Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.907 μηνύματα.

30-07-25

22:21
Σε ευχαριστω πολυ μαναρι μου!Είναι αδικία, εγώ και μια ισια γραμμή στραβή την κάνω. Μπράβο σου!![]()

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15.653 μηνύματα.

30-07-25

23:08
Μιας και ξεθαφτηκε το θέμα, είπα να το διαβάσω από την αρχή, να θαυμάσω το ταλέντο σας και έπεσα πάνω σε δυο ποστ, ίδιου χρήστη με την ίδια ζωγραφιά με διάφορα δύο έτη. Η διαφορά; Η ίδια ζωγραφια μόνο που ένα χρόνο μετά, προστέθηκε ξαφνικά μια ημερομηνία πάνω της (μιας δεκαετίας πριν τουλάχιστον). Ευτυχώς τα γραπτά μένουν. Θα μου πείτε..σιγά τα αυγά. Αυτό που με ενοχλεί είναι όταν κάποιοι προσπαθουν να «φαίνονται». Όταν με το ποστ που έχει την ημερομηνία παινεύεσαι ότι «κοιτάτε τι ουαου έκανα εγώ οταν ήμουν 7 χρονών »..ε κάπου ώπα. Η ημερομηνία προστέθηκε σε δεύτερο χρόνο, ψευδώς. Από το πουθενά συγκεκριμένη ημερομηνία έναν χρόνο μετά δεν νομίζω ότι προστίθεται και δε μπορεί να με πείσει κάποιος για το αντίθετο. Πόσο μάλλον σε ένα σκίτσο που κάνει μπαμ ότι ένα παιδάκι δεν έχει την αντίληψη για να το κάνει. Λίγος σεβασμός ρε ‘‘σείς πρωτίστως στην @Πουπουλίνα που άνοιξε το θρεντ κι σε όσους έβαλαν εδώ την δουλειά τους. Δεν είναι διαγωνισμός για το ποιος την έχει μεγαλύτερη. Δεν θα εκθέσω το άτομο αυτό. Να ξέρει όμως ότι ναι, έχει ταλέντο και μπράβο του ειλικρινά αλλά δεν καταλαβαίνω το λόγο να λες ψέματα. Γιατί μη μου πεις ότι ξαφνικά θυμηθηκες ότι «ναι..πριν 15 χρόνια στις ταδε του ταδε μήνα που ήμουν πρωτη δημοτικού έκανα αυτό το σκίτσο».

30-07-25

23:37
Επειδή κι εγώ σχεδιάζω μερικές φορές, συχνά γράφω την ημερομηνία πίσω από το έργο και μπορεί να την μεταφέρω αργότερα μπροστά κι ας έχει περάσει καιρός, αν το προσέξω.Μιας και ξεθαφτηκε το θέμα, είπα να το διαβάσω από την αρχή, να θαυμάσω το ταλέντο σας και έπεσα πάνω σε δυο ποστ, ίδιου χρήστη με την ίδια ζωγραφιά με διάφορα δύο έτη. Η διαφορά; Η ίδια ζωγραφια μόνο που ένα χρόνο μετά, προστέθηκε ξαφνικά μια ημερομηνία πάνω της (μιας δεκαετίας πριν τουλάχιστον). Ευτυχώς τα γραπτά μένουν. Θα μου πείτε..σιγά τα αυγά. Αυτό που με ενοχλεί είναι όταν κάποιοι προσπαθουν να «φαίνονται». Όταν με το ποστ που έχει την ημερομηνία παινεύεσαι ότι «κοιτάτε τι ουαου έκανα εγώ οταν ήμουν 7 χρονών »..ε κάπου ώπα. Η ημερομηνία προστέθηκε σε δεύτερο χρόνο, ψευδώς. Από το πουθενά συγκεκριμένη ημερομηνία έναν χρόνο μετά δεν νομίζω ότι προστίθεται και δε μπορεί να με πείσει κάποιος για το αντίθετο. Πόσο μάλλον σε ένα σκίτσο που κάνει μπαμ ότι ένα παιδάκι δεν έχει την αντίληψη για να το κάνει. Λίγος σεβασμός ρε ‘‘σείς πρωτίστως στην @Πουπουλίνα που άνοιξε το θρεντ κι σε όσους έβαλαν εδώ την δουλειά τους. Δεν είναι διαγωνισμός για το ποιος την έχει μεγαλύτερη. Δεν θα εκθέσω το άτομο αυτό. Να ξέρει όμως ότι ναι, έχει ταλέντο και μπράβο του ειλικρινά αλλά δεν καταλαβαίνω το λόγο να λες ψέματα. Γιατί μη μου πεις ότι ξαφνικά θυμηθηκες ότι «ναι..πριν 15 χρόνια στις ταδε του ταδε μήνα που ήμουν πρωτη δημοτικού έκανα αυτό το σκίτσο».
Αποκλείεται να έγινε κάτι τέτοιο και σε αυτήν την περίπτωση;
Kougami
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Kougami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 239 μηνύματα.

