vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 621 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2024 στις 19:14 Η vanessa99: #221 18-10-24 19:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Α κατάλαβα dipping χρησιμοποιείς, καλή φάση! Έχω κι εγω Rhodia για να γράφω ποιήματα και ειναι καταπληκτικο το Clairefontaine χαρτί του, 90γρ. και δεν σκάει και bleed through. Κράτα τον Ιταλό μήπως σου χρειαστει να πάρεις τίποτα υλικά απο κει: Buy Online Fountain Pens, Ballpoint Pens, Roller Pens Since 2004 only the best fountain pens, Ballpoint Pens, Roller Pens and Accessories. Extensive catalog with exclusive, rare and collection products. Shipping within 2 days and Free delivery option available www.stiloestile.com Ευχαριστώ καλό μου, με τιμάς! Μη σκας, υπάρχουν για lefties, το προβλημα πρέπει να το χουν τίποτα ανατολικες γλωσσες που γραφουν απο δεξια προς τα αριστερά και πρέπει να στεγνωσει το μελάνι, ειδικά κατι Writer's Blood (και ΓΑΜΩ τα μελάνια, αγαπημένο μου), που κανουν εναν αιωνα να στεγνώσουν. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για το link, πάνω που προσπαθούσα να βρω από που θα πάρω νέα μελάνια Ισχύει πως το χαρτί της Rhodia είναι εκπληκτικό. Αν παίζεις και με τα χρώματα, εκτός από το κλασικό λευκό, βγαίνει και σε ένα εκπληκτικό γκρι και μαύρο Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Σε εσένα δεν είχα στείλει πριν πολυυ καιρό για βουλοκέρι; Έχω αγοράσει κι εγώ, τις χρησιμοποιώ για να δέσω τις κορδέλες στα κουτάκια όταν φτιάχνω κοσμήματα Click για ανάπτυξη... Ναιι μαζί είχαμε μιλήσει! Χαίρομαι που εν τέλη κατέληξες να πάρεις και να το χαρείς κιόλας Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Αν σε ενδιαφέρει υπάρχει και εφαρμογή που εγώ προσωπικά συμμετέχω εκεί. Λέγεται slowly και στην ουσία έχεις pen pal friends αλλά ιντερνετικα. Γράφεις το γράμμα έχεις συλλογή σιγά σιγά από γραμματόσημα, και κάνει να φτάσει το γράμμα όπως θα έκανε να φτάσει στην πραγματική ζωή. Το προφίλ σου αποτελείται από ένα αβαταρ με τα ενδιαφέροντα σου. Είμαι πολλά χρόνια εκεί και πραγματικά είναι υπέροχο, έχω κάνει και φιλίες στην πραγματική ζωή από εκεί ! Πολύ ενδιαφέρον όμως και αυτό που λες εσύ! Ειδικά εφόσον είναι φυσικό γράμμα κανονικά Επίσης εδώ στη Θεσσαλονικη έχει μαθήματα καλλιγραφίας σκέφτομαι πολύ να πάω Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Οκτωβρίου 2024 Τσέκαρε και εσύ αυτό που λέω. Εκεί δεν φαίνεται τίποτα προσωπικό μόνο τα ενδιαφέροντα σου, η ηλικία σου κτλ . Και γενικά ο,τι θες να μοιραστείς εσύ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ θα το τσεκάρω ναι και αυτό που λέω εγώ είναι φυσικό γράμμα (γράμματα βασικά). Και το αγαπώ τόσο όταν έχετε νέο έχω κάνει κι εγώ φιλίες, λέμε τα νέα μας. Έχω δει για τα μαθήματα, θα σου έλεγα να πας, ανάλογα με το στυλ που σου αρέσει. Πχ εγώ δυστυχώς δεν βρήκα το στυλ που εψαχνα και πήγα στο online. Δυστυχώς δεν είναι τόσο διαδεδομένη η καλλιγραφία στην Ελλάδα. Αν πάντως ενδιαφέρεσαι για μαθήματα, προτάσεις κτλ στείλε μου, θα χαρώ να βοηθήσω rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.836 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2024 στις 19:54 Η rafaela11: #222 18-10-24 19:54 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Αν πάντως ενδιαφέρεσαι για μαθήματα, προτάσεις κτλ στείλε μου, θα χαρώ να βοηθήσω Click για ανάπτυξη... Έχω βρει ήδη για Θεσσαλονίκη που είμαι ευχαριστώ πολύ vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 621 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2024 στις 00:37 Η vanessa99: #223 10-11-24 00:37 Grey's anatomy γραμμένο σε Spencerian έπιασα την πένα μου μετά από καιρό Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Νοεμβρίου 2024 στις 00:50 Ο Guest 691153: #224 10-11-24 00:50 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Grey's anatomy γραμμένο σε Spencerian έπιασα την πένα μου μετά από καιρό Click για ανάπτυξη... Έχεις κάποιο guide για καλλιγραφία στα ελληνικά γράμματα, όσο και στα αγγλικά; vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 621 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2024 στις 10:27 Η vanessa99: #225 10-11-24 10:27 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Έχεις κάποιο guide για καλλιγραφία στα ελληνικά γράμματα, όσο και στα αγγλικά; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Έχω στα αγγλικά και μάλιστα διάφορα, για διαφορετικές γραμματοσειρές! Στα ελληνικά υπάρχουν λίγα, αλλά όχι κάτι που να με ικανοποιήσει δυστυχώς. Για αυτό, τη φορά που έγραψα σε ελληνικά spencerian, προσάρμοσα τα γράμματα με βάση την αγγλική και με βάση το αισθητικό αποτέλεσμα που ήθελα. Οπότε, αν μάθεις καλά στα αγγλικά, μετά είναι εύκολο να το προσαρμόσεις και στα ελληνικά, δεν χρειάζεσαι απαραίτητα κάτι ξεχωριστό vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 621 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2024 στις 10:10 Η vanessa99: #226 16-11-24 10:10 Μπαίνοντας στο μουντ (δεν το έχω τελειώσει ακόμη - ελπίζω μέσα στο σκ) Μονόχρωμο σχεδόν με Payne's gray, για όσους ασχολούνται vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 621 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2024 στις 19:21 Η vanessa99: #227 22-11-24 19:21 Δεν είναι οι καλύτερες φωτογραφίες, θέλω να βγάλω άλλες (της προκοπής ) για να ανεβάσω στο insta, όμως, ήθελα να τις μοιραστώ Η πρώτη μου χριστουγεννιάτικη μικρή συλλογή Ακουαρέλα και για το καλλιγραφικο, μελάνι walnut *το ένα από αυτά είναι εμπνευσμένο από ένα tutorial στο youtube, στο οποίο έβαλα, φυσικά, δικά μου στοιχεία - πέραν της καλλιγραφίας. Τα άλλα δύο είναι εντελώς δικά μου* (και το αγαπημένο μου εκ των τριών, το οποίο θα κορνιζώσω κιόλας) : ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2024 στις 19:31 Ο ιωαννηs έγραψε: #228 22-11-24 19:31 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Δεν είναι οι καλύτερες φωτογραφίες, θέλω να βγάλω άλλες (της προκοπής ) για να ανεβάσω στο insta, όμως, ήθελα να τις μοιραστώ Η πρώτη μου χριστουγεννιάτικη μικρή συλλογή Ακουαρέλα και για το καλλιγραφικο, μελάνι walnut *το ένα από αυτά είναι εμπνευσμένο από ένα tutorial στο youtube, στο οποίο έβαλα, φυσικά, δικά μου στοιχεία - πέραν της καλλιγραφίας. Τα άλλα δύο είναι εντελώς δικά μου* (και το αγαπημένο μου εκ των τριών, το οποίο θα κορνιζώσω κιόλας) : Click για ανάπτυξη... αχ ξαναζωντανεψε ο Claude Monet.... μπραβω Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.489 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 23:59 Η Kate1914 έγραψε: #229 08-02-25 23:59 Spoiler: Να είστε επιεικείς παρακαλώ Για να είμαι και απολύτως δίκαιη, ορίστε και κάποιες ενδεικτικές εικόνες που αποτέλεσαν πηγή έμπενευσης: Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 00:10 Η Reader έγραψε: #230 09-02-25 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Spoiler: Να είστε επιεικείς παρακαλώ Για να είμαι και απολύτως δίκαιη, ορίστε και κάποιες ενδεικτικές εικόνες που αποτέλεσαν πηγή έμπενευσης: Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφο είναι Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.839 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 00:18 Η Joji έγραψε: #231 09-02-25 00:18 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Για να είμαι και απολύτως δίκαιη Click για ανάπτυξη... References? Everyone uses them. Χρειάζονται απαραίτητα. Λίγοι έχουν την ικανότητα να επινοήσουν κάτι στο μυαλό τους και να το αποτυπώσουν στο χαρτί. Πολύ ωραίο. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.835 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 00:25 Ο ilias90 έγραψε: #232 09-02-25 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Spoiler: Να είστε επιεικείς παρακαλώ Για να είμαι και απολύτως δίκαιη, ορίστε και κάποιες ενδεικτικές εικόνες που αποτέλεσαν πηγή έμπενευσης: Click για ανάπτυξη... Κατερινάρα, μπράβο. Κάνε και μια παραγγελιά όταν μπορέσεις, τον Τράμπαρο να ενθρονίζει τον Βασιλιά Παύλο μπροστά από τον Παρθενώνα, και δίπλα να ορκίζεται πρωθυπουργός ο Κασιδιάρης. Θα σε πληρώσω Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 00:28 Η Εριφύλη έγραψε: #233 09-02-25 00:28 Αχ μου θύμισες το θέμα Ζωγράφισα την πανέμορφη φίλη μου, την Ειρήνη, που ενδεχομένως την γνωρίζετε οι περισσότεροι από το γνωστό γκράφιτι δεξιά.. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.839 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 00:54 Η Joji έγραψε: #234 09-02-25 00:54 rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.836 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:35 Η rafaela11: #235 13-02-25 15:35 Ξέρω ότι δεν είναι κάτι που το έφτιαξα εγώ από την αρχή, καθώς είναι colouring book ενηλίκων. Βλέπω στο τικ τοκ τελευταία το συγκεκριμένο βιβλίο (girl moments by Coco Wyo) έχει κάνει χαμό, οπότε το παρήγγειλα και εγώ και πήρα καλά alcohol markers (ohuhu markers) και έκανα τη πρώτη μου ζωγραφιά ! Είμαι αρκετά proud με τις σκιές και το φως το ήλιου που έκανα από πίσω το πώς πέφτει στο καπέλο και στα φυτά! Τις λευκές λεπτομέρειες τις έκανα με τζελ άσπρο στύλο αυτά Friday_k Δραστήριο μέλος Η Friday_k δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:46 Η Friday_k έγραψε: #236 13-02-25 16:46 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ξέρω ότι δεν είναι κάτι που το έφτιαξα εγώ από την αρχή, καθώς είναι colouring book ενηλίκων. Βλέπω στο τικ τοκ τελευταία το συγκεκριμένο βιβλίο (girl moments by Coco Wyo) έχει κάνει χαμό, οπότε το παρήγγειλα και εγώ και πήρα καλά alcohol markers (ohuhu markers) και έκανα τη πρώτη μου ζωγραφιά ! Είμαι αρκετά proud με τις σκιές και το φως το ήλιου που έκανα από πίσω το πώς πέφτει στο καπέλο και στα φυτά! Τις λευκές λεπτομέρειες τις έκανα με τζελ άσπρο στύλο αυτά Click για ανάπτυξη... Είναι τελειοοοοο!! Το χω δει και εγώ να παίζει πολύ. Είχα πάρει και εγώ παλιότερα κάτι άλλες ζωγραφιές, όχι τόσο cute. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2025 στις 19:49 Η Εριφύλη έγραψε: #237 13-02-25 19:49 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ξέρω ότι δεν είναι κάτι που το έφτιαξα εγώ από την αρχή, καθώς είναι colouring book ενηλίκων. Βλέπω στο τικ τοκ τελευταία το συγκεκριμένο βιβλίο (girl moments by Coco Wyo) έχει κάνει χαμό, οπότε το παρήγγειλα και εγώ και πήρα καλά alcohol markers (ohuhu markers) και έκανα τη πρώτη μου ζωγραφιά ! Είμαι αρκετά proud με τις σκιές και το φως το ήλιου που έκανα από πίσω το πώς πέφτει στο καπέλο και στα φυτά! Τις λευκές λεπτομέρειες τις έκανα με τζελ άσπρο στύλο αυτά Click για ανάπτυξη... Είναι τέλειο! Το πιστεύεις ότι εγώ δε μπορώ με τίποτα να φτιάξω τέτοιου είδους; Παρ ότι το χω αρκετά με τα πορτραίτα, αυτά δε μπορώ να τα φτιάξω rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.836 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2025 στις 19:50 Η rafaela11: #238 13-02-25 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Είναι τέλειο! Το πιστεύεις ότι εγώ δε μπορώ με τίποτα να φτιάξω τέτοιου είδους; Παρ ότι το χω αρκετά με τα πορτραίτα, αυτά δε μπορώ να τα φτιάξω Click για ανάπτυξη... Πλάκα κάνεις ! Για ποιο λόγο ; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.277 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 20:20 Η Πουπουλίνα: #239 30-07-25 20:20 Παρολο που εχω πολλες υποχρεωσεις λογω πατερα...και σπιτιου στην αθηνα δεν πιστευα οτι θα εχω ορεξη για ζωγραφικη.,ευτυχως με διεψευσα.Τελειωσα εναν που ειχε ξεκινησει το Πασχα και εφτιαξα και εναν καινουργιο βουαλά. Μικτη τεχνικη με ξυλομπογιες.μολυβια ακρυλικο χρωμα και μαρκαδορο σε χαρτι Τιτλος: Απο μηχανης Θεος. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 22:16 Η Himela έγραψε: #240 30-07-25 22:16 Είναι αδικία, εγώ και μια ισια γραμμή στραβή την κάνω. Μπράβο σου! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Monsieur Scandal Εριφύλη Giorgkalo Kate1914 Libertus iew AggelikiGr Memetchi Entropy24 Joji charmander giannhs2001 Unboxholics rafaela11 Μήτσος10 Jack of Spades jellojina Paragontas7000 Fernando_A Luludaki Dr. Gl. Luminous fockos Bleach_enjoyer linuxman ghоul BatGuin fmarulezkd Cinnamonroll Ariana2018 ROM32 phleidhs Kely1234567 Δροσουλίτης gmoutzour Panagiotis849 Abiogenesis P.Dam. Human being Ωρορα User2350 Helen06 Έλενα Παπαμακαριου arko GeorgePap2003 johnsala camil marww chester20080 Στεφανος56 Εχέμυθη Citylights oups Κλημεντίνη American Economist parrot/παπαγάλος Mexicanos bruh_234 Dreamer_SW nicks1999 το κοριτσι του μαη ggl Sosstoss Αρίκος taketrance sunsetpp Lathy fourkaki ΘανάσοςG4 Wonderkid Satan Claus Jimmy20 Helen93 Giii Viedo desp1naa louminis tsiobieman Αντικειμενικός jj! CiNeFiL Nickx Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Α κατάλαβα dipping χρησιμοποιείς, καλή φάση! Έχω κι εγω Rhodia για να γράφω ποιήματα και ειναι καταπληκτικο το Clairefontaine χαρτί του, 90γρ. και δεν σκάει και bleed through. Κράτα τον Ιταλό μήπως σου χρειαστει να πάρεις τίποτα υλικά απο κει: Buy Online Fountain Pens, Ballpoint Pens, Roller Pens Since 2004 only the best fountain pens, Ballpoint Pens, Roller Pens and Accessories. Extensive catalog with exclusive, rare and collection products. Shipping within 2 days and Free delivery option available www.stiloestile.com Ευχαριστώ καλό μου, με τιμάς! Μη σκας, υπάρχουν για lefties, το προβλημα πρέπει να το χουν τίποτα ανατολικες γλωσσες που γραφουν απο δεξια προς τα αριστερά και πρέπει να στεγνωσει το μελάνι, ειδικά κατι Writer's Blood (και ΓΑΜΩ τα μελάνια, αγαπημένο μου), που κανουν εναν αιωνα να στεγνώσουν. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για το link, πάνω που προσπαθούσα να βρω από που θα πάρω νέα μελάνια Ισχύει πως το χαρτί της Rhodia είναι εκπληκτικό. Αν παίζεις και με τα χρώματα, εκτός από το κλασικό λευκό, βγαίνει και σε ένα εκπληκτικό γκρι και μαύρο Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Σε εσένα δεν είχα στείλει πριν πολυυ καιρό για βουλοκέρι; Έχω αγοράσει κι εγώ, τις χρησιμοποιώ για να δέσω τις κορδέλες στα κουτάκια όταν φτιάχνω κοσμήματα Click για ανάπτυξη... Ναιι μαζί είχαμε μιλήσει! Χαίρομαι που εν τέλη κατέληξες να πάρεις και να το χαρείς κιόλας Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Αν σε ενδιαφέρει υπάρχει και εφαρμογή που εγώ προσωπικά συμμετέχω εκεί. Λέγεται slowly και στην ουσία έχεις pen pal friends αλλά ιντερνετικα. Γράφεις το γράμμα έχεις συλλογή σιγά σιγά από γραμματόσημα, και κάνει να φτάσει το γράμμα όπως θα έκανε να φτάσει στην πραγματική ζωή. Το προφίλ σου αποτελείται από ένα αβαταρ με τα ενδιαφέροντα σου. Είμαι πολλά χρόνια εκεί και πραγματικά είναι υπέροχο, έχω κάνει και φιλίες στην πραγματική ζωή από εκεί ! Πολύ ενδιαφέρον όμως και αυτό που λες εσύ! Ειδικά εφόσον είναι φυσικό γράμμα κανονικά Επίσης εδώ στη Θεσσαλονικη έχει μαθήματα καλλιγραφίας σκέφτομαι πολύ να πάω Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Οκτωβρίου 2024 Τσέκαρε και εσύ αυτό που λέω. Εκεί δεν φαίνεται τίποτα προσωπικό μόνο τα ενδιαφέροντα σου, η ηλικία σου κτλ . Και γενικά ο,τι θες να μοιραστείς εσύ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ θα το τσεκάρω ναι και αυτό που λέω εγώ είναι φυσικό γράμμα (γράμματα βασικά). Και το αγαπώ τόσο όταν έχετε νέο έχω κάνει κι εγώ φιλίες, λέμε τα νέα μας. Έχω δει για τα μαθήματα, θα σου έλεγα να πας, ανάλογα με το στυλ που σου αρέσει. Πχ εγώ δυστυχώς δεν βρήκα το στυλ που εψαχνα και πήγα στο online. Δυστυχώς δεν είναι τόσο διαδεδομένη η καλλιγραφία στην Ελλάδα. Αν πάντως ενδιαφέρεσαι για μαθήματα, προτάσεις κτλ στείλε μου, θα χαρώ να βοηθήσω
