τα χρονια και τους αιωνες.Το παντελονι εφευρεθηκε πολυ προσφατα σχετικα..και δεν ειναι αυτο που θα σε κανει αντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IL PENSIERO Δραστήριο μέλος Η IL PENSIERO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 513 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 10:16 Η IL PENSIERO: #292 20-04-11 10:16 Βρε παιδιά σχετικά είναι όλα αυτά. Όταν μιλάτε για ρόζ, τι έχετε κατά νού;;; Ένα ντύσιμο από πάνω μέχρι κάτω ροζ;; Ε σε αυτό λέω όχι. Αλλά π.χ. αγόρασα για δώρο ένα ανδρικό πουλόβερ που ήταν σκούρο μόβ και είχε ρόμβους ροζ, ε αυτό ήταν πάρα πολύ ωραίο. https://www.loveandchic.com/Gucci+Classic+Cashmere+Sweater+for+Men+g_1190.html αυτό δηλαδή είναι αδερφίστικο;; Μην τα ισοπεδώνουμε όλα....Εξαρτάται σε τι ποσότητα θα φορεθεί το ροζ από έναν άνδρα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Απριλίου 2011 Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 10:56 Ο Άγγελος έγραψε: #293 20-04-11 10:56 Και οι Αρχαιοι Ελληνες φοραγαν φουστιτσα αγαπητε μου,οπως και οι τσολιαδες και ο Χριστος κλπ.Η ενδυμασια ειναι κατι που αλλαζει μα τα χρονια και τους αιωνες.Το παντελονι εφευρεθηκε πολυ προσφατα σχετικα..και δεν ειναι αυτο που θα σε κανει αντρα Click για ανάπτυξη... σωστα... το περιεχομενο του ρουχου σε κανει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 11:54 Η *Maria (^_^)*: #294 20-04-11 11:54 Εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ να βλέπω άνδρες με ροζ πουκάμισο ή ακόμη και μπλούζα.. Πιστεύω πως τους κολακεύει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 13:23 Η rosa azul: #295 20-04-11 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: σωστα... το περιεχομενο του ρουχου σε κανει.. Click για ανάπτυξη... ακομη κι αυτο ''παιζει'' Αγγελε πολλες φορες...και δεν εννοω την ομοφιλοφιλια προς Θεου ,γιατι τυγχανει οι ομοφυλοφιλοι πολλες φορες να ειναι πιο ανδρες απο ορισμενους ''ανδρες'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 13:28 Η rosa azul: #296 20-04-11 13:28 Αρχική Δημοσίευση από IL PENSIERO: Βρε παιδιά σχετικά είναι όλα αυτά. Όταν μιλάτε για ρόζ, τι έχετε κατά νού;;; Ένα ντύσιμο από πάνω μέχρι κάτω ροζ;; Ε σε αυτό λέω όχι. Αλλά π.χ. αγόρασα για δώρο ένα ανδρικό πουλόβερ που ήταν σκούρο μόβ και είχε ρόμβους ροζ, ε αυτό ήταν πάρα πολύ ωραίο. https://www.loveandchic.com/Gucci+Classic+Cashmere+Sweater+for+Men+g_1190.html αυτό δηλαδή είναι αδερφίστικο;; Μην τα ισοπεδώνουμε όλα....Εξαρτάται σε τι ποσότητα θα φορεθεί το ροζ από έναν άνδρα..... Click για ανάπτυξη... Πολυ σικ ....τελειο Εγω παντως αν ημουν αντρας θα τολμουσα ανετα να το φορεσω ακομη και με φουξια ή πολυ απαλο μωβ (λιλα) παντελονι και δεν πανα λενε εδω οριισμενοι για χρωματα και ανδρισμους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lautreamont Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lautreamont αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 13:46 Ο Lautreamont: #297 20-04-11 13:46 μπορούνε μωρε? Click για ανάπτυξη... ωραία δε μπορούν. Να τρώνε ροζ καραμέλες μπορούν και να ξεσκονίζουν με ροζ σουίφερ? Ή μήπως για τον κίνδυνο μη παρασυρθούν στη γκει φήμη έκαναν τα σουίφερ μπλε? Να τρώνε ροζ κουφέτα ή να τα πετάνε στη θάλασσα σα βότσαλα και να μασουλάν μόνο τα άσπρα? (το μασούλημα των άσπρων κουφέτων τους κάνει ασέξουαλ? ) απαύγασμα (με αυγά χωρίς φτερά): να φορούνε ροζ, να χτυπάει το τηλεφ. και να απαντάνε εμπρόζ. απομυθοποιώντας το ροζ του μύθου, αποροζοποιώντας ουσιαστικά, εμ: Η δύναμη αυτού του θέματος βρίσκεται στο ότι περιγράφονται εκείνα πού σκέπτονται τα συναρπαστικά μυαλά. Η αδυναμία αυτού του θέματος βρίσκεται στο ότι περιγράφονται εκείνα πού σκέπτονται τα συναρπαστικά μυαλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 14:19 Η marina289: #298 20-04-11 14:19 Είπαμε! Διαλλακτικά και απελευθερωμένα ΟΟΟΟΟΧΙ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ! υγ όπως έχω δηλώσει μου αρέσουν τα ροζ μπλουζάκια-πουκάμισα στους άντρες (ειδικά στους μελαχροινούς) αλλά τώρα που το σκέφτομαι εξαρτάται και από το είδος ρούχου... πχ, Σκέψου τώρα να πας σπίτι του καλού σου ν'αράξετε, να πιείτε κανα ποτάκι κλτ, και να σε υποδεχτεί με ροζ μπιτζαμικό πάνω-κάτω... εεεεεεε, δεν θα περνούσε και απαρατήρητο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Απριλίου 2011 rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 16:27 Η rosa azul: #299 20-04-11 16:27 Αρχική Δημοσίευση από marina289: Είπαμε! Διαλλακτικά και απελευθερωμένα ΟΟΟΟΟΧΙ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ! υγ όπως έχω δηλώσει μου αρέσουν τα ροζ μπλουζάκια-πουκάμισα στους άντρες (ειδικά στους μελαχροινούς) αλλά τώρα που το σκέφτομαι εξαρτάται και από το είδος ρούχου... πχ, Σκέψου τώρα να πας σπίτι του καλού σου ν'αράξετε, να πιείτε κανα ποτάκι κλτ, και να σε υποδεχτεί με ροζ μπιτζαμικό πάνω-κάτω... εεεεεεε, δεν θα περνούσε και απαρατήρητο...... Click για ανάπτυξη... δεν ειν' κακο ....αν του παει στα χρωματα του για φαντασου γκρι μακουδακι στρετς αμανικο με βαμβακερο πιτζαμακι ριγε γκρι -ροζ ...εμενα με ''προδιαθετει ευχαριστα'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena79 Νεοφερμένο μέλος Η elena79 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 17:26 Η elena79 έγραψε: #300 20-04-11 17:26 Ναι, καλέ, γιατί όχι; Απλά προτιμώ το απαλό (τύπου ξεπλυμένο) ροζ από το φούξια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hecticism _pathfinder_ Kate1914 Paragontas7000 camil Μαυρίκιος touvlo Scandal ghоul AggelikiGr rafaela11 Memetchi Μήτσος10 charmander American Economist taketrance giannhs2001 kalhkardia johnsala linuxman mixaelaaa kost28 fourkaki Intruder123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Θελεις εν ολιγοις να σου εξηγησει γιατι στερεοτυπα πολλων χρονων ειναι μερος της ζωης του και δεν εχει απαλλαχθει απο αυτα?! Ακομα λιγο και δε θα μπορω να ακολουθησω τον τροπο σκεψης σου... Click για ανάπτυξη... Όχι... Απλά θέλω να παραδεχτεί ότι είναι τα στερεότυπα αυτά μέρος της ζωής του... Ο τρόπος σκέψης μου είναι λίγο περιέργος, η αλήθεια είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 02:44 Η Neraida έγραψε: #285 20-04-11 02:44 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Όχι... Απλά θέλω να παραδεχτεί ότι είναι τα στερεότυπα αυτά μέρος της ζωής του... Ο τρόπος σκέψης μου είναι λίγο περιέργος, η αλήθεια είναι Click για ανάπτυξη... Καταρχας μην εισαι εγωιστης! Και κατα δευτερον, ακομα και να μην το κανει, θα αλλαξεις γνωμη εφοσον απο τα γραφομενα του εχει γινει σαφες το τι ισχυει και τι οχι?! Δε θα αλλαξει τιποτα, εκτος απο το οτι θα ικανοποιηθει ο εγωισμουλης σου! Ουπς... σε χαρακτηρισα εγωιστη ...κι εαν αρνηθεις το χαρακτηρισμο, θα φανεις και ψευτης! Τι καλη που ειμαι σημερα, φτου μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 02:53 Ο cacofonix: #286 20-04-11 02:53 Θα έρθουν οι μέρες που θα φοράτε και φουστίτσα μερικοί...Εδώ μου βγάλατε άντρα το Ρουβά επειδή παντρεύτηκε και έκανε παιδί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 03:04 Ο tsarachaf: #287 20-04-11 03:04 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Καταρχας μην εισαι εγωιστης! Και κατα δευτερον, ακομα και να μην το κανει, θα αλλαξεις γνωμη εφοσον απο τα γραφομενα του εχει γινει σαφες το τι ισχυει και τι οχι?! Δε θα αλλαξει τιποτα, εκτος απο το οτι θα ικανοποιηθει ο εγωισμουλης σου! Ουπς... σε χαρακτηρισα εγωιστη ...κι εαν αρνηθεις το χαρακτηρισμο, θα φανεις και ψευτης! Τι καλη που ειμαι σημερα, φτου μου! Click για ανάπτυξη... Όχι, γνώμη δεν θα αλλάξω... Αλλά κάποια πράγματα πρέπει να τα λέμε όπως είναι... Χαχαχαχαχα!! Δεν παίζεσαι!! Έχε χάρη που και εγωιστής είμαι κι έχω μάθει να μην με ενοχλεί η αλήθεια(well, usually) Αρχική Δημοσίευση από cacofonix: Θα έρθουν οι μέρες που θα φοράτε και φουστίτσα μερικοί...Εδώ μου βγάλατε άντρα το Ρουβά επειδή παντρεύτηκε και έκανε παιδί... Click για ανάπτυξη... Δες η αλήθεια είναι ότι εγώ ήθελα να βάλω μία πολύ πολύ ωραία φουστίτσα που αγόρασα σήμερα, αλλά φοβήθηκα ότι θα κρυώσουν τα μπούτια μου, it was a little chilly today... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 03:20 Ο cacofonix: #288 20-04-11 03:20 Επρεπε να τη βάλεις, με ένα καλτσόν θα ήσουν μοντέλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 03:43 Η Neraida έγραψε: #289 20-04-11 03:43 Αρχική Δημοσίευση από cacofonix: Θα έρθουν οι μέρες που θα φοράτε και φουστίτσα μερικοί...Εδώ μου βγάλατε άντρα το Ρουβά επειδή παντρεύτηκε και έκανε παιδί... Click για ανάπτυξη... Εσυ δηλαδη με τους Ευζωνες δε θα μπορουσες να εχεις καποια σχεση, ε?! (και δεν αναφερομαι στο υψος ) Θα σου επεφτε βαρια η φουστανελα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 04:12 Ο Lorien έγραψε: #290 20-04-11 04:12 -Μπορουν οι αντρες να φορανε ροζ ; - Ναι -Θελουμε ; -Μπααα... -Μπορεί ενα τοπικ για τετοιο θεμα να μην εχει περισσοτερες σελιδες απο σοβαρα θεματα ; -Μπααα... -Eχουν τα χρωματα σεξουαλικοτητα ; -Χου νο-ους...Αν δεν εχουν, τοτε γιατι λεμε οτι εχουν σχεση με το χαρακτηρα/ιδιοσυγκρασια μας ; Αααα ή ολα ή τιποτα, μη μας τρελαινετε! -Ποσοι straight φορανε κ τους αρεσει το ροζ ; -Ελαχιστοι -Ποσοι gay φορανε ροζ ; -Οχι ελαχιστοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.762 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 09:37 Η Πουπουλίνα: #291 20-04-11 09:37 Αρχική Δημοσίευση από cacofonix: Θα έρθουν οι μέρες που θα φοράτε και φουστίτσα μερικοί...Εδώ μου βγάλατε άντρα το Ρουβά επειδή παντρεύτηκε και έκανε παιδί... Click για ανάπτυξη... Και οι Αρχαιοι Ελληνες φοραγαν φουστιτσα αγαπητε μου,οπως και οι τσολιαδες και ο Χριστος κλπ.Η ενδυμασια ειναι κατι που αλλαζει μα τα χρονια και τους αιωνες.Το παντελονι εφευρεθηκε πολυ προσφατα σχετικα..και δεν ειναι αυτο που θα σε κανει αντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IL PENSIERO Δραστήριο μέλος Η IL PENSIERO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 513 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 10:16 Η IL PENSIERO: #292 20-04-11 10:16 Βρε παιδιά σχετικά είναι όλα αυτά. Όταν μιλάτε για ρόζ, τι έχετε κατά νού;;; Ένα ντύσιμο από πάνω μέχρι κάτω ροζ;; Ε σε αυτό λέω όχι. Αλλά π.χ. αγόρασα για δώρο ένα ανδρικό πουλόβερ που ήταν σκούρο μόβ και είχε ρόμβους ροζ, ε αυτό ήταν πάρα πολύ ωραίο. https://www.loveandchic.com/Gucci+Classic+Cashmere+Sweater+for+Men+g_1190.html αυτό δηλαδή είναι αδερφίστικο;; Μην τα ισοπεδώνουμε όλα....Εξαρτάται σε τι ποσότητα θα φορεθεί το ροζ από έναν άνδρα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Απριλίου 2011 Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 10:56 Ο Άγγελος έγραψε: #293 20-04-11 10:56 Και οι Αρχαιοι Ελληνες φοραγαν φουστιτσα αγαπητε μου,οπως και οι τσολιαδες και ο Χριστος κλπ.Η ενδυμασια ειναι κατι που αλλαζει μα τα χρονια και τους αιωνες.Το παντελονι εφευρεθηκε πολυ προσφατα σχετικα..και δεν ειναι αυτο που θα σε κανει αντρα Click για ανάπτυξη... σωστα... το περιεχομενο του ρουχου σε κανει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 11:54 Η *Maria (^_^)*: #294 20-04-11 11:54 Εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ να βλέπω άνδρες με ροζ πουκάμισο ή ακόμη και μπλούζα.. Πιστεύω πως τους κολακεύει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 13:23 Η rosa azul: #295 20-04-11 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: σωστα... το περιεχομενο του ρουχου σε κανει.. Click για ανάπτυξη... ακομη κι αυτο ''παιζει'' Αγγελε πολλες φορες...και δεν εννοω την ομοφιλοφιλια προς Θεου ,γιατι τυγχανει οι ομοφυλοφιλοι πολλες φορες να ειναι πιο ανδρες απο ορισμενους ''ανδρες'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 13:28 Η rosa azul: #296 20-04-11 13:28 Αρχική Δημοσίευση από IL PENSIERO: Βρε παιδιά σχετικά είναι όλα αυτά. Όταν μιλάτε για ρόζ, τι έχετε κατά νού;;; Ένα ντύσιμο από πάνω μέχρι κάτω ροζ;; Ε σε αυτό λέω όχι. Αλλά π.χ. αγόρασα για δώρο ένα ανδρικό πουλόβερ που ήταν σκούρο μόβ και είχε ρόμβους ροζ, ε αυτό ήταν πάρα πολύ ωραίο. https://www.loveandchic.com/Gucci+Classic+Cashmere+Sweater+for+Men+g_1190.html αυτό δηλαδή είναι αδερφίστικο;; Μην τα ισοπεδώνουμε όλα....Εξαρτάται σε τι ποσότητα θα φορεθεί το ροζ από έναν άνδρα..... Click για ανάπτυξη... Πολυ σικ ....τελειο Εγω παντως αν ημουν αντρας θα τολμουσα ανετα να το φορεσω ακομη και με φουξια ή πολυ απαλο μωβ (λιλα) παντελονι και δεν πανα λενε εδω οριισμενοι για χρωματα και ανδρισμους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lautreamont Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lautreamont αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 13:46 Ο Lautreamont: #297 20-04-11 13:46 μπορούνε μωρε? Click για ανάπτυξη... ωραία δε μπορούν. Να τρώνε ροζ καραμέλες μπορούν και να ξεσκονίζουν με ροζ σουίφερ? Ή μήπως για τον κίνδυνο μη παρασυρθούν στη γκει φήμη έκαναν τα σουίφερ μπλε? Να τρώνε ροζ κουφέτα ή να τα πετάνε στη θάλασσα σα βότσαλα και να μασουλάν μόνο τα άσπρα? (το μασούλημα των άσπρων κουφέτων τους κάνει ασέξουαλ? ) απαύγασμα (με αυγά χωρίς φτερά): να φορούνε ροζ, να χτυπάει το τηλεφ. και να απαντάνε εμπρόζ. απομυθοποιώντας το ροζ του μύθου, αποροζοποιώντας ουσιαστικά, εμ: Η δύναμη αυτού του θέματος βρίσκεται στο ότι περιγράφονται εκείνα πού σκέπτονται τα συναρπαστικά μυαλά. Η αδυναμία αυτού του θέματος βρίσκεται στο ότι περιγράφονται εκείνα πού σκέπτονται τα συναρπαστικά μυαλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 14:19 Η marina289: #298 20-04-11 14:19 Είπαμε! Διαλλακτικά και απελευθερωμένα ΟΟΟΟΟΧΙ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ! υγ όπως έχω δηλώσει μου αρέσουν τα ροζ μπλουζάκια-πουκάμισα στους άντρες (ειδικά στους μελαχροινούς) αλλά τώρα που το σκέφτομαι εξαρτάται και από το είδος ρούχου... πχ, Σκέψου τώρα να πας σπίτι του καλού σου ν'αράξετε, να πιείτε κανα ποτάκι κλτ, και να σε υποδεχτεί με ροζ μπιτζαμικό πάνω-κάτω... εεεεεεε, δεν θα περνούσε και απαρατήρητο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Απριλίου 2011 rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 16:27 Η rosa azul: #299 20-04-11 16:27 Αρχική Δημοσίευση από marina289: Είπαμε! Διαλλακτικά και απελευθερωμένα ΟΟΟΟΟΧΙ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ! υγ όπως έχω δηλώσει μου αρέσουν τα ροζ μπλουζάκια-πουκάμισα στους άντρες (ειδικά στους μελαχροινούς) αλλά τώρα που το σκέφτομαι εξαρτάται και από το είδος ρούχου... πχ, Σκέψου τώρα να πας σπίτι του καλού σου ν'αράξετε, να πιείτε κανα ποτάκι κλτ, και να σε υποδεχτεί με ροζ μπιτζαμικό πάνω-κάτω... εεεεεεε, δεν θα περνούσε και απαρατήρητο...... Click για ανάπτυξη... δεν ειν' κακο ....αν του παει στα χρωματα του για φαντασου γκρι μακουδακι στρετς αμανικο με βαμβακερο πιτζαμακι ριγε γκρι -ροζ ...εμενα με ''προδιαθετει ευχαριστα'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena79 Νεοφερμένο μέλος Η elena79 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 17:26 Η elena79 έγραψε: #300 20-04-11 17:26 Ναι, καλέ, γιατί όχι; Απλά προτιμώ το απαλό (τύπου ξεπλυμένο) ροζ από το φούξια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hecticism _pathfinder_ Kate1914 Paragontas7000 camil Μαυρίκιος touvlo Scandal ghоul AggelikiGr rafaela11 Memetchi Μήτσος10 charmander American Economist taketrance giannhs2001 kalhkardia johnsala linuxman mixaelaaa kost28 fourkaki Intruder123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Όχι... Απλά θέλω να παραδεχτεί ότι είναι τα στερεότυπα αυτά μέρος της ζωής του... Ο τρόπος σκέψης μου είναι λίγο περιέργος, η αλήθεια είναι Click για ανάπτυξη... Καταρχας μην εισαι εγωιστης! Και κατα δευτερον, ακομα και να μην το κανει, θα αλλαξεις γνωμη εφοσον απο τα γραφομενα του εχει γινει σαφες το τι ισχυει και τι οχι?! Δε θα αλλαξει τιποτα, εκτος απο το οτι θα ικανοποιηθει ο εγωισμουλης σου! Ουπς... σε χαρακτηρισα εγωιστη ...κι εαν αρνηθεις το χαρακτηρισμο, θα φανεις και ψευτης! Τι καλη που ειμαι σημερα, φτου μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 02:53 Ο cacofonix: #286 20-04-11 02:53 Θα έρθουν οι μέρες που θα φοράτε και φουστίτσα μερικοί...Εδώ μου βγάλατε άντρα το Ρουβά επειδή παντρεύτηκε και έκανε παιδί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 03:04 Ο tsarachaf: #287 20-04-11 03:04 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Καταρχας μην εισαι εγωιστης! Και κατα δευτερον, ακομα και να μην το κανει, θα αλλαξεις γνωμη εφοσον απο τα γραφομενα του εχει γινει σαφες το τι ισχυει και τι οχι?! Δε θα αλλαξει τιποτα, εκτος απο το οτι θα ικανοποιηθει ο εγωισμουλης σου! Ουπς... σε χαρακτηρισα εγωιστη ...κι εαν αρνηθεις το χαρακτηρισμο, θα φανεις και ψευτης! Τι καλη που ειμαι σημερα, φτου μου! Click για ανάπτυξη... Όχι, γνώμη δεν θα αλλάξω... Αλλά κάποια πράγματα πρέπει να τα λέμε όπως είναι... Χαχαχαχαχα!! Δεν παίζεσαι!! Έχε χάρη που και εγωιστής είμαι κι έχω μάθει να μην με ενοχλεί η αλήθεια(well, usually) Αρχική Δημοσίευση από cacofonix: Θα έρθουν οι μέρες που θα φοράτε και φουστίτσα μερικοί...Εδώ μου βγάλατε άντρα το Ρουβά επειδή παντρεύτηκε και έκανε παιδί... Click για ανάπτυξη... Δες η αλήθεια είναι ότι εγώ ήθελα να βάλω μία πολύ πολύ ωραία φουστίτσα που αγόρασα σήμερα, αλλά φοβήθηκα ότι θα κρυώσουν τα μπούτια μου, it was a little chilly today... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 03:20 Ο cacofonix: #288 20-04-11 03:20 Επρεπε να τη βάλεις, με ένα καλτσόν θα ήσουν μοντέλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 03:43 Η Neraida έγραψε: #289 20-04-11 03:43 Αρχική Δημοσίευση από cacofonix: Θα έρθουν οι μέρες που θα φοράτε και φουστίτσα μερικοί...Εδώ μου βγάλατε άντρα το Ρουβά επειδή παντρεύτηκε και έκανε παιδί... Click για ανάπτυξη... Εσυ δηλαδη με τους Ευζωνες δε θα μπορουσες να εχεις καποια σχεση, ε?! (και δεν αναφερομαι στο υψος ) Θα σου επεφτε βαρια η φουστανελα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 04:12 Ο Lorien έγραψε: #290 20-04-11 04:12 -Μπορουν οι αντρες να φορανε ροζ ; - Ναι -Θελουμε ; -Μπααα... -Μπορεί ενα τοπικ για τετοιο θεμα να μην εχει περισσοτερες σελιδες απο σοβαρα θεματα ; -Μπααα... -Eχουν τα χρωματα σεξουαλικοτητα ; -Χου νο-ους...Αν δεν εχουν, τοτε γιατι λεμε οτι εχουν σχεση με το χαρακτηρα/ιδιοσυγκρασια μας ; Αααα ή ολα ή τιποτα, μη μας τρελαινετε! -Ποσοι straight φορανε κ τους αρεσει το ροζ ; -Ελαχιστοι -Ποσοι gay φορανε ροζ ; -Οχι ελαχιστοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.762 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 09:37 Η Πουπουλίνα: #291 20-04-11 09:37 Αρχική Δημοσίευση από cacofonix: Θα έρθουν οι μέρες που θα φοράτε και φουστίτσα μερικοί...Εδώ μου βγάλατε άντρα το Ρουβά επειδή παντρεύτηκε και έκανε παιδί... Click για ανάπτυξη... Και οι Αρχαιοι Ελληνες φοραγαν φουστιτσα αγαπητε μου,οπως και οι τσολιαδες και ο Χριστος κλπ.Η ενδυμασια ειναι κατι που αλλαζει μα τα χρονια και τους αιωνες.Το παντελονι εφευρεθηκε πολυ προσφατα σχετικα..και δεν ειναι αυτο που θα σε κανει αντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IL PENSIERO Δραστήριο μέλος Η IL PENSIERO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 513 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 10:16 Η IL PENSIERO: #292 20-04-11 10:16 Βρε παιδιά σχετικά είναι όλα αυτά. Όταν μιλάτε για ρόζ, τι έχετε κατά νού;;; Ένα ντύσιμο από πάνω μέχρι κάτω ροζ;; Ε σε αυτό λέω όχι. Αλλά π.χ. αγόρασα για δώρο ένα ανδρικό πουλόβερ που ήταν σκούρο μόβ και είχε ρόμβους ροζ, ε αυτό ήταν πάρα πολύ ωραίο. https://www.loveandchic.com/Gucci+Classic+Cashmere+Sweater+for+Men+g_1190.html αυτό δηλαδή είναι αδερφίστικο;; Μην τα ισοπεδώνουμε όλα....Εξαρτάται σε τι ποσότητα θα φορεθεί το ροζ από έναν άνδρα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Απριλίου 2011 Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 10:56 Ο Άγγελος έγραψε: #293 20-04-11 10:56 Και οι Αρχαιοι Ελληνες φοραγαν φουστιτσα αγαπητε μου,οπως και οι τσολιαδες και ο Χριστος κλπ.Η ενδυμασια ειναι κατι που αλλαζει μα τα χρονια και τους αιωνες.Το παντελονι εφευρεθηκε πολυ προσφατα σχετικα..και δεν ειναι αυτο που θα σε κανει αντρα Click για ανάπτυξη... σωστα... το περιεχομενο του ρουχου σε κανει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 11:54 Η *Maria (^_^)*: #294 20-04-11 11:54 Εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ να βλέπω άνδρες με ροζ πουκάμισο ή ακόμη και μπλούζα.. Πιστεύω πως τους κολακεύει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 13:23 Η rosa azul: #295 20-04-11 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: σωστα... το περιεχομενο του ρουχου σε κανει.. Click για ανάπτυξη... ακομη κι αυτο ''παιζει'' Αγγελε πολλες φορες...και δεν εννοω την ομοφιλοφιλια προς Θεου ,γιατι τυγχανει οι ομοφυλοφιλοι πολλες φορες να ειναι πιο ανδρες απο ορισμενους ''ανδρες'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 13:28 Η rosa azul: #296 20-04-11 13:28 Αρχική Δημοσίευση από IL PENSIERO: Βρε παιδιά σχετικά είναι όλα αυτά. Όταν μιλάτε για ρόζ, τι έχετε κατά νού;;; Ένα ντύσιμο από πάνω μέχρι κάτω ροζ;; Ε σε αυτό λέω όχι. Αλλά π.χ. αγόρασα για δώρο ένα ανδρικό πουλόβερ που ήταν σκούρο μόβ και είχε ρόμβους ροζ, ε αυτό ήταν πάρα πολύ ωραίο. https://www.loveandchic.com/Gucci+Classic+Cashmere+Sweater+for+Men+g_1190.html αυτό δηλαδή είναι αδερφίστικο;; Μην τα ισοπεδώνουμε όλα....Εξαρτάται σε τι ποσότητα θα φορεθεί το ροζ από έναν άνδρα..... Click για ανάπτυξη... Πολυ σικ ....τελειο Εγω παντως αν ημουν αντρας θα τολμουσα ανετα να το φορεσω ακομη και με φουξια ή πολυ απαλο μωβ (λιλα) παντελονι και δεν πανα λενε εδω οριισμενοι για χρωματα και ανδρισμους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lautreamont Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lautreamont αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 13:46 Ο Lautreamont: #297 20-04-11 13:46 μπορούνε μωρε? Click για ανάπτυξη... ωραία δε μπορούν. Να τρώνε ροζ καραμέλες μπορούν και να ξεσκονίζουν με ροζ σουίφερ? Ή μήπως για τον κίνδυνο μη παρασυρθούν στη γκει φήμη έκαναν τα σουίφερ μπλε? Να τρώνε ροζ κουφέτα ή να τα πετάνε στη θάλασσα σα βότσαλα και να μασουλάν μόνο τα άσπρα? (το μασούλημα των άσπρων κουφέτων τους κάνει ασέξουαλ? ) απαύγασμα (με αυγά χωρίς φτερά): να φορούνε ροζ, να χτυπάει το τηλεφ. και να απαντάνε εμπρόζ. απομυθοποιώντας το ροζ του μύθου, αποροζοποιώντας ουσιαστικά, εμ: Η δύναμη αυτού του θέματος βρίσκεται στο ότι περιγράφονται εκείνα πού σκέπτονται τα συναρπαστικά μυαλά. Η αδυναμία αυτού του θέματος βρίσκεται στο ότι περιγράφονται εκείνα πού σκέπτονται τα συναρπαστικά μυαλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 14:19 Η marina289: #298 20-04-11 14:19 Είπαμε! Διαλλακτικά και απελευθερωμένα ΟΟΟΟΟΧΙ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ! υγ όπως έχω δηλώσει μου αρέσουν τα ροζ μπλουζάκια-πουκάμισα στους άντρες (ειδικά στους μελαχροινούς) αλλά τώρα που το σκέφτομαι εξαρτάται και από το είδος ρούχου... πχ, Σκέψου τώρα να πας σπίτι του καλού σου ν'αράξετε, να πιείτε κανα ποτάκι κλτ, και να σε υποδεχτεί με ροζ μπιτζαμικό πάνω-κάτω... εεεεεεε, δεν θα περνούσε και απαρατήρητο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Απριλίου 2011 rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 16:27 Η rosa azul: #299 20-04-11 16:27 Αρχική Δημοσίευση από marina289: Είπαμε! Διαλλακτικά και απελευθερωμένα ΟΟΟΟΟΧΙ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ! υγ όπως έχω δηλώσει μου αρέσουν τα ροζ μπλουζάκια-πουκάμισα στους άντρες (ειδικά στους μελαχροινούς) αλλά τώρα που το σκέφτομαι εξαρτάται και από το είδος ρούχου... πχ, Σκέψου τώρα να πας σπίτι του καλού σου ν'αράξετε, να πιείτε κανα ποτάκι κλτ, και να σε υποδεχτεί με ροζ μπιτζαμικό πάνω-κάτω... εεεεεεε, δεν θα περνούσε και απαρατήρητο...... Click για ανάπτυξη... δεν ειν' κακο ....αν του παει στα χρωματα του για φαντασου γκρι μακουδακι στρετς αμανικο με βαμβακερο πιτζαμακι ριγε γκρι -ροζ ...