30-07-25

23:50
Μιας και ξεθαφτηκε το θέμα, είπα να το διαβάσω από την αρχή, να θαυμάσω το ταλέντο σας και έπεσα πάνω σε δυο ποστ, ίδιου χρήστη με την ίδια ζωγραφιά με διάφορα δύο έτη. Η διαφορά; Η ίδια ζωγραφια μόνο που ένα χρόνο μετά, προστέθηκε ξαφνικά μια ημερομηνία πάνω της (μιας δεκαετίας πριν τουλάχιστον). Ευτυχώς τα γραπτά μένουν. Θα μου πείτε..σιγά τα αυγά. Αυτό που με ενοχλεί είναι όταν κάποιοι προσπαθουν να «φαίνονται». Όταν με το ποστ που έχει την ημερομηνία παινεύεσαι ότι «κοιτάτε τι ουαου έκανα εγώ οταν ήμουν 7 χρονών »..ε κάπου ώπα. Η ημερομηνία προστέθηκε σε δεύτερο χρόνο, ψευδώς. Από το πουθενά συγκεκριμένη ημερομηνία έναν χρόνο μετά δεν νομίζω ότι προστίθεται και δε μπορεί να με πείσει κάποιος για το αντίθετο. Πόσο μάλλον σε ένα σκίτσο που κάνει μπαμ ότι ένα παιδάκι δεν έχει την αντίληψη για να το κάνει. Λίγος σεβασμός ρε ‘‘σείς πρωτίστως στην @Πουπουλίνα που άνοιξε το θρεντ κι σε όσους έβαλαν εδώ την δουλειά τους. Δεν είναι διαγωνισμός για το ποιος την έχει μεγαλύτερη. Δεν θα εκθέσω το άτομο αυτό. Να ξέρει όμως ότι ναι, έχει ταλέντο και μπράβο του ειλικρινά αλλά δεν καταλαβαίνω το λόγο να λες ψέματα. Γιατί μη μου πεις ότι ξαφνικά θυμηθηκες ότι «ναι..πριν 15 χρόνια στις ταδε του ταδε μήνα που ήμουν πρωτη δημοτικού έκανα αυτό το σκίτσο».
Mε αφορμή το ποστ σου είχα σκεφτεί και εγώ κατα καιρούς να σχολιάσω κάποια έργα που έχουν ανέβει, γιατί προσωπικά μου φαίνονται καραμπινάτες περιπτώσεις χρήσης AI. Δεν ήθελα να φανώ κακεντρεχής, ούτε να εκθέσω κάποιον αλλά από την άλλη νιώθω πως υποβαθμίζεται η δουλεία των άλλων μέλων που έχουν ανεβάσει πολύ όμορφες δουλειές και ας μην είναι "αψεγάδιαστες".
Για να είμαι ειλικρινής μου έχει κάνει λίγο εντύπωση πως δεν έχει ήδη σχολιαστεί και πως τόσα άτομα δεν το έχουν πάρει χαμπάρι.
edit Σε κάποιες από τις περιπτώσεις που αναφέρομαι είναι και εντελώς εξωπραγματικοί οι "χρόνοι" που έχουν αναφερθεί για την ολοκλήρωση ενός τέτοιο έργου, οπότε και από εκεί αν το πιάσεις κάτι φαίνεται πως πάει λάθος.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15.653 μηνύματα.

30-07-25

23:53
Στην περιπτωση αυτή δεν ισχύει παντως, κατηγορηματικα.Επειδή κι εγώ σχεδιάζω μερικές φορές, συχνά γράφω την ημερομηνία πίσω από το έργο και μπορεί να την μεταφέρω αργότερα μπροστά κι ας έχει περάσει καιρός, αν το προσέξω.
Αποκλείεται να έγινε κάτι τέτοιο και σε αυτήν την περίπτωση;
Τελος παντων, δεν θέλω κι αυτό το θρεντ να πάει στράφι. Ας επικεντρωθούμε στις ζωγραφιές. Το έγραψα απλά για να παραμείνει το θρεντ αυθεντικό, για τίποτα άλλο.
Από την πίσω σελιδα ημερολογίου μου. Ένας χαρακτήρας από manga που διάβαζα. Ταπεινό αλλά μέχρι εκεί φτάνει το χέρι.

