Ναι...δημιουργούμε!

vanessa99

Δραστήριο μέλος

Η vanessa99 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 555 μηνύματα.
Α κατάλαβα dipping χρησιμοποιείς, καλή φάση!

Έχω κι εγω Rhodia για να γράφω ποιήματα και ειναι καταπληκτικο το Clairefontaine χαρτί του, 90γρ. και δεν σκάει και bleed through.

Κράτα τον Ιταλό μήπως σου χρειαστει να πάρεις τίποτα υλικά απο κει:

Ευχαριστώ καλό μου, με τιμάς!

Μη σκας, υπάρχουν για lefties, το προβλημα πρέπει να το χουν τίποτα ανατολικες γλωσσες που γραφουν απο δεξια προς τα αριστερά και πρέπει να στεγνωσει το μελάνι, ειδικά κατι Writer's Blood (και ΓΑΜΩ τα μελάνια, αγαπημένο μου), που κανουν εναν αιωνα να στεγνώσουν.

Ευχαριστώ πολύ για το link, πάνω που προσπαθούσα να βρω από που θα πάρω νέα μελάνια 😍 Ισχύει πως το χαρτί της Rhodia είναι εκπληκτικό. Αν παίζεις και με τα χρώματα, εκτός από το κλασικό λευκό, βγαίνει και σε ένα εκπληκτικό γκρι και μαύρο

Σε εσένα δεν είχα στείλει πριν πολυυ καιρό για βουλοκέρι;🥺♥️

Έχω αγοράσει κι εγώ, τις χρησιμοποιώ για να δέσω τις κορδέλες στα κουτάκια όταν φτιάχνω κοσμήματα✨

Ναιι μαζί είχαμε μιλήσει! 🥰 Χαίρομαι που εν τέλη κατέληξες να πάρεις και να το χαρείς κιόλας

Αν σε ενδιαφέρει υπάρχει και εφαρμογή που εγώ προσωπικά συμμετέχω εκεί. Λέγεται slowly και στην ουσία έχεις pen pal friends αλλά ιντερνετικα. Γράφεις το γράμμα έχεις συλλογή σιγά σιγά από γραμματόσημα, και κάνει να φτάσει το γράμμα όπως θα έκανε να φτάσει στην πραγματική ζωή. Το προφίλ σου αποτελείται από ένα αβαταρ με τα ενδιαφέροντα σου. Είμαι πολλά χρόνια εκεί και πραγματικά είναι υπέροχο, έχω κάνει και φιλίες στην πραγματική ζωή από εκεί ! ❤️

Πολύ ενδιαφέρον όμως και αυτό που λες εσύ! Ειδικά εφόσον είναι φυσικό γράμμα κανονικά

Επίσης εδώ στη Θεσσαλονικη έχει μαθήματα καλλιγραφίας σκέφτομαι πολύ να πάω
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Τσέκαρε και εσύ αυτό που λέω. Εκεί δεν φαίνεται τίποτα προσωπικό μόνο τα ενδιαφέροντα σου, η ηλικία σου κτλ . Και γενικά ο,τι θες να μοιραστείς εσύ

Ευχαριστώ πολύ θα το τσεκάρω 🥰😍 ναι και αυτό που λέω εγώ είναι φυσικό γράμμα (γράμματα βασικά). Και το αγαπώ τόσο όταν έχετε νέο 🥹 έχω κάνει κι εγώ φιλίες, λέμε τα νέα μας.
Έχω δει για τα μαθήματα, θα σου έλεγα να πας, ανάλογα με το στυλ που σου αρέσει. Πχ εγώ δυστυχώς δεν βρήκα το στυλ που εψαχνα και πήγα στο online. Δυστυχώς δεν είναι τόσο διαδεδομένη η καλλιγραφία στην Ελλάδα.
Αν πάντως ενδιαφέρεσαι για μαθήματα, προτάσεις κτλ στείλε μου, θα χαρώ να βοηθήσω ❤️

