Θάλεια
Διάσημο μέλος

Μ'αρέσουν τα έντονα χρώματα (ειδικά σε μελαχρινούς

Φορέστε κανένα χρωματάκι βρε αγόρια.Όχι όλο γκρι-μαύρο-άσπρο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ShatteredIce
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

cacofonix
Δραστήριο μέλος

Ετοιμάσου για κράξιμο σύντροφε.Εγω οπως εχω ξαναπει ροζ οχι ολα τα αλλα χρωματακια ναι ομως![]()

Scandal
Διαχειριστής

Ροζ πουκάμισα ειδικά.
Σε παντελόνια μάλλον δεν μου πολυ αρέσει, εκτός κι αν είναι φόρμα οπότε ok.
-petros
stelsarmoyta
Νεοφερμένο μέλος

fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος

Ετσι πολυ σωστη εισαι ακου να φοραμε και ροζ ουστ!![]()
Δίκιο έχεις, ακούς εκεί ροζ, ουστ! Πάω να βάλω το τζιν, το μαύρο μπλουζάκι, να πιώ μια μπύρα να ρίξω και ένα ρέψιμο να επανέλθω στα κανονικά επιτέλους. Αυτό το θέμα νομίζω ότι μου μείωσε τη τεστοστερόνη και μου αύξησε τα οιστρογόνα μόνο και μόνο που το διάβασα.
Great Chaos
Περιβόητο μέλος

Έχω δει πάντως κυρίους με ακριβά κοστούμια, όπου το πουκάμισο, η γραβάτα ή το μαντήλι (συνήθως τα δύο τελευταία ασορτί) έχουν ροζ χρώμα. Ομολογώ ότι δεν μου φάνηκε καθόλου θηλυπρεπές αυτό, δεν υπήρχε καμμία gay υπόνοια στην όλη εμφάνιση, άντίθετα, μάλλον κομψό το βρήκα. Άσχετα που εγώ δεν φοράω κοστούμια και γραβάτες, δεν μπορούμε τόσους ανθρώπους να τους ...κακοχαρακτηρίζουμε έτσι τσουβαλιαστά...οχι ροζ στους ανδρες μην καψουν και ο λιγος ανδρισμος που απεμεινε στην γη!!!προσωπικα δεν το γουσταρω μου βγαζει κατι,εντελως μηχανικα, το...''θηλυπρεπες'' ειδικα κ αν βγαζει ματι τυπου φουξια.αντε συμβιβαζομαστε με ενα μωβακι κι αυτο σκουρο..
![]()
DreamRider
Νεοφερμένο μέλος

Τεσπα εγω πιστευω πως σιγουρα και οι αντρες μπορουν να φορανε ροζ καποιες φορες, βεβαια οχι σε σημειο να ειναι πιο ροζ και απο την Ντορα την εξερευνητρια αλλα οπως ειπε και ο great chaos ενα ροζ πουκαμισο ή ενα ωραιο T-shirt πιστευω πως ειναι ακρως φυσιολογικο και προσωπικα μου αρεσει
karotenia
Δραστήριο μέλος

Rempeskes
Επιφανές μέλος

αν ειναι πουκαμισο ή γραββατα ροζ πεθαινω μ αρεσουν πολυ σε εναν αντρα οπως και το γαλαζιο το οποιο ταιριαζει σε ολους!!!!!!!!!!
Και εμένα μου αρέσουν τα ροζ πουκάμισα και οι ροζ γραββάτες

Άγγελος
Επιφανές μέλος

Παντως για να μην ξαγρυπνατε τα βραδια για απαντησεις στο θεμα, οι επιστημη εχει κανει καποιες μελετες, και υπαρχουν ενδειξεις οτι τα 2 φυλλα εχουν προτιμησεις στα χρωματα, που δεν οφειλονται σε ανατροφη/περιβαλλον/κουλτουρα (ροζ κοριτσια, μπλε αγορια).Ομως δεν ειναι αρκετές, οποτε μολις γινουν κι αλλες, θα ξερουμε πιο σιγουρα.
ναι,, τα εχω διαβασει,,
το ροζ ειναι πχ το χρωμα της υγειας γονιμοτητας των θηλυκων..
αλλα για το μπλε-που ειναι το αγαπημενο μου χρωμα-δεν εχει βρεθει αναλογη εξηγηση για τα αρσενικα
βασικα εχω την εντυπωσ-και σε μενα ισχυει- οτι τα θηλυκα προτιμουν πιο ανοιχτα ζωηρα χρωματα..ενω τα αρσενικα πιο σκουρα,,επιβλητικα..καφε,γκρι,μαυρο,σκουρο μπλε..κλπ
DOINA
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγω παντος οταν βλεπω αντρα με ροζ μου γυρνανε τα ντερα, μου ρχετε να του χωσω μπουνια. Δεν μπορω να θεωρισω καπιον που φοραει ροζ αντρα, εδω ομοφυλοφιλοι δεν φορανε ροζ και τα φοραει ενας "κανονικος"; Βεβαια μου γυρνανε τα ντερα γενικοτερα με αυτοςυ που ακολουθουνε πιστα μεχρι και στο πως ειναι το νυχι του μικρου δαχτιλου του ποδιου την μοδα αλλα ειδικα με της ροζ μπλουζες και αλλα που ειναι γυναικια κατα την γνωμη μου δεν μπορω
Ναι ξερω ειμαι ρατσιστης κλπκλπ, αλλα τι να κανω, αυτες της αρχες πειρα απο το σπιτι μου, εμαθα να ειμαι αντρας!
και ποιος εισαι εσυ που θα χωσεις μπουνια στο αλλον επειδη φορεσε ...ΡΟΖ ! ο καθενας μας ντυνεται οπως γουσταρει..αμα δεν αρεσε σε καποιους ..στα παλια μας τα παπουτσια... και επειδη εσυ δεν φορας ροζ δεν παει να πει οτι εισαι πιο αντρας απο καποιον αλλον με ροζ !
απλα ο καθε ανθρωπος εχει διαφορετικη εμφανιση,προσωπικοτητα,στυλιστικες προτιμησεις κλπ.
Jo_
Εκκολαπτόμενο μέλος

Alessandra
Διάσημο μέλος

Όχι. Κατηγορηματικά. Ρητά και αμετάκλητα.Μπορούν οι άντρες να φοράνε ροζ;
Απελθέτω απ' εμού το ποτήριον τούτο.
Εμένα μου αρέσουν τα γαλάζια...

Τους επιτρέπω να φοράνε μουσταρδί, όμως.
Jo_
Εκκολαπτόμενο μέλος

Όχι. Κατηγορηματικά. Ρητά και αμετάκλητα.
Απελθέτω απ' εμού το ποτήριον τούτο.
Εμένα μου αρέσουν τα γαλάζια...![]()
Τους επιτρέπω να φοράνε μουσταρδί, όμως.
Γιατί κατηγορηματικά? Κακό είναι κάποιος να αρέσει ένα ροζ ρούχο? Αυτά τα λέγαν τουλαχιστον μέχρι τη δεκαετία του '80.
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
λιλ αιθεροβάμων
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.