Unicex
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Unicex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 990 μηνύματα.
13-09-23
14:38
Αλήθεια που πηγαίνετε για να κάνετε νέες γνωριμίες?
Valder
Επιφανές μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.377 μηνύματα.
13-09-23
15:05
Στο στέκι.Αλήθεια που πηγαίνετε για να κάνετε νέες γνωριμίες?
Unicex
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Unicex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 990 μηνύματα.
13-09-23
15:09
Ναι βέβαια πολύ ποιοτικοί άνθρωποι εδώ.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.264 μηνύματα.
13-09-23
15:25
Τσιλι καφενειο.Αλήθεια που πηγαίνετε για να κάνετε νέες γνωριμίες?
Δροσουλίτης
Δραστήριο μέλος
Ο Δροσουλίτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Οικονομολόγος. Έχει γράψει 441 μηνύματα.
13-09-23
16:41
Και υπομονετικοί θα συμπληρώσω.Ναι βέβαια πολύ ποιοτικοί άνθρωποι εδώ.
Nelliel
Περιβόητο μέλος
Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.061 μηνύματα.
13-09-23
16:57
Στα τμήματαΑλήθεια που πηγαίνετε για να κάνετε νέες γνωριμίες?
Unicex
Πολύ δραστήριο μέλος
13-09-23
17:06
Στα τμήματα![]()
Ποιά τμήματα? Των σπουδών? Η τα αστυνομικά?

Nelliel
Περιβόητο μέλος
Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.061 μηνύματα.
13-09-23
19:53
ΑστυνομικάΠοιά τμήματα? Των σπουδών? Η τα αστυνομικά?![]()
Unicex
Πολύ δραστήριο μέλος
14-09-23
00:15
Αστυνομικά![]()
Οπως στο "η κόρη μου η σοσιαλίστρια"?

Nelliel
Περιβόητο μέλος
14-09-23
09:09
Οπως στο "η κόρη μου η σοσιαλίστρια"?![]()
Τη ξέχασα αυτή την σκηνή
Τεράστιο λάθος.οι εποχες εχουν αλλαξει. πρεπει να ειμαστε ανοιχτοι και να διαπραγματευόμαστε όλα τα πιθανα σεναρια σε μια σχεση.![]()
Κανένα απολύτως σενάριο δεν οφείλουμε να διαπραγματευόμαστε.
Υπάρχουν άνθρωποι που σκέφτονται με τον τρόπο που σκεφτόμαστε εμείς και που θέλουν τα ίδια πράγματα από μία σχέση μ΄αυτά που θέλουμε και μεις.
Ο καθένας μας, αυτούς τους ανθρώπους θα προσελκύσει και θα τον προσελκύσουν.
Όμοιος ομοίω αεί πελάζει.
Αν αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις πριν καν ξεκινήσει μια σχέση, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είναι καταδικασμένη.
dum dum boy
Περιβόητο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.597 μηνύματα.
Τεράστιο λάθος.
Υπάρχουν άνθρωποι που σκέφτονται με τον τρόπο που σκεφτόμαστε εμείς και που θέλουν τα ίδια πράγματα από μία σχέση μ΄αυτά που θέλουμε και μεις.
Ο καθένας μας, αυτούς τους ανθρώπους θα προσελκύσει και θα τον προσελκύσουν.
Όμοιος ομοίω αεί πελάζει.
Αν αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις πριν καν ξεκινήσει μια σχέση, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είναι καταδικασμένη.
δεν γινεται να ξερεις απο πριν αν ταιριαζεις. θα πρεπει να εισαι ανοιχτος σε διαπραγματευσεις σε μια νεα γνωριμια. να τεσταρεις τα ορια σου.
το ταιριασμα ερχεται στην πορεια ή οχι.

Υπάρχουν κάποια σημαντικά θέματα που συζητιούνται από πριν.
Αν τα "ναι" τα δικά μου είναι τα "όχι" του άλλου από πού και ως πού θα έρθει στην πορεία το ταίριασμα;
Κάθετα αντίθετη είμαι σ΄αυτό.
Αν τα "ναι" τα δικά μου είναι τα "όχι" του άλλου από πού και ως πού θα έρθει στην πορεία το ταίριασμα;
dum dum boy
Περιβόητο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.597 μηνύματα.
Υπάρχουν κάποια σημαντικά θέματα που συζητιούνται από πριν.
σιγα μην υπογραψεις και συμφωνητικο απο πριν. δεν ειναι ετσι οι σχεσεις. προκυπτουν πραγματα στην πορεια που θα πρεπει να αντιμετωπισεις.
αν ολα πανε καλα συνεχιζεις, αν οχι, χωριζεις.

ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 5.679 μηνύματα.
Σαν να λέμε ότι αν αν στη συνείδηση του κόσμου νομιμοποιηθεί η απιστία στις σχέσεις (που βασικά κοντά είναι κάτι τέτοιο), πρέπει να το δεχτούμε κι εμείς στην επόμενη σχέση μας για να μην μείνουμε μόνοι και να συμβαδίσουμε με την εποχή. Αυτό που παρατηρώ είναι ότι φεύγει από τον κόσμο η απαραίτητη αίσθηση ντροπής για πολλά πράγματα...Τεράστιο λάθος.
Δεν είναι θέμα συμφωνητικού.σιγα μην υπογραψεις και συμφωνητικο απο πριν. δεν ειναι ετσι οι σχεσεις. προκυπτουν πραγματα στην πορεια που θα πρεπει να αντιμετωπισεις.
αν ολα πανε καλα συνεχιζεις, αν οχι, χωριζεις.![]()
Ανταλλαγή απόψεων είναι μεταξύ δύο ανθρώπων που γνωρίζονται.
Αν σε κάποια σημαντικά θέματα για μένα, ο άλλος έχει αντίθετες απόψεις για ποιον λόγο να ξεκινήσω κάτι μαζί του;
Για να τον πείσω και τον αλλάξω; Είναι το τελευταίο πράγμα που θέλω να κάνω. Δεν θα έμπαινα ποτέ στην διαδικασία ν΄αλλάξω κάποιον.
΄Ελα ντε...Σαν να λέμε ότι αν αν στη συνείδηση του κόσμου νομιμοποιηθεί η απιστία στις σχέσεις (που βασικά κοντά είναι κάτι τέτοιο), πρέπει να το δεχτούμε κι εμείς στην επόμενη σχέση μας για να μην μείνουμε μόνοι και να συμβαδίσουμε με την εποχή. Αυτό που παρατηρώ είναι ότι φεύγει από τον κόσμο η απαραίτητη αίσθηση ντροπής για πολλά πράγματα...
Το ίδιο λέμε.
dum dum boy
Περιβόητο μέλος
Δεν είναι θέμα συμφωνητικού.
Αν σε κάποια σημαντικά θέματα για μένα, ο άλλος έχει αντίθετες απόψεις για ποιον λόγο να ξεκινήσω κάτι μαζί του;
Για να τον πείσω και τον αλλάξω; Είναι το τελευταίο πράγμα που θέλω να κάνω. Δεν θα έμπαινα ποτέ στην διαδικασία ν΄αλλάξω κάποιον.
δλδ εσυ οταν ξεκινας μια σχεση, καθεσαι με τον αλλο και τα συζητας ΟΛΑ;

aLe3ouLa
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.345 μηνύματα.
Αν και είμαι κάπου στη μέση των απόψεων των δυο σας, η ουσία είναι: δεν αλλάζεις ποιος είσαι για κανέναν, αλλά μπορείς να βλέπεις αν υπάρχει χώρος για σύνδεση.δεν γινεται να ξερεις απο πριν αν ταιριαζεις. θα πρεπει να εισαι ανοιχτος σε διαπραγματευσεις σε μια νεα γνωριμια. να τεσταρεις τα ορια σου.
το ταιριασμα ερχεται στην πορεια ή οχι.![]()
Αν υπάρχουν τραγικές αποκλίσεις από την αρχή δεν υπάρχει ο λόγος να συνεχίσει κάποια σχέση, δεν θα χάσουμε και τον εαυτό μας για να αρέσουμε σε κάποιον. Από την άλλη μια σύνδεση δεν είναι συνέντευξη για δουλειά, οπότε παρατηρείς και πράττεις ανάλογα.
Και για να μην είμαι και off topic: Δεν κρατάω επαφές με πρώην, ποτέ δε βγαίνει κάτι καλό από αυτό.
Επαναλαμβάνω:δλδ εσυ οταν ξεκινας μια σχεση, καθεσαι με τον αλλο και τα συζητας ΟΛΑ;![]()
Δεν είναι θέμα συμφωνητικού.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 73 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool