Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

19-07-22

21:27
Η δημιουργία του Αδάμ
Σημερινό. (Τον Θεό βαρέθηκα να τον κάνω ολόκληρο, έκανα μόνο το χέρι Του
)

Σημερινό. (Τον Θεό βαρέθηκα να τον κάνω ολόκληρο, έκανα μόνο το χέρι Του

Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

22-07-22

16:41
Πολύ παλιά sketches. Το 3ο είναι digital και τώρα βλέπω καθαρά ότι έχω κάνει αρκετά ανατομικά λάθη όταν το συγκρίνω με το reference αλλά oh well! Ήταν ένα attempt.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.110 μηνύματα.

23-07-22

20:45
Και εν μεσω καυσωνα ειπα να τελειωσω το 2ο εργο του φετινου καλοκαιριου.
Με φως ηλεκτρικο...
Με φυσικο φως,αλλα απογευματινο ,αλλα πλαγιαστα και τομ παραμορφωνει λιγο,για αυτο βαζω και με τι ηλεκτρικο
Βλεπετε ομως τη διαφορα στο χρωμα ναι; Με ηλεκτρικο και με φυσικο,αλλα απογευματινο.Το πρωι να ξερετε θα εχει παλι διαφορα.
Σταδια:
Σχεδιο με χρωμα.Μολυβι,ξυλομπογιες και μαρκαδορακια.
Με φως ηλεκτρικο...
Με φυσικο φως,αλλα απογευματινο ,αλλα πλαγιαστα και τομ παραμορφωνει λιγο,για αυτο βαζω και με τι ηλεκτρικο
Βλεπετε ομως τη διαφορα στο χρωμα ναι; Με ηλεκτρικο και με φυσικο,αλλα απογευματινο.Το πρωι να ξερετε θα εχει παλι διαφορα.
Σταδια:
Σχεδιο με χρωμα.Μολυβι,ξυλομπογιες και μαρκαδορακια.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

26-07-22

21:07
Ενός λεπτού σιγή...
γιατί αυτό το είχα ζωγραφίσει για γκομενάκι στο δημοτικό (και δεν το έδωσα ποτέ
)
γιατί αυτό το είχα ζωγραφίσει για γκομενάκι στο δημοτικό (και δεν το έδωσα ποτέ

Scarlett
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Scarlett αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 136 μηνύματα.

26-07-22

23:37
Ζωγράφισα προχθές στο βιβλίο των μαθηματικών ένα παρόμοιο να ανησυχώ;(18 χρόνων γαϊδουραΕνός λεπτού σιγή...
γιατί αυτό το είχα ζωγραφίσει για γκομενάκι στο δημοτικό (και δεν το έδωσα ποτέ)
View attachment 105647

fmarulezkd
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.833 μηνύματα.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

27-07-22

22:49
Η Μαρικάρα μου
με ακρυλικά.
Της το έδωσα και έκλαψε

Της το έδωσα και έκλαψε

Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.437 μηνύματα.

03-08-22

15:34
Βρήκα ένα παλιό digital sculpt απο ένα κεφάλι που είχα κάνει. Όπως είχα αναφέρει δεν είμαι καλός με οργανικά stuff και η ανατομία του κεφαλιού είναι αρκετά δύσκολη, οπότε ήταν απο τις λίγες φορές που επιχείρησα να κάνω άνθρωπο γιατί ήμουν noob δεν ήξερα καλά και μου έπαιρνε και ώρα οπότε βαριόμουν
.

finesse
Πολύ δραστήριο μέλος
Η finesse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 826 μηνύματα.

04-08-22

12:18
Ωραία τα σουβέρ, αλλά δεν μπορώ να πάρω τα μάτια μου απ' την κούπα.Δεν είμαι κ πολύ των τεχνών, αλλά ένιγουει
Δερμάτινα σουβέρ με theme την 1η τριλογία της σειράς βιβλίων Red Rising. To λιοντάρι δε θυμάμαι από το πήρα, για τα άλλα δύο έχω τα references κάτω.
View attachment 105681
View attachment 105685
View attachment 105683View attachment 105684

yorkie
Πολύ δραστήριο μέλος
Η yorkie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1.582 μηνύματα.

04-08-22

12:29
Οκ, είπες αυτό που σκέφτηκα από το πρώτο δευτερόλεπτο. Καθόλου τυχαίο δεν είναι, soulmates αφούΩραία τα σουβέρ, αλλά δεν μπορώ να πάρω τα μάτια μου απ' την κούπα.![]()

Ήθελα να ρωτήσω και από που, αλλά ποντάρω στο ότι είναι χειροποίητη και μάλλον από Νορβηγία και θα πάει και η πληροφορία άκλαυτη και θα μου μείνει το άχτι. Έχω βρει ,όμως, κάτι παρόμοιες (βέβαια τσιμπημένες σε τιμή, αλλά χαλάλι - για κούπα καφέ θα προορίζεται

dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.655 μηνύματα.

