Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2011 στις 12:21 Η Imadlak έγραψε: #221 06-02-11 12:21 εννειται!!!!!! γιατι υπαρχουν ανδρικα και γυναικεια χρωματα???δεν νομιζω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.814 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2011 στις 13:19 Ο parafernalia: #222 06-02-11 13:19 Γιατί όχι; Εξαρτάται πως το συνδιάζεις.... Ένα ροζ πουκαμισάκι με μια θαλασσιά γραβάτα = 10 χρόνια νεώτερος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2011 στις 14:22 Ο Άγγελος έγραψε: #223 06-02-11 14:22 φοράει Ροζ ο Κολοκοτρώνης Ωρε!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:50 Ο Irodis έγραψε: #224 07-02-11 20:50 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Irodis...εισαι απ'οτι βλεπω ενας νεος ανθρωπος ,υποθετω δε,με φρεσκες ιδεες....Θα μπορουσες ,αν ηθελες βεβαια,να μου αναπτυξεις το συλλογισμο σου γιατι συνδεεις ενα χρωμα με τον ανδρισμο; Click για ανάπτυξη... Οπως ειπα ετσι βγαινει και ολων μας το ονομα! Πως να το κανουμε το ροζ ειναι για γυναικες , δε παιζει ρολο η ηλικια... Αλλωστε γιατι να φορεσει ροζ δε το καταλαβαινω αυτο τοσα χρωματα ειναι ροζ πρεπει να φορεσει? Το ροζ ειναι για τις γυναικες ας φορεσει κοκκινο αμα θελει που ειναι και ανοιχτο χρωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηλεκτρολόγος μηχανικός και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2011 στις 21:35 Ο antwwwnis: #225 07-02-11 21:35 Και βεβαια μπορουμε να φοραμε ροζ. Χρωμα ειναι κι αυτο. Εκτος αν αμφιβαλλουμε για την ανδροπρεπεια μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katalinos Δραστήριο μέλος Ο katalinos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 700 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:22 Ο katalinos: #226 07-02-11 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Irodis: Οπως ειπα ετσι βγαινει και ολων μας το ονομα! Πως να το κανουμε το ροζ ειναι για γυναικες , δε παιζει ρολο η ηλικια... Αλλωστε γιατι να φορεσει ροζ δε το καταλαβαινω αυτο τοσα χρωματα ειναι ροζ πρεπει να φορεσει? Το ροζ ειναι για τις γυναικες ας φορεσει κοκκινο αμα θελει που ειναι και ανοιχτο χρωμα. Click για ανάπτυξη... +1 απλά το δικό μου πουκάμισο πλύθηκε μαζί με το φόρεμα της Αφροδίτης Μάνου , και είπα να μην το πετάξω , ένα σωρό λεφτά έκανε θεωρούμαι γκέι , τσιγκούνης ή και τα δύο ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:56 Ο diotima έγραψε: #227 07-02-11 23:56 Αρχική Δημοσίευση από katalinos: +1 απλά το δικό μου πουκάμισο πλύθηκε μαζί με το φόρεμα της Αφροδίτης Μάνου , και είπα να μην το πετάξω , ένα σωρό λεφτά έκανε θεωρούμαι γκέι , τσιγκούνης ή και τα δύο ; Click για ανάπτυξη... τίποτα από τα δύο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2011 στις 11:06 Η rosa azul: #228 08-02-11 11:06 Αρχική Δημοσίευση από Irodis: Οπως ειπα ετσι βγαινει και ολων μας το ονομα! Click για ανάπτυξη... αν εβγαινε ετσι το ονομα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Φεβρουαρίου 2011 ToxicLips Δραστήριο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2011 στις 16:56 Η ToxicLips: #229 11-02-11 16:56 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: φοράει Ροζ ο Κολοκοτρώνης Ωρε!!!!!! Click για ανάπτυξη... Χεχε μπορεί να του άρεσε που ξέρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. super_deal Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 31 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2011 στις 08:58 Ο super_deal: #230 13-02-11 08:58 ειναι ταμπου να φορανε ροζ οι αντρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2011 στις 10:16 Η rosa azul: #231 13-02-11 10:16 Αρχική Δημοσίευση από super_deal: ειναι ταμπου να φορανε ροζ οι αντρες. Click για ανάπτυξη... ταμπου;;;;;;;;; για εξηγησε το μας αυτο λιγο;για πιο λογο....εγω βλεπω ανδρες να φορανε ροζ και τους πηγαινει θαυμασια... Ταμπου ..ταμπου...σε λιγο θα ακουσουμε οτι ειναι ταμπου και η γυναικα να φοραει σιελ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Φεβρουαρίου 2011 DriveIn Νεοφερμένο μέλος Ο DriveIn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 105 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2011 στις 10:10 Ο DriveIn έγραψε: #232 23-02-11 10:10 Όχι, δεν μπορούν να σκοτώνουν το πεδίο όρασής μου με ροζ gay στυλάτα ρουχαλάκια!!! Biatch... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2011 στις 21:14 Ο Irodis έγραψε: #233 28-02-11 21:14 Σωστος. Αλλα τελος παντων να πουμε δε βαριεσαι ας φορανε οι αντρες ροζ μπλουζιτσες ! Το πιο αισχρο ειναι που βλεπω καποιους να φορανε και ροζ παπουτσια δηλαδη συγνωμη αυτοι τωρα τι ειναι ??? Δεν ειναι λούλιδες????? Αν κανω παλι λαθος πειτε μου μα παπουτσια ροζ!!!!!???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:08 Η rosa azul: #234 28-02-11 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Irodis: Σωστος. Αλλα τελος παντων να πουμε δε βαριεσαι ας φορανε οι αντρες ροζ μπλουζιτσες ! Το πιο αισχρο ειναι που βλεπω καποιους να φορανε και ροζ παπουτσια δηλαδη συγνωμη αυτοι τωρα τι ειναι ??? Δεν ειναι λούλιδες????? Αν κανω παλι λαθος πειτε μου μα παπουτσια ροζ!!!!!???? Click για ανάπτυξη... ....Ωραια μετα απο πολυ συζητηση και αφου το εχουμε αρκουντως κουρασει....ας καταληξουμε τουλαχιστον στο ροζ μπλουζακι...,φουτερακι...πουλοβερακι ισως()ακομη και σε lovely ροζ παντοφλακια για μεσα στο σπιτι ή homewear ???O.K.???τα ρζ παπουτσια ας τα απορριψουμε ως συμβολο θηλυκοτητας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 00:40 Ο tsarachaf: #235 01-03-11 00:40 Αρχική Δημοσίευση από Irodis: Σωστος. Αλλα τελος παντων να πουμε δε βαριεσαι ας φορανε οι αντρες ροζ μπλουζιτσες ! Το πιο αισχρο ειναι που βλεπω καποιους να φορανε και ροζ παπουτσια δηλαδη συγνωμη αυτοι τωρα τι ειναι ??? Δεν ειναι λούλιδες????? Αν κανω παλι λαθος πειτε μου μα παπουτσια ροζ!!!!!???? Click για ανάπτυξη... Βασικά, κατά την δική μου άποψη, ροζ παπούτσια(και δεν αναφέρομαι αποκλειστικά σε άντρες) είναι τραγική έλλειψη γούστου... Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: ....Ωραια μετα απο πολυ συζητηση και αφου το εχουμε αρκουντως κουρασει....ας καταληξουμε τουλαχιστον στο ροζ μπλουζακι...,φουτερακι...πουλοβερακι ισως()ακομη και σε lovely ροζ παντοφλακια για μεσα στο σπιτι ή homewear ???O.K.???τα ρζ παπουτσια ας τα απορριψουμε ως συμβολο θηλυκοτητας Click για ανάπτυξη... Ροζ παντοφλάκια???? Να πω την αλήθεια, αυτό με χαλάει λίγο... Σκέφτομαι τον πολλά βαρύ άντρα να φωνάζει "Γυναίκα, πανούφλες!!" και την βλέπω να έρχεται με ένα ροζ έκτρωμα στα χέρια και τρομάζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 01:05 Η rosa azul: #236 01-03-11 01:05 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Βασικά, κατά την δική μου άποψη, ροζ παπούτσια(και δεν αναφέρομαι αποκλειστικά σε άντρες) είναι τραγική έλλειψη γούστου... Ροζ παντοφλάκια???? Να πω την αλήθεια, αυτό με χαλάει λίγο... Σκέφτομαι τον πολλά βαρύ άντρα να φωνάζει "Γυναίκα, πανούφλες!!" και την βλέπω να έρχεται με ένα ροζ έκτρωμα στα χέρια και τρομάζω... Click για ανάπτυξη... Τι λες που ειναι τραγικη ελλειψη γουστου.....ελα να δεις τις μπαλαρινες και τα loafers μου που τα χω χρυσοπληρωσει και να μην αναφερθω σε φιρμες και πεσμου μετα....θα θελεις να τα φορεσεις και συ Οσο για τα ροζ ανδρικα παντοφλακια ...καταρχην μπορεινα ειναι καρω ροζ λιλα...(tres chic) ! ή ροζ καφε au lait ή ροζ bleu (classic)!!!!!!!!!!!fantastic!!!!!!!!!!!!and very sexy!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 01:22 Ο tsarachaf: #237 01-03-11 01:22 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Τι λες που ειναι τραγικη ελλειψη γουστου.....ελα να δεις τις μπαλαρινες και τα loafers μου που τα χω χρυσοπληρωσει και να μην αναφερθω σε φιρμες και πεσμου μετα....θα θελεις να τα φορεσεις και συ Οσο για τα ροζ ανδρικα παντοφλακια ...καταρχην μπορεινα ειναι καρω ροζ λιλα...(tres chic) ! ή ροζ καφε au lait ή ροζ bleu (classic)!!!!!!!!!!!fantastic!!!!!!!!!!!!and very sexy!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Για να εξηγηθούμε... Δεν έχω κανένα πρόβλημα με όποιον θέλει να φορέσει ροζ... Είναι και θέμα χαρακτήρα μετά από ένα σημείο(εννοείται πως δεν μιλάω περί σεξουαλικότητας)... Άλλα επειδή το απεχθάνομαι πραγματικά σαν χρώμα, για να μου αρέσει ένα ντύσιμο που περιέχει ρόζ, πρέπει να είναι πραγματικά εξαιρετικό... Αλλιώς θα μου κάθεται άσχημα...(Άσχετα με το τι μπορεί να πω. αν ρωτήσουν την γνώμη μου) Υγ. Αν πιστεύεις οτι κατάλαβα έστω και λίγο της αποχρώσεις που ανέφερες, πλανάσαι πλάνην οικτρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 01:56 Η venividivici: #238 01-03-11 01:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 09:22 Η Isiliel έγραψε: #239 01-03-11 09:22 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ροζ παντοφλάκια???? Να πω την αλήθεια, αυτό με χαλάει λίγο... Σκέφτομαι τον πολλά βαρύ άντρα να φωνάζει "Γυναίκα, πανούφλες!!" και την βλέπω να έρχεται με ένα ροζ έκτρωμα στα χέρια και τρομάζω... Click για ανάπτυξη... Όλη η εικόνα σου είναι λάθος κύριος. Δεν θυμάμαι να έχω δει άνδρα να ζητάει τις παντόφλες του πάντως. Ζητούν ένα σωρό πράγματα, (νερό, φαγητό, τασάκι, κάλτσες, κτλ), αλλά παντόφλες δεν μου έτυχε ποτέ κανείς. ) Ήθελα να 'ξερα από που την κονομήσουμε αυτή την εικόνα ως στερεότυπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 09:48 Ο tsarachaf: #240 01-03-11 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Όλη η εικόνα σου είναι λάθος κύριος. Δεν θυμάμαι να έχω δει άνδρα να ζητάει τις παντόφλες του πάντως. Ζητούν ένα σωρό πράγματα, (νερό, φαγητό, τασάκι, κάλτσες, κτλ), αλλά παντόφλες δεν μου έτυχε ποτέ κανείς. ) Ήθελα να 'ξερα από που την κονομήσουμε αυτή την εικόνα ως στερεότυπο. Click για ανάπτυξη... Καλή ερώτηση... Να σου πω την αλήθεια σ' αυτό δεν μπορώ να βοηθήσω καθόλου... Ίσως να είναι τελείως φτιαχτό, ίσως και να προέρχεται κι από την εποχή της Τουρκοκρατίας και πολλά ακόμα ίσως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hecticism _pathfinder_ Kate1914 Paragontas7000 camil Μαυρίκιος touvlo Scandal ghоul AggelikiGr rafaela11 Memetchi Μήτσος10 charmander American Economist taketrance giannhs2001 kalhkardia johnsala linuxman mixaelaaa kost28 fourkaki Intruder123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εννειται!!!!!! γιατι υπαρχουν ανδρικα και γυναικεια χρωματα???δεν νομιζω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.814 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2011 στις 13:19 Ο parafernalia: #222 06-02-11 13:19 Γιατί όχι; Εξαρτάται πως το συνδιάζεις.... Ένα ροζ πουκαμισάκι με μια θαλασσιά γραβάτα = 10 χρόνια νεώτερος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2011 στις 14:22 Ο Άγγελος έγραψε: #223 06-02-11 14:22 φοράει Ροζ ο Κολοκοτρώνης Ωρε!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:50 Ο Irodis έγραψε: #224 07-02-11 20:50 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Irodis...εισαι απ'οτι βλεπω ενας νεος ανθρωπος ,υποθετω δε,με φρεσκες ιδεες....Θα μπορουσες ,αν ηθελες βεβαια,να μου αναπτυξεις το συλλογισμο σου γιατι συνδεεις ενα χρωμα με τον ανδρισμο; Click για ανάπτυξη... Οπως ειπα ετσι βγαινει και ολων μας το ονομα! Πως να το κανουμε το ροζ ειναι για γυναικες , δε παιζει ρολο η ηλικια... Αλλωστε γιατι να φορεσει ροζ δε το καταλαβαινω αυτο τοσα χρωματα ειναι ροζ πρεπει να φορεσει? Το ροζ ειναι για τις γυναικες ας φορεσει κοκκινο αμα θελει που ειναι και ανοιχτο χρωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηλεκτρολόγος μηχανικός και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2011 στις 21:35 Ο antwwwnis: #225 07-02-11 21:35 Και βεβαια μπορουμε να φοραμε ροζ. Χρωμα ειναι κι αυτο. Εκτος αν αμφιβαλλουμε για την ανδροπρεπεια μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katalinos Δραστήριο μέλος Ο katalinos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 700 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:22 Ο katalinos: #226 07-02-11 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Irodis: Οπως ειπα ετσι βγαινει και ολων μας το ονομα! Πως να το κανουμε το ροζ ειναι για γυναικες , δε παιζει ρολο η ηλικια... Αλλωστε γιατι να φορεσει ροζ δε το καταλαβαινω αυτο τοσα χρωματα ειναι ροζ πρεπει να φορεσει? Το ροζ ειναι για τις γυναικες ας φορεσει κοκκινο αμα θελει που ειναι και ανοιχτο χρωμα. Click για ανάπτυξη... +1 απλά το δικό μου πουκάμισο πλύθηκε μαζί με το φόρεμα της Αφροδίτης Μάνου , και είπα να μην το πετάξω , ένα σωρό λεφτά έκανε θεωρούμαι γκέι , τσιγκούνης ή και τα δύο ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:56 Ο diotima έγραψε: #227 07-02-11 23:56 Αρχική Δημοσίευση από katalinos: +1 απλά το δικό μου πουκάμισο πλύθηκε μαζί με το φόρεμα της Αφροδίτης Μάνου , και είπα να μην το πετάξω , ένα σωρό λεφτά έκανε θεωρούμαι γκέι , τσιγκούνης ή και τα δύο ; Click για ανάπτυξη... τίποτα από τα δύο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2011 στις 11:06 Η rosa azul: #228 08-02-11 11:06 Αρχική Δημοσίευση από Irodis: Οπως ειπα ετσι βγαινει και ολων μας το ονομα! Click για ανάπτυξη... αν εβγαινε ετσι το ονομα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Φεβρουαρίου 2011 ToxicLips Δραστήριο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2011 στις 16:56 Η ToxicLips: #229 11-02-11 16:56 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: φοράει Ροζ ο Κολοκοτρώνης Ωρε!!!!!! Click για ανάπτυξη... Χεχε μπορεί να του άρεσε που ξέρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. super_deal Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 31 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2011 στις 08:58 Ο super_deal: #230 13-02-11 08:58 ειναι ταμπου να φορανε ροζ οι αντρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2011 στις 10:16 Η rosa azul: #231 13-02-11 10:16 Αρχική Δημοσίευση από super_deal: ειναι ταμπου να φορανε ροζ οι αντρες. Click για ανάπτυξη... ταμπου;;;;;;;;; για εξηγησε το μας αυτο λιγο;για πιο λογο....εγω βλεπω ανδρες να φορανε ροζ και τους πηγαινει θαυμασια... Ταμπου ..ταμπου...σε λιγο θα ακουσουμε οτι ειναι ταμπου και η γυναικα να φοραει σιελ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Φεβρουαρίου 2011 DriveIn Νεοφερμένο μέλος Ο DriveIn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 105 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2011 στις 10:10 Ο DriveIn έγραψε: #232 23-02-11 10:10 Όχι, δεν μπορούν να σκοτώνουν το πεδίο όρασής μου με ροζ gay στυλάτα ρουχαλάκια!!! Biatch... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2011 στις 21:14 Ο Irodis έγραψε: #233 28-02-11 21:14 Σωστος. Αλλα τελος παντων να πουμε δε βαριεσαι ας φορανε οι αντρες ροζ μπλουζιτσες ! Το πιο αισχρο ειναι που βλεπω καποιους να φορανε και ροζ παπουτσια δηλαδη συγνωμη αυτοι τωρα τι ειναι ??? Δεν ειναι λούλιδες????? Αν κανω παλι λαθος πειτε μου μα παπουτσια ροζ!!!!!???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:08 Η rosa azul: #234 28-02-11 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Irodis: Σωστος. Αλλα τελος παντων να πουμε δε βαριεσαι ας φορανε οι αντρες ροζ μπλουζιτσες ! Το πιο αισχρο ειναι που βλεπω καποιους να φορανε και ροζ παπουτσια δηλαδη συγνωμη αυτοι τωρα τι ειναι ??? Δεν ειναι λούλιδες????? Αν κανω παλι λαθος πειτε μου μα παπουτσια ροζ!!!!!???? Click για ανάπτυξη... ....Ωραια μετα απο πολυ συζητηση και αφου το εχουμε αρκουντως κουρασει....ας καταληξουμε τουλαχιστον στο ροζ μπλουζακι...,φουτερακι...πουλοβερακι ισως()ακομη και σε lovely ροζ παντοφλακια για μεσα στο σπιτι ή homewear ???O.K.???τα ρζ παπουτσια ας τα απορριψουμε ως συμβολο θηλυκοτητας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 00:40 Ο tsarachaf: #235 01-03-11 00:40 Αρχική Δημοσίευση από Irodis: Σωστος. Αλλα τελος παντων να πουμε δε βαριεσαι ας φορανε οι αντρες ροζ μπλουζιτσες ! Το πιο αισχρο ειναι που βλεπω καποιους να φορανε και ροζ παπουτσια δηλαδη συγνωμη αυτοι τωρα τι ειναι ??? Δεν ειναι λούλιδες????? Αν κανω παλι λαθος πειτε μου μα παπουτσια ροζ!!!!!???? Click για ανάπτυξη... Βασικά, κατά την δική μου άποψη, ροζ παπούτσια(και δεν αναφέρομαι αποκλειστικά σε άντρες) είναι τραγική έλλειψη γούστου... Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: ....Ωραια μετα απο πολυ συζητηση και αφου το εχουμε αρκουντως κουρασει....ας καταληξουμε τουλαχιστον στο ροζ μπλουζακι...,φουτερακι...πουλοβερακι ισως()ακομη και σε lovely ροζ παντοφλακια για μεσα στο σπιτι ή homewear ???O.K.???τα ρζ παπουτσια ας τα απορριψουμε ως συμβολο θηλυκοτητας Click για ανάπτυξη... Ροζ παντοφλάκια???? Να πω την αλήθεια, αυτό με χαλάει λίγο... Σκέφτομαι τον πολλά βαρύ άντρα να φωνάζει "Γυναίκα, πανούφλες!!" και την βλέπω να έρχεται με ένα ροζ έκτρωμα στα χέρια και τρομάζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 01:05 Η rosa azul: #236 01-03-11 01:05 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Βασικά, κατά την δική μου άποψη, ροζ παπούτσια(και δεν αναφέρομαι αποκλειστικά σε άντρες) είναι τραγική έλλειψη γούστου... Ροζ παντοφλάκια???? Να πω την αλήθεια, αυτό με χαλάει λίγο... Σκέφτομαι τον πολλά βαρύ άντρα να φωνάζει "Γυναίκα, πανούφλες!!" και την βλέπω να έρχεται με ένα ροζ έκτρωμα στα χέρια και τρομάζω... Click για ανάπτυξη... Τι λες που ειναι τραγικη ελλειψη γουστου.....ελα να δεις τις μπαλαρινες και τα loafers μου που τα χω χρυσοπληρωσει και να μην αναφερθω σε φιρμες και πεσμου μετα....θα θελεις να τα φορεσεις και συ Οσο για τα ροζ ανδρικα παντοφλακια ...καταρχην μπορεινα ειναι καρω ροζ λιλα...(tres chic) ! ή ροζ καφε au lait ή ροζ bleu (classic)!!!!!!!!!!!fantastic!!!!!!!!!!!!and very sexy!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 01:22 Ο tsarachaf: #237 01-03-11 01:22 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Τι λες που ειναι τραγικη ελλειψη γουστου.....ελα να δεις τις μπαλαρινες και τα loafers μου που τα χω χρυσοπληρωσει και να μην αναφερθω σε φιρμες και πεσμου μετα....θα θελεις να τα φορεσεις και συ Οσο για τα ροζ ανδρικα παντοφλακια ...καταρχην μπορεινα ειναι καρω ροζ λιλα...(tres chic) ! ή ροζ καφε au lait ή ροζ bleu (classic)!!!!!!!!!!!fantastic!!!!!!!!!!!!and very sexy!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Για να εξηγηθούμε... Δεν έχω κανένα πρόβλημα με όποιον θέλει να φορέσει ροζ... Είναι και θέμα χαρακτήρα μετά από ένα σημείο(εννοείται πως δεν μιλάω περί σεξουαλικότητας)... Άλλα επειδή το απεχθάνομαι πραγματικά σαν χρώμα, για να μου αρέσει ένα ντύσιμο που περιέχει ρόζ, πρέπει να είναι πραγματικά εξαιρετικό... Αλλιώς θα μου κάθεται άσχημα...(Άσχετα με το τι μπορεί να πω. αν ρωτήσουν την γνώμη μου) Υγ. Αν πιστεύεις οτι κατάλαβα έστω και λίγο της αποχρώσεις που ανέφερες, πλανάσαι πλάνην οικτρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 01:56 Η venividivici: #238 01-03-11 01:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 09:22 Η Isiliel έγραψε: #239 01-03-11 09:22 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ροζ παντοφλάκια???? Να πω την αλήθεια, αυτό με χαλάει λίγο... Σκέφτομαι τον πολλά βαρύ άντρα να φωνάζει "Γυναίκα, πανούφλες!!" και την βλέπω να έρχεται με ένα ροζ έκτρωμα στα χέρια και τρομάζω... Click για ανάπτυξη... Όλη η εικόνα σου είναι λάθος κύριος. Δεν θυμάμαι να έχω δει άνδρα να ζητάει τις παντόφλες του πάντως. Ζητούν ένα σωρό πράγματα, (νερό, φαγητό, τασάκι, κάλτσες, κτλ), αλλά παντόφλες δεν μου έτυχε ποτέ κανείς. ) Ήθελα να 'ξερα από που την κονομήσουμε αυτή την εικόνα ως στερεότυπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 09:48 Ο tsarachaf: #240 01-03-11 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Όλη η εικόνα σου είναι λάθος κύριος. Δεν θυμάμαι να έχω δει άνδρα να ζητάει τις παντόφλες του πάντως. Ζητούν ένα σωρό πράγματα, (νερό, φαγητό, τασάκι, κάλτσες, κτλ), αλλά παντόφλες δεν μου έτυχε ποτέ κανείς. ) Ήθελα να 'ξερα από που την κονομήσουμε αυτή την εικόνα ως στερεότυπο. Click για ανάπτυξη... Καλή ερώτηση... Να σου πω την αλήθεια σ' αυτό δεν μπορώ να βοηθήσω καθόλου... Ίσως να είναι τελείως φτιαχτό, ίσως και να προέρχεται κι από την εποχή της Τουρκοκρατίας και πολλά ακόμα ίσως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hecticism _pathfinder_ Kate1914 Paragontas7000 camil Μαυρίκιος touvlo Scandal ghоul AggelikiGr rafaela11 Memetchi Μήτσος10 charmander American Economist taketrance giannhs2001 kalhkardia johnsala linuxman mixaelaaa kost28 fourkaki Intruder123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιατί όχι; Εξαρτάται πως το συνδιάζεις.... Ένα ροζ πουκαμισάκι με μια θαλασσιά γραβάτα = 10 χρόνια νεώτερος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2011 στις 14:22 Ο Άγγελος έγραψε: #223 06-02-11 14:22 φοράει Ροζ ο Κολοκοτρώνης Ωρε!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:50 Ο Irodis έγραψε: #224 07-02-11 20:50 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Irodis...εισαι απ'οτι βλεπω ενας νεος ανθρωπος ,υποθετω δε,με φρεσκες ιδεες....Θα μπορουσες ,αν ηθελες βεβαια,να μου αναπτυξεις το συλλογισμο σου γιατι συνδεεις ενα χρωμα με τον ανδρισμο; Click για ανάπτυξη... Οπως ειπα ετσι βγαινει και ολων μας το ονομα! Πως να το κανουμε το ροζ ειναι για γυναικες , δε παιζει ρολο η ηλικια... Αλλωστε γιατι να φορεσει ροζ δε το καταλαβαινω αυτο τοσα χρωματα ειναι ροζ πρεπει να φορεσει? Το ροζ ειναι για τις γυναικες ας φορεσει κοκκινο αμα θελει που ειναι και ανοιχτο χρωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηλεκτρολόγος μηχανικός και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2011 στις 21:35 Ο antwwwnis: #225 07-02-11 21:35 Και βεβαια μπορουμε να φοραμε ροζ. Χρωμα ειναι κι αυτο. Εκτος αν αμφιβαλλουμε για την ανδροπρεπεια μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katalinos Δραστήριο μέλος Ο katalinos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 700 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:22 Ο katalinos: #226 07-02-11 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Irodis: Οπως ειπα ετσι βγαινει και ολων μας το ονομα! Πως να το κανουμε το ροζ ειναι για γυναικες , δε παιζει ρολο η ηλικια... Αλλωστε γιατι να φορεσει ροζ δε το καταλαβαινω αυτο τοσα χρωματα ειναι ροζ πρεπει να φορεσει? Το ροζ ειναι για τις γυναικες ας φορεσει κοκκινο αμα θελει που ειναι και ανοιχτο χρωμα. Click για ανάπτυξη... +1 απλά το δικό μου πουκάμισο πλύθηκε μαζί με το φόρεμα της Αφροδίτης Μάνου , και είπα να μην το πετάξω , ένα σωρό λεφτά έκανε θεωρούμαι γκέι , τσιγκούνης ή και τα δύο ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:56 Ο diotima έγραψε: #227 07-02-11 23:56 Αρχική Δημοσίευση από katalinos: +1 απλά το δικό μου πουκάμισο πλύθηκε μαζί με το φόρεμα της Αφροδίτης Μάνου , και είπα να μην το πετάξω , ένα σωρό λεφτά έκανε θεωρούμαι γκέι , τσιγκούνης ή και τα δύο ; Click για ανάπτυξη... τίποτα από τα δύο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2011 στις 11:06 Η rosa azul: #228 08-02-11 11:06 Αρχική Δημοσίευση από Irodis: Οπως ειπα ετσι βγαινει και ολων μας το ονομα! Click για ανάπτυξη... αν εβγαινε ετσι το ονομα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Φεβρουαρίου 2011 ToxicLips Δραστήριο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2011 στις 16:56 Η ToxicLips: #229 11-02-11 16:56 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: φοράει Ροζ ο Κολοκοτρώνης Ωρε!!!!!! Click για ανάπτυξη... Χεχε μπορεί να του άρεσε που ξέρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. super_deal Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 31 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2011 στις 08:58 Ο super_deal: #230 13-02-11 08:58 ειναι ταμπου να φορανε ροζ οι αντρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2011 στις 10:16 Η rosa azul: #231 13-02-11 10:16 Αρχική Δημοσίευση από super_deal: ειναι ταμπου να φορανε ροζ οι αντρες. Click για ανάπτυξη... ταμπου;;;;;;;;; για εξηγησε το μας αυτο λιγο;για πιο λογο....εγω βλεπω ανδρες να φορανε ροζ και τους πηγαινει θαυμασια... Ταμπου ..ταμπου...σε λιγο θα ακουσουμε οτι ειναι ταμπου και η γυναικα να φοραει σιελ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Φεβρουαρίου 2011 DriveIn Νεοφερμένο μέλος Ο DriveIn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 105 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2011 στις 10:10 Ο DriveIn έγραψε: #232 23-02-11 10:10 Όχι, δεν μπορούν να σκοτώνουν το πεδίο όρασής μου με ροζ gay στυλάτα ρουχαλάκια!!! Biatch... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2011 στις 21:14 Ο Irodis έγραψε: #233 28-02-11 21:14 Σωστος. Αλλα τελος παντων να πουμε δε βαριεσαι ας φορανε οι αντρες ροζ μπλουζιτσες ! Το πιο αισχρο ειναι που βλεπω καποιους να φορανε και ροζ παπουτσια δηλαδη συγνωμη αυτοι τωρα τι ειναι ??? Δεν ειναι λούλιδες????? Αν κανω παλι λαθος πειτε μου μα παπουτσια ροζ!!!!!???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:08 Η rosa azul: #234 28-02-11 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Irodis: Σωστος. Αλλα τελος παντων να πουμε δε βαριεσαι ας φορανε οι αντρες ροζ μπλουζιτσες ! Το πιο αισχρο ειναι που βλεπω καποιους να φορανε και ροζ παπουτσια δηλαδη συγνωμη αυτοι τωρα τι ειναι ??? Δεν ειναι λούλιδες????? Αν κανω παλι λαθος πειτε μου μα παπουτσια ροζ!!!!!???? Click για ανάπτυξη... ....Ωραια μετα απο πολυ συζητηση και αφου το εχουμε αρκουντως κουρασει....ας καταληξουμε τουλαχιστον στο ροζ μπλουζακι...,φουτερακι...πουλοβερακι ισως()ακομη και σε lovely ροζ παντοφλακια για μεσα στο σπιτι ή homewear ???O.K.???τα ρζ παπουτσια ας τα απορριψουμε ως συμβολο θηλυκοτητας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 00:40 Ο tsarachaf: #235 01-03-11 00:40 Αρχική Δημοσίευση από Irodis: Σωστος. Αλλα τελος παντων να πουμε δε βαριεσαι ας φορανε οι αντρες ροζ μπλουζιτσες ! Το πιο αισχρο ειναι που βλεπω καποιους να φορανε και ροζ παπουτσια δηλαδη συγνωμη αυτοι τωρα τι ειναι ??? Δεν ειναι λούλιδες????? Αν κανω παλι λαθος πειτε μου μα παπουτσια ροζ!!!!!???? Click για ανάπτυξη... Βασικά, κατά την δική μου άποψη, ροζ παπούτσια(και δεν αναφέρομαι αποκλειστικά σε άντρες) είναι τραγική έλλειψη γούστου... Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: ....Ωραια μετα απο πολυ συζητηση και αφου το εχουμε αρκουντως κουρασει....ας καταληξουμε τουλαχιστον στο ροζ μπλουζακι...,φουτερακι...πουλοβερακι ισως()ακομη και σε lovely ροζ παντοφλακια για μεσα στο σπιτι ή homewear ???O.K.???τα ρζ παπουτσια ας τα απορριψουμε ως συμβολο θηλυκοτητας Click για ανάπτυξη... Ροζ παντοφλάκια???? Να πω την αλήθεια, αυτό με χαλάει λίγο... Σκέφτομαι τον πολλά βαρύ άντρα να φωνάζει "Γυναίκα, πανούφλες!!" και την βλέπω να έρχεται με ένα ροζ έκτρωμα στα χέρια και τρομάζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 01:05 Η rosa azul: #236 01-03-11 01:05 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Βασικά, κατά την δική μου άποψη, ροζ παπούτσια(και δεν αναφέρομαι αποκλειστικά σε άντρες) είναι τραγική έλλειψη γούστου... Ροζ παντοφλάκια???? Να πω την αλήθεια, αυτό με χαλάει λίγο... Σκέφτομαι τον πολλά βαρύ άντρα να φωνάζει "Γυναίκα, πανούφλες!!" και την βλέπω να έρχεται με ένα ροζ έκτρωμα στα χέρια και τρομάζω... Click για ανάπτυξη... Τι λες που ειναι τραγικη ελλειψη γουστου.....ελα να δεις τις μπαλαρινες και τα loafers μου που τα χω χρυσοπληρωσει και να μην αναφερθω σε φιρμες και πεσμου μετα....θα θελεις να τα φορεσεις και συ Οσο για τα ροζ ανδρικα παντοφλακια ...καταρχην μπορεινα ειναι καρω ροζ λιλα...(tres chic) ! ή ροζ καφε au lait ή ροζ bleu (classic)!!!!!!!!!!!fantastic!!!!!!!!!!!!and very sexy!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 01:22 Ο tsarachaf: #237 01-03-11 01:22 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Τι λες που ειναι τραγικη ελλειψη γουστου.....ελα να δεις τις μπαλαρινες και τα loafers μου που τα χω χρυσοπληρωσει και να μην αναφερθω σε φιρμες και πεσμου μετα....θα θελεις να τα φορεσεις και συ Οσο για τα ροζ ανδρικα παντοφλακια ...καταρχην μπορεινα ειναι καρω ροζ λιλα...(tres chic) ! ή ροζ καφε au lait ή ροζ bleu (classic)!!!!!!!!!!!fantastic!!!!!!!!!!!!and very sexy!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Για να εξηγηθούμε... Δεν έχω κανένα πρόβλημα με όποιον θέλει να φορέσει ροζ... Είναι και θέμα χαρακτήρα μετά από ένα σημείο(εννοείται πως δεν μιλάω περί σεξουαλικότητας)... Άλλα επειδή το απεχθάνομαι πραγματικά σαν χρώμα, για να μου αρέσει ένα ντύσιμο που περιέχει ρόζ, πρέπει να είναι πραγματικά εξαιρετικό... Αλλιώς θα μου κάθεται άσχημα...(Άσχετα με το τι μπορεί να πω. αν ρωτήσουν την γνώμη μου) Υγ. Αν πιστεύεις οτι κατάλαβα έστω και λίγο της αποχρώσεις που ανέφερες, πλανάσαι πλάνην οικτρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 01:56 Η venividivici: #238 01-03-11 01:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 09:22 Η Isiliel έγραψε: #239 01-03-11 09:22 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ροζ παντοφλάκια???? Να πω την αλήθεια, αυτό με χαλάει λίγο... Σκέφτομαι τον πολλά βαρύ άντρα να φωνάζει "Γυναίκα, πανούφλες!!" και την βλέπω να έρχεται με ένα ροζ έκτρωμα στα χέρια και τρομάζω... Click για ανάπτυξη... Όλη η εικόνα σου είναι λάθος κύριος. Δεν θυμάμαι να έχω δει άνδρα να ζητάει τις παντόφλες του πάντως. Ζητούν ένα σωρό πράγματα, (νερό, φαγητό, τασάκι, κάλτσες, κτλ), αλλά παντόφλες δεν μου έτυχε ποτέ κανείς. ) Ήθελα να 'ξερα από που την κονομήσουμε αυτή την εικόνα ως στερεότυπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 09:48 Ο tsarachaf: #240 01-03-11 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Όλη η εικόνα σου είναι λάθος κύριος. Δεν θυμάμαι να έχω δει άνδρα να ζητάει τις παντόφλες του πάντως. Ζητούν ένα σωρό πράγματα, (νερό, φαγητό, τασάκι, κάλτσες, κτλ), αλλά παντόφλες δεν μου έτυχε ποτέ κανείς. ) Ήθελα να 'ξερα από που την κονομήσουμε αυτή την εικόνα ως στερεότυπο. Click για ανάπτυξη... Καλή ερώτηση... Να σου πω την αλήθεια σ' αυτό δεν μπορώ να βοηθήσω καθόλου... Ίσως να είναι τελείως φτιαχτό, ίσως και να προέρχεται κι από την εποχή της Τουρκοκρατίας και πολλά ακόμα ίσως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hecticism _pathfinder_ Kate1914 Paragontas7000 camil Μαυρίκιος touvlo Scandal ghоul AggelikiGr rafaela11 Memetchi Μήτσος10 charmander American Economist taketrance giannhs2001 kalhkardia johnsala linuxman mixaelaaa kost28 fourkaki Intruder123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
φοράει Ροζ ο Κολοκοτρώνης Ωρε!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:50 Ο Irodis έγραψε: #224 07-02-11 20:50 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Irodis...εισαι απ'οτι βλεπω ενας νεος ανθρωπος ,υποθετω δε,με φρεσκες ιδεες....Θα μπορουσες ,αν ηθελες βεβαια,να μου αναπτυξεις το συλλογισμο σου γιατι συνδεεις ενα χρωμα με τον ανδρισμο; Click για ανάπτυξη... Οπως ειπα ετσι βγαινει και ολων μας το ονομα! Πως να το κανουμε το ροζ ειναι για γυναικες , δε παιζει ρολο η ηλικια... Αλλωστε γιατι να φορεσει ροζ δε το καταλαβαινω αυτο τοσα χρωματα ειναι ροζ πρεπει να φορεσει? Το ροζ ειναι για τις γυναικες ας φορεσει κοκκινο αμα θελει που ειναι και ανοιχτο χρωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηλεκτρολόγος μηχανικός και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2011 στις 21:35 Ο antwwwnis: #225 07-02-11 21:35 Και βεβαια μπορουμε να φοραμε ροζ. Χρωμα ειναι κι αυτο. Εκτος αν αμφιβαλλουμε για την ανδροπρεπεια μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katalinos Δραστήριο μέλος Ο katalinos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 700 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:22 Ο katalinos: #226 07-02-11 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Irodis: Οπως ειπα ετσι βγαινει και ολων μας το ονομα! Πως να το κανουμε το ροζ ειναι για γυναικες , δε παιζει ρολο η ηλικια... Αλλωστε γιατι να φορεσει ροζ δε το καταλαβαινω αυτο τοσα χρωματα ειναι ροζ πρεπει να φορεσει? Το ροζ ειναι για τις γυναικες ας φορεσει κοκκινο αμα θελει που ειναι και ανοιχτο χρωμα. Click για ανάπτυξη... +1 απλά το δικό μου πουκάμισο πλύθηκε μαζί με το φόρεμα της Αφροδίτης Μάνου , και είπα να μην το πετάξω , ένα σωρό λεφτά έκανε θεωρούμαι γκέι , τσιγκούνης ή και τα δύο ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:56 Ο diotima έγραψε: #227 07-02-11 23:56 Αρχική Δημοσίευση από katalinos: +1 απλά το δικό μου πουκάμισο πλύθηκε μαζί με το φόρεμα της Αφροδίτης Μάνου , και είπα να μην το πετάξω , ένα σωρό λεφτά έκανε θεωρούμαι γκέι , τσιγκούνης ή και τα δύο ; Click για ανάπτυξη... τίποτα από τα δύο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2011 στις 11:06 Η rosa azul: #228 08-02-11 11:06 Αρχική Δημοσίευση από Irodis: Οπως ειπα ετσι βγαινει και ολων μας το ονομα! Click για ανάπτυξη... αν εβγαινε ετσι το ονομα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Φεβρουαρίου 2011 ToxicLips Δραστήριο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2011 στις 16:56 Η ToxicLips: #229 11-02-11 16:56 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: φοράει Ροζ ο Κολοκοτρώνης Ωρε!!!!!! Click για ανάπτυξη... Χεχε μπορεί να του άρεσε που ξέρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. super_deal Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 31 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2011 στις 08:58 Ο super_deal: #230 13-02-11 08:58 ειναι ταμπου να φορανε ροζ οι αντρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2011 στις 10:16 Η rosa azul: #231 13-02-11 10:16 Αρχική Δημοσίευση από super_deal: ειναι ταμπου να φορανε ροζ οι αντρες. Click για ανάπτυξη... ταμπου;;;;;;;;; για εξηγησε το μας αυτο λιγο;για πιο λογο....εγω βλεπω ανδρες να φορανε ροζ και τους πηγαινει θαυμασια... Ταμπου ..ταμπου...σε λιγο θα ακουσουμε οτι ειναι ταμπου και η γυναικα να φοραει σιελ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Φεβρουαρίου 2011 DriveIn Νεοφερμένο μέλος Ο DriveIn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 105 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2011 στις 10:10 Ο DriveIn έγραψε: #232 23-02-11 10:10 Όχι, δεν μπορούν να σκοτώνουν το πεδίο όρασής μου με ροζ gay στυλάτα ρουχαλάκια!!! Biatch... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2011 στις 21:14 Ο Irodis έγραψε: #233 28-02-11 21:14 Σωστος. Αλλα τελος παντων να πουμε δε βαριεσαι ας φορανε οι αντρες ροζ μπλουζιτσες ! Το πιο αισχρο ειναι που βλεπω καποιους να φορανε και ροζ παπουτσια δηλαδη συγνωμη αυτοι τωρα τι ειναι ??? Δεν ειναι λούλιδες????? Αν κανω παλι λαθος πειτε μου μα παπουτσια ροζ!!!!!???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:08 Η rosa azul: #234 28-02-11 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Irodis: Σωστος. Αλλα τελος παντων να πουμε δε βαριεσαι ας φορανε οι αντρες ροζ μπλουζιτσες ! Το πιο αισχρο ειναι που βλεπω καποιους να φορανε και ροζ παπουτσια δηλαδη συγνωμη αυτοι τωρα τι ειναι ??? Δεν ειναι λούλιδες????? Αν κανω παλι λαθος πειτε μου μα παπουτσια ροζ!!!!!???? Click για ανάπτυξη... ....Ωραια μετα απο πολυ συζητηση και αφου το εχουμε αρκουντως κουρασει....ας καταληξουμε τουλαχιστον στο ροζ μπλουζακι...,φουτερακι...πουλοβερακι ισως()ακομη και σε lovely ροζ παντοφλακια για μεσα στο σπιτι ή homewear ???O.K.???τα ρζ παπουτσια ας τα απορριψουμε ως συμβολο θηλυκοτητας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 00:40 Ο tsarachaf: #235 01-03-11 00:40 Αρχική Δημοσίευση από Irodis: Σωστος. Αλλα τελος παντων να πουμε δε βαριεσαι ας φορανε οι αντρες ροζ μπλουζιτσες ! Το πιο αισχρο ειναι που βλεπω καποιους να φορανε και ροζ παπουτσια δηλαδη συγνωμη αυτοι τωρα τι ειναι ??? Δεν ειναι λούλιδες????? Αν κανω παλι λαθος πειτε μου μα παπουτσια ροζ!!!!!???? Click για ανάπτυξη... Βασικά, κατά την δική μου άποψη, ροζ παπούτσια(και δεν αναφέρομαι αποκλειστικά σε άντρες) είναι τραγική έλλειψη γούστου... Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: ....Ωραια μετα απο πολυ συζητηση και αφου το εχουμε αρκουντως κουρασει....ας καταληξουμε τουλαχιστον στο ροζ μπλουζακι...,φουτερακι...πουλοβερακι ισως()ακομη και σε lovely ροζ παντοφλακια για μεσα στο σπιτι ή homewear ???O.K.???τα ρζ παπουτσια ας τα απορριψουμε ως συμβολο θηλυκοτητας Click για ανάπτυξη... Ροζ παντοφλάκια???? Να πω την αλήθεια, αυτό με χαλάει λίγο... Σκέφτομαι τον πολλά βαρύ άντρα να φωνάζει "Γυναίκα, πανούφλες!!" και την βλέπω να έρχεται με ένα ροζ έκτρωμα στα χέρια και τρομάζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 01:05 Η rosa azul: #236 01-03-11 01:05 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Βασικά, κατά την δική μου άποψη, ροζ παπούτσια(και δεν αναφέρομαι αποκλειστικά σε άντρες) είναι τραγική έλλειψη γούστου... Ροζ παντοφλάκια???? Να πω την αλήθεια, αυτό με χαλάει λίγο... Σκέφτομαι τον πολλά βαρύ άντρα να φωνάζει "Γυναίκα, πανούφλες!!" και την βλέπω να έρχεται με ένα ροζ έκτρωμα στα χέρια και τρομάζω... Click για ανάπτυξη... Τι λες που ειναι τραγικη ελλειψη γουστου.....ελα να δεις τις μπαλαρινες και τα loafers μου που τα χω χρυσοπληρωσει και να μην αναφερθω σε φιρμες και πεσμου μετα....θα θελεις να τα φορεσεις και συ Οσο για τα ροζ ανδρικα παντοφλακια ...καταρχην μπορεινα ειναι καρω ροζ λιλα...(tres chic) ! ή ροζ καφε au lait ή ροζ bleu (classic)!!!!!!!!!!!fantastic!!!!!!!!!!!!and very sexy!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 01:22 Ο tsarachaf: #237 01-03-11 01:22 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Τι λες που ειναι τραγικη ελλειψη γουστου.....ελα να δεις τις μπαλαρινες και τα loafers μου που τα χω χρυσοπληρωσει και να μην αναφερθω σε φιρμες και πεσμου μετα....θα θελεις να τα φορεσεις και συ Οσο για τα ροζ ανδρικα παντοφλακια ...καταρχην μπορεινα ειναι καρω ροζ λιλα...(tres chic) ! ή ροζ καφε au lait ή ροζ bleu (classic)!!!!!!!!!!!fantastic!!!!!!!!!!!!and very sexy!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Για να εξηγηθούμε... Δεν έχω κανένα πρόβλημα με όποιον θέλει να φορέσει ροζ... Είναι και θέμα χαρακτήρα μετά από ένα σημείο(εννοείται πως δεν μιλάω περί σεξουαλικότητας)... Άλλα επειδή το απεχθάνομαι πραγματικά σαν χρώμα, για να μου αρέσει ένα ντύσιμο που περιέχει ρόζ, πρέπει να είναι πραγματικά εξαιρετικό... Αλλιώς θα μου κάθεται άσχημα...(Άσχετα με το τι μπορεί να πω. αν ρωτήσουν την γνώμη μου) Υγ. Αν πιστεύεις οτι κατάλαβα έστω και λίγο της αποχρώσεις που ανέφερες, πλανάσαι πλάνην οικτρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 01:56 Η venividivici: #238 01-03-11 01:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 09:22 Η Isiliel έγραψε: #239 01-03-11 09:22 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ροζ παντοφλάκια???? Να πω την αλήθεια, αυτό με χαλάει λίγο... Σκέφτομαι τον πολλά βαρύ άντρα να φωνάζει "Γυναίκα, πανούφλες!!" και την βλέπω να έρχεται με ένα ροζ έκτρωμα στα χέρια και τρομάζω... Click για ανάπτυξη... Όλη η εικόνα σου είναι λάθος κύριος. Δεν θυμάμαι να έχω δει άνδρα να ζητάει τις παντόφλες του πάντως. Ζητούν ένα σωρό πράγματα, (νερό, φαγητό, τασάκι, κάλτσες, κτλ), αλλά παντόφλες δεν μου έτυχε ποτέ κανείς. ) Ήθελα να 'ξερα από που την κονομήσουμε αυτή την εικόνα ως στερεότυπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 09:48 Ο tsarachaf: #240 01-03-11 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Όλη η εικόνα σου είναι λάθος κύριος. Δεν θυμάμαι να έχω δει άνδρα να ζητάει τις παντόφλες του πάντως. Ζητούν ένα σωρό πράγματα, (νερό, φαγητό, τασάκι, κάλτσες, κτλ), αλλά παντόφλες δεν μου έτυχε ποτέ κανείς. ) Ήθελα να 'ξερα από που την κονομήσουμε αυτή την εικόνα ως στερεότυπο. Click για ανάπτυξη... Καλή ερώτηση... Να σου πω την αλήθεια σ' αυτό δεν μπορώ να βοηθήσω καθόλου... Ίσως να είναι τελείως φτιαχτό, ίσως και να προέρχεται κι από την εποχή της Τουρκοκρατίας και πολλά ακόμα ίσως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hecticism _pathfinder_ Kate1914 Paragontas7000 camil Μαυρίκιος touvlo Scandal ghоul AggelikiGr rafaela11 Memetchi Μήτσος10 charmander American Economist taketrance giannhs2001 kalhkardia johnsala linuxman mixaelaaa kost28 fourkaki Intruder123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Irodis...εισαι απ'οτι βλεπω ενας νεος ανθρωπος ,υποθετω δε,με φρεσκες ιδεες....Θα μπορουσες ,αν ηθελες βεβαια,να μου αναπτυξεις το συλλογισμο σου γιατι συνδεεις ενα χρωμα με τον ανδρισμο; Click για ανάπτυξη... Οπως ειπα ετσι βγαινει και ολων μας το ονομα! Πως να το κανουμε το ροζ ειναι για γυναικες , δε παιζει ρολο η ηλικια... Αλλωστε γιατι να φορεσει ροζ δε το καταλαβαινω αυτο τοσα χρωματα ειναι ροζ πρεπει να φορεσει? Το ροζ ειναι για τις γυναικες ας φορεσει κοκκινο αμα θελει που ειναι και ανοιχτο χρωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηλεκτρολόγος μηχανικός και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2011 στις 21:35 Ο antwwwnis: #225 07-02-11 21:35 Και βεβαια μπορουμε να φοραμε ροζ. Χρωμα ειναι κι αυτο. Εκτος αν αμφιβαλλουμε για την ανδροπρεπεια μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katalinos Δραστήριο μέλος Ο katalinos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 700 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:22 Ο katalinos: #226 07-02-11 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Irodis: Οπως ειπα ετσι βγαινει και ολων μας το ονομα! Πως να το κανουμε το ροζ ειναι για γυναικες , δε παιζει ρολο η ηλικια... Αλλωστε γιατι να φορεσει ροζ δε το καταλαβαινω αυτο τοσα χρωματα ειναι ροζ πρεπει να φορεσει? Το ροζ ειναι για τις γυναικες ας φορεσει κοκκινο αμα θελει που ειναι και ανοιχτο χρωμα. Click για ανάπτυξη... +1 απλά το δικό μου πουκάμισο πλύθηκε μαζί με το φόρεμα της Αφροδίτης Μάνου , και είπα να μην το πετάξω , ένα σωρό λεφτά έκανε θεωρούμαι γκέι , τσιγκούνης ή και τα δύο ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:56 Ο diotima έγραψε: #227 07-02-11 23:56 Αρχική Δημοσίευση από katalinos: +1 απλά το δικό μου πουκάμισο πλύθηκε μαζί με το φόρεμα της Αφροδίτης Μάνου , και είπα να μην το πετάξω , ένα σωρό λεφτά έκανε θεωρούμαι γκέι , τσιγκούνης ή και τα δύο ; Click για ανάπτυξη... τίποτα από τα δύο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2011 στις 11:06 Η rosa azul: #228 08-02-11 11:06 Αρχική Δημοσίευση από Irodis: Οπως ειπα ετσι βγαινει και ολων μας το ονομα! Click για ανάπτυξη... αν εβγαινε ετσι το ονομα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Φεβρουαρίου 2011 ToxicLips Δραστήριο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2011 στις 16:56 Η ToxicLips: #229 11-02-11 16:56 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: φοράει Ροζ ο Κολοκοτρώνης Ωρε!!!!!! Click για ανάπτυξη... Χεχε μπορεί να του άρεσε που ξέρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. super_deal Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 31 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2011 στις 08:58 Ο super_deal: #230 13-02-11 08:58 ειναι ταμπου να φορανε ροζ οι αντρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2011 στις 10:16 Η rosa azul: #231 13-02-11 10:16 Αρχική Δημοσίευση από super_deal: ειναι ταμπου να φορανε ροζ οι αντρες. Click για ανάπτυξη... ταμπου;;;;;;;;; για εξηγησε το μας αυτο λιγο;για πιο λογο....εγω βλεπω ανδρες να φορανε ροζ και τους πηγαινει θαυμασια... Ταμπου ..ταμπου...σε λιγο θα ακουσουμε οτι ειναι ταμπου και η γυναικα να φοραει σιελ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Φεβρουαρίου 2011 DriveIn Νεοφερμένο μέλος Ο DriveIn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 105 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2011 στις 10:10 Ο DriveIn έγραψε: #232 23-02-11 10:10 Όχι, δεν μπορούν να σκοτώνουν το πεδίο όρασής μου με ροζ gay στυλάτα ρουχαλάκια!!! Biatch... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2011 στις 21:14 Ο Irodis έγραψε: #233 28-02-11 21:14 Σωστος. Αλλα τελος παντων να πουμε δε βαριεσαι ας φορανε οι αντρες ροζ μπλουζιτσες ! Το πιο αισχρο ειναι που βλεπω καποιους να φορανε και ροζ παπουτσια δηλαδη συγνωμη αυτοι τωρα τι ειναι ??? Δεν ειναι λούλιδες????? Αν κανω παλι λαθος πειτε μου μα παπουτσια ροζ!!!!!???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:08 Η rosa azul: #234 28-02-11 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Irodis: Σωστος. Αλλα τελος παντων να πουμε δε βαριεσαι ας φορανε οι αντρες ροζ μπλουζιτσες ! Το πιο αισχρο ειναι που βλεπω καποιους να φορανε και ροζ παπουτσια δηλαδη συγνωμη αυτοι τωρα τι ειναι ??? Δεν ειναι λούλιδες????? Αν κανω παλι λαθος πειτε μου μα παπουτσια ροζ!!!!!???? Click για ανάπτυξη... ....Ωραια μετα απο πολυ συζητηση και αφου το εχουμε αρκουντως κουρασει....ας καταληξουμε τουλαχιστον στο ροζ μπλουζακι...,φουτερακι...πουλοβερακι ισως()ακομη και σε lovely ροζ παντοφλακια για μεσα στο σπιτι ή homewear ???O.K.???τα ρζ παπουτσια ας τα απορριψουμε ως συμβολο θηλυκοτητας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 00:40 Ο tsarachaf: #235 01-03-11 00:40 Αρχική Δημοσίευση από Irodis: Σωστος. Αλλα τελος παντων να πουμε δε βαριεσαι ας φορανε οι αντρες ροζ μπλουζιτσες ! Το πιο αισχρο ειναι που βλεπω καποιους να φορανε και ροζ παπουτσια δηλαδη συγνωμη αυτοι τωρα τι ειναι ??? Δεν ειναι λούλιδες????? Αν κανω παλι λαθος πειτε μου μα παπουτσια ροζ!!!!!???? Click για ανάπτυξη... Βασικά, κατά την δική μου άποψη, ροζ παπούτσια(και δεν αναφέρομαι αποκλειστικά σε άντρες) είναι τραγική έλλειψη γούστου... Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: ....Ωραια μετα απο πολυ συζητηση και αφου το εχουμε αρκουντως κουρασει....ας καταληξουμε τουλαχιστον στο ροζ μπλουζακι...,φουτερακι...πουλοβερακι ισως()ακομη και σε lovely ροζ παντοφλακια για μεσα στο σπιτι ή homewear ???O.K.???τα ρζ παπουτσια ας τα απορριψουμε ως συμβολο θηλυκοτητας Click για ανάπτυξη... Ροζ παντοφλάκια???? Να πω την αλήθεια, αυτό με χαλάει λίγο... Σκέφτομαι τον πολλά βαρύ άντρα να φωνάζει "Γυναίκα, πανούφλες!!" και την βλέπω να έρχεται με ένα ροζ έκτρωμα στα χέρια και τρομάζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 01:05 Η rosa azul: #236 01-03-11 01:05 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Βασικά, κατά την δική μου άποψη, ροζ παπούτσια(και δεν αναφέρομαι αποκλειστικά σε άντρες) είναι τραγική έλλειψη γούστου... Ροζ παντοφλάκια???? Να πω την αλήθεια, αυτό με χαλάει λίγο... Σκέφτομαι τον πολλά βαρύ άντρα να φωνάζει "Γυναίκα, πανούφλες!!" και την βλέπω να έρχεται με ένα ροζ έκτρωμα στα χέρια και τρομάζω... Click για ανάπτυξη... Τι λες που ειναι τραγικη ελλειψη γουστου.....ελα να δεις τις μπαλαρινες και τα loafers μου που τα χω χρυσοπληρωσει και να μην αναφερθω σε φιρμες και πεσμου μετα....θα θελεις να τα φορεσεις και συ Οσο για τα ροζ ανδρικα παντοφλακια ...καταρχην μπορεινα ειναι καρω ροζ λιλα...(tres chic) ! ή ροζ καφε au lait ή ροζ bleu (classic)!!!!!!!!!!!fantastic!!!!!!!!!!!!and very sexy!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 01:22 Ο tsarachaf: #237 01-03-11 01:22 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Τι λες που ειναι τραγικη ελλειψη γουστου.....ελα να δεις τις μπαλαρινες και τα loafers μου που τα χω χρυσοπληρωσει και να μην αναφερθω σε φιρμες και πεσμου μετα....θα θελεις να τα φορεσεις και συ Οσο για τα ροζ ανδρικα παντοφλακια ...καταρχην μπορεινα ειναι καρω ροζ λιλα...(tres chic) ! ή ροζ καφε au lait ή ροζ bleu (classic)!!!!!!!!!!!fantastic!!!!!!!!!!!!and very sexy!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Για να εξηγηθούμε... Δεν έχω κανένα πρόβλημα με όποιον θέλει να φορέσει ροζ... Είναι και θέμα χαρακτήρα μετά από ένα σημείο(εννοείται πως δεν μιλάω περί σεξουαλικότητας)... Άλλα επειδή το απεχθάνομαι πραγματικά σαν χρώμα, για να μου αρέσει ένα ντύσιμο που περιέχει ρόζ, πρέπει να είναι πραγματικά εξαιρετικό... Αλλιώς θα μου κάθεται άσχημα...(Άσχετα με το τι μπορεί να πω. αν ρωτήσουν την γνώμη μου) Υγ. Αν πιστεύεις οτι κατάλαβα έστω και λίγο της αποχρώσεις που ανέφερες, πλανάσαι πλάνην οικτρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 01:56 Η venividivici: #238 01-03-11 01:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 09:22 Η Isiliel έγραψε: #239 01-03-11 09:22 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ροζ παντοφλάκια???? Να πω την αλήθεια, αυτό με χαλάει λίγο... Σκέφτομαι τον πολλά βαρύ άντρα να φωνάζει "Γυναίκα, πανούφλες!!" και την βλέπω να έρχεται με ένα ροζ έκτρωμα στα χέρια και τρομάζω... Click για ανάπτυξη... Όλη η εικόνα σου είναι λάθος κύριος. Δεν θυμάμαι να έχω δει άνδρα να ζητάει τις παντόφλες του πάντως. Ζητούν ένα σωρό πράγματα, (νερό, φαγητό, τασάκι, κάλτσες, κτλ), αλλά παντόφλες δεν μου έτυχε ποτέ κανείς. ) Ήθελα να 'ξερα από που την κονομήσουμε αυτή την εικόνα ως στερεότυπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 09:48 Ο tsarachaf: #240 01-03-11 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Όλη η εικόνα σου είναι λάθος κύριος. Δεν θυμάμαι να έχω δει άνδρα να ζητάει τις παντόφλες του πάντως. Ζητούν ένα σωρό πράγματα, (νερό, φαγητό, τασάκι, κάλτσες, κτλ), αλλά παντόφλες δεν μου έτυχε ποτέ κανείς. ) Ήθελα να 'ξερα από που την κονομήσουμε αυτή την εικόνα ως στερεότυπο. Click για ανάπτυξη... Καλή ερώτηση... Να σου πω την αλήθεια σ' αυτό δεν μπορώ να βοηθήσω καθόλου... Ίσως να είναι τελείως φτιαχτό, ίσως και να προέρχεται κι από την εποχή της Τουρκοκρατίας και πολλά ακόμα ίσως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hecticism _pathfinder_ Kate1914 Paragontas7000 camil Μαυρίκιος touvlo Scandal ghоul AggelikiGr rafaela11 Memetchi Μήτσος10 charmander American Economist taketrance giannhs2001 kalhkardia johnsala linuxman mixaelaaa kost28 fourkaki Intruder123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και βεβαια μπορουμε να φοραμε ροζ. Χρωμα ειναι κι αυτο. Εκτος αν αμφιβαλλουμε για την ανδροπρεπεια μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katalinos Δραστήριο μέλος Ο katalinos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 700 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:22 Ο katalinos: #226 07-02-11 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Irodis: Οπως ειπα ετσι βγαινει και ολων μας το ονομα! Πως να το κανουμε το ροζ ειναι για γυναικες , δε παιζει ρολο η ηλικια... Αλλωστε γιατι να φορεσει ροζ δε το καταλαβαινω αυτο τοσα χρωματα ειναι ροζ πρεπει να φορεσει? Το ροζ ειναι για τις γυναικες ας φορεσει κοκκινο αμα θελει που ειναι και ανοιχτο χρωμα. Click για ανάπτυξη... +1 απλά το δικό μου πουκάμισο πλύθηκε μαζί με το φόρεμα της Αφροδίτης Μάνου , και είπα να μην το πετάξω , ένα σωρό λεφτά έκανε θεωρούμαι γκέι , τσιγκούνης ή και τα δύο ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:56 Ο diotima έγραψε: #227 07-02-11 23:56 Αρχική Δημοσίευση από katalinos: +1 απλά το δικό μου πουκάμισο πλύθηκε μαζί με το φόρεμα της Αφροδίτης Μάνου , και είπα να μην το πετάξω , ένα σωρό λεφτά έκανε θεωρούμαι γκέι , τσιγκούνης ή και τα δύο ; Click για ανάπτυξη... τίποτα από τα δύο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2011 στις 11:06 Η rosa azul: #228 08-02-11 11:06 Αρχική Δημοσίευση από Irodis: Οπως ειπα ετσι βγαινει και ολων μας το ονομα! Click για ανάπτυξη... αν εβγαινε ετσι το ονομα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Φεβρουαρίου 2011 ToxicLips Δραστήριο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2011 στις 16:56 Η ToxicLips: #229 11-02-11 16:56 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: φοράει Ροζ ο Κολοκοτρώνης Ωρε!!!!!! Click για ανάπτυξη... Χεχε μπορεί να του άρεσε που ξέρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. super_deal Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 31 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2011 στις 08:58 Ο super_deal: #230 13-02-11 08:58 ειναι ταμπου να φορανε ροζ οι αντρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2011 στις 10:16 Η rosa azul: #231 13-02-11 10:16 Αρχική Δημοσίευση από super_deal: ειναι ταμπου να φορανε ροζ οι αντρες. Click για ανάπτυξη... ταμπου;;;;;;;;; για εξηγησε το μας αυτο λιγο;για πιο λογο....εγω βλεπω ανδρες να φορανε ροζ και τους πηγαινει θαυμασια... Ταμπου ..ταμπου...σε λιγο θα ακουσουμε οτι ειναι ταμπου και η γυναικα να φοραει σιελ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Φεβρουαρίου 2011 DriveIn Νεοφερμένο μέλος Ο DriveIn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 105 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2011 στις 10:10 Ο DriveIn έγραψε: #232 23-02-11 10:10 Όχι, δεν μπορούν να σκοτώνουν το πεδίο όρασής μου με ροζ gay στυλάτα ρουχαλάκια!!! Biatch... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2011 στις 21:14 Ο Irodis έγραψε: #233 28-02-11 21:14 Σωστος. Αλλα τελος παντων να πουμε δε βαριεσαι ας φορανε οι αντρες ροζ μπλουζιτσες ! Το πιο αισχρο ειναι που βλεπω καποιους να φορανε και ροζ παπουτσια δηλαδη συγνωμη αυτοι τωρα τι ειναι ??? Δεν ειναι λούλιδες????? Αν κανω παλι λαθος πειτε μου μα παπουτσια ροζ!!!!!???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:08 Η rosa azul: #234 28-02-11 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Irodis: Σωστος. Αλλα τελος παντων να πουμε δε βαριεσαι ας φορανε οι αντρες ροζ μπλουζιτσες ! Το πιο αισχρο ειναι που βλεπω καποιους να φορανε και ροζ παπουτσια δηλαδη συγνωμη αυτοι τωρα τι ειναι ??? Δεν ειναι λούλιδες????? Αν κανω παλι λαθος πειτε μου μα παπουτσια ροζ!!!!!???? Click για ανάπτυξη... ....Ωραια μετα απο πολυ συζητηση και αφου το εχουμε αρκουντως κουρασει....ας καταληξουμε τουλαχιστον στο ροζ μπλουζακι...,φουτερακι...πουλοβερακι ισως()ακομη και σε lovely ροζ παντοφλακια για μεσα στο σπιτι ή homewear ???O.K.???τα ρζ παπουτσια ας τα απορριψουμε ως συμβολο θηλυκοτητας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 00:40 Ο tsarachaf: #235 01-03-11 00:40 Αρχική Δημοσίευση από Irodis: Σωστος. Αλλα τελος παντων να πουμε δε βαριεσαι ας φορανε οι αντρες ροζ μπλουζιτσες ! Το πιο αισχρο ειναι που βλεπω καποιους να φορανε και ροζ παπουτσια δηλαδη συγνωμη αυτοι τωρα τι ειναι ??? Δεν ειναι λούλιδες????? Αν κανω παλι λαθος πειτε μου μα παπουτσια ροζ!!!!!???? Click για ανάπτυξη... Βασικά, κατά την δική μου άποψη, ροζ παπούτσια(και δεν αναφέρομαι αποκλειστικά σε άντρες) είναι τραγική έλλειψη γούστου... Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: ....Ωραια μετα απο πολυ συζητηση και αφου το εχουμε αρκουντως κουρασει....ας καταληξουμε τουλαχιστον στο ροζ μπλουζακι...,φουτερακι...πουλοβερακι ισως()ακομη και σε lovely ροζ παντοφλακια για μεσα στο σπιτι ή homewear ???O.K.???τα ρζ παπουτσια ας τα απορριψουμε ως συμβολο θηλυκοτητας Click για ανάπτυξη... Ροζ παντοφλάκια???? Να πω την αλήθεια, αυτό με χαλάει λίγο... Σκέφτομαι τον πολλά βαρύ άντρα να φωνάζει "Γυναίκα, πανούφλες!!" και την βλέπω να έρχεται με ένα ροζ έκτρωμα στα χέρια και τρομάζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 01:05 Η rosa azul: #236 01-03-11 01:05 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Βασικά, κατά την δική μου άποψη, ροζ παπούτσια(και δεν αναφέρομαι αποκλειστικά σε άντρες) είναι τραγική έλλειψη γούστου... Ροζ παντοφλάκια???? Να πω την αλήθεια, αυτό με χαλάει λίγο... Σκέφτομαι τον πολλά βαρύ άντρα να φωνάζει "Γυναίκα, πανούφλες!!" και την βλέπω να έρχεται με ένα ροζ έκτρωμα στα χέρια και τρομάζω... Click για ανάπτυξη... Τι λες που ειναι τραγικη ελλειψη γουστου.....ελα να δεις τις μπαλαρινες και τα loafers μου που τα χω χρυσοπληρωσει και να μην αναφερθω σε φιρμες και πεσμου μετα....θα θελεις να τα φορεσεις και συ Οσο για τα ροζ ανδρικα παντοφλακια ...καταρχην μπορεινα ειναι καρω ροζ λιλα...(tres chic) ! ή ροζ καφε au lait ή ροζ bleu (classic)!!!!!!!!!!!fantastic!!!!!!!!!!!!and very sexy!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 01:22 Ο tsarachaf: #237 01-03-11 01:22 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Τι λες που ειναι τραγικη ελλειψη γουστου.....ελα να δεις τις μπαλαρινες και τα loafers μου που τα χω χρυσοπληρωσει και να μην αναφερθω σε φιρμες και πεσμου μετα....θα θελεις να τα φορεσεις και συ Οσο για τα ροζ ανδρικα παντοφλακια ...καταρχην μπορεινα ειναι καρω ροζ λιλα...(tres chic) ! ή ροζ καφε au lait ή ροζ bleu (classic)!!!!!!!!!!!fantastic!!!!!!!!!!!!and very sexy!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Για να εξηγηθούμε... Δεν έχω κανένα πρόβλημα με όποιον θέλει να φορέσει ροζ... Είναι και θέμα χαρακτήρα μετά από ένα σημείο(εννοείται πως δεν μιλάω περί σεξουαλικότητας)... Άλλα επειδή το απεχθάνομαι πραγματικά σαν χρώμα, για να μου αρέσει ένα ντύσιμο που περιέχει ρόζ, πρέπει να είναι πραγματικά εξαιρετικό... Αλλιώς θα μου κάθεται άσχημα...(Άσχετα με το τι μπορεί να πω. αν ρωτήσουν την γνώμη μου) Υγ. Αν πιστεύεις οτι κατάλαβα έστω και λίγο της αποχρώσεις που ανέφερες, πλανάσαι πλάνην οικτρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 01:56 Η venividivici: #238 01-03-11 01:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 09:22 Η Isiliel έγραψε: #239 01-03-11 09:22 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ροζ παντοφλάκια???? Να πω την αλήθεια, αυτό με χαλάει λίγο... Σκέφτομαι τον πολλά βαρύ άντρα να φωνάζει "Γυναίκα, πανούφλες!!" και την βλέπω να έρχεται με ένα ροζ έκτρωμα στα χέρια και τρομάζω... Click για ανάπτυξη... Όλη η εικόνα σου είναι λάθος κύριος. Δεν θυμάμαι να έχω δει άνδρα να ζητάει τις παντόφλες του πάντως. Ζητούν ένα σωρό πράγματα, (νερό, φαγητό, τασάκι, κάλτσες, κτλ), αλλά παντόφλες δεν μου έτυχε ποτέ κανείς. ) Ήθελα να 'ξερα από που την κονομήσουμε αυτή την εικόνα ως στερεότυπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 09:48 Ο tsarachaf: #240 01-03-11 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Όλη η εικόνα σου είναι λάθος κύριος. Δεν θυμάμαι να έχω δει άνδρα να ζητάει τις παντόφλες του πάντως. Ζητούν ένα σωρό πράγματα, (νερό, φαγητό, τασάκι, κάλτσες, κτλ), αλλά παντόφλες δεν μου έτυχε ποτέ κανείς. ) Ήθελα να 'ξερα από που την κονομήσουμε αυτή την εικόνα ως στερεότυπο. Click για ανάπτυξη... Καλή ερώτηση... Να σου πω την αλήθεια σ' αυτό δεν μπορώ να βοηθήσω καθόλου... Ίσως να είναι τελείως φτιαχτό, ίσως και να προέρχεται κι από την εποχή της Τουρκοκρατίας και πολλά ακόμα ίσως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hecticism _pathfinder_ Kate1914 Paragontas7000 camil Μαυρίκιος touvlo Scandal ghоul AggelikiGr rafaela11 Memetchi Μήτσος10 charmander American Economist taketrance giannhs2001 kalhkardia johnsala linuxman mixaelaaa kost28 fourkaki Intruder123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Irodis: Οπως ειπα ετσι βγαινει και ολων μας το ονομα! Πως να το κανουμε το ροζ ειναι για γυναικες , δε παιζει ρολο η ηλικια... Αλλωστε γιατι να φορεσει ροζ δε το καταλαβαινω αυτο τοσα χρωματα ειναι ροζ πρεπει να φορεσει? Το ροζ ειναι για τις γυναικες ας φορεσει κοκκινο αμα θελει που ειναι και ανοιχτο χρωμα. Click για ανάπτυξη... +1 απλά το δικό μου πουκάμισο πλύθηκε μαζί με το φόρεμα της Αφροδίτης Μάνου , και είπα να μην το πετάξω , ένα σωρό λεφτά έκανε θεωρούμαι γκέι , τσιγκούνης ή και τα δύο ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:56 Ο diotima έγραψε: #227 07-02-11 23:56 Αρχική Δημοσίευση από katalinos: +1 απλά το δικό μου πουκάμισο πλύθηκε μαζί με το φόρεμα της Αφροδίτης Μάνου , και είπα να μην το πετάξω , ένα σωρό λεφτά έκανε θεωρούμαι γκέι , τσιγκούνης ή και τα δύο ; Click για ανάπτυξη... τίποτα από τα δύο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2011 στις 11:06 Η rosa azul: #228 08-02-11 11:06 Αρχική Δημοσίευση από Irodis: Οπως ειπα ετσι βγαινει και ολων μας το ονομα! Click για ανάπτυξη... αν εβγαινε ετσι το ονομα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Φεβρουαρίου 2011 ToxicLips Δραστήριο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2011 στις 16:56 Η ToxicLips: #229 11-02-11 16:56 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: φοράει Ροζ ο Κολοκοτρώνης Ωρε!!!!!! Click για ανάπτυξη... Χεχε μπορεί να του άρεσε που ξέρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. super_deal Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 31 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2011 στις 08:58 Ο super_deal: #230 13-02-11 08:58 ειναι ταμπου να φορανε ροζ οι αντρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2011 στις 10:16 Η rosa azul: #231 13-02-11 10:16 Αρχική Δημοσίευση από super_deal: ειναι ταμπου να φορανε ροζ οι αντρες. Click για ανάπτυξη... ταμπου;;;;;;;;; για εξηγησε το μας αυτο λιγο;για πιο λογο....εγω βλεπω ανδρες να φορανε ροζ και τους πηγαινει θαυμασια... Ταμπου ..ταμπου...σε λιγο θα ακουσουμε οτι ειναι ταμπου και η γυναικα να φοραει σιελ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Φεβρουαρίου 2011 DriveIn Νεοφερμένο μέλος Ο DriveIn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 105 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2011 στις 10:10 Ο DriveIn έγραψε: #232 23-02-11 10:10 Όχι, δεν μπορούν να σκοτώνουν το πεδίο όρασής μου με ροζ gay στυλάτα ρουχαλάκια!!! Biatch... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2011 στις 21:14 Ο Irodis έγραψε: #233 28-02-11 21:14 Σωστος. Αλλα τελος παντων να πουμε δε βαριεσαι ας φορανε οι αντρες ροζ μπλουζιτσες ! Το πιο αισχρο ειναι που βλεπω καποιους να φορανε και ροζ παπουτσια δηλαδη συγνωμη αυτοι τωρα τι ειναι ??? Δεν ειναι λούλιδες????? Αν κανω παλι λαθος πειτε μου μα παπουτσια ροζ!!!!!???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:08 Η rosa azul: #234 28-02-11 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Irodis: Σωστος. Αλλα τελος παντων να πουμε δε βαριεσαι ας φορανε οι αντρες ροζ μπλουζιτσες ! Το πιο αισχρο ειναι που βλεπω καποιους να φορανε και ροζ παπουτσια δηλαδη συγνωμη αυτοι τωρα τι ειναι ??? Δεν ειναι λούλιδες????? Αν κανω παλι λαθος πειτε μου μα παπουτσια ροζ!!!!!???? Click για ανάπτυξη... ....Ωραια μετα απο πολυ συζητηση και αφου το εχουμε αρκουντως κουρασει....ας καταληξουμε τουλαχιστον στο ροζ μπλουζακι...,φουτερακι...πουλοβερακι ισως()ακομη και σε lovely ροζ παντοφλακια για μεσα στο σπιτι ή homewear ???O.K.???τα ρζ παπουτσια ας τα απορριψουμε ως συμβολο θηλυκοτητας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 00:40 Ο tsarachaf: #235 01-03-11 00:40 Αρχική Δημοσίευση από Irodis: Σωστος. Αλλα τελος παντων να πουμε δε βαριεσαι ας φορανε οι αντρες ροζ μπλουζιτσες ! Το πιο αισχρο ειναι που βλεπω καποιους να φορανε και ροζ παπουτσια δηλαδη συγνωμη αυτοι τωρα τι ειναι ??? Δεν ειναι λούλιδες????? Αν κανω παλι λαθος πειτε μου μα παπουτσια ροζ!!!!!???? Click για ανάπτυξη... Βασικά, κατά την δική μου άποψη, ροζ παπούτσια(και δεν αναφέρομαι αποκλειστικά σε άντρες) είναι τραγική έλλειψη γούστου... Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: ....Ωραια μετα απο πολυ συζητηση και αφου το εχουμε αρκουντως κουρασει....ας καταληξουμε τουλαχιστον στο ροζ μπλουζακι...,φουτερακι...πουλοβερακι ισως()ακομη και σε lovely ροζ παντοφλακια για μεσα στο σπιτι ή homewear ???O.K.???τα ρζ παπουτσια ας τα απορριψουμε ως συμβολο θηλυκοτητας Click για ανάπτυξη... Ροζ παντοφλάκια???? Να πω την αλήθεια, αυτό με χαλάει λίγο... Σκέφτομαι τον πολλά βαρύ άντρα να φωνάζει "Γυναίκα, πανούφλες!!" και την βλέπω να έρχεται με ένα ροζ έκτρωμα στα χέρια και τρομάζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 01:05 Η rosa azul: #236 01-03-11 01:05 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Βασικά, κατά την δική μου άποψη, ροζ παπούτσια(και δεν αναφέρομαι αποκλειστικά σε άντρες) είναι τραγική έλλειψη γούστου... Ροζ παντοφλάκια???? Να πω την αλήθεια, αυτό με χαλάει λίγο... Σκέφτομαι τον πολλά βαρύ άντρα να φωνάζει "Γυναίκα, πανούφλες!!" και την βλέπω να έρχεται με ένα ροζ έκτρωμα στα χέρια και τρομάζω... Click για ανάπτυξη... Τι λες που ειναι τραγικη ελλειψη γουστου.....ελα να δεις τις μπαλαρινες και τα loafers μου που τα χω χρυσοπληρωσει και να μην αναφερθω σε φιρμες και πεσμου μετα....θα θελεις να τα φορεσεις και συ Οσο για τα ροζ ανδρικα παντοφλακια ...καταρχην μπορεινα ειναι καρω ροζ λιλα...(tres chic) ! ή ροζ καφε au lait ή ροζ bleu (classic)!!!!!!!!!!!fantastic!!!!!!!!!!!!and very sexy!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 01:22 Ο tsarachaf: #237 01-03-11 01:22 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Τι λες που ειναι τραγικη ελλειψη γουστου.....ελα να δεις τις μπαλαρινες και τα loafers μου που τα χω χρυσοπληρωσει και να μην αναφερθω σε φιρμες και πεσμου μετα....θα θελεις να τα φορεσεις και συ Οσο για τα ροζ ανδρικα παντοφλακια ...καταρχην μπορεινα ειναι καρω ροζ λιλα...(tres chic) ! ή ροζ καφε au lait ή ροζ bleu (classic)!!!!!!!!!!!fantastic!!!!!!!!!!!!and very sexy!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Για να εξηγηθούμε... Δεν έχω κανένα πρόβλημα με όποιον θέλει να φορέσει ροζ... Είναι και θέμα χαρακτήρα μετά από ένα σημείο(εννοείται πως δεν μιλάω περί σεξουαλικότητας)... Άλλα επειδή το απεχθάνομαι πραγματικά σαν χρώμα, για να μου αρέσει ένα ντύσιμο που περιέχει ρόζ, πρέπει να είναι πραγματικά εξαιρετικό... Αλλιώς θα μου κάθεται άσχημα...(Άσχετα με το τι μπορεί να πω. αν ρωτήσουν την γνώμη μου) Υγ. Αν πιστεύεις οτι κατάλαβα έστω και λίγο της αποχρώσεις που ανέφερες, πλανάσαι πλάνην οικτρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 01:56 Η venividivici: #238 01-03-11 01:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 09:22 Η Isiliel έγραψε: #239 01-03-11 09:22 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ροζ παντοφλάκια???? Να πω την αλήθεια, αυτό με χαλάει λίγο... Σκέφτομαι τον πολλά βαρύ άντρα να φωνάζει "Γυναίκα, πανούφλες!!" και την βλέπω να έρχεται με ένα ροζ έκτρωμα στα χέρια και τρομάζω... Click για ανάπτυξη... Όλη η εικόνα σου είναι λάθος κύριος. Δεν θυμάμαι να έχω δει άνδρα να ζητάει τις παντόφλες του πάντως. Ζητούν ένα σωρό πράγματα, (νερό, φαγητό, τασάκι, κάλτσες, κτλ), αλλά παντόφλες δεν μου έτυχε ποτέ κανείς. ) Ήθελα να 'ξερα από που την κονομήσουμε αυτή την εικόνα ως στερεότυπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 09:48 Ο tsarachaf: #240 01-03-11 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Όλη η εικόνα σου είναι λάθος κύριος. Δεν θυμάμαι να έχω δει άνδρα να ζητάει τις παντόφλες του πάντως. Ζητούν ένα σωρό πράγματα, (νερό, φαγητό, τασάκι, κάλτσες, κτλ), αλλά παντόφλες δεν μου έτυχε ποτέ κανείς. ) Ήθελα να 'ξερα από που την κονομήσουμε αυτή την εικόνα ως στερεότυπο. Click για ανάπτυξη... Καλή ερώτηση... Να σου πω την αλήθεια σ' αυτό δεν μπορώ να βοηθήσω καθόλου... Ίσως να είναι τελείως φτιαχτό, ίσως και να προέρχεται κι από την εποχή της Τουρκοκρατίας και πολλά ακόμα ίσως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hecticism _pathfinder_ Kate1914 Paragontas7000 camil Μαυρίκιος touvlo Scandal ghоul AggelikiGr rafaela11 Memetchi Μήτσος10 charmander American Economist taketrance giannhs2001 kalhkardia johnsala linuxman mixaelaaa kost28 fourkaki Intruder123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katalinos: +1 απλά το δικό μου πουκάμισο πλύθηκε μαζί με το φόρεμα της Αφροδίτης Μάνου , και είπα να μην το πετάξω , ένα σωρό λεφτά έκανε θεωρούμαι γκέι , τσιγκούνης ή και τα δύο ; Click για ανάπτυξη... τίποτα από τα δύο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2011 στις 11:06 Η rosa azul: #228 08-02-11 11:06 Αρχική Δημοσίευση από Irodis: Οπως ειπα ετσι βγαινει και ολων μας το ονομα! Click για ανάπτυξη... αν εβγαινε ετσι το ονομα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Φεβρουαρίου 2011 ToxicLips Δραστήριο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2011 στις 16:56 Η ToxicLips: #229 11-02-11 16:56 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: φοράει Ροζ ο Κολοκοτρώνης Ωρε!!!!!! Click για ανάπτυξη... Χεχε μπορεί να του άρεσε που ξέρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. super_deal Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 31 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2011 στις 08:58 Ο super_deal: #230 13-02-11 08:58 ειναι ταμπου να φορανε ροζ οι αντρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2011 στις 10:16 Η rosa azul: #231 13-02-11 10:16 Αρχική Δημοσίευση από super_deal: ειναι ταμπου να φορανε ροζ οι αντρες. Click για ανάπτυξη... ταμπου;;;;;;;;; για εξηγησε το μας αυτο λιγο;για πιο λογο....