Να στείλω για να ξεκαθαρίσω;

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.491 μηνύματα.
Και δω με κάνεις να σκέφτομαι τα λόγια της συγχωρεμενης της γιαγιάς μου
"Αν δεν φάτε στο ίδιο τραπέζι δεν τον μαθαίνεις τον άνθρωπο"
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Σίγουρα όχι τους πρώτους 4-6 μήνες (γιατί δεν ξέρεις αν κρύβει τίποτα επικίνδυνο κάποιος)
Αλλά αν θέλει κάποιος σοβαρή σχέση, στον χρόνο πιστεύω πρέπει οπωσδήποτε να ζουν μαζί (αν τους επιτρέπουν οι συνθήκες)

Δεν διαφωνώ γενικά.

Αλλά ναι καλυτερα να μην περασει ο χρόνος.

Εκεί γυρω στους 8-10 μήνες. Πιστευω είναι καλά.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.221 μηνύματα.
Όταν έλεγα εγώ για συγκατοίκηση εδώ μέσα!!!! Μου λέγανε βιάζεσαι.
Ναι αλλά άλλο να το προτείνεις στην κοπέλα όταν έχετε βγει πεντε δεκα φορές, έχετε κανει καποια ΣΚ ο ενας στο σπίτι του άλλου, έχετε φάει με τα "πεθερικά" και μετα λες "οκ πάμε στο επόμενο βήμα",

...κι άλλο είναι να βγείς με μια κοπέλα για πρώτο καφέ και χωρίς να έχετε κάνει σεξ ακόμα να της στειλεις μετα μηνυμα και να της πεις "λοιπόν από Δευτέρα συγκατοικησάρα, ετοιμασε τη μήτρα να γεννάει παιδιά, μη χάνουμε και χρόνο"

Θα παθει σοκ η άλλη δε θα ξερει απο που να φυγει.

Mple_synnefo

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Mple_synnefo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 167 μηνύματα.
Ναι αλλά άλλο να το προτείνεις στην κοπέλα όταν έχετε βγει πεντε δεκα φορές, έχετε κανει καποια ΣΚ ο ενας στο σπίτι του άλλου, έχετε φάει με τα "πεθερικά" και μετα λες "οκ πάμε στο επόμενο βήμα",

...κι άλλο είναι να βγείς με μια κοπέλα για πρώτο καφέ και χωρίς να έχετε κάνει σεξ ακόμα να της στειλεις μετα μηνυμα και να της πεις "λοιπόν από Δευτέρα συγκατοικησάρα, ετοιμασε τη μήτρα να γεννάει παιδιά, μη χάνουμε και χρόνο"

Ε καλά, δεν νόμιζω να εννοούσε αυτό ο @Devil. .

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.491 μηνύματα.
Γιατί το να φας με τα πεθερικα αποτελεί σημαντικό πριν συγκατοικησετε ;;; ,😄

Καλώς η κακώς ένας 30+ έχει το χώρο του από ένα σημείο κ μετα. Όποτε θα ξεκινήσουν σιγά σιγά στην αρχή. Λίγες μέρες.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.221 μηνύματα.
Ε καλά, δεν νόμιζω να εννοούσε αυτό ο @Devil. .
Γιατί το να φας με τα πεθερικα αποτελεί σημαντικό πριν συγκατοικησετε ;;; ,😄

Καλώς η κακώς ένας 30+ έχει το χώρο του από ένα σημείο κ μετα. Όποτε θα ξεκινήσουν σιγά σιγά στην αρχή. Λίγες μέρες.

Γίνονται όμως κι αυτά ρε σεις.

Τον γνωρίζεις τον άλλο "ασφαλή" και σου βγαίνει ανασφαλής. Να σε ερωτεύεται "μέσω μιας φωτό" και να θελει συγκατοίκηση.

Από γυναίκες τις έχω ακούσει αυτές τις ιστορίες, δεν τις βγάζω απο το μυαλό μου.

Ας πάρουμε λοιπόν έναν πιο λαξ κανόνα, ότι το ζευγάρι θα συγκατοικήσει όταν αισθάνονται και οι δυο έτοιμοι για να συγκατοικήσουν κι ας το αφήσουμε εκεί.

Mple_synnefo

Εκκολαπτόμενο μέλος

Γίνονται όμως κι αυτά ρε σεις.

Τον γνωρίζεις τον άλλο "ασφαλή" και σου βγαίνει ανασφαλής. Να σε ερωτεύεται "μέσω μιας φωτό" και να θελει συγκατοίκηση.

Από γυναίκες τις έχω ακούσει αυτές τις ιστορίες, δεν τις βγάζω απο το μυαλό μου.

Ας πάρουμε λοιπόν έναν πιο λαξ κανόνα, ότι το ζευγάρι θα συγκατοικήσει όταν αισθάνονται και οι δυο έτοιμοι για να συγκατοικήσουν κι ας το αφήσουμε εκεί.
Εννοείται παιδί μου πως πρέπει να το θέλουν και οι δυο! Εμείς απλά τονίσαμε ότι η συγκατοίκηση σώζει και χρειάζεται από ένα σημείο και μετά (οποίο είναι αυτό για τον καθένα)!

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Εννοείται παιδί μου πως πρέπει να το θέλουν και οι δυο! Εμείς απλά τονίσαμε ότι η συγκατοίκηση σώζει και χρειάζεται από ένα σημείο και μετά (οποίο είναι αυτό για τον καθένα)!
Εκει δεν έχω διαφωνήσει...παιδί μου. :devil:

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.433 μηνύματα.

Καλά εκεί είναι εξτριμ😂

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Mple_synnefo

Εκκολαπτόμενο μέλος

Aleksa

Τιμώμενο Μέλος

Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.515 μηνύματα.

Το ίδιο εννοούσα κι εγώ, όταν έλεγα για κριντζάρισμα.
Προηγούνται οι καλές προθέσεις εκατέρωθεν και τα υπόλοιπα βήμα-βήμα.

Nelliel

Περιβόητο μέλος

Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.061 μηνύματα.
Απάντησε «Καλησπερα . Ναι ισχύει. Ήθελα να σου στείλω αλλά είχα τρεξίματα με τη μέση μου και το θυμόμουν συνέχεια αργα. Πως εισαι»
Εδώ απαντάς και του λες: "πως να μην έχεις τρεξίματα αφού ήσουν σαν σπασμένη βάρκα στο κρεβάτι, περαστικά 🤡"
Θεέ μου τι μαλακες κυκλοφορούν εκεί έξω.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Στα 5 λεπτά παρεδωσε ο τυπος χαχα.

Μάλλον δεν αντέχει πολυ στα καρφώματα αν κ μπασκετμπολίστας. 😆😆

Mple_synnefo

Εκκολαπτόμενο μέλος

Στα 5 λεπτά παρεδωσε ο τυπος χαχα.

Μάλλον δεν αντέχει πολυ στα καρφώματα αν κ μπασκετμπολίστας. 😆😆
Πάντως, βλέπεις, δεν κλειδώθηκε ακόμα το θεματάκι. Θα το έχουμε για το χαβαλέ μας τώρα λογικά! 🤣

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Επόμενο θρεντ στο στέκι:

Μέλος "Ρομαντική_Μπλουμελάιν1488": "Ανασταίνεται ο Χίτλερ και κάνει όργιο με αγιοβασιλάκια στο Φιόρδ του Παρισιού. Κρατάει μόνο 3 λεπτά με το ρολόι."

Χ μέλος (ο ντετέκτιβ): Αναστήθηκε ο Χίτλερ; Έλα ρε Γιώργο, σταμάτα πια!
Υ μέλος (ο σαρκαστικός): Ναι; Μηπως αναστήθηκε και κανα πάντσερ μαζί και κάνανε χαδάκια με την κάνη;
Ζ μέλος (ο ρεαλιστής): Τι λέτε ρε; Ποιός αναστημένος Χιτλερ και ποια αγιοβασιλάκια; Και το Παρίσι δεν έχει Φιόρδ.

Ξαφνικά ακούγεται μια μπάσα φωνή από το βάθος: Χα χα το μαλάκα το μουστάκια είχε τετοια φοβερή θεα στο Φιορδ της Παρισάρας και κράτησε μονο 3 λεπτά, δεν ξερει να γαμάει καλά.

Είμαστε μια ωραία ωραία παρεούλα, λεω εγω!

Mple_synnefo

Εκκολαπτόμενο μέλος

Επόμενο θρεντ στο στέκι:

Μέλος "Ρομαντική_Μπλουμελάιν1488": "Ανασταίνεται ο Χίτλερ και κάνει όργιο με αγιοβασιλάκια στο Φιόρδ του Παρισιού. Κρατάει μόνο 3 λεπτά με το ρολόι."

Χ μέλος (ο ντετέκτιβ): Αναστήθηκε ο Χίτλερ; Έλα ρε Γιώργο, σταμάτα πια!
Υ μέλος (ο σαρκαστικός): Ναι; Μηπως αναστήθηκε και κανα πάντσερ μαζί και κάνανε χαδάκια με την κάνη;
Ζ μέλος (ο ρεαλιστής): Τι λέτε ρε; Ποιός αναστημένος Χιτλερ και ποια αγιοβασιλάκια; Και το Παρίσι δεν έχει Φιόρδ.

Ξαφνικά ακούγεται μια μπάσα φωνή από το βάθος: Χα χα το μαλάκα το μουστάκια είχε τετοια φοβερή θεα στο Φιορδ της Παρισάρας και κράτησε μονο 3 λεπτά, δεν ξερει να γαμάει καλά.

Είμαστε μια ωραία ωραία παρεούλα, λεω εγω!
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

@Valder , το ζώδιο είσαι;

Τελευταία επεξεργασία:

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33.520 μηνύματα.
Πάντως, βλέπεις, δεν κλειδώθηκε ακόμα το θεματάκι. Θα το έχουμε για το χαβαλέ μας τώρα λογικά! 🤣
Εσύ ποιο παιδάκι είσαι για να έχουμε καλό ρώτημα;
Interested Kevin Nash GIF