touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.876 μηνύματα.
27-11-25
16:32
Oύτε εγώ το ζητώ. Την επόμενη μέρα περνάω έτσι κι αλλοιώς ένα σκούπισμα.
Άλλωστε υπάρχουν μύκητες, μυρμηγιές κλπ.
Αν πάει κάποιος να βγάλει παπούτσια, το λέω κατευθείαν, <δε σας εγγυόμαστε πως οι πατούσες μας είναι υγιείς. Εγώ μέχρι πριν λίγο καιρό είχα μυρμηγκιές, ίσως κυκλοφορεί το βακτήριο>
Άλλωστε υπάρχουν μύκητες, μυρμηγιές κλπ.
Αν πάει κάποιος να βγάλει παπούτσια, το λέω κατευθείαν, <δε σας εγγυόμαστε πως οι πατούσες μας είναι υγιείς. Εγώ μέχρι πριν λίγο καιρό είχα μυρμηγκιές, ίσως κυκλοφορεί το βακτήριο>
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 6.443 μηνύματα.
27-11-25
16:33
Σε λίγο θα μας πείτε ότι πρέπει να κάνουμε και μπάνιο πάνω απο 1 φορά την εβδομάδα, το έχετε χάσει οι βόρειοιΚάποια πράγματα που θα έπρεπε να είναι αυτονόητα ΔΕΝ είναι σε αυτή τη χώρα. Όπως το ότι βγάζουμε τα παπούτσια πριν μπούμε σε ξένο σπίτι (ΔΕΝ χρειάζεται να μας το ζητήσουν) ή το ότι βάζουμε αποσμητικό πριν μπούμε στα αστικά και δεν σκοτώνουμε μέχρι και τις κατσαρίδες των καθισμάτων ή πλένουμε τα ρημάδια τα δόντια πριν βγούμε γιατί όταν μιλάμε μυρίζει...
Υποβαλκάνιοι...

touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.876 μηνύματα.
27-11-25
16:34
πετούσαν τη στάχτη από το τσιγάρο κάτω στο πάτωμα,
Όλα κι όλα: Τσιγάρο απαγορεύεται δια ροπάλουrafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.647 μηνύματα.
27-11-25
16:35
Ξες τι το καταλαβαίνω μόνο στη περίπτωση που ήσουν ήδη όλη μέρα πχ έξω και είναι να πας κάπου, ή σου έτυχε στο δρόμο να σκιστεί ή κάλτσα και να βγει το δάχτυλοΑν νιώθεις άβολα, φόρα καθαρές κάλτσες ή κάνε μπάνιο ρε βρωμιάρη όταν πας επίσκεψη σε σπίτι. Άκου άβολα. Επίσης ότι συγκρίνουμε μαγαζιά ή εκκλησίες με το σπίτι, μου φαίνεται αδιανόητο. Το σπίτι είναι ο χώρος που ζεις, που κοιμάσαι που, που, που. Αλλά εδώ θα μου πεις μέχρι πριν 20-30 χρόνια πετούσαν τη στάχτη από το τσιγάρο κάτω στο πάτωμα, τα παπούτσια θα μας πειράξουν...
αλλά εγώ ουσα ποντια μου έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου οι γιαγιάδες μου να μου λένε :
ΟΠΟΥ ΠΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΟ ΒΡΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΛΤΣΕΣ, δεν ξες τι γίνεται
δηλαδή αν ξες τον εαυτό σου ότι τα πόδια σου μυρίζουν εύκολα, το λογικό είναι να έχεις ένα ζευγάρι στη τσάντα σου
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 5.649 μηνύματα.
27-11-25
16:37
Γιατί, μόνο οι Πόντιοι το λένε αυτό; Και η μάνα μου (εμείς μικρασιάτες) με έλεγε πάντα να φοράς καθαρά εσώρουχα γιατί μπορεί να σε χτυπήσει αμάξι, να πας στο νοσοκομείο και να γίνεις ρεζίλι στους γιατρούςαλλά εγώ ουσα ποντια μου έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου οι γιαγιάδες μου να μου λένε :
ΟΠΟΥ ΠΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΟ ΒΡΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΛΤΣΕΣ, δεν ξες τι γίνεται![]()
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.647 μηνύματα.