εγω βλεπω ανδρες να φορανε ροζ και τους πηγαινει θαυμασια... Ταμπου ..ταμπου...σε λιγο θα ακουσουμε οτι ειναι ταμπου και η γυναικα να φοραει σιελ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Φεβρουαρίου 2011 DriveIn Νεοφερμένο μέλος Ο DriveIn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 105 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2011 στις 10:10 Ο DriveIn έγραψε: #232 23-02-11 10:10 Όχι, δεν μπορούν να σκοτώνουν το πεδίο όρασής μου με ροζ gay στυλάτα ρουχαλάκια!!! Biatch... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2011 στις 21:14 Ο Irodis έγραψε: #233 28-02-11 21:14 Σωστος. Αλλα τελος παντων να πουμε δε βαριεσαι ας φορανε οι αντρες ροζ μπλουζιτσες ! Το πιο αισχρο ειναι που βλεπω καποιους να φορανε και ροζ παπουτσια δηλαδη συγνωμη αυτοι τωρα τι ειναι ??? Δεν ειναι λούλιδες????? Αν κανω παλι λαθος πειτε μου μα παπουτσια ροζ!!!!!???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:08 Η rosa azul: #234 28-02-11 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Irodis: Σωστος. Αλλα τελος παντων να πουμε δε βαριεσαι ας φορανε οι αντρες ροζ μπλουζιτσες ! Το πιο αισχρο ειναι που βλεπω καποιους να φορανε και ροζ παπουτσια δηλαδη συγνωμη αυτοι τωρα τι ειναι ??? Δεν ειναι λούλιδες????? Αν κανω παλι λαθος πειτε μου μα παπουτσια ροζ!!!!!???? Click για ανάπτυξη... ....Ωραια μετα απο πολυ συζητηση και αφου το εχουμε αρκουντως κουρασει....ας καταληξουμε τουλαχιστον στο ροζ μπλουζακι...,φουτερακι...πουλοβερακι ισως()ακομη και σε lovely ροζ παντοφλακια για μεσα στο σπιτι ή homewear ???O.K.???τα ρζ παπουτσια ας τα απορριψουμε ως συμβολο θηλυκοτητας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 00:40 Ο tsarachaf: #235 01-03-11 00:40 Αρχική Δημοσίευση από Irodis: Σωστος. Αλλα τελος παντων να πουμε δε βαριεσαι ας φορανε οι αντρες ροζ μπλουζιτσες ! Το πιο αισχρο ειναι που βλεπω καποιους να φορανε και ροζ παπουτσια δηλαδη συγνωμη αυτοι τωρα τι ειναι ??? Δεν ειναι λούλιδες????? Αν κανω παλι λαθος πειτε μου μα παπουτσια ροζ!!!!!???? Click για ανάπτυξη... Βασικά, κατά την δική μου άποψη, ροζ παπούτσια(και δεν αναφέρομαι αποκλειστικά σε άντρες) είναι τραγική έλλειψη γούστου... Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: ....Ωραια μετα απο πολυ συζητηση και αφου το εχουμε αρκουντως κουρασει....ας καταληξουμε τουλαχιστον στο ροζ μπλουζακι...,φουτερακι...πουλοβερακι ισως()ακομη και σε lovely ροζ παντοφλακια για μεσα στο σπιτι ή homewear ???O.K.???τα ρζ παπουτσια ας τα απορριψουμε ως συμβολο θηλυκοτητας Click για ανάπτυξη... Ροζ παντοφλάκια???? Να πω την αλήθεια, αυτό με χαλάει λίγο... Σκέφτομαι τον πολλά βαρύ άντρα να φωνάζει "Γυναίκα, πανούφλες!!" και την βλέπω να έρχεται με ένα ροζ έκτρωμα στα χέρια και τρομάζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 01:05 Η rosa azul: #236 01-03-11 01:05 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Βασικά, κατά την δική μου άποψη, ροζ παπούτσια(και δεν αναφέρομαι αποκλειστικά σε άντρες) είναι τραγική έλλειψη γούστου... Ροζ παντοφλάκια???? Να πω την αλήθεια, αυτό με χαλάει λίγο... Σκέφτομαι τον πολλά βαρύ άντρα να φωνάζει "Γυναίκα, πανούφλες!!" και την βλέπω να έρχεται με ένα ροζ έκτρωμα στα χέρια και τρομάζω... Click για ανάπτυξη... Τι λες που ειναι τραγικη ελλειψη γουστου.....ελα να δεις τις μπαλαρινες και τα loafers μου που τα χω χρυσοπληρωσει και να μην αναφερθω σε φιρμες και πεσμου μετα....θα θελεις να τα φορεσεις και συ Οσο για τα ροζ ανδρικα παντοφλακια ...καταρχην μπορεινα ειναι καρω ροζ λιλα...(tres chic) ! ή ροζ καφε au lait ή ροζ bleu (classic)!!!!!!!!!!!fantastic!!!!!!!!!!!!and very sexy!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 01:22 Ο tsarachaf: #237 01-03-11 01:22 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Τι λες που ειναι τραγικη ελλειψη γουστου.....ελα να δεις τις μπαλαρινες και τα loafers μου που τα χω χρυσοπληρωσει και να μην αναφερθω σε φιρμες και πεσμου μετα....θα θελεις να τα φορεσεις και συ Οσο για τα ροζ ανδρικα παντοφλακια ...καταρχην μπορεινα ειναι καρω ροζ λιλα...(tres chic) ! ή ροζ καφε au lait ή ροζ bleu (classic)!!!!!!!!!!!fantastic!!!!!!!!!!!!and very sexy!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Για να εξηγηθούμε... Δεν έχω κανένα πρόβλημα με όποιον θέλει να φορέσει ροζ... Είναι και θέμα χαρακτήρα μετά από ένα σημείο(εννοείται πως δεν μιλάω περί σεξουαλικότητας)... Άλλα επειδή το απεχθάνομαι πραγματικά σαν χρώμα, για να μου αρέσει ένα ντύσιμο που περιέχει ρόζ, πρέπει να είναι πραγματικά εξαιρετικό... Αλλιώς θα μου κάθεται άσχημα...(Άσχετα με το τι μπορεί να πω. αν ρωτήσουν την γνώμη μου) Υγ. Αν πιστεύεις οτι κατάλαβα έστω και λίγο της αποχρώσεις που ανέφερες, πλανάσαι πλάνην οικτρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 01:56 Η venividivici: #238 01-03-11 01:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 09:22 Η Isiliel έγραψε: #239 01-03-11 09:22 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ροζ παντοφλάκια???? Να πω την αλήθεια, αυτό με χαλάει λίγο... Σκέφτομαι τον πολλά βαρύ άντρα να φωνάζει "Γυναίκα, πανούφλες!!" και την βλέπω να έρχεται με ένα ροζ έκτρωμα στα χέρια και τρομάζω... Click για ανάπτυξη... Όλη η εικόνα σου είναι λάθος κύριος. Δεν θυμάμαι να έχω δει άνδρα να ζητάει τις παντόφλες του πάντως. Ζητούν ένα σωρό πράγματα, (νερό, φαγητό, τασάκι, κάλτσες, κτλ), αλλά παντόφλες δεν μου έτυχε ποτέ κανείς. ) Ήθελα να 'ξερα από που την κονομήσουμε αυτή την εικόνα ως στερεότυπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 09:48 Ο tsarachaf: #240 01-03-11 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Όλη η εικόνα σου είναι λάθος κύριος. Δεν θυμάμαι να έχω δει άνδρα να ζητάει τις παντόφλες του πάντως. Ζητούν ένα σωρό πράγματα, (νερό, φαγητό, τασάκι, κάλτσες, κτλ), αλλά παντόφλες δεν μου έτυχε ποτέ κανείς. ) Ήθελα να 'ξερα από που την κονομήσουμε αυτή την εικόνα ως στερεότυπο. Click για ανάπτυξη... Καλή ερώτηση... Να σου πω την αλήθεια σ' αυτό δεν μπορώ να βοηθήσω καθόλου... Ίσως να είναι τελείως φτιαχτό, ίσως και να προέρχεται κι από την εποχή της Τουρκοκρατίας και πολλά ακόμα ίσως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hecticism _pathfinder_ Kate1914 Paragontas7000 camil Μαυρίκιος touvlo Scandal ghоul AggelikiGr rafaela11 Memetchi Μήτσος10 charmander American Economist taketrance giannhs2001 kalhkardia johnsala linuxman mixaelaaa kost28 fourkaki Intruder123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Irodis: Οπως ειπα ετσι βγαινει και ολων μας το ονομα! Click για ανάπτυξη... αν εβγαινε ετσι το ονομα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ToxicLips Δραστήριο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2011 στις 16:56 Η ToxicLips: #229 11-02-11 16:56 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: φοράει Ροζ ο Κολοκοτρώνης Ωρε!!!!!! Click για ανάπτυξη... Χεχε μπορεί να του άρεσε που ξέρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. super_deal Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 31 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2011 στις 08:58 Ο super_deal: #230 13-02-11 08:58 ειναι ταμπου να φορανε ροζ οι αντρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2011 στις 10:16 Η rosa azul: #231 13-02-11 10:16 Αρχική Δημοσίευση από super_deal: ειναι ταμπου να φορανε ροζ οι αντρες. Click για ανάπτυξη... ταμπου;;;;;;;;; για εξηγησε το μας αυτο λιγο;για πιο λογο....εγω βλεπω ανδρες να φορανε ροζ και τους πηγαινει θαυμασια... Ταμπου ..ταμπου...σε λιγο θα ακουσουμε οτι ειναι ταμπου και η γυναικα να φοραει σιελ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Φεβρουαρίου 2011 DriveIn Νεοφερμένο μέλος Ο DriveIn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 105 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2011 στις 10:10 Ο DriveIn έγραψε: #232 23-02-11 10:10 Όχι, δεν μπορούν να σκοτώνουν το πεδίο όρασής μου με ροζ gay στυλάτα ρουχαλάκια!!! Biatch... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2011 στις 21:14 Ο Irodis έγραψε: #233 28-02-11 21:14 Σωστος. Αλλα τελος παντων να πουμε δε βαριεσαι ας φορανε οι αντρες ροζ μπλουζιτσες ! Το πιο αισχρο ειναι που βλεπω καποιους να φορανε και ροζ παπουτσια δηλαδη συγνωμη αυτοι τωρα τι ειναι ??? Δεν ειναι λούλιδες????? Αν κανω παλι λαθος πειτε μου μα παπουτσια ροζ!!!!!???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:08 Η rosa azul: #234 28-02-11 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Irodis: Σωστος. Αλλα τελος παντων να πουμε δε βαριεσαι ας φορανε οι αντρες ροζ μπλουζιτσες ! Το πιο αισχρο ειναι που βλεπω καποιους να φορανε και ροζ παπουτσια δηλαδη συγνωμη αυτοι τωρα τι ειναι ??? Δεν ειναι λούλιδες????? Αν κανω παλι λαθος πειτε μου μα παπουτσια ροζ!!!!!???? Click για ανάπτυξη... ....Ωραια μετα απο πολυ συζητηση και αφου το εχουμε αρκουντως κουρασει....ας καταληξουμε τουλαχιστον στο ροζ μπλουζακι...,φουτερακι...πουλοβερακι ισως()ακομη και σε lovely ροζ παντοφλακια για μεσα στο σπιτι ή homewear ???O.K.???τα ρζ παπουτσια ας τα απορριψουμε ως συμβολο θηλυκοτητας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 00:40 Ο tsarachaf: #235 01-03-11 00:40 Αρχική Δημοσίευση από Irodis: Σωστος. Αλλα τελος παντων να πουμε δε βαριεσαι ας φορανε οι αντρες ροζ μπλουζιτσες ! Το πιο αισχρο ειναι που βλεπω καποιους να φορανε και ροζ παπουτσια δηλαδη συγνωμη αυτοι τωρα τι ειναι ??? Δεν ειναι λούλιδες????? Αν κανω παλι λαθος πειτε μου μα παπουτσια ροζ!!!!!???? Click για ανάπτυξη... Βασικά, κατά την δική μου άποψη, ροζ παπούτσια(και δεν αναφέρομαι αποκλειστικά σε άντρες) είναι τραγική έλλειψη γούστου... Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: ....Ωραια μετα απο πολυ συζητηση και αφου το εχουμε αρκουντως κουρασει....ας καταληξουμε τουλαχιστον στο ροζ μπλουζακι...,φουτερακι...πουλοβερακι ισως()ακομη και σε lovely ροζ παντοφλακια για μεσα στο σπιτι ή homewear ???O.K.???τα ρζ παπουτσια ας τα απορριψουμε ως συμβολο θηλυκοτητας Click για ανάπτυξη... Ροζ παντοφλάκια???? Να πω την αλήθεια, αυτό με χαλάει λίγο... Σκέφτομαι τον πολλά βαρύ άντρα να φωνάζει "Γυναίκα, πανούφλες!!" και την βλέπω να έρχεται με ένα ροζ έκτρωμα στα χέρια και τρομάζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 01:05 Η rosa azul: #236 01-03-11 01:05 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Βασικά, κατά την δική μου άποψη, ροζ παπούτσια(και δεν αναφέρομαι αποκλειστικά σε άντρες) είναι τραγική έλλειψη γούστου... Ροζ παντοφλάκια???? Να πω την αλήθεια, αυτό με χαλάει λίγο... Σκέφτομαι τον πολλά βαρύ άντρα να φωνάζει "Γυναίκα, πανούφλες!!" και την βλέπω να έρχεται με ένα ροζ έκτρωμα στα χέρια και τρομάζω... Click για ανάπτυξη... Τι λες που ειναι τραγικη ελλειψη γουστου.....ελα να δεις τις μπαλαρινες και τα loafers μου που τα χω χρυσοπληρωσει και να μην αναφερθω σε φιρμες και πεσμου μετα....θα θελεις να τα φορεσεις και συ Οσο για τα ροζ ανδρικα παντοφλακια ...καταρχην μπορεινα ειναι καρω ροζ λιλα...(tres chic) ! ή ροζ καφε au lait ή ροζ bleu (classic)!!!!!!!!!!!fantastic!!!!!!!!!!!!and very sexy!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 01:22 Ο tsarachaf: #237 01-03-11 01:22 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Τι λες που ειναι τραγικη ελλειψη γουστου.....ελα να δεις τις μπαλαρινες και τα loafers μου που τα χω χρυσοπληρωσει και να μην αναφερθω σε φιρμες και πεσμου μετα....θα θελεις να τα φορεσεις και συ Οσο για τα ροζ ανδρικα παντοφλακια ...καταρχην μπορεινα ειναι καρω ροζ λιλα...(tres chic) ! ή ροζ καφε au lait ή ροζ bleu (classic)!!!!!!!!!!!fantastic!!!!!!!!!!!!and very sexy!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Για να εξηγηθούμε... Δεν έχω κανένα πρόβλημα με όποιον θέλει να φορέσει ροζ... Είναι και θέμα χαρακτήρα μετά από ένα σημείο(εννοείται πως δεν μιλάω περί σεξουαλικότητας)... Άλλα επειδή το απεχθάνομαι πραγματικά σαν χρώμα, για να μου αρέσει ένα ντύσιμο που περιέχει ρόζ, πρέπει να είναι πραγματικά εξαιρετικό... Αλλιώς θα μου κάθεται άσχημα...(Άσχετα με το τι μπορεί να πω. αν ρωτήσουν την γνώμη μου) Υγ. Αν πιστεύεις οτι κατάλαβα έστω και λίγο της αποχρώσεις που ανέφερες, πλανάσαι πλάνην οικτρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 01:56 Η venividivici: #238 01-03-11 01:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 09:22 Η Isiliel έγραψε: #239 01-03-11 09:22 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ροζ παντοφλάκια???? Να πω την αλήθεια, αυτό με χαλάει λίγο... Σκέφτομαι τον πολλά βαρύ άντρα να φωνάζει "Γυναίκα, πανούφλες!!" και την βλέπω να έρχεται με ένα ροζ έκτρωμα στα χέρια και τρομάζω... Click για ανάπτυξη... Όλη η εικόνα σου είναι λάθος κύριος. Δεν θυμάμαι να έχω δει άνδρα να ζητάει τις παντόφλες του πάντως. Ζητούν ένα σωρό πράγματα, (νερό, φαγητό, τασάκι, κάλτσες, κτλ), αλλά παντόφλες δεν μου έτυχε ποτέ κανείς. ) Ήθελα να 'ξερα από που την κονομήσουμε αυτή την εικόνα ως στερεότυπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 09:48 Ο tsarachaf: #240 01-03-11 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Όλη η εικόνα σου είναι λάθος κύριος. Δεν θυμάμαι να έχω δει άνδρα να ζητάει τις παντόφλες του πάντως. Ζητούν ένα σωρό πράγματα, (νερό, φαγητό, τασάκι, κάλτσες, κτλ), αλλά παντόφλες δεν μου έτυχε ποτέ κανείς. ) Ήθελα να 'ξερα από που την κονομήσουμε αυτή την εικόνα ως στερεότυπο. Click για ανάπτυξη... Καλή ερώτηση... Να σου πω την αλήθεια σ' αυτό δεν μπορώ να βοηθήσω καθόλου... Ίσως να είναι τελείως φτιαχτό, ίσως και να προέρχεται κι από την εποχή της Τουρκοκρατίας και πολλά ακόμα ίσως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hecticism _pathfinder_ Kate1914 Paragontas7000 camil Μαυρίκιος touvlo Scandal ghоul AggelikiGr rafaela11 Memetchi Μήτσος10 charmander American Economist taketrance giannhs2001 kalhkardia johnsala linuxman mixaelaaa kost28 fourkaki Intruder123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: φοράει Ροζ ο Κολοκοτρώνης Ωρε!!!!!! Click για ανάπτυξη... Χεχε μπορεί να του άρεσε που ξέρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
super_deal Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 31 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2011 στις 08:58 Ο super_deal: #230 13-02-11 08:58 ειναι ταμπου να φορανε ροζ οι αντρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2011 στις 10:16 Η rosa azul: #231 13-02-11 10:16 Αρχική Δημοσίευση από super_deal: ειναι ταμπου να φορανε ροζ οι αντρες. Click για ανάπτυξη... ταμπου;;;;;;;;; για εξηγησε το μας αυτο λιγο;για πιο λογο....εγω βλεπω ανδρες να φορανε ροζ και τους πηγαινει θαυμασια... Ταμπου ..ταμπου...σε λιγο θα ακουσουμε οτι ειναι ταμπου και η γυναικα να φοραει σιελ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Φεβρουαρίου 2011 DriveIn Νεοφερμένο μέλος Ο DriveIn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 105 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2011 στις 10:10 Ο DriveIn έγραψε: #232 23-02-11 10:10 Όχι, δεν μπορούν να σκοτώνουν το πεδίο όρασής μου με ροζ gay στυλάτα ρουχαλάκια!!! Biatch... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2011 στις 21:14 Ο Irodis έγραψε: #233 28-02-11 21:14 Σωστος. Αλλα τελος παντων να πουμε δε βαριεσαι ας φορανε οι αντρες ροζ μπλουζιτσες ! Το πιο αισχρο ειναι που βλεπω καποιους να φορανε και ροζ παπουτσια δηλαδη συγνωμη αυτοι τωρα τι ειναι ??? Δεν ειναι λούλιδες????? Αν κανω παλι λαθος πειτε μου μα παπουτσια ροζ!!!!!???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:08 Η rosa azul: #234 28-02-11 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Irodis: Σωστος. Αλλα τελος παντων να πουμε δε βαριεσαι ας φορανε οι αντρες ροζ μπλουζιτσες ! Το πιο αισχρο ειναι που βλεπω καποιους να φορανε και ροζ παπουτσια δηλαδη συγνωμη αυτοι τωρα τι ειναι ??? Δεν ειναι λούλιδες????? Αν κανω παλι λαθος πειτε μου μα παπουτσια ροζ!!!!!???? Click για ανάπτυξη... ....Ωραια μετα απο πολυ συζητηση και αφου το εχουμε αρκουντως κουρασει....ας καταληξουμε τουλαχιστον στο ροζ μπλουζακι...,φουτερακι...πουλοβερακι ισως()ακομη και σε lovely ροζ παντοφλακια για μεσα στο σπιτι ή homewear ???O.K.???τα ρζ παπουτσια ας τα απορριψουμε ως συμβολο θηλυκοτητας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 00:40 Ο tsarachaf: #235 01-03-11 00:40 Αρχική Δημοσίευση από Irodis: Σωστος. Αλλα τελος παντων να πουμε δε βαριεσαι ας φορανε οι αντρες ροζ μπλουζιτσες ! Το πιο αισχρο ειναι που βλεπω καποιους να φορανε και ροζ παπουτσια δηλαδη συγνωμη αυτοι τωρα τι ειναι ??? Δεν ειναι λούλιδες????? Αν κανω παλι λαθος πειτε μου μα παπουτσια ροζ!!!!!???? Click για ανάπτυξη... Βασικά, κατά την δική μου άποψη, ροζ παπούτσια(και δεν αναφέρομαι αποκλειστικά σε άντρες) είναι τραγική έλλειψη γούστου... Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: ....Ωραια μετα απο πολυ συζητηση και αφου το εχουμε αρκουντως κουρασει....ας καταληξουμε τουλαχιστον στο ροζ μπλουζακι...,φουτερακι...πουλοβερακι ισως()ακομη και σε lovely ροζ παντοφλακια για μεσα στο σπιτι ή homewear ???O.K.???τα ρζ παπουτσια ας τα απορριψουμε ως συμβολο θηλυκοτητας Click για ανάπτυξη... Ροζ παντοφλάκια???? Να πω την αλήθεια, αυτό με χαλάει λίγο... Σκέφτομαι τον πολλά βαρύ άντρα να φωνάζει "Γυναίκα, πανούφλες!!" και την βλέπω να έρχεται με ένα ροζ έκτρωμα στα χέρια και τρομάζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 01:05 Η rosa azul: #236 01-03-11 01:05 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Βασικά, κατά την δική μου άποψη, ροζ παπούτσια(και δεν αναφέρομαι αποκλειστικά σε άντρες) είναι τραγική έλλειψη γούστου... Ροζ παντοφλάκια???? Να πω την αλήθεια, αυτό με χαλάει λίγο... Σκέφτομαι τον πολλά βαρύ άντρα να φωνάζει "Γυναίκα, πανούφλες!!" και την βλέπω να έρχεται με ένα ροζ έκτρωμα στα χέρια και τρομάζω... Click για ανάπτυξη... Τι λες που ειναι τραγικη ελλειψη γουστου.....ελα να δεις τις μπαλαρινες και τα loafers μου που τα χω χρυσοπληρωσει και να μην αναφερθω σε φιρμες και πεσμου μετα....θα θελεις να τα φορεσεις και συ Οσο για τα ροζ ανδρικα παντοφλακια ...καταρχην μπορεινα ειναι καρω ροζ λιλα...(tres chic) ! ή ροζ καφε au lait ή ροζ bleu (classic)!!!!!!!!!!!fantastic!!!!!!!!!!!!and very sexy!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 01:22 Ο tsarachaf: #237 01-03-11 01:22 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Τι λες που ειναι τραγικη ελλειψη γουστου.....ελα να δεις τις μπαλαρινες και τα loafers μου που τα χω χρυσοπληρωσει και να μην αναφερθω σε φιρμες και πεσμου μετα....θα θελεις να τα φορεσεις και συ Οσο για τα ροζ ανδρικα παντοφλακια ...καταρχην μπορεινα ειναι καρω ροζ λιλα...(tres chic) ! ή ροζ καφε au lait ή ροζ bleu (classic)!!!!!!!!!!!fantastic!!!!!!!!!!!!and very sexy!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Για να εξηγηθούμε... Δεν έχω κανένα πρόβλημα με όποιον θέλει να φορέσει ροζ... Είναι και θέμα χαρακτήρα μετά από ένα σημείο(εννοείται πως δεν μιλάω περί σεξουαλικότητας)... Άλλα επειδή το απεχθάνομαι πραγματικά σαν χρώμα, για να μου αρέσει ένα ντύσιμο που περιέχει ρόζ, πρέπει να είναι πραγματικά εξαιρετικό... Αλλιώς θα μου κάθεται άσχημα...(Άσχετα με το τι μπορεί να πω. αν ρωτήσουν την γνώμη μου) Υγ. Αν πιστεύεις οτι κατάλαβα έστω και λίγο της αποχρώσεις που ανέφερες, πλανάσαι πλάνην οικτρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 01:56 Η venividivici: #238 01-03-11 01:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 09:22 Η Isiliel έγραψε: #239 01-03-11 09:22 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ροζ παντοφλάκια???? Να πω την αλήθεια, αυτό με χαλάει λίγο... Σκέφτομαι τον πολλά βαρύ άντρα να φωνάζει "Γυναίκα, πανούφλες!!" και την βλέπω να έρχεται με ένα ροζ έκτρωμα στα χέρια και τρομάζω... Click για ανάπτυξη... Όλη η εικόνα σου είναι λάθος κύριος. Δεν θυμάμαι να έχω δει άνδρα να ζητάει τις παντόφλες του πάντως. Ζητούν ένα σωρό πράγματα, (νερό, φαγητό, τασάκι, κάλτσες, κτλ), αλλά παντόφλες δεν μου έτυχε ποτέ κανείς. ) Ήθελα να 'ξερα από που την κονομήσουμε αυτή την εικόνα ως στερεότυπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 09:48 Ο tsarachaf: #240 01-03-11 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Όλη η εικόνα σου είναι λάθος κύριος. Δεν θυμάμαι να έχω δει άνδρα να ζητάει τις παντόφλες του πάντως. Ζητούν ένα σωρό πράγματα, (νερό, φαγητό, τασάκι, κάλτσες, κτλ), αλλά παντόφλες δεν μου έτυχε ποτέ κανείς. ) Ήθελα να 'ξερα από που την κονομήσουμε αυτή την εικόνα ως στερεότυπο. Click για ανάπτυξη... Καλή ερώτηση... Να σου πω την αλήθεια σ' αυτό δεν μπορώ να βοηθήσω καθόλου... Ίσως να είναι τελείως φτιαχτό, ίσως και να προέρχεται κι από την εποχή της Τουρκοκρατίας και πολλά ακόμα ίσως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hecticism _pathfinder_ Kate1914 Paragontas7000 camil Μαυρίκιος touvlo Scandal ghоul AggelikiGr rafaela11 Memetchi Μήτσος10 charmander American Economist taketrance giannhs2001 kalhkardia johnsala linuxman mixaelaaa kost28 fourkaki Intruder123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ειναι ταμπου να φορανε ροζ οι αντρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2011 στις 10:16 Η rosa azul: #231 13-02-11 10:16 Αρχική Δημοσίευση από super_deal: ειναι ταμπου να φορανε ροζ οι αντρες. Click για ανάπτυξη... ταμπου;;;;;;;;; για εξηγησε το μας αυτο λιγο;για πιο λογο....εγω βλεπω ανδρες να φορανε ροζ και τους πηγαινει θαυμασια... Ταμπου ..ταμπου...σε λιγο θα ακουσουμε οτι ειναι ταμπου και η γυναικα να φοραει σιελ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Φεβρουαρίου 2011 DriveIn Νεοφερμένο μέλος Ο DriveIn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 105 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2011 στις 10:10 Ο DriveIn έγραψε: #232 23-02-11 10:10 Όχι, δεν μπορούν να σκοτώνουν το πεδίο όρασής μου με ροζ gay στυλάτα ρουχαλάκια!!! Biatch... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2011 στις 21:14 Ο Irodis έγραψε: #233 28-02-11 21:14 Σωστος. Αλλα τελος παντων να πουμε δε βαριεσαι ας φορανε οι αντρες ροζ μπλουζιτσες ! Το πιο αισχρο ειναι που βλεπω καποιους να φορανε και ροζ παπουτσια δηλαδη συγνωμη αυτοι τωρα τι ειναι ??? Δεν ειναι λούλιδες????? Αν κανω παλι λαθος πειτε μου μα παπουτσια ροζ!!!!!???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:08 Η rosa azul: #234 28-02-11 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Irodis: Σωστος. Αλλα τελος παντων να πουμε δε βαριεσαι ας φορανε οι αντρες ροζ μπλουζιτσες ! Το πιο αισχρο ειναι που βλεπω καποιους να φορανε και ροζ παπουτσια δηλαδη συγνωμη αυτοι τωρα τι ειναι ??? Δεν ειναι λούλιδες????? Αν κανω παλι λαθος πειτε μου μα παπουτσια ροζ!!!!!???? Click για ανάπτυξη... ....Ωραια μετα απο πολυ συζητηση και αφου το εχουμε αρκουντως κουρασει....ας καταληξουμε τουλαχιστον στο ροζ μπλουζακι...,φουτερακι...πουλοβερακι ισως()ακομη και σε lovely ροζ παντοφλακια για μεσα στο σπιτι ή homewear ???O.K.???τα ρζ παπουτσια ας τα απορριψουμε ως συμβολο θηλυκοτητας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 00:40 Ο tsarachaf: #235 01-03-11 00:40 Αρχική Δημοσίευση από Irodis: Σωστος. Αλλα τελος παντων να πουμε δε βαριεσαι ας φορανε οι αντρες ροζ μπλουζιτσες ! Το πιο αισχρο ειναι που βλεπω καποιους να φορανε και ροζ παπουτσια δηλαδη συγνωμη αυτοι τωρα τι ειναι ??? Δεν ειναι λούλιδες????? Αν κανω παλι λαθος πειτε μου μα παπουτσια ροζ!!!!!???? Click για ανάπτυξη... Βασικά, κατά την δική μου άποψη, ροζ παπούτσια(και δεν αναφέρομαι αποκλειστικά σε άντρες) είναι τραγική έλλειψη γούστου... Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: ....Ωραια μετα απο πολυ συζητηση και αφου το εχουμε αρκουντως κουρασει....ας καταληξουμε τουλαχιστον στο ροζ μπλουζακι...,φουτερακι...πουλοβερακι ισως()ακομη και σε lovely ροζ παντοφλακια για μεσα στο σπιτι ή homewear ???O.K.???τα ρζ παπουτσια ας τα απορριψουμε ως συμβολο θηλυκοτητας Click για ανάπτυξη... Ροζ παντοφλάκια???? Να πω την αλήθεια, αυτό με χαλάει λίγο... Σκέφτομαι τον πολλά βαρύ άντρα να φωνάζει "Γυναίκα, πανούφλες!!" και την βλέπω να έρχεται με ένα ροζ έκτρωμα στα χέρια και τρομάζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 01:05 Η rosa azul: #236 01-03-11 01:05 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Βασικά, κατά την δική μου άποψη, ροζ παπούτσια(και δεν αναφέρομαι αποκλειστικά σε άντρες) είναι τραγική έλλειψη γούστου... Ροζ παντοφλάκια???? Να πω την αλήθεια, αυτό με χαλάει λίγο... Σκέφτομαι τον πολλά βαρύ άντρα να φωνάζει "Γυναίκα, πανούφλες!!" και την βλέπω να έρχεται με ένα ροζ έκτρωμα στα χέρια και τρομάζω... Click για ανάπτυξη... Τι λες που ειναι τραγικη ελλειψη γουστου.....ελα να δεις τις μπαλαρινες και τα loafers μου που τα χω χρυσοπληρωσει και να μην αναφερθω σε φιρμες και πεσμου μετα....θα θελεις να τα φορεσεις και συ Οσο για τα ροζ ανδρικα παντοφλακια ...καταρχην μπορεινα ειναι καρω ροζ λιλα...(tres chic) ! ή ροζ καφε au lait ή ροζ bleu (classic)!!!!!!!!!!!fantastic!!!!!!!!!!!!and very sexy!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 01:22 Ο tsarachaf: #237 01-03-11 01:22 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Τι λες που ειναι τραγικη ελλειψη γουστου.....ελα να δεις τις μπαλαρινες και τα loafers μου που τα χω χρυσοπληρωσει και να μην αναφερθω σε φιρμες και πεσμου μετα....θα θελεις να τα φορεσεις και συ Οσο για τα ροζ ανδρικα παντοφλακια ...καταρχην μπορεινα ειναι καρω ροζ λιλα...(tres chic) ! ή ροζ καφε au lait ή ροζ bleu (classic)!!!!!!!!!!!fantastic!!!!!!!!!!!!and very sexy!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Για να εξηγηθούμε... Δεν έχω κανένα πρόβλημα με όποιον θέλει να φορέσει ροζ... Είναι και θέμα χαρακτήρα μετά από ένα σημείο(εννοείται πως δεν μιλάω περί σεξουαλικότητας)... Άλλα επειδή το απεχθάνομαι πραγματικά σαν χρώμα, για να μου αρέσει ένα ντύσιμο που περιέχει ρόζ, πρέπει να είναι πραγματικά εξαιρετικό... Αλλιώς θα μου κάθεται άσχημα...(Άσχετα με το τι μπορεί να πω. αν ρωτήσουν την γνώμη μου) Υγ. Αν πιστεύεις οτι κατάλαβα έστω και λίγο της αποχρώσεις που ανέφερες, πλανάσαι πλάνην οικτρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 01:56 Η venividivici: #238 01-03-11 01:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 09:22 Η Isiliel έγραψε: #239 01-03-11 09:22 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ροζ παντοφλάκια???? Να πω την αλήθεια, αυτό με χαλάει λίγο... Σκέφτομαι τον πολλά βαρύ άντρα να φωνάζει "Γυναίκα, πανούφλες!!" και την βλέπω να έρχεται με ένα ροζ έκτρωμα στα χέρια και τρομάζω... Click για ανάπτυξη... Όλη η εικόνα σου είναι λάθος κύριος. Δεν θυμάμαι να έχω δει άνδρα να ζητάει τις παντόφλες του πάντως. Ζητούν ένα σωρό πράγματα, (νερό, φαγητό, τασάκι, κάλτσες, κτλ), αλλά παντόφλες δεν μου έτυχε ποτέ κανείς. ) Ήθελα να 'ξερα από που την κονομήσουμε αυτή την εικόνα ως στερεότυπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 09:48 Ο tsarachaf: #240 01-03-11 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Όλη η εικόνα σου είναι λάθος κύριος. Δεν θυμάμαι να έχω δει άνδρα να ζητάει τις παντόφλες του πάντως. Ζητούν ένα σωρό πράγματα, (νερό, φαγητό, τασάκι, κάλτσες, κτλ), αλλά παντόφλες δεν μου έτυχε ποτέ κανείς. ) Ήθελα να 'ξερα από που την κονομήσουμε αυτή την εικόνα ως στερεότυπο. Click για ανάπτυξη... Καλή ερώτηση... Να σου πω την αλήθεια σ' αυτό δεν μπορώ να βοηθήσω καθόλου... Ίσως να είναι τελείως φτιαχτό, ίσως και να προέρχεται κι από την εποχή της Τουρκοκρατίας και πολλά ακόμα ίσως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hecticism _pathfinder_ Kate1914 Paragontas7000 camil Μαυρίκιος touvlo Scandal ghоul AggelikiGr rafaela11 Memetchi Μήτσος10 charmander American Economist taketrance giannhs2001 kalhkardia johnsala linuxman mixaelaaa kost28 fourkaki Intruder123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από super_deal: ειναι ταμπου να φορανε ροζ οι αντρες. Click για ανάπτυξη... ταμπου;;;;;;;;; για εξηγησε το μας αυτο λιγο;για πιο λογο....εγω βλεπω ανδρες να φορανε ροζ και τους πηγαινει θαυμασια... Ταμπου ..ταμπου...σε λιγο θα ακουσουμε οτι ειναι ταμπου και η γυναικα να φοραει σιελ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DriveIn Νεοφερμένο μέλος Ο DriveIn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 105 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2011 στις 10:10 Ο DriveIn έγραψε: #232 23-02-11 10:10 Όχι, δεν μπορούν να σκοτώνουν το πεδίο όρασής μου με ροζ gay στυλάτα ρουχαλάκια!!! Biatch... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2011 στις 21:14 Ο Irodis έγραψε: #233 28-02-11 21:14 Σωστος. Αλλα τελος παντων να πουμε δε βαριεσαι ας φορανε οι αντρες ροζ μπλουζιτσες ! Το πιο αισχρο ειναι που βλεπω καποιους να φορανε και ροζ παπουτσια δηλαδη συγνωμη αυτοι τωρα τι ειναι ??? Δεν ειναι λούλιδες????? Αν κανω παλι λαθος πειτε μου μα παπουτσια ροζ!!!!!???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:08 Η rosa azul: #234 28-02-11 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Irodis: Σωστος. Αλλα τελος παντων να πουμε δε βαριεσαι ας φορανε οι αντρες ροζ μπλουζιτσες ! Το πιο αισχρο ειναι που βλεπω καποιους να φορανε και ροζ παπουτσια δηλαδη συγνωμη αυτοι τωρα τι ειναι ??? Δεν ειναι λούλιδες????? Αν κανω παλι λαθος πειτε μου μα παπουτσια ροζ!!!!!???? Click για ανάπτυξη... ....Ωραια μετα απο πολυ συζητηση και αφου το εχουμε αρκουντως κουρασει....ας καταληξουμε τουλαχιστον στο ροζ μπλουζακι...,φουτερακι...πουλοβερακι ισως()ακομη και σε lovely ροζ παντοφλακια για μεσα στο σπιτι ή homewear ???O.K.???τα ρζ παπουτσια ας τα απορριψουμε ως συμβολο θηλυκοτητας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 00:40 Ο tsarachaf: #235 01-03-11 00:40 Αρχική Δημοσίευση από Irodis: Σωστος. Αλλα τελος παντων να πουμε δε βαριεσαι ας φορανε οι αντρες ροζ μπλουζιτσες ! Το πιο αισχρο ειναι που βλεπω καποιους να φορανε και ροζ παπουτσια δηλαδη συγνωμη αυτοι τωρα τι ειναι ??? Δεν ειναι λούλιδες????? Αν κανω παλι λαθος πειτε μου μα παπουτσια ροζ!!!!!???? Click για ανάπτυξη... Βασικά, κατά την δική μου άποψη, ροζ παπούτσια(και δεν αναφέρομαι αποκλειστικά σε άντρες) είναι τραγική έλλειψη γούστου... Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: ....Ωραια μετα απο πολυ συζητηση και αφου το εχουμε αρκουντως κουρασει....ας καταληξουμε τουλαχιστον στο ροζ μπλουζακι...,φουτερακι...πουλοβερακι ισως()ακομη και σε lovely ροζ παντοφλακια για μεσα στο σπιτι ή homewear ???O.K.???τα ρζ παπουτσια ας τα απορριψουμε ως συμβολο θηλυκοτητας Click για ανάπτυξη... Ροζ παντοφλάκια???? Να πω την αλήθεια, αυτό με χαλάει λίγο... Σκέφτομαι τον πολλά βαρύ άντρα να φωνάζει "Γυναίκα, πανούφλες!!" και την βλέπω να έρχεται με ένα ροζ έκτρωμα στα χέρια και τρομάζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 01:05 Η rosa azul: #236 01-03-11 01:05 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Βασικά, κατά την δική μου άποψη, ροζ παπούτσια(και δεν αναφέρομαι αποκλειστικά σε άντρες) είναι τραγική έλλειψη γούστου... Ροζ παντοφλάκια???? Να πω την αλήθεια, αυτό με χαλάει λίγο... Σκέφτομαι τον πολλά βαρύ άντρα να φωνάζει "Γυναίκα, πανούφλες!!" και την βλέπω να έρχεται με ένα ροζ έκτρωμα στα χέρια και τρομάζω... Click για ανάπτυξη... Τι λες που ειναι τραγικη ελλειψη γουστου.....ελα να δεις τις μπαλαρινες και τα loafers μου που τα χω χρυσοπληρωσει και να μην αναφερθω σε φιρμες και πεσμου μετα....θα θελεις να τα φορεσεις και συ Οσο για τα ροζ ανδρικα παντοφλακια ...καταρχην μπορεινα ειναι καρω ροζ λιλα...(tres chic) ! ή ροζ καφε au lait ή ροζ bleu (classic)!!!!!!!!!!!fantastic!!!!!!!!!!!!and very sexy!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 01:22 Ο tsarachaf: #237 01-03-11 01:22 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Τι λες που ειναι τραγικη ελλειψη γουστου.....ελα να δεις τις μπαλαρινες και τα loafers μου που τα χω χρυσοπληρωσει και να μην αναφερθω σε φιρμες και πεσμου μετα....θα θελεις να τα φορεσεις και συ Οσο για τα ροζ ανδρικα παντοφλακια ...καταρχην μπορεινα ειναι καρω ροζ λιλα...(tres chic) ! ή ροζ καφε au lait ή ροζ bleu (classic)!!!!!!!!!!!fantastic!!!!!!!!!!!!and very sexy!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Για να εξηγηθούμε... Δεν έχω κανένα πρόβλημα με όποιον θέλει να φορέσει ροζ... Είναι και θέμα χαρακτήρα μετά από ένα σημείο(εννοείται πως δεν μιλάω περί σεξουαλικότητας)... Άλλα επειδή το απεχθάνομαι πραγματικά σαν χρώμα, για να μου αρέσει ένα ντύσιμο που περιέχει ρόζ, πρέπει να είναι πραγματικά εξαιρετικό... Αλλιώς θα μου κάθεται άσχημα...(Άσχετα με το τι μπορεί να πω. αν ρωτήσουν την γνώμη μου) Υγ. Αν πιστεύεις οτι κατάλαβα έστω και λίγο της αποχρώσεις που ανέφερες, πλανάσαι πλάνην οικτρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 01:56 Η venividivici: #238 01-03-11 01:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 09:22 Η Isiliel έγραψε: #239 01-03-11 09:22 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ροζ παντοφλάκια???? Να πω την αλήθεια, αυτό με χαλάει λίγο... Σκέφτομαι τον πολλά βαρύ άντρα να φωνάζει "Γυναίκα, πανούφλες!!" και την βλέπω να έρχεται με ένα ροζ έκτρωμα στα χέρια και τρομάζω... Click για ανάπτυξη... Όλη η εικόνα σου είναι λάθος κύριος. Δεν θυμάμαι να έχω δει άνδρα να ζητάει τις παντόφλες του πάντως. Ζητούν ένα σωρό πράγματα, (νερό, φαγητό, τασάκι, κάλτσες, κτλ), αλλά παντόφλες δεν μου έτυχε ποτέ κανείς. ) Ήθελα να 'ξερα από που την κονομήσουμε αυτή την εικόνα ως στερεότυπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 09:48 Ο tsarachaf: #240 01-03-11 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Όλη η εικόνα σου είναι λάθος κύριος. Δεν θυμάμαι να έχω δει άνδρα να ζητάει τις παντόφλες του πάντως. Ζητούν ένα σωρό πράγματα, (νερό, φαγητό, τασάκι, κάλτσες, κτλ), αλλά παντόφλες δεν μου έτυχε ποτέ κανείς. ) Ήθελα να 'ξερα από που την κονομήσουμε αυτή την εικόνα ως στερεότυπο. Click για ανάπτυξη... Καλή ερώτηση... Να σου πω την αλήθεια σ' αυτό δεν μπορώ να βοηθήσω καθόλου... Ίσως να είναι τελείως φτιαχτό, ίσως και να προέρχεται κι από την εποχή της Τουρκοκρατίας και πολλά ακόμα ίσως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hecticism _pathfinder_ Kate1914 Paragontas7000 camil Μαυρίκιος touvlo Scandal ghоul AggelikiGr rafaela11 Memetchi Μήτσος10 charmander American Economist taketrance giannhs2001 kalhkardia johnsala linuxman mixaelaaa kost28 fourkaki Intruder123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όχι, δεν μπορούν να σκοτώνουν το πεδίο όρασής μου με ροζ gay στυλάτα ρουχαλάκια!!! Biatch... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2011 στις 21:14 Ο Irodis έγραψε: #233 28-02-11 21:14 Σωστος. Αλλα τελος παντων να πουμε δε βαριεσαι ας φορανε οι αντρες ροζ μπλουζιτσες ! Το πιο αισχρο ειναι που βλεπω καποιους να φορανε και ροζ παπουτσια δηλαδη συγνωμη αυτοι τωρα τι ειναι ??? Δεν ειναι λούλιδες????? Αν κανω παλι λαθος πειτε μου μα παπουτσια ροζ!!!!!???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:08 Η rosa azul: #234 28-02-11 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Irodis: Σωστος. Αλλα τελος παντων να πουμε δε βαριεσαι ας φορανε οι αντρες ροζ μπλουζιτσες ! Το πιο αισχρο ειναι που βλεπω καποιους να φορανε και ροζ παπουτσια δηλαδη συγνωμη αυτοι τωρα τι ειναι ??? Δεν ειναι λούλιδες????? Αν κανω παλι λαθος πειτε μου μα παπουτσια ροζ!!!!!???? Click για ανάπτυξη... ....Ωραια μετα απο πολυ συζητηση και αφου το εχουμε αρκουντως κουρασει....ας καταληξουμε τουλαχιστον στο ροζ μπλουζακι...,φουτερακι...πουλοβερακι ισως()ακομη και σε lovely ροζ παντοφλακια για μεσα στο σπιτι ή homewear ???O.K.???τα ρζ παπουτσια ας τα απορριψουμε ως συμβολο θηλυκοτητας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 00:40 Ο tsarachaf: #235 01-03-11 00:40 Αρχική Δημοσίευση από Irodis: Σωστος. Αλλα τελος παντων να πουμε δε βαριεσαι ας φορανε οι αντρες ροζ μπλουζιτσες ! Το πιο αισχρο ειναι που βλεπω καποιους να φορανε και ροζ παπουτσια δηλαδη συγνωμη αυτοι τωρα τι ειναι ??? Δεν ειναι λούλιδες????? Αν κανω παλι λαθος πειτε μου μα παπουτσια ροζ!!!!!???? Click για ανάπτυξη... Βασικά, κατά την δική μου άποψη, ροζ παπούτσια(και δεν αναφέρομαι αποκλειστικά σε άντρες) είναι τραγική έλλειψη γούστου... Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: ....Ωραια μετα απο πολυ συζητηση και αφου το εχουμε αρκουντως κουρασει....ας καταληξουμε τουλαχιστον στο ροζ μπλουζακι...,φουτερακι...πουλοβερακι ισως()ακομη και σε lovely ροζ παντοφλακια για μεσα στο σπιτι ή homewear ???O.K.???τα ρζ παπουτσια ας τα απορριψουμε ως συμβολο θηλυκοτητας Click για ανάπτυξη... Ροζ παντοφλάκια???? Να πω την αλήθεια, αυτό με χαλάει λίγο... Σκέφτομαι τον πολλά βαρύ άντρα να φωνάζει "Γυναίκα, πανούφλες!!" και την βλέπω να έρχεται με ένα ροζ έκτρωμα στα χέρια και τρομάζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 01:05 Η rosa azul: #236 01-03-11 01:05 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Βασικά, κατά την δική μου άποψη, ροζ παπούτσια(και δεν αναφέρομαι αποκλειστικά σε άντρες) είναι τραγική έλλειψη γούστου... Ροζ παντοφλάκια???? Να πω την αλήθεια, αυτό με χαλάει λίγο... Σκέφτομαι τον πολλά βαρύ άντρα να φωνάζει "Γυναίκα, πανούφλες!!" και την βλέπω να έρχεται με ένα ροζ έκτρωμα στα χέρια και τρομάζω... Click για ανάπτυξη... Τι λες που ειναι τραγικη ελλειψη γουστου.....ελα να δεις τις μπαλαρινες και τα loafers μου που τα χω χρυσοπληρωσει και να μην αναφερθω σε φιρμες και πεσμου μετα....θα θελεις να τα φορεσεις και συ Οσο για τα ροζ ανδρικα παντοφλακια ...καταρχην μπορεινα ειναι καρω ροζ λιλα...(tres chic) ! ή ροζ καφε au lait ή ροζ bleu (classic)!!!!!!!!!!!fantastic!!!!!!!!!!!!and very sexy!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 01:22 Ο tsarachaf: #237 01-03-11 01:22 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Τι λες που ειναι τραγικη ελλειψη γουστου.....ελα να δεις τις μπαλαρινες και τα loafers μου που τα χω χρυσοπληρωσει και να μην αναφερθω σε φιρμες και πεσμου μετα....θα θελεις να τα φορεσεις και συ Οσο για τα ροζ ανδρικα παντοφλακια ...καταρχην μπορεινα ειναι καρω ροζ λιλα...(tres chic) ! ή ροζ καφε au lait ή ροζ bleu (classic)!!!!!!!!!!!fantastic!!!!!!!!!!!!and very sexy!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Για να εξηγηθούμε... Δεν έχω κανένα πρόβλημα με όποιον θέλει να φορέσει ροζ... Είναι και θέμα χαρακτήρα μετά από ένα σημείο(εννοείται πως δεν μιλάω περί σεξουαλικότητας)... Άλλα επειδή το απεχθάνομαι πραγματικά σαν χρώμα, για να μου αρέσει ένα ντύσιμο που περιέχει ρόζ, πρέπει να είναι πραγματικά εξαιρετικό... Αλλιώς θα μου κάθεται άσχημα...(Άσχετα με το τι μπορεί να πω. αν ρωτήσουν την γνώμη μου) Υγ. Αν πιστεύεις οτι κατάλαβα έστω και λίγο της αποχρώσεις που ανέφερες, πλανάσαι πλάνην οικτρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 01:56 Η venividivici: #238 01-03-11 01:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 09:22 Η Isiliel έγραψε: #239 01-03-11 09:22 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ροζ παντοφλάκια???? Να πω την αλήθεια, αυτό με χαλάει λίγο... Σκέφτομαι τον πολλά βαρύ άντρα να φωνάζει "Γυναίκα, πανούφλες!!" και την βλέπω να έρχεται με ένα ροζ έκτρωμα στα χέρια και τρομάζω... Click για ανάπτυξη... Όλη η εικόνα σου είναι λάθος κύριος. Δεν θυμάμαι να έχω δει άνδρα να ζητάει τις παντόφλες του πάντως. Ζητούν ένα σωρό πράγματα, (νερό, φαγητό, τασάκι, κάλτσες, κτλ), αλλά παντόφλες δεν μου έτυχε ποτέ κανείς. ) Ήθελα να 'ξερα από που την κονομήσουμε αυτή την εικόνα ως στερεότυπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 09:48 Ο tsarachaf: #240 01-03-11 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Όλη η εικόνα σου είναι λάθος κύριος. Δεν θυμάμαι να έχω δει άνδρα να ζητάει τις παντόφλες του πάντως. Ζητούν ένα σωρό πράγματα, (νερό, φαγητό, τασάκι, κάλτσες, κτλ), αλλά παντόφλες δεν μου έτυχε ποτέ κανείς. ) Ήθελα να 'ξερα από που την κονομήσουμε αυτή την εικόνα ως στερεότυπο. Click για ανάπτυξη... Καλή ερώτηση... Να σου πω την αλήθεια σ' αυτό δεν μπορώ να βοηθήσω καθόλου... Ίσως να είναι τελείως φτιαχτό, ίσως και να προέρχεται κι από την εποχή της Τουρκοκρατίας και πολλά ακόμα ίσως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hecticism _pathfinder_ Kate1914 Paragontas7000 camil Μαυρίκιος touvlo Scandal ghоul AggelikiGr rafaela11 Memetchi Μήτσος10 charmander American Economist taketrance giannhs2001 kalhkardia johnsala linuxman mixaelaaa kost28 fourkaki Intruder123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σωστος. Αλλα τελος παντων να πουμε δε βαριεσαι ας φορανε οι αντρες ροζ μπλουζιτσες ! Το πιο αισχρο ειναι που βλεπω καποιους να φορανε και ροζ παπουτσια δηλαδη συγνωμη αυτοι τωρα τι ειναι ??? Δεν ειναι λούλιδες????? Αν κανω παλι λαθος πειτε μου μα παπουτσια ροζ!!!!!???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:08 Η rosa azul: #234 28-02-11 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Irodis: Σωστος. Αλλα τελος παντων να πουμε δε βαριεσαι ας φορανε οι αντρες ροζ μπλουζιτσες ! Το πιο αισχρο ειναι που βλεπω καποιους να φορανε και ροζ παπουτσια δηλαδη συγνωμη αυτοι τωρα τι ειναι ??? Δεν ειναι λούλιδες????? Αν κανω παλι λαθος πειτε μου μα παπουτσια ροζ!!!!!???? Click για ανάπτυξη... ....Ωραια μετα απο πολυ συζητηση και αφου το εχουμε αρκουντως κουρασει....ας καταληξουμε τουλαχιστον στο ροζ μπλουζακι...,φουτερακι...πουλοβερακι ισως()ακομη και σε lovely ροζ παντοφλακια για μεσα στο σπιτι ή homewear ???O.K.???τα ρζ παπουτσια ας τα απορριψουμε ως συμβολο θηλυκοτητας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 00:40 Ο tsarachaf: #235 01-03-11 00:40 Αρχική Δημοσίευση από Irodis: Σωστος. Αλλα τελος παντων να πουμε δε βαριεσαι ας φορανε οι αντρες ροζ μπλουζιτσες ! Το πιο αισχρο ειναι που βλεπω καποιους να φορανε και ροζ παπουτσια δηλαδη συγνωμη αυτοι τωρα τι ειναι ??? Δεν ειναι λούλιδες????? Αν κανω παλι λαθος πειτε μου μα παπουτσια ροζ!!!!!???? Click για ανάπτυξη... Βασικά, κατά την δική μου άποψη, ροζ παπούτσια(και δεν αναφέρομαι αποκλειστικά σε άντρες) είναι τραγική έλλειψη γούστου... Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: ....Ωραια μετα απο πολυ συζητηση και αφου το εχουμε αρκουντως κουρασει....ας καταληξουμε τουλαχιστον στο ροζ μπλουζακι...,φουτερακι...πουλοβερακι ισως()ακομη και σε lovely ροζ παντοφλακια για μεσα στο σπιτι ή homewear ???O.K.???τα ρζ παπουτσια ας τα απορριψουμε ως συμβολο θηλυκοτητας Click για ανάπτυξη... Ροζ παντοφλάκια???? Να πω την αλήθεια, αυτό με χαλάει λίγο... Σκέφτομαι τον πολλά βαρύ άντρα να φωνάζει "Γυναίκα, πανούφλες!!" και την βλέπω να έρχεται με ένα ροζ έκτρωμα στα χέρια και τρομάζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 01:05 Η rosa azul: #236 01-03-11 01:05 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Βασικά, κατά την δική μου άποψη, ροζ παπούτσια(και δεν αναφέρομαι αποκλειστικά σε άντρες) είναι τραγική έλλειψη γούστου... Ροζ παντοφλάκια???? Να πω την αλήθεια, αυτό με χαλάει λίγο... Σκέφτομαι τον πολλά βαρύ άντρα να φωνάζει "Γυναίκα, πανούφλες!!" και την βλέπω να έρχεται με ένα ροζ έκτρωμα στα χέρια και τρομάζω... Click για ανάπτυξη... Τι λες που ειναι τραγικη ελλειψη γουστου.....ελα να δεις τις μπαλαρινες και τα loafers μου που τα χω χρυσοπληρωσει και να μην αναφερθω σε φιρμες και πεσμου μετα....θα θελεις να τα φορεσεις και συ Οσο για τα ροζ ανδρικα παντοφλακια ...καταρχην μπορεινα ειναι καρω ροζ λιλα...(tres chic) ! ή ροζ καφε au lait ή ροζ bleu (classic)!!!!!!!!!!!fantastic!!!!!!!!!!!!and very sexy!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 01:22 Ο tsarachaf: #237 01-03-11 01:22 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Τι λες που ειναι τραγικη ελλειψη γουστου.....ελα να δεις τις μπαλαρινες και τα loafers μου που τα χω χρυσοπληρωσει και να μην αναφερθω σε φιρμες και πεσμου μετα....θα θελεις να τα φορεσεις και συ Οσο για τα ροζ ανδρικα παντοφλακια ...καταρχην μπορεινα ειναι καρω ροζ λιλα...(tres chic) ! ή ροζ καφε au lait ή ροζ bleu (classic)!!!!!!!!!!!fantastic!!!!!!!!!!!!and very sexy!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Για να εξηγηθούμε... Δεν έχω κανένα πρόβλημα με όποιον θέλει να φορέσει ροζ... Είναι και θέμα χαρακτήρα μετά από ένα σημείο(εννοείται πως δεν μιλάω περί σεξουαλικότητας)... Άλλα επειδή το απεχθάνομαι πραγματικά σαν χρώμα, για να μου αρέσει ένα ντύσιμο που περιέχει ρόζ, πρέπει να είναι πραγματικά εξαιρετικό... Αλλιώς θα μου κάθεται άσχημα...(Άσχετα με το τι μπορεί να πω. αν ρωτήσουν την γνώμη μου) Υγ. Αν πιστεύεις οτι κατάλαβα έστω και λίγο της αποχρώσεις που ανέφερες, πλανάσαι πλάνην οικτρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 01:56 Η venividivici: #238 01-03-11 01:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 09:22 Η Isiliel έγραψε: #239 01-03-11 09:22 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ροζ παντοφλάκια???? Να πω την αλήθεια, αυτό με χαλάει λίγο... Σκέφτομαι τον πολλά βαρύ άντρα να φωνάζει "Γυναίκα, πανούφλες!!" και την βλέπω να έρχεται με ένα ροζ έκτρωμα στα χέρια και τρομάζω... Click για ανάπτυξη... Όλη η εικόνα σου είναι λάθος κύριος. Δεν θυμάμαι να έχω δει άνδρα να ζητάει τις παντόφλες του πάντως. Ζητούν ένα σωρό πράγματα, (νερό, φαγητό, τασάκι, κάλτσες, κτλ), αλλά παντόφλες δεν μου έτυχε ποτέ κανείς. ) Ήθελα να 'ξερα από που την κονομήσουμε αυτή την εικόνα ως στερεότυπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 09:48 Ο tsarachaf: #240 01-03-11 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Όλη η εικόνα σου είναι λάθος κύριος. Δεν θυμάμαι να έχω δει άνδρα να ζητάει τις παντόφλες του πάντως. Ζητούν ένα σωρό πράγματα, (νερό, φαγητό, τασάκι, κάλτσες, κτλ), αλλά παντόφλες δεν μου έτυχε ποτέ κανείς. ) Ήθελα να 'ξερα από που την κονομήσουμε αυτή την εικόνα ως στερεότυπο. Click για ανάπτυξη... Καλή ερώτηση... Να σου πω την αλήθεια σ' αυτό δεν μπορώ να βοηθήσω καθόλου... Ίσως να είναι τελείως φτιαχτό, ίσως και να προέρχεται κι από την εποχή της Τουρκοκρατίας και πολλά ακόμα ίσως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hecticism _pathfinder_ Kate1914 Paragontas7000 camil Μαυρίκιος touvlo Scandal ghоul AggelikiGr rafaela11 Memetchi Μήτσος10 charmander American Economist taketrance giannhs2001 kalhkardia johnsala linuxman mixaelaaa kost28 fourkaki Intruder123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Irodis: Σωστος. Αλλα τελος παντων να πουμε δε βαριεσαι ας φορανε οι αντρες ροζ μπλουζιτσες ! Το πιο αισχρο ειναι που βλεπω καποιους να φορανε και ροζ παπουτσια δηλαδη συγνωμη αυτοι τωρα τι ειναι ??? Δεν ειναι λούλιδες????? Αν κανω παλι λαθος πειτε μου μα παπουτσια ροζ!!!!!???? Click για ανάπτυξη... ....Ωραια μετα απο πολυ συζητηση και αφου το εχουμε αρκουντως κουρασει....ας καταληξουμε τουλαχιστον στο ροζ μπλουζακι...,φουτερακι...πουλοβερακι ισως()ακομη και σε lovely ροζ παντοφλακια για μεσα στο σπιτι ή homewear ???O.K.???τα ρζ παπουτσια ας τα απορριψουμε ως συμβολο θηλυκοτητας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 00:40 Ο tsarachaf: #235 01-03-11 00:40 Αρχική Δημοσίευση από Irodis: Σωστος. Αλλα τελος παντων να πουμε δε βαριεσαι ας φορανε οι αντρες ροζ μπλουζιτσες ! Το πιο αισχρο ειναι που βλεπω καποιους να φορανε και ροζ παπουτσια δηλαδη συγνωμη αυτοι τωρα τι ειναι ??? Δεν ειναι λούλιδες????? Αν κανω παλι λαθος πειτε μου μα παπουτσια ροζ!!!!!???? Click για ανάπτυξη... Βασικά, κατά την δική μου άποψη, ροζ παπούτσια(και δεν αναφέρομαι αποκλειστικά σε άντρες) είναι τραγική έλλειψη γούστου... Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: ....Ωραια μετα απο πολυ συζητηση και αφου το εχουμε αρκουντως κουρασει....ας καταληξουμε τουλαχιστον στο ροζ μπλουζακι...,φουτερακι...πουλοβερακι ισως()ακομη και σε lovely ροζ παντοφλακια για μεσα στο σπιτι ή homewear ???O.K.???τα ρζ παπουτσια ας τα απορριψουμε ως συμβολο θηλυκοτητας Click για ανάπτυξη... Ροζ παντοφλάκια???? Να πω την αλήθεια, αυτό με χαλάει λίγο... Σκέφτομαι τον πολλά βαρύ άντρα να φωνάζει "Γυναίκα, πανούφλες!!" και την βλέπω να έρχεται με ένα ροζ έκτρωμα στα χέρια και τρομάζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 01:05 Η rosa azul: #236 01-03-11 01:05 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Βασικά, κατά την δική μου άποψη, ροζ παπούτσια(και δεν αναφέρομαι αποκλειστικά σε άντρες) είναι τραγική έλλειψη γούστου... Ροζ παντοφλάκια???? Να πω την αλήθεια, αυτό με χαλάει λίγο... Σκέφτομαι τον πολλά βαρύ άντρα να φωνάζει "Γυναίκα, πανούφλες!!" και την βλέπω να έρχεται με ένα ροζ έκτρωμα στα χέρια και τρομάζω... Click για ανάπτυξη... Τι λες που ειναι τραγικη ελλειψη γουστου.....ελα να δεις τις μπαλαρινες και τα loafers μου που τα χω χρυσοπληρωσει και να μην αναφερθω σε φιρμες και πεσμου μετα....θα θελεις να τα φορεσεις και συ Οσο για τα ροζ ανδρικα παντοφλακια ...καταρχην μπορεινα ειναι καρω ροζ λιλα...(tres chic) ! ή ροζ καφε au lait ή ροζ bleu (classic)!!!!!!!!!!!fantastic!!!!!!!!!!!!and very sexy!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 01:22 Ο tsarachaf: #237 01-03-11 01:22 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Τι λες που ειναι τραγικη ελλειψη γουστου.....ελα να δεις τις μπαλαρινες και τα loafers μου που τα χω χρυσοπληρωσει και να μην αναφερθω σε φιρμες και πεσμου μετα....θα θελεις να τα φορεσεις και συ Οσο για τα ροζ ανδρικα παντοφλακια ...καταρχην μπορεινα ειναι καρω ροζ λιλα...(tres chic) ! ή ροζ καφε au lait ή ροζ bleu (classic)!!!!!!!!!!!fantastic!!!!!!!!!!!!and very sexy!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Για να εξηγηθούμε... Δεν έχω κανένα πρόβλημα με όποιον θέλει να φορέσει ροζ... Είναι και θέμα χαρακτήρα μετά από ένα σημείο(εννοείται πως δεν μιλάω περί σεξουαλικότητας)... Άλλα επειδή το απεχθάνομαι πραγματικά σαν χρώμα, για να μου αρέσει ένα ντύσιμο που περιέχει ρόζ, πρέπει να είναι πραγματικά εξαιρετικό... Αλλιώς θα μου κάθεται άσχημα...(Άσχετα με το τι μπορεί να πω. αν ρωτήσουν την γνώμη μου) Υγ. Αν πιστεύεις οτι κατάλαβα έστω και λίγο της αποχρώσεις που ανέφερες, πλανάσαι πλάνην οικτρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 01:56 Η venividivici: #238 01-03-11 01:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 09:22 Η Isiliel έγραψε: #239 01-03-11 09:22 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ροζ παντοφλάκια???? Να πω την αλήθεια, αυτό με χαλάει λίγο... Σκέφτομαι τον πολλά βαρύ άντρα να φωνάζει "Γυναίκα, πανούφλες!!" και την βλέπω να έρχεται με ένα ροζ έκτρωμα στα χέρια και τρομάζω... Click για ανάπτυξη... Όλη η εικόνα σου είναι λάθος κύριος. Δεν θυμάμαι να έχω δει άνδρα να ζητάει τις παντόφλες του πάντως. Ζητούν ένα σωρό πράγματα, (νερό, φαγητό, τασάκι, κάλτσες, κτλ), αλλά παντόφλες δεν μου έτυχε ποτέ κανείς. ) Ήθελα να 'ξερα από που την κονομήσουμε αυτή την εικόνα ως στερεότυπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 09:48 Ο tsarachaf: #240 01-03-11 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Όλη η εικόνα σου είναι λάθος κύριος. Δεν θυμάμαι να έχω δει άνδρα να ζητάει τις παντόφλες του πάντως. Ζητούν ένα σωρό πράγματα, (νερό, φαγητό, τασάκι, κάλτσες, κτλ), αλλά παντόφλες δεν μου έτυχε ποτέ κανείς. ) Ήθελα να 'ξερα από που την κονομήσουμε αυτή την εικόνα ως στερεότυπο. Click για ανάπτυξη... Καλή ερώτηση... Να σου πω την αλήθεια σ' αυτό δεν μπορώ να βοηθήσω καθόλου... Ίσως να είναι τελείως φτιαχτό, ίσως και να προέρχεται κι από την εποχή της Τουρκοκρατίας και πολλά ακόμα ίσως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hecticism _pathfinder_ Kate1914 Paragontas7000 camil Μαυρίκιος touvlo Scandal ghоul AggelikiGr rafaela11 Memetchi Μήτσος10 charmander American Economist taketrance giannhs2001 kalhkardia johnsala linuxman mixaelaaa kost28 fourkaki Intruder123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Irodis: Σωστος. Αλλα τελος παντων να πουμε δε βαριεσαι ας φορανε οι αντρες ροζ μπλουζιτσες ! Το πιο αισχρο ειναι που βλεπω καποιους να φορανε και ροζ παπουτσια δηλαδη συγνωμη αυτοι τωρα τι ειναι ??? Δεν ειναι λούλιδες????? Αν κανω παλι λαθος πειτε μου μα παπουτσια ροζ!!!!!???? Click για ανάπτυξη... Βασικά, κατά την δική μου άποψη, ροζ παπούτσια(και δεν αναφέρομαι αποκλειστικά σε άντρες) είναι τραγική έλλειψη γούστου... Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: ....Ωραια μετα απο πολυ συζητηση και αφου το εχουμε αρκουντως κουρασει....ας καταληξουμε τουλαχιστον στο ροζ μπλουζακι...,φουτερακι...πουλοβερακι ισως()ακομη και σε lovely ροζ παντοφλακια για μεσα στο σπιτι ή homewear ???O.K.???τα ρζ παπουτσια ας τα απορριψουμε ως συμβολο θηλυκοτητας Click για ανάπτυξη... Ροζ παντοφλάκια???? Να πω την αλήθεια, αυτό με χαλάει λίγο... Σκέφτομαι τον πολλά βαρύ άντρα να φωνάζει "Γυναίκα, πανούφλες!!" και την βλέπω να έρχεται με ένα ροζ έκτρωμα στα χέρια και τρομάζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 01:05 Η rosa azul: #236 01-03-11 01:05 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Βασικά, κατά την δική μου άποψη, ροζ παπούτσια(και δεν αναφέρομαι αποκλειστικά σε άντρες) είναι τραγική έλλειψη γούστου... Ροζ παντοφλάκια???? Να πω την αλήθεια, αυτό με χαλάει λίγο... Σκέφτομαι τον πολλά βαρύ άντρα να φωνάζει "Γυναίκα, πανούφλες!!" και την βλέπω να έρχεται με ένα ροζ έκτρωμα στα χέρια και τρομάζω... Click για ανάπτυξη... Τι λες που ειναι τραγικη ελλειψη γουστου.....ελα να δεις τις μπαλαρινες και τα loafers μου που τα χω χρυσοπληρωσει και να μην αναφερθω σε φιρμες και πεσμου μετα....θα θελεις να τα φορεσεις και συ Οσο για τα ροζ ανδρικα παντοφλακια ...καταρχην μπορεινα ειναι καρω ροζ λιλα...(tres chic) ! ή ροζ καφε au lait ή ροζ bleu (classic)!!!!!!!!!!!fantastic!!!!!!!!!!!!and very sexy!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 01:22 Ο tsarachaf: #237 01-03-11 01:22 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Τι λες που ειναι τραγικη ελλειψη γουστου.....ελα να δεις τις μπαλαρινες και τα loafers μου που τα χω χρυσοπληρωσει και να μην αναφερθω σε φιρμες και πεσμου μετα....θα θελεις να τα φορεσεις και συ Οσο για τα ροζ ανδρικα παντοφλακια ...καταρχην μπορεινα ειναι καρω ροζ λιλα...(tres chic) ! ή ροζ καφε au lait ή ροζ bleu (classic)!!!!!!!!!!!fantastic!!!!!!!!!!!!and very sexy!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Για να εξηγηθούμε... Δεν έχω κανένα πρόβλημα με όποιον θέλει να φορέσει ροζ... Είναι και θέμα χαρακτήρα μετά από ένα σημείο(εννοείται πως δεν μιλάω περί σεξουαλικότητας)... Άλλα επειδή το απεχθάνομαι πραγματικά σαν χρώμα, για να μου αρέσει ένα ντύσιμο που περιέχει ρόζ, πρέπει να είναι πραγματικά εξαιρετικό... Αλλιώς θα μου κάθεται άσχημα...(Άσχετα με το τι μπορεί να πω. αν ρωτήσουν την γνώμη μου) Υγ. Αν πιστεύεις οτι κατάλαβα έστω και λίγο της αποχρώσεις που ανέφερες, πλανάσαι πλάνην οικτρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 01:56 Η venividivici: #238 01-03-11 01:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 09:22 Η Isiliel έγραψε: #239 01-03-11 09:22 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ροζ παντοφλάκια???? Να πω την αλήθεια, αυτό με χαλάει λίγο... Σκέφτομαι τον πολλά βαρύ άντρα να φωνάζει "Γυναίκα, πανούφλες!!" και την βλέπω να έρχεται με ένα ροζ έκτρωμα στα χέρια και τρομάζω... Click για ανάπτυξη... Όλη η εικόνα σου είναι λάθος κύριος. Δεν θυμάμαι να έχω δει άνδρα να ζητάει τις παντόφλες του πάντως. Ζητούν ένα σωρό πράγματα, (νερό, φαγητό, τασάκι, κάλτσες, κτλ), αλλά παντόφλες δεν μου έτυχε ποτέ κανείς. ) Ήθελα να 'ξερα από που την κονομήσουμε αυτή την εικόνα ως στερεότυπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 09:48 Ο tsarachaf: #240 01-03-11 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Όλη η εικόνα σου είναι λάθος κύριος. Δεν θυμάμαι να έχω δει άνδρα να ζητάει τις παντόφλες του πάντως. Ζητούν ένα σωρό πράγματα, (νερό, φαγητό, τασάκι, κάλτσες, κτλ), αλλά παντόφλες δεν μου έτυχε ποτέ κανείς. ) Ήθελα να 'ξερα από που την κονομήσουμε αυτή την εικόνα ως στερεότυπο. Click για ανάπτυξη... Καλή ερώτηση... Να σου πω την αλήθεια σ' αυτό δεν μπορώ να βοηθήσω καθόλου... Ίσως να είναι τελείως φτιαχτό, ίσως και να προέρχεται κι από την εποχή της Τουρκοκρατίας και πολλά ακόμα ίσως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hecticism _pathfinder_ Kate1914 Paragontas7000 camil Μαυρίκιος touvlo Scandal ghоul AggelikiGr rafaela11 Memetchi Μήτσος10 charmander American Economist taketrance giannhs2001 kalhkardia johnsala linuxman mixaelaaa kost28 fourkaki Intruder123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Βασικά, κατά την δική μου άποψη, ροζ παπούτσια(και δεν αναφέρομαι αποκλειστικά σε άντρες) είναι τραγική έλλειψη γούστου... Ροζ παντοφλάκια???? Να πω την αλήθεια, αυτό με χαλάει λίγο... Σκέφτομαι τον πολλά βαρύ άντρα να φωνάζει "Γυναίκα, πανούφλες!!" και την βλέπω να έρχεται με ένα ροζ έκτρωμα στα χέρια και τρομάζω... Click για ανάπτυξη... Τι λες που ειναι τραγικη ελλειψη γουστου.....ελα να δεις τις μπαλαρινες και τα loafers μου που τα χω χρυσοπληρωσει και να μην αναφερθω σε φιρμες και πεσμου μετα....θα θελεις να τα φορεσεις και συ Οσο για τα ροζ ανδρικα παντοφλακια ...καταρχην μπορεινα ειναι καρω ροζ λιλα...(tres chic) ! ή ροζ καφε au lait ή ροζ bleu (classic)!!!!!!!!!!!fantastic!!!!!!!!!!!!and very sexy!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 01:22 Ο tsarachaf: #237 01-03-11 01:22 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Τι λες που ειναι τραγικη ελλειψη γουστου.....ελα να δεις τις μπαλαρινες και τα loafers μου που τα χω χρυσοπληρωσει και να μην αναφερθω σε φιρμες και πεσμου μετα....θα θελεις να τα φορεσεις και συ Οσο για τα ροζ ανδρικα παντοφλακια ...καταρχην μπορεινα ειναι καρω ροζ λιλα...(tres chic) ! ή ροζ καφε au lait ή ροζ bleu (classic)!!!!!!!!!!!fantastic!!!!!!!!!!!!and very sexy!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Για να εξηγηθούμε... Δεν έχω κανένα πρόβλημα με όποιον θέλει να φορέσει ροζ... Είναι και θέμα χαρακτήρα μετά από ένα σημείο(εννοείται πως δεν μιλάω περί σεξουαλικότητας)... Άλλα επειδή το απεχθάνομαι πραγματικά σαν χρώμα, για να μου αρέσει ένα ντύσιμο που περιέχει ρόζ, πρέπει να είναι πραγματικά εξαιρετικό... Αλλιώς θα μου κάθεται άσχημα...(Άσχετα με το τι μπορεί να πω. αν ρωτήσουν την γνώμη μου) Υγ. Αν πιστεύεις οτι κατάλαβα έστω και λίγο της αποχρώσεις που ανέφερες, πλανάσαι πλάνην οικτρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 01:56 Η venividivici: #238 01-03-11 01:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 09:22 Η Isiliel έγραψε: #239 01-03-11 09:22 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ροζ παντοφλάκια???? Να πω την αλήθεια, αυτό με χαλάει λίγο... Σκέφτομαι τον πολλά βαρύ άντρα να φωνάζει "Γυναίκα, πανούφλες!!" και την βλέπω να έρχεται με ένα ροζ έκτρωμα στα χέρια και τρομάζω... Click για ανάπτυξη... Όλη η εικόνα σου είναι λάθος κύριος. Δεν θυμάμαι να έχω δει άνδρα να ζητάει τις παντόφλες του πάντως. Ζητούν ένα σωρό πράγματα, (νερό, φαγητό, τασάκι, κάλτσες, κτλ), αλλά παντόφλες δεν μου έτυχε ποτέ κανείς. ) Ήθελα να 'ξερα από που την κονομήσουμε αυτή την εικόνα ως στερεότυπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 09:48 Ο tsarachaf: #240 01-03-11 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Όλη η εικόνα σου είναι λάθος κύριος. Δεν θυμάμαι να έχω δει άνδρα να ζητάει τις παντόφλες του πάντως. Ζητούν ένα σωρό πράγματα, (νερό, φαγητό, τασάκι, κάλτσες, κτλ), αλλά παντόφλες δεν μου έτυχε ποτέ κανείς. ) Ήθελα να 'ξερα από που την κονομήσουμε αυτή την εικόνα ως στερεότυπο. Click για ανάπτυξη... Καλή ερώτηση... Να σου πω την αλήθεια σ' αυτό δεν μπορώ να βοηθήσω καθόλου... Ίσως να είναι τελείως φτιαχτό, ίσως και να προέρχεται κι από την εποχή της Τουρκοκρατίας και πολλά ακόμα ίσως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hecticism _pathfinder_ Kate1914 Paragontas7000 camil Μαυρίκιος touvlo Scandal ghоul AggelikiGr rafaela11 Memetchi Μήτσος10 charmander American Economist taketrance giannhs2001 kalhkardia johnsala linuxman mixaelaaa kost28 fourkaki Intruder123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Τι λες που ειναι τραγικη ελλειψη γουστου.....ελα να δεις τις μπαλαρινες και τα loafers μου που τα χω χρυσοπληρωσει και να μην αναφερθω σε φιρμες και πεσμου μετα....θα θελεις να τα φορεσεις και συ Οσο για τα ροζ ανδρικα παντοφλακια ...καταρχην μπορεινα ειναι καρω ροζ λιλα...(tres chic) ! ή ροζ καφε au lait ή ροζ bleu (classic)!!!!!!!!!!!fantastic!!!!!!!!!!!!and very sexy!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Για να εξηγηθούμε... Δεν έχω κανένα πρόβλημα με όποιον θέλει να φορέσει ροζ... Είναι και θέμα χαρακτήρα μετά από ένα σημείο(εννοείται πως δεν μιλάω περί σεξουαλικότητας)... Άλλα επειδή το απεχθάνομαι πραγματικά σαν χρώμα, για να μου αρέσει ένα ντύσιμο που περιέχει ρόζ, πρέπει να είναι πραγματικά εξαιρετικό... Αλλιώς θα μου κάθεται άσχημα...(Άσχετα με το τι μπορεί να πω. αν ρωτήσουν την γνώμη μου) Υγ. Αν πιστεύεις οτι κατάλαβα έστω και λίγο της αποχρώσεις που ανέφερες, πλανάσαι πλάνην οικτρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 01:56 Η venividivici: #238 01-03-11 01:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 09:22 Η Isiliel έγραψε: #239 01-03-11 09:22 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ροζ παντοφλάκια???? Να πω την αλήθεια, αυτό με χαλάει λίγο... Σκέφτομαι τον πολλά βαρύ άντρα να φωνάζει "Γυναίκα, πανούφλες!!" και την βλέπω να έρχεται με ένα ροζ έκτρωμα στα χέρια και τρομάζω... Click για ανάπτυξη... Όλη η εικόνα σου είναι λάθος κύριος. Δεν θυμάμαι να έχω δει άνδρα να ζητάει τις παντόφλες του πάντως. Ζητούν ένα σωρό πράγματα, (νερό, φαγητό, τασάκι, κάλτσες, κτλ), αλλά παντόφλες δεν μου έτυχε ποτέ κανείς. ) Ήθελα να 'ξερα από που την κονομήσουμε αυτή την εικόνα ως στερεότυπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 09:48 Ο tsarachaf: #240 01-03-11 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Όλη η εικόνα σου είναι λάθος κύριος. Δεν θυμάμαι να έχω δει άνδρα να ζητάει τις παντόφλες του πάντως. Ζητούν ένα σωρό πράγματα, (νερό, φαγητό, τασάκι, κάλτσες, κτλ), αλλά παντόφλες δεν μου έτυχε ποτέ κανείς. ) Ήθελα να 'ξερα από που την κονομήσουμε αυτή την εικόνα ως στερεότυπο. Click για ανάπτυξη... Καλή ερώτηση... Να σου πω την αλήθεια σ' αυτό δεν μπορώ να βοηθήσω καθόλου... Ίσως να είναι τελείως φτιαχτό, ίσως και να προέρχεται κι από την εποχή της Τουρκοκρατίας και πολλά ακόμα ίσως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hecticism _pathfinder_ Kate1914 Paragontas7000 camil Μαυρίκιος touvlo Scandal ghоul AggelikiGr rafaela11 Memetchi Μήτσος10 charmander American Economist taketrance giannhs2001 kalhkardia johnsala linuxman mixaelaaa kost28 fourkaki Intruder123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 09:22 Η Isiliel έγραψε: #239 01-03-11 09:22 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ροζ παντοφλάκια???? Να πω την αλήθεια, αυτό με χαλάει λίγο... Σκέφτομαι τον πολλά βαρύ άντρα να φωνάζει "Γυναίκα, πανούφλες!!" και την βλέπω να έρχεται με ένα ροζ έκτρωμα στα χέρια και τρομάζω... Click για ανάπτυξη... Όλη η εικόνα σου είναι λάθος κύριος. Δεν θυμάμαι να έχω δει άνδρα να ζητάει τις παντόφλες του πάντως. Ζητούν ένα σωρό πράγματα, (νερό, φαγητό, τασάκι, κάλτσες, κτλ), αλλά παντόφλες δεν μου έτυχε ποτέ κανείς. ) Ήθελα να 'ξερα από που την κονομήσουμε αυτή την εικόνα ως στερεότυπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 09:48 Ο tsarachaf: #240 01-03-11 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Όλη η εικόνα σου είναι λάθος κύριος. Δεν θυμάμαι να έχω δει άνδρα να ζητάει τις παντόφλες του πάντως. Ζητούν ένα σωρό πράγματα, (νερό, φαγητό, τασάκι, κάλτσες, κτλ), αλλά παντόφλες δεν μου έτυχε ποτέ κανείς. ) Ήθελα να 'ξερα από που την κονομήσουμε αυτή την εικόνα ως στερεότυπο. Click για ανάπτυξη... Καλή ερώτηση... Να σου πω την αλήθεια σ' αυτό δεν μπορώ να βοηθήσω καθόλου... Ίσως να είναι τελείως φτιαχτό, ίσως και να προέρχεται κι από την εποχή της Τουρκοκρατίας και πολλά ακόμα ίσως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ροζ παντοφλάκια???? Να πω την αλήθεια, αυτό με χαλάει λίγο... Σκέφτομαι τον πολλά βαρύ άντρα να φωνάζει "Γυναίκα, πανούφλες!!" και την βλέπω να έρχεται με ένα ροζ έκτρωμα στα χέρια και τρομάζω... Click για ανάπτυξη... Όλη η εικόνα σου είναι λάθος κύριος. Δεν θυμάμαι να έχω δει άνδρα να ζητάει τις παντόφλες του πάντως. Ζητούν ένα σωρό πράγματα, (νερό, φαγητό, τασάκι, κάλτσες, κτλ), αλλά παντόφλες δεν μου έτυχε ποτέ κανείς. ) Ήθελα να 'ξερα από που την κονομήσουμε αυτή την εικόνα ως στερεότυπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 09:48 Ο tsarachaf: #240 01-03-11 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Όλη η εικόνα σου είναι λάθος κύριος. Δεν θυμάμαι να έχω δει άνδρα να ζητάει τις παντόφλες του πάντως. Ζητούν ένα σωρό πράγματα, (νερό, φαγητό, τασάκι, κάλτσες, κτλ), αλλά παντόφλες δεν μου έτυχε ποτέ κανείς. ) Ήθελα να 'ξερα από που την κονομήσουμε αυτή την εικόνα ως στερεότυπο. Click για ανάπτυξη... Καλή ερώτηση... Να σου πω την αλήθεια σ' αυτό δεν μπορώ να βοηθήσω καθόλου... Ίσως να είναι τελείως φτιαχτό, ίσως και να προέρχεται κι από την εποχή της Τουρκοκρατίας και πολλά ακόμα ίσως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Όλη η εικόνα σου είναι λάθος κύριος. Δεν θυμάμαι να έχω δει άνδρα να ζητάει τις παντόφλες του πάντως. Ζητούν ένα σωρό πράγματα, (νερό, φαγητό, τασάκι, κάλτσες, κτλ), αλλά παντόφλες δεν μου έτυχε ποτέ κανείς. ) Ήθελα να 'ξερα από που την κονομήσουμε αυτή την εικόνα ως στερεότυπο. Click για ανάπτυξη... Καλή ερώτηση... Να σου πω την αλήθεια σ' αυτό δεν μπορώ να βοηθήσω καθόλου... Ίσως να είναι τελείως φτιαχτό, ίσως και να προέρχεται κι από την εποχή της Τουρκοκρατίας και πολλά ακόμα ίσως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.