Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10,119 μηνύματα.
26-09-24
18:36
Νέα τάση στο TikTok: Μαθητές ανεβαίνουν στα θρανία και ουρλιάζουν εν ώρα μαθήματος | Alfavita
<< Τις εικόνες καταγράφουν συμμαθητές τους με τα κινητά τους τηλέφωνα και τις ανεβάζουν στο τικ-τοκ.
Οι μαθητές αψηφώντας τις οδηγίες για τα κινητά στην τάξη, προκαλούν άλλου μαθητές μέσω TikTok σε νέο “Challenge”
Σε βίντεο που παρουσίασε ο ΣΚΑΪ, μαθητής - και ενώ γίνεται μάθημα - ανεβαίνει στην καρέκλα και στο θρανίο και αρχίζει να φωνάζει. Οι υπόλοιποι μαθητές αρχίζουν να γελούν. Το ίδιο φαινόμενο συμβαίνει και σε άλλα σχολεία με μαθητές να ανεβαίνουν στις καρέκλες και να ουρλιάζουν εν ώρα μαθήματος.
Πρόκειται για ένα challenge ουσιαστικά που «τρέχει» στο TikTok με μαθητές σχολείων να προκαλούν άλλους μαθητές σχολείων. Τις εικόνες καταγράφουν μαθητές με τα κινητά τους τηλέφωνα.>>
--- Οι μαθητές άρχισαν επανάσταση; Αν λοιπόν πολλοί μαθητές εμφανίζουν το κινητό τους, πόσες αποβολές τη μέρα θα επιβάλει ένα σχολείο; Γρήγορα το θέμα θα ξεχαστεί.
--- Υ.Γ. Αλήθεια, τι γίνεται στα Πανεπιστήμια;
<< Τις εικόνες καταγράφουν συμμαθητές τους με τα κινητά τους τηλέφωνα και τις ανεβάζουν στο τικ-τοκ.
Οι μαθητές αψηφώντας τις οδηγίες για τα κινητά στην τάξη, προκαλούν άλλου μαθητές μέσω TikTok σε νέο “Challenge”
Σε βίντεο που παρουσίασε ο ΣΚΑΪ, μαθητής - και ενώ γίνεται μάθημα - ανεβαίνει στην καρέκλα και στο θρανίο και αρχίζει να φωνάζει. Οι υπόλοιποι μαθητές αρχίζουν να γελούν. Το ίδιο φαινόμενο συμβαίνει και σε άλλα σχολεία με μαθητές να ανεβαίνουν στις καρέκλες και να ουρλιάζουν εν ώρα μαθήματος.
Πρόκειται για ένα challenge ουσιαστικά που «τρέχει» στο TikTok με μαθητές σχολείων να προκαλούν άλλους μαθητές σχολείων. Τις εικόνες καταγράφουν μαθητές με τα κινητά τους τηλέφωνα.>>
--- Οι μαθητές άρχισαν επανάσταση; Αν λοιπόν πολλοί μαθητές εμφανίζουν το κινητό τους, πόσες αποβολές τη μέρα θα επιβάλει ένα σχολείο; Γρήγορα το θέμα θα ξεχαστεί.
--- Υ.Γ. Αλήθεια, τι γίνεται στα Πανεπιστήμια;
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12,782 μηνύματα.
26-09-24
18:43
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι λες. Η θέση μου είναι ότι ο γονιός αφού δεν μπορεί να βρίσκεται στην αίθουσα διδασκαλίας δεν μπορείς ως κράτος να τον συλλαμβάνεις για παραμέλησης εποπτείας. Την εποπτεία στην σχολική αίθουσα την έχει ο εκπαιδευτικός. Δηλαδή σε μια εκδρομή αν πιούνε τα παιδιά την ευθύνη θα την έχει ο γονιός ή ο συνοδός εκπαιδευτικός;Ακυρος οπως παντα.Τους γονεις στις αλλες περιτωσεις δεν τους συλλαμβανουν επειδη τα περιστατικα ειναι ΕΚΤΟΣ σχολειου.Που το βρηκες αυτο;
Για ζητήματα εκτός σχολείου σωστά την ευθύνη την έχει ο γονιός.
Το έχω πει στο παρελθόν. Στις αίθουσες πρέπει να υπάρχουν κάμερες και να καταγράφονται τα πάντα. Κάποιοι διαφωνούσαν. Κατά τα άλλα το σχολείο πρέπει να έχει όλα τα μέσα για να κάνει το μαθητή να πειθαρχήσει. Αν αυτό το παιδί λόγω της συμπεριφοράς του έμενε στην ίδια τάξη στο δημοτικό και στην Α Γυμνασίου τώρα θα ήταν αρνάκι.
nearos
Διακεκριμένο μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 6,700 μηνύματα.
26-09-24
18:46
Nαι... αυτό το τρισάθλιο και σιχαμερό "trend".Νέα τάση στο TikTok: Μαθητές ανεβαίνουν στα θρανία και ουρλιάζουν εν ώρα μαθήματος | Alfavita
Aπορείς με την νοημοσύνη της νέας γενιάς. Πόσο πρόθυμοι είναι να ξεφτυλίσουν τον εαυτό τους για λίγη τηλεθέαση;
Αυτές τις ανοησίες κάνουνε και μετά παραπονιούνται οτι "δε δίδασκε καλά η καθηγήτρια" οταν τους έβαζε 15 (το πολύ) τετράμηνο.
Επιτόπου μονοήμερη αποβολή για κάθε είδους τέτοιου περιστατικού και ενημέρωση των γονέων. Ιδανικά και έλεγχος των τσαντών (η έστω όπως στις ΗΠΑ, να έχουν ενα κιβωτιάκι και να τοποθετούν τα κινητά εκεί στην έναρξη του κάθε μαθήματος).
όσες χρειάζεται. Και εκθετικά. Πρώτα μονοήμερη, δεύτερη φορά διήμερη, τριήμερη κ.ο.κ.--- Οι μαθητές άρχισαν επανάσταση; Αν λοιπόν πολλοί μαθητές εμφανίζουν το κινητό τους, πόσες αποβολές τη μέρα θα επιβάλει ένα σχολείο; Γρήγορα το θέμα θα ξεχαστεί.
Καμία ανοχή στα κινητά στη τάξη, Δεν ειναι επανάσταση, είναι αυθάδεια, επίδειξη ελλειπής παιδείας, και κίνδυνος προς τους άλλους συμμαθητές τους. Να μη ξεχαστεί το θέμα. Σκληρότερα μέτρα χρειαζόμαστε.
ilias90
Διάσημο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 3,159 μηνύματα.
26-09-24
19:00
Όταν πήγαινα δημοτικό σηκωνόμασταν προσοχή όταν έμπαινε ο διευθυντής. Αυτά τα πράγματα σας φαίνονταν πρωτόγονα, προοδευτικούληδες. Λουστείτε τώρα την ελευθεριότητά σας και τα αγρίμια που δημιουργήσατε. Είστε υπεύθυνοι για την κοινωνική και ηθική παρακμή του τόπου.
Επίσης, για τους γονείς: Μία φορά στο δημοτικό είχα πάρει Α στην ορθογραφία, ενώ είχα κάνει τέσσερα λάθη ξέρω' γω. Η μάνα μου πήγε και έπιασε την καθηγήτρια και της ζήτησε τον λόγο που με έβαλε Α ενώ είχα κάνει τόσα λάθη. Έτσι πρέπει να μεγαλώνεις τα παιδιά σου.
Επίσης, για τους γονείς: Μία φορά στο δημοτικό είχα πάρει Α στην ορθογραφία, ενώ είχα κάνει τέσσερα λάθη ξέρω' γω. Η μάνα μου πήγε και έπιασε την καθηγήτρια και της ζήτησε τον λόγο που με έβαλε Α ενώ είχα κάνει τόσα λάθη. Έτσι πρέπει να μεγαλώνεις τα παιδιά σου.
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6,677 μηνύματα.
26-09-24
19:02
και εγώ το πρόλαβα στο Δημοτικό οριακάΌταν πήγαινα δημοτικό σηκωνόμασταν προσοχή όταν έμπαινε ο διευθυντής.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 30,840 μηνύματα.
26-09-24
19:50
Πραγματικα εξαιρετικοι οι Διαδραστικοι πινακες..επρεπε να γινει αυτο..αλλα ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ...πρεπει να φτιαχτουν και τα σχολεια,αιθουσες κλπ
Ποσες φορες εχουμε δει αυτο το εργο; Καποιαο στιγμοι δεν θα ειμαστε τυχεροι.Καποιο παιδι θα την παθει.
Μην μιλησουμε για σεισμο.
Στο μεταξυ παρακαλω..δειτε τις φωτο..και απολαυστε υπευθυνα..τις δηλωσεις οτι δεν υπαρχει στατικος κινδυνος.Κια ξερω τι λεω.Υπαρχιε διαβρωση στους τοιχους..διαβρωση στις κολωνες..σκουριασμενα σιδερα κλπ.
Δηλαδη μαλλον θεωρουν οατι για να υπαρχει στατικος κινδυνος πρεπει πρωτα να πεσει το κτιριο,Ναι..λογικο μου ακουγεται.
Ποσες φορες εχουμε δει αυτο το εργο; Καποιαο στιγμοι δεν θα ειμαστε τυχεροι.Καποιο παιδι θα την παθει.
Μην μιλησουμε για σεισμο.
Στο μεταξυ παρακαλω..δειτε τις φωτο..και απολαυστε υπευθυνα..τις δηλωσεις οτι δεν υπαρχει στατικος κινδυνος.Κια ξερω τι λεω.Υπαρχιε διαβρωση στους τοιχους..διαβρωση στις κολωνες..σκουριασμενα σιδερα κλπ.
Δηλαδη μαλλον θεωρουν οατι για να υπαρχει στατικος κινδυνος πρεπει πρωτα να πεσει το κτιριο,Ναι..λογικο μου ακουγεται.
Θεσσαλονίκη: Σοβάδες έπεσαν σε τάξη εν ώρα μαθήματος - Δεν υπήρξε τραυματισμός - ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ
Παραλίγο να τεθεί σε κίνδυνο η σωματική ακεραιότητα μαθητών και καθηγητών σε σχολική μονάδα στη Θεσσαλονίκη.www.enikos.gr
19:34, Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2024
Παραλίγο να τεθεί σε κίνδυνο η σωματική ακεραιότητα μαθητών και καθηγητών σε σχολική μονάδα στη Θεσσαλονίκη.
Θεσσαλονίκη: Σοβαρό εργατικό ατύχημα – Ανήλικος ακρωτηριάστηκε στα δάχτυλα – ΦΩΤΟ
Σύμφωνα με τo voria.gr, κατά τη διάρκεια του μαθήματος στο συγκρότημα του 3ου Γυμνασίου και Λυκείου Θεσσαλονίκης, σοβάδες έπεσαν από το ταβάνι με αποτέλεσμα μαθητές και καθηγητές να θορυβηθούν και να βγουν εκτός της αίθουσας, ευτυχώς χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός. Το περιστατικό καταγράφηκε σε τάξη της Α’ Λυκείου με τους μαθητές να μην συνεχίζουν τα μαθήματα για το υπόλοιπο της ημέρας και τις εικόνες από την αίθουσα να είναι απαράδεκτες για ένα σχολείο εν έτει 2024.
Ζητούν προσεισμικό έλεγχο
Όπως καταγγέλλει σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Γονέων και Κηδεμόνων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, «από τύχη, και καθώς απουσίαζαν κάποιοι, δεν κάθονταν στα συγκεκριμένα θρανία μαθητές». Οι γονείς σημειώνουν πως το καλοκαίρι ο δήμος πραγματοποίησε εργασίες διαχωρισμού των αιθουσών με γυψοσανίδες, προκειμένου το σχολικό συγκρότημα να φιλοξενήσει περίπου 50 μαθητές από το Διαπολιτισμικό Λύκειο Θεσσαλονίκης, οι οποίοι αυτή τη στιγμή φοιτούν σε λυόμενο επί της Εθνικής Αμύνης. «Λεφτά για γυψοσανίδες είχαν, κατά τα άλλα…» σχολιάζουν δηκτικά, ζητώντας να γίνει δευτεροβάθμιος προσεισμικός έλεγχος στο συγκρότημα.
Δείτε φωτογραφίες από τo voria.gr
Σε σχετική επικοινωνία που είχε η Voria, η αντιδήμαρχος Παιδείας, Έφη Θεοδωράκη ανέφερε ότι έχει ενημερωθεί η αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων και αύριο, Παρασκευή, θα μεταβούν συνεργεία του δήμου, προκειμένου να επισκευάσουν τη ζημιά. «Αύριο στην τάξη εκείνη δεν θα κάνουν μάθημα τα παιδιά. Έχουμε παλιά σχολεία στον δήμο. Είναι εξαιρετικά λυπηρό να συμβαίνουν όλα αυτά, βέβαια δυστυχώς οι πόροι που έρχονται από το κράτος είναι ελάχιστοι ώστε να έχουμε τα σχολεία που θέλουμε για τα παιδιά» είπε και συμπλήρωσε: «Σίγουρα είναι κάτι που μας στενοχωρεί ιδιαίτερα. Είναι ένα σχολείο που σε γενικές γραμμές έχει πολύ καλές εγκαταστάσεις, σε σχέση με άλλα που είναι πολύ χειρότερα. Έχουμε έναν πολύ μεγάλο αριθμό σχολείων και η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, ο Πειραιάς, μεγάλες πόλεις που έχουν κατοικηθεί από πάρα πολύ παλιά στο κέντρο τους, δυστυχώς έχουν γερασμένα κτήρια».
«Δεν υπάρχει στατικός κίνδυνος»
Αναφορικά με τον δευτεροβάθμιο έλεγχο που ζητούν οι γονείς, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Πρόδρομος Νικηφορίδης, δήλωσε στη Voria πως «το ότι έπεσε ένα κομμάτι επιχρίσματος δεν σημαίνει ότι υπάρχει στατικός κίνδυνος για το κτήριο. Γιατί ο σοβάς, το επίχρισμα που έπεσε, μπορεί να έχει να κάνει με τις συστολές και τις διαστολές, με τις θερμοκρασίες, δεν είναι δηλαδή θέμα το οποίο έχει σχέση με τη στατική επάρκεια. Το σχολείο αυτό είναι σχετικά νέο και επομένως σε καλή κατάσταση τουλάχιστον οπτικά. Αντιλαμβανόμαστε την αγωνία των γονιών, αλλά δεν σημαίνει ότι το κτήριο ξαφνικά είναι επικίνδυνο για τους μαθητές. Για όσα σχολεία υπήρχε ανάγκη, έχει γίνει ο δευτεροβάθμιος έλεγχος». Ο κ. Νικηφορίδης ανέφερε πως αύριο το πρωί θα μεταβεί στο σχολείο ο αρμόδιος μηχανικός, ο αρμόδιος υπάλληλος του δήμου, ο εργολάβος που έχει τη συντήρηση των κτηρίων καθώς και ο ίδιος «για να δούμε τι ακριβώς έχει γίνει».
ilias90
Διάσημο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 3,159 μηνύματα.
26-09-24
19:53
Και μια προσωπική ιστορία:
Πέμπτη Δημοτικού ήμουν και δεν ήμουν το καλύτερο παιδί. Είχα που λέτε μία συμμαθήτρια, την οποία για κάποιον λόγο δεν χώνευα καθόλου. Θεώρησα αστείο, λοιπόν, να γράψω σε ένα χαρτί ένα σωρό προστυχιές για αυτήν και αισχρά μπινελίκια. Ένας ακόμα πιο ηλίθιος συμμαθητής, το πήρε και της το έδωσε. Αυτή πήγε καρφί στον διευθυντή.
Με φωνάζει ο διευθυντής στο γραφείο, με ρωτάει αν το έκανα και όταν είπα «ναι», το επόμενο πράγμα που καταλαβαίνω είναι μία σφαλιάρα που με εκσφενδόνισε κυριολεκτικά. Πήραν και τους γονείς μου να τους ειδοποιήσουν (το χειρότερό μου.) Οι γονείς με έκραξαν μόνο μία φορά. Ούτε ξύλο ούτε τίποτα. Αλλά τι άλλο έκαναν; Δεν μου ξαναμίλησαν για ένα μήνα, σαν να ήμουν αόρατος.
Ο διευθυντής τώρα που λέτε, κάθε φορά που έμπαινε στην τάξη έλεγε «καλημέρα σε όλους, καλημέρα και στον κύριο Ηλία», κοιτώντας με ειρωνικά. Ένιωθα απίστευτη ντροπή και στο σπίτι και στο σχολείο. Ε, από τότε δεν ξανάκανα ποτέ κάτι τέτοιο και αυτό πιστεύω πραγματικά, ήταν ένα από τα πράγματα που με έκαναν άνθρωπο. Όσο για το χαστούκι, αν και εγώ δεν θα το έκανα ποτέ, δεν έκραξα ποτέ τον διευθυντή ούτε το είπα στους γονείς μου. Ένιωθα ότι πήρα αυτό που μου άξιζε.
Πέμπτη Δημοτικού ήμουν και δεν ήμουν το καλύτερο παιδί. Είχα που λέτε μία συμμαθήτρια, την οποία για κάποιον λόγο δεν χώνευα καθόλου. Θεώρησα αστείο, λοιπόν, να γράψω σε ένα χαρτί ένα σωρό προστυχιές για αυτήν και αισχρά μπινελίκια. Ένας ακόμα πιο ηλίθιος συμμαθητής, το πήρε και της το έδωσε. Αυτή πήγε καρφί στον διευθυντή.
Με φωνάζει ο διευθυντής στο γραφείο, με ρωτάει αν το έκανα και όταν είπα «ναι», το επόμενο πράγμα που καταλαβαίνω είναι μία σφαλιάρα που με εκσφενδόνισε κυριολεκτικά. Πήραν και τους γονείς μου να τους ειδοποιήσουν (το χειρότερό μου.) Οι γονείς με έκραξαν μόνο μία φορά. Ούτε ξύλο ούτε τίποτα. Αλλά τι άλλο έκαναν; Δεν μου ξαναμίλησαν για ένα μήνα, σαν να ήμουν αόρατος.
Ο διευθυντής τώρα που λέτε, κάθε φορά που έμπαινε στην τάξη έλεγε «καλημέρα σε όλους, καλημέρα και στον κύριο Ηλία», κοιτώντας με ειρωνικά. Ένιωθα απίστευτη ντροπή και στο σπίτι και στο σχολείο. Ε, από τότε δεν ξανάκανα ποτέ κάτι τέτοιο και αυτό πιστεύω πραγματικά, ήταν ένα από τα πράγματα που με έκαναν άνθρωπο. Όσο για το χαστούκι, αν και εγώ δεν θα το έκανα ποτέ, δεν έκραξα ποτέ τον διευθυντή ούτε το είπα στους γονείς μου. Ένιωθα ότι πήρα αυτό που μου άξιζε.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 31,095 μηνύματα.
26-09-24
19:58
Όταν ζεις σε μια κοινωνία όπου όλοι μιλούν για δικαιώματα αλλά όχι για υποχρεώσεις αυτά συμβαίνουν.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 30,840 μηνύματα.
26-09-24
20:59
Δειτε ποσο μαλακισμενα ειναι τα ΜΜΕ
ΚΛΕΙΣΤΑ ΛΕΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ...μονο που δεν ειναι κλειστα.
Αυριο ειναι η ημερα αθλητισμου..παμε κανονικα και κανουμε διαφορες δρασεις για τον αθλητισμο.
ΕΛΕΟΣ!
Η λεξη ΚΛΕΙΣΤΑ και η λεξη ΑΡΓΙΑ...ξερουν τι σημαινει εκει στον ενικος..δεν ξερω αν χει γραφτει και αλλου;
ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ;
Αυριο ειναι η ημερα αθλητισμου..παμε κανονικα και κανουμε διαφορες δρασεις για τον αθλητισμο.
ΕΛΕΟΣ!
«Κλειστά» τα σχολεία αύριο Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου - Γιατί δεν θα γίνουν μαθήματα
«Άτυπη αργία» αύριο, Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου, στα σχολεία. Οι μαθητές θα πάνε στο σχολείο, αλλά όχι για διδασκαλία, καθώς θα συμμετάσχουν σε αθλητικέςwww.enikos.gr
«Άτυπη αργία» αύριο, Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου, στα σχολεία. Οι μαθητές θα πάνε στο σχολείο, αλλά όχι για διδασκαλία, καθώς θα συμμετάσχουν σε αθλητικές δραστηριότητες.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου δεν θα γίνουν μαθήματα στα σχολεία λόγω της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού αλλά θα λάβουν χώρα αθλητικές δραστηριότητες και εκδηλώσεις.
Όπως ορίζει η εγκύκλιος, εκείνη την ημέρα δεν θα γίνουν μαθήματα αλλά οι μαθητές θα αθληθούν και θα μυηθούν στα μυστικά του αθλητισμού στο πλαίσιο της 11ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού.
Με σύνθημα «Αθλούμαστε Μαζί. Δίνουμε ποιότητα στη Ζωή» η Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού καλεί όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης να υλοποιήσουν αθλητικές δράσεις/δραστηριότητες ή/και εκδηλώσεις, οι οποίες μπορούν να διεξαχθούν εντός ή/και εκτός του σχολικού χώρου, καθ΄ όλη τη διάρκεια του σχολικού ωραρίου, προκειμένου να αναδειχθούν τα οφέλη και η σημασία της φυσικής δραστηριότητας, της σωματικής άσκησης και του αθλητισμού για την υγεία και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής.
Η λεξη ΚΛΕΙΣΤΑ και η λεξη ΑΡΓΙΑ...ξερουν τι σημαινει εκει στον ενικος..δεν ξερω αν χει γραφτει και αλλου;
touvlo
Πολύ δραστήριο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,411 μηνύματα.
27-09-24
08:57
Πόσο δίκιο έχεις !!Δειτε ποσο μαλακισμενα ειναι τα ΜΜΕ
ΕΛΕΟΣ!
Οι σχολικές γιορτές, οι εκδρομές και κυρίως οι αθλητικές δραστηριότητες δεν είναι ασήμαντες. Κυρίως το τελευταίο είναι απείρως σημαντικότερο από τα ανώμαλα ρήματα ή από άλλα <<καθιστικά>> μαθήματα. Εκεί θα ασκήσουν το σώμα τους, θα μάθουν πειθαρχία στους κανόνες, πειθαρχία στα συναισθήματά τους, να χάνουν και να κερδίζουν (όχι στυλ τσιτσιπά) και θα κοινωνικοποιηθούν και θα χαλαρώσουν λίγο! (Προφανώς ο τσιτσιπάς δεν πήγαινε αυτές τις μέρες σχολείο).
Οι δημοσιογράφοι είναι συνυπεύθυνοι για το χάος στην εκπαίδευση και στην κοινωνία γενικότερα
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
27-09-24
14:36
Kαι συνεχιζουμε το προγραμμα μας με το νεο περιστατικο βιας .
Ηράκλειο: «Μου έριξε γροθιά στο κεφάλι, στη μύτη, με έριξε κάτω» - Ο διευθυντής περιγράφει την επίθεση που δέχθηκε από 14χρονο μαθητή
Για την επίθεση που δέχθηκε από 14χρονο μαθητή, έξω από το 9ο Γυμνάσιο Ηρακλείου το πρωί της Παρασκευής (27/09), επειδή είχε ενημερώσει τους γονείς του ότιwww.enikos.gr
Ηράκλειο: «Μου έριξε γροθιά στο κεφάλι, στη μύτη, με έριξε κάτω» – Ο διευθυντής περιγράφει την επίθεση που δέχθηκε από 14χρονο μαθητή
13:32, Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024
Για την επίθεση που δέχθηκε από 14χρονο μαθητή,έξω από το 9ο Γυμνάσιο Ηρακλείου το πρωί της Παρασκευής (27/09), επειδή είχε ενημερώσει τους γονείς του ότι συμμετείχε σε κατάληψη, μίλησε ο διευθυντής του σχολείου στο radiome.gr.
Όπως είπε ο ίδιος ο διευθυντής, περιγράφοντας την επίθεση που δέχθηκε: «Ο μαθητής με περίμενε στις 8:00 – 8:05 έξω από το σχολείο. Κατεβαίνοντας εγώ από το αυτοκίνητο, κινήθηκε απειλητικά εναντίον μου λέγοντας “γιατί είπες στον πατέρα μου ότι έκανα κατάληψη;”. Με χτύπησε, με έσπρωξε, μου έριξε γροθιά στο κεφάλι, στη μύτη, με έριξε κάτω».
«Ευτυχώς ήταν κι άλλοι μπροστά και τον απέτρεψαν από τα χειρότερα» πρόσθεσε ο διευθυντής, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Βενιζέλειο, έπειτα από το περιστατικό.
Στο ερώτημα αν θα υποβάλει μήνυση στον μαθητή, εκείνος απάντησε «θα δούμε».
Σύμφωνα με το cretapost.gr, ο μαθητής της β’ τάξης του γυμνασίου φαίνεται ότι είχε στήσει… καρτέρι στον διευθυντή έξω από το σχολείο. Μόλις τον είδε να βγαίνει από το αυτοκίνητό του και να επιχειρεί να ανοίξει την αυλόπορτα για να μπει στο σχολείο τον πλησιάζει ο μαθητής και του επιτίθεται με μπουνιές ενώ στη συνέχεια τον άφησε αιμόφυρτο και έφυγε.
Όπως μεταδίδει το ekriti.gr, ο μαθητής αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ..
touvlo
Πολύ δραστήριο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,411 μηνύματα.
27-09-24
14:40
Μπορείς να κάνεις μια δουλειά; Μπορείς να καταγράφεις όλα τα περιστατικά βίας εναντίον εκπαιδευτικών, από γονείς, μαθητές και οποιονδήποτε άλλο.Kαι συνεχιζουμε το προγραμμα μας με το νεο περιστατικο βιας .
Το λέω, γιατί πρέπει αυτό το επάγγελμα να ανήκει στα επικίνδυνα επαγγέλματα.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
27-09-24
14:43
Πλεον σιγουρα Κια που εισαι ακομα.Μπορείς να κάνεις μια δουλειά; Μπορείς να καταγράφεις όλα τα περιστατικά βίας εναντίον εκπαιδευτικών, από γονείς, μαθητές και οποιονδήποτε άλλο.
Το λέω, γιατί πρέπει αυτό το επάγγελμα να ανήκει στα επικίνδυνα επαγγέλματα.
Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10,119 μηνύματα.
27-09-24
17:29
Η επιθετικότητα των μαθητών προς τους εκπαιδευτικούς, δεν είναι μόνον Ελληνικό φαινόμενο. Στην Ιταλία για το λόγο αυτό επαναφέρουν το βαθμό συμπεριφοράς, με τον οποίο και μόνον ο μαθητής θα μπορεί να μένει στην ίδια τάξη.Πλεον σιγουρα Κια που εισαι ακομα.
ΠΗΓΗ: Η Μελόνι επαναφέρει μέτρο του Μουσολίνι στα σχολεία (msn.com)
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12,782 μηνύματα.
27-09-24
17:43
H σχολική μέρα αθλητισμού είναι ότι πιο ηλίθιο μπορούσε να σκεφτεί κάποιος για να κάνουν 3ήμερο οι εκπαιδευτικοί.Πόσο δίκιο έχεις !!
Οι σχολικές γιορτές, οι εκδρομές και κυρίως οι αθλητικές δραστηριότητες δεν είναι ασήμαντες. Κυρίως το τελευταίο είναι απείρως σημαντικότερο από τα ανώμαλα ρήματα ή από άλλα <<καθιστικά>> μαθήματα. Εκεί θα ασκήσουν το σώμα τους, θα μάθουν πειθαρχία στους κανόνες, πειθαρχία στα συναισθήματά τους, να χάνουν και να κερδίζουν (όχι στυλ τσιτσιπά) και θα κοινωνικοποιηθούν και θα χαλαρώσουν λίγο! (Προφανώς ο τσιτσιπάς δεν πήγαινε αυτές τις μέρες σχολείο).
Οι δημοσιογράφοι είναι συνυπεύθυνοι για το χάος στην εκπαίδευση και στην κοινωνία γενικότερα
nearos
Διακεκριμένο μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 6,700 μηνύματα.
27-09-24
17:46
Σε εναν πολύ πολύ μακρινό κόσμο που όντως γίνεται αυτό, καλά κανουν. Το αξίζουν με τη σημερινή νεολαία.H σχολική μέρα αθλητισμού είναι ότι πιο ηλίθιο μπορούσε να σκεφτεί κάποιος για να κάνουν 3ήμερο οι εκπαιδευτικοί.
Τουλάχιστον αυτοί συνεισφέρουν στην κοινωνία και δε περνανε τη μερα τους παίζοντας με κούκλες
Dias
Επιφανές μέλος
27-09-24
17:54
1. ΝΑΙ, βλακεία είναι.H σχολική μέρα αθλητισμού είναι ότι πιο ηλίθιο μπορούσε να σκεφτεί κάποιος για να κάνουν 3ήμερο οι εκπαιδευτικοί.
2. Λίγοι μαθητές παίζουν μπάσκετ και οι υπόλοιποι θέλουν να φύγουν.
3. Οι καθηγητές θα προτιμούσαν 10³ φορές να κάνουν μάθημα, παρά να κυνηγάνε τους μαθητές όλη μέρα.
4. Χαρούμενοι είναι μόνο οι μαθητές και οι καφετέριες.
akikos
Επιφανές μέλος
27-09-24
18:00
Ο Φόκος παίζει με κούκλες.Σε εναν πολύ πολύ μακρινό κόσμο που όντως γίνεται αυτό, καλά κανουν. Το αξίζουν με τη σημερινή νεολαία.
Τουλάχιστον αυτοί συνεισφέρουν στην κοινωνία και δε περνανε τη μερα τους παίζοντας με κούκλες
Ο λόγος που είπα ότι είναι ηλίθια μέρα η μέρα του αθλητισμού είναι γιατί δεν υπάρχουν υποδομές να καλύψουν όλες τις τάξεις όλων των σχολείων. Που θα πάνε; Σε δημοτικά γήπεδα που η κάθε επαρχιακή πόλη έχει 1. Σε ιδιωτικούς χώρους άθλησης που και πάλι είναι λίγοι. Τέτοιες δραστηριότητες πρέπει να μην γίνονται ταυτόχρονα για ευνόητους λόγους.1. ΝΑΙ, βλακεία είναι.
2. Λίγοι μαθητές παίζουν μπάσκετ και οι υπόλοιποι θέλουν να φύγουν.
3. Οι καθηγητές θα προτιμούσαν 10³ φορές να κάνουν μάθημα, παρά να κυνηγάνε τους μαθητές όλη μέρα.
4. Χαρούμενοι είναι μόνο οι μαθητές και οι καφετέριες.
Για το 3 συμφωνώ αλλά κάτι μου λέει που παραπάνω από τους μισούς πήγαν σπίτι τους ή δεν ήρθαν καθόλου.
Θυμάμαι και άλλη μια ηλίθια μέρα που οι εκπαιδευτικοί ψηφίζουν και αφήνουν τα παιδιά από τις 10. Λες και δεν μπορούν να έρθουν να ψηφίζουν απογεύματα ή Σάββατο. Και αυτό τυχαία γίνεται Παρασκευή.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
27-09-24
18:15
Πλακα κανεις.Οι γυμναστες σημερα συντονιζαν και ειχαν οργανωσει τα αθληματα που θα επαιζαν οι μαθητες,απο μπασκετ μεχρι πινγκ πονγκ...καποιοι καθηγητες σε αιθουσες με τους διαδραστικους πινακες προβαλαν σε αλλους μαθητες θεματα για τον αθλητισμο.,εγω σε μια αιθουσα εφερα υλικο για να ζωγραφισουν τα παιδια σε σχεση με τα οφελη της αθλησης.,και οι υπολοιποι στεκονταν στον ηλιο,στα προαυλια να κανουν εφημερια και να προσεχουν τους μαθητες.H σχολική μέρα αθλητισμού είναι ότι πιο ηλίθιο μπορούσε να σκεφτεί κάποιος για να κάνουν 3ήμερο οι εκπαιδευτικοί.
Τελειωσαμε 12:00 τα αθληματα και τις δρασεις απο τις 8:10 που ξεκινησαμε,και μετα συλλογος διδασκοντων..και μετα σεμιναριο για διαδραστικους... 1:30 φυγαμε οσοι δεν ειχαμε δηλωσει για το σεμιναριο αφου το ειχαμε κανει στο διαδικτυο...σιγουρα μετα τις 2:00 σχολασαν οσοι το εκαναν.
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΣΟΥ ΣΥΓΝΩΜΗΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΄ΠΕΤΑΞΕΣ.
ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΜΑΣΑ ΤΣΙΧΛΑ και σταματα να το παιζεις εξυπνος.
Η σημερινη μερα ειναι ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΕΣ...ολοι λεμε αναθεμα που εγινε.
Περιμενω τη συγνωμη σου.
akikos
Επιφανές μέλος
27-09-24
18:25
Ευχάριστο αυτό που λες Πουπουλίνα. Δεν το περίμενα. Θα ρωτήσω κάποια παιδιά να δω τι κάνανε σήμερα για να δω αν ικανοποιούνται τα κριτήρια της συγνώμης μου.Πλακα κανεις.Οι γυμναστες σημερα συντονιζαν και ειχαν οργανωσει τα αθληματα που θα επαιζαν οι μαθητες,απο μπασκετ μεχρι πινγκ πονγκ...καποιοι καθηγητες σε αιθουσες με τους διαδραστικους πινακες προβαλαν σε αλλους μαθητες θεματα για τον αθλητισμο.,εγω σε μια αιθουσα εφερα υλικο για να ζωγραφισουν τα παιδια σε σχεση με τα οφελη της αθλησης.,και οι υπολοιποι στεκονταν στον ηλιο,στα προαυλια να κανουν εφημερια και να προσεχουν τους μαθητες.
Τελειωσαμε 12:00 τα αθληματα και τις δρασεις απο τις 8:10 που ξεκινησαμε,και μετα συλλογος διδασκοντων..και μετα σεμιναριο για διαδραστικους... 1:30 φυγαμε οσοι δεν ειχαμε δηλωσει για το σεμιναριο αφου το ειχαμε κανει στο διαδικτυο...σιγουρα μετα τις 2:00 σχολασαν οσοι το εκαναν.
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΣΟΥ ΣΥΓΝΩΜΗΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΄ΠΕΤΑΞΕΣ.
ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΜΑΣΑ ΤΣΙΧΛΑ και σταματα να το παιζεις εξυπνος.
Η σημερινη μερα ειναι ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΕΣ...ολοι λεμε αναθεμα που εγινε.
Περιμενω τη συγνωμη σου.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.