Μιας και ξεθαφτηκε το θέμα, είπα να το διαβάσω από την αρχή, να θαυμάσω το ταλέντο σας και έπεσα πάνω σε δυο ποστ, ίδιου χρήστη με την ίδια ζωγραφιά με διάφορα δύο έτη. Η διαφορά; Η ίδια ζωγραφια μόνο που ένα χρόνο μετά, προστέθηκε ξαφνικά μια ημερομηνία πάνω της (μιας δεκαετίας πριν τουλάχιστον). Ευτυχώς τα γραπτά μένουν. Θα μου πείτε..σιγά τα αυγά. Αυτό που με ενοχλεί είναι όταν κάποιοι προσπαθουν να «φαίνονται». Όταν με το ποστ που έχει την ημερομηνία παινεύεσαι ότι «κοιτάτε τι ουαου έκανα εγώ οταν ήμουν 7 χρονών »..ε κάπου ώπα. Η ημερομηνία προστέθηκε σε δεύτερο χρόνο, ψευδώς. Από το πουθενά
συγκεκριμένη ημερομηνία έναν χρόνο μετά δεν νομίζω ότι προστίθεται και δε μπορεί να με πείσει κάποιος για το αντίθετο. Πόσο μάλλον σε ένα σκίτσο που κάνει μπαμ ότι ένα παιδάκι δεν έχει την αντίληψη για να το κάνει. Λίγος σεβασμός ρε ‘‘σείς πρωτίστως στην
@Πουπουλίνα που άνοιξε το θρεντ κι σε όσους έβαλαν εδώ την δουλειά τους. Δεν είναι διαγωνισμός για το ποιος την έχει μεγαλύτερη. Δεν θα εκθέσω το άτομο αυτό. Να ξέρει όμως ότι ναι, έχει ταλέντο και μπράβο του ειλικρινά αλλά δεν καταλαβαίνω το λόγο να λες ψέματα. Γιατί μη μου πεις ότι ξαφνικά θυμηθηκες ότι «ναι..πριν 15 χρόνια στις ταδε του ταδε μήνα που ήμουν πρωτη δημοτικού έκανα αυτό το σκίτσο».