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.115 μηνύματα.

vanessa99

Δραστήριο μέλος

Grey's anatomy ❤️✨ γραμμένο σε Spencerian 🥰 έπιασα την πένα μου μετά από καιρό 🥹
IMG_20241110_003359.jpg

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

vanessa99

Δραστήριο μέλος

Έχεις κάποιο guide για καλλιγραφία στα ελληνικά γράμματα, όσο και στα αγγλικά;
Καλημέρα! Έχω στα αγγλικά και μάλιστα διάφορα, για διαφορετικές γραμματοσειρές! Στα ελληνικά υπάρχουν λίγα, αλλά όχι κάτι που να με ικανοποιήσει δυστυχώς. Για αυτό, τη φορά που έγραψα σε ελληνικά spencerian, προσάρμοσα τα γράμματα με βάση την αγγλική και με βάση το αισθητικό αποτέλεσμα που ήθελα. Οπότε, αν μάθεις καλά στα αγγλικά, μετά είναι εύκολο να το προσαρμόσεις και στα ελληνικά, δεν χρειάζεσαι απαραίτητα κάτι ξεχωριστό ✨

vanessa99

Δραστήριο μέλος

Μπαίνοντας στο μουντ 😍🥹✨
(δεν το έχω τελειώσει ακόμη - ελπίζω μέσα στο σκ🫠) Μονόχρωμο σχεδόν με Payne's gray, για όσους ασχολούνται ❤️
IMG_20241116_100738.jpg

vanessa99

Δραστήριο μέλος

Δεν είναι οι καλύτερες φωτογραφίες, θέλω να βγάλω άλλες (της προκοπής 🤣) για να ανεβάσω στο insta, όμως, ήθελα να τις μοιραστώ 🥹 Η πρώτη μου χριστουγεννιάτικη μικρή συλλογή 🥹❤️🎄 Ακουαρέλα και για το καλλιγραφικο, μελάνι walnut

*το ένα από αυτά είναι εμπνευσμένο από ένα tutorial στο youtube, στο οποίο έβαλα, φυσικά, δικά μου στοιχεία - πέραν της καλλιγραφίας. Τα άλλα δύο είναι εντελώς δικά μου*

IMG_20241122_115652.jpg
IMG_20241122_115553.jpgIMG_20241116_010254.jpgIMG_20241122_115638.jpgIMG_20241122_115621.jpg

(και το αγαπημένο μου εκ των τριών, το οποίο θα κορνιζώσω κιόλας) :

IMG_20241122_115645.jpgIMG_20241122_115610.jpgIMG_20241122_174959.jpg

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.004 μηνύματα.
Δεν είναι οι καλύτερες φωτογραφίες, θέλω να βγάλω άλλες (της προκοπής 🤣) για να ανεβάσω στο insta, όμως, ήθελα να τις μοιραστώ 🥹 Η πρώτη μου χριστουγεννιάτικη μικρή συλλογή 🥹❤️🎄 Ακουαρέλα και για το καλλιγραφικο, μελάνι walnut

*το ένα από αυτά είναι εμπνευσμένο από ένα tutorial στο youtube, στο οποίο έβαλα, φυσικά, δικά μου στοιχεία - πέραν της καλλιγραφίας. Τα άλλα δύο είναι εντελώς δικά μου*

View attachment 141972
View attachment 141965View attachment 141964View attachment 141970View attachment 141969

(και το αγαπημένο μου εκ των τριών, το οποίο θα κορνιζώσω κιόλας) :

View attachment 141971View attachment 141968View attachment 141966
αχ ξαναζωντανεψε ο Claude Monet.... μπραβω

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.697 μηνύματα.
2025-02-08_23-52-56-669.jpg
2025-02-08_23-52-57-770.jpg

Για να είμαι και απολύτως δίκαιη, ορίστε και κάποιες ενδεικτικές εικόνες που αποτέλεσαν πηγή έμπενευσης:

13ac4f384aafb9f3a7e4101c2d9b1f67.jpg
619af82e8313faef919f6b1005303490.jpg
debc58af85528bc181c0c55a3d346e24.jpg

Reader

Διάσημο μέλος

Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.526 μηνύματα.

Joji

Επιφανές μέλος

Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.
Για να είμαι και απολύτως δίκαιη
References? Everyone uses them. Χρειάζονται απαραίτητα. Λίγοι έχουν την ικανότητα να επινοήσουν κάτι στο μυαλό τους και να το αποτυπώσουν στο χαρτί. Πολύ ωραίο.

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.529 μηνύματα.
View attachment 144882View attachment 144883

Για να είμαι και απολύτως δίκαιη, ορίστε και κάποιες ενδεικτικές εικόνες που αποτέλεσαν πηγή έμπενευσης:

View attachment 144884View attachment 144885View attachment 144886
Κατερινάρα, μπράβο. Κάνε και μια παραγγελιά όταν μπορέσεις, τον Τράμπαρο να ενθρονίζει τον Βασιλιά Παύλο μπροστά από τον Παρθενώνα, και δίπλα να ορκίζεται πρωθυπουργός ο Κασιδιάρης.
Θα σε πληρώσω :P

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.990 μηνύματα.
Αχ μου θύμισες το θέμα❤️✨

Ζωγράφισα την πανέμορφη φίλη μου, την Ειρήνη, που ενδεχομένως την γνωρίζετε οι περισσότεροι από το γνωστό γκράφιτι δεξιά..
Picsart_25-02-09_00-25-57-958.jpg

Joji

Επιφανές μέλος

Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.
IMG_5098.jpeg

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.115 μηνύματα.
Ξέρω ότι δεν είναι κάτι που το έφτιαξα εγώ από την αρχή, καθώς είναι colouring book ενηλίκων.
Βλέπω στο τικ τοκ τελευταία το συγκεκριμένο βιβλίο (girl moments by Coco Wyo) έχει κάνει χαμό, οπότε το παρήγγειλα και εγώ και πήρα καλά alcohol markers (ohuhu markers) και έκανα τη πρώτη μου ζωγραφιά !
Είμαι αρκετά proud με τις σκιές και το φως το ήλιου που έκανα από πίσω το πώς πέφτει στο καπέλο και στα φυτά!
Τις λευκές λεπτομέρειες τις έκανα με τζελ άσπρο στύλο

αυτά 🥺
IMG_1797.jpeg

Friday_k

Δραστήριο μέλος

Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 445 μηνύματα.
Ξέρω ότι δεν είναι κάτι που το έφτιαξα εγώ από την αρχή, καθώς είναι colouring book ενηλίκων.
Βλέπω στο τικ τοκ τελευταία το συγκεκριμένο βιβλίο (girl moments by Coco Wyo) έχει κάνει χαμό, οπότε το παρήγγειλα και εγώ και πήρα καλά alcohol markers (ohuhu markers) και έκανα τη πρώτη μου ζωγραφιά !
Είμαι αρκετά proud με τις σκιές και το φως το ήλιου που έκανα από πίσω το πώς πέφτει στο καπέλο και στα φυτά!

αυτά 🥺
View attachment 145130
Είναι τελειοοοοο!! <3 Το χω δει και εγώ να παίζει πολύ. Είχα πάρει και εγώ παλιότερα κάτι άλλες ζωγραφιές, όχι τόσο cute.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.990 μηνύματα.

αυτά 🥺
View attachment 145130
Είναι τέλειο!

Το πιστεύεις ότι εγώ δε μπορώ με τίποτα να φτιάξω τέτοιου είδους; Παρ ότι το χω αρκετά με τα πορτραίτα, αυτά δε μπορώ να τα φτιάξω🥲❤️

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια