• Σας ενημερώνουμε ότι η κατηγορία δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση την επίσκεψη σας σε επαγγελματία ιατρό.

Το σύνολο του περιεχομένου της κατηγορίας αυτής, όπως κείμενα, γραφικά, εικόνες, πληροφορίες που λαμβάνονται από δικαιούχους διαφήμισης, είναι καθαρά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν προορίζεται να είναι υποκατάστατο για την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή θεραπεία. Δεν αποτελεί υποκατάστατο ιατρικής εξέτασης, ούτε αντικαθιστά την ανάγκη για υπηρεσίες που παρέχονται από επαγγελματία ιατρό. Πάντοτε να ζητάτε τη συμβουλή του ιατρού σας πριν πάρετε οποιαδήποτε συνταγή ή φάρμακο. Μόνο ο ιατρός σας μπορεί να σας δώσει συμβουλές για το τι είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

Ναρκωτικά και εξαρτήσεις

Δηλαδη θα σε χαλαγε η ελλαδα να αποκτησει βιομηχανια παραγωγης στρατιωτικων οπλων? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ . Ελα φωτη εκτιθεσαι. Ασε τους τουρκους να τα φτιαχνουν

Καλά εντάξει τελείωσε το trolling για σήμερα.

Στα πλαίσια της μελέτης για τη σχολή μου, και συγκεκριμένα για το μάθημα της Εισαγωγής στην Κοινωνική Εργασία (την οποία κατεύθυνση και θέλω να ακολουθήσω), έμαθα για τον Χώρο Εποπτευόμενης Χρήσης.

Δεν ήξερα πως υπάρχει τέτοια προσέγγιση για την βοήθεια ουσιοεξαρτημένων ατόμων. Απώτερος σκοπός είναι η ένταξή τους σε θεραπευτικό πρόγραμμα.

Στα πλαίσια της μελέτης για τη σχολή μου, και συγκεκριμένα για το μάθημα της Εισαγωγής στην Κοινωνική Εργασία (την οποία κατεύθυνση και θέλω να ακολουθήσω), έμαθα για τον Χώρο Εποπτευόμενης Χρήσης.

Δεν ήξερα πως υπάρχει τέτοια προσέγγιση για την βοήθεια ουσιοεξαρτημένων ατόμων. Απώτερος σκοπός είναι η ένταξή τους σε θεραπευτικό πρόγραμμα.
Πολυυυυυ ενδιαφέρον..

ευκολη πρόσβαση στην βοήθεια... αν είσαι έτοιμος..

Πολύ καλο

ποσο δυσκολο ψυχολογικα θα ειναι για τους εργαζομενους να κανουν εποπτεια και να "παρακολουθουν" τους χρηστες ουσιων.
επισης, ειναι οντως ενδιαφερον να προσπαθουν να κρατησουν υγιεις τους ανθρωπους αυτους ωστε να μην κολλησουν καποια ασθενεια αλλα πως μεσα απο αυτο, θα θελησουν οι ιδιοι να απεξαρτηθουν, εφοσον εχουν ακομα πιο "καλη/ευκολη" προσβαση σε αυτα.

FB_IMG_1767876092984.jpg

ποτε σκοτωσε η φουντα ανθρωπο? Το αλκοολ,το τσιγαρο και η κοκα σκοτωνουν :baby: .

Τα 2 πρωτα μαλιστα ειναι και νομιμα.Μεγαλο θεμα αυτο που ειναι εκτος θεματος στο θρεντ.

Καλά άμα κάνεις φούντα από λύκειο η κόκα έρχεται ακριβώς μετά. Σε συνδυασμό με αλκοόλ και κάνα iqos.

ποτε σκοτωσε η φουντα ανθρωπο? Το αλκοολ,το τσιγαρο και η κοκα σκοτωνουν :baby: .
Το καταλαβαίνεις ότι αυτό που κάνεις δεν είναι σωστό ; Σου ΄χει περάσει απ΄ το μυαλό ότι δεν έχουν όλοι την ίδια ανοχή/αντοχή στις εξαρτήσεις ; Ότι δεν μπορούν όλοι να ελέγχουν αυτό που εσύ καταφέρνεις και ελέγχεις ; Αυτό που για σένα...δε σκοτώνει, σε κάποιον άλλον μπορεί ν΄ ανοίξει ένα δρόμο που όμοιός του δεν υπάρχει...

Το τσιγάρο σκοτώνει, ναι. Άντε να πεθάνω από καρκίνο...Ούτε παραβατική θα γίνω, ούτε ζητιάνα για τη δόση μου, ούτε το σπίτι μου "θα κλείσει"...Τί συγκρίνεις, ακριβώς ;

Το τσιγάρο σκοτώνει, ναι. Άντε να πεθάνω από καρκίνο...Ούτε παραβατική θα γίνω, ούτε ζητιάνα για τη δόση μου, ούτε το σπίτι μου "θα κλείσει"...Τί συγκρίνεις, ακριβώς ;
Πες το αυτο σε παιδια καπνιστων να δεις τι τραυματα κουβαλανε.
Ακομα χειροτερα,πες το αυτο σε παιδια αλκοολικων.

Το τσιγάρο πρέπει να κόβεται όταν αποκτάς παιδιά.

Πες το αυτο σε παιδια καπνιστων να δεις τι τραυματα κουβαλανε.
Ακομα χειροτερα,πες το αυτο σε παιδια αλκοολικων.
Ξεγλιστράς...

Για τους αλκοολικούς δε μίλησα καν. Το θεωρώ δεδομένο. Ούτε για το τζόγο μίλησα. Που εκεί μπορεί σήμερα να ΄χεις κεραμίδι πάνω απ΄ το κεφάλι και αύριο να είσαι στα παγκάκια...

Μίλησα για την τάση σου να βγάζεις τη φούντα λάδι και να την περνάς ως αθώα...

Το τσιγάρο πρέπει να κόβεται όταν αποκτάς παιδιά.
Οταν περνας τα 25 και δεν εισαι αιωνιος μπεμπης-φοιτητης.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Μίλησα για την τάση σου να βγάζεις τη φούντα λάδι και να την περνάς ως αθώα...
Οπως λοιπον και οι αλλες ουσιες που ειναι νομιμες , ετσι και αυτη ελοχευει τον κινδυνι εθισμου, χαιρω πολυ.

Καθόλου αθώα δεν είναι.
Πέραν της εξάρτησης το έχω δει σε άτομο γνωστό που λόγω καθημερινής χρήσης εμφάνισε επιδείνωση ψυχικών διαταραχών και ψυχωτικα επεισόδια χώρια που του έκανε το μυαλό πουρέ.

Καθόλου αθώα δεν είναι.
Πέραν της εξάρτησης το έχω δει σε άτομο γνωστό που λόγω καθημερινής χρήσης εμφάνισε επιδείνωση ψυχικών διαταραχών και ψυχωτικα επεισόδια χώρια που του έκανε το μυαλό πουρέ.
Αμα εχεις προδιαθεση και πινεις καθημερινως σε γαμαει , ισχυει αυτο.

Οπως λοιπον και οι αλλες ουσιες που ειναι νομιμες , ετσι και αυτη ελοχευει τον κινδυνι εθισμου, χαιρω πολυ.
Εφόσον ο κίνδυνος ελοχεύει και είναι πάντα υπαρκτός...γιατί, κάθε μα κάθε φορά, αγωνίζεσαι για την αθωότητά της και την διαφημίζεις όπου σταθείς κι όπου βρεθείς ; Και γιατί κάθε φορά τονίζεις τη νομιμότητά της ; Σε βολεύει κάπου αυτό ; Ικανοποιεί κάτι σε προσωπικό επίπεδο ; Και είναι νόμιμη, υπό προϋποθέσεις...

Το πήγες και στα ψιλά γράμματα τώρα...Εγώ να μιλώ για το κάκιστο και εσύ για το κακό...

Και γιατί κάθε φορά τονίζεις τη νομιμότητά της ; Σε βολεύει κάπου αυτό ; Ικανοποιεί κάτι σε προσωπικό επίπεδο ; Και είναι νόμιμη, υπό προϋποθέσεις...
Βγαινουμε εκτος θρεντ και το γαμαμε ακομα παραπανω. Ας μας μεταφερουν οι ΟΔ να απαντησω εκει.

Βγαινουμε εκτος θρεντ και το γαμαμε ακομα παραπανω. Ας μας μεταφερουν οι ΟΔ να απαντησω εκει.
Συγγνώμη αν ακούστηκα "κάπως", προηγουμένως. Ούτε δικαστής είμαι, ούτε σκοπός μου είναι να σε στριμώξω.

Όμως θλίβομαι σαν διαβάζω τις συνεχείς σου αναφορές, που τις θεωρώ και κομματάκι επικίνδυνες (και εξήγησα τους λόγους...). Και ας μην το καταλαβαίνεις.

Και εγώ καπνίζω (και ας μη θεωρώ ίδια αυτά τα δυο...). Δε θα προτρέψω, με οποιονδήποτε τρόπο, κάποιον να καπνίσει. Ούτε θα περάσω το κάπνισμα ως αθώο, μπρος σε άλλα "κακά"...

Το χασίσι θεωρώ πως θα γίνει νόμιμο στο μέλλον. Θεωρητικά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Πρακτικά δεν είναι τόσο ακίνδυνο όσο λένε. Η μακροχρόνια χρήση δημιουργεί ξεκάθαρα προβλήματα στον χρήστη. Απλά σε σύγκριση με τη μακροχρόνια και εκτεταμένη κατάποση αλκοόλ προκαλεί λιγότερα, αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι.

Εμένα την άποψη μου την ξέρετε. Θέλω να νομιμοποιηθεί καθαρά στο πλαίσιο της ατομικής επιλογής, όπως το αλκοόλ και το τσιγάρο που μπορεί να με είναι απεχθή αμφότερα αλλά δεν θα στήριζα ποτέ την ποινικοποίηση τους.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back