27-11-25
16:39
Ε φυσικά !Γιατί, μόνο οι Πόντιοι το λένε αυτό; Και η μάνα μου (εμείς μικρασιάτες) με έλεγε πάντα να φοράς καθαρά εσώρουχα γιατί μπορεί να σε χτυπήσει αμάξι, να πας στο νοσοκομείο και να γίνεις ρεζίλι στους γιατρούς![]()
Γενικά κάθε λογικός άνθρωπος ξέρει τις αδυναμίες του, εγώ πχ ήξερα ότι μετα από πολλές ώρες που φόραγα κροξ στη δουλειά, τα πόδια μου λόγω πλαστικού μύριζαν, είχα πάντα μαζί μου μαντηλακια και ένα ζευγάρι καθαρές κάλτσες αν έπρεπε να πάω κάπου χωρίς να προλάβω να πάω σπίτι
touvlo
Διάσημο μέλος
27-11-25
16:42
ΟΠΟΥ ΠΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΟ ΒΡΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΛΤΣΕΣ
βρε, οι γιαγιάδες άλλο ήθελαν να πουν, αλλά ήσασταν μικρά παιδιά. Σιγά μην νοιαζόντουσαν για το καθαρό βρακί στο νοσοκομείο.να φοράς καθαρά εσώρουχα γιατί
rafaela11
Περιβόητο μέλος
27-11-25
16:44
Μου φαίνεται λίγο άκομψο αυτό, μίλα για τις δικές σουβρε, οι γιαγιάδες άλλο ήθελαν να πουν, αλλά ήσασταν μικρά παιδιά. Σιγά μην νοιαζόντουσαν για το καθαρό βρακί στο νοσοκομείο.
Οι Πόντιοι έχουν μεγάλο θέμα με τη τιμή και με το τι δείχνεις στους άλλους και την αξιοπρέπεια.
camil
Πολύ δραστήριο μέλος
Η camil αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.024 μηνύματα.
27-11-25
16:45
Μας νοιάζει ο ιδιωτικός χώρος αλλά όχι ο δημόσιος επειδή δεν κοιμομαστε εκεί; Μολυνούμε λιγότερο; Καλά μπείτε πλυμενοι στο 550 καλοκαίρι με αποσμητικό αλλά και πατικωμενοι με άλλα 100 άτομα και τα λέμε αν ο ιδρώτας σας θα μυρίζει λεβάντα.
rafaela11
Περιβόητο μέλος
27-11-25
16:51
Μα δεν υπάρχει καν σύγκριση σε αυτά τα 2Μας νοιάζει ο ιδιωτικός χώρος αλλά όχι ο δημόσιος επειδή δεν κοιμομαστε εκεί; Μολυνούμε λιγότερο; Καλά μπείτε πλυμενοι στο 550 καλοκαίρι με αποσμητικό αλλά και πατικωμενοι με άλλα 100 άτομα και τα λέμε αν ο ιδρώτας σας θα μυρίζει λεβάντα.
αλήθεια τώρα;!
Επίσης με τα ρούχα που θα είσαι στο αστικό κτλ, δεν θα κάτσεις στο σπίτι σου, προφανώς, ελπίζω.
Κι όταν έρχονται φίλοι που μπήκαν στο αστικό επίσκεψη στο σπίτι, ή θα αλλάξω τα καλύμματα μετά αν ήταν πολύς κόσμος, η θα τα απολυμανω με σπρέι Dettol
και ναι, εμένα ο ιδρώτας μου μυρίζει λεβάντα και τα ρούχα μου μαλακτικό
Και όταν θα βγω από το αστικό, θα πάω σπίτι να κάνω ένα ωραίο ντουζ.
Problem solved
camil
Πολύ δραστήριο μέλος
Η camil αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.024 μηνύματα.
27-11-25
16:59
Εννοώ ότι όπως είναι οι συνθήκες στα αστικά στην Αθήνα τουλάχιστον, δεν είναι πάντα ευθύνη των ανθρώπων που βρωμάνε. Ναι, και εμείς που δε θα υποχρεωσουμε τον άλλον να βγάλει τα παπούτσια, κάνουμε μπάνιο, αλλάζουμε ρούχα, βάζουμε στεγνό και υγρό σουιφερ και σφουγγάριζούμε.
Πώς δεν υπάρχει σχέση, αν βγάζεις τα παπούτσια στο σπίτι του οικοδεσπότη - να μην τον βρωμίσεις, γιατί δε σέβεσαι και τον επιχειρηματία ή τον εργαζόμενο που περνά 8 ώρες στο δημόσιο χώρο;
Συν ότι η βρωμιά που θα φέρεις στο δημόσιο χώρο προστίθεται στη βρωμιά άλλων 100-200 ατόμων που θα μπουν εκεί.
Πώς δεν υπάρχει σχέση, αν βγάζεις τα παπούτσια στο σπίτι του οικοδεσπότη - να μην τον βρωμίσεις, γιατί δε σέβεσαι και τον επιχειρηματία ή τον εργαζόμενο που περνά 8 ώρες στο δημόσιο χώρο;
Συν ότι η βρωμιά που θα φέρεις στο δημόσιο χώρο προστίθεται στη βρωμιά άλλων 100-200 ατόμων που θα μπουν εκεί.
glayki
Διακεκριμένο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.359 μηνύματα.
27-11-25
17:11
Ο προσωπικός χώρος δεν μπορεί να συγκριθεί με το δημόσιο. Στο δικό σου χώρο τους κανόνες τους ορίζεις εσυ και έχεις κάθε δικαίωμα για την προσωπική σου υγιεινή να μη θες να πατάς σε πάτωμα , όπου πριν από λίγη ώρα πάτησαν πχ τα λερωμένα με ακαθαρσίες παπούτσια του άλλου. Δεν είναι θέμα αμηχανίας ή ντροπής, απλά λες στον άλλον τους κανόνες που εφαρμόζεις και εσυ ο ίδιος και αν παρεξηγηθεί δικό του πρόβλημα.Πώς δεν υπάρχει σχέση, αν βγάζεις τα παπούτσια στο σπίτι του οικοδεσπότη - να μην τον βρωμίσεις, γιατί δε σέβεσαι και τον επιχειρηματία ή τον εργαζόμενο που περνά 8 ώρες εκεί;
Και ναι εδώ στη Θεσσαλονίκη τα πεζοδρόμια είναι τίγκα στο σκατό στις γειτονιές και κάνεις συχνά ζιγκ ζαγκ προς αποφυγή.
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 5.649 μηνύματα.
27-11-25
17:18
Ρε σεις, τρολάρετε; Είναι δυνατόν να συγκρίνουμε το σπίτι (καθαρά ιδιωτικός χώρος που ζεις εσύ και η οικογένειά σου) με έναν δημόσιο που από εκεί περνάνε εκατοντάδες, μπορεί και χιλιάδες άνθρωποι σε μία μέρα; Και σαν άτομο δεν είμαι μικροβιοφοβικός ή κάτι τέτοιο, αλλά πάνω από όλα από σεβασμό στον άλλον που πας στο σπίτι του και είναι πεντακάθαρο, ε, βγάζεις τα παπούτσια για να μην του λερώσεις. Εκτός κι αν είναι χάλια το σπίτι, τι να πω, εκεί το καταλαβαίνω... Βέβαια και ο σωστός οικοδεσπότης για εμένα δεν υποχρεώνει τον φιλοξενούμενο, αλλά κι ο σωστός φιλοξενούμενος σέβεται και νιώθει.Εννοώ ότι όπως είναι οι συνθήκες στα αστικά στην Αθήνα τουλάχιστον, δεν είναι πάντα ευθύνη των ανθρώπων που βρωμάνε. Ναι, και εμείς που δε θα υποχρεωσουμε τον άλλον να βγάλει τα παπούτσια, κάνουμε μπάνιο, αλλάζουμε ρούχα, βάζουμε στεγνό και υγρό σουιφερ και σφουγγάριζούμε.
camil
Πολύ δραστήριο μέλος
27-11-25
17:20
Για τον ορισμό των κανόνων συμφωνούμε. Απλώς δε θα ξαναεπισκεπτομουν το άτομο που θα ζητούσε να βγάλω τα παπούτσια μου. Αν κάποιος επιχειρηματίας το έκανε νόμο αυτό για το μαγαζί του αναρωτιέμαι πώς θα το έπαιρναν οι Θεσσαλονίκεις. Νοοτροπία 80 μου κάνει που πετουσες σκουπίδια από το αυτοκίνητο αλλά το σπίτι σου ήταν πεντακάθαρο. Εγώ δε θα έβαζα καπνιστή στο σπίτι μου να με φλομώσει. Να πατήσει 2 λεπτά με παπούτσια, και τι έγινε...
Έτσι έχετε μάθει, το καταλαβαίνω. Πιο νότια δε θεωρούμε ότι βρωμιζουμε το σπίτι κάποιου αν δε βγάλουμε τα παπούτσια. Μα ακριβώς επειδή στον δημόσιο περνάνε χιλιάδες άνθρωποι κάθε μέρα, δε θα έπρεπε να προσέχετε περισσότερο;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ρε σεις, τρολάρετε; Είναι δυνατόν να συγκρίνουμε το σπίτι (καθαρά ιδιωτικός χώρος που ζεις εσύ και η οικογένειά σου) με έναν δημόσιο που από εκεί περνάνε εκατοντάδες, μπορεί και χιλιάδες άνθρωποι σε μία μέρα; Και σαν άτομο δεν είμαι μικροβιοφοβικός ή κάτι τέτοιο, αλλά πάνω από όλα από σεβασμό στον άλλον που πας στο σπίτι του και είναι πεντακάθαρο, ε, βγάζεις τα παπούτσια για να μην του λερώσεις. Εκτός κι αν είναι χάλια το σπίτι, τι να πω, εκεί το καταλαβαίνω... Βέβαια και ο σωστός οικοδεσπότης για εμένα δεν υποχρεώνει τον φιλοξενούμενο, αλλά κι ο σωστός φιλοξενούμενος σέβεται και νιώθει.
Έτσι έχετε μάθει, το καταλαβαίνω. Πιο νότια δε θεωρούμε ότι βρωμιζουμε το σπίτι κάποιου αν δε βγάλουμε τα παπούτσια. Μα ακριβώς επειδή στον δημόσιο περνάνε χιλιάδες άνθρωποι κάθε μέρα, δε θα έπρεπε να προσέχετε περισσότερο;
glayki
Διακεκριμένο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.359 μηνύματα.
27-11-25
17:44
Απορώ γιατί δεν το καταλαβαίνεις. Στο σπίτι σου θέλεις να αισθάνεσαι άνετα να καθίσεις ακόμη και στο πάτωμα, να κυκλοφορείς με τις κάλτσες σου ή ξυπόλητος και μετά να ανεβαίνεις στο κρεβάτι σου για παράδειγμα και στο κάτω κάτω μπορεί να μην έχεις διάθεση, χρόνο για σφουγγαρισματα συχνά, άρα θες να διατηρείται όσο γίνεται πιο καθαρό. Ο δημόσιος χώρος είναι ένας χώρος όπου δε θα κάνεις τίποτε από τα παραπάνω. Δεν υπάρχει σύγκριση, απλά φροντίζεις να μη βρωμιζεις πετώντας τα απορρίματα σου.Για τον ορισμό των κανόνων συμφωνούμε. Απλώς δε θα ξαναεπισκεπτομουν το άτομο που θα ζητούσε να βγάλω τα παπούτσια μου. Αν κάποιος επιχειρηματίας το έκανε νόμο αυτό για το μαγαζί του αναρωτιέμαι πώς θα το έπαιρναν οι Θεσσαλονίκεις. Νοοτροπία 80 μου κάνει που πετουσες σκουπίδια από το αυτοκίνητο αλλά το σπίτι σου ήταν πεντακάθαρο. Εγώ δε θα έβαζα καπνιστή στο σπίτι μου να με φλομώσει. Να πατήσει 2 λεπτά με παπούτσια, και τι έγινε...
camil
Πολύ δραστήριο μέλος
27-11-25
17:54
Οι λόγοι που παραθεσες είναι κάπως συμφεροντολογικοι. Θες να διατηρείται όσο πιο καθαρός ο δικός σου χώρος αλλά στον δημόσιο τη δουλειά την κάνουν οι άλλοι οπότε δε σε νοιάζει τόσο. Δε θα πατήσεις με κάλτσες επειδή κάποιοι πάτησαν με παπούτσια; Δε θα τις βάλεις έτσι και αλλιώς στο πληντυριο; Υποχονριακο μου φαίνεται.
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.388 μηνύματα.
27-11-25
18:29
Ζημιά;Βέβαια με τη ζημιά που έχουν κάνει τα τουρκικά σήριαλ έχει τύχει να έχουν έρθει παρέα και να επιμένουν να τα βγάλουν
Αν κάτι μπορώ να παραδεχθώ από τους γείτονες όσο και αν αλλιώς είναι αχώνευτοι, είναι αυτό το πράγμα. Έτσι πρέπει.
Και στην τελική, εγώ μπορεί να μη γουστάρω να μου βρωμίζει ο άλλος το σπίτι και το πάτωμα. Έρχεσαι σπίτι μου, σου κάνω την τιμή και στο ανοίγω, άρα θα με σέβεσαι. Και εμένα και τον χώρο μου.
27-11-25
18:44
Εννοείται. Δώστε ένα ζευγάρι παντόφλες στους επισκέπτες problem solved.
…εκτός κι αν βρομάνε τα πόδια του. Τότε καλύτερα όχι.
…εκτός κι αν βρομάνε τα πόδια του. Τότε καλύτερα όχι.

camil
Πολύ δραστήριο μέλος
27-11-25
18:47
Είναι ο χώρος σου, βάζεις τους κανόνες σου. Σε άλλες περιοχές της Ελλάδας ή σε άλλες χώρες είναι βρωμυλοι που δεν το κάνουν; Δεν έχει να κάνει με καθαριότητα ή σεβασμό - τουλάχιστον για τους περισσότερους. Έτσι έμαθαν και οι άνθρωποι δεν αλλάζουν συνήθειες. Ούτε επειδή "ε σπίτι μου είναι, δε θα γλειψω λίγο το πάτωμα";
Και πού ξέρω τι μηκυτες θα έχουν οι παντόφλες που θα μου δώσεις; Να φορέσω ξένη παντόφλα; Αυτό κάνετε εσείς οι καθαροί;
Εννοείται. Δώστε ένα ζευγάρι παντόφλες στους επισκέπτες problem solved.
…εκτός κι αν βρομάνε τα πόδια του. Τότε καλύτερα όχι.![]()
Και πού ξέρω τι μηκυτες θα έχουν οι παντόφλες που θα μου δώσεις; Να φορέσω ξένη παντόφλα; Αυτό κάνετε εσείς οι καθαροί;
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.388 μηνύματα.
27-11-25
18:54
Κακώς, πολύ κακώς.Δεν έχει να κάνει με καθαριότητα ή σεβασμό - τουλάχιστον για τους περισσότερους.
Εγώ τουλάχιστον το βλέπω πολύ λάθος - δηλαδή τι μου φταίει ο άλλος επειδή εγώ είμαι ούγκανο και κουβαλώ όλη τη βρώμα της πόλης στα παπούτσια μου να του βρωμίζω το πάτωμα; Είναι ο χώρος του, και αυτό το σέβομαι όταν μου ανοίγει το σπίτι του. Δε λέω να τρέμει το φυλλοκάρδι μου μην τυχόν του ρίξω έναν κόκκο σκόνης παραπάνω στο πάτωμα, αλλά έναν στοιχειώδη σεβασμό.
Δεν καταλαβαίνω πού είναι το παράλογο εδώ, αλήθεια στο λέω.
Ναι αλλά εγώ όμως να το ανεχτώ να πατήσει ο άλλος με τα παπούτσια στο σπίτιΚαι πού ξέρω τι μηκυτες θα έχουν οι παντόφλες που θα μου δώσεις; Να φορέσω ξένη παντόφλα; Αυτό κάνετε εσείς οι καθαροί;
Ρε θα μας τρελάνετε εδώ πέρα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- AggelikiGr
- fortheloveofshizaya
- camil
- giannhs2001
- charmander
- rafaela11
- Scandal
- Kate1914
- bibliofagos
- johnsala
- taketrance
- giorgos5002
- fockos
- American Economist
- Sotiris 12
- panosT436
- touvlo
- fourkaki
- louminis
- many of Filip
- Joji
- Natsuko
- teacher_40
- fmarulezkd
- Memetchi
- Wonderkid
- Unboxholics
- Μήτσος10
- Helen06
- Paragontas7000
- D_G
- Αλκίμαχος
- User2350
- Meow
- Ilma
- hirasawayui
- Sosstoss
- Sevasti
- Libertus
- Μαυρίκιος
- tsiobieman
- KATERINA222022
- ggl
- Insertcoin
- WhiteDrum
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool