ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.289 μηνύματα.

02-08-24

13:45
Πολύ όμορφο, μπράβο Εριφύλη

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.990 μηνύματα.

02-08-24

13:47
Σ' ευχαριστώ πολύ!Πολύ όμορφο, μπράβο ΕριφύληΈχω από χθες που το κοιτάω, τόσο αληθοφανές λες και είναι φωτογραφία!

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.990 μηνύματα.

16-08-24

16:16
Ήταν πουράκια caprice και έγιναν μια μολυβοθήκη

Μήτσος10
Διάσημο μέλος
Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.606 μηνύματα.

16-08-24

19:37
Τα στάδια που είναι; Υπάρχουν κ κάποιοι κανόνες σε αυτό το θρεντ

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

16-08-24

19:38
Στη συγκεκριμένη περίπτωση, τα έφαγαΤα στάδια που είναι;

vanessa99
Δραστήριο μέλος
Η vanessa99 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 555 μηνύματα.

17-10-24

16:55
Έχω αρχίσει εδώ και λίγο καιρό, να μαθαίνω ζωγραφική με ακουαρέλα, τοπία κυρίως και λουλούδια. Το πρώτο μου χειμερινό 

(και λίγο από το άλλο καλλιτεχνικό κομμάτι - καλλιγραφία. Ξεκίνησα για πλάκα πριν δύο χρόνια, αλλά κατέληξα να το αγαπήσω
τόσο την ίδια την καλλιγραφία όσο και τα "γύρω-γύρω" της, βουλοκέρια, φακέλους κτλ
)
Υ. Γ διάβασα τους κανόνες, αλλά για το καλλιγραφικο κομμάτι, δυστυχώς δεν έχω κάτι απευθείας με το ψευδώνυμο εδώ, γιατί τα έχω ανεβάσει στο Instagram που έχω για να καταγράφω το "ταξίδι" μου. Δεν το βάζω βέβαια για να μην θεωρηθεί προώθηση ή κάτι τέτοιο.

(και λίγο από το άλλο καλλιτεχνικό κομμάτι - καλλιγραφία. Ξεκίνησα για πλάκα πριν δύο χρόνια, αλλά κατέληξα να το αγαπήσω

Υ. Γ διάβασα τους κανόνες, αλλά για το καλλιγραφικο κομμάτι, δυστυχώς δεν έχω κάτι απευθείας με το ψευδώνυμο εδώ, γιατί τα έχω ανεβάσει στο Instagram που έχω για να καταγράφω το "ταξίδι" μου. Δεν το βάζω βέβαια για να μην θεωρηθεί προώθηση ή κάτι τέτοιο.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

17-10-24

16:57
Είχα μανία και εγώ με τα κεριά, και σκεφτόμουν να πάρω στάμπα και κερί για φακελο.Έχω αρχίσει εδώ και λίγο καιρό, να μαθαίνω ζωγραφική με ακουαρέλα, τοπία κυρίως και λουλούδια. Το πρώτο μου χειμερινό
(και λίγο από το άλλο καλλιτεχνικό κομμάτι - καλλιγραφία. Ξεκίνησα για πλάκα πριν δύο χρόνια, αλλά κατέληξα να το αγαπήσωτόσο την ίδια την καλλιγραφία όσο και τα "γύρω-γύρω" της, βουλοκέρια, φακέλους κτλ
)
View attachment 140092View attachment 140094View attachment 140095
Αλλα το θέμα είναι οτι δεν εχω σε ποιόν να στείλω

Συν οτι τα γραμματα μου είναι απαίσια. Πολύ όμορφη η καλλιγραφία...
vanessa99
Δραστήριο μέλος

17-10-24

17:04
Είχα μανία και εγώ με τα κεριά, και σκεφτόμουν να πάρω στάμπα και κερί για φακελο.
Αλλα το θέμα είναι οτι δεν εχω σε ποιόν να στείλω
Συν οτι τα γραμματα μου είναι απαίσια. Πολύ όμορφη η καλλιγραφία...
Να σου δείξω τη μικρή μου συλλογή. Και κανένα δύο ακόμα, που δεν τα έχω χρησιμοποιήσει πολύ (τα είχε το σετ που είχα πάρει αρχικά)
Συμμετέχω σε letter exchanges. Βγαίνει μια θεματική, και ανταλλάσουμε διευθύνσεις (είναι άνθρωποι από όλο τον κόσμο) και στέλνουμε όμορφους φακέλους ανάλογα τη θεματική

Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.432 μηνύματα.

17-10-24

17:05
Καταπληκτική και πανέμορφη δουλειά, συγχαρητήρια !Έχω αρχίσει εδώ και λίγο καιρό, να μαθαίνω ζωγραφική με ακουαρέλα, τοπία κυρίως και λουλούδια. Το πρώτο μου χειμερινό
(και λίγο από το άλλο καλλιτεχνικό κομμάτι - καλλιγραφία. Ξεκίνησα για πλάκα πριν δύο χρόνια, αλλά κατέληξα να το αγαπήσωτόσο την ίδια την καλλιγραφία όσο και τα "γύρω-γύρω" της, βουλοκέρια, φακέλους κτλ
)
Συνέχισε έτσι, πιστευώ το έχεις.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

17-10-24

17:06
Είναι υπέροχα.
Θα μπορούσες να στείλεις κανα σετάκι για αρχάριους; (lettering και cursive κλπ.)
Θα το κοιτάξω αυτό το χόμπι όμως... Αν και δεν ξερω κατα πόσο θα ένιωθα ασφαλής να μοιράζω την διεύθυνσή μου
Θα μπορούσες να στείλεις κανα σετάκι για αρχάριους; (lettering και cursive κλπ.)
Θα το κοιτάξω αυτό το χόμπι όμως... Αν και δεν ξερω κατα πόσο θα ένιωθα ασφαλής να μοιράζω την διεύθυνσή μου

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.

17-10-24

17:09
Rhodia βλέπω. Μαντευω η πένα με flex nib.Έχω αρχίσει εδώ και λίγο καιρό, να μαθαίνω ζωγραφική με ακουαρέλα, τοπία κυρίως και λουλούδια. Το πρώτο μου χειμερινό
)
Μπράβο! Πολύ ωραία και τα δυο.
ΥΓ: Αμα κανεις και έργα επι πληρωμή θα σου αναθέσω σχεδιασμό μονογραμμάτων και σχεδίων της Αυτοκρατορικής Αρχής, λίγο πριν έρθουμε στα πράγματα.
nearos
Επιφανές μέλος

17-10-24

17:11
Λατρεύω πένες και θα έγραφα full-time με αυτές αλλα είμαι αριστερόχειρας ρε γαμώτο.
vanessa99
Δραστήριο μέλος

17-10-24

17:26
Καταπληκτική και πανέμορφη δουλειά, συγχαρητήρια !
Συνέχισε έτσι, πιστευώ το έχεις.
Ευχαριστώ πάρα πολύ 🥹

Rhodia βλέπω. Μαντευω η πένα με flex nib.
Μπράβο! Πολύ ωραία και τα δυο.
ΥΓ: Αμα κανεις και έργα επι πληρωμή θα σου αναθέσω σχεδιασμό μονογραμμάτων και σχεδίων της Αυτοκρατορικής Αρχής, λίγο πριν έρθουμε στα πράγματα.
Rhodia, κλασική αξία! Η πένα ναι με flex nib και μάλιστα, έχω από τις πένες, που δεν παίρνουν μελάνι, αλλά βουτάς τη μύτη στο μελάνι. Δεν το περίμενα όταν άρχιζα, αλλά το 95% των επαγγελματιών καλλιγράφων, χρησιμοποιούν τέτοιες και υπάρχουν πάρα πολλά nibs για να διαλέξει κάποιος. Με διαφορετικά αποτελέσματα η κάθε μία. Αυτό το "τρικ" είναι αυτό που κάνει τις χαρακτηριστικές λεπτές/παχιές γραμμές της καλλιγραφίας.
Στο Υ.Γ, έχω κάνει ως τώρα δύο δουλειές εντελώς ερασιτεχνικά. Σκοπεύω και τα Χριστούγεννα να βγάλω μερικές καρτούλες, να δω αν όλο αυτό θα μπορούσε να προχωρήσει. Ξανά ερασιτεχνικά. Αλλά για τα Αυτοκρατορικά σχέδια θα επιδείξω τον μέγιστο επαγγελματισμό όπως και να πάνε τα υπόλοιπα!
Λατρεύω πένες και θα έγραφα full-time με αυτές αλλα είμαι αριστερόχειρας ρε γαμώτο.
Υπάρχουν πολλοί αριστερόχειρες από όσο έχω δει. Και με τις κλασικές πένες και με τις πιο σύγχρονες. Προσαρμόζουν κάπως πιο κάθετα το χαρτί. Αρκεί να βρεις που σε βολεύει
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.

