juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

16-06-23

09:10
Πιο πιθανό είναι να πέσει κι άλλη φαπα στον Σύριζα.Αυτό όντως είναι σοβαρό και πρεπει να διερευνηθεί. Αν όμως έβαλε ο ΣΥΡΙΖΑ η κανας αλλος να πουνε ψέμματα θα πεσει βαρια φάπα. Να ξέρεις.
Weiterleitungshinweis
www.google.com
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.491 μηνύματα.

16-06-23

09:25
Πιο πιθανό είναι να πέσει κι άλλη φαπα στον Σύριζα.
Weiterleitungshinweis
www.google.com
Αυτος εννοεί το συνολικό πρόβλημα. Τωρα αν υπάρχει βίντεο, την έκατσαν. Θα ερθει ο Γκουτερες να καταθέσει στον εισαγγελέα ;

juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

16-06-23

09:29
Αμα υπήρχε βίντεο, τώρα θα το βγάζανε; Και θα κατηγορούσαν το ελληνικό λιμενικό ότι βιάστηκε να βοηθήσει;Αυτος εννοεί το συνολικό πρόβλημα. Τωρα αν υπάρχει βίντεο, την έκατσαν. Θα ερθει ο Γκουτερες να καταθέσει στον εισαγγελέα ;![]()

...
Εν τω μεταξύ για flag state ούτε μιλιά από τους μπροοδευτικούς...
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.491 μηνύματα.

16-06-23

10:07
Αμα υπήρχε βίντεο, τώρα θα το βγάζανε; Και θα κατηγορούσαν το ελληνικό λιμενικό ότι βιάστηκε να βοηθήσει;
...
Εν τω μεταξύ για flag state ούτε μιλιά από τους μπροοδευτικούς...
Τι να σου πω δεν ξέρω. Εγω ειμαι ένας τύπος που γενικά δεν φανατίζεται εύκολα ουτε μ αρεσει να ειμαι κολλημένος σε συγκεκριμένες αντιλήψεις. Παλιά ημουν πιο κολλημένος σε κάποια πράγματα.
Σημερα το πρωί καθως ήμουν στο τρένο διαβασα το δημοσιευμα που είχε και ηχητικο να ρωτάει ο Τσιπρας τους μεταναστες και να του λένε οτι μας ρυμουλκησε το σκάφος του Λιμενικου.
Αν αυτο συνέβη και μπορει να αποδειχθεί την έκατσαν.
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.074 μηνύματα.

16-06-23

11:10
Μα το βίντεο είναι στο ποστ μουΤι να σου πω δεν ξέρω. Εγω ειμαι ένας τύπος που γενικά δεν φανατίζεται εύκολα ουτε μ αρεσει να ειμαι κολλημένος σε συγκεκριμένες αντιλήψεις. Παλιά ημουν πιο κολλημένος σε κάποια πράγματα.
Σημερα το πρωί καθως ήμουν στο τρένο διαβασα το δημοσιευμα που είχε και ηχητικο να ρωτάει ο Τσιπρας τους μεταναστες και να του λένε οτι μας ρυμουλκησε το σκάφος του Λιμενικου.
Αν αυτο συνέβη και μπορει να αποδειχθεί την έκατσαν.
Το πρώτο λινκ έχει Twitter link με το βίντεο που αντιστοιχεί στο ηχητικό που άκουσες
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

16-06-23

11:12
Μα το βίντεο είναι στο ποστ μου
Το πρώτο λινκ έχει Twitter link με το βίντεο που αντιστοιχεί στο ηχητικό που άκουσες
Για ξαναστείλε λίγο να το δώ.
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.074 μηνύματα.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

16-06-23

11:21
Οχι δεν με κατάλαβες. Εννοώ να υπάρχει βιντεο που να αποδεικνυει αυτα που λέει ο άνθρωπος. Να φαινεται δηλαδη η ρυμούλκηση που λέει.
Υπάρχει τέτοιο βιντεο ;
chester20080
Επιφανές μέλος

16-06-23

11:27
ΑαΟχι δεν με κατάλαβες. Εννοώ να υπάρχει βιντεο που να αποδεικνυει αυτα που λέει ο άνθρωπος. Να φαινεται δηλαδη η ρυμούλκηση που λέει.
Υπάρχει τέτοιο βιντεο ;
Ε δε νομίζω τουλάχιστον όχι δημόσιο
Τέτοιο βίντεο μονο το λιμενικό αν έχει
Και αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο σιγά μην το δημοσιευσουν και να εκτεθουνε
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

16-06-23

11:33
Αα
Ε δε νομίζω τουλάχιστον όχι δημόσιο
Τέτοιο βίντεο μονο το λιμενικό αν έχει
Και αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο σιγά μην το δημοσιευσουν και να εκτεθουνε
Και πως θα αποδειχθεί τοτε ; στην προανάκριση. Για αυτο σ λεω. Μη βιάζεσαι.

chester20080
Επιφανές μέλος

16-06-23

11:40
Από τους μάρτυρες πρόσφυγες που το βίωσαν;Και πως θα αποδειχθεί τοτε ; στην προανάκριση. Για αυτο σ λεω. Μη βιάζεσαι.![]()
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Όλη η απάνθρωπη συμπεριφορά του λιμενικου σε ένα βίντεο
Είναι απίστευτο δεν υπάρχουν λόγια ντρέπομαι. Προφανώς δεν είναι από το περιστατικό στην Πύλο αλλά παλαιότερο.
Τους κάνουν κύμα με κίνδυνο να τους αναποδογυρισει η βάρκα
πυροβολανε στο νερό για εκφοβισμο να φύγουν
Και τους σπρώχνουν μακριά με κονταρια σιδερα τι στο καλό είναι
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

16-06-23

11:46
Από τους μάρτυρες πρόσφυγες που το βίωσαν;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Όλη η απάνθρωπη συμπεριφορά του λιμενικου σε ένα βίντεο
Είναι απίστευτο δεν υπάρχουν λόγια ντρέπομαι. Προφανώς δεν είναι από το περιστατικό στην Πύλο αλλά παλαιότερο.
Τους κάνουν κύμα με κίνδυνο να τους αναποδογυρισει η βάρκα
πυροβολανε στο νερό για εκφοβισμο να φύγουν
Και τους σπρώχνουν μακριά με κονταρια σιδερα τι στο καλό είναι
Για το συγκεκριμένο περιστατικό λέω πως θα αποδειχθεί οτι το σκάφος του Λιμενικου τους ρυμούλκησε προς τα νερά της Ιταλιας. Απο τις μαρτυριες λές. Οκ.
chester20080
Επιφανές μέλος

16-06-23

11:49
Ο ισχυρισμος των διασωθεντων ειναι πως "πήγαν" να τους ρυμουλκησουν δεν το ολοκλήρωσαν προφανώςΓια το συγκεκριμένο περιστατικό λέω πως θα αποδειχθεί οτι το σκάφος του Λιμενικου τους ρυμούλκησε προς τα νερά της Ιταλιας. Απο τις μαρτυριες λές. Οκ.
Πώς αλλιώς να αποδειχθεί περα απο τις μαρτυρίες θυματων; πρόκειται για ένα συμβάν μέσα στη μεση του πουθενά στη θάλασσα
Μόνο το λιμενικό ήταν εκεί εκείνη τη στιγμή οπότε όλα τα στοιχεία θα βρισκονται στον τεχνολογικό εξοπλισμό του Λιμενικου (συνομιλίες και βίντεο) και αυτό εάν τα κατεγραφαν ολα
Αμφιβάλω αν ήταν καν εκει τοτε το drone της frontex
Ελπίζω η αλήθεια να βγει
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

16-06-23

11:57
2 λεπτά ρε φιλε. "Πάω" να σε ρυμουλκήσω ή "σε ρυμουλκούσα να σε βγάλω στα ξένα ύδατα και εκεινη τη στιγμη που το έκανα αυτο βυθίστηκες" ;
chester20080
Επιφανές μέλος

16-06-23

12:04
Δεν ξερω ρε συ δεν ήμουν εκεί. Εγώ βλέπω τι δηλώνουν οι επιβαινοντες που διασώθηκαν. Πιστεύω θα μάθουμε συντομα την αλήθεια για το τι έγινε2 λεπτά ρε φιλε. "Πάω" να σε ρυμουλκήσω ή "σε ρυμουλκούσα να σε βγάλω στα ξένα ύδατα και εκεινη τη στιγμη που το έκανα αυτο βυθίστηκες" ;
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

16-06-23

12:08
Δεν ξερω ρε συ δεν ήμουν εκεί. Εγώ βλέπω τι δηλώνουν οι επιβαινοντες που διασώθηκαν. Πιστεύω θα μάθουμε συντομα την αλήθεια για το τι έγινε
Το ξέρω οτι δεν ήσουν εκεί φίλε μου, για αυτο σε ρώτησα αν υπάρχει βίντεο να το δούμε. Τα υπόλοιπα στην προανάκριση. Και αν βγει κάτι εις βάρος του ΛΣ σιγουρα θα το μάθουμε ακομη κ αν η δικογραφία ειναι εσωτερική. Η διαφορά με τον Τσίπρα είναι οτι το προεξοφλεί και άρα ειναι εμφανές οτι το κάνει για πολιτικούς λόγους.
chester20080
Επιφανές μέλος

16-06-23

12:14

«Το Λιμενικό έδεσε σχοινί στο σκάφος και αυτό πήρε δεξιά κλίση» ανέφερε Σύρος μετανάστης
Αντιθέσεις ως προς τα γεγονότα όπως αυτά εξελίχθηκαν την ώρα που σημειώθηκε το πολύνεκρο ναυάγιο στην Πύλο , έρχονται στο προσκήνιο. Ένας μετανάστης...

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

16-06-23

12:16
Ωραία, ευχομαι να λάμψει η αλήθεια λοιπόν.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.040 μηνύματα.

16-06-23

12:19
Ναι, βέβαια να σε θυμίσω πως στο πλοίο του θανάτου αρκετοί δηλώνουν Ιρακινοί όπως είδα... Πραγματικά ρε Ζουστ αυτό που με εξοργίζει είναι η τάση σου να δημιουργείς ωραιοποιημένες εικόνες εκεί που δεν υπάρχουν. Με αυτό το μήνυμα κάποιος που δεν το έχει ψάξει το ζήτημα θα πει, ευτυχώς που οι ΗΠΑ μπήκαν και έδωσαν δημοκρατία στους λαούς. Ρε πάμε καλά; Η Λιβύη είναι άτυπα χωρισμένη σε τρεις συμμορίες που αλληλοσκοτώνονται και από τοτε που η Αμερική αναμείχθηκε και έρριξε τον Καντάφι το 2011 σε όλη τη χώρα επικρατεί χάος και αναρχία με τον καθ'ένα να κάνει ό,τι θέλει και να την πληρώνει ο λαός εδώ και μια δεκαετία. Στο Ιράκ ακριβώς τα ίδια, άτακτες συμμορίες (μαφίες) διοικούν περιοχές και τρομοκρατούν τον κόσμο από την πτώση του Σαντάμ Χουσεΐν το 2003 έως σήμερα. Είναι απίστευτο αυτό το πράγμα με εσάς. Οι λαοί του Ιράκ και της Λιβύης ζούσαν μια χαρά με αυτούς τους ηγέτες (ιδίως της Λιβύης που ο Μουαμάρ Καντάφι την μετέτρεψε σε μια από τις καλλίτερες οικονομίες της Αφρικής και ο λαός είχε προνόμια που ούτε εμείς εδώ οι Έλληνες δεν έχουμε). Η Αμερική δημοκρατίες και μαλακίες ήθελε και να τώρα που κατέληξε. Να τους χαίρεστε τους δημοκράτες σας.Από την Συρία φεύγουν όμως. Δεν φεύγουν από την Λιβύη και το Ιράκ. Και την Συρία την κυβερνά ο Μπασάρ Αλ Άσσαντ. Το φιλαράκι του Πούτιν που κέρδισε τον πολεμο με την υποστήριξή του.
Όσο για τη Συρία τι μιλάτε; Η Δυσις έμμεσα και η Τουρκία άμεσα στηρίζουν κάτι άτακτους που λέγονται Ελεύθερος Συριακός Στρατός και έχουν αιματοκυλήσει στα Βόρεια τη χώρα. Το 2018 οι Σύμμαχοι βομβάρδιζαν ανηλεώς την χώρα. Στη Συρία αναλογικά του εδάφους, η Αμερική κατέχει μεγαλύτερο ποσοστό από ό,τι η Ρωσσία στην Ουκρανία. Είναι ωραίες οι πετρελαιοπηγές Άρη. Θα μιλήσετε και για Πούτιν.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- Paragontas7000
- taketrance
- charmander
- American Economist
- touvlo
- Scandal
- johnsala
- Skeptic95
- Wonderkid
- bibliofagos
- Kate1914
- fmarulezkd
- A350
- PanMoonlight
- phleidhs
- Athens2002
- giannhs2001
- back2967
- camil
- Memetchi
- Maraki4you
- Fernando_A
- Kostas_Athens
- hirasawayui
- eukleidhs1821
- jj!
- augustine
- Δροσουλίτης
- ΘανάσοςG4
- Ryuzaki
- Ilma
- Sosstoss
- aggelosst9
- Johnny15
- Στεφανος56
- Τodoroki
- tsiobieman
- synthnightingale
- ag97
- Unboxholics
- P.Dam.
- fockos
- Joji
- User2350
- Abiogenesis
- Libertus
- Εχέμυθη
- Hased Babis
- pinkheart
- nucomer
- Helen06
- arko
- fourkaki
- GeorgePap2003
- Meow
- marww
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.