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.836 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2024 στις 19:54 Η rafaela11: #222 18-10-24 19:54 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Αν πάντως ενδιαφέρεσαι για μαθήματα, προτάσεις κτλ στείλε μου, θα χαρώ να βοηθήσω Click για ανάπτυξη... Έχω βρει ήδη για Θεσσαλονίκη που είμαι ευχαριστώ πολύ vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 621 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2024 στις 00:37 Η vanessa99: #223 10-11-24 00:37 Grey's anatomy γραμμένο σε Spencerian έπιασα την πένα μου μετά από καιρό Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Νοεμβρίου 2024 στις 00:50 Ο Guest 691153: #224 10-11-24 00:50 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Grey's anatomy γραμμένο σε Spencerian έπιασα την πένα μου μετά από καιρό Click για ανάπτυξη... Έχεις κάποιο guide για καλλιγραφία στα ελληνικά γράμματα, όσο και στα αγγλικά; vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 621 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2024 στις 10:27 Η vanessa99: #225 10-11-24 10:27 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Έχεις κάποιο guide για καλλιγραφία στα ελληνικά γράμματα, όσο και στα αγγλικά; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Έχω στα αγγλικά και μάλιστα διάφορα, για διαφορετικές γραμματοσειρές! Στα ελληνικά υπάρχουν λίγα, αλλά όχι κάτι που να με ικανοποιήσει δυστυχώς. Για αυτό, τη φορά που έγραψα σε ελληνικά spencerian, προσάρμοσα τα γράμματα με βάση την αγγλική και με βάση το αισθητικό αποτέλεσμα που ήθελα. Οπότε, αν μάθεις καλά στα αγγλικά, μετά είναι εύκολο να το προσαρμόσεις και στα ελληνικά, δεν χρειάζεσαι απαραίτητα κάτι ξεχωριστό vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 621 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2024 στις 10:10 Η vanessa99: #226 16-11-24 10:10 Μπαίνοντας στο μουντ (δεν το έχω τελειώσει ακόμη - ελπίζω μέσα στο σκ) Μονόχρωμο σχεδόν με Payne's gray, για όσους ασχολούνται vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 621 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2024 στις 19:21 Η vanessa99: #227 22-11-24 19:21 Δεν είναι οι καλύτερες φωτογραφίες, θέλω να βγάλω άλλες (της προκοπής ) για να ανεβάσω στο insta, όμως, ήθελα να τις μοιραστώ Η πρώτη μου χριστουγεννιάτικη μικρή συλλογή Ακουαρέλα και για το καλλιγραφικο, μελάνι walnut *το ένα από αυτά είναι εμπνευσμένο από ένα tutorial στο youtube, στο οποίο έβαλα, φυσικά, δικά μου στοιχεία - πέραν της καλλιγραφίας. Τα άλλα δύο είναι εντελώς δικά μου* (και το αγαπημένο μου εκ των τριών, το οποίο θα κορνιζώσω κιόλας) : ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2024 στις 19:31 Ο ιωαννηs έγραψε: #228 22-11-24 19:31 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Δεν είναι οι καλύτερες φωτογραφίες, θέλω να βγάλω άλλες (της προκοπής ) για να ανεβάσω στο insta, όμως, ήθελα να τις μοιραστώ Η πρώτη μου χριστουγεννιάτικη μικρή συλλογή Ακουαρέλα και για το καλλιγραφικο, μελάνι walnut *το ένα από αυτά είναι εμπνευσμένο από ένα tutorial στο youtube, στο οποίο έβαλα, φυσικά, δικά μου στοιχεία - πέραν της καλλιγραφίας. Τα άλλα δύο είναι εντελώς δικά μου* (και το αγαπημένο μου εκ των τριών, το οποίο θα κορνιζώσω κιόλας) : Click για ανάπτυξη... αχ ξαναζωντανεψε ο Claude Monet.... μπραβω Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.489 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 23:59 Η Kate1914 έγραψε: #229 08-02-25 23:59 Spoiler: Να είστε επιεικείς παρακαλώ Για να είμαι και απολύτως δίκαιη, ορίστε και κάποιες ενδεικτικές εικόνες που αποτέλεσαν πηγή έμπενευσης: Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 00:10 Η Reader έγραψε: #230 09-02-25 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Spoiler: Να είστε επιεικείς παρακαλώ Για να είμαι και απολύτως δίκαιη, ορίστε και κάποιες ενδεικτικές εικόνες που αποτέλεσαν πηγή έμπενευσης: Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφο είναι Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.839 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 00:18 Η Joji έγραψε: #231 09-02-25 00:18 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Για να είμαι και απολύτως δίκαιη Click για ανάπτυξη... References? Everyone uses them. Χρειάζονται απαραίτητα. Λίγοι έχουν την ικανότητα να επινοήσουν κάτι στο μυαλό τους και να το αποτυπώσουν στο χαρτί. Πολύ ωραίο. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.835 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 00:25 Ο ilias90 έγραψε: #232 09-02-25 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Spoiler: Να είστε επιεικείς παρακαλώ Για να είμαι και απολύτως δίκαιη, ορίστε και κάποιες ενδεικτικές εικόνες που αποτέλεσαν πηγή έμπενευσης: Click για ανάπτυξη... Κατερινάρα, μπράβο. Κάνε και μια παραγγελιά όταν μπορέσεις, τον Τράμπαρο να ενθρονίζει τον Βασιλιά Παύλο μπροστά από τον Παρθενώνα, και δίπλα να ορκίζεται πρωθυπουργός ο Κασιδιάρης. Θα σε πληρώσω Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 00:28 Η Εριφύλη έγραψε: #233 09-02-25 00:28 Αχ μου θύμισες το θέμα Ζωγράφισα την πανέμορφη φίλη μου, την Ειρήνη, που ενδεχομένως την γνωρίζετε οι περισσότεροι από το γνωστό γκράφιτι δεξιά.. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.839 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 00:54 Η Joji έγραψε: #234 09-02-25 00:54 rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.836 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:35 Η rafaela11: #235 13-02-25 15:35 Ξέρω ότι δεν είναι κάτι που το έφτιαξα εγώ από την αρχή, καθώς είναι colouring book ενηλίκων. Βλέπω στο τικ τοκ τελευταία το συγκεκριμένο βιβλίο (girl moments by Coco Wyo) έχει κάνει χαμό, οπότε το παρήγγειλα και εγώ και πήρα καλά alcohol markers (ohuhu markers) και έκανα τη πρώτη μου ζωγραφιά ! Είμαι αρκετά proud με τις σκιές και το φως το ήλιου που έκανα από πίσω το πώς πέφτει στο καπέλο και στα φυτά! Τις λευκές λεπτομέρειες τις έκανα με τζελ άσπρο στύλο αυτά Friday_k Δραστήριο μέλος Η Friday_k δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:46 Η Friday_k έγραψε: #236 13-02-25 16:46 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ξέρω ότι δεν είναι κάτι που το έφτιαξα εγώ από την αρχή, καθώς είναι colouring book ενηλίκων. Βλέπω στο τικ τοκ τελευταία το συγκεκριμένο βιβλίο (girl moments by Coco Wyo) έχει κάνει χαμό, οπότε το παρήγγειλα και εγώ και πήρα καλά alcohol markers (ohuhu markers) και έκανα τη πρώτη μου ζωγραφιά ! Είμαι αρκετά proud με τις σκιές και το φως το ήλιου που έκανα από πίσω το πώς πέφτει στο καπέλο και στα φυτά! Τις λευκές λεπτομέρειες τις έκανα με τζελ άσπρο στύλο αυτά Click για ανάπτυξη... Είναι τελειοοοοο!! Το χω δει και εγώ να παίζει πολύ. Είχα πάρει και εγώ παλιότερα κάτι άλλες ζωγραφιές, όχι τόσο cute. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2025 στις 19:49 Η Εριφύλη έγραψε: #237 13-02-25 19:49 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ξέρω ότι δεν είναι κάτι που το έφτιαξα εγώ από την αρχή, καθώς είναι colouring book ενηλίκων. Βλέπω στο τικ τοκ τελευταία το συγκεκριμένο βιβλίο (girl moments by Coco Wyo) έχει κάνει χαμό, οπότε το παρήγγειλα και εγώ και πήρα καλά alcohol markers (ohuhu markers) και έκανα τη πρώτη μου ζωγραφιά ! Είμαι αρκετά proud με τις σκιές και το φως το ήλιου που έκανα από πίσω το πώς πέφτει στο καπέλο και στα φυτά! Τις λευκές λεπτομέρειες τις έκανα με τζελ άσπρο στύλο αυτά Click για ανάπτυξη... Είναι τέλειο! Το πιστεύεις ότι εγώ δε μπορώ με τίποτα να φτιάξω τέτοιου είδους; Παρ ότι το χω αρκετά με τα πορτραίτα, αυτά δε μπορώ να τα φτιάξω rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.836 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2025 στις 19:50 Η rafaela11: #238 13-02-25 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Είναι τέλειο! Το πιστεύεις ότι εγώ δε μπορώ με τίποτα να φτιάξω τέτοιου είδους; Παρ ότι το χω αρκετά με τα πορτραίτα, αυτά δε μπορώ να τα φτιάξω Click για ανάπτυξη... Πλάκα κάνεις ! Για ποιο λόγο ; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.277 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 20:20 Η Πουπουλίνα: #239 30-07-25 20:20 Παρολο που εχω πολλες υποχρεωσεις λογω πατερα...και σπιτιου στην αθηνα δεν πιστευα οτι θα εχω ορεξη για ζωγραφικη.,ευτυχως με διεψευσα.Τελειωσα εναν που ειχε ξεκινησει το Πασχα και εφτιαξα και εναν καινουργιο βουαλά. Μικτη τεχνικη με ξυλομπογιες.μολυβια ακρυλικο χρωμα και μαρκαδορο σε χαρτι Τιτλος: Απο μηχανης Θεος. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 22:16 Η Himela έγραψε: #240 30-07-25 22:16 Είναι αδικία, εγώ και μια ισια γραμμή στραβή την κάνω. Μπράβο σου! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Monsieur Scandal Εριφύλη Giorgkalo Kate1914 Libertus iew AggelikiGr Memetchi Entropy24 Joji charmander giannhs2001 Unboxholics rafaela11 Μήτσος10 Jack of Spades jellojina Paragontas7000 Fernando_A Luludaki Dr. Gl. Luminous fockos Bleach_enjoyer linuxman ghоul BatGuin fmarulezkd Cinnamonroll Ariana2018 ROM32 phleidhs Kely1234567 Δροσουλίτης gmoutzour Panagiotis849 Abiogenesis P.Dam. Human being Ωρορα User2350 Helen06 Έλενα Παπαμακαριου arko GeorgePap2003 johnsala camil marww chester20080 Στεφανος56 Εχέμυθη Citylights oups Κλημεντίνη American Economist parrot/παπαγάλος Mexicanos bruh_234 Dreamer_SW nicks1999 το κοριτσι του μαη ggl Sosstoss Αρίκος taketrance sunsetpp Lathy fourkaki ΘανάσοςG4 Wonderkid Satan Claus Jimmy20 Helen93 Giii Viedo desp1naa louminis tsiobieman Αντικειμενικός jj! CiNeFiL Nickx Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Αν πάντως ενδιαφέρεσαι για μαθήματα, προτάσεις κτλ στείλε μου, θα χαρώ να βοηθήσω Click για ανάπτυξη... Έχω βρει ήδη για Θεσσαλονίκη που είμαι ευχαριστώ πολύ
vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 621 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2024 στις 00:37 Η vanessa99: #223 10-11-24 00:37 Grey's anatomy γραμμένο σε Spencerian έπιασα την πένα μου μετά από καιρό Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Νοεμβρίου 2024 στις 00:50 Ο Guest 691153: #224 10-11-24 00:50 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Grey's anatomy γραμμένο σε Spencerian έπιασα την πένα μου μετά από καιρό Click για ανάπτυξη... Έχεις κάποιο guide για καλλιγραφία στα ελληνικά γράμματα, όσο και στα αγγλικά; vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 621 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2024 στις 10:27 Η vanessa99: #225 10-11-24 10:27 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Έχεις κάποιο guide για καλλιγραφία στα ελληνικά γράμματα, όσο και στα αγγλικά; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Έχω στα αγγλικά και μάλιστα διάφορα, για διαφορετικές γραμματοσειρές! Στα ελληνικά υπάρχουν λίγα, αλλά όχι κάτι που να με ικανοποιήσει δυστυχώς. Για αυτό, τη φορά που έγραψα σε ελληνικά spencerian, προσάρμοσα τα γράμματα με βάση την αγγλική και με βάση το αισθητικό αποτέλεσμα που ήθελα. Οπότε, αν μάθεις καλά στα αγγλικά, μετά είναι εύκολο να το προσαρμόσεις και στα ελληνικά, δεν χρειάζεσαι απαραίτητα κάτι ξεχωριστό vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 621 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2024 στις 10:10 Η vanessa99: #226 16-11-24 10:10 Μπαίνοντας στο μουντ (δεν το έχω τελειώσει ακόμη - ελπίζω μέσα στο σκ) Μονόχρωμο σχεδόν με Payne's gray, για όσους ασχολούνται vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 621 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2024 στις 19:21 Η vanessa99: #227 22-11-24 19:21 Δεν είναι οι καλύτερες φωτογραφίες, θέλω να βγάλω άλλες (της προκοπής ) για να ανεβάσω στο insta, όμως, ήθελα να τις μοιραστώ Η πρώτη μου χριστουγεννιάτικη μικρή συλλογή Ακουαρέλα και για το καλλιγραφικο, μελάνι walnut *το ένα από αυτά είναι εμπνευσμένο από ένα tutorial στο youtube, στο οποίο έβαλα, φυσικά, δικά μου στοιχεία - πέραν της καλλιγραφίας. Τα άλλα δύο είναι εντελώς δικά μου* (και το αγαπημένο μου εκ των τριών, το οποίο θα κορνιζώσω κιόλας) : ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2024 στις 19:31 Ο ιωαννηs έγραψε: #228 22-11-24 19:31 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Δεν είναι οι καλύτερες φωτογραφίες, θέλω να βγάλω άλλες (της προκοπής ) για να ανεβάσω στο insta, όμως, ήθελα να τις μοιραστώ Η πρώτη μου χριστουγεννιάτικη μικρή συλλογή Ακουαρέλα και για το καλλιγραφικο, μελάνι walnut *το ένα από αυτά είναι εμπνευσμένο από ένα tutorial στο youtube, στο οποίο έβαλα, φυσικά, δικά μου στοιχεία - πέραν της καλλιγραφίας. Τα άλλα δύο είναι εντελώς δικά μου* (και το αγαπημένο μου εκ των τριών, το οποίο θα κορνιζώσω κιόλας) : Click για ανάπτυξη... αχ ξαναζωντανεψε ο Claude Monet.... μπραβω Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.489 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 23:59 Η Kate1914 έγραψε: #229 08-02-25 23:59 Spoiler: Να είστε επιεικείς παρακαλώ Για να είμαι και απολύτως δίκαιη, ορίστε και κάποιες ενδεικτικές εικόνες που αποτέλεσαν πηγή έμπενευσης: Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 00:10 Η Reader έγραψε: #230 09-02-25 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Spoiler: Να είστε επιεικείς παρακαλώ Για να είμαι και απολύτως δίκαιη, ορίστε και κάποιες ενδεικτικές εικόνες που αποτέλεσαν πηγή έμπενευσης: Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφο είναι Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.839 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 00:18 Η Joji έγραψε: #231 09-02-25 00:18 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Για να είμαι και απολύτως δίκαιη Click για ανάπτυξη... References? Everyone uses them. Χρειάζονται απαραίτητα. Λίγοι έχουν την ικανότητα να επινοήσουν κάτι στο μυαλό τους και να το αποτυπώσουν στο χαρτί. Πολύ ωραίο. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.835 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 00:25 Ο ilias90 έγραψε: #232 09-02-25 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Spoiler: Να είστε επιεικείς παρακαλώ Για να είμαι και απολύτως δίκαιη, ορίστε και κάποιες ενδεικτικές εικόνες που αποτέλεσαν πηγή έμπενευσης: Click για ανάπτυξη... Κατερινάρα, μπράβο. Κάνε και μια παραγγελιά όταν μπορέσεις, τον Τράμπαρο να ενθρονίζει τον Βασιλιά Παύλο μπροστά από τον Παρθενώνα, και δίπλα να ορκίζεται πρωθυπουργός ο Κασιδιάρης. Θα σε πληρώσω Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 00:28 Η Εριφύλη έγραψε: #233 09-02-25 00:28 Αχ μου θύμισες το θέμα Ζωγράφισα την πανέμορφη φίλη μου, την Ειρήνη, που ενδεχομένως την γνωρίζετε οι περισσότεροι από το γνωστό γκράφιτι δεξιά.. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.839 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 00:54 Η Joji έγραψε: #234 09-02-25 00:54 rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.836 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:35 Η rafaela11: #235 13-02-25 15:35 Ξέρω ότι δεν είναι κάτι που το έφτιαξα εγώ από την αρχή, καθώς είναι colouring book ενηλίκων. Βλέπω στο τικ τοκ τελευταία το συγκεκριμένο βιβλίο (girl moments by Coco Wyo) έχει κάνει χαμό, οπότε το παρήγγειλα και εγώ και πήρα καλά alcohol markers (ohuhu markers) και έκανα τη πρώτη μου ζωγραφιά ! Είμαι αρκετά proud με τις σκιές και το φως το ήλιου που έκανα από πίσω το πώς πέφτει στο καπέλο και στα φυτά! Τις λευκές λεπτομέρειες τις έκανα με τζελ άσπρο στύλο αυτά Friday_k Δραστήριο μέλος Η Friday_k δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:46 Η Friday_k έγραψε: #236 13-02-25 16:46 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ξέρω ότι δεν είναι κάτι που το έφτιαξα εγώ από την αρχή, καθώς είναι colouring book ενηλίκων. Βλέπω στο τικ τοκ τελευταία το συγκεκριμένο βιβλίο (girl moments by Coco Wyo) έχει κάνει χαμό, οπότε το παρήγγειλα και εγώ και πήρα καλά alcohol markers (ohuhu markers) και έκανα τη πρώτη μου ζωγραφιά ! Είμαι αρκετά proud με τις σκιές και το φως το ήλιου που έκανα από πίσω το πώς πέφτει στο καπέλο και στα φυτά! Τις λευκές λεπτομέρειες τις έκανα με τζελ άσπρο στύλο αυτά Click για ανάπτυξη... Είναι τελειοοοοο!! Το χω δει και εγώ να παίζει πολύ. Είχα πάρει και εγώ παλιότερα κάτι άλλες ζωγραφιές, όχι τόσο cute. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2025 στις 19:49 Η Εριφύλη έγραψε: #237 13-02-25 19:49 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ξέρω ότι δεν είναι κάτι που το έφτιαξα εγώ από την αρχή, καθώς είναι colouring book ενηλίκων. Βλέπω στο τικ τοκ τελευταία το συγκεκριμένο βιβλίο (girl moments by Coco Wyo) έχει κάνει χαμό, οπότε το παρήγγειλα και εγώ και πήρα καλά alcohol markers (ohuhu markers) και έκανα τη πρώτη μου ζωγραφιά ! Είμαι αρκετά proud με τις σκιές και το φως το ήλιου που έκανα από πίσω το πώς πέφτει στο καπέλο και στα φυτά! Τις λευκές λεπτομέρειες τις έκανα με τζελ άσπρο στύλο αυτά Click για ανάπτυξη... Είναι τέλειο! Το πιστεύεις ότι εγώ δε μπορώ με τίποτα να φτιάξω τέτοιου είδους; Παρ ότι το χω αρκετά με τα πορτραίτα, αυτά δε μπορώ να τα φτιάξω rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.836 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2025 στις 19:50 Η rafaela11: #238 13-02-25 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Είναι τέλειο! Το πιστεύεις ότι εγώ δε μπορώ με τίποτα να φτιάξω τέτοιου είδους; Παρ ότι το χω αρκετά με τα πορτραίτα, αυτά δε μπορώ να τα φτιάξω Click για ανάπτυξη... Πλάκα κάνεις ! Για ποιο λόγο ; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.277 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 20:20 Η Πουπουλίνα: #239 30-07-25 20:20 Παρολο που εχω πολλες υποχρεωσεις λογω πατερα...και σπιτιου στην αθηνα δεν πιστευα οτι θα εχω ορεξη για ζωγραφικη.,ευτυχως με διεψευσα.Τελειωσα εναν που ειχε ξεκινησει το Πασχα και εφτιαξα και εναν καινουργιο βουαλά. Μικτη τεχνικη με ξυλομπογιες.μολυβια ακρυλικο χρωμα και μαρκαδορο σε χαρτι Τιτλος: Απο μηχανης Θεος. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 22:16 Η Himela έγραψε: #240 30-07-25 22:16 Είναι αδικία, εγώ και μια ισια γραμμή στραβή την κάνω. Μπράβο σου! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Monsieur Scandal Εριφύλη Giorgkalo Kate1914 Libertus iew AggelikiGr Memetchi Entropy24 Joji charmander giannhs2001 Unboxholics rafaela11 Μήτσος10 Jack of Spades jellojina Paragontas7000 Fernando_A Luludaki Dr. Gl. Luminous fockos Bleach_enjoyer linuxman ghоul BatGuin fmarulezkd Cinnamonroll Ariana2018 ROM32 phleidhs Kely1234567 Δροσουλίτης gmoutzour Panagiotis849 Abiogenesis P.Dam. Human being Ωρορα User2350 Helen06 Έλενα Παπαμακαριου arko GeorgePap2003 johnsala camil marww chester20080 Στεφανος56 Εχέμυθη Citylights oups Κλημεντίνη American Economist parrot/παπαγάλος Mexicanos bruh_234 Dreamer_SW nicks1999 το κοριτσι του μαη ggl Sosstoss Αρίκος taketrance sunsetpp Lathy fourkaki ΘανάσοςG4 Wonderkid Satan Claus Jimmy20 Helen93 Giii Viedo desp1naa louminis tsiobieman Αντικειμενικός jj! CiNeFiL Nickx Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Νοεμβρίου 2024 στις 00:50 Ο Guest 691153: #224 10-11-24 00:50 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Grey's anatomy γραμμένο σε Spencerian έπιασα την πένα μου μετά από καιρό Click για ανάπτυξη... Έχεις κάποιο guide για καλλιγραφία στα ελληνικά γράμματα, όσο και στα αγγλικά; vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 621 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2024 στις 10:27 Η vanessa99: #225 10-11-24 10:27 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Έχεις κάποιο guide για καλλιγραφία στα ελληνικά γράμματα, όσο και στα αγγλικά; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Έχω στα αγγλικά και μάλιστα διάφορα, για διαφορετικές γραμματοσειρές! Στα ελληνικά υπάρχουν λίγα, αλλά όχι κάτι που να με ικανοποιήσει δυστυχώς. Για αυτό, τη φορά που έγραψα σε ελληνικά spencerian, προσάρμοσα τα γράμματα με βάση την αγγλική και με βάση το αισθητικό αποτέλεσμα που ήθελα. Οπότε, αν μάθεις καλά στα αγγλικά, μετά είναι εύκολο να το προσαρμόσεις και στα ελληνικά, δεν χρειάζεσαι απαραίτητα κάτι ξεχωριστό vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 621 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2024 στις 10:10 Η vanessa99: #226 16-11-24 10:10 Μπαίνοντας στο μουντ (δεν το έχω τελειώσει ακόμη - ελπίζω μέσα στο σκ) Μονόχρωμο σχεδόν με Payne's gray, για όσους ασχολούνται vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 621 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2024 στις 19:21 Η vanessa99: #227 22-11-24 19:21 Δεν είναι οι καλύτερες φωτογραφίες, θέλω να βγάλω άλλες (της προκοπής ) για να ανεβάσω στο insta, όμως, ήθελα να τις μοιραστώ Η πρώτη μου χριστουγεννιάτικη μικρή συλλογή Ακουαρέλα και για το καλλιγραφικο, μελάνι walnut *το ένα από αυτά είναι εμπνευσμένο από ένα tutorial στο youtube, στο οποίο έβαλα, φυσικά, δικά μου στοιχεία - πέραν της καλλιγραφίας. Τα άλλα δύο είναι εντελώς δικά μου* (και το αγαπημένο μου εκ των τριών, το οποίο θα κορνιζώσω κιόλας) : ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2024 στις 19:31 Ο ιωαννηs έγραψε: #228 22-11-24 19:31 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Δεν είναι οι καλύτερες φωτογραφίες, θέλω να βγάλω άλλες (της προκοπής ) για να ανεβάσω στο insta, όμως, ήθελα να τις μοιραστώ Η πρώτη μου χριστουγεννιάτικη μικρή συλλογή Ακουαρέλα και για το καλλιγραφικο, μελάνι walnut *το ένα από αυτά είναι εμπνευσμένο από ένα tutorial στο youtube, στο οποίο έβαλα, φυσικά, δικά μου στοιχεία - πέραν της καλλιγραφίας. Τα άλλα δύο είναι εντελώς δικά μου* (και το αγαπημένο μου εκ των τριών, το οποίο θα κορνιζώσω κιόλας) : Click για ανάπτυξη... αχ ξαναζωντανεψε ο Claude Monet.... μπραβω Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.489 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 23:59 Η Kate1914 έγραψε: #229 08-02-25 23:59 Spoiler: Να είστε επιεικείς παρακαλώ Για να είμαι και απολύτως δίκαιη, ορίστε και κάποιες ενδεικτικές εικόνες που αποτέλεσαν πηγή έμπενευσης: Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 00:10 Η Reader έγραψε: #230 09-02-25 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Spoiler: Να είστε επιεικείς παρακαλώ Για να είμαι και απολύτως δίκαιη, ορίστε και κάποιες ενδεικτικές εικόνες που αποτέλεσαν πηγή έμπενευσης: Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφο είναι Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.839 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 00:18 Η Joji έγραψε: #231 09-02-25 00:18 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Για να είμαι και απολύτως δίκαιη Click για ανάπτυξη... References? Everyone uses them. Χρειάζονται απαραίτητα. Λίγοι έχουν την ικανότητα να επινοήσουν κάτι στο μυαλό τους και να το αποτυπώσουν στο χαρτί. Πολύ ωραίο. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.835 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 00:25 Ο ilias90 έγραψε: #232 09-02-25 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Spoiler: Να είστε επιεικείς παρακαλώ Για να είμαι και απολύτως δίκαιη, ορίστε και κάποιες ενδεικτικές εικόνες που αποτέλεσαν πηγή έμπενευσης: Click για ανάπτυξη... Κατερινάρα, μπράβο. Κάνε και μια παραγγελιά όταν μπορέσεις, τον Τράμπαρο να ενθρονίζει τον Βασιλιά Παύλο μπροστά από τον Παρθενώνα, και δίπλα να ορκίζεται πρωθυπουργός ο Κασιδιάρης. Θα σε πληρώσω Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 00:28 Η Εριφύλη έγραψε: #233 09-02-25 00:28 Αχ μου θύμισες το θέμα Ζωγράφισα την πανέμορφη φίλη μου, την Ειρήνη, που ενδεχομένως την γνωρίζετε οι περισσότεροι από το γνωστό γκράφιτι δεξιά.. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.839 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 00:54 Η Joji έγραψε: #234 09-02-25 00:54 rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.836 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:35 Η rafaela11: #235 13-02-25 15:35 Ξέρω ότι δεν είναι κάτι που το έφτιαξα εγώ από την αρχή, καθώς είναι colouring book ενηλίκων. Βλέπω στο τικ τοκ τελευταία το συγκεκριμένο βιβλίο (girl moments by Coco Wyo) έχει κάνει χαμό, οπότε το παρήγγειλα και εγώ και πήρα καλά alcohol markers (ohuhu markers) και έκανα τη πρώτη μου ζωγραφιά ! Είμαι αρκετά proud με τις σκιές και το φως το ήλιου που έκανα από πίσω το πώς πέφτει στο καπέλο και στα φυτά! Τις λευκές λεπτομέρειες τις έκανα με τζελ άσπρο στύλο αυτά Friday_k Δραστήριο μέλος Η Friday_k δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:46 Η Friday_k έγραψε: #236 13-02-25 16:46 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ξέρω ότι δεν είναι κάτι που το έφτιαξα εγώ από την αρχή, καθώς είναι colouring book ενηλίκων. Βλέπω στο τικ τοκ τελευταία το συγκεκριμένο βιβλίο (girl moments by Coco Wyo) έχει κάνει χαμό, οπότε το παρήγγειλα και εγώ και πήρα καλά alcohol markers (ohuhu markers) και έκανα τη πρώτη μου ζωγραφιά ! Είμαι αρκετά proud με τις σκιές και το φως το ήλιου που έκανα από πίσω το πώς πέφτει στο καπέλο και στα φυτά! Τις λευκές λεπτομέρειες τις έκανα με τζελ άσπρο στύλο αυτά Click για ανάπτυξη... Είναι τελειοοοοο!! Το χω δει και εγώ να παίζει πολύ. Είχα πάρει και εγώ παλιότερα κάτι άλλες ζωγραφιές, όχι τόσο cute. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2025 στις 19:49 Η Εριφύλη έγραψε: #237 13-02-25 19:49 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ξέρω ότι δεν είναι κάτι που το έφτιαξα εγώ από την αρχή, καθώς είναι colouring book ενηλίκων. Βλέπω στο τικ τοκ τελευταία το συγκεκριμένο βιβλίο (girl moments by Coco Wyo) έχει κάνει χαμό, οπότε το παρήγγειλα και εγώ και πήρα καλά alcohol markers (ohuhu markers) και έκανα τη πρώτη μου ζωγραφιά ! Είμαι αρκετά proud με τις σκιές και το φως το ήλιου που έκανα από πίσω το πώς πέφτει στο καπέλο και στα φυτά! Τις λευκές λεπτομέρειες τις έκανα με τζελ άσπρο στύλο αυτά Click για ανάπτυξη... Είναι τέλειο! Το πιστεύεις ότι εγώ δε μπορώ με τίποτα να φτιάξω τέτοιου είδους; Παρ ότι το χω αρκετά με τα πορτραίτα, αυτά δε μπορώ να τα φτιάξω rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.836 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2025 στις 19:50 Η rafaela11: #238 13-02-25 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Είναι τέλειο! Το πιστεύεις ότι εγώ δε μπορώ με τίποτα να φτιάξω τέτοιου είδους; Παρ ότι το χω αρκετά με τα πορτραίτα, αυτά δε μπορώ να τα φτιάξω Click για ανάπτυξη... Πλάκα κάνεις ! Για ποιο λόγο ; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.277 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 20:20 Η Πουπουλίνα: #239 30-07-25 20:20 Παρολο που εχω πολλες υποχρεωσεις λογω πατερα...και σπιτιου στην αθηνα δεν πιστευα οτι θα εχω ορεξη για ζωγραφικη.,ευτυχως με διεψευσα.Τελειωσα εναν που ειχε ξεκινησει το Πασχα και εφτιαξα και εναν καινουργιο βουαλά. Μικτη τεχνικη με ξυλομπογιες.μολυβια ακρυλικο χρωμα και μαρκαδορο σε χαρτι Τιτλος: Απο μηχανης Θεος. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 22:16 Η Himela έγραψε: #240 30-07-25 22:16 Είναι αδικία, εγώ και μια ισια γραμμή στραβή την κάνω. Μπράβο σου! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Monsieur Scandal Εριφύλη Giorgkalo Kate1914 Libertus iew AggelikiGr Memetchi Entropy24 Joji charmander giannhs2001 Unboxholics rafaela11 Μήτσος10 Jack of Spades jellojina Paragontas7000 Fernando_A Luludaki Dr. Gl. Luminous fockos Bleach_enjoyer linuxman ghоul BatGuin fmarulezkd Cinnamonroll Ariana2018 ROM32 phleidhs Kely1234567 Δροσουλίτης gmoutzour Panagiotis849 Abiogenesis P.Dam. Human being Ωρορα User2350 Helen06 Έλενα Παπαμακαριου arko GeorgePap2003 johnsala camil marww chester20080 Στεφανος56 Εχέμυθη Citylights oups Κλημεντίνη American Economist parrot/παπαγάλος Mexicanos bruh_234 Dreamer_SW nicks1999 το κοριτσι του μαη ggl Sosstoss Αρίκος taketrance sunsetpp Lathy fourkaki ΘανάσοςG4 Wonderkid Satan Claus Jimmy20 Helen93 Giii Viedo desp1naa louminis tsiobieman Αντικειμενικός jj! CiNeFiL Nickx Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Grey's anatomy γραμμένο σε Spencerian έπιασα την πένα μου μετά από καιρό Click για ανάπτυξη... Έχεις κάποιο guide για καλλιγραφία στα ελληνικά γράμματα, όσο και στα αγγλικά;
vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 621 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2024 στις 10:27 Η vanessa99: #225 10-11-24 10:27 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Έχεις κάποιο guide για καλλιγραφία στα ελληνικά γράμματα, όσο και στα αγγλικά; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Έχω στα αγγλικά και μάλιστα διάφορα, για διαφορετικές γραμματοσειρές! Στα ελληνικά υπάρχουν λίγα, αλλά όχι κάτι που να με ικανοποιήσει δυστυχώς. Για αυτό, τη φορά που έγραψα σε ελληνικά spencerian, προσάρμοσα τα γράμματα με βάση την αγγλική και με βάση το αισθητικό αποτέλεσμα που ήθελα. Οπότε, αν μάθεις καλά στα αγγλικά, μετά είναι εύκολο να το προσαρμόσεις και στα ελληνικά, δεν χρειάζεσαι απαραίτητα κάτι ξεχωριστό vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 621 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2024 στις 10:10 Η vanessa99: #226 16-11-24 10:10 Μπαίνοντας στο μουντ (δεν το έχω τελειώσει ακόμη - ελπίζω μέσα στο σκ) Μονόχρωμο σχεδόν με Payne's gray, για όσους ασχολούνται vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 621 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2024 στις 19:21 Η vanessa99: #227 22-11-24 19:21 Δεν είναι οι καλύτερες φωτογραφίες, θέλω να βγάλω άλλες (της προκοπής ) για να ανεβάσω στο insta, όμως, ήθελα να τις μοιραστώ Η πρώτη μου χριστουγεννιάτικη μικρή συλλογή Ακουαρέλα και για το καλλιγραφικο, μελάνι walnut *το ένα από αυτά είναι εμπνευσμένο από ένα tutorial στο youtube, στο οποίο έβαλα, φυσικά, δικά μου στοιχεία - πέραν της καλλιγραφίας. Τα άλλα δύο είναι εντελώς δικά μου* (και το αγαπημένο μου εκ των τριών, το οποίο θα κορνιζώσω κιόλας) : ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2024 στις 19:31 Ο ιωαννηs έγραψε: #228 22-11-24 19:31 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Δεν είναι οι καλύτερες φωτογραφίες, θέλω να βγάλω άλλες (της προκοπής ) για να ανεβάσω στο insta, όμως, ήθελα να τις μοιραστώ Η πρώτη μου χριστουγεννιάτικη μικρή συλλογή Ακουαρέλα και για το καλλιγραφικο, μελάνι walnut *το ένα από αυτά είναι εμπνευσμένο από ένα tutorial στο youtube, στο οποίο έβαλα, φυσικά, δικά μου στοιχεία - πέραν της καλλιγραφίας. Τα άλλα δύο είναι εντελώς δικά μου* (και το αγαπημένο μου εκ των τριών, το οποίο θα κορνιζώσω κιόλας) : Click για ανάπτυξη... αχ ξαναζωντανεψε ο Claude Monet.... μπραβω Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.489 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 23:59 Η Kate1914 έγραψε: #229 08-02-25 23:59 Spoiler: Να είστε επιεικείς παρακαλώ Για να είμαι και απολύτως δίκαιη, ορίστε και κάποιες ενδεικτικές εικόνες που αποτέλεσαν πηγή έμπενευσης: Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 00:10 Η Reader έγραψε: #230 09-02-25 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Spoiler: Να είστε επιεικείς παρακαλώ Για να είμαι και απολύτως δίκαιη, ορίστε και κάποιες ενδεικτικές εικόνες που αποτέλεσαν πηγή έμπενευσης: Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφο είναι Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.839 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 00:18 Η Joji έγραψε: #231 09-02-25 00:18 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Για να είμαι και απολύτως δίκαιη Click για ανάπτυξη... References? Everyone uses them. Χρειάζονται απαραίτητα. Λίγοι έχουν την ικανότητα να επινοήσουν κάτι στο μυαλό τους και να το αποτυπώσουν στο χαρτί. Πολύ ωραίο. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.835 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 00:25 Ο ilias90 έγραψε: #232 09-02-25 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Spoiler: Να είστε επιεικείς παρακαλώ Για να είμαι και απολύτως δίκαιη, ορίστε και κάποιες ενδεικτικές εικόνες που αποτέλεσαν πηγή έμπενευσης: Click για ανάπτυξη... Κατερινάρα, μπράβο. Κάνε και μια παραγγελιά όταν μπορέσεις, τον Τράμπαρο να ενθρονίζει τον Βασιλιά Παύλο μπροστά από τον Παρθενώνα, και δίπλα να ορκίζεται πρωθυπουργός ο Κασιδιάρης. Θα σε πληρώσω Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 00:28 Η Εριφύλη έγραψε: #233 09-02-25 00:28 Αχ μου θύμισες το θέμα Ζωγράφισα την πανέμορφη φίλη μου, την Ειρήνη, που ενδεχομένως την γνωρίζετε οι περισσότεροι από το γνωστό γκράφιτι δεξιά.. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.839 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 00:54 Η Joji έγραψε: #234 09-02-25 00:54 rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.836 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:35 Η rafaela11: #235 13-02-25 15:35 Ξέρω ότι δεν είναι κάτι που το έφτιαξα εγώ από την αρχή, καθώς είναι colouring book ενηλίκων. Βλέπω στο τικ τοκ τελευταία το συγκεκριμένο βιβλίο (girl moments by Coco Wyo) έχει κάνει χαμό, οπότε το παρήγγειλα και εγώ και πήρα καλά alcohol markers (ohuhu markers) και έκανα τη πρώτη μου ζωγραφιά ! Είμαι αρκετά proud με τις σκιές και το φως το ήλιου που έκανα από πίσω το πώς πέφτει στο καπέλο και στα φυτά! Τις λευκές λεπτομέρειες τις έκανα με τζελ άσπρο στύλο αυτά Friday_k Δραστήριο μέλος Η Friday_k δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:46 Η Friday_k έγραψε: #236 13-02-25 16:46 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ξέρω ότι δεν είναι κάτι που το έφτιαξα εγώ από την αρχή, καθώς είναι colouring book ενηλίκων. Βλέπω στο τικ τοκ τελευταία το συγκεκριμένο βιβλίο (girl moments by Coco Wyo) έχει κάνει χαμό, οπότε το παρήγγειλα και εγώ και πήρα καλά alcohol markers (ohuhu markers) και έκανα τη πρώτη μου ζωγραφιά ! Είμαι αρκετά proud με τις σκιές και το φως το ήλιου που έκανα από πίσω το πώς πέφτει στο καπέλο και στα φυτά! Τις λευκές λεπτομέρειες τις έκανα με τζελ άσπρο στύλο αυτά Click για ανάπτυξη... Είναι τελειοοοοο!! Το χω δει και εγώ να παίζει πολύ. Είχα πάρει και εγώ παλιότερα κάτι άλλες ζωγραφιές, όχι τόσο cute. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2025 στις 19:49 Η Εριφύλη έγραψε: #237 13-02-25 19:49 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ξέρω ότι δεν είναι κάτι που το έφτιαξα εγώ από την αρχή, καθώς είναι colouring book ενηλίκων. Βλέπω στο τικ τοκ τελευταία το συγκεκριμένο βιβλίο (girl moments by Coco Wyo) έχει κάνει χαμό, οπότε το παρήγγειλα και εγώ και πήρα καλά alcohol markers (ohuhu markers) και έκανα τη πρώτη μου ζωγραφιά ! Είμαι αρκετά proud με τις σκιές και το φως το ήλιου που έκανα από πίσω το πώς πέφτει στο καπέλο και στα φυτά! Τις λευκές λεπτομέρειες τις έκανα με τζελ άσπρο στύλο αυτά Click για ανάπτυξη... Είναι τέλειο! Το πιστεύεις ότι εγώ δε μπορώ με τίποτα να φτιάξω τέτοιου είδους; Παρ ότι το χω αρκετά με τα πορτραίτα, αυτά δε μπορώ να τα φτιάξω rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.836 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2025 στις 19:50 Η rafaela11: #238 13-02-25 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Είναι τέλειο! Το πιστεύεις ότι εγώ δε μπορώ με τίποτα να φτιάξω τέτοιου είδους; Παρ ότι το χω αρκετά με τα πορτραίτα, αυτά δε μπορώ να τα φτιάξω Click για ανάπτυξη... Πλάκα κάνεις ! Για ποιο λόγο ; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.277 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 20:20 Η Πουπουλίνα: #239 30-07-25 20:20 Παρολο που εχω πολλες υποχρεωσεις λογω πατερα...και σπιτιου στην αθηνα δεν πιστευα οτι θα εχω ορεξη για ζωγραφικη.,ευτυχως με διεψευσα.Τελειωσα εναν που ειχε ξεκινησει το Πασχα και εφτιαξα και εναν καινουργιο βουαλά. Μικτη τεχνικη με ξυλομπογιες.μολυβια ακρυλικο χρωμα και μαρκαδορο σε χαρτι Τιτλος: Απο μηχανης Θεος. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 22:16 Η Himela έγραψε: #240 30-07-25 22:16 Είναι αδικία, εγώ και μια ισια γραμμή στραβή την κάνω. Μπράβο σου! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Monsieur Scandal Εριφύλη Giorgkalo Kate1914 Libertus iew AggelikiGr Memetchi Entropy24 Joji charmander giannhs2001 Unboxholics rafaela11 Μήτσος10 Jack of Spades jellojina Paragontas7000 Fernando_A Luludaki Dr. Gl. Luminous fockos Bleach_enjoyer linuxman ghоul BatGuin fmarulezkd Cinnamonroll Ariana2018 ROM32 phleidhs Kely1234567 Δροσουλίτης gmoutzour Panagiotis849 Abiogenesis P.Dam. Human being Ωρορα User2350 Helen06 Έλενα Παπαμακαριου arko GeorgePap2003 johnsala camil marww chester20080 Στεφανος56 Εχέμυθη Citylights oups Κλημεντίνη American Economist parrot/παπαγάλος Mexicanos bruh_234 Dreamer_SW nicks1999 το κοριτσι του μαη ggl Sosstoss Αρίκος taketrance sunsetpp Lathy fourkaki ΘανάσοςG4 Wonderkid Satan Claus Jimmy20 Helen93 Giii Viedo desp1naa louminis tsiobieman Αντικειμενικός jj! CiNeFiL Nickx Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nearos: Έχεις κάποιο guide για καλλιγραφία στα ελληνικά γράμματα, όσο και στα αγγλικά; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Έχω στα αγγλικά και μάλιστα διάφορα, για διαφορετικές γραμματοσειρές! Στα ελληνικά υπάρχουν λίγα, αλλά όχι κάτι που να με ικανοποιήσει δυστυχώς. Για αυτό, τη φορά που έγραψα σε ελληνικά spencerian, προσάρμοσα τα γράμματα με βάση την αγγλική και με βάση το αισθητικό αποτέλεσμα που ήθελα. Οπότε, αν μάθεις καλά στα αγγλικά, μετά είναι εύκολο να το προσαρμόσεις και στα ελληνικά, δεν χρειάζεσαι απαραίτητα κάτι ξεχωριστό
vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 621 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2024 στις 10:10 Η vanessa99: #226 16-11-24 10:10 Μπαίνοντας στο μουντ (δεν το έχω τελειώσει ακόμη - ελπίζω μέσα στο σκ) Μονόχρωμο σχεδόν με Payne's gray, για όσους ασχολούνται vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 621 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2024 στις 19:21 Η vanessa99: #227 22-11-24 19:21 Δεν είναι οι καλύτερες φωτογραφίες, θέλω να βγάλω άλλες (της προκοπής ) για να ανεβάσω στο insta, όμως, ήθελα να τις μοιραστώ Η πρώτη μου χριστουγεννιάτικη μικρή συλλογή Ακουαρέλα και για το καλλιγραφικο, μελάνι walnut *το ένα από αυτά είναι εμπνευσμένο από ένα tutorial στο youtube, στο οποίο έβαλα, φυσικά, δικά μου στοιχεία - πέραν της καλλιγραφίας. Τα άλλα δύο είναι εντελώς δικά μου* (και το αγαπημένο μου εκ των τριών, το οποίο θα κορνιζώσω κιόλας) : ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2024 στις 19:31 Ο ιωαννηs έγραψε: #228 22-11-24 19:31 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Δεν είναι οι καλύτερες φωτογραφίες, θέλω να βγάλω άλλες (της προκοπής ) για να ανεβάσω στο insta, όμως, ήθελα να τις μοιραστώ Η πρώτη μου χριστουγεννιάτικη μικρή συλλογή Ακουαρέλα και για το καλλιγραφικο, μελάνι walnut *το ένα από αυτά είναι εμπνευσμένο από ένα tutorial στο youtube, στο οποίο έβαλα, φυσικά, δικά μου στοιχεία - πέραν της καλλιγραφίας. Τα άλλα δύο είναι εντελώς δικά μου* (και το αγαπημένο μου εκ των τριών, το οποίο θα κορνιζώσω κιόλας) : Click για ανάπτυξη... αχ ξαναζωντανεψε ο Claude Monet.... μπραβω Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.489 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 23:59 Η Kate1914 έγραψε: #229 08-02-25 23:59 Spoiler: Να είστε επιεικείς παρακαλώ Για να είμαι και απολύτως δίκαιη, ορίστε και κάποιες ενδεικτικές εικόνες που αποτέλεσαν πηγή έμπενευσης: Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 00:10 Η Reader έγραψε: #230 09-02-25 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Spoiler: Να είστε επιεικείς παρακαλώ Για να είμαι και απολύτως δίκαιη, ορίστε και κάποιες ενδεικτικές εικόνες που αποτέλεσαν πηγή έμπενευσης: Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφο είναι Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.839 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 00:18 Η Joji έγραψε: #231 09-02-25 00:18 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Για να είμαι και απολύτως δίκαιη Click για ανάπτυξη... References? Everyone uses them. Χρειάζονται απαραίτητα. Λίγοι έχουν την ικανότητα να επινοήσουν κάτι στο μυαλό τους και να το αποτυπώσουν στο χαρτί. Πολύ ωραίο. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.835 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 00:25 Ο ilias90 έγραψε: #232 09-02-25 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Spoiler: Να είστε επιεικείς παρακαλώ Για να είμαι και απολύτως δίκαιη, ορίστε και κάποιες ενδεικτικές εικόνες που αποτέλεσαν πηγή έμπενευσης: Click για ανάπτυξη... Κατερινάρα, μπράβο. Κάνε και μια παραγγελιά όταν μπορέσεις, τον Τράμπαρο να ενθρονίζει τον Βασιλιά Παύλο μπροστά από τον Παρθενώνα, και δίπλα να ορκίζεται πρωθυπουργός ο Κασιδιάρης. Θα σε πληρώσω Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 00:28 Η Εριφύλη έγραψε: #233 09-02-25 00:28 Αχ μου θύμισες το θέμα Ζωγράφισα την πανέμορφη φίλη μου, την Ειρήνη, που ενδεχομένως την γνωρίζετε οι περισσότεροι από το γνωστό γκράφιτι δεξιά.. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.839 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 00:54 Η Joji έγραψε: #234 09-02-25 00:54 rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.836 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:35 Η rafaela11: #235 13-02-25 15:35 Ξέρω ότι δεν είναι κάτι που το έφτιαξα εγώ από την αρχή, καθώς είναι colouring book ενηλίκων. Βλέπω στο τικ τοκ τελευταία το συγκεκριμένο βιβλίο (girl moments by Coco Wyo) έχει κάνει χαμό, οπότε το παρήγγειλα και εγώ και πήρα καλά alcohol markers (ohuhu markers) και έκανα τη πρώτη μου ζωγραφιά ! Είμαι αρκετά proud με τις σκιές και το φως το ήλιου που έκανα από πίσω το πώς πέφτει στο καπέλο και στα φυτά! Τις λευκές λεπτομέρειες τις έκανα με τζελ άσπρο στύλο αυτά Friday_k Δραστήριο μέλος Η Friday_k δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:46 Η Friday_k έγραψε: #236 13-02-25 16:46 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ξέρω ότι δεν είναι κάτι που το έφτιαξα εγώ από την αρχή, καθώς είναι colouring book ενηλίκων. Βλέπω στο τικ τοκ τελευταία το συγκεκριμένο βιβλίο (girl moments by Coco Wyo) έχει κάνει χαμό, οπότε το παρήγγειλα και εγώ και πήρα καλά alcohol markers (ohuhu markers) και έκανα τη πρώτη μου ζωγραφιά ! Είμαι αρκετά proud με τις σκιές και το φως το ήλιου που έκανα από πίσω το πώς πέφτει στο καπέλο και στα φυτά! Τις λευκές λεπτομέρειες τις έκανα με τζελ άσπρο στύλο αυτά Click για ανάπτυξη... Είναι τελειοοοοο!! Το χω δει και εγώ να παίζει πολύ. Είχα πάρει και εγώ παλιότερα κάτι άλλες ζωγραφιές, όχι τόσο cute. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2025 στις 19:49 Η Εριφύλη έγραψε: #237 13-02-25 19:49 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ξέρω ότι δεν είναι κάτι που το έφτιαξα εγώ από την αρχή, καθώς είναι colouring book ενηλίκων. Βλέπω στο τικ τοκ τελευταία το συγκεκριμένο βιβλίο (girl moments by Coco Wyo) έχει κάνει χαμό, οπότε το παρήγγειλα και εγώ και πήρα καλά alcohol markers (ohuhu markers) και έκανα τη πρώτη μου ζωγραφιά ! Είμαι αρκετά proud με τις σκιές και το φως το ήλιου που έκανα από πίσω το πώς πέφτει στο καπέλο και στα φυτά! Τις λευκές λεπτομέρειες τις έκανα με τζελ άσπρο στύλο αυτά Click για ανάπτυξη... Είναι τέλειο! Το πιστεύεις ότι εγώ δε μπορώ με τίποτα να φτιάξω τέτοιου είδους; Παρ ότι το χω αρκετά με τα πορτραίτα, αυτά δε μπορώ να τα φτιάξω rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.836 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2025 στις 19:50 Η rafaela11: #238 13-02-25 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Είναι τέλειο! Το πιστεύεις ότι εγώ δε μπορώ με τίποτα να φτιάξω τέτοιου είδους; Παρ ότι το χω αρκετά με τα πορτραίτα, αυτά δε μπορώ να τα φτιάξω Click για ανάπτυξη... Πλάκα κάνεις ! Για ποιο λόγο ; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.277 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 20:20 Η Πουπουλίνα: #239 30-07-25 20:20 Παρολο που εχω πολλες υποχρεωσεις λογω πατερα...και σπιτιου στην αθηνα δεν πιστευα οτι θα εχω ορεξη για ζωγραφικη.,ευτυχως με διεψευσα.Τελειωσα εναν που ειχε ξεκινησει το Πασχα και εφτιαξα και εναν καινουργιο βουαλά. Μικτη τεχνικη με ξυλομπογιες.μολυβια ακρυλικο χρωμα και μαρκαδορο σε χαρτι Τιτλος: Απο μηχανης Θεος. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 22:16 Η Himela έγραψε: #240 30-07-25 22:16 Είναι αδικία, εγώ και μια ισια γραμμή στραβή την κάνω. Μπράβο σου! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Monsieur Scandal Εριφύλη Giorgkalo Kate1914 Libertus iew AggelikiGr Memetchi Entropy24 Joji charmander giannhs2001 Unboxholics rafaela11 Μήτσος10 Jack of Spades jellojina Paragontas7000 Fernando_A Luludaki Dr. Gl. Luminous fockos Bleach_enjoyer linuxman ghоul BatGuin fmarulezkd Cinnamonroll Ariana2018 ROM32 phleidhs Kely1234567 Δροσουλίτης gmoutzour Panagiotis849 Abiogenesis P.Dam. Human being Ωρορα User2350 Helen06 Έλενα Παπαμακαριου arko GeorgePap2003 johnsala camil marww chester20080 Στεφανος56 Εχέμυθη Citylights oups Κλημεντίνη American Economist parrot/παπαγάλος Mexicanos bruh_234 Dreamer_SW nicks1999 το κοριτσι του μαη ggl Sosstoss Αρίκος taketrance sunsetpp Lathy fourkaki ΘανάσοςG4 Wonderkid Satan Claus Jimmy20 Helen93 Giii Viedo desp1naa louminis tsiobieman Αντικειμενικός jj! CiNeFiL Nickx Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπαίνοντας στο μουντ (δεν το έχω τελειώσει ακόμη - ελπίζω μέσα στο σκ) Μονόχρωμο σχεδόν με Payne's gray, για όσους ασχολούνται
vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 621 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2024 στις 19:21 Η vanessa99: #227 22-11-24 19:21 Δεν είναι οι καλύτερες φωτογραφίες, θέλω να βγάλω άλλες (της προκοπής ) για να ανεβάσω στο insta, όμως, ήθελα να τις μοιραστώ Η πρώτη μου χριστουγεννιάτικη μικρή συλλογή Ακουαρέλα και για το καλλιγραφικο, μελάνι walnut *το ένα από αυτά είναι εμπνευσμένο από ένα tutorial στο youtube, στο οποίο έβαλα, φυσικά, δικά μου στοιχεία - πέραν της καλλιγραφίας. Τα άλλα δύο είναι εντελώς δικά μου* (και το αγαπημένο μου εκ των τριών, το οποίο θα κορνιζώσω κιόλας) : ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2024 στις 19:31 Ο ιωαννηs έγραψε: #228 22-11-24 19:31 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Δεν είναι οι καλύτερες φωτογραφίες, θέλω να βγάλω άλλες (της προκοπής ) για να ανεβάσω στο insta, όμως, ήθελα να τις μοιραστώ Η πρώτη μου χριστουγεννιάτικη μικρή συλλογή Ακουαρέλα και για το καλλιγραφικο, μελάνι walnut *το ένα από αυτά είναι εμπνευσμένο από ένα tutorial στο youtube, στο οποίο έβαλα, φυσικά, δικά μου στοιχεία - πέραν της καλλιγραφίας. Τα άλλα δύο είναι εντελώς δικά μου* (και το αγαπημένο μου εκ των τριών, το οποίο θα κορνιζώσω κιόλας) : Click για ανάπτυξη... αχ ξαναζωντανεψε ο Claude Monet.... μπραβω Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.489 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 23:59 Η Kate1914 έγραψε: #229 08-02-25 23:59 Spoiler: Να είστε επιεικείς παρακαλώ Για να είμαι και απολύτως δίκαιη, ορίστε και κάποιες ενδεικτικές εικόνες που αποτέλεσαν πηγή έμπενευσης: Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 00:10 Η Reader έγραψε: #230 09-02-25 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Spoiler: Να είστε επιεικείς παρακαλώ Για να είμαι και απολύτως δίκαιη, ορίστε και κάποιες ενδεικτικές εικόνες που αποτέλεσαν πηγή έμπενευσης: Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφο είναι Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.839 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 00:18 Η Joji έγραψε: #231 09-02-25 00:18 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Για να είμαι και απολύτως δίκαιη Click για ανάπτυξη... References? Everyone uses them. Χρειάζονται απαραίτητα. Λίγοι έχουν την ικανότητα να επινοήσουν κάτι στο μυαλό τους και να το αποτυπώσουν στο χαρτί. Πολύ ωραίο. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.835 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 00:25 Ο ilias90 έγραψε: #232 09-02-25 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Spoiler: Να είστε επιεικείς παρακαλώ Για να είμαι και απολύτως δίκαιη, ορίστε και κάποιες ενδεικτικές εικόνες που αποτέλεσαν πηγή έμπενευσης: Click για ανάπτυξη... Κατερινάρα, μπράβο. Κάνε και μια παραγγελιά όταν μπορέσεις, τον Τράμπαρο να ενθρονίζει τον Βασιλιά Παύλο μπροστά από τον Παρθενώνα, και δίπλα να ορκίζεται πρωθυπουργός ο Κασιδιάρης. Θα σε πληρώσω Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 00:28 Η Εριφύλη έγραψε: #233 09-02-25 00:28 Αχ μου θύμισες το θέμα Ζωγράφισα την πανέμορφη φίλη μου, την Ειρήνη, που ενδεχομένως την γνωρίζετε οι περισσότεροι από το γνωστό γκράφιτι δεξιά.. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.839 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 00:54 Η Joji έγραψε: #234 09-02-25 00:54 rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.836 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:35 Η rafaela11: #235 13-02-25 15:35 Ξέρω ότι δεν είναι κάτι που το έφτιαξα εγώ από την αρχή, καθώς είναι colouring book ενηλίκων. Βλέπω στο τικ τοκ τελευταία το συγκεκριμένο βιβλίο (girl moments by Coco Wyo) έχει κάνει χαμό, οπότε το παρήγγειλα και εγώ και πήρα καλά alcohol markers (ohuhu markers) και έκανα τη πρώτη μου ζωγραφιά ! Είμαι αρκετά proud με τις σκιές και το φως το ήλιου που έκανα από πίσω το πώς πέφτει στο καπέλο και στα φυτά! Τις λευκές λεπτομέρειες τις έκανα με τζελ άσπρο στύλο αυτά Friday_k Δραστήριο μέλος Η Friday_k δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:46 Η Friday_k έγραψε: #236 13-02-25 16:46 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ξέρω ότι δεν είναι κάτι που το έφτιαξα εγώ από την αρχή, καθώς είναι colouring book ενηλίκων. Βλέπω στο τικ τοκ τελευταία το συγκεκριμένο βιβλίο (girl moments by Coco Wyo) έχει κάνει χαμό, οπότε το παρήγγειλα και εγώ και πήρα καλά alcohol markers (ohuhu markers) και έκανα τη πρώτη μου ζωγραφιά ! Είμαι αρκετά proud με τις σκιές και το φως το ήλιου που έκανα από πίσω το πώς πέφτει στο καπέλο και στα φυτά! Τις λευκές λεπτομέρειες τις έκανα με τζελ άσπρο στύλο αυτά Click για ανάπτυξη... Είναι τελειοοοοο!! Το χω δει και εγώ να παίζει πολύ. Είχα πάρει και εγώ παλιότερα κάτι άλλες ζωγραφιές, όχι τόσο cute. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2025 στις 19:49 Η Εριφύλη έγραψε: #237 13-02-25 19:49 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ξέρω ότι δεν είναι κάτι που το έφτιαξα εγώ από την αρχή, καθώς είναι colouring book ενηλίκων. Βλέπω στο τικ τοκ τελευταία το συγκεκριμένο βιβλίο (girl moments by Coco Wyo) έχει κάνει χαμό, οπότε το παρήγγειλα και εγώ και πήρα καλά alcohol markers (ohuhu markers) και έκανα τη πρώτη μου ζωγραφιά ! Είμαι αρκετά proud με τις σκιές και το φως το ήλιου που έκανα από πίσω το πώς πέφτει στο καπέλο και στα φυτά! Τις λευκές λεπτομέρειες τις έκανα με τζελ άσπρο στύλο αυτά Click για ανάπτυξη... Είναι τέλειο! Το πιστεύεις ότι εγώ δε μπορώ με τίποτα να φτιάξω τέτοιου είδους; Παρ ότι το χω αρκετά με τα πορτραίτα, αυτά δε μπορώ να τα φτιάξω rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.836 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2025 στις 19:50 Η rafaela11: #238 13-02-25 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Είναι τέλειο! Το πιστεύεις ότι εγώ δε μπορώ με τίποτα να φτιάξω τέτοιου είδους; Παρ ότι το χω αρκετά με τα πορτραίτα, αυτά δε μπορώ να τα φτιάξω Click για ανάπτυξη... Πλάκα κάνεις ! Για ποιο λόγο ; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.277 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 20:20 Η Πουπουλίνα: #239 30-07-25 20:20 Παρολο που εχω πολλες υποχρεωσεις λογω πατερα...και σπιτιου στην αθηνα δεν πιστευα οτι θα εχω ορεξη για ζωγραφικη.,ευτυχως με διεψευσα.Τελειωσα εναν που ειχε ξεκινησει το Πασχα και εφτιαξα και εναν καινουργιο βουαλά. Μικτη τεχνικη με ξυλομπογιες.μολυβια ακρυλικο χρωμα και μαρκαδορο σε χαρτι Τιτλος: Απο μηχανης Θεος. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 22:16 Η Himela έγραψε: #240 30-07-25 22:16 Είναι αδικία, εγώ και μια ισια γραμμή στραβή την κάνω. Μπράβο σου! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Monsieur Scandal Εριφύλη Giorgkalo Kate1914 Libertus iew AggelikiGr Memetchi Entropy24 Joji charmander giannhs2001 Unboxholics rafaela11 Μήτσος10 Jack of Spades jellojina Paragontas7000 Fernando_A Luludaki Dr. Gl. Luminous fockos Bleach_enjoyer linuxman ghоul BatGuin fmarulezkd Cinnamonroll Ariana2018 ROM32 phleidhs Kely1234567 Δροσουλίτης gmoutzour Panagiotis849 Abiogenesis P.Dam. Human being Ωρορα User2350 Helen06 Έλενα Παπαμακαριου arko GeorgePap2003 johnsala camil marww chester20080 Στεφανος56 Εχέμυθη Citylights oups Κλημεντίνη American Economist parrot/παπαγάλος Mexicanos bruh_234 Dreamer_SW nicks1999 το κοριτσι του μαη ggl Sosstoss Αρίκος taketrance sunsetpp Lathy fourkaki ΘανάσοςG4 Wonderkid Satan Claus Jimmy20 Helen93 Giii Viedo desp1naa louminis tsiobieman Αντικειμενικός jj! CiNeFiL Nickx Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν είναι οι καλύτερες φωτογραφίες, θέλω να βγάλω άλλες (της προκοπής ) για να ανεβάσω στο insta, όμως, ήθελα να τις μοιραστώ Η πρώτη μου χριστουγεννιάτικη μικρή συλλογή Ακουαρέλα και για το καλλιγραφικο, μελάνι walnut *το ένα από αυτά είναι εμπνευσμένο από ένα tutorial στο youtube, στο οποίο έβαλα, φυσικά, δικά μου στοιχεία - πέραν της καλλιγραφίας. Τα άλλα δύο είναι εντελώς δικά μου* (και το αγαπημένο μου εκ των τριών, το οποίο θα κορνιζώσω κιόλας) :
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2024 στις 19:31 Ο ιωαννηs έγραψε: #228 22-11-24 19:31 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Δεν είναι οι καλύτερες φωτογραφίες, θέλω να βγάλω άλλες (της προκοπής ) για να ανεβάσω στο insta, όμως, ήθελα να τις μοιραστώ Η πρώτη μου χριστουγεννιάτικη μικρή συλλογή Ακουαρέλα και για το καλλιγραφικο, μελάνι walnut *το ένα από αυτά είναι εμπνευσμένο από ένα tutorial στο youtube, στο οποίο έβαλα, φυσικά, δικά μου στοιχεία - πέραν της καλλιγραφίας. Τα άλλα δύο είναι εντελώς δικά μου* (και το αγαπημένο μου εκ των τριών, το οποίο θα κορνιζώσω κιόλας) : Click για ανάπτυξη... αχ ξαναζωντανεψε ο Claude Monet.... μπραβω Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.489 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 23:59 Η Kate1914 έγραψε: #229 08-02-25 23:59 Spoiler: Να είστε επιεικείς παρακαλώ Για να είμαι και απολύτως δίκαιη, ορίστε και κάποιες ενδεικτικές εικόνες που αποτέλεσαν πηγή έμπενευσης: Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 00:10 Η Reader έγραψε: #230 09-02-25 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Spoiler: Να είστε επιεικείς παρακαλώ Για να είμαι και απολύτως δίκαιη, ορίστε και κάποιες ενδεικτικές εικόνες που αποτέλεσαν πηγή έμπενευσης: Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφο είναι Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.839 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 00:18 Η Joji έγραψε: #231 09-02-25 00:18 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Για να είμαι και απολύτως δίκαιη Click για ανάπτυξη... References? Everyone uses them. Χρειάζονται απαραίτητα. Λίγοι έχουν την ικανότητα να επινοήσουν κάτι στο μυαλό τους και να το αποτυπώσουν στο χαρτί. Πολύ ωραίο. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.835 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 00:25 Ο ilias90 έγραψε: #232 09-02-25 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Spoiler: Να είστε επιεικείς παρακαλώ Για να είμαι και απολύτως δίκαιη, ορίστε και κάποιες ενδεικτικές εικόνες που αποτέλεσαν πηγή έμπενευσης: Click για ανάπτυξη... Κατερινάρα, μπράβο. Κάνε και μια παραγγελιά όταν μπορέσεις, τον Τράμπαρο να ενθρονίζει τον Βασιλιά Παύλο μπροστά από τον Παρθενώνα, και δίπλα να ορκίζεται πρωθυπουργός ο Κασιδιάρης. Θα σε πληρώσω Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 00:28 Η Εριφύλη έγραψε: #233 09-02-25 00:28 Αχ μου θύμισες το θέμα Ζωγράφισα την πανέμορφη φίλη μου, την Ειρήνη, που ενδεχομένως την γνωρίζετε οι περισσότεροι από το γνωστό γκράφιτι δεξιά.. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.839 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 00:54 Η Joji έγραψε: #234 09-02-25 00:54 rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.836 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:35 Η rafaela11: #235 13-02-25 15:35 Ξέρω ότι δεν είναι κάτι που το έφτιαξα εγώ από την αρχή, καθώς είναι colouring book ενηλίκων. Βλέπω στο τικ τοκ τελευταία το συγκεκριμένο βιβλίο (girl moments by Coco Wyo) έχει κάνει χαμό, οπότε το παρήγγειλα και εγώ και πήρα καλά alcohol markers (ohuhu markers) και έκανα τη πρώτη μου ζωγραφιά ! Είμαι αρκετά proud με τις σκιές και το φως το ήλιου που έκανα από πίσω το πώς πέφτει στο καπέλο και στα φυτά! Τις λευκές λεπτομέρειες τις έκανα με τζελ άσπρο στύλο αυτά Friday_k Δραστήριο μέλος Η Friday_k δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:46 Η Friday_k έγραψε: #236 13-02-25 16:46 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ξέρω ότι δεν είναι κάτι που το έφτιαξα εγώ από την αρχή, καθώς είναι colouring book ενηλίκων. Βλέπω στο τικ τοκ τελευταία το συγκεκριμένο βιβλίο (girl moments by Coco Wyo) έχει κάνει χαμό, οπότε το παρήγγειλα και εγώ και πήρα καλά alcohol markers (ohuhu markers) και έκανα τη πρώτη μου ζωγραφιά ! Είμαι αρκετά proud με τις σκιές και το φως το ήλιου που έκανα από πίσω το πώς πέφτει στο καπέλο και στα φυτά! Τις λευκές λεπτομέρειες τις έκανα με τζελ άσπρο στύλο αυτά Click για ανάπτυξη... Είναι τελειοοοοο!! Το χω δει και εγώ να παίζει πολύ. Είχα πάρει και εγώ παλιότερα κάτι άλλες ζωγραφιές, όχι τόσο cute. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2025 στις 19:49 Η Εριφύλη έγραψε: #237 13-02-25 19:49 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ξέρω ότι δεν είναι κάτι που το έφτιαξα εγώ από την αρχή, καθώς είναι colouring book ενηλίκων. Βλέπω στο τικ τοκ τελευταία το συγκεκριμένο βιβλίο (girl moments by Coco Wyo) έχει κάνει χαμό, οπότε το παρήγγειλα και εγώ και πήρα καλά alcohol markers (ohuhu markers) και έκανα τη πρώτη μου ζωγραφιά ! Είμαι αρκετά proud με τις σκιές και το φως το ήλιου που έκανα από πίσω το πώς πέφτει στο καπέλο και στα φυτά! Τις λευκές λεπτομέρειες τις έκανα με τζελ άσπρο στύλο αυτά Click για ανάπτυξη... Είναι τέλειο! Το πιστεύεις ότι εγώ δε μπορώ με τίποτα να φτιάξω τέτοιου είδους; Παρ ότι το χω αρκετά με τα πορτραίτα, αυτά δε μπορώ να τα φτιάξω rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.836 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2025 στις 19:50 Η rafaela11: #238 13-02-25 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Είναι τέλειο! Το πιστεύεις ότι εγώ δε μπορώ με τίποτα να φτιάξω τέτοιου είδους; Παρ ότι το χω αρκετά με τα πορτραίτα, αυτά δε μπορώ να τα φτιάξω Click για ανάπτυξη... Πλάκα κάνεις ! Για ποιο λόγο ; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.277 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 20:20 Η Πουπουλίνα: #239 30-07-25 20:20 Παρολο που εχω πολλες υποχρεωσεις λογω πατερα...και σπιτιου στην αθηνα δεν πιστευα οτι θα εχω ορεξη για ζωγραφικη.,ευτυχως με διεψευσα.Τελειωσα εναν που ειχε ξεκινησει το Πασχα και εφτιαξα και εναν καινουργιο βουαλά. Μικτη τεχνικη με ξυλομπογιες.μολυβια ακρυλικο χρωμα και μαρκαδορο σε χαρτι Τιτλος: Απο μηχανης Θεος. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 22:16 Η Himela έγραψε: #240 30-07-25 22:16 Είναι αδικία, εγώ και μια ισια γραμμή στραβή την κάνω. Μπράβο σου! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Monsieur Scandal Εριφύλη Giorgkalo Kate1914 Libertus iew AggelikiGr Memetchi Entropy24 Joji charmander giannhs2001 Unboxholics rafaela11 Μήτσος10 Jack of Spades jellojina Paragontas7000 Fernando_A Luludaki Dr. Gl. Luminous fockos Bleach_enjoyer linuxman ghоul BatGuin fmarulezkd Cinnamonroll Ariana2018 ROM32 phleidhs Kely1234567 Δροσουλίτης gmoutzour Panagiotis849 Abiogenesis P.Dam. Human being Ωρορα User2350 Helen06 Έλενα Παπαμακαριου arko GeorgePap2003 johnsala camil marww chester20080 Στεφανος56 Εχέμυθη Citylights oups Κλημεντίνη American Economist parrot/παπαγάλος Mexicanos bruh_234 Dreamer_SW nicks1999 το κοριτσι του μαη ggl Sosstoss Αρίκος taketrance sunsetpp Lathy fourkaki ΘανάσοςG4 Wonderkid Satan Claus Jimmy20 Helen93 Giii Viedo desp1naa louminis tsiobieman Αντικειμενικός jj! CiNeFiL Nickx Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Δεν είναι οι καλύτερες φωτογραφίες, θέλω να βγάλω άλλες (της προκοπής ) για να ανεβάσω στο insta, όμως, ήθελα να τις μοιραστώ Η πρώτη μου χριστουγεννιάτικη μικρή συλλογή Ακουαρέλα και για το καλλιγραφικο, μελάνι walnut *το ένα από αυτά είναι εμπνευσμένο από ένα tutorial στο youtube, στο οποίο έβαλα, φυσικά, δικά μου στοιχεία - πέραν της καλλιγραφίας. Τα άλλα δύο είναι εντελώς δικά μου* (και το αγαπημένο μου εκ των τριών, το οποίο θα κορνιζώσω κιόλας) : Click για ανάπτυξη... αχ ξαναζωντανεψε ο Claude Monet.... μπραβω
Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.489 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 23:59 Η Kate1914 έγραψε: #229 08-02-25 23:59 Spoiler: Να είστε επιεικείς παρακαλώ Για να είμαι και απολύτως δίκαιη, ορίστε και κάποιες ενδεικτικές εικόνες που αποτέλεσαν πηγή έμπενευσης: Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 00:10 Η Reader έγραψε: #230 09-02-25 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Spoiler: Να είστε επιεικείς παρακαλώ Για να είμαι και απολύτως δίκαιη, ορίστε και κάποιες ενδεικτικές εικόνες που αποτέλεσαν πηγή έμπενευσης: Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφο είναι Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.839 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 00:18 Η Joji έγραψε: #231 09-02-25 00:18 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Για να είμαι και απολύτως δίκαιη Click για ανάπτυξη... References? Everyone uses them. Χρειάζονται απαραίτητα. Λίγοι έχουν την ικανότητα να επινοήσουν κάτι στο μυαλό τους και να το αποτυπώσουν στο χαρτί. Πολύ ωραίο. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.835 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 00:25 Ο ilias90 έγραψε: #232 09-02-25 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Spoiler: Να είστε επιεικείς παρακαλώ Για να είμαι και απολύτως δίκαιη, ορίστε και κάποιες ενδεικτικές εικόνες που αποτέλεσαν πηγή έμπενευσης: Click για ανάπτυξη... Κατερινάρα, μπράβο. Κάνε και μια παραγγελιά όταν μπορέσεις, τον Τράμπαρο να ενθρονίζει τον Βασιλιά Παύλο μπροστά από τον Παρθενώνα, και δίπλα να ορκίζεται πρωθυπουργός ο Κασιδιάρης. Θα σε πληρώσω Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 00:28 Η Εριφύλη έγραψε: #233 09-02-25 00:28 Αχ μου θύμισες το θέμα Ζωγράφισα την πανέμορφη φίλη μου, την Ειρήνη, που ενδεχομένως την γνωρίζετε οι περισσότεροι από το γνωστό γκράφιτι δεξιά.. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.839 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 00:54 Η Joji έγραψε: #234 09-02-25 00:54 rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.836 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:35 Η rafaela11: #235 13-02-25 15:35 Ξέρω ότι δεν είναι κάτι που το έφτιαξα εγώ από την αρχή, καθώς είναι colouring book ενηλίκων. Βλέπω στο τικ τοκ τελευταία το συγκεκριμένο βιβλίο (girl moments by Coco Wyo) έχει κάνει χαμό, οπότε το παρήγγειλα και εγώ και πήρα καλά alcohol markers (ohuhu markers) και έκανα τη πρώτη μου ζωγραφιά ! Είμαι αρκετά proud με τις σκιές και το φως το ήλιου που έκανα από πίσω το πώς πέφτει στο καπέλο και στα φυτά! Τις λευκές λεπτομέρειες τις έκανα με τζελ άσπρο στύλο αυτά Friday_k Δραστήριο μέλος Η Friday_k δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:46 Η Friday_k έγραψε: #236 13-02-25 16:46 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ξέρω ότι δεν είναι κάτι που το έφτιαξα εγώ από την αρχή, καθώς είναι colouring book ενηλίκων. Βλέπω στο τικ τοκ τελευταία το συγκεκριμένο βιβλίο (girl moments by Coco Wyo) έχει κάνει χαμό, οπότε το παρήγγειλα και εγώ και πήρα καλά alcohol markers (ohuhu markers) και έκανα τη πρώτη μου ζωγραφιά ! Είμαι αρκετά proud με τις σκιές και το φως το ήλιου που έκανα από πίσω το πώς πέφτει στο καπέλο και στα φυτά! Τις λευκές λεπτομέρειες τις έκανα με τζελ άσπρο στύλο αυτά Click για ανάπτυξη... Είναι τελειοοοοο!! Το χω δει και εγώ να παίζει πολύ. Είχα πάρει και εγώ παλιότερα κάτι άλλες ζωγραφιές, όχι τόσο cute. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2025 στις 19:49 Η Εριφύλη έγραψε: #237 13-02-25 19:49 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ξέρω ότι δεν είναι κάτι που το έφτιαξα εγώ από την αρχή, καθώς είναι colouring book ενηλίκων. Βλέπω στο τικ τοκ τελευταία το συγκεκριμένο βιβλίο (girl moments by Coco Wyo) έχει κάνει χαμό, οπότε το παρήγγειλα και εγώ και πήρα καλά alcohol markers (ohuhu markers) και έκανα τη πρώτη μου ζωγραφιά ! Είμαι αρκετά proud με τις σκιές και το φως το ήλιου που έκανα από πίσω το πώς πέφτει στο καπέλο και στα φυτά! Τις λευκές λεπτομέρειες τις έκανα με τζελ άσπρο στύλο αυτά Click για ανάπτυξη... Είναι τέλειο! Το πιστεύεις ότι εγώ δε μπορώ με τίποτα να φτιάξω τέτοιου είδους; Παρ ότι το χω αρκετά με τα πορτραίτα, αυτά δε μπορώ να τα φτιάξω rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.836 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2025 στις 19:50 Η rafaela11: #238 13-02-25 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Είναι τέλειο! Το πιστεύεις ότι εγώ δε μπορώ με τίποτα να φτιάξω τέτοιου είδους; Παρ ότι το χω αρκετά με τα πορτραίτα, αυτά δε μπορώ να τα φτιάξω Click για ανάπτυξη... Πλάκα κάνεις ! Για ποιο λόγο ; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.277 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 20:20 Η Πουπουλίνα: #239 30-07-25 20:20 Παρολο που εχω πολλες υποχρεωσεις λογω πατερα...και σπιτιου στην αθηνα δεν πιστευα οτι θα εχω ορεξη για ζωγραφικη.,ευτυχως με διεψευσα.Τελειωσα εναν που ειχε ξεκινησει το Πασχα και εφτιαξα και εναν καινουργιο βουαλά. Μικτη τεχνικη με ξυλομπογιες.μολυβια ακρυλικο χρωμα και μαρκαδορο σε χαρτι Τιτλος: Απο μηχανης Θεος. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 22:16 Η Himela έγραψε: #240 30-07-25 22:16 Είναι αδικία, εγώ και μια ισια γραμμή στραβή την κάνω. Μπράβο σου! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Monsieur Scandal Εριφύλη Giorgkalo Kate1914 Libertus iew AggelikiGr Memetchi Entropy24 Joji charmander giannhs2001 Unboxholics rafaela11 Μήτσος10 Jack of Spades jellojina Paragontas7000 Fernando_A Luludaki Dr. Gl. Luminous fockos Bleach_enjoyer linuxman ghоul BatGuin fmarulezkd Cinnamonroll Ariana2018 ROM32 phleidhs Kely1234567 Δροσουλίτης gmoutzour Panagiotis849 Abiogenesis P.Dam. Human being Ωρορα User2350 Helen06 Έλενα Παπαμακαριου arko GeorgePap2003 johnsala camil marww chester20080 Στεφανος56 Εχέμυθη Citylights oups Κλημεντίνη American Economist parrot/παπαγάλος Mexicanos bruh_234 Dreamer_SW nicks1999 το κοριτσι του μαη ggl Sosstoss Αρίκος taketrance sunsetpp Lathy fourkaki ΘανάσοςG4 Wonderkid Satan Claus Jimmy20 Helen93 Giii Viedo desp1naa louminis tsiobieman Αντικειμενικός jj! CiNeFiL Nickx Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Spoiler: Να είστε επιεικείς παρακαλώ Για να είμαι και απολύτως δίκαιη, ορίστε και κάποιες ενδεικτικές εικόνες που αποτέλεσαν πηγή έμπενευσης:
Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 00:10 Η Reader έγραψε: #230 09-02-25 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Spoiler: Να είστε επιεικείς παρακαλώ Για να είμαι και απολύτως δίκαιη, ορίστε και κάποιες ενδεικτικές εικόνες που αποτέλεσαν πηγή έμπενευσης: Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφο είναι Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.839 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 00:18 Η Joji έγραψε: #231 09-02-25 00:18 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Για να είμαι και απολύτως δίκαιη Click για ανάπτυξη... References? Everyone uses them. Χρειάζονται απαραίτητα. Λίγοι έχουν την ικανότητα να επινοήσουν κάτι στο μυαλό τους και να το αποτυπώσουν στο χαρτί. Πολύ ωραίο. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.835 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 00:25 Ο ilias90 έγραψε: #232 09-02-25 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Spoiler: Να είστε επιεικείς παρακαλώ Για να είμαι και απολύτως δίκαιη, ορίστε και κάποιες ενδεικτικές εικόνες που αποτέλεσαν πηγή έμπενευσης: Click για ανάπτυξη... Κατερινάρα, μπράβο. Κάνε και μια παραγγελιά όταν μπορέσεις, τον Τράμπαρο να ενθρονίζει τον Βασιλιά Παύλο μπροστά από τον Παρθενώνα, και δίπλα να ορκίζεται πρωθυπουργός ο Κασιδιάρης. Θα σε πληρώσω Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 00:28 Η Εριφύλη έγραψε: #233 09-02-25 00:28 Αχ μου θύμισες το θέμα Ζωγράφισα την πανέμορφη φίλη μου, την Ειρήνη, που ενδεχομένως την γνωρίζετε οι περισσότεροι από το γνωστό γκράφιτι δεξιά.. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.839 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 00:54 Η Joji έγραψε: #234 09-02-25 00:54 rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.836 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:35 Η rafaela11: #235 13-02-25 15:35 Ξέρω ότι δεν είναι κάτι που το έφτιαξα εγώ από την αρχή, καθώς είναι colouring book ενηλίκων. Βλέπω στο τικ τοκ τελευταία το συγκεκριμένο βιβλίο (girl moments by Coco Wyo) έχει κάνει χαμό, οπότε το παρήγγειλα και εγώ και πήρα καλά alcohol markers (ohuhu markers) και έκανα τη πρώτη μου ζωγραφιά ! Είμαι αρκετά proud με τις σκιές και το φως το ήλιου που έκανα από πίσω το πώς πέφτει στο καπέλο και στα φυτά! Τις λευκές λεπτομέρειες τις έκανα με τζελ άσπρο στύλο αυτά Friday_k Δραστήριο μέλος Η Friday_k δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:46 Η Friday_k έγραψε: #236 13-02-25 16:46 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ξέρω ότι δεν είναι κάτι που το έφτιαξα εγώ από την αρχή, καθώς είναι colouring book ενηλίκων. Βλέπω στο τικ τοκ τελευταία το συγκεκριμένο βιβλίο (girl moments by Coco Wyo) έχει κάνει χαμό, οπότε το παρήγγειλα και εγώ και πήρα καλά alcohol markers (ohuhu markers) και έκανα τη πρώτη μου ζωγραφιά ! Είμαι αρκετά proud με τις σκιές και το φως το ήλιου που έκανα από πίσω το πώς πέφτει στο καπέλο και στα φυτά! Τις λευκές λεπτομέρειες τις έκανα με τζελ άσπρο στύλο αυτά Click για ανάπτυξη... Είναι τελειοοοοο!! Το χω δει και εγώ να παίζει πολύ. Είχα πάρει και εγώ παλιότερα κάτι άλλες ζωγραφιές, όχι τόσο cute. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2025 στις 19:49 Η Εριφύλη έγραψε: #237 13-02-25 19:49 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ξέρω ότι δεν είναι κάτι που το έφτιαξα εγώ από την αρχή, καθώς είναι colouring book ενηλίκων. Βλέπω στο τικ τοκ τελευταία το συγκεκριμένο βιβλίο (girl moments by Coco Wyo) έχει κάνει χαμό, οπότε το παρήγγειλα και εγώ και πήρα καλά alcohol markers (ohuhu markers) και έκανα τη πρώτη μου ζωγραφιά ! Είμαι αρκετά proud με τις σκιές και το φως το ήλιου που έκανα από πίσω το πώς πέφτει στο καπέλο και στα φυτά! Τις λευκές λεπτομέρειες τις έκανα με τζελ άσπρο στύλο αυτά Click για ανάπτυξη... Είναι τέλειο! Το πιστεύεις ότι εγώ δε μπορώ με τίποτα να φτιάξω τέτοιου είδους; Παρ ότι το χω αρκετά με τα πορτραίτα, αυτά δε μπορώ να τα φτιάξω rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.836 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2025 στις 19:50 Η rafaela11: #238 13-02-25 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Είναι τέλειο! Το πιστεύεις ότι εγώ δε μπορώ με τίποτα να φτιάξω τέτοιου είδους; Παρ ότι το χω αρκετά με τα πορτραίτα, αυτά δε μπορώ να τα φτιάξω Click για ανάπτυξη... Πλάκα κάνεις ! Για ποιο λόγο ; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.277 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 20:20 Η Πουπουλίνα: #239 30-07-25 20:20 Παρολο που εχω πολλες υποχρεωσεις λογω πατερα...και σπιτιου στην αθηνα δεν πιστευα οτι θα εχω ορεξη για ζωγραφικη.,ευτυχως με διεψευσα.Τελειωσα εναν που ειχε ξεκινησει το Πασχα και εφτιαξα και εναν καινουργιο βουαλά. Μικτη τεχνικη με ξυλομπογιες.μολυβια ακρυλικο χρωμα και μαρκαδορο σε χαρτι Τιτλος: Απο μηχανης Θεος. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 22:16 Η Himela έγραψε: #240 30-07-25 22:16 Είναι αδικία, εγώ και μια ισια γραμμή στραβή την κάνω. Μπράβο σου! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Monsieur Scandal Εριφύλη Giorgkalo Kate1914 Libertus iew AggelikiGr Memetchi Entropy24 Joji charmander giannhs2001 Unboxholics rafaela11 Μήτσος10 Jack of Spades jellojina Paragontas7000 Fernando_A Luludaki Dr. Gl. Luminous fockos Bleach_enjoyer linuxman ghоul BatGuin fmarulezkd Cinnamonroll Ariana2018 ROM32 phleidhs Kely1234567 Δροσουλίτης gmoutzour Panagiotis849 Abiogenesis P.Dam. Human being Ωρορα User2350 Helen06 Έλενα Παπαμακαριου arko GeorgePap2003 johnsala camil marww chester20080 Στεφανος56 Εχέμυθη Citylights oups Κλημεντίνη American Economist parrot/παπαγάλος Mexicanos bruh_234 Dreamer_SW nicks1999 το κοριτσι του μαη ggl Sosstoss Αρίκος taketrance sunsetpp Lathy fourkaki ΘανάσοςG4 Wonderkid Satan Claus Jimmy20 Helen93 Giii Viedo desp1naa louminis tsiobieman Αντικειμενικός jj! CiNeFiL Nickx Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Spoiler: Να είστε επιεικείς παρακαλώ Για να είμαι και απολύτως δίκαιη, ορίστε και κάποιες ενδεικτικές εικόνες που αποτέλεσαν πηγή έμπενευσης: Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφο είναι
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.839 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 00:18 Η Joji έγραψε: #231 09-02-25 00:18 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Για να είμαι και απολύτως δίκαιη Click για ανάπτυξη... References? Everyone uses them. Χρειάζονται απαραίτητα. Λίγοι έχουν την ικανότητα να επινοήσουν κάτι στο μυαλό τους και να το αποτυπώσουν στο χαρτί. Πολύ ωραίο. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.835 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 00:25 Ο ilias90 έγραψε: #232 09-02-25 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Spoiler: Να είστε επιεικείς παρακαλώ Για να είμαι και απολύτως δίκαιη, ορίστε και κάποιες ενδεικτικές εικόνες που αποτέλεσαν πηγή έμπενευσης: Click για ανάπτυξη... Κατερινάρα, μπράβο. Κάνε και μια παραγγελιά όταν μπορέσεις, τον Τράμπαρο να ενθρονίζει τον Βασιλιά Παύλο μπροστά από τον Παρθενώνα, και δίπλα να ορκίζεται πρωθυπουργός ο Κασιδιάρης. Θα σε πληρώσω Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 00:28 Η Εριφύλη έγραψε: #233 09-02-25 00:28 Αχ μου θύμισες το θέμα Ζωγράφισα την πανέμορφη φίλη μου, την Ειρήνη, που ενδεχομένως την γνωρίζετε οι περισσότεροι από το γνωστό γκράφιτι δεξιά.. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.839 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 00:54 Η Joji έγραψε: #234 09-02-25 00:54 rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.836 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:35 Η rafaela11: #235 13-02-25 15:35 Ξέρω ότι δεν είναι κάτι που το έφτιαξα εγώ από την αρχή, καθώς είναι colouring book ενηλίκων. Βλέπω στο τικ τοκ τελευταία το συγκεκριμένο βιβλίο (girl moments by Coco Wyo) έχει κάνει χαμό, οπότε το παρήγγειλα και εγώ και πήρα καλά alcohol markers (ohuhu markers) και έκανα τη πρώτη μου ζωγραφιά ! Είμαι αρκετά proud με τις σκιές και το φως το ήλιου που έκανα από πίσω το πώς πέφτει στο καπέλο και στα φυτά! Τις λευκές λεπτομέρειες τις έκανα με τζελ άσπρο στύλο αυτά Friday_k Δραστήριο μέλος Η Friday_k δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:46 Η Friday_k έγραψε: #236 13-02-25 16:46 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ξέρω ότι δεν είναι κάτι που το έφτιαξα εγώ από την αρχή, καθώς είναι colouring book ενηλίκων. Βλέπω στο τικ τοκ τελευταία το συγκεκριμένο βιβλίο (girl moments by Coco Wyo) έχει κάνει χαμό, οπότε το παρήγγειλα και εγώ και πήρα καλά alcohol markers (ohuhu markers) και έκανα τη πρώτη μου ζωγραφιά ! Είμαι αρκετά proud με τις σκιές και το φως το ήλιου που έκανα από πίσω το πώς πέφτει στο καπέλο και στα φυτά! Τις λευκές λεπτομέρειες τις έκανα με τζελ άσπρο στύλο αυτά Click για ανάπτυξη... Είναι τελειοοοοο!! Το χω δει και εγώ να παίζει πολύ. Είχα πάρει και εγώ παλιότερα κάτι άλλες ζωγραφιές, όχι τόσο cute. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2025 στις 19:49 Η Εριφύλη έγραψε: #237 13-02-25 19:49 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ξέρω ότι δεν είναι κάτι που το έφτιαξα εγώ από την αρχή, καθώς είναι colouring book ενηλίκων. Βλέπω στο τικ τοκ τελευταία το συγκεκριμένο βιβλίο (girl moments by Coco Wyo) έχει κάνει χαμό, οπότε το παρήγγειλα και εγώ και πήρα καλά alcohol markers (ohuhu markers) και έκανα τη πρώτη μου ζωγραφιά ! Είμαι αρκετά proud με τις σκιές και το φως το ήλιου που έκανα από πίσω το πώς πέφτει στο καπέλο και στα φυτά! Τις λευκές λεπτομέρειες τις έκανα με τζελ άσπρο στύλο αυτά Click για ανάπτυξη... Είναι τέλειο! Το πιστεύεις ότι εγώ δε μπορώ με τίποτα να φτιάξω τέτοιου είδους; Παρ ότι το χω αρκετά με τα πορτραίτα, αυτά δε μπορώ να τα φτιάξω rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.836 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2025 στις 19:50 Η rafaela11: #238 13-02-25 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Είναι τέλειο! Το πιστεύεις ότι εγώ δε μπορώ με τίποτα να φτιάξω τέτοιου είδους; Παρ ότι το χω αρκετά με τα πορτραίτα, αυτά δε μπορώ να τα φτιάξω Click για ανάπτυξη... Πλάκα κάνεις ! Για ποιο λόγο ; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.277 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 20:20 Η Πουπουλίνα: #239 30-07-25 20:20 Παρολο που εχω πολλες υποχρεωσεις λογω πατερα...και σπιτιου στην αθηνα δεν πιστευα οτι θα εχω ορεξη για ζωγραφικη.,ευτυχως με διεψευσα.Τελειωσα εναν που ειχε ξεκινησει το Πασχα και εφτιαξα και εναν καινουργιο βουαλά. Μικτη τεχνικη με ξυλομπογιες.μολυβια ακρυλικο χρωμα και μαρκαδορο σε χαρτι Τιτλος: Απο μηχανης Θεος. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 22:16 Η Himela έγραψε: #240 30-07-25 22:16 Είναι αδικία, εγώ και μια ισια γραμμή στραβή την κάνω. Μπράβο σου! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Monsieur Scandal Εριφύλη Giorgkalo Kate1914 Libertus iew AggelikiGr Memetchi Entropy24 Joji charmander giannhs2001 Unboxholics rafaela11 Μήτσος10 Jack of Spades jellojina Paragontas7000 Fernando_A Luludaki Dr. Gl. Luminous fockos Bleach_enjoyer linuxman ghоul BatGuin fmarulezkd Cinnamonroll Ariana2018 ROM32 phleidhs Kely1234567 Δροσουλίτης gmoutzour Panagiotis849 Abiogenesis P.Dam. Human being Ωρορα User2350 Helen06 Έλενα Παπαμακαριου arko GeorgePap2003 johnsala camil marww chester20080 Στεφανος56 Εχέμυθη Citylights oups Κλημεντίνη American Economist parrot/παπαγάλος Mexicanos bruh_234 Dreamer_SW nicks1999 το κοριτσι του μαη ggl Sosstoss Αρίκος taketrance sunsetpp Lathy fourkaki ΘανάσοςG4 Wonderkid Satan Claus Jimmy20 Helen93 Giii Viedo desp1naa louminis tsiobieman Αντικειμενικός jj! CiNeFiL Nickx Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Για να είμαι και απολύτως δίκαιη Click για ανάπτυξη... References? Everyone uses them. Χρειάζονται απαραίτητα. Λίγοι έχουν την ικανότητα να επινοήσουν κάτι στο μυαλό τους και να το αποτυπώσουν στο χαρτί. Πολύ ωραίο.
ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.835 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 00:25 Ο ilias90 έγραψε: #232 09-02-25 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Spoiler: Να είστε επιεικείς παρακαλώ Για να είμαι και απολύτως δίκαιη, ορίστε και κάποιες ενδεικτικές εικόνες που αποτέλεσαν πηγή έμπενευσης: Click για ανάπτυξη... Κατερινάρα, μπράβο. Κάνε και μια παραγγελιά όταν μπορέσεις, τον Τράμπαρο να ενθρονίζει τον Βασιλιά Παύλο μπροστά από τον Παρθενώνα, και δίπλα να ορκίζεται πρωθυπουργός ο Κασιδιάρης. Θα σε πληρώσω Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 00:28 Η Εριφύλη έγραψε: #233 09-02-25 00:28 Αχ μου θύμισες το θέμα Ζωγράφισα την πανέμορφη φίλη μου, την Ειρήνη, που ενδεχομένως την γνωρίζετε οι περισσότεροι από το γνωστό γκράφιτι δεξιά.. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.839 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 00:54 Η Joji έγραψε: #234 09-02-25 00:54 rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.836 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:35 Η rafaela11: #235 13-02-25 15:35 Ξέρω ότι δεν είναι κάτι που το έφτιαξα εγώ από την αρχή, καθώς είναι colouring book ενηλίκων. Βλέπω στο τικ τοκ τελευταία το συγκεκριμένο βιβλίο (girl moments by Coco Wyo) έχει κάνει χαμό, οπότε το παρήγγειλα και εγώ και πήρα καλά alcohol markers (ohuhu markers) και έκανα τη πρώτη μου ζωγραφιά ! Είμαι αρκετά proud με τις σκιές και το φως το ήλιου που έκανα από πίσω το πώς πέφτει στο καπέλο και στα φυτά! Τις λευκές λεπτομέρειες τις έκανα με τζελ άσπρο στύλο αυτά Friday_k Δραστήριο μέλος Η Friday_k δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:46 Η Friday_k έγραψε: #236 13-02-25 16:46 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ξέρω ότι δεν είναι κάτι που το έφτιαξα εγώ από την αρχή, καθώς είναι colouring book ενηλίκων. Βλέπω στο τικ τοκ τελευταία το συγκεκριμένο βιβλίο (girl moments by Coco Wyo) έχει κάνει χαμό, οπότε το παρήγγειλα και εγώ και πήρα καλά alcohol markers (ohuhu markers) και έκανα τη πρώτη μου ζωγραφιά ! Είμαι αρκετά proud με τις σκιές και το φως το ήλιου που έκανα από πίσω το πώς πέφτει στο καπέλο και στα φυτά! Τις λευκές λεπτομέρειες τις έκανα με τζελ άσπρο στύλο αυτά Click για ανάπτυξη... Είναι τελειοοοοο!! Το χω δει και εγώ να παίζει πολύ. Είχα πάρει και εγώ παλιότερα κάτι άλλες ζωγραφιές, όχι τόσο cute. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2025 στις 19:49 Η Εριφύλη έγραψε: #237 13-02-25 19:49 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ξέρω ότι δεν είναι κάτι που το έφτιαξα εγώ από την αρχή, καθώς είναι colouring book ενηλίκων. Βλέπω στο τικ τοκ τελευταία το συγκεκριμένο βιβλίο (girl moments by Coco Wyo) έχει κάνει χαμό, οπότε το παρήγγειλα και εγώ και πήρα καλά alcohol markers (ohuhu markers) και έκανα τη πρώτη μου ζωγραφιά ! Είμαι αρκετά proud με τις σκιές και το φως το ήλιου που έκανα από πίσω το πώς πέφτει στο καπέλο και στα φυτά! Τις λευκές λεπτομέρειες τις έκανα με τζελ άσπρο στύλο αυτά Click για ανάπτυξη... Είναι τέλειο! Το πιστεύεις ότι εγώ δε μπορώ με τίποτα να φτιάξω τέτοιου είδους; Παρ ότι το χω αρκετά με τα πορτραίτα, αυτά δε μπορώ να τα φτιάξω rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.836 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2025 στις 19:50 Η rafaela11: #238 13-02-25 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Είναι τέλειο! Το πιστεύεις ότι εγώ δε μπορώ με τίποτα να φτιάξω τέτοιου είδους; Παρ ότι το χω αρκετά με τα πορτραίτα, αυτά δε μπορώ να τα φτιάξω Click για ανάπτυξη... Πλάκα κάνεις ! Για ποιο λόγο ; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.277 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 20:20 Η Πουπουλίνα: #239 30-07-25 20:20 Παρολο που εχω πολλες υποχρεωσεις λογω πατερα...και σπιτιου στην αθηνα δεν πιστευα οτι θα εχω ορεξη για ζωγραφικη.,ευτυχως με διεψευσα.Τελειωσα εναν που ειχε ξεκινησει το Πασχα και εφτιαξα και εναν καινουργιο βουαλά. Μικτη τεχνικη με ξυλομπογιες.μολυβια ακρυλικο χρωμα και μαρκαδορο σε χαρτι Τιτλος: Απο μηχανης Θεος. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 22:16 Η Himela έγραψε: #240 30-07-25 22:16 Είναι αδικία, εγώ και μια ισια γραμμή στραβή την κάνω. Μπράβο σου! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Monsieur Scandal Εριφύλη Giorgkalo Kate1914 Libertus iew AggelikiGr Memetchi Entropy24 Joji charmander giannhs2001 Unboxholics rafaela11 Μήτσος10 Jack of Spades jellojina Paragontas7000 Fernando_A Luludaki Dr. Gl. Luminous fockos Bleach_enjoyer linuxman ghоul BatGuin fmarulezkd Cinnamonroll Ariana2018 ROM32 phleidhs Kely1234567 Δροσουλίτης gmoutzour Panagiotis849 Abiogenesis P.Dam. Human being Ωρορα User2350 Helen06 Έλενα Παπαμακαριου arko GeorgePap2003 johnsala camil marww chester20080 Στεφανος56 Εχέμυθη Citylights oups Κλημεντίνη American Economist parrot/παπαγάλος Mexicanos bruh_234 Dreamer_SW nicks1999 το κοριτσι του μαη ggl Sosstoss Αρίκος taketrance sunsetpp Lathy fourkaki ΘανάσοςG4 Wonderkid Satan Claus Jimmy20 Helen93 Giii Viedo desp1naa louminis tsiobieman Αντικειμενικός jj! CiNeFiL Nickx Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Spoiler: Να είστε επιεικείς παρακαλώ Για να είμαι και απολύτως δίκαιη, ορίστε και κάποιες ενδεικτικές εικόνες που αποτέλεσαν πηγή έμπενευσης: Click για ανάπτυξη... Κατερινάρα, μπράβο. Κάνε και μια παραγγελιά όταν μπορέσεις, τον Τράμπαρο να ενθρονίζει τον Βασιλιά Παύλο μπροστά από τον Παρθενώνα, και δίπλα να ορκίζεται πρωθυπουργός ο Κασιδιάρης. Θα σε πληρώσω
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 00:28 Η Εριφύλη έγραψε: #233 09-02-25 00:28 Αχ μου θύμισες το θέμα Ζωγράφισα την πανέμορφη φίλη μου, την Ειρήνη, που ενδεχομένως την γνωρίζετε οι περισσότεροι από το γνωστό γκράφιτι δεξιά.. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.839 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 00:54 Η Joji έγραψε: #234 09-02-25 00:54 rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.836 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:35 Η rafaela11: #235 13-02-25 15:35 Ξέρω ότι δεν είναι κάτι που το έφτιαξα εγώ από την αρχή, καθώς είναι colouring book ενηλίκων. Βλέπω στο τικ τοκ τελευταία το συγκεκριμένο βιβλίο (girl moments by Coco Wyo) έχει κάνει χαμό, οπότε το παρήγγειλα και εγώ και πήρα καλά alcohol markers (ohuhu markers) και έκανα τη πρώτη μου ζωγραφιά ! Είμαι αρκετά proud με τις σκιές και το φως το ήλιου που έκανα από πίσω το πώς πέφτει στο καπέλο και στα φυτά! Τις λευκές λεπτομέρειες τις έκανα με τζελ άσπρο στύλο αυτά Friday_k Δραστήριο μέλος Η Friday_k δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:46 Η Friday_k έγραψε: #236 13-02-25 16:46 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ξέρω ότι δεν είναι κάτι που το έφτιαξα εγώ από την αρχή, καθώς είναι colouring book ενηλίκων. Βλέπω στο τικ τοκ τελευταία το συγκεκριμένο βιβλίο (girl moments by Coco Wyo) έχει κάνει χαμό, οπότε το παρήγγειλα και εγώ και πήρα καλά alcohol markers (ohuhu markers) και έκανα τη πρώτη μου ζωγραφιά ! Είμαι αρκετά proud με τις σκιές και το φως το ήλιου που έκανα από πίσω το πώς πέφτει στο καπέλο και στα φυτά! Τις λευκές λεπτομέρειες τις έκανα με τζελ άσπρο στύλο αυτά Click για ανάπτυξη... Είναι τελειοοοοο!! Το χω δει και εγώ να παίζει πολύ. Είχα πάρει και εγώ παλιότερα κάτι άλλες ζωγραφιές, όχι τόσο cute. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2025 στις 19:49 Η Εριφύλη έγραψε: #237 13-02-25 19:49 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ξέρω ότι δεν είναι κάτι που το έφτιαξα εγώ από την αρχή, καθώς είναι colouring book ενηλίκων. Βλέπω στο τικ τοκ τελευταία το συγκεκριμένο βιβλίο (girl moments by Coco Wyo) έχει κάνει χαμό, οπότε το παρήγγειλα και εγώ και πήρα καλά alcohol markers (ohuhu markers) και έκανα τη πρώτη μου ζωγραφιά ! Είμαι αρκετά proud με τις σκιές και το φως το ήλιου που έκανα από πίσω το πώς πέφτει στο καπέλο και στα φυτά! Τις λευκές λεπτομέρειες τις έκανα με τζελ άσπρο στύλο αυτά Click για ανάπτυξη... Είναι τέλειο! Το πιστεύεις ότι εγώ δε μπορώ με τίποτα να φτιάξω τέτοιου είδους; Παρ ότι το χω αρκετά με τα πορτραίτα, αυτά δε μπορώ να τα φτιάξω rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.836 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2025 στις 19:50 Η rafaela11: #238 13-02-25 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Είναι τέλειο! Το πιστεύεις ότι εγώ δε μπορώ με τίποτα να φτιάξω τέτοιου είδους; Παρ ότι το χω αρκετά με τα πορτραίτα, αυτά δε μπορώ να τα φτιάξω Click για ανάπτυξη... Πλάκα κάνεις ! Για ποιο λόγο ; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.277 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 20:20 Η Πουπουλίνα: #239 30-07-25 20:20 Παρολο που εχω πολλες υποχρεωσεις λογω πατερα...και σπιτιου στην αθηνα δεν πιστευα οτι θα εχω ορεξη για ζωγραφικη.,ευτυχως με διεψευσα.Τελειωσα εναν που ειχε ξεκινησει το Πασχα και εφτιαξα και εναν καινουργιο βουαλά. Μικτη τεχνικη με ξυλομπογιες.μολυβια ακρυλικο χρωμα και μαρκαδορο σε χαρτι Τιτλος: Απο μηχανης Θεος. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 22:16 Η Himela έγραψε: #240 30-07-25 22:16 Είναι αδικία, εγώ και μια ισια γραμμή στραβή την κάνω. Μπράβο σου! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Monsieur Scandal Εριφύλη Giorgkalo Kate1914 Libertus iew AggelikiGr Memetchi Entropy24 Joji charmander giannhs2001 Unboxholics rafaela11 Μήτσος10 Jack of Spades jellojina Paragontas7000 Fernando_A Luludaki Dr. Gl. Luminous fockos Bleach_enjoyer linuxman ghоul BatGuin fmarulezkd Cinnamonroll Ariana2018 ROM32 phleidhs Kely1234567 Δροσουλίτης gmoutzour Panagiotis849 Abiogenesis P.Dam. Human being Ωρορα User2350 Helen06 Έλενα Παπαμακαριου arko GeorgePap2003 johnsala camil marww chester20080 Στεφανος56 Εχέμυθη Citylights oups Κλημεντίνη American Economist parrot/παπαγάλος Mexicanos bruh_234 Dreamer_SW nicks1999 το κοριτσι του μαη ggl Sosstoss Αρίκος taketrance sunsetpp Lathy fourkaki ΘανάσοςG4 Wonderkid Satan Claus Jimmy20 Helen93 Giii Viedo desp1naa louminis tsiobieman Αντικειμενικός jj! CiNeFiL Nickx Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αχ μου θύμισες το θέμα Ζωγράφισα την πανέμορφη φίλη μου, την Ειρήνη, που ενδεχομένως την γνωρίζετε οι περισσότεροι από το γνωστό γκράφιτι δεξιά..
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.839 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 00:54 Η Joji έγραψε: #234 09-02-25 00:54 rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.836 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:35 Η rafaela11: #235 13-02-25 15:35 Ξέρω ότι δεν είναι κάτι που το έφτιαξα εγώ από την αρχή, καθώς είναι colouring book ενηλίκων. Βλέπω στο τικ τοκ τελευταία το συγκεκριμένο βιβλίο (girl moments by Coco Wyo) έχει κάνει χαμό, οπότε το παρήγγειλα και εγώ και πήρα καλά alcohol markers (ohuhu markers) και έκανα τη πρώτη μου ζωγραφιά ! Είμαι αρκετά proud με τις σκιές και το φως το ήλιου που έκανα από πίσω το πώς πέφτει στο καπέλο και στα φυτά! Τις λευκές λεπτομέρειες τις έκανα με τζελ άσπρο στύλο αυτά Friday_k Δραστήριο μέλος Η Friday_k δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:46 Η Friday_k έγραψε: #236 13-02-25 16:46 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ξέρω ότι δεν είναι κάτι που το έφτιαξα εγώ από την αρχή, καθώς είναι colouring book ενηλίκων. Βλέπω στο τικ τοκ τελευταία το συγκεκριμένο βιβλίο (girl moments by Coco Wyo) έχει κάνει χαμό, οπότε το παρήγγειλα και εγώ και πήρα καλά alcohol markers (ohuhu markers) και έκανα τη πρώτη μου ζωγραφιά ! Είμαι αρκετά proud με τις σκιές και το φως το ήλιου που έκανα από πίσω το πώς πέφτει στο καπέλο και στα φυτά! Τις λευκές λεπτομέρειες τις έκανα με τζελ άσπρο στύλο αυτά Click για ανάπτυξη... Είναι τελειοοοοο!! Το χω δει και εγώ να παίζει πολύ. Είχα πάρει και εγώ παλιότερα κάτι άλλες ζωγραφιές, όχι τόσο cute. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2025 στις 19:49 Η Εριφύλη έγραψε: #237 13-02-25 19:49 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ξέρω ότι δεν είναι κάτι που το έφτιαξα εγώ από την αρχή, καθώς είναι colouring book ενηλίκων. Βλέπω στο τικ τοκ τελευταία το συγκεκριμένο βιβλίο (girl moments by Coco Wyo) έχει κάνει χαμό, οπότε το παρήγγειλα και εγώ και πήρα καλά alcohol markers (ohuhu markers) και έκανα τη πρώτη μου ζωγραφιά ! Είμαι αρκετά proud με τις σκιές και το φως το ήλιου που έκανα από πίσω το πώς πέφτει στο καπέλο και στα φυτά! Τις λευκές λεπτομέρειες τις έκανα με τζελ άσπρο στύλο αυτά Click για ανάπτυξη... Είναι τέλειο! Το πιστεύεις ότι εγώ δε μπορώ με τίποτα να φτιάξω τέτοιου είδους; Παρ ότι το χω αρκετά με τα πορτραίτα, αυτά δε μπορώ να τα φτιάξω rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.836 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2025 στις 19:50 Η rafaela11: #238 13-02-25 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Είναι τέλειο! Το πιστεύεις ότι εγώ δε μπορώ με τίποτα να φτιάξω τέτοιου είδους; Παρ ότι το χω αρκετά με τα πορτραίτα, αυτά δε μπορώ να τα φτιάξω Click για ανάπτυξη... Πλάκα κάνεις ! Για ποιο λόγο ; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.277 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 20:20 Η Πουπουλίνα: #239 30-07-25 20:20 Παρολο που εχω πολλες υποχρεωσεις λογω πατερα...και σπιτιου στην αθηνα δεν πιστευα οτι θα εχω ορεξη για ζωγραφικη.,ευτυχως με διεψευσα.Τελειωσα εναν που ειχε ξεκινησει το Πασχα και εφτιαξα και εναν καινουργιο βουαλά. Μικτη τεχνικη με ξυλομπογιες.μολυβια ακρυλικο χρωμα και μαρκαδορο σε χαρτι Τιτλος: Απο μηχανης Θεος. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 22:16 Η Himela έγραψε: #240 30-07-25 22:16 Είναι αδικία, εγώ και μια ισια γραμμή στραβή την κάνω. Μπράβο σου! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Monsieur Scandal Εριφύλη Giorgkalo Kate1914 Libertus iew AggelikiGr Memetchi Entropy24 Joji charmander giannhs2001 Unboxholics rafaela11 Μήτσος10 Jack of Spades jellojina Paragontas7000 Fernando_A Luludaki Dr. Gl. Luminous fockos Bleach_enjoyer linuxman ghоul BatGuin fmarulezkd Cinnamonroll Ariana2018 ROM32 phleidhs Kely1234567 Δροσουλίτης gmoutzour Panagiotis849 Abiogenesis P.Dam. Human being Ωρορα User2350 Helen06 Έλενα Παπαμακαριου arko GeorgePap2003 johnsala camil marww chester20080 Στεφανος56 Εχέμυθη Citylights oups Κλημεντίνη American Economist parrot/παπαγάλος Mexicanos bruh_234 Dreamer_SW nicks1999 το κοριτσι του μαη ggl Sosstoss Αρίκος taketrance sunsetpp Lathy fourkaki ΘανάσοςG4 Wonderkid Satan Claus Jimmy20 Helen93 Giii Viedo desp1naa louminis tsiobieman Αντικειμενικός jj! CiNeFiL Nickx Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.836 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:35 Η rafaela11: #235 13-02-25 15:35 Ξέρω ότι δεν είναι κάτι που το έφτιαξα εγώ από την αρχή, καθώς είναι colouring book ενηλίκων. Βλέπω στο τικ τοκ τελευταία το συγκεκριμένο βιβλίο (girl moments by Coco Wyo) έχει κάνει χαμό, οπότε το παρήγγειλα και εγώ και πήρα καλά alcohol markers (ohuhu markers) και έκανα τη πρώτη μου ζωγραφιά ! Είμαι αρκετά proud με τις σκιές και το φως το ήλιου που έκανα από πίσω το πώς πέφτει στο καπέλο και στα φυτά! Τις λευκές λεπτομέρειες τις έκανα με τζελ άσπρο στύλο αυτά Friday_k Δραστήριο μέλος Η Friday_k δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:46 Η Friday_k έγραψε: #236 13-02-25 16:46 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ξέρω ότι δεν είναι κάτι που το έφτιαξα εγώ από την αρχή, καθώς είναι colouring book ενηλίκων. Βλέπω στο τικ τοκ τελευταία το συγκεκριμένο βιβλίο (girl moments by Coco Wyo) έχει κάνει χαμό, οπότε το παρήγγειλα και εγώ και πήρα καλά alcohol markers (ohuhu markers) και έκανα τη πρώτη μου ζωγραφιά ! Είμαι αρκετά proud με τις σκιές και το φως το ήλιου που έκανα από πίσω το πώς πέφτει στο καπέλο και στα φυτά! Τις λευκές λεπτομέρειες τις έκανα με τζελ άσπρο στύλο αυτά Click για ανάπτυξη... Είναι τελειοοοοο!! Το χω δει και εγώ να παίζει πολύ. Είχα πάρει και εγώ παλιότερα κάτι άλλες ζωγραφιές, όχι τόσο cute. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2025 στις 19:49 Η Εριφύλη έγραψε: #237 13-02-25 19:49 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ξέρω ότι δεν είναι κάτι που το έφτιαξα εγώ από την αρχή, καθώς είναι colouring book ενηλίκων. Βλέπω στο τικ τοκ τελευταία το συγκεκριμένο βιβλίο (girl moments by Coco Wyo) έχει κάνει χαμό, οπότε το παρήγγειλα και εγώ και πήρα καλά alcohol markers (ohuhu markers) και έκανα τη πρώτη μου ζωγραφιά ! Είμαι αρκετά proud με τις σκιές και το φως το ήλιου που έκανα από πίσω το πώς πέφτει στο καπέλο και στα φυτά! Τις λευκές λεπτομέρειες τις έκανα με τζελ άσπρο στύλο αυτά Click για ανάπτυξη... Είναι τέλειο! Το πιστεύεις ότι εγώ δε μπορώ με τίποτα να φτιάξω τέτοιου είδους; Παρ ότι το χω αρκετά με τα πορτραίτα, αυτά δε μπορώ να τα φτιάξω rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.836 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2025 στις 19:50 Η rafaela11: #238 13-02-25 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Είναι τέλειο! Το πιστεύεις ότι εγώ δε μπορώ με τίποτα να φτιάξω τέτοιου είδους; Παρ ότι το χω αρκετά με τα πορτραίτα, αυτά δε μπορώ να τα φτιάξω Click για ανάπτυξη... Πλάκα κάνεις ! Για ποιο λόγο ; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.277 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 20:20 Η Πουπουλίνα: #239 30-07-25 20:20 Παρολο που εχω πολλες υποχρεωσεις λογω πατερα...και σπιτιου στην αθηνα δεν πιστευα οτι θα εχω ορεξη για ζωγραφικη.,ευτυχως με διεψευσα.Τελειωσα εναν που ειχε ξεκινησει το Πασχα και εφτιαξα και εναν καινουργιο βουαλά. Μικτη τεχνικη με ξυλομπογιες.μολυβια ακρυλικο χρωμα και μαρκαδορο σε χαρτι Τιτλος: Απο μηχανης Θεος. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 22:16 Η Himela έγραψε: #240 30-07-25 22:16 Είναι αδικία, εγώ και μια ισια γραμμή στραβή την κάνω. Μπράβο σου! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Monsieur Scandal Εριφύλη Giorgkalo Kate1914 Libertus iew AggelikiGr Memetchi Entropy24 Joji charmander giannhs2001 Unboxholics rafaela11 Μήτσος10 Jack of Spades jellojina Paragontas7000 Fernando_A Luludaki Dr. Gl. Luminous fockos Bleach_enjoyer linuxman ghоul BatGuin fmarulezkd Cinnamonroll Ariana2018 ROM32 phleidhs Kely1234567 Δροσουλίτης gmoutzour Panagiotis849 Abiogenesis P.Dam. Human being Ωρορα User2350 Helen06 Έλενα Παπαμακαριου arko GeorgePap2003 johnsala camil marww chester20080 Στεφανος56 Εχέμυθη Citylights oups Κλημεντίνη American Economist parrot/παπαγάλος Mexicanos bruh_234 Dreamer_SW nicks1999 το κοριτσι του μαη ggl Sosstoss Αρίκος taketrance sunsetpp Lathy fourkaki ΘανάσοςG4 Wonderkid Satan Claus Jimmy20 Helen93 Giii Viedo desp1naa louminis tsiobieman Αντικειμενικός jj! CiNeFiL Nickx Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ξέρω ότι δεν είναι κάτι που το έφτιαξα εγώ από την αρχή, καθώς είναι colouring book ενηλίκων. Βλέπω στο τικ τοκ τελευταία το συγκεκριμένο βιβλίο (girl moments by Coco Wyo) έχει κάνει χαμό, οπότε το παρήγγειλα και εγώ και πήρα καλά alcohol markers (ohuhu markers) και έκανα τη πρώτη μου ζωγραφιά ! Είμαι αρκετά proud με τις σκιές και το φως το ήλιου που έκανα από πίσω το πώς πέφτει στο καπέλο και στα φυτά! Τις λευκές λεπτομέρειες τις έκανα με τζελ άσπρο στύλο αυτά
Friday_k Δραστήριο μέλος Η Friday_k δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:46 Η Friday_k έγραψε: #236 13-02-25 16:46 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ξέρω ότι δεν είναι κάτι που το έφτιαξα εγώ από την αρχή, καθώς είναι colouring book ενηλίκων. Βλέπω στο τικ τοκ τελευταία το συγκεκριμένο βιβλίο (girl moments by Coco Wyo) έχει κάνει χαμό, οπότε το παρήγγειλα και εγώ και πήρα καλά alcohol markers (ohuhu markers) και έκανα τη πρώτη μου ζωγραφιά ! Είμαι αρκετά proud με τις σκιές και το φως το ήλιου που έκανα από πίσω το πώς πέφτει στο καπέλο και στα φυτά! Τις λευκές λεπτομέρειες τις έκανα με τζελ άσπρο στύλο αυτά Click για ανάπτυξη... Είναι τελειοοοοο!! Το χω δει και εγώ να παίζει πολύ. Είχα πάρει και εγώ παλιότερα κάτι άλλες ζωγραφιές, όχι τόσο cute. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2025 στις 19:49 Η Εριφύλη έγραψε: #237 13-02-25 19:49 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ξέρω ότι δεν είναι κάτι που το έφτιαξα εγώ από την αρχή, καθώς είναι colouring book ενηλίκων. Βλέπω στο τικ τοκ τελευταία το συγκεκριμένο βιβλίο (girl moments by Coco Wyo) έχει κάνει χαμό, οπότε το παρήγγειλα και εγώ και πήρα καλά alcohol markers (ohuhu markers) και έκανα τη πρώτη μου ζωγραφιά ! Είμαι αρκετά proud με τις σκιές και το φως το ήλιου που έκανα από πίσω το πώς πέφτει στο καπέλο και στα φυτά! Τις λευκές λεπτομέρειες τις έκανα με τζελ άσπρο στύλο αυτά Click για ανάπτυξη... Είναι τέλειο! Το πιστεύεις ότι εγώ δε μπορώ με τίποτα να φτιάξω τέτοιου είδους; Παρ ότι το χω αρκετά με τα πορτραίτα, αυτά δε μπορώ να τα φτιάξω rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.836 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2025 στις 19:50 Η rafaela11: #238 13-02-25 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Είναι τέλειο! Το πιστεύεις ότι εγώ δε μπορώ με τίποτα να φτιάξω τέτοιου είδους; Παρ ότι το χω αρκετά με τα πορτραίτα, αυτά δε μπορώ να τα φτιάξω Click για ανάπτυξη... Πλάκα κάνεις ! Για ποιο λόγο ; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.277 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 20:20 Η Πουπουλίνα: #239 30-07-25 20:20 Παρολο που εχω πολλες υποχρεωσεις λογω πατερα...και σπιτιου στην αθηνα δεν πιστευα οτι θα εχω ορεξη για ζωγραφικη.,ευτυχως με διεψευσα.Τελειωσα εναν που ειχε ξεκινησει το Πασχα και εφτιαξα και εναν καινουργιο βουαλά. Μικτη τεχνικη με ξυλομπογιες.μολυβια ακρυλικο χρωμα και μαρκαδορο σε χαρτι Τιτλος: Απο μηχανης Θεος. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 22:16 Η Himela έγραψε: #240 30-07-25 22:16 Είναι αδικία, εγώ και μια ισια γραμμή στραβή την κάνω. Μπράβο σου! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Monsieur Scandal Εριφύλη Giorgkalo Kate1914 Libertus iew AggelikiGr Memetchi Entropy24 Joji charmander giannhs2001 Unboxholics rafaela11 Μήτσος10 Jack of Spades jellojina Paragontas7000 Fernando_A Luludaki Dr. Gl. Luminous fockos Bleach_enjoyer linuxman ghоul BatGuin fmarulezkd Cinnamonroll Ariana2018 ROM32 phleidhs Kely1234567 Δροσουλίτης gmoutzour Panagiotis849 Abiogenesis P.Dam. Human being Ωρορα User2350 Helen06 Έλενα Παπαμακαριου arko GeorgePap2003 johnsala camil marww chester20080 Στεφανος56 Εχέμυθη Citylights oups Κλημεντίνη American Economist parrot/παπαγάλος Mexicanos bruh_234 Dreamer_SW nicks1999 το κοριτσι του μαη ggl Sosstoss Αρίκος taketrance sunsetpp Lathy fourkaki ΘανάσοςG4 Wonderkid Satan Claus Jimmy20 Helen93 Giii Viedo desp1naa louminis tsiobieman Αντικειμενικός jj! CiNeFiL Nickx Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ξέρω ότι δεν είναι κάτι που το έφτιαξα εγώ από την αρχή, καθώς είναι colouring book ενηλίκων. Βλέπω στο τικ τοκ τελευταία το συγκεκριμένο βιβλίο (girl moments by Coco Wyo) έχει κάνει χαμό, οπότε το παρήγγειλα και εγώ και πήρα καλά alcohol markers (ohuhu markers) και έκανα τη πρώτη μου ζωγραφιά ! Είμαι αρκετά proud με τις σκιές και το φως το ήλιου που έκανα από πίσω το πώς πέφτει στο καπέλο και στα φυτά! Τις λευκές λεπτομέρειες τις έκανα με τζελ άσπρο στύλο αυτά Click για ανάπτυξη... Είναι τελειοοοοο!! Το χω δει και εγώ να παίζει πολύ. Είχα πάρει και εγώ παλιότερα κάτι άλλες ζωγραφιές, όχι τόσο cute.
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2025 στις 19:49 Η Εριφύλη έγραψε: #237 13-02-25 19:49 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ξέρω ότι δεν είναι κάτι που το έφτιαξα εγώ από την αρχή, καθώς είναι colouring book ενηλίκων. Βλέπω στο τικ τοκ τελευταία το συγκεκριμένο βιβλίο (girl moments by Coco Wyo) έχει κάνει χαμό, οπότε το παρήγγειλα και εγώ και πήρα καλά alcohol markers (ohuhu markers) και έκανα τη πρώτη μου ζωγραφιά ! Είμαι αρκετά proud με τις σκιές και το φως το ήλιου που έκανα από πίσω το πώς πέφτει στο καπέλο και στα φυτά! Τις λευκές λεπτομέρειες τις έκανα με τζελ άσπρο στύλο αυτά Click για ανάπτυξη... Είναι τέλειο! Το πιστεύεις ότι εγώ δε μπορώ με τίποτα να φτιάξω τέτοιου είδους; Παρ ότι το χω αρκετά με τα πορτραίτα, αυτά δε μπορώ να τα φτιάξω rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.836 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2025 στις 19:50 Η rafaela11: #238 13-02-25 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Είναι τέλειο! Το πιστεύεις ότι εγώ δε μπορώ με τίποτα να φτιάξω τέτοιου είδους; Παρ ότι το χω αρκετά με τα πορτραίτα, αυτά δε μπορώ να τα φτιάξω Click για ανάπτυξη... Πλάκα κάνεις ! Για ποιο λόγο ; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.277 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 20:20 Η Πουπουλίνα: #239 30-07-25 20:20 Παρολο που εχω πολλες υποχρεωσεις λογω πατερα...και σπιτιου στην αθηνα δεν πιστευα οτι θα εχω ορεξη για ζωγραφικη.,ευτυχως με διεψευσα.Τελειωσα εναν που ειχε ξεκινησει το Πασχα και εφτιαξα και εναν καινουργιο βουαλά. Μικτη τεχνικη με ξυλομπογιες.μολυβια ακρυλικο χρωμα και μαρκαδορο σε χαρτι Τιτλος: Απο μηχανης Θεος. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 22:16 Η Himela έγραψε: #240 30-07-25 22:16 Είναι αδικία, εγώ και μια ισια γραμμή στραβή την κάνω. Μπράβο σου! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Monsieur Scandal Εριφύλη Giorgkalo Kate1914 Libertus iew AggelikiGr Memetchi Entropy24 Joji charmander giannhs2001 Unboxholics rafaela11 Μήτσος10 Jack of Spades jellojina Paragontas7000 Fernando_A Luludaki Dr. Gl. Luminous fockos Bleach_enjoyer linuxman ghоul BatGuin fmarulezkd Cinnamonroll Ariana2018 ROM32 phleidhs Kely1234567 Δροσουλίτης gmoutzour Panagiotis849 Abiogenesis P.Dam. Human being Ωρορα User2350 Helen06 Έλενα Παπαμακαριου arko GeorgePap2003 johnsala camil marww chester20080 Στεφανος56 Εχέμυθη Citylights oups Κλημεντίνη American Economist parrot/παπαγάλος Mexicanos bruh_234 Dreamer_SW nicks1999 το κοριτσι του μαη ggl Sosstoss Αρίκος taketrance sunsetpp Lathy fourkaki ΘανάσοςG4 Wonderkid Satan Claus Jimmy20 Helen93 Giii Viedo desp1naa louminis tsiobieman Αντικειμενικός jj! CiNeFiL Nickx Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ξέρω ότι δεν είναι κάτι που το έφτιαξα εγώ από την αρχή, καθώς είναι colouring book ενηλίκων. Βλέπω στο τικ τοκ τελευταία το συγκεκριμένο βιβλίο (girl moments by Coco Wyo) έχει κάνει χαμό, οπότε το παρήγγειλα και εγώ και πήρα καλά alcohol markers (ohuhu markers) και έκανα τη πρώτη μου ζωγραφιά ! Είμαι αρκετά proud με τις σκιές και το φως το ήλιου που έκανα από πίσω το πώς πέφτει στο καπέλο και στα φυτά! Τις λευκές λεπτομέρειες τις έκανα με τζελ άσπρο στύλο αυτά Click για ανάπτυξη... Είναι τέλειο! Το πιστεύεις ότι εγώ δε μπορώ με τίποτα να φτιάξω τέτοιου είδους; Παρ ότι το χω αρκετά με τα πορτραίτα, αυτά δε μπορώ να τα φτιάξω
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.836 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2025 στις 19:50 Η rafaela11: #238 13-02-25 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Είναι τέλειο! Το πιστεύεις ότι εγώ δε μπορώ με τίποτα να φτιάξω τέτοιου είδους; Παρ ότι το χω αρκετά με τα πορτραίτα, αυτά δε μπορώ να τα φτιάξω Click για ανάπτυξη... Πλάκα κάνεις ! Για ποιο λόγο ; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.277 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 20:20 Η Πουπουλίνα: #239 30-07-25 20:20 Παρολο που εχω πολλες υποχρεωσεις λογω πατερα...και σπιτιου στην αθηνα δεν πιστευα οτι θα εχω ορεξη για ζωγραφικη.,ευτυχως με διεψευσα.Τελειωσα εναν που ειχε ξεκινησει το Πασχα και εφτιαξα και εναν καινουργιο βουαλά. Μικτη τεχνικη με ξυλομπογιες.μολυβια ακρυλικο χρωμα και μαρκαδορο σε χαρτι Τιτλος: Απο μηχανης Θεος. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 22:16 Η Himela έγραψε: #240 30-07-25 22:16 Είναι αδικία, εγώ και μια ισια γραμμή στραβή την κάνω. Μπράβο σου! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Monsieur Scandal Εριφύλη Giorgkalo Kate1914 Libertus iew AggelikiGr Memetchi Entropy24 Joji charmander giannhs2001 Unboxholics rafaela11 Μήτσος10 Jack of Spades jellojina Paragontas7000 Fernando_A Luludaki Dr. Gl. Luminous fockos Bleach_enjoyer linuxman ghоul BatGuin fmarulezkd Cinnamonroll Ariana2018 ROM32 phleidhs Kely1234567 Δροσουλίτης gmoutzour Panagiotis849 Abiogenesis P.Dam. Human being Ωρορα User2350 Helen06 Έλενα Παπαμακαριου arko GeorgePap2003 johnsala camil marww chester20080 Στεφανος56 Εχέμυθη Citylights oups Κλημεντίνη American Economist parrot/παπαγάλος Mexicanos bruh_234 Dreamer_SW nicks1999 το κοριτσι του μαη ggl Sosstoss Αρίκος taketrance sunsetpp Lathy fourkaki ΘανάσοςG4 Wonderkid Satan Claus Jimmy20 Helen93 Giii Viedo desp1naa louminis tsiobieman Αντικειμενικός jj! CiNeFiL Nickx Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Είναι τέλειο! Το πιστεύεις ότι εγώ δε μπορώ με τίποτα να φτιάξω τέτοιου είδους; Παρ ότι το χω αρκετά με τα πορτραίτα, αυτά δε μπορώ να τα φτιάξω Click για ανάπτυξη... Πλάκα κάνεις ! Για ποιο λόγο ;
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.277 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 20:20 Η Πουπουλίνα: #239 30-07-25 20:20 Παρολο που εχω πολλες υποχρεωσεις λογω πατερα...και σπιτιου στην αθηνα δεν πιστευα οτι θα εχω ορεξη για ζωγραφικη.,ευτυχως με διεψευσα.Τελειωσα εναν που ειχε ξεκινησει το Πασχα και εφτιαξα και εναν καινουργιο βουαλά. Μικτη τεχνικη με ξυλομπογιες.μολυβια ακρυλικο χρωμα και μαρκαδορο σε χαρτι Τιτλος: Απο μηχανης Θεος. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 22:16 Η Himela έγραψε: #240 30-07-25 22:16 Είναι αδικία, εγώ και μια ισια γραμμή στραβή την κάνω. Μπράβο σου! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Παρολο που εχω πολλες υποχρεωσεις λογω πατερα...και σπιτιου στην αθηνα δεν πιστευα οτι θα εχω ορεξη για ζωγραφικη.,ευτυχως με διεψευσα.Τελειωσα εναν που ειχε ξεκινησει το Πασχα και εφτιαξα και εναν καινουργιο βουαλά. Μικτη τεχνικη με ξυλομπογιες.μολυβια ακρυλικο χρωμα και μαρκαδορο σε χαρτι Τιτλος: Απο μηχανης Θεος.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 22:16 Η Himela έγραψε: #240 30-07-25 22:16 Είναι αδικία, εγώ και μια ισια γραμμή στραβή την κάνω. Μπράβο σου!