Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 20:56 Ο Valder έγραψε: #61 14-06-23 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Mple_synnefo: Χαχαχαχα σάτιρα λοιπόν! Μάλιστα! Είμαστε και εκ Μακεδονίας όποτε όλα θα κυλήσουν ομαλά! Click για ανάπτυξη... Ε μα σας έχω ψυχολογήσει με το καλησπέρα σας μάτια μου όμορφα, δεν είμαι άκαρδος, κριμα από το Θεο. Μακεδονίτισσα κι όλας και να μη σε βοηθήσω; Αμαρτία. Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: im sensing some kind of sexual tension εδώ (πλάκα κάνω μην με σκοτώσει κανένας) Click για ανάπτυξη... Εγω με το που ειδα την κοπελιά να γράφει "οταν ειναι σε σχέση θέλει να κανει πολύ σεξ" ήμουν έτοιμος να φωνάξω "Ντεβιλ;;;" monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Οδηγός ταξί. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 20:57 Η monaxiko brizolaki: #62 14-06-23 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εγω με το που ειδα την κοπελιά να γράφει "οταν ειναι σε σχέση θέλει να κανει πολύ σεξ" ήμουν έτοιμος να φωνάξω "Ντεβιλ;;;" Click για ανάπτυξη... E αφου ο Ντεβιλ ειναι πολυ σεξουαλικος ανδρας, λογικο Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 20:57 Η Grand Duchess: #63 14-06-23 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Mple_synnefo: Του δεκαλέπτου, ναι! Βρε μήπως εγώ δεν πρέπει να ξανά ασχοληθώ τελικά;; Click για ανάπτυξη... Κοίτα επειδή μόλις είδα είστε 30+ και είσαι και τίμια και ξέρεις και τι θες. Μπορεί ο τύπος να κομπλαρε λόγω χαμηλής απόδοσης στο σεξουαλικό. Αν εσύ δεν έχεις πρόβλημα με αυτό, στείλε ξανά μήνυμα και ξεκαθάρισε την θέση σου όπως είπες Αν δεν απαντήσει ποτέ αυτός χάνει, και δεν θα είναι τίποτα παραπάνω από έναν μαντραχαλο μπέμπη Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 20:57 Ο Valder έγραψε: #64 14-06-23 20:57 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: E αφου ο Ντεβιλ ειναι πολυ σεξουαλικος ανδρας, λογικο Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να το εννοείς. Είναι. Γαμάει. Και τον παω. monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Οδηγός ταξί. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 20:58 Η monaxiko brizolaki: #65 14-06-23 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γαμάει. Click για ανάπτυξη... Προφανώς. Και μεταφορικά και κυριολεκτικά Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.943 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 20:58 Η Aleksa έγραψε: #66 14-06-23 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Οχι οχι οχι οχι.... Ποτε δεν θα την εκμεταλλευόμουν έτσι. Εϊναι σε ευάλωτη φάση, ο άλλος την παίζει σα μπαλάκι κι εγω θα παω στα πμ; Οχι οχι οχι οχι.... Click για ανάπτυξη... Μα γιατί ένα π.μ. να θεωρείται "εκμετάλλευση"; Αντιθέτως είναι ένα εξαίρετο δείγμα διακριτικότητας θεωρώ, σ'αυτή την περίπτωση. Τα π.μ. δεν είναι κατ'ανάγκη ερωτικές προ(σ)κλήσεις (έχω ανταλλάξει άπειρα με άντρες και γυναίκες για διάφορους λόγους και χωρίς ίχνος ερωτισμού). Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 20:59 Ο Valder έγραψε: #67 14-06-23 20:59 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Προφανώς. Και μεταφορικά και κυριολεκτικά Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι που συνεννοούμαστε. Αλλα ενταξει εσυ εισαι φινο θήλυ εχεις καλα το μυαλο στο κεφάλι, προφανως και καταλαβαίνεις. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 20:59 Η glayki έγραψε: #68 14-06-23 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Mple_synnefo: Μια φορά έγινε και μάλιστα είπε ότι δεν μπορεί να κρατηθεί και τελείωσε. Αλλά με ικανοποίησε πριν όποτε δεν με ενόχλησε αυτό. Δεν ξερω αν κάπου κρίνω λαθος . Οι άντρες , διαφωτίστε με! Click για ανάπτυξη... Και δε δίνει σημεία δια ζωσης επιθυμίας να σε δει και δεν κρατήθηκε;;;;απορώ γιατί το σκέφτεσαι ακόμη.. Χάνεις χρόνο και φαιά ουσία Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:00 Ο Valder έγραψε: #69 14-06-23 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Μα γιατί ένα π.μ. να θεωρείται "εκμετάλλευση"; Αντιθέτως είναι ένα εξαίρετο δείγμα διακριτικότητας θεωρώ, σ'αυτή την περίπτωση. Click για ανάπτυξη... Στέλνω σε 7 άλλες, ειμαι μπουκωμένος αυτη την περίοδο θα παθω burn out λυπηθείτε με. Mple_synnefo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mple_synnefo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:01 Η Mple_synnefo: #70 14-06-23 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Στέλνω σε 7 άλλες, ειμαι μπουκωμένος αυτη την περίοδο θα παθω burn out λυπηθείτε με. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ που δεν με βάζεις και εμένα στο σωρό! Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.926 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:01 Η Υδροχόος έγραψε: #71 14-06-23 21:01 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Και δε δίνει σημεία δια ζωσης επιθυμίας να σε δει και δεν κρατήθηκε;;;;απορώ γιατί το σκέφτεσαι ακόμη.. Χάνεις χρόνο και φαιά ουσία Click για ανάπτυξη... Πες τα εσύ να μην τα πω εγώ... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:01 Ο Valder έγραψε: #72 14-06-23 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Mple_synnefo: Ευχαριστώ που δεν με βάζεις και εμένα στο σωρό! Click για ανάπτυξη... Μάτια μου, εγω δεν ειμαι σαν τον άλλο, εγω σε σέβομαι. Κάτσε να τελειώσω με τις άλλες και μετά. Mple_synnefo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mple_synnefo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:02 Η Mple_synnefo: #73 14-06-23 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μάτια μου, εγω δεν ειμαι σαν τον άλλο, εγω σε σέβομαι. Κάτσε να τελειώσω με τις άλλες και μετά. Click για ανάπτυξη... Είσαι και Αυτοκρατωρ , όποτε δεν περίμενα κάτι λιγότερο! Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:03 Η Grand Duchess: #74 14-06-23 21:03 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Και δε δίνει σημεία δια ζωσης επιθυμίας να σε δει και δεν κρατήθηκε;;;;απορώ γιατί το σκέφτεσαι ακόμη.. Χάνεις χρόνο και φαιά ουσία Click για ανάπτυξη... Εμένα κάτι άλλο μου κάνει εντύπωση Ο τύπος είχε ότι δεν θέλει σχέση. Οπότε φίλη μας θεματοθετρια εσύ τι θέλεις; Θέλεις γάμο στο κοντινό μέλλον ή δεν σε απασχολεί; Γιατί αυτό είναι μεγάλο θέμα και λέει πολλά για τον άλλο, να μην έχει κάνει ΚΑΜΙΑ μόνιμη σχέση. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:03 Ο Valder έγραψε: #75 14-06-23 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Mple_synnefo: Είσαι και Αυτοκρατωρ , όποτε δεν περίμενα κάτι λιγότερο! Click για ανάπτυξη... Να πως γίνονται τα κονέ Ντεβιλάκο. ΤΟ ΡΙΞΑ ΤΟ ΡΙΞΑ ΤΟ ΚΟΠΕΛΟΥΔΙΟ! Mple_synnefo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mple_synnefo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:04 Η Mple_synnefo: #76 14-06-23 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Πες τα εσύ να μην τα πω εγώ... Click για ανάπτυξη... Λέτε να μην κάνω τίποτα; Μου είχε πει και η ψυχολόγος μου ότι τα προβλήματα των άλλων δεν θα μπαίνω σε διαδικασία να τα λύσω εγώ! Εμένα η θέση μου είναι να είμαι γυναίκα και να μα νιώθω ποθητή! Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.926 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:04 Η Υδροχόος έγραψε: #77 14-06-23 21:04 Εγώ λέω...όλοι πλην τον @Valder και την @Mple_synnefo ...να τα μαζεύουμε και να πηγαίνουμε στ΄ άλλα θεματάκια... Σα να μην μας χωράει όλους ο τόπος... Mple_synnefo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mple_synnefo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:05 Η Mple_synnefo: #78 14-06-23 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Εμένα κάτι άλλο μου κάνει εντύπωση Ο τύπος είχε ότι δεν θέλει σχέση. Οπότε φίλη μας θεματοθετρια εσύ τι θέλεις; Θέλεις γάμο στο κοντινό μέλλον ή δεν σε απασχολεί; Γιατί αυτό είναι μεγάλο θέμα και λέει πολλά για τον άλλο, να μην έχει κάνει ΚΑΜΙΑ μόνιμη σχέση. Click για ανάπτυξη... Δεν είπε ότι δε θέλει σχέση. Είπε ότι δεν κάνει σχέση γενικά μόνο και μόνο για να είναι με κάποια. Και ότι το ιδανικό μέλλον θα ήταν με οικογένεια (και αγαπη συμπλήρωσε γιατί χωρίς αγαπη σωστή οικογένεια δεν γίνεται) . Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.926 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:05 Η Υδροχόος έγραψε: #79 14-06-23 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Mple_synnefo: Λέτε να μην κάνω τίποτα; Μου είχε πει και η ψυχολόγος μου ότι τα προβλήματα των άλλων δεν θα μπαίνω σε διαδικασία να τα λύσω εγώ! Εμένα η θέση μου είναι να είμαι γυναίκα και να μα νιώθω ποθητή! Click για ανάπτυξη... Ποιά ψυχολόγος ; Τα καλύτερα για το τέλος τ΄ αφήνεις ; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:06 Ο Valder έγραψε: #80 14-06-23 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Εγώ λέω...όλοι πλην τον @Valder και την @Mple_synnefo ...να τα μαζεύουμε και να πηγαίνουμε στ΄ άλλα θεματάκια... Σα να μην μας χωράει όλους ο τόπος... Click για ανάπτυξη... Στακα μια ρε Κλέλιαλ, πως εγκαταλείπετε έτσι τον ηγεμόνα σας στο πεδιο της μάχης; Κι αμα βγει κανας Αλπ Αρσλαν απο τα πισωβούνια και γινει Μαντζικερτ; Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα ChristosM89 giannhs2001 Kate1914 real_madrid Kostas_Athens johnsala thenutritionist rafaela11 camil Έμμα charmander marww Paragontas7000 Δροσουλίτης Meow Scandal Memetchi taketrance Wonderkid pinkheart Maria_Xagorari Ness Helen06 fourkaki kalhkardia fmarulezkd χημεια4λαιφ ΘανάσοςG4 jj! tsiobieman nucomer GeorgePap2003 Libertus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mple_synnefo: Χαχαχαχα σάτιρα λοιπόν! Μάλιστα! Είμαστε και εκ Μακεδονίας όποτε όλα θα κυλήσουν ομαλά! Click για ανάπτυξη... Ε μα σας έχω ψυχολογήσει με το καλησπέρα σας μάτια μου όμορφα, δεν είμαι άκαρδος, κριμα από το Θεο. Μακεδονίτισσα κι όλας και να μη σε βοηθήσω; Αμαρτία. Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: im sensing some kind of sexual tension εδώ (πλάκα κάνω μην με σκοτώσει κανένας) Click για ανάπτυξη... Εγω με το που ειδα την κοπελιά να γράφει "οταν ειναι σε σχέση θέλει να κανει πολύ σεξ" ήμουν έτοιμος να φωνάξω "Ντεβιλ;;;"
monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Οδηγός ταξί. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 20:57 Η monaxiko brizolaki: #62 14-06-23 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εγω με το που ειδα την κοπελιά να γράφει "οταν ειναι σε σχέση θέλει να κανει πολύ σεξ" ήμουν έτοιμος να φωνάξω "Ντεβιλ;;;" Click για ανάπτυξη... E αφου ο Ντεβιλ ειναι πολυ σεξουαλικος ανδρας, λογικο Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 20:57 Η Grand Duchess: #63 14-06-23 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Mple_synnefo: Του δεκαλέπτου, ναι! Βρε μήπως εγώ δεν πρέπει να ξανά ασχοληθώ τελικά;; Click για ανάπτυξη... Κοίτα επειδή μόλις είδα είστε 30+ και είσαι και τίμια και ξέρεις και τι θες. Μπορεί ο τύπος να κομπλαρε λόγω χαμηλής απόδοσης στο σεξουαλικό. Αν εσύ δεν έχεις πρόβλημα με αυτό, στείλε ξανά μήνυμα και ξεκαθάρισε την θέση σου όπως είπες Αν δεν απαντήσει ποτέ αυτός χάνει, και δεν θα είναι τίποτα παραπάνω από έναν μαντραχαλο μπέμπη Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 20:57 Ο Valder έγραψε: #64 14-06-23 20:57 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: E αφου ο Ντεβιλ ειναι πολυ σεξουαλικος ανδρας, λογικο Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να το εννοείς. Είναι. Γαμάει. Και τον παω. monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Οδηγός ταξί. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 20:58 Η monaxiko brizolaki: #65 14-06-23 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γαμάει. Click για ανάπτυξη... Προφανώς. Και μεταφορικά και κυριολεκτικά Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.943 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 20:58 Η Aleksa έγραψε: #66 14-06-23 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Οχι οχι οχι οχι.... Ποτε δεν θα την εκμεταλλευόμουν έτσι. Εϊναι σε ευάλωτη φάση, ο άλλος την παίζει σα μπαλάκι κι εγω θα παω στα πμ; Οχι οχι οχι οχι.... Click για ανάπτυξη... Μα γιατί ένα π.μ. να θεωρείται "εκμετάλλευση"; Αντιθέτως είναι ένα εξαίρετο δείγμα διακριτικότητας θεωρώ, σ'αυτή την περίπτωση. Τα π.μ. δεν είναι κατ'ανάγκη ερωτικές προ(σ)κλήσεις (έχω ανταλλάξει άπειρα με άντρες και γυναίκες για διάφορους λόγους και χωρίς ίχνος ερωτισμού). Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 20:59 Ο Valder έγραψε: #67 14-06-23 20:59 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Προφανώς. Και μεταφορικά και κυριολεκτικά Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι που συνεννοούμαστε. Αλλα ενταξει εσυ εισαι φινο θήλυ εχεις καλα το μυαλο στο κεφάλι, προφανως και καταλαβαίνεις. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 20:59 Η glayki έγραψε: #68 14-06-23 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Mple_synnefo: Μια φορά έγινε και μάλιστα είπε ότι δεν μπορεί να κρατηθεί και τελείωσε. Αλλά με ικανοποίησε πριν όποτε δεν με ενόχλησε αυτό. Δεν ξερω αν κάπου κρίνω λαθος . Οι άντρες , διαφωτίστε με! Click για ανάπτυξη... Και δε δίνει σημεία δια ζωσης επιθυμίας να σε δει και δεν κρατήθηκε;;;;απορώ γιατί το σκέφτεσαι ακόμη.. Χάνεις χρόνο και φαιά ουσία Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:00 Ο Valder έγραψε: #69 14-06-23 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Μα γιατί ένα π.μ. να θεωρείται "εκμετάλλευση"; Αντιθέτως είναι ένα εξαίρετο δείγμα διακριτικότητας θεωρώ, σ'αυτή την περίπτωση. Click για ανάπτυξη... Στέλνω σε 7 άλλες, ειμαι μπουκωμένος αυτη την περίοδο θα παθω burn out λυπηθείτε με. Mple_synnefo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mple_synnefo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:01 Η Mple_synnefo: #70 14-06-23 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Στέλνω σε 7 άλλες, ειμαι μπουκωμένος αυτη την περίοδο θα παθω burn out λυπηθείτε με. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ που δεν με βάζεις και εμένα στο σωρό! Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.926 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:01 Η Υδροχόος έγραψε: #71 14-06-23 21:01 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Και δε δίνει σημεία δια ζωσης επιθυμίας να σε δει και δεν κρατήθηκε;;;;απορώ γιατί το σκέφτεσαι ακόμη.. Χάνεις χρόνο και φαιά ουσία Click για ανάπτυξη... Πες τα εσύ να μην τα πω εγώ... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:01 Ο Valder έγραψε: #72 14-06-23 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Mple_synnefo: Ευχαριστώ που δεν με βάζεις και εμένα στο σωρό! Click για ανάπτυξη... Μάτια μου, εγω δεν ειμαι σαν τον άλλο, εγω σε σέβομαι. Κάτσε να τελειώσω με τις άλλες και μετά. Mple_synnefo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mple_synnefo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:02 Η Mple_synnefo: #73 14-06-23 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μάτια μου, εγω δεν ειμαι σαν τον άλλο, εγω σε σέβομαι. Κάτσε να τελειώσω με τις άλλες και μετά. Click για ανάπτυξη... Είσαι και Αυτοκρατωρ , όποτε δεν περίμενα κάτι λιγότερο! Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:03 Η Grand Duchess: #74 14-06-23 21:03 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Και δε δίνει σημεία δια ζωσης επιθυμίας να σε δει και δεν κρατήθηκε;;;;απορώ γιατί το σκέφτεσαι ακόμη.. Χάνεις χρόνο και φαιά ουσία Click για ανάπτυξη... Εμένα κάτι άλλο μου κάνει εντύπωση Ο τύπος είχε ότι δεν θέλει σχέση. Οπότε φίλη μας θεματοθετρια εσύ τι θέλεις; Θέλεις γάμο στο κοντινό μέλλον ή δεν σε απασχολεί; Γιατί αυτό είναι μεγάλο θέμα και λέει πολλά για τον άλλο, να μην έχει κάνει ΚΑΜΙΑ μόνιμη σχέση. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:03 Ο Valder έγραψε: #75 14-06-23 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Mple_synnefo: Είσαι και Αυτοκρατωρ , όποτε δεν περίμενα κάτι λιγότερο! Click για ανάπτυξη... Να πως γίνονται τα κονέ Ντεβιλάκο. ΤΟ ΡΙΞΑ ΤΟ ΡΙΞΑ ΤΟ ΚΟΠΕΛΟΥΔΙΟ! Mple_synnefo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mple_synnefo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:04 Η Mple_synnefo: #76 14-06-23 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Πες τα εσύ να μην τα πω εγώ... Click για ανάπτυξη... Λέτε να μην κάνω τίποτα; Μου είχε πει και η ψυχολόγος μου ότι τα προβλήματα των άλλων δεν θα μπαίνω σε διαδικασία να τα λύσω εγώ! Εμένα η θέση μου είναι να είμαι γυναίκα και να μα νιώθω ποθητή! Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.926 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:04 Η Υδροχόος έγραψε: #77 14-06-23 21:04 Εγώ λέω...όλοι πλην τον @Valder και την @Mple_synnefo ...να τα μαζεύουμε και να πηγαίνουμε στ΄ άλλα θεματάκια... Σα να μην μας χωράει όλους ο τόπος... Mple_synnefo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mple_synnefo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:05 Η Mple_synnefo: #78 14-06-23 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Εμένα κάτι άλλο μου κάνει εντύπωση Ο τύπος είχε ότι δεν θέλει σχέση. Οπότε φίλη μας θεματοθετρια εσύ τι θέλεις; Θέλεις γάμο στο κοντινό μέλλον ή δεν σε απασχολεί; Γιατί αυτό είναι μεγάλο θέμα και λέει πολλά για τον άλλο, να μην έχει κάνει ΚΑΜΙΑ μόνιμη σχέση. Click για ανάπτυξη... Δεν είπε ότι δε θέλει σχέση. Είπε ότι δεν κάνει σχέση γενικά μόνο και μόνο για να είναι με κάποια. Και ότι το ιδανικό μέλλον θα ήταν με οικογένεια (και αγαπη συμπλήρωσε γιατί χωρίς αγαπη σωστή οικογένεια δεν γίνεται) . Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.926 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:05 Η Υδροχόος έγραψε: #79 14-06-23 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Mple_synnefo: Λέτε να μην κάνω τίποτα; Μου είχε πει και η ψυχολόγος μου ότι τα προβλήματα των άλλων δεν θα μπαίνω σε διαδικασία να τα λύσω εγώ! Εμένα η θέση μου είναι να είμαι γυναίκα και να μα νιώθω ποθητή! Click για ανάπτυξη... Ποιά ψυχολόγος ; Τα καλύτερα για το τέλος τ΄ αφήνεις ; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:06 Ο Valder έγραψε: #80 14-06-23 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Εγώ λέω...όλοι πλην τον @Valder και την @Mple_synnefo ...να τα μαζεύουμε και να πηγαίνουμε στ΄ άλλα θεματάκια... Σα να μην μας χωράει όλους ο τόπος... Click για ανάπτυξη... Στακα μια ρε Κλέλιαλ, πως εγκαταλείπετε έτσι τον ηγεμόνα σας στο πεδιο της μάχης; Κι αμα βγει κανας Αλπ Αρσλαν απο τα πισωβούνια και γινει Μαντζικερτ; Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα ChristosM89 giannhs2001 Kate1914 real_madrid Kostas_Athens johnsala thenutritionist rafaela11 camil Έμμα charmander marww Paragontas7000 Δροσουλίτης Meow Scandal Memetchi taketrance Wonderkid pinkheart Maria_Xagorari Ness Helen06 fourkaki kalhkardia fmarulezkd χημεια4λαιφ ΘανάσοςG4 jj! tsiobieman nucomer GeorgePap2003 Libertus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εγω με το που ειδα την κοπελιά να γράφει "οταν ειναι σε σχέση θέλει να κανει πολύ σεξ" ήμουν έτοιμος να φωνάξω "Ντεβιλ;;;" Click για ανάπτυξη... E αφου ο Ντεβιλ ειναι πολυ σεξουαλικος ανδρας, λογικο
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 20:57 Η Grand Duchess: #63 14-06-23 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Mple_synnefo: Του δεκαλέπτου, ναι! Βρε μήπως εγώ δεν πρέπει να ξανά ασχοληθώ τελικά;; Click για ανάπτυξη... Κοίτα επειδή μόλις είδα είστε 30+ και είσαι και τίμια και ξέρεις και τι θες. Μπορεί ο τύπος να κομπλαρε λόγω χαμηλής απόδοσης στο σεξουαλικό. Αν εσύ δεν έχεις πρόβλημα με αυτό, στείλε ξανά μήνυμα και ξεκαθάρισε την θέση σου όπως είπες Αν δεν απαντήσει ποτέ αυτός χάνει, και δεν θα είναι τίποτα παραπάνω από έναν μαντραχαλο μπέμπη Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 20:57 Ο Valder έγραψε: #64 14-06-23 20:57 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: E αφου ο Ντεβιλ ειναι πολυ σεξουαλικος ανδρας, λογικο Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να το εννοείς. Είναι. Γαμάει. Και τον παω. monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Οδηγός ταξί. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 20:58 Η monaxiko brizolaki: #65 14-06-23 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γαμάει. Click για ανάπτυξη... Προφανώς. Και μεταφορικά και κυριολεκτικά Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.943 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 20:58 Η Aleksa έγραψε: #66 14-06-23 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Οχι οχι οχι οχι.... Ποτε δεν θα την εκμεταλλευόμουν έτσι. Εϊναι σε ευάλωτη φάση, ο άλλος την παίζει σα μπαλάκι κι εγω θα παω στα πμ; Οχι οχι οχι οχι.... Click για ανάπτυξη... Μα γιατί ένα π.μ. να θεωρείται "εκμετάλλευση"; Αντιθέτως είναι ένα εξαίρετο δείγμα διακριτικότητας θεωρώ, σ'αυτή την περίπτωση. Τα π.μ. δεν είναι κατ'ανάγκη ερωτικές προ(σ)κλήσεις (έχω ανταλλάξει άπειρα με άντρες και γυναίκες για διάφορους λόγους και χωρίς ίχνος ερωτισμού). Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 20:59 Ο Valder έγραψε: #67 14-06-23 20:59 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Προφανώς. Και μεταφορικά και κυριολεκτικά Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι που συνεννοούμαστε. Αλλα ενταξει εσυ εισαι φινο θήλυ εχεις καλα το μυαλο στο κεφάλι, προφανως και καταλαβαίνεις. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 20:59 Η glayki έγραψε: #68 14-06-23 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Mple_synnefo: Μια φορά έγινε και μάλιστα είπε ότι δεν μπορεί να κρατηθεί και τελείωσε. Αλλά με ικανοποίησε πριν όποτε δεν με ενόχλησε αυτό. Δεν ξερω αν κάπου κρίνω λαθος . Οι άντρες , διαφωτίστε με! Click για ανάπτυξη... Και δε δίνει σημεία δια ζωσης επιθυμίας να σε δει και δεν κρατήθηκε;;;;απορώ γιατί το σκέφτεσαι ακόμη.. Χάνεις χρόνο και φαιά ουσία Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:00 Ο Valder έγραψε: #69 14-06-23 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Μα γιατί ένα π.μ. να θεωρείται "εκμετάλλευση"; Αντιθέτως είναι ένα εξαίρετο δείγμα διακριτικότητας θεωρώ, σ'αυτή την περίπτωση. Click για ανάπτυξη... Στέλνω σε 7 άλλες, ειμαι μπουκωμένος αυτη την περίοδο θα παθω burn out λυπηθείτε με. Mple_synnefo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mple_synnefo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:01 Η Mple_synnefo: #70 14-06-23 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Στέλνω σε 7 άλλες, ειμαι μπουκωμένος αυτη την περίοδο θα παθω burn out λυπηθείτε με. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ που δεν με βάζεις και εμένα στο σωρό! Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.926 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:01 Η Υδροχόος έγραψε: #71 14-06-23 21:01 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Και δε δίνει σημεία δια ζωσης επιθυμίας να σε δει και δεν κρατήθηκε;;;;απορώ γιατί το σκέφτεσαι ακόμη.. Χάνεις χρόνο και φαιά ουσία Click για ανάπτυξη... Πες τα εσύ να μην τα πω εγώ... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:01 Ο Valder έγραψε: #72 14-06-23 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Mple_synnefo: Ευχαριστώ που δεν με βάζεις και εμένα στο σωρό! Click για ανάπτυξη... Μάτια μου, εγω δεν ειμαι σαν τον άλλο, εγω σε σέβομαι. Κάτσε να τελειώσω με τις άλλες και μετά. Mple_synnefo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mple_synnefo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:02 Η Mple_synnefo: #73 14-06-23 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μάτια μου, εγω δεν ειμαι σαν τον άλλο, εγω σε σέβομαι. Κάτσε να τελειώσω με τις άλλες και μετά. Click για ανάπτυξη... Είσαι και Αυτοκρατωρ , όποτε δεν περίμενα κάτι λιγότερο! Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:03 Η Grand Duchess: #74 14-06-23 21:03 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Και δε δίνει σημεία δια ζωσης επιθυμίας να σε δει και δεν κρατήθηκε;;;;απορώ γιατί το σκέφτεσαι ακόμη.. Χάνεις χρόνο και φαιά ουσία Click για ανάπτυξη... Εμένα κάτι άλλο μου κάνει εντύπωση Ο τύπος είχε ότι δεν θέλει σχέση. Οπότε φίλη μας θεματοθετρια εσύ τι θέλεις; Θέλεις γάμο στο κοντινό μέλλον ή δεν σε απασχολεί; Γιατί αυτό είναι μεγάλο θέμα και λέει πολλά για τον άλλο, να μην έχει κάνει ΚΑΜΙΑ μόνιμη σχέση. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:03 Ο Valder έγραψε: #75 14-06-23 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Mple_synnefo: Είσαι και Αυτοκρατωρ , όποτε δεν περίμενα κάτι λιγότερο! Click για ανάπτυξη... Να πως γίνονται τα κονέ Ντεβιλάκο. ΤΟ ΡΙΞΑ ΤΟ ΡΙΞΑ ΤΟ ΚΟΠΕΛΟΥΔΙΟ! Mple_synnefo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mple_synnefo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:04 Η Mple_synnefo: #76 14-06-23 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Πες τα εσύ να μην τα πω εγώ... Click για ανάπτυξη... Λέτε να μην κάνω τίποτα; Μου είχε πει και η ψυχολόγος μου ότι τα προβλήματα των άλλων δεν θα μπαίνω σε διαδικασία να τα λύσω εγώ! Εμένα η θέση μου είναι να είμαι γυναίκα και να μα νιώθω ποθητή! Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.926 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:04 Η Υδροχόος έγραψε: #77 14-06-23 21:04 Εγώ λέω...όλοι πλην τον @Valder και την @Mple_synnefo ...να τα μαζεύουμε και να πηγαίνουμε στ΄ άλλα θεματάκια... Σα να μην μας χωράει όλους ο τόπος... Mple_synnefo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mple_synnefo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:05 Η Mple_synnefo: #78 14-06-23 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Εμένα κάτι άλλο μου κάνει εντύπωση Ο τύπος είχε ότι δεν θέλει σχέση. Οπότε φίλη μας θεματοθετρια εσύ τι θέλεις; Θέλεις γάμο στο κοντινό μέλλον ή δεν σε απασχολεί; Γιατί αυτό είναι μεγάλο θέμα και λέει πολλά για τον άλλο, να μην έχει κάνει ΚΑΜΙΑ μόνιμη σχέση. Click για ανάπτυξη... Δεν είπε ότι δε θέλει σχέση. Είπε ότι δεν κάνει σχέση γενικά μόνο και μόνο για να είναι με κάποια. Και ότι το ιδανικό μέλλον θα ήταν με οικογένεια (και αγαπη συμπλήρωσε γιατί χωρίς αγαπη σωστή οικογένεια δεν γίνεται) . Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.926 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:05 Η Υδροχόος έγραψε: #79 14-06-23 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Mple_synnefo: Λέτε να μην κάνω τίποτα; Μου είχε πει και η ψυχολόγος μου ότι τα προβλήματα των άλλων δεν θα μπαίνω σε διαδικασία να τα λύσω εγώ! Εμένα η θέση μου είναι να είμαι γυναίκα και να μα νιώθω ποθητή! Click για ανάπτυξη... Ποιά ψυχολόγος ; Τα καλύτερα για το τέλος τ΄ αφήνεις ; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:06 Ο Valder έγραψε: #80 14-06-23 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Εγώ λέω...όλοι πλην τον @Valder και την @Mple_synnefo ...να τα μαζεύουμε και να πηγαίνουμε στ΄ άλλα θεματάκια... Σα να μην μας χωράει όλους ο τόπος... Click για ανάπτυξη... Στακα μια ρε Κλέλιαλ, πως εγκαταλείπετε έτσι τον ηγεμόνα σας στο πεδιο της μάχης; Κι αμα βγει κανας Αλπ Αρσλαν απο τα πισωβούνια και γινει Μαντζικερτ; Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα ChristosM89 giannhs2001 Kate1914 real_madrid Kostas_Athens johnsala thenutritionist rafaela11 camil Έμμα charmander marww Paragontas7000 Δροσουλίτης Meow Scandal Memetchi taketrance Wonderkid pinkheart Maria_Xagorari Ness Helen06 fourkaki kalhkardia fmarulezkd χημεια4λαιφ ΘανάσοςG4 jj! tsiobieman nucomer GeorgePap2003 Libertus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mple_synnefo: Του δεκαλέπτου, ναι! Βρε μήπως εγώ δεν πρέπει να ξανά ασχοληθώ τελικά;; Click για ανάπτυξη... Κοίτα επειδή μόλις είδα είστε 30+ και είσαι και τίμια και ξέρεις και τι θες. Μπορεί ο τύπος να κομπλαρε λόγω χαμηλής απόδοσης στο σεξουαλικό. Αν εσύ δεν έχεις πρόβλημα με αυτό, στείλε ξανά μήνυμα και ξεκαθάρισε την θέση σου όπως είπες Αν δεν απαντήσει ποτέ αυτός χάνει, και δεν θα είναι τίποτα παραπάνω από έναν μαντραχαλο μπέμπη
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 20:57 Ο Valder έγραψε: #64 14-06-23 20:57 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: E αφου ο Ντεβιλ ειναι πολυ σεξουαλικος ανδρας, λογικο Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να το εννοείς. Είναι. Γαμάει. Και τον παω. monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Οδηγός ταξί. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 20:58 Η monaxiko brizolaki: #65 14-06-23 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γαμάει. Click για ανάπτυξη... Προφανώς. Και μεταφορικά και κυριολεκτικά Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.943 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 20:58 Η Aleksa έγραψε: #66 14-06-23 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Οχι οχι οχι οχι.... Ποτε δεν θα την εκμεταλλευόμουν έτσι. Εϊναι σε ευάλωτη φάση, ο άλλος την παίζει σα μπαλάκι κι εγω θα παω στα πμ; Οχι οχι οχι οχι.... Click για ανάπτυξη... Μα γιατί ένα π.μ. να θεωρείται "εκμετάλλευση"; Αντιθέτως είναι ένα εξαίρετο δείγμα διακριτικότητας θεωρώ, σ'αυτή την περίπτωση. Τα π.μ. δεν είναι κατ'ανάγκη ερωτικές προ(σ)κλήσεις (έχω ανταλλάξει άπειρα με άντρες και γυναίκες για διάφορους λόγους και χωρίς ίχνος ερωτισμού). Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 20:59 Ο Valder έγραψε: #67 14-06-23 20:59 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Προφανώς. Και μεταφορικά και κυριολεκτικά Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι που συνεννοούμαστε. Αλλα ενταξει εσυ εισαι φινο θήλυ εχεις καλα το μυαλο στο κεφάλι, προφανως και καταλαβαίνεις. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 20:59 Η glayki έγραψε: #68 14-06-23 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Mple_synnefo: Μια φορά έγινε και μάλιστα είπε ότι δεν μπορεί να κρατηθεί και τελείωσε. Αλλά με ικανοποίησε πριν όποτε δεν με ενόχλησε αυτό. Δεν ξερω αν κάπου κρίνω λαθος . Οι άντρες , διαφωτίστε με! Click για ανάπτυξη... Και δε δίνει σημεία δια ζωσης επιθυμίας να σε δει και δεν κρατήθηκε;;;;απορώ γιατί το σκέφτεσαι ακόμη.. Χάνεις χρόνο και φαιά ουσία Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:00 Ο Valder έγραψε: #69 14-06-23 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Μα γιατί ένα π.μ. να θεωρείται "εκμετάλλευση"; Αντιθέτως είναι ένα εξαίρετο δείγμα διακριτικότητας θεωρώ, σ'αυτή την περίπτωση. Click για ανάπτυξη... Στέλνω σε 7 άλλες, ειμαι μπουκωμένος αυτη την περίοδο θα παθω burn out λυπηθείτε με. Mple_synnefo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mple_synnefo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:01 Η Mple_synnefo: #70 14-06-23 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Στέλνω σε 7 άλλες, ειμαι μπουκωμένος αυτη την περίοδο θα παθω burn out λυπηθείτε με. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ που δεν με βάζεις και εμένα στο σωρό! Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.926 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:01 Η Υδροχόος έγραψε: #71 14-06-23 21:01 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Και δε δίνει σημεία δια ζωσης επιθυμίας να σε δει και δεν κρατήθηκε;;;;απορώ γιατί το σκέφτεσαι ακόμη.. Χάνεις χρόνο και φαιά ουσία Click για ανάπτυξη... Πες τα εσύ να μην τα πω εγώ... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:01 Ο Valder έγραψε: #72 14-06-23 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Mple_synnefo: Ευχαριστώ που δεν με βάζεις και εμένα στο σωρό! Click για ανάπτυξη... Μάτια μου, εγω δεν ειμαι σαν τον άλλο, εγω σε σέβομαι. Κάτσε να τελειώσω με τις άλλες και μετά. Mple_synnefo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mple_synnefo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:02 Η Mple_synnefo: #73 14-06-23 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μάτια μου, εγω δεν ειμαι σαν τον άλλο, εγω σε σέβομαι. Κάτσε να τελειώσω με τις άλλες και μετά. Click για ανάπτυξη... Είσαι και Αυτοκρατωρ , όποτε δεν περίμενα κάτι λιγότερο! Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:03 Η Grand Duchess: #74 14-06-23 21:03 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Και δε δίνει σημεία δια ζωσης επιθυμίας να σε δει και δεν κρατήθηκε;;;;απορώ γιατί το σκέφτεσαι ακόμη.. Χάνεις χρόνο και φαιά ουσία Click για ανάπτυξη... Εμένα κάτι άλλο μου κάνει εντύπωση Ο τύπος είχε ότι δεν θέλει σχέση. Οπότε φίλη μας θεματοθετρια εσύ τι θέλεις; Θέλεις γάμο στο κοντινό μέλλον ή δεν σε απασχολεί; Γιατί αυτό είναι μεγάλο θέμα και λέει πολλά για τον άλλο, να μην έχει κάνει ΚΑΜΙΑ μόνιμη σχέση. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:03 Ο Valder έγραψε: #75 14-06-23 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Mple_synnefo: Είσαι και Αυτοκρατωρ , όποτε δεν περίμενα κάτι λιγότερο! Click για ανάπτυξη... Να πως γίνονται τα κονέ Ντεβιλάκο. ΤΟ ΡΙΞΑ ΤΟ ΡΙΞΑ ΤΟ ΚΟΠΕΛΟΥΔΙΟ! Mple_synnefo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mple_synnefo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:04 Η Mple_synnefo: #76 14-06-23 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Πες τα εσύ να μην τα πω εγώ... Click για ανάπτυξη... Λέτε να μην κάνω τίποτα; Μου είχε πει και η ψυχολόγος μου ότι τα προβλήματα των άλλων δεν θα μπαίνω σε διαδικασία να τα λύσω εγώ! Εμένα η θέση μου είναι να είμαι γυναίκα και να μα νιώθω ποθητή! Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.926 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:04 Η Υδροχόος έγραψε: #77 14-06-23 21:04 Εγώ λέω...όλοι πλην τον @Valder και την @Mple_synnefo ...να τα μαζεύουμε και να πηγαίνουμε στ΄ άλλα θεματάκια... Σα να μην μας χωράει όλους ο τόπος... Mple_synnefo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mple_synnefo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:05 Η Mple_synnefo: #78 14-06-23 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Εμένα κάτι άλλο μου κάνει εντύπωση Ο τύπος είχε ότι δεν θέλει σχέση. Οπότε φίλη μας θεματοθετρια εσύ τι θέλεις; Θέλεις γάμο στο κοντινό μέλλον ή δεν σε απασχολεί; Γιατί αυτό είναι μεγάλο θέμα και λέει πολλά για τον άλλο, να μην έχει κάνει ΚΑΜΙΑ μόνιμη σχέση. Click για ανάπτυξη... Δεν είπε ότι δε θέλει σχέση. Είπε ότι δεν κάνει σχέση γενικά μόνο και μόνο για να είναι με κάποια. Και ότι το ιδανικό μέλλον θα ήταν με οικογένεια (και αγαπη συμπλήρωσε γιατί χωρίς αγαπη σωστή οικογένεια δεν γίνεται) . Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.926 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:05 Η Υδροχόος έγραψε: #79 14-06-23 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Mple_synnefo: Λέτε να μην κάνω τίποτα; Μου είχε πει και η ψυχολόγος μου ότι τα προβλήματα των άλλων δεν θα μπαίνω σε διαδικασία να τα λύσω εγώ! Εμένα η θέση μου είναι να είμαι γυναίκα και να μα νιώθω ποθητή! Click για ανάπτυξη... Ποιά ψυχολόγος ; Τα καλύτερα για το τέλος τ΄ αφήνεις ; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:06 Ο Valder έγραψε: #80 14-06-23 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Εγώ λέω...όλοι πλην τον @Valder και την @Mple_synnefo ...να τα μαζεύουμε και να πηγαίνουμε στ΄ άλλα θεματάκια... Σα να μην μας χωράει όλους ο τόπος... Click για ανάπτυξη... Στακα μια ρε Κλέλιαλ, πως εγκαταλείπετε έτσι τον ηγεμόνα σας στο πεδιο της μάχης; Κι αμα βγει κανας Αλπ Αρσλαν απο τα πισωβούνια και γινει Μαντζικερτ; Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα ChristosM89 giannhs2001 Kate1914 real_madrid Kostas_Athens johnsala thenutritionist rafaela11 camil Έμμα charmander marww Paragontas7000 Δροσουλίτης Meow Scandal Memetchi taketrance Wonderkid pinkheart Maria_Xagorari Ness Helen06 fourkaki kalhkardia fmarulezkd χημεια4λαιφ ΘανάσοςG4 jj! tsiobieman nucomer GeorgePap2003 Libertus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: E αφου ο Ντεβιλ ειναι πολυ σεξουαλικος ανδρας, λογικο Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να το εννοείς. Είναι. Γαμάει. Και τον παω.
monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Οδηγός ταξί. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 20:58 Η monaxiko brizolaki: #65 14-06-23 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γαμάει. Click για ανάπτυξη... Προφανώς. Και μεταφορικά και κυριολεκτικά Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.943 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 20:58 Η Aleksa έγραψε: #66 14-06-23 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Οχι οχι οχι οχι.... Ποτε δεν θα την εκμεταλλευόμουν έτσι. Εϊναι σε ευάλωτη φάση, ο άλλος την παίζει σα μπαλάκι κι εγω θα παω στα πμ; Οχι οχι οχι οχι.... Click για ανάπτυξη... Μα γιατί ένα π.μ. να θεωρείται "εκμετάλλευση"; Αντιθέτως είναι ένα εξαίρετο δείγμα διακριτικότητας θεωρώ, σ'αυτή την περίπτωση. Τα π.μ. δεν είναι κατ'ανάγκη ερωτικές προ(σ)κλήσεις (έχω ανταλλάξει άπειρα με άντρες και γυναίκες για διάφορους λόγους και χωρίς ίχνος ερωτισμού). Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 20:59 Ο Valder έγραψε: #67 14-06-23 20:59 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Προφανώς. Και μεταφορικά και κυριολεκτικά Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι που συνεννοούμαστε. Αλλα ενταξει εσυ εισαι φινο θήλυ εχεις καλα το μυαλο στο κεφάλι, προφανως και καταλαβαίνεις. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 20:59 Η glayki έγραψε: #68 14-06-23 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Mple_synnefo: Μια φορά έγινε και μάλιστα είπε ότι δεν μπορεί να κρατηθεί και τελείωσε. Αλλά με ικανοποίησε πριν όποτε δεν με ενόχλησε αυτό. Δεν ξερω αν κάπου κρίνω λαθος . Οι άντρες , διαφωτίστε με! Click για ανάπτυξη... Και δε δίνει σημεία δια ζωσης επιθυμίας να σε δει και δεν κρατήθηκε;;;;απορώ γιατί το σκέφτεσαι ακόμη.. Χάνεις χρόνο και φαιά ουσία Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:00 Ο Valder έγραψε: #69 14-06-23 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Μα γιατί ένα π.μ. να θεωρείται "εκμετάλλευση"; Αντιθέτως είναι ένα εξαίρετο δείγμα διακριτικότητας θεωρώ, σ'αυτή την περίπτωση. Click για ανάπτυξη... Στέλνω σε 7 άλλες, ειμαι μπουκωμένος αυτη την περίοδο θα παθω burn out λυπηθείτε με. Mple_synnefo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mple_synnefo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:01 Η Mple_synnefo: #70 14-06-23 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Στέλνω σε 7 άλλες, ειμαι μπουκωμένος αυτη την περίοδο θα παθω burn out λυπηθείτε με. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ που δεν με βάζεις και εμένα στο σωρό! Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.926 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:01 Η Υδροχόος έγραψε: #71 14-06-23 21:01 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Και δε δίνει σημεία δια ζωσης επιθυμίας να σε δει και δεν κρατήθηκε;;;;απορώ γιατί το σκέφτεσαι ακόμη.. Χάνεις χρόνο και φαιά ουσία Click για ανάπτυξη... Πες τα εσύ να μην τα πω εγώ... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:01 Ο Valder έγραψε: #72 14-06-23 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Mple_synnefo: Ευχαριστώ που δεν με βάζεις και εμένα στο σωρό! Click για ανάπτυξη... Μάτια μου, εγω δεν ειμαι σαν τον άλλο, εγω σε σέβομαι. Κάτσε να τελειώσω με τις άλλες και μετά. Mple_synnefo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mple_synnefo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:02 Η Mple_synnefo: #73 14-06-23 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μάτια μου, εγω δεν ειμαι σαν τον άλλο, εγω σε σέβομαι. Κάτσε να τελειώσω με τις άλλες και μετά. Click για ανάπτυξη... Είσαι και Αυτοκρατωρ , όποτε δεν περίμενα κάτι λιγότερο! Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:03 Η Grand Duchess: #74 14-06-23 21:03 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Και δε δίνει σημεία δια ζωσης επιθυμίας να σε δει και δεν κρατήθηκε;;;;απορώ γιατί το σκέφτεσαι ακόμη.. Χάνεις χρόνο και φαιά ουσία Click για ανάπτυξη... Εμένα κάτι άλλο μου κάνει εντύπωση Ο τύπος είχε ότι δεν θέλει σχέση. Οπότε φίλη μας θεματοθετρια εσύ τι θέλεις; Θέλεις γάμο στο κοντινό μέλλον ή δεν σε απασχολεί; Γιατί αυτό είναι μεγάλο θέμα και λέει πολλά για τον άλλο, να μην έχει κάνει ΚΑΜΙΑ μόνιμη σχέση. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:03 Ο Valder έγραψε: #75 14-06-23 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Mple_synnefo: Είσαι και Αυτοκρατωρ , όποτε δεν περίμενα κάτι λιγότερο! Click για ανάπτυξη... Να πως γίνονται τα κονέ Ντεβιλάκο. ΤΟ ΡΙΞΑ ΤΟ ΡΙΞΑ ΤΟ ΚΟΠΕΛΟΥΔΙΟ! Mple_synnefo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mple_synnefo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:04 Η Mple_synnefo: #76 14-06-23 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Πες τα εσύ να μην τα πω εγώ... Click για ανάπτυξη... Λέτε να μην κάνω τίποτα; Μου είχε πει και η ψυχολόγος μου ότι τα προβλήματα των άλλων δεν θα μπαίνω σε διαδικασία να τα λύσω εγώ! Εμένα η θέση μου είναι να είμαι γυναίκα και να μα νιώθω ποθητή! Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.926 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:04 Η Υδροχόος έγραψε: #77 14-06-23 21:04 Εγώ λέω...όλοι πλην τον @Valder και την @Mple_synnefo ...να τα μαζεύουμε και να πηγαίνουμε στ΄ άλλα θεματάκια... Σα να μην μας χωράει όλους ο τόπος... Mple_synnefo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mple_synnefo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:05 Η Mple_synnefo: #78 14-06-23 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Εμένα κάτι άλλο μου κάνει εντύπωση Ο τύπος είχε ότι δεν θέλει σχέση. Οπότε φίλη μας θεματοθετρια εσύ τι θέλεις; Θέλεις γάμο στο κοντινό μέλλον ή δεν σε απασχολεί; Γιατί αυτό είναι μεγάλο θέμα και λέει πολλά για τον άλλο, να μην έχει κάνει ΚΑΜΙΑ μόνιμη σχέση. Click για ανάπτυξη... Δεν είπε ότι δε θέλει σχέση. Είπε ότι δεν κάνει σχέση γενικά μόνο και μόνο για να είναι με κάποια. Και ότι το ιδανικό μέλλον θα ήταν με οικογένεια (και αγαπη συμπλήρωσε γιατί χωρίς αγαπη σωστή οικογένεια δεν γίνεται) . Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.926 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:05 Η Υδροχόος έγραψε: #79 14-06-23 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Mple_synnefo: Λέτε να μην κάνω τίποτα; Μου είχε πει και η ψυχολόγος μου ότι τα προβλήματα των άλλων δεν θα μπαίνω σε διαδικασία να τα λύσω εγώ! Εμένα η θέση μου είναι να είμαι γυναίκα και να μα νιώθω ποθητή! Click για ανάπτυξη... Ποιά ψυχολόγος ; Τα καλύτερα για το τέλος τ΄ αφήνεις ; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:06 Ο Valder έγραψε: #80 14-06-23 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Εγώ λέω...όλοι πλην τον @Valder και την @Mple_synnefo ...να τα μαζεύουμε και να πηγαίνουμε στ΄ άλλα θεματάκια... Σα να μην μας χωράει όλους ο τόπος... Click για ανάπτυξη... Στακα μια ρε Κλέλιαλ, πως εγκαταλείπετε έτσι τον ηγεμόνα σας στο πεδιο της μάχης; Κι αμα βγει κανας Αλπ Αρσλαν απο τα πισωβούνια και γινει Μαντζικερτ; Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα ChristosM89 giannhs2001 Kate1914 real_madrid Kostas_Athens johnsala thenutritionist rafaela11 camil Έμμα charmander marww Paragontas7000 Δροσουλίτης Meow Scandal Memetchi taketrance Wonderkid pinkheart Maria_Xagorari Ness Helen06 fourkaki kalhkardia fmarulezkd χημεια4λαιφ ΘανάσοςG4 jj! tsiobieman nucomer GeorgePap2003 Libertus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γαμάει. Click για ανάπτυξη... Προφανώς. Και μεταφορικά και κυριολεκτικά
Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.943 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 20:58 Η Aleksa έγραψε: #66 14-06-23 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Οχι οχι οχι οχι.... Ποτε δεν θα την εκμεταλλευόμουν έτσι. Εϊναι σε ευάλωτη φάση, ο άλλος την παίζει σα μπαλάκι κι εγω θα παω στα πμ; Οχι οχι οχι οχι.... Click για ανάπτυξη... Μα γιατί ένα π.μ. να θεωρείται "εκμετάλλευση"; Αντιθέτως είναι ένα εξαίρετο δείγμα διακριτικότητας θεωρώ, σ'αυτή την περίπτωση. Τα π.μ. δεν είναι κατ'ανάγκη ερωτικές προ(σ)κλήσεις (έχω ανταλλάξει άπειρα με άντρες και γυναίκες για διάφορους λόγους και χωρίς ίχνος ερωτισμού). Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 20:59 Ο Valder έγραψε: #67 14-06-23 20:59 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Προφανώς. Και μεταφορικά και κυριολεκτικά Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι που συνεννοούμαστε. Αλλα ενταξει εσυ εισαι φινο θήλυ εχεις καλα το μυαλο στο κεφάλι, προφανως και καταλαβαίνεις. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 20:59 Η glayki έγραψε: #68 14-06-23 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Mple_synnefo: Μια φορά έγινε και μάλιστα είπε ότι δεν μπορεί να κρατηθεί και τελείωσε. Αλλά με ικανοποίησε πριν όποτε δεν με ενόχλησε αυτό. Δεν ξερω αν κάπου κρίνω λαθος . Οι άντρες , διαφωτίστε με! Click για ανάπτυξη... Και δε δίνει σημεία δια ζωσης επιθυμίας να σε δει και δεν κρατήθηκε;;;;απορώ γιατί το σκέφτεσαι ακόμη.. Χάνεις χρόνο και φαιά ουσία Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:00 Ο Valder έγραψε: #69 14-06-23 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Μα γιατί ένα π.μ. να θεωρείται "εκμετάλλευση"; Αντιθέτως είναι ένα εξαίρετο δείγμα διακριτικότητας θεωρώ, σ'αυτή την περίπτωση. Click για ανάπτυξη... Στέλνω σε 7 άλλες, ειμαι μπουκωμένος αυτη την περίοδο θα παθω burn out λυπηθείτε με. Mple_synnefo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mple_synnefo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:01 Η Mple_synnefo: #70 14-06-23 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Στέλνω σε 7 άλλες, ειμαι μπουκωμένος αυτη την περίοδο θα παθω burn out λυπηθείτε με. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ που δεν με βάζεις και εμένα στο σωρό! Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.926 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:01 Η Υδροχόος έγραψε: #71 14-06-23 21:01 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Και δε δίνει σημεία δια ζωσης επιθυμίας να σε δει και δεν κρατήθηκε;;;;απορώ γιατί το σκέφτεσαι ακόμη.. Χάνεις χρόνο και φαιά ουσία Click για ανάπτυξη... Πες τα εσύ να μην τα πω εγώ... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:01 Ο Valder έγραψε: #72 14-06-23 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Mple_synnefo: Ευχαριστώ που δεν με βάζεις και εμένα στο σωρό! Click για ανάπτυξη... Μάτια μου, εγω δεν ειμαι σαν τον άλλο, εγω σε σέβομαι. Κάτσε να τελειώσω με τις άλλες και μετά. Mple_synnefo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mple_synnefo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:02 Η Mple_synnefo: #73 14-06-23 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μάτια μου, εγω δεν ειμαι σαν τον άλλο, εγω σε σέβομαι. Κάτσε να τελειώσω με τις άλλες και μετά. Click για ανάπτυξη... Είσαι και Αυτοκρατωρ , όποτε δεν περίμενα κάτι λιγότερο! Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:03 Η Grand Duchess: #74 14-06-23 21:03 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Και δε δίνει σημεία δια ζωσης επιθυμίας να σε δει και δεν κρατήθηκε;;;;απορώ γιατί το σκέφτεσαι ακόμη.. Χάνεις χρόνο και φαιά ουσία Click για ανάπτυξη... Εμένα κάτι άλλο μου κάνει εντύπωση Ο τύπος είχε ότι δεν θέλει σχέση. Οπότε φίλη μας θεματοθετρια εσύ τι θέλεις; Θέλεις γάμο στο κοντινό μέλλον ή δεν σε απασχολεί; Γιατί αυτό είναι μεγάλο θέμα και λέει πολλά για τον άλλο, να μην έχει κάνει ΚΑΜΙΑ μόνιμη σχέση. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:03 Ο Valder έγραψε: #75 14-06-23 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Mple_synnefo: Είσαι και Αυτοκρατωρ , όποτε δεν περίμενα κάτι λιγότερο! Click για ανάπτυξη... Να πως γίνονται τα κονέ Ντεβιλάκο. ΤΟ ΡΙΞΑ ΤΟ ΡΙΞΑ ΤΟ ΚΟΠΕΛΟΥΔΙΟ! Mple_synnefo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mple_synnefo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:04 Η Mple_synnefo: #76 14-06-23 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Πες τα εσύ να μην τα πω εγώ... Click για ανάπτυξη... Λέτε να μην κάνω τίποτα; Μου είχε πει και η ψυχολόγος μου ότι τα προβλήματα των άλλων δεν θα μπαίνω σε διαδικασία να τα λύσω εγώ! Εμένα η θέση μου είναι να είμαι γυναίκα και να μα νιώθω ποθητή! Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.926 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:04 Η Υδροχόος έγραψε: #77 14-06-23 21:04 Εγώ λέω...όλοι πλην τον @Valder και την @Mple_synnefo ...να τα μαζεύουμε και να πηγαίνουμε στ΄ άλλα θεματάκια... Σα να μην μας χωράει όλους ο τόπος... Mple_synnefo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mple_synnefo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:05 Η Mple_synnefo: #78 14-06-23 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Εμένα κάτι άλλο μου κάνει εντύπωση Ο τύπος είχε ότι δεν θέλει σχέση. Οπότε φίλη μας θεματοθετρια εσύ τι θέλεις; Θέλεις γάμο στο κοντινό μέλλον ή δεν σε απασχολεί; Γιατί αυτό είναι μεγάλο θέμα και λέει πολλά για τον άλλο, να μην έχει κάνει ΚΑΜΙΑ μόνιμη σχέση. Click για ανάπτυξη... Δεν είπε ότι δε θέλει σχέση. Είπε ότι δεν κάνει σχέση γενικά μόνο και μόνο για να είναι με κάποια. Και ότι το ιδανικό μέλλον θα ήταν με οικογένεια (και αγαπη συμπλήρωσε γιατί χωρίς αγαπη σωστή οικογένεια δεν γίνεται) . Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.926 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:05 Η Υδροχόος έγραψε: #79 14-06-23 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Mple_synnefo: Λέτε να μην κάνω τίποτα; Μου είχε πει και η ψυχολόγος μου ότι τα προβλήματα των άλλων δεν θα μπαίνω σε διαδικασία να τα λύσω εγώ! Εμένα η θέση μου είναι να είμαι γυναίκα και να μα νιώθω ποθητή! Click για ανάπτυξη... Ποιά ψυχολόγος ; Τα καλύτερα για το τέλος τ΄ αφήνεις ; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:06 Ο Valder έγραψε: #80 14-06-23 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Εγώ λέω...όλοι πλην τον @Valder και την @Mple_synnefo ...να τα μαζεύουμε και να πηγαίνουμε στ΄ άλλα θεματάκια... Σα να μην μας χωράει όλους ο τόπος... Click για ανάπτυξη... Στακα μια ρε Κλέλιαλ, πως εγκαταλείπετε έτσι τον ηγεμόνα σας στο πεδιο της μάχης; Κι αμα βγει κανας Αλπ Αρσλαν απο τα πισωβούνια και γινει Μαντζικερτ; Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα ChristosM89 giannhs2001 Kate1914 real_madrid Kostas_Athens johnsala thenutritionist rafaela11 camil Έμμα charmander marww Paragontas7000 Δροσουλίτης Meow Scandal Memetchi taketrance Wonderkid pinkheart Maria_Xagorari Ness Helen06 fourkaki kalhkardia fmarulezkd χημεια4λαιφ ΘανάσοςG4 jj! tsiobieman nucomer GeorgePap2003 Libertus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Οχι οχι οχι οχι.... Ποτε δεν θα την εκμεταλλευόμουν έτσι. Εϊναι σε ευάλωτη φάση, ο άλλος την παίζει σα μπαλάκι κι εγω θα παω στα πμ; Οχι οχι οχι οχι.... Click για ανάπτυξη... Μα γιατί ένα π.μ. να θεωρείται "εκμετάλλευση"; Αντιθέτως είναι ένα εξαίρετο δείγμα διακριτικότητας θεωρώ, σ'αυτή την περίπτωση. Τα π.μ. δεν είναι κατ'ανάγκη ερωτικές προ(σ)κλήσεις (έχω ανταλλάξει άπειρα με άντρες και γυναίκες για διάφορους λόγους και χωρίς ίχνος ερωτισμού).
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 20:59 Ο Valder έγραψε: #67 14-06-23 20:59 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Προφανώς. Και μεταφορικά και κυριολεκτικά Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι που συνεννοούμαστε. Αλλα ενταξει εσυ εισαι φινο θήλυ εχεις καλα το μυαλο στο κεφάλι, προφανως και καταλαβαίνεις. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 20:59 Η glayki έγραψε: #68 14-06-23 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Mple_synnefo: Μια φορά έγινε και μάλιστα είπε ότι δεν μπορεί να κρατηθεί και τελείωσε. Αλλά με ικανοποίησε πριν όποτε δεν με ενόχλησε αυτό. Δεν ξερω αν κάπου κρίνω λαθος . Οι άντρες , διαφωτίστε με! Click για ανάπτυξη... Και δε δίνει σημεία δια ζωσης επιθυμίας να σε δει και δεν κρατήθηκε;;;;απορώ γιατί το σκέφτεσαι ακόμη.. Χάνεις χρόνο και φαιά ουσία Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:00 Ο Valder έγραψε: #69 14-06-23 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Μα γιατί ένα π.μ. να θεωρείται "εκμετάλλευση"; Αντιθέτως είναι ένα εξαίρετο δείγμα διακριτικότητας θεωρώ, σ'αυτή την περίπτωση. Click για ανάπτυξη... Στέλνω σε 7 άλλες, ειμαι μπουκωμένος αυτη την περίοδο θα παθω burn out λυπηθείτε με. Mple_synnefo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mple_synnefo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:01 Η Mple_synnefo: #70 14-06-23 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Στέλνω σε 7 άλλες, ειμαι μπουκωμένος αυτη την περίοδο θα παθω burn out λυπηθείτε με. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ που δεν με βάζεις και εμένα στο σωρό! Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.926 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:01 Η Υδροχόος έγραψε: #71 14-06-23 21:01 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Και δε δίνει σημεία δια ζωσης επιθυμίας να σε δει και δεν κρατήθηκε;;;;απορώ γιατί το σκέφτεσαι ακόμη.. Χάνεις χρόνο και φαιά ουσία Click για ανάπτυξη... Πες τα εσύ να μην τα πω εγώ... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:01 Ο Valder έγραψε: #72 14-06-23 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Mple_synnefo: Ευχαριστώ που δεν με βάζεις και εμένα στο σωρό! Click για ανάπτυξη... Μάτια μου, εγω δεν ειμαι σαν τον άλλο, εγω σε σέβομαι. Κάτσε να τελειώσω με τις άλλες και μετά. Mple_synnefo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mple_synnefo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:02 Η Mple_synnefo: #73 14-06-23 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μάτια μου, εγω δεν ειμαι σαν τον άλλο, εγω σε σέβομαι. Κάτσε να τελειώσω με τις άλλες και μετά. Click για ανάπτυξη... Είσαι και Αυτοκρατωρ , όποτε δεν περίμενα κάτι λιγότερο! Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:03 Η Grand Duchess: #74 14-06-23 21:03 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Και δε δίνει σημεία δια ζωσης επιθυμίας να σε δει και δεν κρατήθηκε;;;;απορώ γιατί το σκέφτεσαι ακόμη.. Χάνεις χρόνο και φαιά ουσία Click για ανάπτυξη... Εμένα κάτι άλλο μου κάνει εντύπωση Ο τύπος είχε ότι δεν θέλει σχέση. Οπότε φίλη μας θεματοθετρια εσύ τι θέλεις; Θέλεις γάμο στο κοντινό μέλλον ή δεν σε απασχολεί; Γιατί αυτό είναι μεγάλο θέμα και λέει πολλά για τον άλλο, να μην έχει κάνει ΚΑΜΙΑ μόνιμη σχέση. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:03 Ο Valder έγραψε: #75 14-06-23 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Mple_synnefo: Είσαι και Αυτοκρατωρ , όποτε δεν περίμενα κάτι λιγότερο! Click για ανάπτυξη... Να πως γίνονται τα κονέ Ντεβιλάκο. ΤΟ ΡΙΞΑ ΤΟ ΡΙΞΑ ΤΟ ΚΟΠΕΛΟΥΔΙΟ! Mple_synnefo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mple_synnefo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:04 Η Mple_synnefo: #76 14-06-23 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Πες τα εσύ να μην τα πω εγώ... Click για ανάπτυξη... Λέτε να μην κάνω τίποτα; Μου είχε πει και η ψυχολόγος μου ότι τα προβλήματα των άλλων δεν θα μπαίνω σε διαδικασία να τα λύσω εγώ! Εμένα η θέση μου είναι να είμαι γυναίκα και να μα νιώθω ποθητή! Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.926 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:04 Η Υδροχόος έγραψε: #77 14-06-23 21:04 Εγώ λέω...όλοι πλην τον @Valder και την @Mple_synnefo ...να τα μαζεύουμε και να πηγαίνουμε στ΄ άλλα θεματάκια... Σα να μην μας χωράει όλους ο τόπος... Mple_synnefo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mple_synnefo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:05 Η Mple_synnefo: #78 14-06-23 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Εμένα κάτι άλλο μου κάνει εντύπωση Ο τύπος είχε ότι δεν θέλει σχέση. Οπότε φίλη μας θεματοθετρια εσύ τι θέλεις; Θέλεις γάμο στο κοντινό μέλλον ή δεν σε απασχολεί; Γιατί αυτό είναι μεγάλο θέμα και λέει πολλά για τον άλλο, να μην έχει κάνει ΚΑΜΙΑ μόνιμη σχέση. Click για ανάπτυξη... Δεν είπε ότι δε θέλει σχέση. Είπε ότι δεν κάνει σχέση γενικά μόνο και μόνο για να είναι με κάποια. Και ότι το ιδανικό μέλλον θα ήταν με οικογένεια (και αγαπη συμπλήρωσε γιατί χωρίς αγαπη σωστή οικογένεια δεν γίνεται) . Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.926 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:05 Η Υδροχόος έγραψε: #79 14-06-23 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Mple_synnefo: Λέτε να μην κάνω τίποτα; Μου είχε πει και η ψυχολόγος μου ότι τα προβλήματα των άλλων δεν θα μπαίνω σε διαδικασία να τα λύσω εγώ! Εμένα η θέση μου είναι να είμαι γυναίκα και να μα νιώθω ποθητή! Click για ανάπτυξη... Ποιά ψυχολόγος ; Τα καλύτερα για το τέλος τ΄ αφήνεις ; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:06 Ο Valder έγραψε: #80 14-06-23 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Εγώ λέω...όλοι πλην τον @Valder και την @Mple_synnefo ...να τα μαζεύουμε και να πηγαίνουμε στ΄ άλλα θεματάκια... Σα να μην μας χωράει όλους ο τόπος... Click για ανάπτυξη... Στακα μια ρε Κλέλιαλ, πως εγκαταλείπετε έτσι τον ηγεμόνα σας στο πεδιο της μάχης; Κι αμα βγει κανας Αλπ Αρσλαν απο τα πισωβούνια και γινει Μαντζικερτ; Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα ChristosM89 giannhs2001 Kate1914 real_madrid Kostas_Athens johnsala thenutritionist rafaela11 camil Έμμα charmander marww Paragontas7000 Δροσουλίτης Meow Scandal Memetchi taketrance Wonderkid pinkheart Maria_Xagorari Ness Helen06 fourkaki kalhkardia fmarulezkd χημεια4λαιφ ΘανάσοςG4 jj! tsiobieman nucomer GeorgePap2003 Libertus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Προφανώς. Και μεταφορικά και κυριολεκτικά Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι που συνεννοούμαστε. Αλλα ενταξει εσυ εισαι φινο θήλυ εχεις καλα το μυαλο στο κεφάλι, προφανως και καταλαβαίνεις.
glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 20:59 Η glayki έγραψε: #68 14-06-23 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Mple_synnefo: Μια φορά έγινε και μάλιστα είπε ότι δεν μπορεί να κρατηθεί και τελείωσε. Αλλά με ικανοποίησε πριν όποτε δεν με ενόχλησε αυτό. Δεν ξερω αν κάπου κρίνω λαθος . Οι άντρες , διαφωτίστε με! Click για ανάπτυξη... Και δε δίνει σημεία δια ζωσης επιθυμίας να σε δει και δεν κρατήθηκε;;;;απορώ γιατί το σκέφτεσαι ακόμη.. Χάνεις χρόνο και φαιά ουσία Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:00 Ο Valder έγραψε: #69 14-06-23 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Μα γιατί ένα π.μ. να θεωρείται "εκμετάλλευση"; Αντιθέτως είναι ένα εξαίρετο δείγμα διακριτικότητας θεωρώ, σ'αυτή την περίπτωση. Click για ανάπτυξη... Στέλνω σε 7 άλλες, ειμαι μπουκωμένος αυτη την περίοδο θα παθω burn out λυπηθείτε με. Mple_synnefo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mple_synnefo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:01 Η Mple_synnefo: #70 14-06-23 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Στέλνω σε 7 άλλες, ειμαι μπουκωμένος αυτη την περίοδο θα παθω burn out λυπηθείτε με. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ που δεν με βάζεις και εμένα στο σωρό! Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.926 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:01 Η Υδροχόος έγραψε: #71 14-06-23 21:01 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Και δε δίνει σημεία δια ζωσης επιθυμίας να σε δει και δεν κρατήθηκε;;;;απορώ γιατί το σκέφτεσαι ακόμη.. Χάνεις χρόνο και φαιά ουσία Click για ανάπτυξη... Πες τα εσύ να μην τα πω εγώ... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:01 Ο Valder έγραψε: #72 14-06-23 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Mple_synnefo: Ευχαριστώ που δεν με βάζεις και εμένα στο σωρό! Click για ανάπτυξη... Μάτια μου, εγω δεν ειμαι σαν τον άλλο, εγω σε σέβομαι. Κάτσε να τελειώσω με τις άλλες και μετά. Mple_synnefo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mple_synnefo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:02 Η Mple_synnefo: #73 14-06-23 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μάτια μου, εγω δεν ειμαι σαν τον άλλο, εγω σε σέβομαι. Κάτσε να τελειώσω με τις άλλες και μετά. Click για ανάπτυξη... Είσαι και Αυτοκρατωρ , όποτε δεν περίμενα κάτι λιγότερο! Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:03 Η Grand Duchess: #74 14-06-23 21:03 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Και δε δίνει σημεία δια ζωσης επιθυμίας να σε δει και δεν κρατήθηκε;;;;απορώ γιατί το σκέφτεσαι ακόμη.. Χάνεις χρόνο και φαιά ουσία Click για ανάπτυξη... Εμένα κάτι άλλο μου κάνει εντύπωση Ο τύπος είχε ότι δεν θέλει σχέση. Οπότε φίλη μας θεματοθετρια εσύ τι θέλεις; Θέλεις γάμο στο κοντινό μέλλον ή δεν σε απασχολεί; Γιατί αυτό είναι μεγάλο θέμα και λέει πολλά για τον άλλο, να μην έχει κάνει ΚΑΜΙΑ μόνιμη σχέση. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:03 Ο Valder έγραψε: #75 14-06-23 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Mple_synnefo: Είσαι και Αυτοκρατωρ , όποτε δεν περίμενα κάτι λιγότερο! Click για ανάπτυξη... Να πως γίνονται τα κονέ Ντεβιλάκο. ΤΟ ΡΙΞΑ ΤΟ ΡΙΞΑ ΤΟ ΚΟΠΕΛΟΥΔΙΟ! Mple_synnefo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mple_synnefo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:04 Η Mple_synnefo: #76 14-06-23 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Πες τα εσύ να μην τα πω εγώ... Click για ανάπτυξη... Λέτε να μην κάνω τίποτα; Μου είχε πει και η ψυχολόγος μου ότι τα προβλήματα των άλλων δεν θα μπαίνω σε διαδικασία να τα λύσω εγώ! Εμένα η θέση μου είναι να είμαι γυναίκα και να μα νιώθω ποθητή! Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.926 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:04 Η Υδροχόος έγραψε: #77 14-06-23 21:04 Εγώ λέω...όλοι πλην τον @Valder και την @Mple_synnefo ...να τα μαζεύουμε και να πηγαίνουμε στ΄ άλλα θεματάκια... Σα να μην μας χωράει όλους ο τόπος... Mple_synnefo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mple_synnefo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:05 Η Mple_synnefo: #78 14-06-23 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Εμένα κάτι άλλο μου κάνει εντύπωση Ο τύπος είχε ότι δεν θέλει σχέση. Οπότε φίλη μας θεματοθετρια εσύ τι θέλεις; Θέλεις γάμο στο κοντινό μέλλον ή δεν σε απασχολεί; Γιατί αυτό είναι μεγάλο θέμα και λέει πολλά για τον άλλο, να μην έχει κάνει ΚΑΜΙΑ μόνιμη σχέση. Click για ανάπτυξη... Δεν είπε ότι δε θέλει σχέση. Είπε ότι δεν κάνει σχέση γενικά μόνο και μόνο για να είναι με κάποια. Και ότι το ιδανικό μέλλον θα ήταν με οικογένεια (και αγαπη συμπλήρωσε γιατί χωρίς αγαπη σωστή οικογένεια δεν γίνεται) . Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.926 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:05 Η Υδροχόος έγραψε: #79 14-06-23 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Mple_synnefo: Λέτε να μην κάνω τίποτα; Μου είχε πει και η ψυχολόγος μου ότι τα προβλήματα των άλλων δεν θα μπαίνω σε διαδικασία να τα λύσω εγώ! Εμένα η θέση μου είναι να είμαι γυναίκα και να μα νιώθω ποθητή! Click για ανάπτυξη... Ποιά ψυχολόγος ; Τα καλύτερα για το τέλος τ΄ αφήνεις ; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:06 Ο Valder έγραψε: #80 14-06-23 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Εγώ λέω...όλοι πλην τον @Valder και την @Mple_synnefo ...να τα μαζεύουμε και να πηγαίνουμε στ΄ άλλα θεματάκια... Σα να μην μας χωράει όλους ο τόπος... Click για ανάπτυξη... Στακα μια ρε Κλέλιαλ, πως εγκαταλείπετε έτσι τον ηγεμόνα σας στο πεδιο της μάχης; Κι αμα βγει κανας Αλπ Αρσλαν απο τα πισωβούνια και γινει Μαντζικερτ; Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα ChristosM89 giannhs2001 Kate1914 real_madrid Kostas_Athens johnsala thenutritionist rafaela11 camil Έμμα charmander marww Paragontas7000 Δροσουλίτης Meow Scandal Memetchi taketrance Wonderkid pinkheart Maria_Xagorari Ness Helen06 fourkaki kalhkardia fmarulezkd χημεια4λαιφ ΘανάσοςG4 jj! tsiobieman nucomer GeorgePap2003 Libertus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mple_synnefo: Μια φορά έγινε και μάλιστα είπε ότι δεν μπορεί να κρατηθεί και τελείωσε. Αλλά με ικανοποίησε πριν όποτε δεν με ενόχλησε αυτό. Δεν ξερω αν κάπου κρίνω λαθος . Οι άντρες , διαφωτίστε με! Click για ανάπτυξη... Και δε δίνει σημεία δια ζωσης επιθυμίας να σε δει και δεν κρατήθηκε;;;;απορώ γιατί το σκέφτεσαι ακόμη.. Χάνεις χρόνο και φαιά ουσία
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:00 Ο Valder έγραψε: #69 14-06-23 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Μα γιατί ένα π.μ. να θεωρείται "εκμετάλλευση"; Αντιθέτως είναι ένα εξαίρετο δείγμα διακριτικότητας θεωρώ, σ'αυτή την περίπτωση. Click για ανάπτυξη... Στέλνω σε 7 άλλες, ειμαι μπουκωμένος αυτη την περίοδο θα παθω burn out λυπηθείτε με. Mple_synnefo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mple_synnefo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:01 Η Mple_synnefo: #70 14-06-23 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Στέλνω σε 7 άλλες, ειμαι μπουκωμένος αυτη την περίοδο θα παθω burn out λυπηθείτε με. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ που δεν με βάζεις και εμένα στο σωρό! Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.926 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:01 Η Υδροχόος έγραψε: #71 14-06-23 21:01 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Και δε δίνει σημεία δια ζωσης επιθυμίας να σε δει και δεν κρατήθηκε;;;;απορώ γιατί το σκέφτεσαι ακόμη.. Χάνεις χρόνο και φαιά ουσία Click για ανάπτυξη... Πες τα εσύ να μην τα πω εγώ... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:01 Ο Valder έγραψε: #72 14-06-23 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Mple_synnefo: Ευχαριστώ που δεν με βάζεις και εμένα στο σωρό! Click για ανάπτυξη... Μάτια μου, εγω δεν ειμαι σαν τον άλλο, εγω σε σέβομαι. Κάτσε να τελειώσω με τις άλλες και μετά. Mple_synnefo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mple_synnefo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:02 Η Mple_synnefo: #73 14-06-23 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μάτια μου, εγω δεν ειμαι σαν τον άλλο, εγω σε σέβομαι. Κάτσε να τελειώσω με τις άλλες και μετά. Click για ανάπτυξη... Είσαι και Αυτοκρατωρ , όποτε δεν περίμενα κάτι λιγότερο! Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:03 Η Grand Duchess: #74 14-06-23 21:03 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Και δε δίνει σημεία δια ζωσης επιθυμίας να σε δει και δεν κρατήθηκε;;;;απορώ γιατί το σκέφτεσαι ακόμη.. Χάνεις χρόνο και φαιά ουσία Click για ανάπτυξη... Εμένα κάτι άλλο μου κάνει εντύπωση Ο τύπος είχε ότι δεν θέλει σχέση. Οπότε φίλη μας θεματοθετρια εσύ τι θέλεις; Θέλεις γάμο στο κοντινό μέλλον ή δεν σε απασχολεί; Γιατί αυτό είναι μεγάλο θέμα και λέει πολλά για τον άλλο, να μην έχει κάνει ΚΑΜΙΑ μόνιμη σχέση. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:03 Ο Valder έγραψε: #75 14-06-23 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Mple_synnefo: Είσαι και Αυτοκρατωρ , όποτε δεν περίμενα κάτι λιγότερο! Click για ανάπτυξη... Να πως γίνονται τα κονέ Ντεβιλάκο. ΤΟ ΡΙΞΑ ΤΟ ΡΙΞΑ ΤΟ ΚΟΠΕΛΟΥΔΙΟ! Mple_synnefo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mple_synnefo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:04 Η Mple_synnefo: #76 14-06-23 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Πες τα εσύ να μην τα πω εγώ... Click για ανάπτυξη... Λέτε να μην κάνω τίποτα; Μου είχε πει και η ψυχολόγος μου ότι τα προβλήματα των άλλων δεν θα μπαίνω σε διαδικασία να τα λύσω εγώ! Εμένα η θέση μου είναι να είμαι γυναίκα και να μα νιώθω ποθητή! Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.926 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:04 Η Υδροχόος έγραψε: #77 14-06-23 21:04 Εγώ λέω...όλοι πλην τον @Valder και την @Mple_synnefo ...να τα μαζεύουμε και να πηγαίνουμε στ΄ άλλα θεματάκια... Σα να μην μας χωράει όλους ο τόπος... Mple_synnefo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mple_synnefo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:05 Η Mple_synnefo: #78 14-06-23 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Εμένα κάτι άλλο μου κάνει εντύπωση Ο τύπος είχε ότι δεν θέλει σχέση. Οπότε φίλη μας θεματοθετρια εσύ τι θέλεις; Θέλεις γάμο στο κοντινό μέλλον ή δεν σε απασχολεί; Γιατί αυτό είναι μεγάλο θέμα και λέει πολλά για τον άλλο, να μην έχει κάνει ΚΑΜΙΑ μόνιμη σχέση. Click για ανάπτυξη... Δεν είπε ότι δε θέλει σχέση. Είπε ότι δεν κάνει σχέση γενικά μόνο και μόνο για να είναι με κάποια. Και ότι το ιδανικό μέλλον θα ήταν με οικογένεια (και αγαπη συμπλήρωσε γιατί χωρίς αγαπη σωστή οικογένεια δεν γίνεται) . Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.926 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:05 Η Υδροχόος έγραψε: #79 14-06-23 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Mple_synnefo: Λέτε να μην κάνω τίποτα; Μου είχε πει και η ψυχολόγος μου ότι τα προβλήματα των άλλων δεν θα μπαίνω σε διαδικασία να τα λύσω εγώ! Εμένα η θέση μου είναι να είμαι γυναίκα και να μα νιώθω ποθητή! Click για ανάπτυξη... Ποιά ψυχολόγος ; Τα καλύτερα για το τέλος τ΄ αφήνεις ; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:06 Ο Valder έγραψε: #80 14-06-23 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Εγώ λέω...όλοι πλην τον @Valder και την @Mple_synnefo ...να τα μαζεύουμε και να πηγαίνουμε στ΄ άλλα θεματάκια... Σα να μην μας χωράει όλους ο τόπος... Click για ανάπτυξη... Στακα μια ρε Κλέλιαλ, πως εγκαταλείπετε έτσι τον ηγεμόνα σας στο πεδιο της μάχης; Κι αμα βγει κανας Αλπ Αρσλαν απο τα πισωβούνια και γινει Μαντζικερτ; Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα ChristosM89 giannhs2001 Kate1914 real_madrid Kostas_Athens johnsala thenutritionist rafaela11 camil Έμμα charmander marww Paragontas7000 Δροσουλίτης Meow Scandal Memetchi taketrance Wonderkid pinkheart Maria_Xagorari Ness Helen06 fourkaki kalhkardia fmarulezkd χημεια4λαιφ ΘανάσοςG4 jj! tsiobieman nucomer GeorgePap2003 Libertus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Μα γιατί ένα π.μ. να θεωρείται "εκμετάλλευση"; Αντιθέτως είναι ένα εξαίρετο δείγμα διακριτικότητας θεωρώ, σ'αυτή την περίπτωση. Click για ανάπτυξη... Στέλνω σε 7 άλλες, ειμαι μπουκωμένος αυτη την περίοδο θα παθω burn out λυπηθείτε με.
Mple_synnefo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mple_synnefo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:01 Η Mple_synnefo: #70 14-06-23 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Στέλνω σε 7 άλλες, ειμαι μπουκωμένος αυτη την περίοδο θα παθω burn out λυπηθείτε με. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ που δεν με βάζεις και εμένα στο σωρό! Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.926 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:01 Η Υδροχόος έγραψε: #71 14-06-23 21:01 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Και δε δίνει σημεία δια ζωσης επιθυμίας να σε δει και δεν κρατήθηκε;;;;απορώ γιατί το σκέφτεσαι ακόμη.. Χάνεις χρόνο και φαιά ουσία Click για ανάπτυξη... Πες τα εσύ να μην τα πω εγώ... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:01 Ο Valder έγραψε: #72 14-06-23 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Mple_synnefo: Ευχαριστώ που δεν με βάζεις και εμένα στο σωρό! Click για ανάπτυξη... Μάτια μου, εγω δεν ειμαι σαν τον άλλο, εγω σε σέβομαι. Κάτσε να τελειώσω με τις άλλες και μετά. Mple_synnefo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mple_synnefo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:02 Η Mple_synnefo: #73 14-06-23 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μάτια μου, εγω δεν ειμαι σαν τον άλλο, εγω σε σέβομαι. Κάτσε να τελειώσω με τις άλλες και μετά. Click για ανάπτυξη... Είσαι και Αυτοκρατωρ , όποτε δεν περίμενα κάτι λιγότερο! Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:03 Η Grand Duchess: #74 14-06-23 21:03 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Και δε δίνει σημεία δια ζωσης επιθυμίας να σε δει και δεν κρατήθηκε;;;;απορώ γιατί το σκέφτεσαι ακόμη.. Χάνεις χρόνο και φαιά ουσία Click για ανάπτυξη... Εμένα κάτι άλλο μου κάνει εντύπωση Ο τύπος είχε ότι δεν θέλει σχέση. Οπότε φίλη μας θεματοθετρια εσύ τι θέλεις; Θέλεις γάμο στο κοντινό μέλλον ή δεν σε απασχολεί; Γιατί αυτό είναι μεγάλο θέμα και λέει πολλά για τον άλλο, να μην έχει κάνει ΚΑΜΙΑ μόνιμη σχέση. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:03 Ο Valder έγραψε: #75 14-06-23 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Mple_synnefo: Είσαι και Αυτοκρατωρ , όποτε δεν περίμενα κάτι λιγότερο! Click για ανάπτυξη... Να πως γίνονται τα κονέ Ντεβιλάκο. ΤΟ ΡΙΞΑ ΤΟ ΡΙΞΑ ΤΟ ΚΟΠΕΛΟΥΔΙΟ! Mple_synnefo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mple_synnefo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:04 Η Mple_synnefo: #76 14-06-23 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Πες τα εσύ να μην τα πω εγώ... Click για ανάπτυξη... Λέτε να μην κάνω τίποτα; Μου είχε πει και η ψυχολόγος μου ότι τα προβλήματα των άλλων δεν θα μπαίνω σε διαδικασία να τα λύσω εγώ! Εμένα η θέση μου είναι να είμαι γυναίκα και να μα νιώθω ποθητή! Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.926 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:04 Η Υδροχόος έγραψε: #77 14-06-23 21:04 Εγώ λέω...όλοι πλην τον @Valder και την @Mple_synnefo ...να τα μαζεύουμε και να πηγαίνουμε στ΄ άλλα θεματάκια... Σα να μην μας χωράει όλους ο τόπος... Mple_synnefo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mple_synnefo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:05 Η Mple_synnefo: #78 14-06-23 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Εμένα κάτι άλλο μου κάνει εντύπωση Ο τύπος είχε ότι δεν θέλει σχέση. Οπότε φίλη μας θεματοθετρια εσύ τι θέλεις; Θέλεις γάμο στο κοντινό μέλλον ή δεν σε απασχολεί; Γιατί αυτό είναι μεγάλο θέμα και λέει πολλά για τον άλλο, να μην έχει κάνει ΚΑΜΙΑ μόνιμη σχέση. Click για ανάπτυξη... Δεν είπε ότι δε θέλει σχέση. Είπε ότι δεν κάνει σχέση γενικά μόνο και μόνο για να είναι με κάποια. Και ότι το ιδανικό μέλλον θα ήταν με οικογένεια (και αγαπη συμπλήρωσε γιατί χωρίς αγαπη σωστή οικογένεια δεν γίνεται) . Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.926 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:05 Η Υδροχόος έγραψε: #79 14-06-23 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Mple_synnefo: Λέτε να μην κάνω τίποτα; Μου είχε πει και η ψυχολόγος μου ότι τα προβλήματα των άλλων δεν θα μπαίνω σε διαδικασία να τα λύσω εγώ! Εμένα η θέση μου είναι να είμαι γυναίκα και να μα νιώθω ποθητή! Click για ανάπτυξη... Ποιά ψυχολόγος ; Τα καλύτερα για το τέλος τ΄ αφήνεις ; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:06 Ο Valder έγραψε: #80 14-06-23 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Εγώ λέω...όλοι πλην τον @Valder και την @Mple_synnefo ...να τα μαζεύουμε και να πηγαίνουμε στ΄ άλλα θεματάκια... Σα να μην μας χωράει όλους ο τόπος... Click για ανάπτυξη... Στακα μια ρε Κλέλιαλ, πως εγκαταλείπετε έτσι τον ηγεμόνα σας στο πεδιο της μάχης; Κι αμα βγει κανας Αλπ Αρσλαν απο τα πισωβούνια και γινει Μαντζικερτ; Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα ChristosM89 giannhs2001 Kate1914 real_madrid Kostas_Athens johnsala thenutritionist rafaela11 camil Έμμα charmander marww Paragontas7000 Δροσουλίτης Meow Scandal Memetchi taketrance Wonderkid pinkheart Maria_Xagorari Ness Helen06 fourkaki kalhkardia fmarulezkd χημεια4λαιφ ΘανάσοςG4 jj! tsiobieman nucomer GeorgePap2003 Libertus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Στέλνω σε 7 άλλες, ειμαι μπουκωμένος αυτη την περίοδο θα παθω burn out λυπηθείτε με. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ που δεν με βάζεις και εμένα στο σωρό!
Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.926 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:01 Η Υδροχόος έγραψε: #71 14-06-23 21:01 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Και δε δίνει σημεία δια ζωσης επιθυμίας να σε δει και δεν κρατήθηκε;;;;απορώ γιατί το σκέφτεσαι ακόμη.. Χάνεις χρόνο και φαιά ουσία Click για ανάπτυξη... Πες τα εσύ να μην τα πω εγώ... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:01 Ο Valder έγραψε: #72 14-06-23 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Mple_synnefo: Ευχαριστώ που δεν με βάζεις και εμένα στο σωρό! Click για ανάπτυξη... Μάτια μου, εγω δεν ειμαι σαν τον άλλο, εγω σε σέβομαι. Κάτσε να τελειώσω με τις άλλες και μετά. Mple_synnefo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mple_synnefo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:02 Η Mple_synnefo: #73 14-06-23 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μάτια μου, εγω δεν ειμαι σαν τον άλλο, εγω σε σέβομαι. Κάτσε να τελειώσω με τις άλλες και μετά. Click για ανάπτυξη... Είσαι και Αυτοκρατωρ , όποτε δεν περίμενα κάτι λιγότερο! Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:03 Η Grand Duchess: #74 14-06-23 21:03 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Και δε δίνει σημεία δια ζωσης επιθυμίας να σε δει και δεν κρατήθηκε;;;;απορώ γιατί το σκέφτεσαι ακόμη.. Χάνεις χρόνο και φαιά ουσία Click για ανάπτυξη... Εμένα κάτι άλλο μου κάνει εντύπωση Ο τύπος είχε ότι δεν θέλει σχέση. Οπότε φίλη μας θεματοθετρια εσύ τι θέλεις; Θέλεις γάμο στο κοντινό μέλλον ή δεν σε απασχολεί; Γιατί αυτό είναι μεγάλο θέμα και λέει πολλά για τον άλλο, να μην έχει κάνει ΚΑΜΙΑ μόνιμη σχέση. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:03 Ο Valder έγραψε: #75 14-06-23 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Mple_synnefo: Είσαι και Αυτοκρατωρ , όποτε δεν περίμενα κάτι λιγότερο! Click για ανάπτυξη... Να πως γίνονται τα κονέ Ντεβιλάκο. ΤΟ ΡΙΞΑ ΤΟ ΡΙΞΑ ΤΟ ΚΟΠΕΛΟΥΔΙΟ! Mple_synnefo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mple_synnefo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:04 Η Mple_synnefo: #76 14-06-23 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Πες τα εσύ να μην τα πω εγώ... Click για ανάπτυξη... Λέτε να μην κάνω τίποτα; Μου είχε πει και η ψυχολόγος μου ότι τα προβλήματα των άλλων δεν θα μπαίνω σε διαδικασία να τα λύσω εγώ! Εμένα η θέση μου είναι να είμαι γυναίκα και να μα νιώθω ποθητή! Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.926 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:04 Η Υδροχόος έγραψε: #77 14-06-23 21:04 Εγώ λέω...όλοι πλην τον @Valder και την @Mple_synnefo ...να τα μαζεύουμε και να πηγαίνουμε στ΄ άλλα θεματάκια... Σα να μην μας χωράει όλους ο τόπος... Mple_synnefo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mple_synnefo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:05 Η Mple_synnefo: #78 14-06-23 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Εμένα κάτι άλλο μου κάνει εντύπωση Ο τύπος είχε ότι δεν θέλει σχέση. Οπότε φίλη μας θεματοθετρια εσύ τι θέλεις; Θέλεις γάμο στο κοντινό μέλλον ή δεν σε απασχολεί; Γιατί αυτό είναι μεγάλο θέμα και λέει πολλά για τον άλλο, να μην έχει κάνει ΚΑΜΙΑ μόνιμη σχέση. Click για ανάπτυξη... Δεν είπε ότι δε θέλει σχέση. Είπε ότι δεν κάνει σχέση γενικά μόνο και μόνο για να είναι με κάποια. Και ότι το ιδανικό μέλλον θα ήταν με οικογένεια (και αγαπη συμπλήρωσε γιατί χωρίς αγαπη σωστή οικογένεια δεν γίνεται) . Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.926 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:05 Η Υδροχόος έγραψε: #79 14-06-23 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Mple_synnefo: Λέτε να μην κάνω τίποτα; Μου είχε πει και η ψυχολόγος μου ότι τα προβλήματα των άλλων δεν θα μπαίνω σε διαδικασία να τα λύσω εγώ! Εμένα η θέση μου είναι να είμαι γυναίκα και να μα νιώθω ποθητή! Click για ανάπτυξη... Ποιά ψυχολόγος ; Τα καλύτερα για το τέλος τ΄ αφήνεις ; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:06 Ο Valder έγραψε: #80 14-06-23 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Εγώ λέω...όλοι πλην τον @Valder και την @Mple_synnefo ...να τα μαζεύουμε και να πηγαίνουμε στ΄ άλλα θεματάκια... Σα να μην μας χωράει όλους ο τόπος... Click για ανάπτυξη... Στακα μια ρε Κλέλιαλ, πως εγκαταλείπετε έτσι τον ηγεμόνα σας στο πεδιο της μάχης; Κι αμα βγει κανας Αλπ Αρσλαν απο τα πισωβούνια και γινει Μαντζικερτ; Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα ChristosM89 giannhs2001 Kate1914 real_madrid Kostas_Athens johnsala thenutritionist rafaela11 camil Έμμα charmander marww Paragontas7000 Δροσουλίτης Meow Scandal Memetchi taketrance Wonderkid pinkheart Maria_Xagorari Ness Helen06 fourkaki kalhkardia fmarulezkd χημεια4λαιφ ΘανάσοςG4 jj! tsiobieman nucomer GeorgePap2003 Libertus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από glayki: Και δε δίνει σημεία δια ζωσης επιθυμίας να σε δει και δεν κρατήθηκε;;;;απορώ γιατί το σκέφτεσαι ακόμη.. Χάνεις χρόνο και φαιά ουσία Click για ανάπτυξη... Πες τα εσύ να μην τα πω εγώ...
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:01 Ο Valder έγραψε: #72 14-06-23 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Mple_synnefo: Ευχαριστώ που δεν με βάζεις και εμένα στο σωρό! Click για ανάπτυξη... Μάτια μου, εγω δεν ειμαι σαν τον άλλο, εγω σε σέβομαι. Κάτσε να τελειώσω με τις άλλες και μετά. Mple_synnefo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mple_synnefo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:02 Η Mple_synnefo: #73 14-06-23 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μάτια μου, εγω δεν ειμαι σαν τον άλλο, εγω σε σέβομαι. Κάτσε να τελειώσω με τις άλλες και μετά. Click για ανάπτυξη... Είσαι και Αυτοκρατωρ , όποτε δεν περίμενα κάτι λιγότερο! Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:03 Η Grand Duchess: #74 14-06-23 21:03 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Και δε δίνει σημεία δια ζωσης επιθυμίας να σε δει και δεν κρατήθηκε;;;;απορώ γιατί το σκέφτεσαι ακόμη.. Χάνεις χρόνο και φαιά ουσία Click για ανάπτυξη... Εμένα κάτι άλλο μου κάνει εντύπωση Ο τύπος είχε ότι δεν θέλει σχέση. Οπότε φίλη μας θεματοθετρια εσύ τι θέλεις; Θέλεις γάμο στο κοντινό μέλλον ή δεν σε απασχολεί; Γιατί αυτό είναι μεγάλο θέμα και λέει πολλά για τον άλλο, να μην έχει κάνει ΚΑΜΙΑ μόνιμη σχέση. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:03 Ο Valder έγραψε: #75 14-06-23 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Mple_synnefo: Είσαι και Αυτοκρατωρ , όποτε δεν περίμενα κάτι λιγότερο! Click για ανάπτυξη... Να πως γίνονται τα κονέ Ντεβιλάκο. ΤΟ ΡΙΞΑ ΤΟ ΡΙΞΑ ΤΟ ΚΟΠΕΛΟΥΔΙΟ! Mple_synnefo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mple_synnefo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:04 Η Mple_synnefo: #76 14-06-23 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Πες τα εσύ να μην τα πω εγώ... Click για ανάπτυξη... Λέτε να μην κάνω τίποτα; Μου είχε πει και η ψυχολόγος μου ότι τα προβλήματα των άλλων δεν θα μπαίνω σε διαδικασία να τα λύσω εγώ! Εμένα η θέση μου είναι να είμαι γυναίκα και να μα νιώθω ποθητή! Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.926 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:04 Η Υδροχόος έγραψε: #77 14-06-23 21:04 Εγώ λέω...όλοι πλην τον @Valder και την @Mple_synnefo ...να τα μαζεύουμε και να πηγαίνουμε στ΄ άλλα θεματάκια... Σα να μην μας χωράει όλους ο τόπος... Mple_synnefo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mple_synnefo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:05 Η Mple_synnefo: #78 14-06-23 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Εμένα κάτι άλλο μου κάνει εντύπωση Ο τύπος είχε ότι δεν θέλει σχέση. Οπότε φίλη μας θεματοθετρια εσύ τι θέλεις; Θέλεις γάμο στο κοντινό μέλλον ή δεν σε απασχολεί; Γιατί αυτό είναι μεγάλο θέμα και λέει πολλά για τον άλλο, να μην έχει κάνει ΚΑΜΙΑ μόνιμη σχέση. Click για ανάπτυξη... Δεν είπε ότι δε θέλει σχέση. Είπε ότι δεν κάνει σχέση γενικά μόνο και μόνο για να είναι με κάποια. Και ότι το ιδανικό μέλλον θα ήταν με οικογένεια (και αγαπη συμπλήρωσε γιατί χωρίς αγαπη σωστή οικογένεια δεν γίνεται) . Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.926 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:05 Η Υδροχόος έγραψε: #79 14-06-23 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Mple_synnefo: Λέτε να μην κάνω τίποτα; Μου είχε πει και η ψυχολόγος μου ότι τα προβλήματα των άλλων δεν θα μπαίνω σε διαδικασία να τα λύσω εγώ! Εμένα η θέση μου είναι να είμαι γυναίκα και να μα νιώθω ποθητή! Click για ανάπτυξη... Ποιά ψυχολόγος ; Τα καλύτερα για το τέλος τ΄ αφήνεις ; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:06 Ο Valder έγραψε: #80 14-06-23 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Εγώ λέω...όλοι πλην τον @Valder και την @Mple_synnefo ...να τα μαζεύουμε και να πηγαίνουμε στ΄ άλλα θεματάκια... Σα να μην μας χωράει όλους ο τόπος... Click για ανάπτυξη... Στακα μια ρε Κλέλιαλ, πως εγκαταλείπετε έτσι τον ηγεμόνα σας στο πεδιο της μάχης; Κι αμα βγει κανας Αλπ Αρσλαν απο τα πισωβούνια και γινει Μαντζικερτ; Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα ChristosM89 giannhs2001 Kate1914 real_madrid Kostas_Athens johnsala thenutritionist rafaela11 camil Έμμα charmander marww Paragontas7000 Δροσουλίτης Meow Scandal Memetchi taketrance Wonderkid pinkheart Maria_Xagorari Ness Helen06 fourkaki kalhkardia fmarulezkd χημεια4λαιφ ΘανάσοςG4 jj! tsiobieman nucomer GeorgePap2003 Libertus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mple_synnefo: Ευχαριστώ που δεν με βάζεις και εμένα στο σωρό! Click για ανάπτυξη... Μάτια μου, εγω δεν ειμαι σαν τον άλλο, εγω σε σέβομαι. Κάτσε να τελειώσω με τις άλλες και μετά.
Mple_synnefo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mple_synnefo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:02 Η Mple_synnefo: #73 14-06-23 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μάτια μου, εγω δεν ειμαι σαν τον άλλο, εγω σε σέβομαι. Κάτσε να τελειώσω με τις άλλες και μετά. Click για ανάπτυξη... Είσαι και Αυτοκρατωρ , όποτε δεν περίμενα κάτι λιγότερο! Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:03 Η Grand Duchess: #74 14-06-23 21:03 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Και δε δίνει σημεία δια ζωσης επιθυμίας να σε δει και δεν κρατήθηκε;;;;απορώ γιατί το σκέφτεσαι ακόμη.. Χάνεις χρόνο και φαιά ουσία Click για ανάπτυξη... Εμένα κάτι άλλο μου κάνει εντύπωση Ο τύπος είχε ότι δεν θέλει σχέση. Οπότε φίλη μας θεματοθετρια εσύ τι θέλεις; Θέλεις γάμο στο κοντινό μέλλον ή δεν σε απασχολεί; Γιατί αυτό είναι μεγάλο θέμα και λέει πολλά για τον άλλο, να μην έχει κάνει ΚΑΜΙΑ μόνιμη σχέση. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:03 Ο Valder έγραψε: #75 14-06-23 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Mple_synnefo: Είσαι και Αυτοκρατωρ , όποτε δεν περίμενα κάτι λιγότερο! Click για ανάπτυξη... Να πως γίνονται τα κονέ Ντεβιλάκο. ΤΟ ΡΙΞΑ ΤΟ ΡΙΞΑ ΤΟ ΚΟΠΕΛΟΥΔΙΟ! Mple_synnefo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mple_synnefo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:04 Η Mple_synnefo: #76 14-06-23 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Πες τα εσύ να μην τα πω εγώ... Click για ανάπτυξη... Λέτε να μην κάνω τίποτα; Μου είχε πει και η ψυχολόγος μου ότι τα προβλήματα των άλλων δεν θα μπαίνω σε διαδικασία να τα λύσω εγώ! Εμένα η θέση μου είναι να είμαι γυναίκα και να μα νιώθω ποθητή! Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.926 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:04 Η Υδροχόος έγραψε: #77 14-06-23 21:04 Εγώ λέω...όλοι πλην τον @Valder και την @Mple_synnefo ...να τα μαζεύουμε και να πηγαίνουμε στ΄ άλλα θεματάκια... Σα να μην μας χωράει όλους ο τόπος... Mple_synnefo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mple_synnefo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:05 Η Mple_synnefo: #78 14-06-23 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Εμένα κάτι άλλο μου κάνει εντύπωση Ο τύπος είχε ότι δεν θέλει σχέση. Οπότε φίλη μας θεματοθετρια εσύ τι θέλεις; Θέλεις γάμο στο κοντινό μέλλον ή δεν σε απασχολεί; Γιατί αυτό είναι μεγάλο θέμα και λέει πολλά για τον άλλο, να μην έχει κάνει ΚΑΜΙΑ μόνιμη σχέση. Click για ανάπτυξη... Δεν είπε ότι δε θέλει σχέση. Είπε ότι δεν κάνει σχέση γενικά μόνο και μόνο για να είναι με κάποια. Και ότι το ιδανικό μέλλον θα ήταν με οικογένεια (και αγαπη συμπλήρωσε γιατί χωρίς αγαπη σωστή οικογένεια δεν γίνεται) . Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.926 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:05 Η Υδροχόος έγραψε: #79 14-06-23 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Mple_synnefo: Λέτε να μην κάνω τίποτα; Μου είχε πει και η ψυχολόγος μου ότι τα προβλήματα των άλλων δεν θα μπαίνω σε διαδικασία να τα λύσω εγώ! Εμένα η θέση μου είναι να είμαι γυναίκα και να μα νιώθω ποθητή! Click για ανάπτυξη... Ποιά ψυχολόγος ; Τα καλύτερα για το τέλος τ΄ αφήνεις ; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:06 Ο Valder έγραψε: #80 14-06-23 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Εγώ λέω...όλοι πλην τον @Valder και την @Mple_synnefo ...να τα μαζεύουμε και να πηγαίνουμε στ΄ άλλα θεματάκια... Σα να μην μας χωράει όλους ο τόπος... Click για ανάπτυξη... Στακα μια ρε Κλέλιαλ, πως εγκαταλείπετε έτσι τον ηγεμόνα σας στο πεδιο της μάχης; Κι αμα βγει κανας Αλπ Αρσλαν απο τα πισωβούνια και γινει Μαντζικερτ; Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα ChristosM89 giannhs2001 Kate1914 real_madrid Kostas_Athens johnsala thenutritionist rafaela11 camil Έμμα charmander marww Paragontas7000 Δροσουλίτης Meow Scandal Memetchi taketrance Wonderkid pinkheart Maria_Xagorari Ness Helen06 fourkaki kalhkardia fmarulezkd χημεια4λαιφ ΘανάσοςG4 jj! tsiobieman nucomer GeorgePap2003 Libertus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μάτια μου, εγω δεν ειμαι σαν τον άλλο, εγω σε σέβομαι. Κάτσε να τελειώσω με τις άλλες και μετά. Click για ανάπτυξη... Είσαι και Αυτοκρατωρ , όποτε δεν περίμενα κάτι λιγότερο!
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:03 Η Grand Duchess: #74 14-06-23 21:03 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Και δε δίνει σημεία δια ζωσης επιθυμίας να σε δει και δεν κρατήθηκε;;;;απορώ γιατί το σκέφτεσαι ακόμη.. Χάνεις χρόνο και φαιά ουσία Click για ανάπτυξη... Εμένα κάτι άλλο μου κάνει εντύπωση Ο τύπος είχε ότι δεν θέλει σχέση. Οπότε φίλη μας θεματοθετρια εσύ τι θέλεις; Θέλεις γάμο στο κοντινό μέλλον ή δεν σε απασχολεί; Γιατί αυτό είναι μεγάλο θέμα και λέει πολλά για τον άλλο, να μην έχει κάνει ΚΑΜΙΑ μόνιμη σχέση. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:03 Ο Valder έγραψε: #75 14-06-23 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Mple_synnefo: Είσαι και Αυτοκρατωρ , όποτε δεν περίμενα κάτι λιγότερο! Click για ανάπτυξη... Να πως γίνονται τα κονέ Ντεβιλάκο. ΤΟ ΡΙΞΑ ΤΟ ΡΙΞΑ ΤΟ ΚΟΠΕΛΟΥΔΙΟ! Mple_synnefo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mple_synnefo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:04 Η Mple_synnefo: #76 14-06-23 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Πες τα εσύ να μην τα πω εγώ... Click για ανάπτυξη... Λέτε να μην κάνω τίποτα; Μου είχε πει και η ψυχολόγος μου ότι τα προβλήματα των άλλων δεν θα μπαίνω σε διαδικασία να τα λύσω εγώ! Εμένα η θέση μου είναι να είμαι γυναίκα και να μα νιώθω ποθητή! Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.926 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:04 Η Υδροχόος έγραψε: #77 14-06-23 21:04 Εγώ λέω...όλοι πλην τον @Valder και την @Mple_synnefo ...να τα μαζεύουμε και να πηγαίνουμε στ΄ άλλα θεματάκια... Σα να μην μας χωράει όλους ο τόπος... Mple_synnefo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mple_synnefo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:05 Η Mple_synnefo: #78 14-06-23 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Εμένα κάτι άλλο μου κάνει εντύπωση Ο τύπος είχε ότι δεν θέλει σχέση. Οπότε φίλη μας θεματοθετρια εσύ τι θέλεις; Θέλεις γάμο στο κοντινό μέλλον ή δεν σε απασχολεί; Γιατί αυτό είναι μεγάλο θέμα και λέει πολλά για τον άλλο, να μην έχει κάνει ΚΑΜΙΑ μόνιμη σχέση. Click για ανάπτυξη... Δεν είπε ότι δε θέλει σχέση. Είπε ότι δεν κάνει σχέση γενικά μόνο και μόνο για να είναι με κάποια. Και ότι το ιδανικό μέλλον θα ήταν με οικογένεια (και αγαπη συμπλήρωσε γιατί χωρίς αγαπη σωστή οικογένεια δεν γίνεται) . Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.926 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:05 Η Υδροχόος έγραψε: #79 14-06-23 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Mple_synnefo: Λέτε να μην κάνω τίποτα; Μου είχε πει και η ψυχολόγος μου ότι τα προβλήματα των άλλων δεν θα μπαίνω σε διαδικασία να τα λύσω εγώ! Εμένα η θέση μου είναι να είμαι γυναίκα και να μα νιώθω ποθητή! Click για ανάπτυξη... Ποιά ψυχολόγος ; Τα καλύτερα για το τέλος τ΄ αφήνεις ; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:06 Ο Valder έγραψε: #80 14-06-23 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Εγώ λέω...όλοι πλην τον @Valder και την @Mple_synnefo ...να τα μαζεύουμε και να πηγαίνουμε στ΄ άλλα θεματάκια... Σα να μην μας χωράει όλους ο τόπος... Click για ανάπτυξη... Στακα μια ρε Κλέλιαλ, πως εγκαταλείπετε έτσι τον ηγεμόνα σας στο πεδιο της μάχης; Κι αμα βγει κανας Αλπ Αρσλαν απο τα πισωβούνια και γινει Μαντζικερτ; Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα ChristosM89 giannhs2001 Kate1914 real_madrid Kostas_Athens johnsala thenutritionist rafaela11 camil Έμμα charmander marww Paragontas7000 Δροσουλίτης Meow Scandal Memetchi taketrance Wonderkid pinkheart Maria_Xagorari Ness Helen06 fourkaki kalhkardia fmarulezkd χημεια4λαιφ ΘανάσοςG4 jj! tsiobieman nucomer GeorgePap2003 Libertus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από glayki: Και δε δίνει σημεία δια ζωσης επιθυμίας να σε δει και δεν κρατήθηκε;;;;απορώ γιατί το σκέφτεσαι ακόμη.. Χάνεις χρόνο και φαιά ουσία Click για ανάπτυξη... Εμένα κάτι άλλο μου κάνει εντύπωση Ο τύπος είχε ότι δεν θέλει σχέση. Οπότε φίλη μας θεματοθετρια εσύ τι θέλεις; Θέλεις γάμο στο κοντινό μέλλον ή δεν σε απασχολεί; Γιατί αυτό είναι μεγάλο θέμα και λέει πολλά για τον άλλο, να μην έχει κάνει ΚΑΜΙΑ μόνιμη σχέση.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:03 Ο Valder έγραψε: #75 14-06-23 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Mple_synnefo: Είσαι και Αυτοκρατωρ , όποτε δεν περίμενα κάτι λιγότερο! Click για ανάπτυξη... Να πως γίνονται τα κονέ Ντεβιλάκο. ΤΟ ΡΙΞΑ ΤΟ ΡΙΞΑ ΤΟ ΚΟΠΕΛΟΥΔΙΟ! Mple_synnefo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mple_synnefo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:04 Η Mple_synnefo: #76 14-06-23 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Πες τα εσύ να μην τα πω εγώ... Click για ανάπτυξη... Λέτε να μην κάνω τίποτα; Μου είχε πει και η ψυχολόγος μου ότι τα προβλήματα των άλλων δεν θα μπαίνω σε διαδικασία να τα λύσω εγώ! Εμένα η θέση μου είναι να είμαι γυναίκα και να μα νιώθω ποθητή! Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.926 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:04 Η Υδροχόος έγραψε: #77 14-06-23 21:04 Εγώ λέω...όλοι πλην τον @Valder και την @Mple_synnefo ...να τα μαζεύουμε και να πηγαίνουμε στ΄ άλλα θεματάκια... Σα να μην μας χωράει όλους ο τόπος... Mple_synnefo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mple_synnefo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:05 Η Mple_synnefo: #78 14-06-23 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Εμένα κάτι άλλο μου κάνει εντύπωση Ο τύπος είχε ότι δεν θέλει σχέση. Οπότε φίλη μας θεματοθετρια εσύ τι θέλεις; Θέλεις γάμο στο κοντινό μέλλον ή δεν σε απασχολεί; Γιατί αυτό είναι μεγάλο θέμα και λέει πολλά για τον άλλο, να μην έχει κάνει ΚΑΜΙΑ μόνιμη σχέση. Click για ανάπτυξη... Δεν είπε ότι δε θέλει σχέση. Είπε ότι δεν κάνει σχέση γενικά μόνο και μόνο για να είναι με κάποια. Και ότι το ιδανικό μέλλον θα ήταν με οικογένεια (και αγαπη συμπλήρωσε γιατί χωρίς αγαπη σωστή οικογένεια δεν γίνεται) . Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.926 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:05 Η Υδροχόος έγραψε: #79 14-06-23 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Mple_synnefo: Λέτε να μην κάνω τίποτα; Μου είχε πει και η ψυχολόγος μου ότι τα προβλήματα των άλλων δεν θα μπαίνω σε διαδικασία να τα λύσω εγώ! Εμένα η θέση μου είναι να είμαι γυναίκα και να μα νιώθω ποθητή! Click για ανάπτυξη... Ποιά ψυχολόγος ; Τα καλύτερα για το τέλος τ΄ αφήνεις ; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:06 Ο Valder έγραψε: #80 14-06-23 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Εγώ λέω...όλοι πλην τον @Valder και την @Mple_synnefo ...να τα μαζεύουμε και να πηγαίνουμε στ΄ άλλα θεματάκια... Σα να μην μας χωράει όλους ο τόπος... Click για ανάπτυξη... Στακα μια ρε Κλέλιαλ, πως εγκαταλείπετε έτσι τον ηγεμόνα σας στο πεδιο της μάχης; Κι αμα βγει κανας Αλπ Αρσλαν απο τα πισωβούνια και γινει Μαντζικερτ; Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα ChristosM89 giannhs2001 Kate1914 real_madrid Kostas_Athens johnsala thenutritionist rafaela11 camil Έμμα charmander marww Paragontas7000 Δροσουλίτης Meow Scandal Memetchi taketrance Wonderkid pinkheart Maria_Xagorari Ness Helen06 fourkaki kalhkardia fmarulezkd χημεια4λαιφ ΘανάσοςG4 jj! tsiobieman nucomer GeorgePap2003 Libertus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Mple_synnefo: Είσαι και Αυτοκρατωρ , όποτε δεν περίμενα κάτι λιγότερο! Click για ανάπτυξη... Να πως γίνονται τα κονέ Ντεβιλάκο. ΤΟ ΡΙΞΑ ΤΟ ΡΙΞΑ ΤΟ ΚΟΠΕΛΟΥΔΙΟ!
Mple_synnefo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mple_synnefo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:04 Η Mple_synnefo: #76 14-06-23 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Πες τα εσύ να μην τα πω εγώ... Click για ανάπτυξη... Λέτε να μην κάνω τίποτα; Μου είχε πει και η ψυχολόγος μου ότι τα προβλήματα των άλλων δεν θα μπαίνω σε διαδικασία να τα λύσω εγώ! Εμένα η θέση μου είναι να είμαι γυναίκα και να μα νιώθω ποθητή! Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.926 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:04 Η Υδροχόος έγραψε: #77 14-06-23 21:04 Εγώ λέω...όλοι πλην τον @Valder και την @Mple_synnefo ...να τα μαζεύουμε και να πηγαίνουμε στ΄ άλλα θεματάκια... Σα να μην μας χωράει όλους ο τόπος... Mple_synnefo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mple_synnefo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:05 Η Mple_synnefo: #78 14-06-23 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Εμένα κάτι άλλο μου κάνει εντύπωση Ο τύπος είχε ότι δεν θέλει σχέση. Οπότε φίλη μας θεματοθετρια εσύ τι θέλεις; Θέλεις γάμο στο κοντινό μέλλον ή δεν σε απασχολεί; Γιατί αυτό είναι μεγάλο θέμα και λέει πολλά για τον άλλο, να μην έχει κάνει ΚΑΜΙΑ μόνιμη σχέση. Click για ανάπτυξη... Δεν είπε ότι δε θέλει σχέση. Είπε ότι δεν κάνει σχέση γενικά μόνο και μόνο για να είναι με κάποια. Και ότι το ιδανικό μέλλον θα ήταν με οικογένεια (και αγαπη συμπλήρωσε γιατί χωρίς αγαπη σωστή οικογένεια δεν γίνεται) . Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.926 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:05 Η Υδροχόος έγραψε: #79 14-06-23 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Mple_synnefo: Λέτε να μην κάνω τίποτα; Μου είχε πει και η ψυχολόγος μου ότι τα προβλήματα των άλλων δεν θα μπαίνω σε διαδικασία να τα λύσω εγώ! Εμένα η θέση μου είναι να είμαι γυναίκα και να μα νιώθω ποθητή! Click για ανάπτυξη... Ποιά ψυχολόγος ; Τα καλύτερα για το τέλος τ΄ αφήνεις ; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:06 Ο Valder έγραψε: #80 14-06-23 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Εγώ λέω...όλοι πλην τον @Valder και την @Mple_synnefo ...να τα μαζεύουμε και να πηγαίνουμε στ΄ άλλα θεματάκια... Σα να μην μας χωράει όλους ο τόπος... Click για ανάπτυξη... Στακα μια ρε Κλέλιαλ, πως εγκαταλείπετε έτσι τον ηγεμόνα σας στο πεδιο της μάχης; Κι αμα βγει κανας Αλπ Αρσλαν απο τα πισωβούνια και γινει Μαντζικερτ; Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα ChristosM89 giannhs2001 Kate1914 real_madrid Kostas_Athens johnsala thenutritionist rafaela11 camil Έμμα charmander marww Paragontas7000 Δροσουλίτης Meow Scandal Memetchi taketrance Wonderkid pinkheart Maria_Xagorari Ness Helen06 fourkaki kalhkardia fmarulezkd χημεια4λαιφ ΘανάσοςG4 jj! tsiobieman nucomer GeorgePap2003 Libertus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Πες τα εσύ να μην τα πω εγώ... Click για ανάπτυξη... Λέτε να μην κάνω τίποτα; Μου είχε πει και η ψυχολόγος μου ότι τα προβλήματα των άλλων δεν θα μπαίνω σε διαδικασία να τα λύσω εγώ! Εμένα η θέση μου είναι να είμαι γυναίκα και να μα νιώθω ποθητή!
Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.926 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:04 Η Υδροχόος έγραψε: #77 14-06-23 21:04 Εγώ λέω...όλοι πλην τον @Valder και την @Mple_synnefo ...να τα μαζεύουμε και να πηγαίνουμε στ΄ άλλα θεματάκια... Σα να μην μας χωράει όλους ο τόπος... Mple_synnefo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mple_synnefo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:05 Η Mple_synnefo: #78 14-06-23 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Εμένα κάτι άλλο μου κάνει εντύπωση Ο τύπος είχε ότι δεν θέλει σχέση. Οπότε φίλη μας θεματοθετρια εσύ τι θέλεις; Θέλεις γάμο στο κοντινό μέλλον ή δεν σε απασχολεί; Γιατί αυτό είναι μεγάλο θέμα και λέει πολλά για τον άλλο, να μην έχει κάνει ΚΑΜΙΑ μόνιμη σχέση. Click για ανάπτυξη... Δεν είπε ότι δε θέλει σχέση. Είπε ότι δεν κάνει σχέση γενικά μόνο και μόνο για να είναι με κάποια. Και ότι το ιδανικό μέλλον θα ήταν με οικογένεια (και αγαπη συμπλήρωσε γιατί χωρίς αγαπη σωστή οικογένεια δεν γίνεται) . Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.926 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:05 Η Υδροχόος έγραψε: #79 14-06-23 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Mple_synnefo: Λέτε να μην κάνω τίποτα; Μου είχε πει και η ψυχολόγος μου ότι τα προβλήματα των άλλων δεν θα μπαίνω σε διαδικασία να τα λύσω εγώ! Εμένα η θέση μου είναι να είμαι γυναίκα και να μα νιώθω ποθητή! Click για ανάπτυξη... Ποιά ψυχολόγος ; Τα καλύτερα για το τέλος τ΄ αφήνεις ; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:06 Ο Valder έγραψε: #80 14-06-23 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Εγώ λέω...όλοι πλην τον @Valder και την @Mple_synnefo ...να τα μαζεύουμε και να πηγαίνουμε στ΄ άλλα θεματάκια... Σα να μην μας χωράει όλους ο τόπος... Click για ανάπτυξη... Στακα μια ρε Κλέλιαλ, πως εγκαταλείπετε έτσι τον ηγεμόνα σας στο πεδιο της μάχης; Κι αμα βγει κανας Αλπ Αρσλαν απο τα πισωβούνια και γινει Μαντζικερτ; Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα ChristosM89 giannhs2001 Kate1914 real_madrid Kostas_Athens johnsala thenutritionist rafaela11 camil Έμμα charmander marww Paragontas7000 Δροσουλίτης Meow Scandal Memetchi taketrance Wonderkid pinkheart Maria_Xagorari Ness Helen06 fourkaki kalhkardia fmarulezkd χημεια4λαιφ ΘανάσοςG4 jj! tsiobieman nucomer GeorgePap2003 Libertus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ λέω...όλοι πλην τον @Valder και την @Mple_synnefo ...να τα μαζεύουμε και να πηγαίνουμε στ΄ άλλα θεματάκια... Σα να μην μας χωράει όλους ο τόπος...
Mple_synnefo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mple_synnefo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:05 Η Mple_synnefo: #78 14-06-23 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Εμένα κάτι άλλο μου κάνει εντύπωση Ο τύπος είχε ότι δεν θέλει σχέση. Οπότε φίλη μας θεματοθετρια εσύ τι θέλεις; Θέλεις γάμο στο κοντινό μέλλον ή δεν σε απασχολεί; Γιατί αυτό είναι μεγάλο θέμα και λέει πολλά για τον άλλο, να μην έχει κάνει ΚΑΜΙΑ μόνιμη σχέση. Click για ανάπτυξη... Δεν είπε ότι δε θέλει σχέση. Είπε ότι δεν κάνει σχέση γενικά μόνο και μόνο για να είναι με κάποια. Και ότι το ιδανικό μέλλον θα ήταν με οικογένεια (και αγαπη συμπλήρωσε γιατί χωρίς αγαπη σωστή οικογένεια δεν γίνεται) . Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.926 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:05 Η Υδροχόος έγραψε: #79 14-06-23 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Mple_synnefo: Λέτε να μην κάνω τίποτα; Μου είχε πει και η ψυχολόγος μου ότι τα προβλήματα των άλλων δεν θα μπαίνω σε διαδικασία να τα λύσω εγώ! Εμένα η θέση μου είναι να είμαι γυναίκα και να μα νιώθω ποθητή! Click για ανάπτυξη... Ποιά ψυχολόγος ; Τα καλύτερα για το τέλος τ΄ αφήνεις ; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:06 Ο Valder έγραψε: #80 14-06-23 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Εγώ λέω...όλοι πλην τον @Valder και την @Mple_synnefo ...να τα μαζεύουμε και να πηγαίνουμε στ΄ άλλα θεματάκια... Σα να μην μας χωράει όλους ο τόπος... Click για ανάπτυξη... Στακα μια ρε Κλέλιαλ, πως εγκαταλείπετε έτσι τον ηγεμόνα σας στο πεδιο της μάχης; Κι αμα βγει κανας Αλπ Αρσλαν απο τα πισωβούνια και γινει Μαντζικερτ; Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα ChristosM89 giannhs2001 Kate1914 real_madrid Kostas_Athens johnsala thenutritionist rafaela11 camil Έμμα charmander marww Paragontas7000 Δροσουλίτης Meow Scandal Memetchi taketrance Wonderkid pinkheart Maria_Xagorari Ness Helen06 fourkaki kalhkardia fmarulezkd χημεια4λαιφ ΘανάσοςG4 jj! tsiobieman nucomer GeorgePap2003 Libertus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Εμένα κάτι άλλο μου κάνει εντύπωση Ο τύπος είχε ότι δεν θέλει σχέση. Οπότε φίλη μας θεματοθετρια εσύ τι θέλεις; Θέλεις γάμο στο κοντινό μέλλον ή δεν σε απασχολεί; Γιατί αυτό είναι μεγάλο θέμα και λέει πολλά για τον άλλο, να μην έχει κάνει ΚΑΜΙΑ μόνιμη σχέση. Click για ανάπτυξη... Δεν είπε ότι δε θέλει σχέση. Είπε ότι δεν κάνει σχέση γενικά μόνο και μόνο για να είναι με κάποια. Και ότι το ιδανικό μέλλον θα ήταν με οικογένεια (και αγαπη συμπλήρωσε γιατί χωρίς αγαπη σωστή οικογένεια δεν γίνεται) .
Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.926 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:05 Η Υδροχόος έγραψε: #79 14-06-23 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Mple_synnefo: Λέτε να μην κάνω τίποτα; Μου είχε πει και η ψυχολόγος μου ότι τα προβλήματα των άλλων δεν θα μπαίνω σε διαδικασία να τα λύσω εγώ! Εμένα η θέση μου είναι να είμαι γυναίκα και να μα νιώθω ποθητή! Click για ανάπτυξη... Ποιά ψυχολόγος ; Τα καλύτερα για το τέλος τ΄ αφήνεις ; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:06 Ο Valder έγραψε: #80 14-06-23 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Εγώ λέω...όλοι πλην τον @Valder και την @Mple_synnefo ...να τα μαζεύουμε και να πηγαίνουμε στ΄ άλλα θεματάκια... Σα να μην μας χωράει όλους ο τόπος... Click για ανάπτυξη... Στακα μια ρε Κλέλιαλ, πως εγκαταλείπετε έτσι τον ηγεμόνα σας στο πεδιο της μάχης; Κι αμα βγει κανας Αλπ Αρσλαν απο τα πισωβούνια και γινει Μαντζικερτ; Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Mple_synnefo: Λέτε να μην κάνω τίποτα; Μου είχε πει και η ψυχολόγος μου ότι τα προβλήματα των άλλων δεν θα μπαίνω σε διαδικασία να τα λύσω εγώ! Εμένα η θέση μου είναι να είμαι γυναίκα και να μα νιώθω ποθητή! Click για ανάπτυξη... Ποιά ψυχολόγος ; Τα καλύτερα για το τέλος τ΄ αφήνεις ;
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2023 στις 21:06 Ο Valder έγραψε: #80 14-06-23 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Εγώ λέω...όλοι πλην τον @Valder και την @Mple_synnefo ...να τα μαζεύουμε και να πηγαίνουμε στ΄ άλλα θεματάκια... Σα να μην μας χωράει όλους ο τόπος... Click για ανάπτυξη... Στακα μια ρε Κλέλιαλ, πως εγκαταλείπετε έτσι τον ηγεμόνα σας στο πεδιο της μάχης; Κι αμα βγει κανας Αλπ Αρσλαν απο τα πισωβούνια και γινει Μαντζικερτ;
Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Εγώ λέω...όλοι πλην τον @Valder και την @Mple_synnefo ...να τα μαζεύουμε και να πηγαίνουμε στ΄ άλλα θεματάκια... Σα να μην μας χωράει όλους ο τόπος... Click για ανάπτυξη... Στακα μια ρε Κλέλιαλ, πως εγκαταλείπετε έτσι τον ηγεμόνα σας στο πεδιο της μάχης; Κι αμα βγει κανας Αλπ Αρσλαν απο τα πισωβούνια και γινει Μαντζικερτ;