Να παίρνει η γυναίκα το επίθετο του συζύγου;

Nick890

Επιφανές μέλος

Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.846 μηνύματα.
Τώρα όσον αφορά στα παιδιά δεν ξέρω τι είναι το καλύτερο
Γιώργος Αλεξόπουλος Παπαδημητρίου .....και το παιδί αυτού θα βγει Νίκος Αλεξόπουλος Παπαδημητρίου Μαρκάκη Χατζηνικολάου

Λυπάμαι τα μελλοντικά παιδιά στο σχολείο που θα μεγαλώσουν από γονείς τόσο προδευτικους σε σημείο να γίνει κάτι τέτοιο .Αν ήμουν στην θέση τέτοιου παιδιού θα πήγαινα καπάκι σε δήμο και αλλαγή επιθέτου

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.437 μηνύματα.
Γιώργος Αλεξόπουλος Παπαδημητρίου .....και το παιδί αυτού θα βγει Νίκος Αλεξόπουλος Παπαδημητρίου Μαρκάκη Χατζηνικολάου

Λυπάμαι τα μελλοντικά παιδιά στο σχολείο που θα μεγαλώσουν από γονείς τόσο προδευτικους σε σημείο να γίνει κάτι τέτοιο .Αν ήμουν στην θέση τέτοιου παιδιού θα πήγαινα καπάκι σε δήμο και αλλαγή επιθέτου

Αλυσιδωτή αντίδραση θα είναι αυτό :hehe: . Εάν λάβεις υπόψιν και τις επιλογές από ονόματα λόγω παππούδων/γιαγιάδων, άστο....

Μαυρίκιος

Διάσημο μέλος

Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.831 μηνύματα.

Λογικά είμαι υπέρ να παίρνει το παιδί το επώνυμο της μητέρας ή όποιο άλλο θέλει αλλά μην μπλέξουμε με πολλά επώνυμα γιατί στο τέλος θα γίνουμε σιδηρόδρομος.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.485 μηνύματα.
Αμα δε γουστάρει ας κρατήσει το δικό της.

Ακομη και εδώ θα δημιουργησουν θέμα κάποιες.... Ημαρτον. :(

Guest 292010

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Αμα δε γουστάρει ας κρατήσει το δικό της.

Ακομη και εδώ θα δημιουργησουν θέμα κάποιες.... Ημαρτον. :(

Πω πω ναι... πρέπει να ναι πολύ κουραστικό να σαι γυναίκα και να δημιουργείς συνεχώς θέματα. Κι εγώ τις λυπάμαι.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.485 μηνύματα.
Πω πω ναι... πρέπει να ναι πολύ κουραστικό να σαι γυναίκα και να δημιουργείς συνεχώς θέματα. Κι εγώ τις λυπάμαι.
χαχαχα , δεν το ειπα για να σας θίξω αλλα αμα δεν θέλετε μην το πάρετε.

Οτι πεί το αφεντικό. (Η γυναικα προφανως) :P

Μαυρίκιος

Διάσημο μέλος

Η γυναίκα μπορεί να κρατήσει ελεύθερα το επώνυμο της εδώ και 40 τουλάχιστον χρόνια, πιο πριν δεν θυμάμαι.

Guest 292010

Επισκέπτης

Μαυρίκιος

Διάσημο μέλος

Guest 528707

Επισκέπτης

Οτι πεί το αφεντικό. (Η γυναικα προφανως) :P
Αυτή η φράση πλέον έχει γίνει θεσμός..

Ως γνωστό "αφεντικό " σε οικογένειες είναι πλέον οι γυναίκες αλλά κάπου το ξεχνάμε μερικοί και μερικές γιατί άραγε :hmm:

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Αυτή η φράση πλέον έχει γίνει θεσμός..

Ως γνωστό "αφεντικό " σε οικογένειες είναι πλέον οι γυναίκες αλλά κάπου το ξεχνάμε μερικοί και μερικές γιατί άραγε :hmm:
ειμαστε γατακια ακομη , θέλουμε εκπαιδευση :P

Guest 292010

Επισκέπτης

Guest 528707

Επισκέπτης

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Όχι απλά θέλετε μια φεμινοναζι να σα στρώσει εσάς 🤣

ε οχι κ ετσι, εγω ειμαι πανθηρας θελω μια γλυκεια γατουλα... βασικα το πιστευω πως αν βρεθει καποια έξυπνη κα με το τροπο της μπορει να με κάνει ότι θέλει.... γιατι λέω κατι αλλα μετα μπορει να σπάσω.

Μαυρίκιος

Διάσημο μέλος

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Θέλει κ λιγο τροπο ομως Μαργαριτα.... οχι αγριάδες και σνομπαρίες. Το σνομπ με ξενερωνει.

Guest 528707

Επισκέπτης

ε οχι κ ετσι, εγω ειμαι πανθηρας θελω μια γλυκεια γατουλα... βασικα το πιστευω πως αν βρεθει καποια έξυπνη κα με το τροπο της μπορει να με κάνει ότι θέλει.... γιατι λέω κατι αλλα μετα μπορει να σπάσω.
Καμια έξυπνη γυναίκας δεν θέλει άντρα που να τον κάνει ότι θέλει.
Είναι ότι πιο απωθητικό τουλάχιστον αυτό που έχω αποκομίσει συζητώντας με πολλές καο διαφόρων επιπέδων..

Κατεβείτε από αυτό το συννεφάκι που εξυπηρετεί πολλούς...(γενικά μιλάω)

Οι έξυπνες και δυναμικές γυναίκες θέλουν δίπλα τους άντρες το ίδιο με αυτές ώστε να μπορούν και να συνυπάρχουν αλλά και να αισθανονται και την καθαρά γυναικια τους πλευρά... :)

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Καμια έξυπνη γυναίκας δεν θέλει άντρα που να τον κάνει ότι θέλει.
Είναι ότι πιο απωθητικό τουλάχιστον αυτό που έχω αποκομίσει συζητώντας με πολλές καο διαφόρων επιπέδων..

Κατεβείτε από αυτό το συννεφάκι που εξυπηρετεί πολλούς...(γενικά μιλάω)

Οι έξυπνες και δυναμικές γυναίκες θέλουν δίπλα τους άντρες το ίδιο με αυτές ώστε να μπορούν και να συνυπάρχουν αλλά και να αισθανονται και την καθαρά γυναικια τους πλευρά... :)

Εντάξει οτι πείτε... αφεντικά χαχα :P

ο δυναμικος ομως αν σ πει να κανεις κάτι... επειδη αυτο που κανεις δεν θα σε οδηγησει κάπου... θα στραβωσεις.

Μετα θα τν βγαλεις χειριστικό....

Guest 528707

Επισκέπτης

Χρήστες Βρείτε παρόμοια