εμενα με ''προδιαθετει ευχαριστα'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena79 Νεοφερμένο μέλος Η elena79 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 17:26 Η elena79 έγραψε: #300 20-04-11 17:26 Ναι, καλέ, γιατί όχι; Απλά προτιμώ το απαλό (τύπου ξεπλυμένο) ροζ από το φούξια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hecticism _pathfinder_ Kate1914 Paragontas7000 camil Μαυρίκιος touvlo Scandal ghоul AggelikiGr rafaela11 Memetchi Μήτσος10 charmander American Economist taketrance giannhs2001 kalhkardia johnsala linuxman mixaelaaa kost28 fourkaki Intruder123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα έρθουν οι μέρες που θα φοράτε και φουστίτσα μερικοί...Εδώ μου βγάλατε άντρα το Ρουβά επειδή παντρεύτηκε και έκανε παιδί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 03:04 Ο tsarachaf: #287 20-04-11 03:04 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Καταρχας μην εισαι εγωιστης! Και κατα δευτερον, ακομα και να μην το κανει, θα αλλαξεις γνωμη εφοσον απο τα γραφομενα του εχει γινει σαφες το τι ισχυει και τι οχι?! Δε θα αλλαξει τιποτα, εκτος απο το οτι θα ικανοποιηθει ο εγωισμουλης σου! Ουπς... σε χαρακτηρισα εγωιστη ...κι εαν αρνηθεις το χαρακτηρισμο, θα φανεις και ψευτης! Τι καλη που ειμαι σημερα, φτου μου! Click για ανάπτυξη... Όχι, γνώμη δεν θα αλλάξω... Αλλά κάποια πράγματα πρέπει να τα λέμε όπως είναι... Χαχαχαχαχα!! Δεν παίζεσαι!! Έχε χάρη που και εγωιστής είμαι κι έχω μάθει να μην με ενοχλεί η αλήθεια(well, usually) Αρχική Δημοσίευση από cacofonix: Θα έρθουν οι μέρες που θα φοράτε και φουστίτσα μερικοί...Εδώ μου βγάλατε άντρα το Ρουβά επειδή παντρεύτηκε και έκανε παιδί... Click για ανάπτυξη... Δες η αλήθεια είναι ότι εγώ ήθελα να βάλω μία πολύ πολύ ωραία φουστίτσα που αγόρασα σήμερα, αλλά φοβήθηκα ότι θα κρυώσουν τα μπούτια μου, it was a little chilly today... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 03:20 Ο cacofonix: #288 20-04-11 03:20 Επρεπε να τη βάλεις, με ένα καλτσόν θα ήσουν μοντέλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 03:43 Η Neraida έγραψε: #289 20-04-11 03:43 Αρχική Δημοσίευση από cacofonix: Θα έρθουν οι μέρες που θα φοράτε και φουστίτσα μερικοί...Εδώ μου βγάλατε άντρα το Ρουβά επειδή παντρεύτηκε και έκανε παιδί... Click για ανάπτυξη... Εσυ δηλαδη με τους Ευζωνες δε θα μπορουσες να εχεις καποια σχεση, ε?! (και δεν αναφερομαι στο υψος ) Θα σου επεφτε βαρια η φουστανελα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 04:12 Ο Lorien έγραψε: #290 20-04-11 04:12 -Μπορουν οι αντρες να φορανε ροζ ; - Ναι -Θελουμε ; -Μπααα... -Μπορεί ενα τοπικ για τετοιο θεμα να μην εχει περισσοτερες σελιδες απο σοβαρα θεματα ; -Μπααα... -Eχουν τα χρωματα σεξουαλικοτητα ; -Χου νο-ους...Αν δεν εχουν, τοτε γιατι λεμε οτι εχουν σχεση με το χαρακτηρα/ιδιοσυγκρασια μας ; Αααα ή ολα ή τιποτα, μη μας τρελαινετε! -Ποσοι straight φορανε κ τους αρεσει το ροζ ; -Ελαχιστοι -Ποσοι gay φορανε ροζ ; -Οχι ελαχιστοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.762 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 09:37 Η Πουπουλίνα: #291 20-04-11 09:37 Αρχική Δημοσίευση από cacofonix: Θα έρθουν οι μέρες που θα φοράτε και φουστίτσα μερικοί...Εδώ μου βγάλατε άντρα το Ρουβά επειδή παντρεύτηκε και έκανε παιδί... Click για ανάπτυξη... Και οι Αρχαιοι Ελληνες φοραγαν φουστιτσα αγαπητε μου,οπως και οι τσολιαδες και ο Χριστος κλπ.Η ενδυμασια ειναι κατι που αλλαζει μα τα χρονια και τους αιωνες.Το παντελονι εφευρεθηκε πολυ προσφατα σχετικα..και δεν ειναι αυτο που θα σε κανει αντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IL PENSIERO Δραστήριο μέλος Η IL PENSIERO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 513 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 10:16 Η IL PENSIERO: #292 20-04-11 10:16 Βρε παιδιά σχετικά είναι όλα αυτά. Όταν μιλάτε για ρόζ, τι έχετε κατά νού;;; Ένα ντύσιμο από πάνω μέχρι κάτω ροζ;; Ε σε αυτό λέω όχι. Αλλά π.χ. αγόρασα για δώρο ένα ανδρικό πουλόβερ που ήταν σκούρο μόβ και είχε ρόμβους ροζ, ε αυτό ήταν πάρα πολύ ωραίο. https://www.loveandchic.com/Gucci+Classic+Cashmere+Sweater+for+Men+g_1190.html αυτό δηλαδή είναι αδερφίστικο;; Μην τα ισοπεδώνουμε όλα....Εξαρτάται σε τι ποσότητα θα φορεθεί το ροζ από έναν άνδρα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Απριλίου 2011 Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 10:56 Ο Άγγελος έγραψε: #293 20-04-11 10:56 Και οι Αρχαιοι Ελληνες φοραγαν φουστιτσα αγαπητε μου,οπως και οι τσολιαδες και ο Χριστος κλπ.Η ενδυμασια ειναι κατι που αλλαζει μα τα χρονια και τους αιωνες.Το παντελονι εφευρεθηκε πολυ προσφατα σχετικα..και δεν ειναι αυτο που θα σε κανει αντρα Click για ανάπτυξη... σωστα... το περιεχομενο του ρουχου σε κανει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 11:54 Η *Maria (^_^)*: #294 20-04-11 11:54 Εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ να βλέπω άνδρες με ροζ πουκάμισο ή ακόμη και μπλούζα.. Πιστεύω πως τους κολακεύει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 13:23 Η rosa azul: #295 20-04-11 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: σωστα... το περιεχομενο του ρουχου σε κανει.. Click για ανάπτυξη... ακομη κι αυτο ''παιζει'' Αγγελε πολλες φορες...και δεν εννοω την ομοφιλοφιλια προς Θεου ,γιατι τυγχανει οι ομοφυλοφιλοι πολλες φορες να ειναι πιο ανδρες απο ορισμενους ''ανδρες'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 13:28 Η rosa azul: #296 20-04-11 13:28 Αρχική Δημοσίευση από IL PENSIERO: Βρε παιδιά σχετικά είναι όλα αυτά. Όταν μιλάτε για ρόζ, τι έχετε κατά νού;;; Ένα ντύσιμο από πάνω μέχρι κάτω ροζ;; Ε σε αυτό λέω όχι. Αλλά π.χ. αγόρασα για δώρο ένα ανδρικό πουλόβερ που ήταν σκούρο μόβ και είχε ρόμβους ροζ, ε αυτό ήταν πάρα πολύ ωραίο. https://www.loveandchic.com/Gucci+Classic+Cashmere+Sweater+for+Men+g_1190.html αυτό δηλαδή είναι αδερφίστικο;; Μην τα ισοπεδώνουμε όλα....Εξαρτάται σε τι ποσότητα θα φορεθεί το ροζ από έναν άνδρα..... Click για ανάπτυξη... Πολυ σικ ....τελειο Εγω παντως αν ημουν αντρας θα τολμουσα ανετα να το φορεσω ακομη και με φουξια ή πολυ απαλο μωβ (λιλα) παντελονι και δεν πανα λενε εδω οριισμενοι για χρωματα και ανδρισμους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lautreamont Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lautreamont αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 13:46 Ο Lautreamont: #297 20-04-11 13:46 μπορούνε μωρε? Click για ανάπτυξη... ωραία δε μπορούν. Να τρώνε ροζ καραμέλες μπορούν και να ξεσκονίζουν με ροζ σουίφερ? Ή μήπως για τον κίνδυνο μη παρασυρθούν στη γκει φήμη έκαναν τα σουίφερ μπλε? Να τρώνε ροζ κουφέτα ή να τα πετάνε στη θάλασσα σα βότσαλα και να μασουλάν μόνο τα άσπρα? (το μασούλημα των άσπρων κουφέτων τους κάνει ασέξουαλ? ) απαύγασμα (με αυγά χωρίς φτερά): να φορούνε ροζ, να χτυπάει το τηλεφ. και να απαντάνε εμπρόζ. απομυθοποιώντας το ροζ του μύθου, αποροζοποιώντας ουσιαστικά, εμ: Η δύναμη αυτού του θέματος βρίσκεται στο ότι περιγράφονται εκείνα πού σκέπτονται τα συναρπαστικά μυαλά. Η αδυναμία αυτού του θέματος βρίσκεται στο ότι περιγράφονται εκείνα πού σκέπτονται τα συναρπαστικά μυαλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 14:19 Η marina289: #298 20-04-11 14:19 Είπαμε! Διαλλακτικά και απελευθερωμένα ΟΟΟΟΟΧΙ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ! υγ όπως έχω δηλώσει μου αρέσουν τα ροζ μπλουζάκια-πουκάμισα στους άντρες (ειδικά στους μελαχροινούς) αλλά τώρα που το σκέφτομαι εξαρτάται και από το είδος ρούχου... πχ, Σκέψου τώρα να πας σπίτι του καλού σου ν'αράξετε, να πιείτε κανα ποτάκι κλτ, και να σε υποδεχτεί με ροζ μπιτζαμικό πάνω-κάτω... εεεεεεε, δεν θα περνούσε και απαρατήρητο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Απριλίου 2011 rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 16:27 Η rosa azul: #299 20-04-11 16:27 Αρχική Δημοσίευση από marina289: Είπαμε! Διαλλακτικά και απελευθερωμένα ΟΟΟΟΟΧΙ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ! υγ όπως έχω δηλώσει μου αρέσουν τα ροζ μπλουζάκια-πουκάμισα στους άντρες (ειδικά στους μελαχροινούς) αλλά τώρα που το σκέφτομαι εξαρτάται και από το είδος ρούχου... πχ, Σκέψου τώρα να πας σπίτι του καλού σου ν'αράξετε, να πιείτε κανα ποτάκι κλτ, και να σε υποδεχτεί με ροζ μπιτζαμικό πάνω-κάτω... εεεεεεε, δεν θα περνούσε και απαρατήρητο...... Click για ανάπτυξη... δεν ειν' κακο ....αν του παει στα χρωματα του για φαντασου γκρι μακουδακι στρετς αμανικο με βαμβακερο πιτζαμακι ριγε γκρι -ροζ ...εμενα με ''προδιαθετει ευχαριστα'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena79 Νεοφερμένο μέλος Η elena79 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 17:26 Η elena79 έγραψε: #300 20-04-11 17:26 Ναι, καλέ, γιατί όχι; Απλά προτιμώ το απαλό (τύπου ξεπλυμένο) ροζ από το φούξια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hecticism _pathfinder_ Kate1914 Paragontas7000 camil Μαυρίκιος touvlo Scandal ghоul AggelikiGr rafaela11 Memetchi Μήτσος10 charmander American Economist taketrance giannhs2001 kalhkardia johnsala linuxman mixaelaaa kost28 fourkaki Intruder123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Καταρχας μην εισαι εγωιστης! Και κατα δευτερον, ακομα και να μην το κανει, θα αλλαξεις γνωμη εφοσον απο τα γραφομενα του εχει γινει σαφες το τι ισχυει και τι οχι?! Δε θα αλλαξει τιποτα, εκτος απο το οτι θα ικανοποιηθει ο εγωισμουλης σου! Ουπς... σε χαρακτηρισα εγωιστη ...κι εαν αρνηθεις το χαρακτηρισμο, θα φανεις και ψευτης! Τι καλη που ειμαι σημερα, φτου μου! Click για ανάπτυξη... Όχι, γνώμη δεν θα αλλάξω... Αλλά κάποια πράγματα πρέπει να τα λέμε όπως είναι... Χαχαχαχαχα!! Δεν παίζεσαι!! Έχε χάρη που και εγωιστής είμαι κι έχω μάθει να μην με ενοχλεί η αλήθεια(well, usually) Αρχική Δημοσίευση από cacofonix: Θα έρθουν οι μέρες που θα φοράτε και φουστίτσα μερικοί...Εδώ μου βγάλατε άντρα το Ρουβά επειδή παντρεύτηκε και έκανε παιδί... Click για ανάπτυξη... Δες η αλήθεια είναι ότι εγώ ήθελα να βάλω μία πολύ πολύ ωραία φουστίτσα που αγόρασα σήμερα, αλλά φοβήθηκα ότι θα κρυώσουν τα μπούτια μου, it was a little chilly today... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 03:20 Ο cacofonix: #288 20-04-11 03:20 Επρεπε να τη βάλεις, με ένα καλτσόν θα ήσουν μοντέλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 03:43 Η Neraida έγραψε: #289 20-04-11 03:43 Αρχική Δημοσίευση από cacofonix: Θα έρθουν οι μέρες που θα φοράτε και φουστίτσα μερικοί...Εδώ μου βγάλατε άντρα το Ρουβά επειδή παντρεύτηκε και έκανε παιδί... Click για ανάπτυξη... Εσυ δηλαδη με τους Ευζωνες δε θα μπορουσες να εχεις καποια σχεση, ε?! (και δεν αναφερομαι στο υψος ) Θα σου επεφτε βαρια η φουστανελα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 04:12 Ο Lorien έγραψε: #290 20-04-11 04:12 -Μπορουν οι αντρες να φορανε ροζ ; - Ναι -Θελουμε ; -Μπααα... -Μπορεί ενα τοπικ για τετοιο θεμα να μην εχει περισσοτερες σελιδες απο σοβαρα θεματα ; -Μπααα... -Eχουν τα χρωματα σεξουαλικοτητα ; -Χου νο-ους...Αν δεν εχουν, τοτε γιατι λεμε οτι εχουν σχεση με το χαρακτηρα/ιδιοσυγκρασια μας ; Αααα ή ολα ή τιποτα, μη μας τρελαινετε! -Ποσοι straight φορανε κ τους αρεσει το ροζ ; -Ελαχιστοι -Ποσοι gay φορανε ροζ ; -Οχι ελαχιστοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.762 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 09:37 Η Πουπουλίνα: #291 20-04-11 09:37 Αρχική Δημοσίευση από cacofonix: Θα έρθουν οι μέρες που θα φοράτε και φουστίτσα μερικοί...Εδώ μου βγάλατε άντρα το Ρουβά επειδή παντρεύτηκε και έκανε παιδί... Click για ανάπτυξη... Και οι Αρχαιοι Ελληνες φοραγαν φουστιτσα αγαπητε μου,οπως και οι τσολιαδες και ο Χριστος κλπ.Η ενδυμασια ειναι κατι που αλλαζει μα τα χρονια και τους αιωνες.Το παντελονι εφευρεθηκε πολυ προσφατα σχετικα..και δεν ειναι αυτο που θα σε κανει αντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IL PENSIERO Δραστήριο μέλος Η IL PENSIERO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 513 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 10:16 Η IL PENSIERO: #292 20-04-11 10:16 Βρε παιδιά σχετικά είναι όλα αυτά. Όταν μιλάτε για ρόζ, τι έχετε κατά νού;;; Ένα ντύσιμο από πάνω μέχρι κάτω ροζ;; Ε σε αυτό λέω όχι. Αλλά π.χ. αγόρασα για δώρο ένα ανδρικό πουλόβερ που ήταν σκούρο μόβ και είχε ρόμβους ροζ, ε αυτό ήταν πάρα πολύ ωραίο. https://www.loveandchic.com/Gucci+Classic+Cashmere+Sweater+for+Men+g_1190.html αυτό δηλαδή είναι αδερφίστικο;; Μην τα ισοπεδώνουμε όλα....Εξαρτάται σε τι ποσότητα θα φορεθεί το ροζ από έναν άνδρα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Απριλίου 2011 Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 10:56 Ο Άγγελος έγραψε: #293 20-04-11 10:56 Και οι Αρχαιοι Ελληνες φοραγαν φουστιτσα αγαπητε μου,οπως και οι τσολιαδες και ο Χριστος κλπ.Η ενδυμασια ειναι κατι που αλλαζει μα τα χρονια και τους αιωνες.Το παντελονι εφευρεθηκε πολυ προσφατα σχετικα..και δεν ειναι αυτο που θα σε κανει αντρα Click για ανάπτυξη... σωστα... το περιεχομενο του ρουχου σε κανει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 11:54 Η *Maria (^_^)*: #294 20-04-11 11:54 Εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ να βλέπω άνδρες με ροζ πουκάμισο ή ακόμη και μπλούζα.. Πιστεύω πως τους κολακεύει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 13:23 Η rosa azul: #295 20-04-11 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: σωστα... το περιεχομενο του ρουχου σε κανει.. Click για ανάπτυξη... ακομη κι αυτο ''παιζει'' Αγγελε πολλες φορες...και δεν εννοω την ομοφιλοφιλια προς Θεου ,γιατι τυγχανει οι ομοφυλοφιλοι πολλες φορες να ειναι πιο ανδρες απο ορισμενους ''ανδρες'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 13:28 Η rosa azul: #296 20-04-11 13:28 Αρχική Δημοσίευση από IL PENSIERO: Βρε παιδιά σχετικά είναι όλα αυτά. Όταν μιλάτε για ρόζ, τι έχετε κατά νού;;; Ένα ντύσιμο από πάνω μέχρι κάτω ροζ;; Ε σε αυτό λέω όχι. Αλλά π.χ. αγόρασα για δώρο ένα ανδρικό πουλόβερ που ήταν σκούρο μόβ και είχε ρόμβους ροζ, ε αυτό ήταν πάρα πολύ ωραίο. https://www.loveandchic.com/Gucci+Classic+Cashmere+Sweater+for+Men+g_1190.html αυτό δηλαδή είναι αδερφίστικο;; Μην τα ισοπεδώνουμε όλα....Εξαρτάται σε τι ποσότητα θα φορεθεί το ροζ από έναν άνδρα..... Click για ανάπτυξη... Πολυ σικ ....τελειο Εγω παντως αν ημουν αντρας θα τολμουσα ανετα να το φορεσω ακομη και με φουξια ή πολυ απαλο μωβ (λιλα) παντελονι και δεν πανα λενε εδω οριισμενοι για χρωματα και ανδρισμους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lautreamont Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lautreamont αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 13:46 Ο Lautreamont: #297 20-04-11 13:46 μπορούνε μωρε? Click για ανάπτυξη... ωραία δε μπορούν. Να τρώνε ροζ καραμέλες μπορούν και να ξεσκονίζουν με ροζ σουίφερ? Ή μήπως για τον κίνδυνο μη παρασυρθούν στη γκει φήμη έκαναν τα σουίφερ μπλε? Να τρώνε ροζ κουφέτα ή να τα πετάνε στη θάλασσα σα βότσαλα και να μασουλάν μόνο τα άσπρα? (το μασούλημα των άσπρων κουφέτων τους κάνει ασέξουαλ? ) απαύγασμα (με αυγά χωρίς φτερά): να φορούνε ροζ, να χτυπάει το τηλεφ. και να απαντάνε εμπρόζ. απομυθοποιώντας το ροζ του μύθου, αποροζοποιώντας ουσιαστικά, εμ: Η δύναμη αυτού του θέματος βρίσκεται στο ότι περιγράφονται εκείνα πού σκέπτονται τα συναρπαστικά μυαλά. Η αδυναμία αυτού του θέματος βρίσκεται στο ότι περιγράφονται εκείνα πού σκέπτονται τα συναρπαστικά μυαλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 14:19 Η marina289: #298 20-04-11 14:19 Είπαμε! Διαλλακτικά και απελευθερωμένα ΟΟΟΟΟΧΙ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ! υγ όπως έχω δηλώσει μου αρέσουν τα ροζ μπλουζάκια-πουκάμισα στους άντρες (ειδικά στους μελαχροινούς) αλλά τώρα που το σκέφτομαι εξαρτάται και από το είδος ρούχου... πχ, Σκέψου τώρα να πας σπίτι του καλού σου ν'αράξετε, να πιείτε κανα ποτάκι κλτ, και να σε υποδεχτεί με ροζ μπιτζαμικό πάνω-κάτω... εεεεεεε, δεν θα περνούσε και απαρατήρητο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Απριλίου 2011 rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 16:27 Η rosa azul: #299 20-04-11 16:27 Αρχική Δημοσίευση από marina289: Είπαμε! Διαλλακτικά και απελευθερωμένα ΟΟΟΟΟΧΙ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ! υγ όπως έχω δηλώσει μου αρέσουν τα ροζ μπλουζάκια-πουκάμισα στους άντρες (ειδικά στους μελαχροινούς) αλλά τώρα που το σκέφτομαι εξαρτάται και από το είδος ρούχου... πχ, Σκέψου τώρα να πας σπίτι του καλού σου ν'αράξετε, να πιείτε κανα ποτάκι κλτ, και να σε υποδεχτεί με ροζ μπιτζαμικό πάνω-κάτω... εεεεεεε, δεν θα περνούσε και απαρατήρητο...... Click για ανάπτυξη... δεν ειν' κακο ....αν του παει στα χρωματα του για φαντασου γκρι μακουδακι στρετς αμανικο με βαμβακερο πιτζαμακι ριγε γκρι -ροζ ...εμενα με ''προδιαθετει ευχαριστα'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena79 Νεοφερμένο μέλος Η elena79 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 17:26 Η elena79 έγραψε: #300 20-04-11 17:26 Ναι, καλέ, γιατί όχι; Απλά προτιμώ το απαλό (τύπου ξεπλυμένο) ροζ από το φούξια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hecticism _pathfinder_ Kate1914 Paragontas7000 camil Μαυρίκιος touvlo Scandal ghоul AggelikiGr rafaela11 Memetchi Μήτσος10 charmander American Economist taketrance giannhs2001 kalhkardia johnsala linuxman mixaelaaa kost28 fourkaki Intruder123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Επρεπε να τη βάλεις, με ένα καλτσόν θα ήσουν μοντέλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 03:43 Η Neraida έγραψε: #289 20-04-11 03:43 Αρχική Δημοσίευση από cacofonix: Θα έρθουν οι μέρες που θα φοράτε και φουστίτσα μερικοί...Εδώ μου βγάλατε άντρα το Ρουβά επειδή παντρεύτηκε και έκανε παιδί... Click για ανάπτυξη... Εσυ δηλαδη με τους Ευζωνες δε θα μπορουσες να εχεις καποια σχεση, ε?! (και δεν αναφερομαι στο υψος ) Θα σου επεφτε βαρια η φουστανελα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 04:12 Ο Lorien έγραψε: #290 20-04-11 04:12 -Μπορουν οι αντρες να φορανε ροζ ; - Ναι -Θελουμε ; -Μπααα... -Μπορεί ενα τοπικ για τετοιο θεμα να μην εχει περισσοτερες σελιδες απο σοβαρα θεματα ; -Μπααα... -Eχουν τα χρωματα σεξουαλικοτητα ; -Χου νο-ους...Αν δεν εχουν, τοτε γιατι λεμε οτι εχουν σχεση με το χαρακτηρα/ιδιοσυγκρασια μας ; Αααα ή ολα ή τιποτα, μη μας τρελαινετε! -Ποσοι straight φορανε κ τους αρεσει το ροζ ; -Ελαχιστοι -Ποσοι gay φορανε ροζ ; -Οχι ελαχιστοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.762 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 09:37 Η Πουπουλίνα: #291 20-04-11 09:37 Αρχική Δημοσίευση από cacofonix: Θα έρθουν οι μέρες που θα φοράτε και φουστίτσα μερικοί...Εδώ μου βγάλατε άντρα το Ρουβά επειδή παντρεύτηκε και έκανε παιδί... Click για ανάπτυξη... Και οι Αρχαιοι Ελληνες φοραγαν φουστιτσα αγαπητε μου,οπως και οι τσολιαδες και ο Χριστος κλπ.Η ενδυμασια ειναι κατι που αλλαζει μα τα χρονια και τους αιωνες.Το παντελονι εφευρεθηκε πολυ προσφατα σχετικα..και δεν ειναι αυτο που θα σε κανει αντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IL PENSIERO Δραστήριο μέλος Η IL PENSIERO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 513 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 10:16 Η IL PENSIERO: #292 20-04-11 10:16 Βρε παιδιά σχετικά είναι όλα αυτά. Όταν μιλάτε για ρόζ, τι έχετε κατά νού;;; Ένα ντύσιμο από πάνω μέχρι κάτω ροζ;; Ε σε αυτό λέω όχι. Αλλά π.χ. αγόρασα για δώρο ένα ανδρικό πουλόβερ που ήταν σκούρο μόβ και είχε ρόμβους ροζ, ε αυτό ήταν πάρα πολύ ωραίο. https://www.loveandchic.com/Gucci+Classic+Cashmere+Sweater+for+Men+g_1190.html αυτό δηλαδή είναι αδερφίστικο;; Μην τα ισοπεδώνουμε όλα....Εξαρτάται σε τι ποσότητα θα φορεθεί το ροζ από έναν άνδρα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Απριλίου 2011 Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 10:56 Ο Άγγελος έγραψε: #293 20-04-11 10:56 Και οι Αρχαιοι Ελληνες φοραγαν φουστιτσα αγαπητε μου,οπως και οι τσολιαδες και ο Χριστος κλπ.Η ενδυμασια ειναι κατι που αλλαζει μα τα χρονια και τους αιωνες.Το παντελονι εφευρεθηκε πολυ προσφατα σχετικα..και δεν ειναι αυτο που θα σε κανει αντρα Click για ανάπτυξη... σωστα... το περιεχομενο του ρουχου σε κανει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 11:54 Η *Maria (^_^)*: #294 20-04-11 11:54 Εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ να βλέπω άνδρες με ροζ πουκάμισο ή ακόμη και μπλούζα.. Πιστεύω πως τους κολακεύει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 13:23 Η rosa azul: #295 20-04-11 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: σωστα... το περιεχομενο του ρουχου σε κανει.. Click για ανάπτυξη... ακομη κι αυτο ''παιζει'' Αγγελε πολλες φορες...και δεν εννοω την ομοφιλοφιλια προς Θεου ,γιατι τυγχανει οι ομοφυλοφιλοι πολλες φορες να ειναι πιο ανδρες απο ορισμενους ''ανδρες'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 13:28 Η rosa azul: #296 20-04-11 13:28 Αρχική Δημοσίευση από IL PENSIERO: Βρε παιδιά σχετικά είναι όλα αυτά. Όταν μιλάτε για ρόζ, τι έχετε κατά νού;;; Ένα ντύσιμο από πάνω μέχρι κάτω ροζ;; Ε σε αυτό λέω όχι. Αλλά π.χ. αγόρασα για δώρο ένα ανδρικό πουλόβερ που ήταν σκούρο μόβ και είχε ρόμβους ροζ, ε αυτό ήταν πάρα πολύ ωραίο. https://www.loveandchic.com/Gucci+Classic+Cashmere+Sweater+for+Men+g_1190.html αυτό δηλαδή είναι αδερφίστικο;; Μην τα ισοπεδώνουμε όλα....Εξαρτάται σε τι ποσότητα θα φορεθεί το ροζ από έναν άνδρα..... Click για ανάπτυξη... Πολυ σικ ....τελειο Εγω παντως αν ημουν αντρας θα τολμουσα ανετα να το φορεσω ακομη και με φουξια ή πολυ απαλο μωβ (λιλα) παντελονι και δεν πανα λενε εδω οριισμενοι για χρωματα και ανδρισμους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lautreamont Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lautreamont αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 13:46 Ο Lautreamont: #297 20-04-11 13:46 μπορούνε μωρε? Click για ανάπτυξη... ωραία δε μπορούν. Να τρώνε ροζ καραμέλες μπορούν και να ξεσκονίζουν με ροζ σουίφερ? Ή μήπως για τον κίνδυνο μη παρασυρθούν στη γκει φήμη έκαναν τα σουίφερ μπλε? Να τρώνε ροζ κουφέτα ή να τα πετάνε στη θάλασσα σα βότσαλα και να μασουλάν μόνο τα άσπρα? (το μασούλημα των άσπρων κουφέτων τους κάνει ασέξουαλ? ) απαύγασμα (με αυγά χωρίς φτερά): να φορούνε ροζ, να χτυπάει το τηλεφ. και να απαντάνε εμπρόζ. απομυθοποιώντας το ροζ του μύθου, αποροζοποιώντας ουσιαστικά, εμ: Η δύναμη αυτού του θέματος βρίσκεται στο ότι περιγράφονται εκείνα πού σκέπτονται τα συναρπαστικά μυαλά. Η αδυναμία αυτού του θέματος βρίσκεται στο ότι περιγράφονται εκείνα πού σκέπτονται τα συναρπαστικά μυαλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 14:19 Η marina289: #298 20-04-11 14:19 Είπαμε! Διαλλακτικά και απελευθερωμένα ΟΟΟΟΟΧΙ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ! υγ όπως έχω δηλώσει μου αρέσουν τα ροζ μπλουζάκια-πουκάμισα στους άντρες (ειδικά στους μελαχροινούς) αλλά τώρα που το σκέφτομαι εξαρτάται και από το είδος ρούχου... πχ, Σκέψου τώρα να πας σπίτι του καλού σου ν'αράξετε, να πιείτε κανα ποτάκι κλτ, και να σε υποδεχτεί με ροζ μπιτζαμικό πάνω-κάτω... εεεεεεε, δεν θα περνούσε και απαρατήρητο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Απριλίου 2011 rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 16:27 Η rosa azul: #299 20-04-11 16:27 Αρχική Δημοσίευση από marina289: Είπαμε! Διαλλακτικά και απελευθερωμένα ΟΟΟΟΟΧΙ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ! υγ όπως έχω δηλώσει μου αρέσουν τα ροζ μπλουζάκια-πουκάμισα στους άντρες (ειδικά στους μελαχροινούς) αλλά τώρα που το σκέφτομαι εξαρτάται και από το είδος ρούχου... πχ, Σκέψου τώρα να πας σπίτι του καλού σου ν'αράξετε, να πιείτε κανα ποτάκι κλτ, και να σε υποδεχτεί με ροζ μπιτζαμικό πάνω-κάτω... εεεεεεε, δεν θα περνούσε και απαρατήρητο...... Click για ανάπτυξη... δεν ειν' κακο ....αν του παει στα χρωματα του για φαντασου γκρι μακουδακι στρετς αμανικο με βαμβακερο πιτζαμακι ριγε γκρι -ροζ ...εμενα με ''προδιαθετει ευχαριστα'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena79 Νεοφερμένο μέλος Η elena79 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 17:26 Η elena79 έγραψε: #300 20-04-11 17:26 Ναι, καλέ, γιατί όχι; Απλά προτιμώ το απαλό (τύπου ξεπλυμένο) ροζ από το φούξια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hecticism _pathfinder_ Kate1914 Paragontas7000 camil Μαυρίκιος touvlo Scandal ghоul AggelikiGr rafaela11 Memetchi Μήτσος10 charmander American Economist taketrance giannhs2001 kalhkardia johnsala linuxman mixaelaaa kost28 fourkaki Intruder123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cacofonix: Θα έρθουν οι μέρες που θα φοράτε και φουστίτσα μερικοί...Εδώ μου βγάλατε άντρα το Ρουβά επειδή παντρεύτηκε και έκανε παιδί... Click για ανάπτυξη... Εσυ δηλαδη με τους Ευζωνες δε θα μπορουσες να εχεις καποια σχεση, ε?! (και δεν αναφερομαι στο υψος ) Θα σου επεφτε βαρια η φουστανελα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 04:12 Ο Lorien έγραψε: #290 20-04-11 04:12 -Μπορουν οι αντρες να φορανε ροζ ; - Ναι -Θελουμε ; -Μπααα... -Μπορεί ενα τοπικ για τετοιο θεμα να μην εχει περισσοτερες σελιδες απο σοβαρα θεματα ; -Μπααα... -Eχουν τα χρωματα σεξουαλικοτητα ; -Χου νο-ους...Αν δεν εχουν, τοτε γιατι λεμε οτι εχουν σχεση με το χαρακτηρα/ιδιοσυγκρασια μας ; Αααα ή ολα ή τιποτα, μη μας τρελαινετε! -Ποσοι straight φορανε κ τους αρεσει το ροζ ; -Ελαχιστοι -Ποσοι gay φορανε ροζ ; -Οχι ελαχιστοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.762 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 09:37 Η Πουπουλίνα: #291 20-04-11 09:37 Αρχική Δημοσίευση από cacofonix: Θα έρθουν οι μέρες που θα φοράτε και φουστίτσα μερικοί...Εδώ μου βγάλατε άντρα το Ρουβά επειδή παντρεύτηκε και έκανε παιδί... Click για ανάπτυξη... Και οι Αρχαιοι Ελληνες φοραγαν φουστιτσα αγαπητε μου,οπως και οι τσολιαδες και ο Χριστος κλπ.Η ενδυμασια ειναι κατι που αλλαζει μα τα χρονια και τους αιωνες.Το παντελονι εφευρεθηκε πολυ προσφατα σχετικα..και δεν ειναι αυτο που θα σε κανει αντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IL PENSIERO Δραστήριο μέλος Η IL PENSIERO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 513 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 10:16 Η IL PENSIERO: #292 20-04-11 10:16 Βρε παιδιά σχετικά είναι όλα αυτά. Όταν μιλάτε για ρόζ, τι έχετε κατά νού;;; Ένα ντύσιμο από πάνω μέχρι κάτω ροζ;; Ε σε αυτό λέω όχι. Αλλά π.χ. αγόρασα για δώρο ένα ανδρικό πουλόβερ που ήταν σκούρο μόβ και είχε ρόμβους ροζ, ε αυτό ήταν πάρα πολύ ωραίο. https://www.loveandchic.com/Gucci+Classic+Cashmere+Sweater+for+Men+g_1190.html αυτό δηλαδή είναι αδερφίστικο;; Μην τα ισοπεδώνουμε όλα....Εξαρτάται σε τι ποσότητα θα φορεθεί το ροζ από έναν άνδρα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Απριλίου 2011 Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 10:56 Ο Άγγελος έγραψε: #293 20-04-11 10:56 Και οι Αρχαιοι Ελληνες φοραγαν φουστιτσα αγαπητε μου,οπως και οι τσολιαδες και ο Χριστος κλπ.Η ενδυμασια ειναι κατι που αλλαζει μα τα χρονια και τους αιωνες.Το παντελονι εφευρεθηκε πολυ προσφατα σχετικα..και δεν ειναι αυτο που θα σε κανει αντρα Click για ανάπτυξη... σωστα... το περιεχομενο του ρουχου σε κανει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 11:54 Η *Maria (^_^)*: #294 20-04-11 11:54 Εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ να βλέπω άνδρες με ροζ πουκάμισο ή ακόμη και μπλούζα.. Πιστεύω πως τους κολακεύει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 13:23 Η rosa azul: #295 20-04-11 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: σωστα... το περιεχομενο του ρουχου σε κανει.. Click για ανάπτυξη... ακομη κι αυτο ''παιζει'' Αγγελε πολλες φορες...και δεν εννοω την ομοφιλοφιλια προς Θεου ,γιατι τυγχανει οι ομοφυλοφιλοι πολλες φορες να ειναι πιο ανδρες απο ορισμενους ''ανδρες'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 13:28 Η rosa azul: #296 20-04-11 13:28 Αρχική Δημοσίευση από IL PENSIERO: Βρε παιδιά σχετικά είναι όλα αυτά. Όταν μιλάτε για ρόζ, τι έχετε κατά νού;;; Ένα ντύσιμο από πάνω μέχρι κάτω ροζ;; Ε σε αυτό λέω όχι. Αλλά π.χ. αγόρασα για δώρο ένα ανδρικό πουλόβερ που ήταν σκούρο μόβ και είχε ρόμβους ροζ, ε αυτό ήταν πάρα πολύ ωραίο. https://www.loveandchic.com/Gucci+Classic+Cashmere+Sweater+for+Men+g_1190.html αυτό δηλαδή είναι αδερφίστικο;; Μην τα ισοπεδώνουμε όλα....Εξαρτάται σε τι ποσότητα θα φορεθεί το ροζ από έναν άνδρα..... Click για ανάπτυξη... Πολυ σικ ....τελειο Εγω παντως αν ημουν αντρας θα τολμουσα ανετα να το φορεσω ακομη και με φουξια ή πολυ απαλο μωβ (λιλα) παντελονι και δεν πανα λενε εδω οριισμενοι για χρωματα και ανδρισμους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lautreamont Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lautreamont αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 13:46 Ο Lautreamont: #297 20-04-11 13:46 μπορούνε μωρε? Click για ανάπτυξη... ωραία δε μπορούν. Να τρώνε ροζ καραμέλες μπορούν και να ξεσκονίζουν με ροζ σουίφερ? Ή μήπως για τον κίνδυνο μη παρασυρθούν στη γκει φήμη έκαναν τα σουίφερ μπλε? Να τρώνε ροζ κουφέτα ή να τα πετάνε στη θάλασσα σα βότσαλα και να μασουλάν μόνο τα άσπρα? (το μασούλημα των άσπρων κουφέτων τους κάνει ασέξουαλ? ) απαύγασμα (με αυγά χωρίς φτερά): να φορούνε ροζ, να χτυπάει το τηλεφ. και να απαντάνε εμπρόζ. απομυθοποιώντας το ροζ του μύθου, αποροζοποιώντας ουσιαστικά, εμ: Η δύναμη αυτού του θέματος βρίσκεται στο ότι περιγράφονται εκείνα πού σκέπτονται τα συναρπαστικά μυαλά. Η αδυναμία αυτού του θέματος βρίσκεται στο ότι περιγράφονται εκείνα πού σκέπτονται τα συναρπαστικά μυαλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 14:19 Η marina289: #298 20-04-11 14:19 Είπαμε! Διαλλακτικά και απελευθερωμένα ΟΟΟΟΟΧΙ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ! υγ όπως έχω δηλώσει μου αρέσουν τα ροζ μπλουζάκια-πουκάμισα στους άντρες (ειδικά στους μελαχροινούς) αλλά τώρα που το σκέφτομαι εξαρτάται και από το είδος ρούχου... πχ, Σκέψου τώρα να πας σπίτι του καλού σου ν'αράξετε, να πιείτε κανα ποτάκι κλτ, και να σε υποδεχτεί με ροζ μπιτζαμικό πάνω-κάτω... εεεεεεε, δεν θα περνούσε και απαρατήρητο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Απριλίου 2011 rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 16:27 Η rosa azul: #299 20-04-11 16:27 Αρχική Δημοσίευση από marina289: Είπαμε! Διαλλακτικά και απελευθερωμένα ΟΟΟΟΟΧΙ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ! υγ όπως έχω δηλώσει μου αρέσουν τα ροζ μπλουζάκια-πουκάμισα στους άντρες (ειδικά στους μελαχροινούς) αλλά τώρα που το σκέφτομαι εξαρτάται και από το είδος ρούχου... πχ, Σκέψου τώρα να πας σπίτι του καλού σου ν'αράξετε, να πιείτε κανα ποτάκι κλτ, και να σε υποδεχτεί με ροζ μπιτζαμικό πάνω-κάτω... εεεεεεε, δεν θα περνούσε και απαρατήρητο...... Click για ανάπτυξη... δεν ειν' κακο ....αν του παει στα χρωματα του για φαντασου γκρι μακουδακι στρετς αμανικο με βαμβακερο πιτζαμακι ριγε γκρι -ροζ ...εμενα με ''προδιαθετει ευχαριστα'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena79 Νεοφερμένο μέλος Η elena79 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 17:26 Η elena79 έγραψε: #300 20-04-11 17:26 Ναι, καλέ, γιατί όχι; Απλά προτιμώ το απαλό (τύπου ξεπλυμένο) ροζ από το φούξια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hecticism _pathfinder_ Kate1914 Paragontas7000 camil Μαυρίκιος touvlo Scandal ghоul AggelikiGr rafaela11 Memetchi Μήτσος10 charmander American Economist taketrance giannhs2001 kalhkardia johnsala linuxman mixaelaaa kost28 fourkaki Intruder123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
-Μπορουν οι αντρες να φορανε ροζ ; - Ναι -Θελουμε ; -Μπααα... -Μπορεί ενα τοπικ για τετοιο θεμα να μην εχει περισσοτερες σελιδες απο σοβαρα θεματα ; -Μπααα... -Eχουν τα χρωματα σεξουαλικοτητα ; -Χου νο-ους...Αν δεν εχουν, τοτε γιατι λεμε οτι εχουν σχεση με το χαρακτηρα/ιδιοσυγκρασια μας ; Αααα ή ολα ή τιποτα, μη μας τρελαινετε! -Ποσοι straight φορανε κ τους αρεσει το ροζ ; -Ελαχιστοι -Ποσοι gay φορανε ροζ ; -Οχι ελαχιστοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.762 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 09:37 Η Πουπουλίνα: #291 20-04-11 09:37 Αρχική Δημοσίευση από cacofonix: Θα έρθουν οι μέρες που θα φοράτε και φουστίτσα μερικοί...Εδώ μου βγάλατε άντρα το Ρουβά επειδή παντρεύτηκε και έκανε παιδί... Click για ανάπτυξη... Και οι Αρχαιοι Ελληνες φοραγαν φουστιτσα αγαπητε μου,οπως και οι τσολιαδες και ο Χριστος κλπ.Η ενδυμασια ειναι κατι που αλλαζει μα τα χρονια και τους αιωνες.Το παντελονι εφευρεθηκε πολυ προσφατα σχετικα..και δεν ειναι αυτο που θα σε κανει αντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IL PENSIERO Δραστήριο μέλος Η IL PENSIERO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 513 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 10:16 Η IL PENSIERO: #292 20-04-11 10:16 Βρε παιδιά σχετικά είναι όλα αυτά. Όταν μιλάτε για ρόζ, τι έχετε κατά νού;;; Ένα ντύσιμο από πάνω μέχρι κάτω ροζ;; Ε σε αυτό λέω όχι. Αλλά π.χ. αγόρασα για δώρο ένα ανδρικό πουλόβερ που ήταν σκούρο μόβ και είχε ρόμβους ροζ, ε αυτό ήταν πάρα πολύ ωραίο. https://www.loveandchic.com/Gucci+Classic+Cashmere+Sweater+for+Men+g_1190.html αυτό δηλαδή είναι αδερφίστικο;; Μην τα ισοπεδώνουμε όλα....Εξαρτάται σε τι ποσότητα θα φορεθεί το ροζ από έναν άνδρα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Απριλίου 2011 Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 10:56 Ο Άγγελος έγραψε: #293 20-04-11 10:56 Και οι Αρχαιοι Ελληνες φοραγαν φουστιτσα αγαπητε μου,οπως και οι τσολιαδες και ο Χριστος κλπ.Η ενδυμασια ειναι κατι που αλλαζει μα τα χρονια και τους αιωνες.Το παντελονι εφευρεθηκε πολυ προσφατα σχετικα..και δεν ειναι αυτο που θα σε κανει αντρα Click για ανάπτυξη... σωστα... το περιεχομενο του ρουχου σε κανει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 11:54 Η *Maria (^_^)*: #294 20-04-11 11:54 Εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ να βλέπω άνδρες με ροζ πουκάμισο ή ακόμη και μπλούζα.. Πιστεύω πως τους κολακεύει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 13:23 Η rosa azul: #295 20-04-11 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: σωστα... το περιεχομενο του ρουχου σε κανει.. Click για ανάπτυξη... ακομη κι αυτο ''παιζει'' Αγγελε πολλες φορες...και δεν εννοω την ομοφιλοφιλια προς Θεου ,γιατι τυγχανει οι ομοφυλοφιλοι πολλες φορες να ειναι πιο ανδρες απο ορισμενους ''ανδρες'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 13:28 Η rosa azul: #296 20-04-11 13:28 Αρχική Δημοσίευση από IL PENSIERO: Βρε παιδιά σχετικά είναι όλα αυτά. Όταν μιλάτε για ρόζ, τι έχετε κατά νού;;; Ένα ντύσιμο από πάνω μέχρι κάτω ροζ;; Ε σε αυτό λέω όχι. Αλλά π.χ. αγόρασα για δώρο ένα ανδρικό πουλόβερ που ήταν σκούρο μόβ και είχε ρόμβους ροζ, ε αυτό ήταν πάρα πολύ ωραίο. https://www.loveandchic.com/Gucci+Classic+Cashmere+Sweater+for+Men+g_1190.html αυτό δηλαδή είναι αδερφίστικο;; Μην τα ισοπεδώνουμε όλα....Εξαρτάται σε τι ποσότητα θα φορεθεί το ροζ από έναν άνδρα..... Click για ανάπτυξη... Πολυ σικ ....τελειο Εγω παντως αν ημουν αντρας θα τολμουσα ανετα να το φορεσω ακομη και με φουξια ή πολυ απαλο μωβ (λιλα) παντελονι και δεν πανα λενε εδω οριισμενοι για χρωματα και ανδρισμους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lautreamont Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lautreamont αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 13:46 Ο Lautreamont: #297 20-04-11 13:46 μπορούνε μωρε? Click για ανάπτυξη... ωραία δε μπορούν. Να τρώνε ροζ καραμέλες μπορούν και να ξεσκονίζουν με ροζ σουίφερ? Ή μήπως για τον κίνδυνο μη παρασυρθούν στη γκει φήμη έκαναν τα σουίφερ μπλε? Να τρώνε ροζ κουφέτα ή να τα πετάνε στη θάλασσα σα βότσαλα και να μασουλάν μόνο τα άσπρα? (το μασούλημα των άσπρων κουφέτων τους κάνει ασέξουαλ? ) απαύγασμα (με αυγά χωρίς φτερά): να φορούνε ροζ, να χτυπάει το τηλεφ. και να απαντάνε εμπρόζ. απομυθοποιώντας το ροζ του μύθου, αποροζοποιώντας ουσιαστικά, εμ: Η δύναμη αυτού του θέματος βρίσκεται στο ότι περιγράφονται εκείνα πού σκέπτονται τα συναρπαστικά μυαλά. Η αδυναμία αυτού του θέματος βρίσκεται στο ότι περιγράφονται εκείνα πού σκέπτονται τα συναρπαστικά μυαλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 14:19 Η marina289: #298 20-04-11 14:19 Είπαμε! Διαλλακτικά και απελευθερωμένα ΟΟΟΟΟΧΙ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ! υγ όπως έχω δηλώσει μου αρέσουν τα ροζ μπλουζάκια-πουκάμισα στους άντρες (ειδικά στους μελαχροινούς) αλλά τώρα που το σκέφτομαι εξαρτάται και από το είδος ρούχου... πχ, Σκέψου τώρα να πας σπίτι του καλού σου ν'αράξετε, να πιείτε κανα ποτάκι κλτ, και να σε υποδεχτεί με ροζ μπιτζαμικό πάνω-κάτω... εεεεεεε, δεν θα περνούσε και απαρατήρητο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Απριλίου 2011 rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 16:27 Η rosa azul: #299 20-04-11 16:27 Αρχική Δημοσίευση από marina289: Είπαμε! Διαλλακτικά και απελευθερωμένα ΟΟΟΟΟΧΙ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ! υγ όπως έχω δηλώσει μου αρέσουν τα ροζ μπλουζάκια-πουκάμισα στους άντρες (ειδικά στους μελαχροινούς) αλλά τώρα που το σκέφτομαι εξαρτάται και από το είδος ρούχου... πχ, Σκέψου τώρα να πας σπίτι του καλού σου ν'αράξετε, να πιείτε κανα ποτάκι κλτ, και να σε υποδεχτεί με ροζ μπιτζαμικό πάνω-κάτω... εεεεεεε, δεν θα περνούσε και απαρατήρητο...... Click για ανάπτυξη... δεν ειν' κακο ....αν του παει στα χρωματα του για φαντασου γκρι μακουδακι στρετς αμανικο με βαμβακερο πιτζαμακι ριγε γκρι -ροζ ...εμενα με ''προδιαθετει ευχαριστα'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena79 Νεοφερμένο μέλος Η elena79 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 17:26 Η elena79 έγραψε: #300 20-04-11 17:26 Ναι, καλέ, γιατί όχι; Απλά προτιμώ το απαλό (τύπου ξεπλυμένο) ροζ από το φούξια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hecticism _pathfinder_ Kate1914 Paragontas7000 camil Μαυρίκιος touvlo Scandal ghоul AggelikiGr rafaela11 Memetchi Μήτσος10 charmander American Economist taketrance giannhs2001 kalhkardia johnsala linuxman mixaelaaa kost28 fourkaki Intruder123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cacofonix: Θα έρθουν οι μέρες που θα φοράτε και φουστίτσα μερικοί...Εδώ μου βγάλατε άντρα το Ρουβά επειδή παντρεύτηκε και έκανε παιδί... Click για ανάπτυξη... Και οι Αρχαιοι Ελληνες φοραγαν φουστιτσα αγαπητε μου,οπως και οι τσολιαδες και ο Χριστος κλπ.Η ενδυμασια ειναι κατι που αλλαζει μα τα χρονια και τους αιωνες.Το παντελονι εφευρεθηκε πολυ προσφατα σχετικα..και δεν ειναι αυτο που θα σε κανει αντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
IL PENSIERO Δραστήριο μέλος Η IL PENSIERO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 513 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 10:16 Η IL PENSIERO: #292 20-04-11 10:16 Βρε παιδιά σχετικά είναι όλα αυτά. Όταν μιλάτε για ρόζ, τι έχετε κατά νού;;; Ένα ντύσιμο από πάνω μέχρι κάτω ροζ;; Ε σε αυτό λέω όχι. Αλλά π.χ. αγόρασα για δώρο ένα ανδρικό πουλόβερ που ήταν σκούρο μόβ και είχε ρόμβους ροζ, ε αυτό ήταν πάρα πολύ ωραίο. https://www.loveandchic.com/Gucci+Classic+Cashmere+Sweater+for+Men+g_1190.html αυτό δηλαδή είναι αδερφίστικο;; Μην τα ισοπεδώνουμε όλα....Εξαρτάται σε τι ποσότητα θα φορεθεί το ροζ από έναν άνδρα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Απριλίου 2011 Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 10:56 Ο Άγγελος έγραψε: #293 20-04-11 10:56 Και οι Αρχαιοι Ελληνες φοραγαν φουστιτσα αγαπητε μου,οπως και οι τσολιαδες και ο Χριστος κλπ.Η ενδυμασια ειναι κατι που αλλαζει μα τα χρονια και τους αιωνες.Το παντελονι εφευρεθηκε πολυ προσφατα σχετικα..και δεν ειναι αυτο που θα σε κανει αντρα Click για ανάπτυξη... σωστα... το περιεχομενο του ρουχου σε κανει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 11:54 Η *Maria (^_^)*: #294 20-04-11 11:54 Εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ να βλέπω άνδρες με ροζ πουκάμισο ή ακόμη και μπλούζα.. Πιστεύω πως τους κολακεύει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 13:23 Η rosa azul: #295 20-04-11 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: σωστα... το περιεχομενο του ρουχου σε κανει.. Click για ανάπτυξη... ακομη κι αυτο ''παιζει'' Αγγελε πολλες φορες...και δεν εννοω την ομοφιλοφιλια προς Θεου ,γιατι τυγχανει οι ομοφυλοφιλοι πολλες φορες να ειναι πιο ανδρες απο ορισμενους ''ανδρες'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 13:28 Η rosa azul: #296 20-04-11 13:28 Αρχική Δημοσίευση από IL PENSIERO: Βρε παιδιά σχετικά είναι όλα αυτά. Όταν μιλάτε για ρόζ, τι έχετε κατά νού;;; Ένα ντύσιμο από πάνω μέχρι κάτω ροζ;; Ε σε αυτό λέω όχι. Αλλά π.χ. αγόρασα για δώρο ένα ανδρικό πουλόβερ που ήταν σκούρο μόβ και είχε ρόμβους ροζ, ε αυτό ήταν πάρα πολύ ωραίο. https://www.loveandchic.com/Gucci+Classic+Cashmere+Sweater+for+Men+g_1190.html αυτό δηλαδή είναι αδερφίστικο;; Μην τα ισοπεδώνουμε όλα....Εξαρτάται σε τι ποσότητα θα φορεθεί το ροζ από έναν άνδρα..... Click για ανάπτυξη... Πολυ σικ ....τελειο Εγω παντως αν ημουν αντρας θα τολμουσα ανετα να το φορεσω ακομη και με φουξια ή πολυ απαλο μωβ (λιλα) παντελονι και δεν πανα λενε εδω οριισμενοι για χρωματα και ανδρισμους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lautreamont Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lautreamont αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 13:46 Ο Lautreamont: #297 20-04-11 13:46 μπορούνε μωρε? Click για ανάπτυξη... ωραία δε μπορούν. Να τρώνε ροζ καραμέλες μπορούν και να ξεσκονίζουν με ροζ σουίφερ? Ή μήπως για τον κίνδυνο μη παρασυρθούν στη γκει φήμη έκαναν τα σουίφερ μπλε? Να τρώνε ροζ κουφέτα ή να τα πετάνε στη θάλασσα σα βότσαλα και να μασουλάν μόνο τα άσπρα? (το μασούλημα των άσπρων κουφέτων τους κάνει ασέξουαλ? ) απαύγασμα (με αυγά χωρίς φτερά): να φορούνε ροζ, να χτυπάει το τηλεφ. και να απαντάνε εμπρόζ. απομυθοποιώντας το ροζ του μύθου, αποροζοποιώντας ουσιαστικά, εμ: Η δύναμη αυτού του θέματος βρίσκεται στο ότι περιγράφονται εκείνα πού σκέπτονται τα συναρπαστικά μυαλά. Η αδυναμία αυτού του θέματος βρίσκεται στο ότι περιγράφονται εκείνα πού σκέπτονται τα συναρπαστικά μυαλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 14:19 Η marina289: #298 20-04-11 14:19 Είπαμε! Διαλλακτικά και απελευθερωμένα ΟΟΟΟΟΧΙ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ! υγ όπως έχω δηλώσει μου αρέσουν τα ροζ μπλουζάκια-πουκάμισα στους άντρες (ειδικά στους μελαχροινούς) αλλά τώρα που το σκέφτομαι εξαρτάται και από το είδος ρούχου... πχ, Σκέψου τώρα να πας σπίτι του καλού σου ν'αράξετε, να πιείτε κανα ποτάκι κλτ, και να σε υποδεχτεί με ροζ μπιτζαμικό πάνω-κάτω... εεεεεεε, δεν θα περνούσε και απαρατήρητο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Απριλίου 2011 rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 16:27 Η rosa azul: #299 20-04-11 16:27 Αρχική Δημοσίευση από marina289: Είπαμε! Διαλλακτικά και απελευθερωμένα ΟΟΟΟΟΧΙ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ! υγ όπως έχω δηλώσει μου αρέσουν τα ροζ μπλουζάκια-πουκάμισα στους άντρες (ειδικά στους μελαχροινούς) αλλά τώρα που το σκέφτομαι εξαρτάται και από το είδος ρούχου... πχ, Σκέψου τώρα να πας σπίτι του καλού σου ν'αράξετε, να πιείτε κανα ποτάκι κλτ, και να σε υποδεχτεί με ροζ μπιτζαμικό πάνω-κάτω... εεεεεεε, δεν θα περνούσε και απαρατήρητο...... Click για ανάπτυξη... δεν ειν' κακο ....αν του παει στα χρωματα του για φαντασου γκρι μακουδακι στρετς αμανικο με βαμβακερο πιτζαμακι ριγε γκρι -ροζ ...εμενα με ''προδιαθετει ευχαριστα'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena79 Νεοφερμένο μέλος Η elena79 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 17:26 Η elena79 έγραψε: #300 20-04-11 17:26 Ναι, καλέ, γιατί όχι; Απλά προτιμώ το απαλό (τύπου ξεπλυμένο) ροζ από το φούξια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hecticism _pathfinder_ Kate1914 Paragontas7000 camil Μαυρίκιος touvlo Scandal ghоul AggelikiGr rafaela11 Memetchi Μήτσος10 charmander American Economist taketrance giannhs2001 kalhkardia johnsala linuxman mixaelaaa kost28 fourkaki Intruder123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βρε παιδιά σχετικά είναι όλα αυτά. Όταν μιλάτε για ρόζ, τι έχετε κατά νού;;; Ένα ντύσιμο από πάνω μέχρι κάτω ροζ;; Ε σε αυτό λέω όχι. Αλλά π.χ. αγόρασα για δώρο ένα ανδρικό πουλόβερ που ήταν σκούρο μόβ και είχε ρόμβους ροζ, ε αυτό ήταν πάρα πολύ ωραίο. https://www.loveandchic.com/Gucci+Classic+Cashmere+Sweater+for+Men+g_1190.html αυτό δηλαδή είναι αδερφίστικο;; Μην τα ισοπεδώνουμε όλα....Εξαρτάται σε τι ποσότητα θα φορεθεί το ροζ από έναν άνδρα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 10:56 Ο Άγγελος έγραψε: #293 20-04-11 10:56 Και οι Αρχαιοι Ελληνες φοραγαν φουστιτσα αγαπητε μου,οπως και οι τσολιαδες και ο Χριστος κλπ.Η ενδυμασια ειναι κατι που αλλαζει μα τα χρονια και τους αιωνες.Το παντελονι εφευρεθηκε πολυ προσφατα σχετικα..και δεν ειναι αυτο που θα σε κανει αντρα Click για ανάπτυξη... σωστα... το περιεχομενο του ρουχου σε κανει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 11:54 Η *Maria (^_^)*: #294 20-04-11 11:54 Εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ να βλέπω άνδρες με ροζ πουκάμισο ή ακόμη και μπλούζα.. Πιστεύω πως τους κολακεύει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 13:23 Η rosa azul: #295 20-04-11 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: σωστα... το περιεχομενο του ρουχου σε κανει.. Click για ανάπτυξη... ακομη κι αυτο ''παιζει'' Αγγελε πολλες φορες...και δεν εννοω την ομοφιλοφιλια προς Θεου ,γιατι τυγχανει οι ομοφυλοφιλοι πολλες φορες να ειναι πιο ανδρες απο ορισμενους ''ανδρες'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 13:28 Η rosa azul: #296 20-04-11 13:28 Αρχική Δημοσίευση από IL PENSIERO: Βρε παιδιά σχετικά είναι όλα αυτά. Όταν μιλάτε για ρόζ, τι έχετε κατά νού;;; Ένα ντύσιμο από πάνω μέχρι κάτω ροζ;; Ε σε αυτό λέω όχι. Αλλά π.χ. αγόρασα για δώρο ένα ανδρικό πουλόβερ που ήταν σκούρο μόβ και είχε ρόμβους ροζ, ε αυτό ήταν πάρα πολύ ωραίο. https://www.loveandchic.com/Gucci+Classic+Cashmere+Sweater+for+Men+g_1190.html αυτό δηλαδή είναι αδερφίστικο;; Μην τα ισοπεδώνουμε όλα....Εξαρτάται σε τι ποσότητα θα φορεθεί το ροζ από έναν άνδρα..... Click για ανάπτυξη... Πολυ σικ ....τελειο Εγω παντως αν ημουν αντρας θα τολμουσα ανετα να το φορεσω ακομη και με φουξια ή πολυ απαλο μωβ (λιλα) παντελονι και δεν πανα λενε εδω οριισμενοι για χρωματα και ανδρισμους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lautreamont Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lautreamont αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 13:46 Ο Lautreamont: #297 20-04-11 13:46 μπορούνε μωρε? Click για ανάπτυξη... ωραία δε μπορούν. Να τρώνε ροζ καραμέλες μπορούν και να ξεσκονίζουν με ροζ σουίφερ? Ή μήπως για τον κίνδυνο μη παρασυρθούν στη γκει φήμη έκαναν τα σουίφερ μπλε? Να τρώνε ροζ κουφέτα ή να τα πετάνε στη θάλασσα σα βότσαλα και να μασουλάν μόνο τα άσπρα? (το μασούλημα των άσπρων κουφέτων τους κάνει ασέξουαλ? ) απαύγασμα (με αυγά χωρίς φτερά): να φορούνε ροζ, να χτυπάει το τηλεφ. και να απαντάνε εμπρόζ. απομυθοποιώντας το ροζ του μύθου, αποροζοποιώντας ουσιαστικά, εμ: Η δύναμη αυτού του θέματος βρίσκεται στο ότι περιγράφονται εκείνα πού σκέπτονται τα συναρπαστικά μυαλά. Η αδυναμία αυτού του θέματος βρίσκεται στο ότι περιγράφονται εκείνα πού σκέπτονται τα συναρπαστικά μυαλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 14:19 Η marina289: #298 20-04-11 14:19 Είπαμε! Διαλλακτικά και απελευθερωμένα ΟΟΟΟΟΧΙ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ! υγ όπως έχω δηλώσει μου αρέσουν τα ροζ μπλουζάκια-πουκάμισα στους άντρες (ειδικά στους μελαχροινούς) αλλά τώρα που το σκέφτομαι εξαρτάται και από το είδος ρούχου... πχ, Σκέψου τώρα να πας σπίτι του καλού σου ν'αράξετε, να πιείτε κανα ποτάκι κλτ, και να σε υποδεχτεί με ροζ μπιτζαμικό πάνω-κάτω... εεεεεεε, δεν θα περνούσε και απαρατήρητο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Απριλίου 2011 rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 16:27 Η rosa azul: #299 20-04-11 16:27 Αρχική Δημοσίευση από marina289: Είπαμε! Διαλλακτικά και απελευθερωμένα ΟΟΟΟΟΧΙ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ! υγ όπως έχω δηλώσει μου αρέσουν τα ροζ μπλουζάκια-πουκάμισα στους άντρες (ειδικά στους μελαχροινούς) αλλά τώρα που το σκέφτομαι εξαρτάται και από το είδος ρούχου... πχ, Σκέψου τώρα να πας σπίτι του καλού σου ν'αράξετε, να πιείτε κανα ποτάκι κλτ, και να σε υποδεχτεί με ροζ μπιτζαμικό πάνω-κάτω... εεεεεεε, δεν θα περνούσε και απαρατήρητο...... Click για ανάπτυξη... δεν ειν' κακο ....αν του παει στα χρωματα του για φαντασου γκρι μακουδακι στρετς αμανικο με βαμβακερο πιτζαμακι ριγε γκρι -ροζ ...εμενα με ''προδιαθετει ευχαριστα'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena79 Νεοφερμένο μέλος Η elena79 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 17:26 Η elena79 έγραψε: #300 20-04-11 17:26 Ναι, καλέ, γιατί όχι; Απλά προτιμώ το απαλό (τύπου ξεπλυμένο) ροζ από το φούξια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hecticism _pathfinder_ Kate1914 Paragontas7000 camil Μαυρίκιος touvlo Scandal ghоul AggelikiGr rafaela11 Memetchi Μήτσος10 charmander American Economist taketrance giannhs2001 kalhkardia johnsala linuxman mixaelaaa kost28 fourkaki Intruder123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και οι Αρχαιοι Ελληνες φοραγαν φουστιτσα αγαπητε μου,οπως και οι τσολιαδες και ο Χριστος κλπ.Η ενδυμασια ειναι κατι που αλλαζει μα τα χρονια και τους αιωνες.Το παντελονι εφευρεθηκε πολυ προσφατα σχετικα..και δεν ειναι αυτο που θα σε κανει αντρα Click για ανάπτυξη... σωστα... το περιεχομενο του ρουχου σε κανει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 11:54 Η *Maria (^_^)*: #294 20-04-11 11:54 Εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ να βλέπω άνδρες με ροζ πουκάμισο ή ακόμη και μπλούζα.. Πιστεύω πως τους κολακεύει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 13:23 Η rosa azul: #295 20-04-11 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: σωστα... το περιεχομενο του ρουχου σε κανει.. Click για ανάπτυξη... ακομη κι αυτο ''παιζει'' Αγγελε πολλες φορες...και δεν εννοω την ομοφιλοφιλια προς Θεου ,γιατι τυγχανει οι ομοφυλοφιλοι πολλες φορες να ειναι πιο ανδρες απο ορισμενους ''ανδρες'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 13:28 Η rosa azul: #296 20-04-11 13:28 Αρχική Δημοσίευση από IL PENSIERO: Βρε παιδιά σχετικά είναι όλα αυτά. Όταν μιλάτε για ρόζ, τι έχετε κατά νού;;; Ένα ντύσιμο από πάνω μέχρι κάτω ροζ;; Ε σε αυτό λέω όχι. Αλλά π.χ. αγόρασα για δώρο ένα ανδρικό πουλόβερ που ήταν σκούρο μόβ και είχε ρόμβους ροζ, ε αυτό ήταν πάρα πολύ ωραίο. https://www.loveandchic.com/Gucci+Classic+Cashmere+Sweater+for+Men+g_1190.html αυτό δηλαδή είναι αδερφίστικο;; Μην τα ισοπεδώνουμε όλα....Εξαρτάται σε τι ποσότητα θα φορεθεί το ροζ από έναν άνδρα..... Click για ανάπτυξη... Πολυ σικ ....τελειο Εγω παντως αν ημουν αντρας θα τολμουσα ανετα να το φορεσω ακομη και με φουξια ή πολυ απαλο μωβ (λιλα) παντελονι και δεν πανα λενε εδω οριισμενοι για χρωματα και ανδρισμους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lautreamont Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lautreamont αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 13:46 Ο Lautreamont: #297 20-04-11 13:46 μπορούνε μωρε? Click για ανάπτυξη... ωραία δε μπορούν. Να τρώνε ροζ καραμέλες μπορούν και να ξεσκονίζουν με ροζ σουίφερ? Ή μήπως για τον κίνδυνο μη παρασυρθούν στη γκει φήμη έκαναν τα σουίφερ μπλε? Να τρώνε ροζ κουφέτα ή να τα πετάνε στη θάλασσα σα βότσαλα και να μασουλάν μόνο τα άσπρα? (το μασούλημα των άσπρων κουφέτων τους κάνει ασέξουαλ? ) απαύγασμα (με αυγά χωρίς φτερά): να φορούνε ροζ, να χτυπάει το τηλεφ. και να απαντάνε εμπρόζ. απομυθοποιώντας το ροζ του μύθου, αποροζοποιώντας ουσιαστικά, εμ: Η δύναμη αυτού του θέματος βρίσκεται στο ότι περιγράφονται εκείνα πού σκέπτονται τα συναρπαστικά μυαλά. Η αδυναμία αυτού του θέματος βρίσκεται στο ότι περιγράφονται εκείνα πού σκέπτονται τα συναρπαστικά μυαλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 14:19 Η marina289: #298 20-04-11 14:19 Είπαμε! Διαλλακτικά και απελευθερωμένα ΟΟΟΟΟΧΙ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ! υγ όπως έχω δηλώσει μου αρέσουν τα ροζ μπλουζάκια-πουκάμισα στους άντρες (ειδικά στους μελαχροινούς) αλλά τώρα που το σκέφτομαι εξαρτάται και από το είδος ρούχου... πχ, Σκέψου τώρα να πας σπίτι του καλού σου ν'αράξετε, να πιείτε κανα ποτάκι κλτ, και να σε υποδεχτεί με ροζ μπιτζαμικό πάνω-κάτω... εεεεεεε, δεν θα περνούσε και απαρατήρητο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Απριλίου 2011 rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 16:27 Η rosa azul: #299 20-04-11 16:27 Αρχική Δημοσίευση από marina289: Είπαμε! Διαλλακτικά και απελευθερωμένα ΟΟΟΟΟΧΙ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ! υγ όπως έχω δηλώσει μου αρέσουν τα ροζ μπλουζάκια-πουκάμισα στους άντρες (ειδικά στους μελαχροινούς) αλλά τώρα που το σκέφτομαι εξαρτάται και από το είδος ρούχου... πχ, Σκέψου τώρα να πας σπίτι του καλού σου ν'αράξετε, να πιείτε κανα ποτάκι κλτ, και να σε υποδεχτεί με ροζ μπιτζαμικό πάνω-κάτω... εεεεεεε, δεν θα περνούσε και απαρατήρητο...... Click για ανάπτυξη... δεν ειν' κακο ....αν του παει στα χρωματα του για φαντασου γκρι μακουδακι στρετς αμανικο με βαμβακερο πιτζαμακι ριγε γκρι -ροζ ...εμενα με ''προδιαθετει ευχαριστα'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena79 Νεοφερμένο μέλος Η elena79 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 17:26 Η elena79 έγραψε: #300 20-04-11 17:26 Ναι, καλέ, γιατί όχι; Απλά προτιμώ το απαλό (τύπου ξεπλυμένο) ροζ από το φούξια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hecticism _pathfinder_ Kate1914 Paragontas7000 camil Μαυρίκιος touvlo Scandal ghоul AggelikiGr rafaela11 Memetchi Μήτσος10 charmander American Economist taketrance giannhs2001 kalhkardia johnsala linuxman mixaelaaa kost28 fourkaki Intruder123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ να βλέπω άνδρες με ροζ πουκάμισο ή ακόμη και μπλούζα.. Πιστεύω πως τους κολακεύει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 13:23 Η rosa azul: #295 20-04-11 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: σωστα... το περιεχομενο του ρουχου σε κανει.. Click για ανάπτυξη... ακομη κι αυτο ''παιζει'' Αγγελε πολλες φορες...και δεν εννοω την ομοφιλοφιλια προς Θεου ,γιατι τυγχανει οι ομοφυλοφιλοι πολλες φορες να ειναι πιο ανδρες απο ορισμενους ''ανδρες'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 13:28 Η rosa azul: #296 20-04-11 13:28 Αρχική Δημοσίευση από IL PENSIERO: Βρε παιδιά σχετικά είναι όλα αυτά. Όταν μιλάτε για ρόζ, τι έχετε κατά νού;;; Ένα ντύσιμο από πάνω μέχρι κάτω ροζ;; Ε σε αυτό λέω όχι. Αλλά π.χ. αγόρασα για δώρο ένα ανδρικό πουλόβερ που ήταν σκούρο μόβ και είχε ρόμβους ροζ, ε αυτό ήταν πάρα πολύ ωραίο. https://www.loveandchic.com/Gucci+Classic+Cashmere+Sweater+for+Men+g_1190.html αυτό δηλαδή είναι αδερφίστικο;; Μην τα ισοπεδώνουμε όλα....Εξαρτάται σε τι ποσότητα θα φορεθεί το ροζ από έναν άνδρα..... Click για ανάπτυξη... Πολυ σικ ....τελειο Εγω παντως αν ημουν αντρας θα τολμουσα ανετα να το φορεσω ακομη και με φουξια ή πολυ απαλο μωβ (λιλα) παντελονι και δεν πανα λενε εδω οριισμενοι για χρωματα και ανδρισμους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lautreamont Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lautreamont αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 13:46 Ο Lautreamont: #297 20-04-11 13:46 μπορούνε μωρε? Click για ανάπτυξη... ωραία δε μπορούν. Να τρώνε ροζ καραμέλες μπορούν και να ξεσκονίζουν με ροζ σουίφερ? Ή μήπως για τον κίνδυνο μη παρασυρθούν στη γκει φήμη έκαναν τα σουίφερ μπλε? Να τρώνε ροζ κουφέτα ή να τα πετάνε στη θάλασσα σα βότσαλα και να μασουλάν μόνο τα άσπρα? (το μασούλημα των άσπρων κουφέτων τους κάνει ασέξουαλ? ) απαύγασμα (με αυγά χωρίς φτερά): να φορούνε ροζ, να χτυπάει το τηλεφ. και να απαντάνε εμπρόζ. απομυθοποιώντας το ροζ του μύθου, αποροζοποιώντας ουσιαστικά, εμ: Η δύναμη αυτού του θέματος βρίσκεται στο ότι περιγράφονται εκείνα πού σκέπτονται τα συναρπαστικά μυαλά. Η αδυναμία αυτού του θέματος βρίσκεται στο ότι περιγράφονται εκείνα πού σκέπτονται τα συναρπαστικά μυαλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 14:19 Η marina289: #298 20-04-11 14:19 Είπαμε! Διαλλακτικά και απελευθερωμένα ΟΟΟΟΟΧΙ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ! υγ όπως έχω δηλώσει μου αρέσουν τα ροζ μπλουζάκια-πουκάμισα στους άντρες (ειδικά στους μελαχροινούς) αλλά τώρα που το σκέφτομαι εξαρτάται και από το είδος ρούχου... πχ, Σκέψου τώρα να πας σπίτι του καλού σου ν'αράξετε, να πιείτε κανα ποτάκι κλτ, και να σε υποδεχτεί με ροζ μπιτζαμικό πάνω-κάτω... εεεεεεε, δεν θα περνούσε και απαρατήρητο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Απριλίου 2011 rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 16:27 Η rosa azul: #299 20-04-11 16:27 Αρχική Δημοσίευση από marina289: Είπαμε! Διαλλακτικά και απελευθερωμένα ΟΟΟΟΟΧΙ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ! υγ όπως έχω δηλώσει μου αρέσουν τα ροζ μπλουζάκια-πουκάμισα στους άντρες (ειδικά στους μελαχροινούς) αλλά τώρα που το σκέφτομαι εξαρτάται και από το είδος ρούχου... πχ, Σκέψου τώρα να πας σπίτι του καλού σου ν'αράξετε, να πιείτε κανα ποτάκι κλτ, και να σε υποδεχτεί με ροζ μπιτζαμικό πάνω-κάτω... εεεεεεε, δεν θα περνούσε και απαρατήρητο...... Click για ανάπτυξη... δεν ειν' κακο ....αν του παει στα χρωματα του για φαντασου γκρι μακουδακι στρετς αμανικο με βαμβακερο πιτζαμακι ριγε γκρι -ροζ ...εμενα με ''προδιαθετει ευχαριστα'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena79 Νεοφερμένο μέλος Η elena79 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 17:26 Η elena79 έγραψε: #300 20-04-11 17:26 Ναι, καλέ, γιατί όχι; Απλά προτιμώ το απαλό (τύπου ξεπλυμένο) ροζ από το φούξια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hecticism _pathfinder_ Kate1914 Paragontas7000 camil Μαυρίκιος touvlo Scandal ghоul AggelikiGr rafaela11 Memetchi Μήτσος10 charmander American Economist taketrance giannhs2001 kalhkardia johnsala linuxman mixaelaaa kost28 fourkaki Intruder123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: σωστα... το περιεχομενο του ρουχου σε κανει.. Click για ανάπτυξη... ακομη κι αυτο ''παιζει'' Αγγελε πολλες φορες...και δεν εννοω την ομοφιλοφιλια προς Θεου ,γιατι τυγχανει οι ομοφυλοφιλοι πολλες φορες να ειναι πιο ανδρες απο ορισμενους ''ανδρες'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 13:28 Η rosa azul: #296 20-04-11 13:28 Αρχική Δημοσίευση από IL PENSIERO: Βρε παιδιά σχετικά είναι όλα αυτά. Όταν μιλάτε για ρόζ, τι έχετε κατά νού;;; Ένα ντύσιμο από πάνω μέχρι κάτω ροζ;; Ε σε αυτό λέω όχι. Αλλά π.χ. αγόρασα για δώρο ένα ανδρικό πουλόβερ που ήταν σκούρο μόβ και είχε ρόμβους ροζ, ε αυτό ήταν πάρα πολύ ωραίο. https://www.loveandchic.com/Gucci+Classic+Cashmere+Sweater+for+Men+g_1190.html αυτό δηλαδή είναι αδερφίστικο;; Μην τα ισοπεδώνουμε όλα....Εξαρτάται σε τι ποσότητα θα φορεθεί το ροζ από έναν άνδρα..... Click για ανάπτυξη... Πολυ σικ ....