Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KristenRoss
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DimitraKapa
Νεοφερμένο μέλος

iwalkinamaze
Εκκολαπτόμενο μέλος

timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος

Όταν έρχονται επίσκεψη στο σπίτι μας, ζητάμε από τους καλεσμένους ευγενικά να βγάλουν τα παπούτσια τους και για να είναι πιο άνετα αλλά και για λόγους υγιεινής... Δεν μπορεί να περπατάμε όλοι οικογενειακώς μες το σπίτι ξυπόλητοι και να 'ρχεται ο άλλος απ' έξω που ποιος ξέρει τι έχει πατήσει...Φυσικά έχει τύχει και να μην τα βγάλουν, δεν μπορώ να πω ότι δεν με ενόχλησε αλλά δεν τους κυνηγησαμε κιόλας...
Ενταξει τωρα αμα ο αλλος εχει τις καλτσες τρυπιες η εχει πολυ καιρο να τις αλλαξει, δεν μπορεις με το ζορι να τον υποχρεωσεις να βγαλει τα παπουτσια του.
g1wrg0s
Επιφανές μέλος

Εμεις δεν ζηταμε ποτε να βγαλουν τα παπουτσια.Ισως γι αυτο νιωθω πολυ αμηχανα και αβολα οταν ζητανε σε μενα να τα βγαλω.
νια απο τα ιδια
βασικα καταλαβαινω αν υπαρχει χαλι, αν και στο δικο μου σπιτι χααλι εν εχει μπει. Το θεμα ειναι οτι οσο ανετα προσπαθεις να κανεις τον αλλον να νιωσει τοσο ασχημα μπορει να αισθανθει.
iwalkinamaze
Εκκολαπτόμενο μέλος

νια απο τα ιδια
βασικα καταλαβαινω αν υπαρχει χαλι, αν και στο δικο μου σπιτι χααλι εν εχει μπει. Το θεμα ειναι οτι οσο ανετα προσπαθεις να κανεις τον αλλον να νιωσει τοσο ασχημα μπορει να αισθανθει.
αυτο...ασε που εχω και μια μικρο απεχθεια για αυτο το μερος του ποδιου.Αρα για κανενα λογο.
prinCess.
Επιφανές μέλος

Loony
Πολύ δραστήριο μέλος

Guest 875331
Επισκέπτης

Darkness
Περιβόητο μέλος

Στο πατρικό πάντα έμπαιναν και μπαίνουν όλοι μια ζωή με παπούτσια (για αυτό και το αντέχω). Σαν φοιτήτρια θα μου άρεσε ο άλλος αν νιώθει καλά να βγάλει τα παπούτσια ειδικά σε φορές που έχει σκοπό να ξημερώσει σπίτι μου.
Από την άλλη εγώ όταν πάω σε σπίτια άλλων πέρα από το ότι έχω μάθει να τα βγάζω πάντα ρωτώ και αν θέλουν ή μπορώ.
Γενικά το βγάζω παπούτσι μου φαίνεται πολύ καλό γιατί νομίζω δίνει άνεση.
Σαν οικογένεια από την άλλη δεν μας αρέσουν σε εμάς τους ίδιους τα παπούτσια μας πέρα δώθε στο χώρο μας.
nPb
Επιφανές μέλος

Μολοσσίς Απειρωτάν
Νεοφερμένο μέλος

Oh mon dieu!
Θα λιποθυμήσω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
athinouli
Εκκολαπτόμενο μέλος

αλλα αν περιμενω επισκεπτη πχ γ μια γιορτη ή καποιο γεγονος οντας ντυμενη ευπρεπως ε οχι δεν θα βαλω παντοφλες.. ειπαμε..
επισης αν ερθει κανεις ετσι ακυρη επισκεψη σπιτι, ε οχι δεν θα του πω να βγαλει τα παπουτσια, ας κανει οτι θελει.. ε ενταξει κ αν λερωσει κατω σκουπιζω υστερα.. σιγα..
εκτος αν μου ρθει με λασπες, τοτε διαταζω.. :Ρ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μύριαμ4
Νεοφερμένο μέλος

orange crush
Δραστήριο μέλος

Ajusshi
Διάσημο μέλος

αν κάποιος φοβάται τα μικρόβια δεν καλεί κόσμο σπίτι,
κανονίζει έξω ή τα λένε από το τηλέφωνο

απ'την άλλη και μόνο που θα βλέπω τις κάλτσες του καθενός
και θα μυρίζω τις ποδάρες με πιάνει ανατριχίλα

orange crush
Δραστήριο μέλος

σιγά μη βγάλω και το παντελόνι![]()
Για να σε βάλω στο σπίτι μου , σημαίνει ότι σε εμπιστεύομαι ότι δε θα κάνεις κάτι τέτοιο

Ajusshi
Διάσημο μέλος

Για να σε βάλω στο σπίτι μου , σημαίνει ότι σε εμπιστεύομαι ότι δε θα κάνεις κάτι τέτοιο![]()
![]()
μωρ' εγώ, από μόνος μου δεν θα το κάνω,

το θέμα είναι τι θα μου ζητήσει ο άλλος, εδώ που φτάσαμε

φαντάσου, ο ένας φοβάται τα παπούτσια, ο άλλος τα ρούχα,
ο άλλος τις μεταδοτικές ασθένειες, όχι φιλιά, όχι χαιρετούρες, βήχεις και σε κοιτάν με μισό μάτι,
έχω μια γνωστή, από μπροστά εσύ, από πίσω αυτή με τη σφουγγαρίστρα,
από μακριά λοιπόν και αγαπημένοι

orange crush
Δραστήριο μέλος

μωρ' εγώ, από μόνος μου δεν θα το κάνω,
το θέμα είναι τι θα μου ζητήσει ο άλλος, εδώ που φτάσαμε![]()
φαντάσου, ο ένας φοβάται τα παπούτσια, ο άλλος τα ρούχα,
ο άλλος τις μεταδοτικές ασθένειες, όχι φιλιά, όχι χαιρετούρες, βήχεις και σε κοιτάν με μισό μάτι,
έχω μια γνωστή, από μπροστά εσύ, από πίσω αυτή με τη σφουγγαρίστρα,
από μακριά λοιπόν και αγαπημένοι![]()
χαχαχαχα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Joji
- giannhs2001
- Natsuko
- teacher_40
- fmarulezkd
- AggelikiGr
- Kate1914
- rafaela11
- Memetchi
- Wonderkid
- Unboxholics
- taketrance
- Scandal
- touvlo
- Μήτσος10
- bibliofagos
- fourkaki
- Helen06
- charmander
- Paragontas7000
- D_G
- Αλκίμαχος
- User2350
- American Economist
- Meow
- Ilma
- camil
- hirasawayui
- Sosstoss
- Sevasti
- Libertus
- Μαυρίκιος
- tsiobieman
- KATERINA222022
- ggl
- Insertcoin
- WhiteDrum
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.