Ναι...δημιουργούμε!

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.990 μηνύματα.

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.697 μηνύματα.
Το έκανα και το έσβησα γιατί φαινόταν λίγο άσχημο.. ενωνόταν και έβγαινε δυσανάλογο 🥺
Α, εε όπως νομίζεις τότε.
Πάντως δεν το πιστεύω ότι θα έβγαινε άσχημο, δηλαδή αποκλείεται. Φαίνεται από το τελικό αποτέλεσμα ότι είναι πάρα πολύ όμορφο.

Μπράβο σου ρε Εριφύλη πάντως... Δηλαδή πραγματικά έχεις καλλιτεχνική φλέβα, σχεδόν αδυνατώ να πιστέψω ότι είναι από ένα απλό μολύβι!

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.216 μηνύματα.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.990 μηνύματα.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.
Σκεφτομουν να ξεκινησω και γω ζωγραφικη καποια στιγμη για τη φαση και ερχομαι στο στεκι και βλεπω αυτά. Εριφυλη οταν λαβω τα πραγματα της χωρας θα σε βαλω να σχεδιασεις το βασιλικό πορτραίτο

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Βγήκε να μοιάζει με εμένα αλλά δεν είμαι εγώ..
Είναι η Θεά Άρτεμις!🏹🌿
IMG_20240728_132637.jpg

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Σκεφτομουν να ξεκινησω και γω ζωγραφικη καποια στιγμη για τη φαση και ερχομαι στο στεκι και βλεπω αυτά. Εριφυλη οταν λαβω τα πραγματα της χωρας θα σε βαλω να σχεδιασεις το βασιλικό πορτραίτο
Ξεκίνα. Είναι πολύ δημιουργικό🤍

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

arcv

Νεοφερμένο μέλος

Ο arcv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 113 μηνύματα.
Βγήκε να μοιάζει με εμένα αλλά δεν είμαι εγώ..
Είναι η Θεά Άρτεμις!🏹🌿
View attachment 135886
Πολύ ωραίο, αλλά ποια είναι η αναφορά σου; Από τις λίγες εικόνες που έψαξα για τη Θεά Άρτεμις δεν βλέπω καμιά ομοιότητα, ούτε σε μαλλί ούτε σε ένδυση.

dum dum boy

Διάσημο μέλος

Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.650 μηνύματα.
Πολύ ωραίο, αλλά ποια είναι η αναφορά σου; Από τις λίγες εικόνες που έψαξα για τη Θεά Άρτεμις δεν βλέπω καμιά ομοιότητα, ούτε σε μαλλί ούτε σε ένδυση.

εδώ η Άρτεμις είναι ντυμένη για δεξίωση στον Όλυμπο και όχι για κυνήγι.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Δεν εμπνέομαι ποτέ από άλλες "πηγές". Συνήθως ό,τι δημιουργώ το σκέφτομαι μόνη μου..
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

εδώ η Άρτεμις είναι ντυμένη για δεξίωση στον Όλυμπο και όχι για κυνήγι.
Τις θεότητες πάντα τις ζωγράφιζαν με πιο μεγαλοπρεπή ρούχα.

dum dum boy

Διάσημο μέλος

Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.650 μηνύματα.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

arcv

Νεοφερμένο μέλος

Δεν εμπνέομαι ποτέ από άλλες "πηγές". Συνήθως ό,τι δημιουργώ το σκέφτομαι μόνη μου..
Μέγα λάθος αυτό με τις αναφορές. Δεν έχω καταλάβει πάντως αν έχεις δει ποτέ την Θεά Άρτεμις ή κάθισες και έφτιαξες μία κοπέλα σε στάση Μόνα Λίζας που θυμίζει να έχει βγει από τηλεοπτική σειρά και την βάπτισες Θεά Άρτεμις.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Μέγα λάθος αυτό με τις αναφορές. Δεν έχω καταλάβει πάντως αν έχεις δει ποτέ την Θεά Άρτεμις ή κάθισες και έφτιαξες μία κοπέλα σε στάση Μόνα Λίζας που θυμίζει να έχει βγει από τηλεοπτική σειρά και την βάπτισες Θεά Άρτεμις.
Προφανώς και την έχω δει. Αλλά η δημιουργία είναι δική μου και θα την αποτυπώσω όπως θέλω :upside:

arcv

Νεοφερμένο μέλος

Η Αφροδίτη μοιάζει πάντως
1722460685581.png

Την δικιά σου φωτό θα την έκανα σίγουρα κούπα ή πίνακα, και πάλι μπράβο :)

Σορρυ εδώ αναφερόμουν

dum dum boy

Διάσημο μέλος

Δικό μου:

IMG_20240801_150201.jpg

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια