Lautreamont
Εκκολαπτόμενο μέλος

Λοιπον στα σοβαρα τωρα..το σπιτι μου ειναι ανοικτο,ζεστο και φιλοξενο...δεν προκειται ποτε να πω σε φιλοξενουμενο μου ''βγαλε τα παπουτσια σου πριν μπεις'' ,αν ομως ο οποιοσδηποτε θελησει απο μονος του να βγαλει τα παπουτσια του ,γιατι ετσι αισθανεται καλυτερα,ειναι ευπροσδεκτος να το κανει![]()
Εγώ όταν θα βγάλω παπούτσι σε ξένο σπιτικό, το πάω για ακλόνητο σεξ.

Επίσης, όταν έρχονται σπίτι γυναίκες, αισθάνομαι από τη μία ότι
αν τους πω να βγάλουν τα δικά τους παπούτσια, ουσιαστικά θρέφω το ποδολαγνικό μου
μάτι και το διάφραγμα ανοίγει διάπλατα,
αν δε τους το πω, θα μπιχλιάσουν τα χαλιά και η γούνινη βελέντζα.
Τι κάνεις σε αυτό το διχαλωτό πρόμπλεμ?
Εκμεταλλεύεσαι (γιούργια στα κουλούργια) τη κατάσταση ηφαιστειωδώς,
ή μεγαλοπρεπώς αρέσκεσαι να τρως τις σκόνες της?
το χειρότερο είναι αυτό που τους κάνω με τα ποτήρια που θέλουν να ακουμπήσουν στο τραπέζι...
τι τους κανεις με τα ποτηρια;;;;;;![]()
Σουβέρ για να μη λεκιάζουν τη ...σημύδα

Α, ρε τσαρατσάφ, γεροντικές ιδιοτροπίες? how oldy.

Καλά εγώ, σταυρώθηκα, εσύ τι διακιαολογία έχεις μωρέ
να φετιχίζεσαι με τα σουβέρ στα εφηβικά σου?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf
Περιβόητο μέλος

τι τους κανεις με τα ποτηρια;;;;;;![]()
Πάντα μα πάντα σουβεράκι...
Ειδικά στην αρχή φώναζα συνέχεια γι' αυτό... Τώρα έχουν μάθει από μόνοι τους... Μάλιστα αν κάποιος έρθει για πρώτη φορά του λένε οι υπόλοιποι τι πρέπει να κάνει...
Αν και την τελευταία φορά που δεν έβαλε κάποιος το ποτήρι του σε σουβέρ, δεν μπόρεσα παρά να σκέσω στα γέλια, γιατί, άκουσον άκουσον, πέρασε το ποτήρι πάνω από το σουβέρ λες και ήταν εμπόδιο και το άφησε ακριβώς από μπροστά του...

να φετιχίζεσαι με τα σουβέρ στα εφηβικά σου?![]()
Με την δουλειά που τράβηξα για τα έπιπλα του σπιτιού, πίστεψέ με έχω κάθε δικαίωμα να φετιχίζομαι με το να μην τους κάνει κανείς ζημιά...
Ειλικρινά... Μέχρι και το τελευταίο ξυλαράκι έχει περάσει από τα χέρια μου...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

1.Τι θα πει ''μπιχλιασουν'';Εγώ όταν θα βγάλω παπούτσι σε ξένο σπιτικό, το πάω για ακλόνητο σεξ.
Επίσης, όταν έρχονται σπίτι γυναίκες, αισθάνομαι από τη μία ότι
αν τους πω να βγάλουν τα δικά τους παπούτσια, ουσιαστικά θρέφω το ποδολαγνικό μου
μάτι και το διάφραγμα ανοίγει διάπλατα,
αν δε τους το πω, θα μπιχλιάσουν τα χαλιά και η γούνινη βελέντζα.
Τι κάνεις σε αυτό το διχαλωτό πρόμπλεμ?
Εκμεταλλεύεσαι (γιούργια στα κουλούργια) τη κατάσταση ηφαιστειωδώς,
ή μεγαλοπρεπώς αρέσκεσαι να τρως τις σκόνες της?
να φετιχίζεσαι με τα σουβέρ στα εφηβικά σου?![]()

2.Η γουνινες βελεντζες δεν ειναι ''comme il faut ''...να τις πεταξεις και να παρεις χειροποιητα μεταξωτα σε παλ αποχρωσεις...

3.Εισαι ευπροσδεκτος στο σπιτι μου....

Lilla My
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και για να επιστρέψω στο θέμα, εδώ είναι αυτονόητο πως βγάζεις τα παπούτσια σου, όταν πας για επίσκεψη. Δε χρειάζεται να το αναφέρεις ξεχωριστά, οπότε δεν μου έχει τύχει κάποια τέτοια άβολη περίσταση να χρειαστεί να το ζητήσω εγώ ή να μου το ζητήσουν.

Ψαγμένος
Νεοφερμένο μέλος

Lilla My
Εκκολαπτόμενο μέλος

Vasilina93
Εκκολαπτόμενο μέλος

marina289
Δραστήριο μέλος

Θέλω όποιος έρχεται στο σπίτι μου να νιώθει άνετα, και το τελευταίο που θα ήθελα να εισπράξει είναι ένα κόλλημα δικό μου με την καθαριότητα... που ούτως ή άλλως δεν υπάρχει ...
Είναι και ο λόγος που δεν μου αρέσει να βγάζω σουβέρ κάτω από τα ποτήρια τους, γιατί νιώθω σαν να τους λέω ¨προσοχή , μην μου λερώσετε!¨. Δεν πα να λερώσουν;;; οκ!
Επίσης , ενώ δεν καπνίζω , εννοείται ότι θα κάνουν τα τσιγαράκια τους κανονικά... θέλω να νιώθουν άνετα και να περάσουν καλά... Όταν έρχονται κάποιοι φίλοι , προτεραιότητα βάζω στους φίλους και όχι στην καθαριότητα του σπιτιού!
Όπως και μου την έσπαγαν κάτι μαμάδες φιλενάδων , που όταν σφουγγάριζαν μας κότσαραν πατάκια για το παρκέ...

adespoto
Περιβόητο μέλος

Lilla My
Εκκολαπτόμενο μέλος

Όσον αφορά αυτό, αν φροντίζεις για την υγιεινή σου και φοράς καθαρές κάλτσες, δε νομίζω πως υπάρχει τέτοιο θέμα. Τουλάχιστον εμένα δε μου έχει τύχει τέτοιο άβολο περιστατικό ούτε προσωπικά ούτε σε καλεσμένο μου. Βέβαια ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και πάντα υπάρχουν οι πολύ ευαίσθητοι κλπ. Επίσης, σαφώς είναι άλλο, αν τα βγάζεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα τα παπούτσια σου και άλλο, αν τα φοράς συνεχόμενα από το πρωί ως το βράδυ... Πολλά παίζουν ρόλο, όπως και το αν ο άλλος φοράει τα ίδια παπούτσια κάθε μέρα.Δεν έχω καμμία όρεξη να βλέπω τις κάλτσες τους και να μυρίζω τα πόδια τους![]()
Τώρα αυτό που ανέφερε η Μαρίνα για την άνεση είναι άλλη υπόθεση και όμορφη σκέψη, εφόσον στην Ελλάδα, απ' ό,τι έχω καταλάβει, συνηθίζεται για τον α ή β λόγο να φοριούνται τα παπούτσια και μέσα στο σπίτι.

Δεν μου αρέσει με τίποτα να βγάζουν τα παπούτσια τους! -εκτός αν θέλουν οι ίδιοι για να κάτσουν πιο άνετα-
Θέλω όποιος έρχεται στο σπίτι μου να νιώθει άνετα, και το τελευταίο που θα ήθελα να εισπράξει είναι ένα κόλλημα δικό μου με την καθαριότητα... που ούτως ή άλλως δεν υπάρχει ...
adespoto
Περιβόητο μέλος

Lilla My
Εκκολαπτόμενο μέλος

angels wings
Νεοφερμένο μέλος

IL PENSIERO
Δραστήριο μέλος

jesse_james
Δραστήριο μέλος

Jo_
Εκκολαπτόμενο μέλος

fockos
Επιφανές μέλος

breaking_dawn
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΩΡΓΟΣ95
Νεοφερμένο μέλος

Ολοι ομως συνηθως λενε "αν θελεις βγαλτα"!
Εγω εχ συνηθησει να τα βγαζω στο σπιτι!Κυκλοφοραω με παντοφλες!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Joji
- giannhs2001
- Natsuko
- teacher_40
- fmarulezkd
- AggelikiGr
- Kate1914
- rafaela11
- Memetchi
- Wonderkid
- Unboxholics
- taketrance
- Scandal
- touvlo
- Μήτσος10
- bibliofagos
- fourkaki
- Helen06
- charmander
- Paragontas7000
- D_G
- Αλκίμαχος
- User2350
- American Economist
- Meow
- Ilma
- camil
- hirasawayui
- Sosstoss
- Sevasti
- Libertus
- Μαυρίκιος
- tsiobieman
- KATERINA222022
- ggl
- Insertcoin
- WhiteDrum
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.