Grand Duchess
Διακεκριμένο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.356 μηνύματα.

31-07-25

07:13
Το the defence πάντως η ζωγραφιά φαίνονταν όντως πολύ παλιά, ηταν και ζωγραφισμένη σε χαρτί τετραδίου και τα χρώματα (μαρκαδόροι) είχαν θαμπωσει (που γίνεται συνήθως μετά από χρόνια).Μιας και ξεθαφτηκε το θέμα, είπα να το διαβάσω από την αρχή, να θαυμάσω το ταλέντο σας και έπεσα πάνω σε δυο ποστ, ίδιου χρήστη με την ίδια ζωγραφιά με διάφορα δύο έτη. Η διαφορά; Η ίδια ζωγραφια μόνο που ένα χρόνο μετά, προστέθηκε ξαφνικά μια ημερομηνία πάνω της (μιας δεκαετίας πριν τουλάχιστον). Ευτυχώς τα γραπτά μένουν. Θα μου πείτε..σιγά τα αυγά. Αυτό που με ενοχλεί είναι όταν κάποιοι προσπαθουν να «φαίνονται». Όταν με το ποστ που έχει την ημερομηνία παινεύεσαι ότι «κοιτάτε τι ουαου έκανα εγώ οταν ήμουν 7 χρονών »..ε κάπου ώπα. Η ημερομηνία προστέθηκε σε δεύτερο χρόνο, ψευδώς. Από το πουθενά συγκεκριμένη ημερομηνία έναν χρόνο μετά δεν νομίζω ότι προστίθεται και δε μπορεί να με πείσει κάποιος για το αντίθετο. Πόσο μάλλον σε ένα σκίτσο που κάνει μπαμ ότι ένα παιδάκι δεν έχει την αντίληψη για να το κάνει. Λίγος σεβασμός ρε ‘‘σείς πρωτίστως στην @Πουπουλίνα που άνοιξε το θρεντ κι σε όσους έβαλαν εδώ την δουλειά τους. Δεν είναι διαγωνισμός για το ποιος την έχει μεγαλύτερη. Δεν θα εκθέσω το άτομο αυτό. Να ξέρει όμως ότι ναι, έχει ταλέντο και μπράβο του ειλικρινά αλλά δεν καταλαβαίνω το λόγο να λες ψέματα. Γιατί μη μου πεις ότι ξαφνικά θυμηθηκες ότι «ναι..πριν 15 χρόνια στις ταδε του ταδε μήνα που ήμουν πρωτη δημοτικού έκανα αυτό το σκίτσο».
Ίσως να μην ήταν 15 χρόνια πριν αλλά σίγουρα πολύ παλιά.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.907 μηνύματα.

31-07-25

08:32
Καθολου ταπεινο δεν ειναι...ειναι παρα πολυ καλο σκιτσο! Μπραβο καμαρι μου!Στην περιπτωση αυτή δεν ισχύει παντως, κατηγορηματικα.
Τελος παντων, δεν θέλω κι αυτό το θρεντ να πάει στράφι. Ας επικεντρωθούμε στις ζωγραφιές. Το έγραψα απλά για να παραμείνει το θρεντ αυθεντικό, για τίποτα άλλο.
Από την πίσω σελιδα ημερολογίου μου. Ένας χαρακτήρας από manga που διάβαζα. Ταπεινό αλλά μέχρι εκεί φτάνει το χέρι.
View attachment 150822

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Εχει σχολιαστει απο εμενα καιρο πριν...απλα βγηκαν οφ τα ποστ και σωστα απο την μερια της ΟΔ.Για να είμαι ειλικρινής μου έχει κάνει λίγο εντύπωση πως δεν έχει ήδη σχολιαστεί και πως τόσα άτομα δεν το έχουν πάρει χαμπάρι.
Αλλα εχει σχολιαστει απο εμενα ΞΕΚΑΘΑΡΑ.Η δουλέια μου ειναι αυτη..μπορω να ξεχωρισω το αυθεντικο απο τη μουφα.
Το ζητουμενο ειναι να δειχνουμε δικη μας δουλεια..η τελειοτητα δενε χει καμια σημασια,οπως ειπε και ο αγαπημενος μου ουλτρα παραπανω.ΔΕΝ ΕΙΑΝΙ διαγωνισμος το εχω πει και εγω.
Ευτυχως το ψευτικο καποια στιγμη φαινεται.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Scandal
- Εριφύλη
- Giorgkalo
- Kate1914
- Micro
- Libertus
- iew
- Reader
- AggelikiGr
- Υδροχόος
- Memetchi
- Entropy24