Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
]ifrit[
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
weak and powerless
Διάσημο μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Ποσο μιαζουμε ρε συ...Αρχική Δημοσίευση από ]ifrit[:Εγώ ντύνομαι σύμφωνα με τα γούστα μου, και μπορεί να συμπέσουν με τη μόδα (και καλά...) Όλη η μπουγάδα μου είναι μαύρη (εκτός από τα jeans μου). Αποκλείεται να φορέσω πχ ροζ (επειδή ειναι στη μόδα) Ίλεος
]ifrit[
Περιβόητο μέλος

Porcelain
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από ]ifrit[:Τα μαύρα ρούχα είναι διαχρονικά. Κι ας με λένε μοναχό, επαινίτη, χήρο κλπ...![]()
φυσικα τα μαυρα ειναι διαχρονικα γιαυτο και ειναι παντα στη μοδα, οπως και το navy blue
Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Porcelain:Το ιώδες είναι το νέο μαύρο..
Ποιό είναι το ιώδες????
gademis
Τιμώμενο Μέλος

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

αγοράζω ότι μου αρέσει και μου πηγαίνει, μπορεί να εχω κάποια ρούχα της μόδας αλλά μου άρεσαν και τα πήρα όχι επειδή έιναι της μόδας.
Οι τσιγγάνικες φούστες ας πούμε δεν μου αρέσουν καθόλου γιατί να τις αγοράσω??
δεν έχω τρέλλα με τα ρούχα οπότε....
Kaimaktsalan
Εκκολαπτόμενο μέλος

nikita13
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Kaimaktsalan:Αμα μου αρεσει το στυλ της μοδας το ακολουθω, αλλιως φοραω τα δικα μου![]()
Ποτέ δεν ήμουν Fashion victim αν και τα ρούχα είναι μια από τις αδυναμίες μου!!Απλώς πάντοτε προσαρμόζω τα διάφορα κομμάτια στο δικό μου στυλ.
Γιατί όπως και να έχει αν και το ντύσιμο σαφώς δεν κάνει τον άνθρωπο αλλά είναι στοιχείο της προσωπικότητας του.Δηλαδή εννοώ ότι κάποιος που ακολουθά τυφλά την μόδα για μένα δεν έχει προσωπικότητα και χάνεται στο σύνολο σε αντίθεση με άλλους που βάζουν την προσωπική τους πινελια στο ντύσιμο..

stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

mania
Επιφανές μέλος

manouela
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fanouria
Εκκολαπτόμενο μέλος

φοράω για πολύ καιρό ή για χρόνια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_daemon_
Πολύ δραστήριο μέλος

Έχω εντελώς δική μου άποψη από styling μαλλιών, καθημερινό ντύσιμο, μέχρι ....επίσημο ένδυμα!
.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.