Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

14-06-23

20:30
Δε θα σε ρωτήσω εγώ...Εσύ θα μου τις πεις...Τις μικρές αυτές λεπτομέρειες, που νομίζω ότι κάνουν τη διαφορά και τώρα δεν τις θυμάσαι...Ναι, γιατί όχι, ρωτα με αν νομι
Δεν υπήρχαν κάποιες λεπτομέρειες στην όλη του συμπεριφορά που να σου χτύπησαν καμπανάκια ; Τις είδες ; Τις αγνόησες / προσπέρασες ; Ήταν όλα άψογα, μήπως ; Μπα, δε νομίζω...
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.225 μηνύματα.

14-06-23

20:31
Μπράβο κοπέλα μου! Έχουμε έλλειψη από τέτοια παιδεία στο ηλικιακό μπράκετ το δικό μας.Ναι, δίκιο έχεις! Απλά σκέφτομαι ότι στην ηλικία μας 35+ δεν είναι κακό να μιλάς και να ρωτάς κάποια πράγματα. Δλδ εγώ έτσι δρω πάντα , ακόμα και αν κάποιος δε μου αρέσει για να συνεχίσω , ξεκαθαρίζω , δεν κόβω επικοινωνία ξαφνικά μαχαιρι και να κάνω λαικ σαν 15χρονο.
Σε συγχαίρω για την ώριμη αντιμετώπισή σου.
ΑΥΤΟΣ θα χάσει, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΒΕΒΑΙΑ (ο τόνος στο αί)
ΥΓ: Τελικά την ευαισθητη ερωτηση να την κανω;
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.515 μηνύματα.

14-06-23

20:32
Εσύ καλά κάνεις. Δεν δρουν όμως όλοι όπως εσύ.Ναι, δίκιο έχεις! Απλά σκέφτομαι ότι στην ηλικία μας 35+ δεν είναι κακό να μιλάς και να ρωτάς κάποια πράγματα. Δλδ εγώ έτσι δρω πάντα , ακόμα και αν κάποιος δε μου αρέσει για να συνεχίσω , ξεκαθαρίζω , δεν κόβω επικοινωνία ξαφνικά μαχαιρι και να κάνω λαικ σαν 15χρονο.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ναι, γιατί όχι, ρωτα με αν νομι
Υπάρχουν πολλοί ανώριμοι, αρρωστάκια κλπ. εκεί έξω, οπότε μη περιμένεις ανάλογη αντιμετώπιση από κάποιον που δεν είχε τη μπέσα (ή τις "κοχόνες") να σου πει κατάμουτρα την αλήθεια (έστω και ωραιοποιημένη).
Απλά μια γνώμη εξέφρασα, ανάμεσα στις πολλές, που άκουσες και που θα ακούσεις. Από κει κι έπειτα, κάνε ό,τι καταλαβαίνεις και... καλή τύχη ( γιατί θα τη χρειαστείς μάλλον).

Mple_synnefo
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Mple_synnefo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 167 μηνύματα.

14-06-23

20:34
Στην αρχή της γνωριμίας είχε στείλει μια φωτό του (με ρούχα) και είχε πετάξει ότι όταν είναι σε σχέση κάνει πολύ σεξ, κάθε μετά. Εγώ εκεί του ειπα ευγενικά ότι δε με ενδιαφέρει τέτοιου είδους συζητήση και νιώθω κάπως άβολα . Το σεβάστηκε και μου είπε ότι δε θα ξανασυμβεί και ότι δε του βγάζω να θέλω κάτι τετοιο.Δε θα σε ρωτήσω εγώ...Εσύ θα μου τις πεις...Τις μικρές αυτές λεπτομέρειες, που νομίζω ότι κάνουν τη διαφορά και τώρα δεν τις θυμάσαι...
Δεν υπήρχαν κάποιες λεπτομέρειες στην όλη του συμπεριφορά που να σου χτύπησαν καμπανάκια ; Τις είδες ; Τις αγνόησες / προσπέρασες ; Ήταν όλα άψογα, μήπως ; Μπα, δε νομίζω...
Στη συνέχεια μιλούσαμε αλλά με κενά κάποιων ωρών (1-2)
Κατά τη συνάντηση και μετά δεν με ενόχλησε τίποτα. Απλά το ότι εξαφανίστηκε
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Καντη , εδώ που φτάσαμε .Μπράβο κοπέλα μου! Έχουμε έλλειψη από τέτοια παιδεία στο ηλικιακό μπράκετ το δικό μας.
Σε συγχαίρω για την ώριμη αντιμετώπισή σου.
ΑΥΤΟΣ θα χάσει, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΒΕΒΑΙΑ (ο τόνος στο αί)
ΥΓ: Τελικά την ευαισθητη ερωτηση να την κανω;
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.225 μηνύματα.

14-06-23

20:36
Ντρέπομαι μωρέ, είναι δημόσιο, δεν ξερω αν θα σε φέρω σε δύσκολη θέση. Είσαι 100% σίγουρη;Καντη , εδώ που φτάσαμε .
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

14-06-23

20:37
Καλού κακού έφερα κι ένα σηματάκι να υπάρχει...

Valder
Τιμώμενο Μέλος

14-06-23

20:38
Ενταξει οχι δεν ειναι και τοσο ευαισθητη η ερωτηση. Συναισθηματικής φυσεως ειναι για να ειμαστε ΣΙΓΟΥΡΟΙ τι θέλει ο άνθρωπος απο την κοπέλα.
Mple_synnefo
Εκκολαπτόμενο μέλος

14-06-23

20:38
Εμείς ψάχνουμε να βρούμε γιατί φέρεται έτσι και αν θα ήταν εύλογο να του κάνω μια κουβέντα χαλαρή για να δω τι γίνεται και τουλάχιστον να μην εχω προσδοκίες . Ρώτησε αυτό που θέλεις ,Ντρέπομαι μωρέ, είναι δημόσιο, δεν ξερω αν θα σε φέρω σε δύσκολη θέση. Είσαι 100% σίγουρη;
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.492 μηνύματα.

14-06-23

20:39
Το θέμα δεν είναι να μην την καλύψει η απάντησή του, αλλά η περίπτωση να δώσει ψεύτικη απάντηση. Αυτή η πιθανότητα μου φαίνεται παίζει περισσότερο, ειδάλλως για ποιο λόγο να μην είχε ήδη εξηγηθεί; Ο τύπος είναι δειλός και προτιμάει τη λύση της "αναίμακτης" φυγής του.
Υ.Γ. Καλό είναι να αποφεύγεις να κρίνεις τη συμπεριφορά των άλλων, με μέτρο τη δική σου. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι.![]()
Καλά η δική μ συμπεριφορά... Έχει ακόμη ψωμια να την φτάσει.
Ξεκίνησε καλά ο τυπος όπως θα ξεκινούσα κ εγώ αλλά ως εκεί.
Από εκεί κ περα δεν καταλαβαίνω γιατί είναι πιο κακό να αποδεχτεί αυτή τη μαλακισμενη συμπεριφορά η φίλη μας αντί να τον πιασει κ να του πει άκου μεγάλε
Εγω δεν είμαι κανα πουτανακι του ινστα να γαμάς κ να φευγεις οκ με κορόιδεψες δεν το κατάλαβα δεν πειραζει. Εσυ είπες ψέμματα.
Από εκεί κ περα χρωστάς μια εξήγηση γιατί δεν συνηθίζω τέτοια.
Νομίζω θα είναι πολυ καλυτερο απο το να κάνει κ αυτή πβς δεν συμβαίνει τπτ κ της είναι " Φυσικό" Όλο αυτό π γίνεται.
Γνώμη μ.
Καντε ότι θέλετε. Εγώ είμαι εξωστρεφής τυπος. Δεν κρύβομαι.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

14-06-23

Κι έκανες τέτοιο...πρόλογο για να συναισθηματικής φύσεως ερώτηση ;Ενταξει οχι δεν ειναι και τοσο ευαισθητη η ερωτηση. Συναισθηματικής φυσεως ειναι για να ειμαστε ΣΙΓΟΥΡΟΙ τι θέλει ο άνθρωπος απο την κοπέλα.
Οκ, καλά...Άσ΄ το να υπάρχει. Δεν το παίρνω πίσω...
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.492 μηνύματα.

14-06-23

Εμείς ψάχνουμε να βρούμε γιατί φέρεται έτσι και αν θα ήταν εύλογο να του κάνω μια κουβέντα χαλαρή για να δω τι γίνεται και τουλάχιστον να μην εχω προσδοκίες . Ρώτησε αυτό που θέλεις ,
Ναι δεν θα το βρεις στο στέκι όμως. Δεν τον ξέρουμε να σ πουμε.
Πρέπει να συζητήσετε μόνοι σας σαν άνθρωποι. Οχι σαν φαντάσματα. Σορρυ.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

14-06-23

20:40
Αυτό ψάχνω κι εγω καμάρι μου γλυκό. Το εύλογο. Γιατί με άντρες σαν κι αυτόν δεν βγάζεις άκρη έτσι οπως φέρονται σαν παιδιά.Εμείς ψάχνουμε να βρούμε γιατί φέρεται έτσι και αν θα ήταν εύλογο να του κάνω μια κουβέντα χαλαρή για να δω τι γίνεται και τουλάχιστον να μην εχω προσδοκίες . Ρώτησε αυτό που θέλεις ,
Mple_synnefo
Εκκολαπτόμενο μέλος

14-06-23

Ακριβώς έτσι το βλέπω κι εγώΚαλά η δική μ συμπεριφορά... Έχει ακόμη ψωμια να την φτάσει.
Από εκεί κ περα δεν καταλαβαίνω γιατί είναι πιο κακό να αποδεχτεί αυτή τη μαλακισμενη συμπεριφορά η φίλη μας αντί να τον πιασει κ να του πει άκου μεγάλε
Εγω δεν είμαι κανα πουτανακι του ινστα να γαμάς κ να φευγεις οκ με κορόιδεψες δεν το κατάλαβα δεν πειραζει. Εσυ είπες ψέμματα.
Νομίζω θα είναι πολυ καλυτερο απο το να κάνει κ αυτή πβς δεν συμβαίνει τπτ κ της είναι " Φυσικό" Όλο αυτό π γίνεται.
Γνώμη μ.
Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

14-06-23

Τα πράγματα είναι τόσο απλά καποιες φορές και τα περιπλέκουμε χωρίς λόγο .
Αφού σε προβληματίζει κάτι ρώτησε τον .

Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

14-06-23

20:42
Μα τί να τον ρωτήσει ; Πού είσαι ; Τί κάνεις ; Γιατί δεν πήρες ; Γιατί εξαφανίστηκες ;Τα πράγματα είναι τόσο απλά καποιες φορές και τα περιπλέκουμε χωρίς λόγο .Αφού σε προβληματίζει κάτι ρώτησε τον .
Θα την βγάλει και τρελή...
Όντως, τα πράγματα είναι πάρα μα πάρα πολύ απλά. Ένας άντρας γη και ουρανό θα κινούσε αν του άρεσε και ήθελε συνέχεια...
Δυστυχώς, συμβαίνουν και αυτά...Δυστυχώς...
Mple_synnefo
Εκκολαπτόμενο μέλος

14-06-23

Απλά οι φίλες μου μου λένε ότι αυτός δεν έκανε κάτι κακό. Ότι είμαστε άγνωστοι στην ουσία και δεν έχει κάποια υποχρέωση να δώσει εξήγηση για κάτι γιατί δεν έχουμε τίποτα .Τα πράγματα είναι τόσο απλά καποιες φορές και τα περιπλέκουμε χωρίς λόγο .Αφού σε προβληματίζει κάτι ρώτησε τον .
Valder
Τιμώμενο Μέλος

14-06-23

Αντε να πάει το παλιάμπελο, θα κάνω την καθοριστική ερώτηση, την εξαιρετικά ευαισθητη, για να δουμε τι θέλει πια αυτός ο ανώριμος από τη φίλη μας.
Πόσους πόντους έβαλε στο ημίχρονο, πόσα κοψίματα και πόσες ασσίστ;
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.515 μηνύματα.

14-06-23

Και τα π.μ. του Θεού είναι.Ντρέπομαι μωρέ, είναι δημόσιο, δεν ξερω αν θα σε φέρω σε δύσκολη θέση. Είσαι 100% σίγουρη;

It's all about you ?Καλά η δική μ συμπεριφορά... Έχει ακόμη ψωμια να την φτάσει.
........................................................
Γνώμη μ.
Or not?

Mple_synnefo
Εκκολαπτόμενο μέλος

14-06-23

20:44
Μια φορά έγινε και μάλιστα είπε ότι δεν μπορεί να κρατηθεί και τελείωσε. Αλλά με ικανοποίησε πριν όποτε δεν με ενόχλησε αυτό. Δεν ξερω αν κάπου κρίνω λαθος . Οι άντρες , διαφωτίστε με!Αντε να πάει το παλιάμπελο, θα κάνω την καθοριστική ερώτηση, την εξαιρετικά ευαισθητη, για να δουμε τι θέλει πια αυτός ο ανώριμος από τη φίλη μας.
Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

14-06-23

20:44
ΝαιΜα τί να τον ρωτήσει ; Πού είσαι ; Τί κάνεις ; Γιατί δεν πήρες ; Γιατί εξαφανίστηκες ;
Θα την βγάλει και τρελή...
Όντως, τα πράγματα είναι πάρα μα πάρα πολύ απλά. Ένας άντρας γη και ουρανό θα κινούσε αν του άρεσε και ήθελε συνέχεια...
Δυστυχώς, συμβαίνουν και αυτά...Δυστυχώς...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 89 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ωρορα
- Kate1914
- Reader
- real_madrid
- Kostas_Athens
- johnsala
- thenutritionist
- rafaela11
- camil
- Έμμα
- charmander
- marww
- Paragontas7000
- Joji
- Δροσουλίτης
- Meow
- Scandal
- Memetchi
- taketrance
- giannhs2001
- Wonderkid
- pinkheart
- Maria_Xagorari
- Ness
- Helen06
- fourkaki
- kalhkardia
- fmarulezkd
- χημεια4λαιφ
- ΘανάσοςG4
- jj!
- tsiobieman
- nucomer
- GeorgePap2003
- Libertus
- American Economist
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.