touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.985 μηνύματα.

24-03-24

20:24
ναι, προσπαθούμε να μπούμε σε άρρωστα μυαλά. Μα κάπως εξηγούν αυτοί τις πράξεις τους. Για τα δικά τους άρρωστα μυαλά, είναι νορμάλ αυτά. Είναι σωστό πχ γιαυτούς να σκοτώσεις άπιστους και μάλιστα τώρα που ο μηνας είναι ιερός....Και ειναι και ακρως εντυπωσιακο να προσπαθουμε να δικιολογησουμε ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.Τρομακτικο θα ελεγα..εκτος απο κατι αλλο.Μπιπ.
Άσε μη σου λέω κι άλλα τρελλά, γιατί θα τα ...πάρεις. Είναι άλλη <φιλοσοφία> (μην πω κάτι άλλο)

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
ναι, βρε, συμφωνώ μαζί σου. Όπως είπα και παραπάνω, προσπαθώ να καταλάβω τα άρρωστα μυαλάΑς δολοφονήσουμε 150 αμάχους που απλώς πάνε να δούνε μια παράσταση... Ζήτω η θρησκεία της ειρήνης, εις το ονομα του Αλλάχ του πολυεύσπλαχνου, του ελεήμονα, του φιλανθρώπου... Οκ. Εστω οτι έπαιξε η ρωσία βρώμικο παιχνίδι, που το κανει συχνά αυτο, τι φταίει ο φουκαρίαρης ο 50χρονος πατέρας με την οικογένεια του που σφαγίαστηκαν; Στο κάτω κάτω, να πήγαιναν στο κρεμλίνο να κανουν τρομοκρατικη επίθεση,
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.926 μηνύματα.

24-03-24

21:27
Νομίζω ότι άδικα γίνεται τόση φασαρία για το τίποτα παιδιά, είναι ξεκάθαρο ότι είναι ακόμη μια τρομοκρατική επίθεση στα εδάφη της Ευρώπης από το ISIS. Το θέμα είναι ότι πρέπει να εφαρμοστούν αυστηρά μέτρα και κλείσιμο των συνόρων καθώς κινδυνεύουμε όλοι και όλες ανα πάσα στιγμή. Δεν αξίζει να ζούμε με φόβο ώστε να είμαστε οι φιλάνθρωποι που δίνουν ευκαιρίες στον κάθε παράνομο μετανάστη, το λέω αυτό καθώς όλοι αυτοί κάπως μπαίνουν μέσα στην Ευρώπη και πολύ πιθανόν να έχουν μπει και στην Ελλάδα. Ελπίζω αυτό το περιστατικό να ήταν το τελευταίο ολεθριο που λαμβάνει χώρα στην Δύση / Ευρώπη.
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.455 μηνύματα.

24-03-24

21:55
Οι Ρώσοι σίγουρα θα είχαν συμφέρον απο αυτό διότι θα τους εξασφάλιζε την αφορμή να κλιμακώσουν τις επιθέσεις τους. Οπότε δεν θα μου έκανε ουδεμία εντύπωση εαν ήταν όλο στημένο.
Κρίμα όπως και να έχει για τις ψυχές που χάθηκαν.
Κρίμα όπως και να έχει για τις ψυχές που χάθηκαν.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.