17-10-24

17:40
Α κατάλαβα dipping χρησιμοποιείς, καλή φάση!Ευχαριστώ πάρα πολύ 🥹Θα συνεχίσω σίγουρα, αγαπώ την γαλήνη που φέρνουν και τα δύο 🥹
Rhodia, κλασική αξία! Η πένα ναι με flex nib και μάλιστα, έχω από τις πένες, που δεν παίρνουν μελάνι, αλλά βουτάς τη μύτη στο μελάνι. Δεν το περίμενα όταν άρχιζα, αλλά το 95% των επαγγελματιών καλλιγράφων, χρησιμοποιούν τέτοιες και υπάρχουν πάρα πολλά nibs για να διαλέξει κάποιος. Με διαφορετικά αποτελέσματα η κάθε μία. Αυτό το "τρικ" είναι αυτό που κάνει τις χαρακτηριστικές λεπτές/παχιές γραμμές της καλλιγραφίας.
Έχω κι εγω Rhodia για να γράφω ποιήματα και ειναι καταπληκτικο το Clairefontaine χαρτί του, 90γρ. και δεν σκάει και bleed through.
Κράτα τον Ιταλό μήπως σου χρειαστει να πάρεις τίποτα υλικά απο κει:

Buy Online Fountain Pens, Ballpoint Pens, Roller Pens
Since 2004 only the best fountain pens, Ballpoint Pens, Roller Pens and Accessories. Extensive catalog with exclusive, rare and collection products. Shipping within 2 days and Free delivery option available
Ευχαριστώ καλό μου, με τιμάς!Στο Υ.Γ, έχω κάνει ως τώρα δύο δουλειές εντελώς ερασιτεχνικά. Σκοπεύω και τα Χριστούγεννα να βγάλω μερικές καρτούλες, να δω αν όλο αυτό θα μπορούσε να προχωρήσει. Ξανά ερασιτεχνικά. Αλλά για τα Αυτοκρατορικά σχέδια θα επιδείξω τον μέγιστο επαγγελματισμό όπως και να πάνε τα υπόλοιπα!
Μη σκας, υπάρχουν για lefties, το προβλημα πρέπει να το χουν τίποτα ανατολικες γλωσσες που γραφουν απο δεξια προς τα αριστερά και πρέπει να στεγνωσει το μελάνι, ειδικά κατι Writer's Blood (και ΓΑΜΩ τα μελάνια, αγαπημένο μου), που κανουν εναν αιωνα να στεγνώσουν.Λατρεύω πένες και θα έγραφα full-time με αυτές αλλα είμαι αριστερόχειρας ρε γαμώτο.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

17-10-24

18:04
Σε εσένα δεν είχα στείλει πριν πολυυ καιρό για βουλοκέρι;Να σου δείξω τη μικρή μου συλλογή. Και κανένα δύο ακόμα, που δεν τα έχω χρησιμοποιήσει πολύ (τα είχε το σετ που είχα πάρει αρχικά)

Έχω αγοράσει κι εγώ, τις χρησιμοποιώ για να δέσω τις κορδέλες στα κουτάκια όταν φτιάχνω κοσμήματα

rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.115 μηνύματα.

17-10-24

18:37
Αν σε ενδιαφέρει υπάρχει και εφαρμογή που εγώ προσωπικά συμμετέχω εκεί. Λέγεται slowly και στην ουσία έχεις pen pal friends αλλά ιντερνετικα. Γράφεις το γράμμα έχεις συλλογή σιγά σιγά από γραμματόσημα, και κάνει να φτάσει το γράμμα όπως θα έκανε να φτάσει στην πραγματική ζωή. Το προφίλ σου αποτελείται από ένα αβαταρ με τα ενδιαφέροντα σου. Είμαι πολλά χρόνια εκεί και πραγματικά είναι υπέροχο, έχω κάνει και φιλίες στην πραγματική ζωή από εκεί !Συμμετέχω σε letter exchanges. Βγαίνει μια θεματική, και ανταλλάσουμε διευθύνσεις (είναι άνθρωποι από όλο τον κόσμο) και στέλνουμε όμορφους φακέλους ανάλογα τη θεματικήείναι τρομερά όμορφο χόμπι και τρομερά όμορφο το συναίσθημα να ανοίγεις ένα πανέμορφο γράμμα. Λίγο "παλιομοδίτικο", αλλά η αίσθηση και η χαρά είναι φανταστικά. Και ομοίως, το να φτιάχνεις μικρά γράμματα/φακέλους, που θα φτιάξουν τη μέρα κάποιου

Πολύ ενδιαφέρον όμως και αυτό που λες εσύ! Ειδικά εφόσον είναι φυσικό γράμμα κανονικά
Επίσης εδώ στη Θεσσαλονικη έχει μαθήματα καλλιγραφίας σκέφτομαι πολύ να πάω
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Τσέκαρε και εσύ αυτό που λέω. Εκεί δεν φαίνεται τίποτα προσωπικό μόνο τα ενδιαφέροντα σου, η ηλικία σου κτλ . Και γενικά ο,τι θες να μοιραστείς εσύΘα το κοιτάξω αυτό το χόμπι όμως... Αν και δεν ξερω κατα πόσο θα ένιωθα ασφαλής να μοιράζω την διεύθυνσή μου![]()
Fernando_A
Δραστήριο μέλος
Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής/Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 754 μηνύματα.

17-10-24

20:13
Τι λες τώρα, υπάρχει τέτοιο πράγμα;Αν σε ενδιαφέρει υπάρχει και εφαρμογή που εγώ προσωπικά συμμετέχω εκεί. Λέγεται slowly και στην ουσία έχεις pen pal friends αλλά ιντερνετικα. Γράφεις το γράμμα έχεις συλλογή σιγά σιγά από γραμματόσημα, και κάνει να φτάσει το γράμμα όπως θα έκανε να φτάσει στην πραγματική ζωή. Το προφίλ σου αποτελείται από ένα αβαταρ με τα ενδιαφέροντα σου. Είμαι πολλά χρόνια εκεί και πραγματικά είναι υπέροχο, έχω κάνει και φιλίες στην πραγματική ζωή από εκεί !![]()
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.115 μηνύματα.

17-10-24

20:20
Ναιιι τσέκαρε στο playstore/ AppStoreΤι λες τώρα, υπάρχει τέτοιο πράγμα;
φέτος φιλοξένησα μια φίλη που ανταλλάζαμε γράμματα μισό χρόνο περίπου. Έπειτα γίναμε φίλες και πριν λίγο καιρό την φιλοξενησα σπίτι μου!
μισή γερμανιδα μισή ελληνίδα
και άλλους πολλούς
Fernando_A
Δραστήριο μέλος
Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής/Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 754 μηνύματα.

17-10-24

20:26
Θα το κοιτάξω, μου κέντρισες το ενδιαφέρονΝαιιι τσέκαρε στο playstore/ AppStore
φέτος φιλοξένησα μια φίλη που ανταλλάζαμε γράμματα μισό χρόνο περίπου. Έπειτα γίναμε φίλες και πριν λίγο καιρό την φιλοξενησα σπίτι μου!
μισή γερμανιδα μισή ελληνίδα
και άλλους πολλούς

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 179 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Joji
- Εριφύλη
- Unboxholics
- Kate1914
- rafaela11
- charmander
- Μήτσος10
- Scandal
- iew
- Reader
- Jack of Spades
- jellojina
- giannhs2001
- Libertus
- Paragontas7000
- AggelikiGr
- Fernando_A
- Luludaki
- Dr. Gl. Luminous
- despoina13
- fockos
- Bleach_enjoyer
- linuxman
- ghоul
- BatGuin
- fmarulezkd
- Cinnamonroll
- Ariana2018
- ROM32
- phleidhs
- Memetchi
- Kely1234567
- Hased Babis
- Δροσουλίτης
- gmoutzour
- Panagiotis849
- Abiogenesis
- P.Dam.
- Human being
- Ωρορα
- User2350
- Helen06
- Έλενα Παπαμακαριου
- arko
- GeorgePap2003
- johnsala
- camil
- marww
- chester20080
- Στεφανος56
- Εχέμυθη
- Citylights
- oups
- Κλημεντίνη
- American Economist
- parrot/παπαγάλος
- Mexicanos
- bruh_234
- Dreamer_SW
- nicks1999
- το κοριτσι του μαη
- ggl
- Sosstoss
- Αρίκος
- taketrance
- sunsetpp
- Athens2002
- fourkaki
- ΘανάσοςG4
- Wonderkid
- Satan Claus
- Jimmy20
- Helen93
- Giii
- Viedo
- desp1naa
- louminis
- tsiobieman
- Αντικειμενικός
- jj!
- CiNeFiL
- Nickx
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.