τελειο Εγω παντως αν ημουν αντρας θα τολμουσα ανετα να το φορεσω ακομη και με φουξια ή πολυ απαλο μωβ (λιλα) παντελονι και δεν πανα λενε εδω οριισμενοι για χρωματα και ανδρισμους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lautreamont Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lautreamont αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 13:46 Ο Lautreamont: #297 20-04-11 13:46 μπορούνε μωρε? Click για ανάπτυξη... ωραία δε μπορούν. Να τρώνε ροζ καραμέλες μπορούν και να ξεσκονίζουν με ροζ σουίφερ? Ή μήπως για τον κίνδυνο μη παρασυρθούν στη γκει φήμη έκαναν τα σουίφερ μπλε? Να τρώνε ροζ κουφέτα ή να τα πετάνε στη θάλασσα σα βότσαλα και να μασουλάν μόνο τα άσπρα? (το μασούλημα των άσπρων κουφέτων τους κάνει ασέξουαλ? ) απαύγασμα (με αυγά χωρίς φτερά): να φορούνε ροζ, να χτυπάει το τηλεφ. και να απαντάνε εμπρόζ. απομυθοποιώντας το ροζ του μύθου, αποροζοποιώντας ουσιαστικά, εμ: Η δύναμη αυτού του θέματος βρίσκεται στο ότι περιγράφονται εκείνα πού σκέπτονται τα συναρπαστικά μυαλά. Η αδυναμία αυτού του θέματος βρίσκεται στο ότι περιγράφονται εκείνα πού σκέπτονται τα συναρπαστικά μυαλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 14:19 Η marina289: #298 20-04-11 14:19 Είπαμε! Διαλλακτικά και απελευθερωμένα ΟΟΟΟΟΧΙ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ! υγ όπως έχω δηλώσει μου αρέσουν τα ροζ μπλουζάκια-πουκάμισα στους άντρες (ειδικά στους μελαχροινούς) αλλά τώρα που το σκέφτομαι εξαρτάται και από το είδος ρούχου... πχ, Σκέψου τώρα να πας σπίτι του καλού σου ν'αράξετε, να πιείτε κανα ποτάκι κλτ, και να σε υποδεχτεί με ροζ μπιτζαμικό πάνω-κάτω... εεεεεεε, δεν θα περνούσε και απαρατήρητο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Απριλίου 2011 rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 16:27 Η rosa azul: #299 20-04-11 16:27 Αρχική Δημοσίευση από marina289: Είπαμε! Διαλλακτικά και απελευθερωμένα ΟΟΟΟΟΧΙ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ! υγ όπως έχω δηλώσει μου αρέσουν τα ροζ μπλουζάκια-πουκάμισα στους άντρες (ειδικά στους μελαχροινούς) αλλά τώρα που το σκέφτομαι εξαρτάται και από το είδος ρούχου... πχ, Σκέψου τώρα να πας σπίτι του καλού σου ν'αράξετε, να πιείτε κανα ποτάκι κλτ, και να σε υποδεχτεί με ροζ μπιτζαμικό πάνω-κάτω... εεεεεεε, δεν θα περνούσε και απαρατήρητο...... Click για ανάπτυξη... δεν ειν' κακο ....αν του παει στα χρωματα του για φαντασου γκρι μακουδακι στρετς αμανικο με βαμβακερο πιτζαμακι ριγε γκρι -ροζ ...εμενα με ''προδιαθετει ευχαριστα'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena79 Νεοφερμένο μέλος Η elena79 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 17:26 Η elena79 έγραψε: #300 20-04-11 17:26 Ναι, καλέ, γιατί όχι; Απλά προτιμώ το απαλό (τύπου ξεπλυμένο) ροζ από το φούξια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hecticism _pathfinder_ Kate1914 Paragontas7000 camil Μαυρίκιος touvlo Scandal ghоul AggelikiGr rafaela11 Memetchi Μήτσος10 charmander American Economist taketrance giannhs2001 kalhkardia johnsala linuxman mixaelaaa kost28 fourkaki Intruder123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από IL PENSIERO: Βρε παιδιά σχετικά είναι όλα αυτά. Όταν μιλάτε για ρόζ, τι έχετε κατά νού;;; Ένα ντύσιμο από πάνω μέχρι κάτω ροζ;; Ε σε αυτό λέω όχι. Αλλά π.χ. αγόρασα για δώρο ένα ανδρικό πουλόβερ που ήταν σκούρο μόβ και είχε ρόμβους ροζ, ε αυτό ήταν πάρα πολύ ωραίο. https://www.loveandchic.com/Gucci+Classic+Cashmere+Sweater+for+Men+g_1190.html αυτό δηλαδή είναι αδερφίστικο;; Μην τα ισοπεδώνουμε όλα....Εξαρτάται σε τι ποσότητα θα φορεθεί το ροζ από έναν άνδρα..... Click για ανάπτυξη... Πολυ σικ ....τελειο Εγω παντως αν ημουν αντρας θα τολμουσα ανετα να το φορεσω ακομη και με φουξια ή πολυ απαλο μωβ (λιλα) παντελονι και δεν πανα λενε εδω οριισμενοι για χρωματα και ανδρισμους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lautreamont Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lautreamont αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 13:46 Ο Lautreamont: #297 20-04-11 13:46 μπορούνε μωρε? Click για ανάπτυξη... ωραία δε μπορούν. Να τρώνε ροζ καραμέλες μπορούν και να ξεσκονίζουν με ροζ σουίφερ? Ή μήπως για τον κίνδυνο μη παρασυρθούν στη γκει φήμη έκαναν τα σουίφερ μπλε? Να τρώνε ροζ κουφέτα ή να τα πετάνε στη θάλασσα σα βότσαλα και να μασουλάν μόνο τα άσπρα? (το μασούλημα των άσπρων κουφέτων τους κάνει ασέξουαλ? ) απαύγασμα (με αυγά χωρίς φτερά): να φορούνε ροζ, να χτυπάει το τηλεφ. και να απαντάνε εμπρόζ. απομυθοποιώντας το ροζ του μύθου, αποροζοποιώντας ουσιαστικά, εμ: Η δύναμη αυτού του θέματος βρίσκεται στο ότι περιγράφονται εκείνα πού σκέπτονται τα συναρπαστικά μυαλά. Η αδυναμία αυτού του θέματος βρίσκεται στο ότι περιγράφονται εκείνα πού σκέπτονται τα συναρπαστικά μυαλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 14:19 Η marina289: #298 20-04-11 14:19 Είπαμε! Διαλλακτικά και απελευθερωμένα ΟΟΟΟΟΧΙ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ! υγ όπως έχω δηλώσει μου αρέσουν τα ροζ μπλουζάκια-πουκάμισα στους άντρες (ειδικά στους μελαχροινούς) αλλά τώρα που το σκέφτομαι εξαρτάται και από το είδος ρούχου... πχ, Σκέψου τώρα να πας σπίτι του καλού σου ν'αράξετε, να πιείτε κανα ποτάκι κλτ, και να σε υποδεχτεί με ροζ μπιτζαμικό πάνω-κάτω... εεεεεεε, δεν θα περνούσε και απαρατήρητο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Απριλίου 2011 rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 16:27 Η rosa azul: #299 20-04-11 16:27 Αρχική Δημοσίευση από marina289: Είπαμε! Διαλλακτικά και απελευθερωμένα ΟΟΟΟΟΧΙ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ! υγ όπως έχω δηλώσει μου αρέσουν τα ροζ μπλουζάκια-πουκάμισα στους άντρες (ειδικά στους μελαχροινούς) αλλά τώρα που το σκέφτομαι εξαρτάται και από το είδος ρούχου... πχ, Σκέψου τώρα να πας σπίτι του καλού σου ν'αράξετε, να πιείτε κανα ποτάκι κλτ, και να σε υποδεχτεί με ροζ μπιτζαμικό πάνω-κάτω... εεεεεεε, δεν θα περνούσε και απαρατήρητο...... Click για ανάπτυξη... δεν ειν' κακο ....αν του παει στα χρωματα του για φαντασου γκρι μακουδακι στρετς αμανικο με βαμβακερο πιτζαμακι ριγε γκρι -ροζ ...εμενα με ''προδιαθετει ευχαριστα'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena79 Νεοφερμένο μέλος Η elena79 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 17:26 Η elena79 έγραψε: #300 20-04-11 17:26 Ναι, καλέ, γιατί όχι; Απλά προτιμώ το απαλό (τύπου ξεπλυμένο) ροζ από το φούξια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hecticism _pathfinder_ Kate1914 Paragontas7000 camil Μαυρίκιος touvlo Scandal ghоul AggelikiGr rafaela11 Memetchi Μήτσος10 charmander American Economist taketrance giannhs2001 kalhkardia johnsala linuxman mixaelaaa kost28 fourkaki Intruder123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μπορούνε μωρε? Click για ανάπτυξη... ωραία δε μπορούν. Να τρώνε ροζ καραμέλες μπορούν και να ξεσκονίζουν με ροζ σουίφερ? Ή μήπως για τον κίνδυνο μη παρασυρθούν στη γκει φήμη έκαναν τα σουίφερ μπλε? Να τρώνε ροζ κουφέτα ή να τα πετάνε στη θάλασσα σα βότσαλα και να μασουλάν μόνο τα άσπρα? (το μασούλημα των άσπρων κουφέτων τους κάνει ασέξουαλ? ) απαύγασμα (με αυγά χωρίς φτερά): να φορούνε ροζ, να χτυπάει το τηλεφ. και να απαντάνε εμπρόζ. απομυθοποιώντας το ροζ του μύθου, αποροζοποιώντας ουσιαστικά, εμ: Η δύναμη αυτού του θέματος βρίσκεται στο ότι περιγράφονται εκείνα πού σκέπτονται τα συναρπαστικά μυαλά. Η αδυναμία αυτού του θέματος βρίσκεται στο ότι περιγράφονται εκείνα πού σκέπτονται τα συναρπαστικά μυαλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 14:19 Η marina289: #298 20-04-11 14:19 Είπαμε! Διαλλακτικά και απελευθερωμένα ΟΟΟΟΟΧΙ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ! υγ όπως έχω δηλώσει μου αρέσουν τα ροζ μπλουζάκια-πουκάμισα στους άντρες (ειδικά στους μελαχροινούς) αλλά τώρα που το σκέφτομαι εξαρτάται και από το είδος ρούχου... πχ, Σκέψου τώρα να πας σπίτι του καλού σου ν'αράξετε, να πιείτε κανα ποτάκι κλτ, και να σε υποδεχτεί με ροζ μπιτζαμικό πάνω-κάτω... εεεεεεε, δεν θα περνούσε και απαρατήρητο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Απριλίου 2011 rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 16:27 Η rosa azul: #299 20-04-11 16:27 Αρχική Δημοσίευση από marina289: Είπαμε! Διαλλακτικά και απελευθερωμένα ΟΟΟΟΟΧΙ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ! υγ όπως έχω δηλώσει μου αρέσουν τα ροζ μπλουζάκια-πουκάμισα στους άντρες (ειδικά στους μελαχροινούς) αλλά τώρα που το σκέφτομαι εξαρτάται και από το είδος ρούχου... πχ, Σκέψου τώρα να πας σπίτι του καλού σου ν'αράξετε, να πιείτε κανα ποτάκι κλτ, και να σε υποδεχτεί με ροζ μπιτζαμικό πάνω-κάτω... εεεεεεε, δεν θα περνούσε και απαρατήρητο...... Click για ανάπτυξη... δεν ειν' κακο ....αν του παει στα χρωματα του για φαντασου γκρι μακουδακι στρετς αμανικο με βαμβακερο πιτζαμακι ριγε γκρι -ροζ ...εμενα με ''προδιαθετει ευχαριστα'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena79 Νεοφερμένο μέλος Η elena79 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 17:26 Η elena79 έγραψε: #300 20-04-11 17:26 Ναι, καλέ, γιατί όχι; Απλά προτιμώ το απαλό (τύπου ξεπλυμένο) ροζ από το φούξια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hecticism _pathfinder_ Kate1914 Paragontas7000 camil Μαυρίκιος touvlo Scandal ghоul AggelikiGr rafaela11 Memetchi Μήτσος10 charmander American Economist taketrance giannhs2001 kalhkardia johnsala linuxman mixaelaaa kost28 fourkaki Intruder123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Είπαμε! Διαλλακτικά και απελευθερωμένα ΟΟΟΟΟΧΙ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ! υγ όπως έχω δηλώσει μου αρέσουν τα ροζ μπλουζάκια-πουκάμισα στους άντρες (ειδικά στους μελαχροινούς) αλλά τώρα που το σκέφτομαι εξαρτάται και από το είδος ρούχου... πχ, Σκέψου τώρα να πας σπίτι του καλού σου ν'αράξετε, να πιείτε κανα ποτάκι κλτ, και να σε υποδεχτεί με ροζ μπιτζαμικό πάνω-κάτω... εεεεεεε, δεν θα περνούσε και απαρατήρητο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 16:27 Η rosa azul: #299 20-04-11 16:27 Αρχική Δημοσίευση από marina289: Είπαμε! Διαλλακτικά και απελευθερωμένα ΟΟΟΟΟΧΙ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ! υγ όπως έχω δηλώσει μου αρέσουν τα ροζ μπλουζάκια-πουκάμισα στους άντρες (ειδικά στους μελαχροινούς) αλλά τώρα που το σκέφτομαι εξαρτάται και από το είδος ρούχου... πχ, Σκέψου τώρα να πας σπίτι του καλού σου ν'αράξετε, να πιείτε κανα ποτάκι κλτ, και να σε υποδεχτεί με ροζ μπιτζαμικό πάνω-κάτω... εεεεεεε, δεν θα περνούσε και απαρατήρητο...... Click για ανάπτυξη... δεν ειν' κακο ....αν του παει στα χρωματα του για φαντασου γκρι μακουδακι στρετς αμανικο με βαμβακερο πιτζαμακι ριγε γκρι -ροζ ...εμενα με ''προδιαθετει ευχαριστα'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena79 Νεοφερμένο μέλος Η elena79 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 17:26 Η elena79 έγραψε: #300 20-04-11 17:26 Ναι, καλέ, γιατί όχι; Απλά προτιμώ το απαλό (τύπου ξεπλυμένο) ροζ από το φούξια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από marina289: Είπαμε! Διαλλακτικά και απελευθερωμένα ΟΟΟΟΟΧΙ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ! υγ όπως έχω δηλώσει μου αρέσουν τα ροζ μπλουζάκια-πουκάμισα στους άντρες (ειδικά στους μελαχροινούς) αλλά τώρα που το σκέφτομαι εξαρτάται και από το είδος ρούχου... πχ, Σκέψου τώρα να πας σπίτι του καλού σου ν'αράξετε, να πιείτε κανα ποτάκι κλτ, και να σε υποδεχτεί με ροζ μπιτζαμικό πάνω-κάτω... εεεεεεε, δεν θα περνούσε και απαρατήρητο...... Click για ανάπτυξη... δεν ειν' κακο ....αν του παει στα χρωματα του για φαντασου γκρι μακουδακι στρετς αμανικο με βαμβακερο πιτζαμακι ριγε γκρι -ροζ ...εμενα με ''προδιαθετει ευχαριστα'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elena79 Νεοφερμένο μέλος Η elena79 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 17:26 Η elena79 έγραψε: #300 20-04-11 17:26 Ναι, καλέ, γιατί όχι; Απλά προτιμώ το απαλό (τύπου ξεπλυμένο) ροζ από το φούξια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ναι, καλέ, γιατί όχι; Απλά προτιμώ το απαλό (τύπου ξεπλυμένο) ροζ από το φούξια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.