25-03-24

09:21
Ειδατε καμαρια μου τι ωραια που ειναι;
Φακ δεμ.
Στο μεταξυ δεν μπορουμε να μην αναφερπουμε και το εξης.Οτι φαινεται πως αλλαζει ο ΙΣΙΣ που εχει μεινει..και αντι για αποστολες αυτοκτονιες κανουν πληρωμενα συμβολαια.
Καλο;
Φακ δεμ.
Στο μεταξυ δεν μπορουμε να μην αναφερπουμε και το εξης.Οτι φαινεται πως αλλαζει ο ΙΣΙΣ που εχει μεινει..και αντι για αποστολες αυτοκτονιες κανουν πληρωμενα συμβολαια.
Καλο;
![]()
Μακελειό στη Μόσχα: Προφυλακιστέοι οι 4 φερόμενοι ως δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης - Με μαυρισμένα μάτια στο δικαστήριο
Οι τέσσερις συλληφθέντες που κατηγορούνται ότι διέπραξαν την τρομοκρατική επίθεση της Παρασκευής στην αίθουσα συναυλιών Crocus City Hall, στα περίχωρα τηςwww.enikos.gr
08:11, Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024
διεθνή
![]()
Οι τέσσερις συλληφθέντες που κατηγορούνται ότι διέπραξαν την τρομοκρατική επίθεση της Παρασκευής στην αίθουσα συναυλιών Crocus City Hall, στα περίχωρα της Μόσχας, κατά την οποία σκοτώθηκαν 137 άνθρωποι, κρίθηκαν προφυλακιστέοι για δύο μήνες από δικαστήριο της ρωσικής πρωτεύουσας.
Το δικαστήριο τους έκρινε προφυλακιστέους έως τις 22 Μαΐου, εν αναμονή της δίκης τους, η έναρξη της οποίας δεν έχει ακόμη οριστεί. Ως εκ τούτου, η προφυλάκισή τους ενδέχεται να παραταθεί. Οι τέσσερις κατηγορούμενοι για «τρομοκρατία» αντιμετωπίζουν ποινή ισόβιας κάθειρξης.
Συνολικά, οι ρωσικές αρχές ανακοίνωσαν 11 συλλήψεις υπόπτων σε σχέση με την επίθεση, συμπεριλαμβανομένων των τεσσάρων φερόμενων ως δραστών.
Στις εικόνες από το δικαστήριο διακρίνονται τρεις εκ των φερόμενων δραστών να οδηγούνται με χειροπέδες στον ειδικό θάλαμο για τους κατηγορουμένους. Ο τέταρτος μεταφέρθηκε σε ειδική καρέκλα, χωρίς να μπορεί να ανοίξει τα μάτια του.
Δύο κατηγορούμενοι φέρονται να παραδέχθηκαν την ενοχή τους: ο Νταλερζόν Μιρζόεφ και ο Σαϊντακράμι Μουρονταλί Ρατσαμπαλιζόντα. Σύμφωνα με το BBC, απευθύνθηκαν στο δικαστήριο στα τατζικικά με τη βοήθεια διερμηνέα. Οι άλλοι δύο ονομάζονται Σαμσιντίν Φαριντουνί και Μουχαμαντσομπίρ Φαϊζόφ.
Οι ρωσικές αρχές έχουν πει ότι οι κατηγορούμενοι είναι «ξένοι υπήκοοι», χωρίς να αναφέρουν την εθνικότητά τους. Το Τατζικιστάν είναι πρώην σοβιετική δημοκρατία στην Κεντρική Ασία, όπου το Ισλάμ είναι η κυρίαρχη θρησκεία.
Το πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti μετέδωσε ότι ένας εκ των κατηγορουμένων εργαζόταν παλαιότερα σε κομμωτήριο στην πόλη Ιβάνοβο, βορειοανατολικά της Μόσχας. Ένας άλλος είναι πατέρας ενός νηπίου μόλις οκτώ μηνών, υπάλληλος σε εργοστάσιο στην πόλη Πολντόσκ, στην περιφέρεια της ρωσικής πρωτεύουσας.
Την ευθύνη για την τρομοκρατική επίθεση ανέλαβε η τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος.
Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν ισχυρίστηκε, χωρίς να παρουσιάσει αποδεικτικά στοιχεία, ότι κάποιοι στην Ουκρανία είχαν κάνει προετοιμασίες για να βοηθήσουν τους τρομοκράτες να περάσουν τα ρωσικά σύνορα. Το Κίεβο έχει αρνηθεί οποιαδήποτε εμπλοκή στην επίθεση.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

25-03-24

14:18
Φοβάμαι πως θα έχει πρόβλημα ο Aussie Cossack. Μπέρδεψε τα μεμο και του'βαλαν χέρι απ'την πρεσβεία να το σβήσει! :smt005:

juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

25-03-24

17:28

Μακρόν: Οι ισλαμιστές που αιματοκύλησαν τη Μόσχα προσπάθησαν να χτυπήσουν και τη Γαλλία
Ηταν μέρος ισλαμιστικής ομάδας που βρισκόταν πίσω από τις αποτυχημένες απόπειρες στη Γαλλία τους τελευταίους μήνες.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.

25-03-24

18:58
Μπραβο τους!
![]()
Επίθεση στην Μόσχα: Δύο 15χρονοι τιμήθηκαν για τον ηρωισμό τους - Πώς έσωσαν δεκάδες ανθρώπους από το μακελειό
Δύο έφηβοι που βοήθησαν δεκάδες ανθρώπους να διαφύγουν από την αίθουσα συναυλιών, η οποία βρέθηκε στο στόχαστρο μιας τρομοκρατικής επίθεσης με τουλάχιστον 137www.enikos.gr
Φώτο: Reuters![]()
Δύο έφηβοι που βοήθησαν δεκάδες ανθρώπους να διαφύγουν από την αίθουσα συναυλιών, η οποία βρέθηκε στο στόχαστρο μιας τρομοκρατικής επίθεσης με τουλάχιστον 137 νεκρούς κοντά στη Μόσχα, τιμήθηκαν σήμερα από το σχολείο τους.
Ο Ισλάμ Καλίλοφ και ο Αρτιόμ Ντονσκόφ, ηλικίας 15 ετών, συμμαθητές, έλαβαν ως επιβράβευση του ηρωισμού τους φορητούς υπολογιστές, μεταδίδουν ρωσικά ΜΜΕ.
Καθώς εργάζονταν στα βεστιάρια του Crocus City Hall, επέδειξαν παραδειγματική ψυχραιμία, συνοδεύοντας προς την έξοδο ομάδες θεατών.
Σε πλάνα που καταγράφηκαν με τη βοήθεια κινητού τηλεφώνου διακρίνεται ο Ισλάμ Καλίλοφ να τρέχει στην αντίθετη κατεύθυνση από μια σειρά δεκάδων πανικόβλητων ανθρώπων. «Όλοι από εκεί!», φωνάζει επανειλημμένα.
![]()
Ο Ισμαήλ Χαλίλοφ δηλώνει ότι δεν θεωρεί τν εαυτό του ήρωα
«Για να πούμε την αλήθεια, φοβήθηκα πάρα πολύ», δήλωσε στο ρωσικό ραδιοφωνικό δίκτυο BFM, προσθέτοντας πως επιβεβαίωσε πως κανείς δεν είχε μείνει πίσω προτού φύγει κι ο ίδιος από τον τόπο της τραγωδίας.
«Μας είχαν δείξει πού να στέλνουμε τον κόσμο σε περίπτωση κάποιου συμβάντος. Γνώριζα που να τους οδηγήσω για να είναι ασφαλείς», εξήγησε ο ίδιος. Ο συμμαθητής του Αρτιόμ Ντονσκόφ συνόδευσε μια άλλη ομάδα ανθρώπων που αναζητούσε έξοδο διαφυγής από το εσωτερικό του κτιρίου, το οποίο είχε ήδη πιάσει φωτιά.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

25-03-24

19:39
Πάντως ο Πούτιν ήταν πολύ προσεκτικός και δεν ανέφερε ως υπεύθυνη την Ουκρανία. Ανέφερε πως οι τρομοκράτες διεύφευγαν προς την Ουκρανία. Όλοι όμως ξέρουμε πως έφευγαν προς την Λευκορωσία. Άλλωστε μουσουλμάνοι πολύ δύσκολα θα έμπαιναν στην Ουκρανία και μάλιστα σε περίοδο πολέμου. Θα ήταν καθαρή αυτοκτονία. Πολύ πιο εύκολα θα γλύτωναν στην αφύλακτη Λευκορωσία.Οι Ρώσοι σίγουρα θα είχαν συμφέρον απο αυτό διότι θα τους εξασφάλιζε την αφορμή να κλιμακώσουν τις επιθέσεις τους. Οπότε δεν θα μου έκανε ουδεμία εντύπωση εαν ήταν όλο στημένο.
Κρίμα όπως και να έχει για τις ψυχές που χάθηκαν.
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

25-03-24

20:59
To αν ήταν ISIS ή Ουκρανία ή και οι δυο πίσω από την επίθεση δεν έχει ουσιαστική σημασία. Επίσημα και η Ουκρανία και οι μεγάλες χώρες του ΟΗΕ καταδίκασαν την επίθεση. To Ισλαμικό κράτος τι έκανε;
Όταν καταστρέφεις μια γειτονική χώρα κάποιοι πολίτες της πιθανόν να αντιδράσουν χωρίς την επίσημη έγκριση του κράτους. Αυτό τι σημαίνει ότι η Ρωσία αποκτά το ηθικό δικαίωμα για εκδίκηση; Λες και κέρδισε τίποτα η Ουκρανία από την επίθεση.
Όταν καταστρέφεις μια γειτονική χώρα κάποιοι πολίτες της πιθανόν να αντιδράσουν χωρίς την επίσημη έγκριση του κράτους. Αυτό τι σημαίνει ότι η Ρωσία αποκτά το ηθικό δικαίωμα για εκδίκηση; Λες και κέρδισε τίποτα η Ουκρανία από την επίθεση.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.

25-03-24

21:02
Η αληθεια ειναι οτι η Ουκρανια οχι μονο δεν κερδισε κατι..αλλα κινδυνευει περισσοτερο.To αν ήταν ISIS ή Ουκρανία ή και οι δυο πίσω από την επίθεση δεν έχει ουσιαστική σημασία. Επίσημα και η Ουκρανία και οι μεγάλες χώρες του ΟΗΕ καταδίκασαν την επίθεση. To Ισλαμικό κράτος τι έκανε;
Όταν καταστρέφεις μια γειτονική χώρα κάποιοι πολίτες της πιθανόν να αντιδράσουν χωρίς την επίσημη έγκριση του κράτους. Αυτό τι σημαίνει ότι η Ρωσία αποκτά το ηθικό δικαίωμα για εκδίκηση; Λες και κέρδισε τίποτα η Ουκρανία από την επίθεση.
Στο μεταξυ τωρα βλεπω στην ΕΡΤ οτι η Ρωσια παραδεχεται οτι ΗΤΑΝ Ο ΙΣΙΣ.
Ειναι οφθαλμοφανεστατο.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

26-03-24

08:24

Νέες απειλές από το ISIS: «Να περιμένετε σφαγή πολύ σύντομα» | in.gr
Οι τέσσερις ύποπτοι εμφανίστηκαν σε ρωσικό δικαστήριο την Κυριακή με σοβαρά τραύματα
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.586 μηνύματα.

26-03-24

14:52
Ιδού και η απειλή των ISIS. "Σε όλους τους βάρβαρους ρώσους και του πούτιν" ... "θα σφαγιαστείτε εσείς και οι γυναίκες και τα παιδιά σας.. Πολύ σύντομα, με την θέληση του αλλάχ."
Αυτή είναι η θρησκεία της ειρήνης; Για αυτές τις αντιλήψεις ανοίγομυε σύνορα πόρτες και σχολεία;
Δεν ξερω τι αλλο πρέπει να συμβέι ωστε να ληφθούν σοβαρά μέτρα. Ετσι όπως το βλέπω, μας έρχεται ενα τετοιο και μας. Αντιθέτως με τους ρώσους, τους δράστες θα τους δώσουμε και χαρτιά και θα τους φιλήσουμε τα χέρια...
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

26-03-24

14:55
Ξεχνάς πως ο Πούτιν χρησιμοποιεί τους μουσουλμάνους για να σκοτώνουν χριστιανούς Ουκρανούς. Το όνομα Καντιροφ σου λέει τίποτα;View attachment 131046
Αντιθέτως με τους ρώσους, τους δράστες θα τους δώσουμε και χαρτιά και θα τους φιλήσουμε τα χέρια...
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.590 μηνύματα.

26-03-24

14:58
Σαν να το βλέπω, αν ποτέ -ο μη γένοιτο- γίνει κάτι τέτοιο στη χώρα μας, πρώτιστο μέλημα των αριστεροπροοδευτικών θα είναι να αποκαλούν φασίστες όποιους μιλάνε για το Ισλάμ και να ζητάνε συγγνώμη με δάκρυα στα μάτια από τους λάθρο που μπορεί να θιχτούν.Δεν ξερω τι αλλο πρέπει να συμβέι ωστε να ληφθούν σοβαρά μέτρα. Ετσι όπως το βλέπω, μας έρχεται ενα τετοιο και μας. Αντιθέτως με τους ρώσους, τους δράστες θα τους δώσουμε και χαρτιά και θα τους φιλήσουμε τα χέρια...
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

26-03-24

15:00
Πιστεύω πως ο Πούτιν θα έχει το μεγαλύτερο πρόβλημα από οποιαδήποτε άλλη χώρα στον κόσμο από τον ΙSIS.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.586 μηνύματα.

26-03-24

15:01
Δεν καταλαβαίνω που κολλάει ο πρόεδρος της Τσετσενίας που είναι κράτος που ανύηκει στην ρωσσία, αρα λογικό να είναι σύμμαχοι, με την τρομοκρατική επίθεση απο φανατικούς μουσουλμάνους εξτρεμιστές στη Μόσχα και την υπόλοιπη ευρώπη... Πάντως ούτε οι ουκρανοί είναι φιλειρηνικοί με τις σφαγές που έριχναν κοαι αυτοί στο ντονμπας και ντονετσκ στους φιλορωσσους. Αλλα σε εναν πολεμο και οι δυο πλευρές ειναι ηττημένοι, και η ρωσοι υποφέρουν και οι ουκρανοί, ο πουτιν και ο ζελενσκι μια χαρα τη βγαζουν
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

26-03-24

15:07
Έχασες φαίνεται πολλά επεισόδια. Ξέρεις για ποιον λόγο ο Πούτιν τελείωσε τον Πριγκοζίν;Δεν καταλαβαίνω που κολλάει ο πρόεδρος της Τσετσενίας που είναι κράτος που ανύηκει στην ρωσσία, αρα λογικό να είναι σύμμαχοι, με την τρομοκρατική επίθεση απο φανατικούς μουσουλμάνους εξτρεμιστές στη Μόσχα και την υπόλοιπη ευρώπη... Πάντως ούτε οι ουκρανοί είναι φιλειρηνικοί με τις σφαγές που έριχναν κοαι αυτοί στο ντονμπας και ντονετσκ στους φιλορωσσους. Αλλα σε εναν πολεμο και οι δυο πλευρές ειναι ηττημένοι, και η ρωσοι υποφέρουν και οι ουκρανοί, ο πουτιν και ο ζελενσκι μια χαρα τη βγαζουν
Ο Πριγκοζίν λοιπόν μαρτύρησε πως έκανε προξυ γουορ για την Ρωσία και έπαιρνε διαταγές να σκοτώνει δικά του άτομα για να φαίνεται πως σκοτώνονται περισσότεροι Ρώσοι.
Με άλλα λόγια τα εγκλήματα είναι σχεδόν αποκλειστικά από την πλευρά των Ρώσων.
...
Τώρα γιατί η Ίσις είναι ενάντια της Ρωσίας; Λίγα μαθήματα ιστορίας το ξεκαθαρίζουν...
Ένα ρωσικό αεροπλάνο ανατινάχθηκε πάνω από την έρημο Σινά της Αιγύπτου το 2015 με 224 επιβαίνοντες, οι περισσότεροι από τους οποίους ήταν Ρώσοι πολίτες. Την επίθεση, τότε, ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος, το οποίο δημοσίευσε αργότερα μια φωτογραφία του εκρηκτικού μηχανισμού.
Το 2017, μια βομβιστική επίθεση στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης που στοίχισε τη ζωή σε 15 άτομα συνδέθηκε, επίσης, με ριζοσπαστικούς ισλαμιστές.
Σημειώνεται πως μαχητές πολεμούν τις ρωσικές δυνάμεις στην περιοχή του Βόρειου Καυκάσου, εδώ και δεκαετίες.
Μεγάλος αριθμός τους συνέρρευσε στη Συρία για να ενταχθεί στο ISIS όταν σχηματίστηκε η οργάνωση πριν από 10 χρόνια. Όπως λένε ειδικοί, ορισμένοι μαχητές που δρουν στον ρωσικό Βόρειο Καύκασο έχουν δηλώσει πίστη στο ISIS.
Αλλά η συγκεκριμένη οργάνωση που ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στη Μόσχα, το ISIS-K, είναι η θυγατρική του Ισλαμικού Κράτους στο Χορασάν – ένας παλιός όρος για μια περιοχή που περιλαμβάνει τμήματα του Ιράν, του Τουρκμενιστάν και του Αφγανιστάν.
Σύμφωνα με ειδικούς, η Ρωσία έχει βρεθεί «στο στόχαστρο» του ISIS-K, το οποίο επικρίνει συχνά τον πρόεδρο Πούτιν. Κατηγορεί το Κρεμλίνο για φρικαλεότητες κατά των μουσουλμάνων σε στρατιωτικές εκστρατείες στην Τσετσενία και τη Συρία, καθώς και για την εισβολή στο Αφγανιστάν κατά τη σοβιετική εποχή.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.586 μηνύματα.

26-03-24

15:10
Tο τέλος του πριγκόζιν το γνωρίζω, έχω δει και βίντεο ρώσσων στρατιωτών να πυροβολούν λιποτακτες ρώσσους. Με τίποτα δεν υποστηρίζω ούτε Ρωσσία ούτε Ουκρανία..
Οσο για την Ισις, δεν ειναι αποκλειστικα απεναντι των ρωσσων, είναι κυριολεκτικά απέναντι στους πάντες.
Οσο για την Ισις, δεν ειναι αποκλειστικα απεναντι των ρωσσων, είναι κυριολεκτικά απέναντι στους πάντες.
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.985 μηνύματα.

26-03-24

16:53
ναι ναι ευτυχώς το είδα και γω και χάρηκα. Λέω, επιτέλους. Αλλά εξακολουθεί να λέει, πως είχε υποστήριξη της Ουκρανίας. Σημασία έχει πως το δέχτηκε. Το άλλο καταρρίπτεταιΗ αληθεια ειναι οτι η Ουκρανια οχι μονο δεν κερδισε κατι..αλλα κινδυνευει περισσοτερο.
Στο μεταξυ τωρα βλεπω στην ΕΡΤ οτι η Ρωσια παραδεχεται οτι ΗΤΑΝ Ο ΙΣΙΣ.
Ειναι οφθαλμοφανεστατο.
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.792 μηνύματα.

26-03-24

20:09
@Πουπουλίνα δες και αυτό:
www.in.gr
Δεν ξέρω τι να πιστέψω πλέον με όσα λέγονται. Αν και εντάξει, εδώ φαίνεται για ποιο λόγο το λένε.

«Βρέθηκαν διακριτικά στον οπλισμό των τρομοκρατών που παραπέμπουν στην Ουκρανία» | in.gr
Ρωσικά μέσα υπαινίσσονται πως ο οπλισμός των τρομοκρατών προήλθε από την LSR ή «Λεγεώνα Ελευθερία στη Ρωσία», ομάδας που έκανε επιδρομές μέχρι πρόσφατα στα σύνορα Ουκρανίας-Ρωσίας.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 81 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- χημεια4λαιφ
- epote
- Esperos1
- American Economist
- Kate1914
- giannhs2001
- Paragontas7000
- back2967
- touvlo
- Scandal
- charmander
- taketrance
- fmarulezkd
- johnsala
- Ωρορα
- hirasawayui
- naturale
- Wonderkid
- Memetchi
- rafaela11
- Annie
- Maraki4you
- Mitsaras23
- Libertus
- Antonia Alexandra
- Fernando_A
- AggelikiGr
- Ryuzaki
- camil
- Hased Babis
- Unboxholics
- jj!
- Totreno
- thenutritionist
- ROM32
- xristarac
- chester20080
- suaimhneas
- AK-92
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.