04-08-22

12:35
Ωραία τα σουβέρ, αλλά δεν μπορώ να πάρω τα μάτια μου απ' την κούπα.![]()
Οκ, είπες αυτό που σκέφτηκα από το πρώτο δευτερόλεπτο. Καθόλου τυχαίο δεν είναι, soulmates αφού
Ήθελα να ρωτήσω και από που, αλλά ποντάρω στο ότι είναι χειροποίητη και μάλλον από Νορβηγία και θα πάει και η πληροφορία άκλαυτη και θα μου μείνει το άχτι. Έχω βρει ,όμως, κάτι παρόμοιες (βέβαια τσιμπημένες σε τιμή, αλλά χαλάλι - για κούπα καφέ θα προορίζεται), χειροποίητες κεραμικές online
σαν την δική μου κούπα δεν έχετε όμως....

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

04-08-22

12:38
Venus

fmarulezkd
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.833 μηνύματα.

04-08-22

14:15
Ωραία τα σουβέρ, αλλά δεν μπορώ να πάρω τα μάτια μου απ' την κούπα.![]()
Όντως είναι η καλύτερη κούπα εβερ, εχω μια συνάδελφο που ασχολείται με κεραμική. Έχω και αυτές (βασικά η μάνα μου θα τις έχει σε λιγο) αλλα σε άλλο χρώμα.Οκ, είπες αυτό που σκέφτηκα από το πρώτο δευτερόλεπτο. Καθόλου τυχαίο δεν είναι, soulmates αφού
Ήθελα να ρωτήσω και από που, αλλά ποντάρω στο ότι είναι χειροποίητη και μάλλον από Νορβηγία και θα πάει και η πληροφορία άκλαυτη και θα μου μείνει το άχτι. Έχω βρει ,όμως, κάτι παρόμοιες (βέβαια τσιμπημένες σε τιμή, αλλά χαλάλι - για κούπα καφέ θα προορίζεται), χειροποίητες κεραμικές online
Στέλνει και Ελλάδα

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.110 μηνύματα.

13-08-22

21:44
Το 3ο εργο του καλοκαιριου.Νομιζω μου αρεσει περισσοτερο.
ΟΚ με βραδινο φως,τα χρωματα δεν φαινονται οπως την ημερα και γυαλιζει απο το φλας, η πρωτη..οι αλλες χωρις φλας,αλλα το χρωμα πλησιαζει περισσοτερο η πρωτη με το φλας,απλα γυαλιζει.
ΟΚ με βραδινο φως,τα χρωματα δεν φαινονται οπως την ημερα και γυαλιζει απο το φλας, η πρωτη..οι αλλες χωρις φλας,αλλα το χρωμα πλησιαζει περισσοτερο η πρωτη με το φλας,απλα γυαλιζει.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

02-10-22

14:35
One lines χωρίς να σταματήσω καθόλου στο καθ'ένα. Το πιο δύσκολο που έχω κάνει στη ζωγραφική♡
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

17-10-22

19:26
A....να βαλω και το τελευταιο του καλοκαιριου.
Ειναι σουρεαλιστικοσυμβολικο θα ελεγα...
,εμπνευσμενο απο διαφορετικες εικονες.
Κλασσικα ξυλομπογιες σε χαρτι.
Διαστασεις 50 χ 100
Ειναι σουρεαλιστικοσυμβολικο θα ελεγα...

Κλασσικα ξυλομπογιες σε χαρτι.
Διαστασεις 50 χ 100
Στεφανος56
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 840 μηνύματα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 179 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Joji
- Εριφύλη
- Unboxholics
- Kate1914
- rafaela11
- charmander
- Μήτσος10
- Scandal
- iew
- Reader
- Jack of Spades
- jellojina
- giannhs2001
- Libertus
- Paragontas7000
- AggelikiGr
- Fernando_A
- Luludaki
- Dr. Gl. Luminous
- despoina13
- fockos
- Bleach_enjoyer
- linuxman
- ghоul
- BatGuin
- fmarulezkd
- Cinnamonroll
- Ariana2018
- ROM32
- phleidhs
- Memetchi
- Kely1234567
- Hased Babis
- Δροσουλίτης
- gmoutzour
- Panagiotis849
- Abiogenesis
- P.Dam.
- Human being
- Ωρορα
- User2350
- Helen06
- Έλενα Παπαμακαριου
- arko
- GeorgePap2003
- johnsala
- camil
- marww
- chester20080
- Στεφανος56
- Εχέμυθη
- Citylights
- oups
- Κλημεντίνη
- American Economist
- parrot/παπαγάλος
- Mexicanos
- bruh_234
- Dreamer_SW
- nicks1999
- το κοριτσι του μαη
- ggl
- Sosstoss
- Αρίκος
- taketrance
- sunsetpp
- Athens2002
- fourkaki
- ΘανάσοςG4
- Wonderkid
- Satan Claus
- Jimmy20
- Helen93
- Giii
- Viedo
- desp1naa
- louminis
- tsiobieman
- Αντικειμενικός
- jj!
- CiNeFiL
- Nickx
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.