Νεκρός ο συντηρητικός ακτιβιστής Charlie Kirk

Dreamweaver

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Competitive Racist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 1.921 μηνύματα.
Ειναι λογικό να μας ξενιζει όλο αυτο, ουτε εγω ειχα ξανακουσει τη λέξη groyper μεχρι προχθές. Οπως ουτε τι σημαίνει κοινότητα incel ήξερα μεχρι να δω το adolescence.
α ναι το "ντοκιμαντερ" του νετφλιξ, μιλαμε για φοβερη πηγή τώρα

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.989 μηνύματα.
Οπως ουτε τι σημαίνει κοινότητα incel ήξερα μεχρι να δω το adolescence.
Δεν ήξερες τι σημαίνει αλλά είχες έρθει σε επαφή μαζί της χάρη σε αυτό το φόρουμ. Εμπειρίες ζωής για τις οποίες πρέπει να νιώθεις ευγνώμων :bleh:.

Zukov_v2

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Zukov_v2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 358 μηνύματα.
Δεν ήξερες τι σημαίνει αλλά είχες έρθει σε επαφή μαζί της χάρη σε αυτό το φόρουμ. Εμπειρίες ζωής για τις οποίες πρέπει να νιώθεις ευγνώμων :bleh:.
Δεν εχει ινσελς το φορουμ και η προσεγγιση του adolescence ειναι τιμια αλλα επιφανειακη.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο nearos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 11.027 μηνύματα.
Ιδεολογικό post nut clarity και σκατοψυχια υπάρχει μόνο από την αριστερά. Η αναθεώρηση και οι αισχρες απάνθρωπες και κτηνώδεις απόψεις από τη δεξιά λέγονται πατριωτικές και "πρέπουσες"
Δεξιός εκθέτει προβλήματα της αριστεράς -> επιχειρήματα, ορθότητα, σωστή πλευρά της ιστορίας
Αριστερός εκθέτει προβλήματα της δεξιάς -> γουαταμπαουτισμος!!! Κούβα!! Κίνα!! Βόρεια Κορέα!!

Με κάθε ψήφο δεξιά έρχεται και διαγνωση υδροκεφαλίας; :worry:

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.989 μηνύματα.
Δεν εχει ινσελς το φορουμ
Φιλοβασιλικούς δεν ξέρω εαν έχουμε, όλα τα υπόλοιπα τα έχουμε, ιδίως incels. Γιατί μόνο αυτοί θα ισχυρίζονταν πως οι απόψεις κάποιου έχουν σκοπό να γίνουν αρεστές στα κοριτσάκια.
και η προσεγγιση του adolescence ειναι τιμια αλλα επιφανειακη.
Επιφανειακή απο ποια άποψη ;

Τελευταία επεξεργασία:

Zukov_v2

Εκκολαπτόμενο μέλος

Φιλοβασιλικούς δεν ξέρω εαν έχουμε, όλα τα υπόλοιπα τα έχουμε, ιδίως incels. Γιατί μόνο αυτοί θα ισχυρίζονταν πως οι απόψεις κάποιου έχουν σκοπό να γίνουν αρεστές στα κοριτσάκια.

Eχει μπερδεψει λιγο τους ορισμους περι μπλακ και ρεντ πιλ. Τα εμφανιζει συγκεχυμενα.

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Eχει μπερδεψει λιγο τους ορισμους περι μπλακ και ρεντ πιλ. Τα εμφανιζει συγκεχυμενα.
Δεν έχεις άδικο σε αυτό, ήταν κάπως μπερδεμένα τα πράγματα. Δεν ξέρω εάν ήταν βέβαια τυχαίο ή σκόπιμο.

Οι γονείς του παιδιού δεν ήταν κακοί άνθρωποι. Σίγουρα ο πατέρας ήταν κάπως πιο distant και είχε εκρήξεις θυμού μεν, αλλά δεν τον λες και κακοποιητικό ή ότι δεν αγαπούσε την οικογένεια του. Ίσως αυτό να ήταν και το πιο αποκαλυπτικό σημείο της ταινίας για εμένα. Πως δεν είναι απαραίτητο να έχεις κακό οικογενειακό περιβάλλον για να κάνεις κάτι φρικτό. Αρκεί να είσαι χαλαρός, να δώσεις ένα κινητό ή έναν υπολογιστή και να αφήσεις το παιδί σου να εκτίθεται σε ο,τι υπάρχει στο διαδίκτυο αφιλτράριστα.

Επί ευκαιρίας, τι πιστεύεις πως πρέπει να γίνει με τον δολοφόνο του Κερκ ; Είσαι υπέρ της θανατικής ποινής του ; Γενικά πιστεύεις πως πρέπει να εφαρμόζεται σαν τιμωρία η θανατική ποινή ή πρέπει να αποφεύγεται πάση θυσία ;

Zukov_v2

Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν έχεις άδικο σε αυτό, ήταν κάπως μπερδεμένα τα πράγματα. Δεν ξέρω εάν ήταν βέβαια τυχαίο ή σκόπιμο.

Οι γονείς του παιδιού δεν ήταν κακοί άνθρωποι. Σίγουρα ο πατέρας ήταν κάπως πιο distant και είχε εκρήξεις θυμού μεν, αλλά δεν τον λες και κακοποιητικό ή ότι δεν αγαπούσε την οικογένεια του. Ίσως αυτό να ήταν και το πιο αποκαλυπτικό σημείο της ταινίας για εμένα. Πως δεν είναι απαραίτητο να έχεις κακό οικογενειακό περιβάλλον για να κάνεις κάτι φρικτό. Αρκεί να είσαι χαλαρός, να δώσεις ένα κινητό ή έναν υπολογιστή και να αφήσεις το παιδί σου να εκτίθεται σε ο,τι υπάρχει στο διαδίκτυο αφιλτράριστα.

Επί ευκαιρίας, τι πιστεύεις πως πρέπει να γίνει με τον δολοφόνο του Κερκ ; Είσαι υπέρ της θανατικής ποινής του ; Γενικά πιστεύεις πως πρέπει να εφαρμόζεται σαν τιμωρία η θανατική ποινή ή πρέπει να αποφεύγεται πάση θυσία ;
Σωστα να μη ξεφευγουμε απο το θεμα. Θα πω δε ξερω ειναι τεραστιο διλημμα αλλα τεινω να ειμαι απολυτως κατα με τη σκεψη οτι δε πρεπει να εκχωρηθει αυτη η εξουσια στο κρατος ανεξαρτητως ποιος ειναι φορεας του.

adams33

Πολύ δραστήριο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 1.293 μηνύματα.

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.754 μηνύματα.
To ότι έχουν ρομαντική σχέση το fox το ανέφερε επικαλούμενο πηγές του fbi
Ωραία έστω και να ισχύει οτι τα είχαν, σημαίνει οτι γιαυτο έκανε ο,τι εκανε; ακομα και να ισχύει οτι τα είχανε, σημαίνει πως δεν ήταν επηρεασμενος απο ολα τα υπόλοιπα που συζητάμε αυτές τις μερες? Δηλαδη επηρεασμένος απο την ολη νοοτροπία για τα οπλα που προωθείται απο τους συντηρητικους μεσα στην οποια μεγάλωσε, και επηρεασμένος απο την groyper κουλτουρα οπως δειχνουν τα μηνυματα στις σφαίρες;

το αν τυχον ειχαν σχέση δεν ειναι ασυμβατο με τα άλλα δύο, το ενα δεν αποκλείει το αλλο.

Ακόμα και να ισχύει αυτο που το fox και ο κυβερνήτης της utah λενε, δεν λεει κανείς τους πως ο λογος που τον σκότωσε ηταν για τον τρανς σύντροφό του. Αυτή τη σύνδεση άλλοι κακοπροαιρετα την κανουν χωρίς απολύτως κανενα στοιχειο, ώστε να προωθήσουν το αφήγημα οτι για να τα ειχε με τρανς, ειναι αριστερός, και άρα η αριστερά τον σκότωσε. Έλεος.

adams33

Πολύ δραστήριο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 1.293 μηνύματα.

Έχει...δηλωμένους..

Ααα ξέχασα για εσένα βολεύει να είναι ακροδεξιοί :laugh: :laugh:

Samael

Τιμώμενο Μέλος

adams33

Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν σε θεωρώ ακροδεξιά εαν αυτό εννοείς.
Ωστόσο έχουμε ακροδεξιά άτομα εδώ μέσα, αυτό δεν είναι ψέμα :P.
Όπως και ακροαριστερους :bleh:
Δεν έχουμε παράπονο νομίζω...είμαστε απ όλα και από λίγο ζωή να έχουμε :laugh:

Gaspar

Περιβόητο μέλος

Ο Gaspar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.402 μηνύματα.
ε βαβαια, αφου το μισο φορουμ έβγαλε το φονικο μισος που νιωθει για τους πολιτικους του αντιπαλους, ας μιλησουμε για ενοτητα και συγχωρεση. φυσικα! οχι βεντετες (που θα ειναι εναντιον μας)
Αυτό το φαινόμενο ήταν παντού, όχι μόνο εδώ.
Άκρως διαφωτιστική εμπειρία.
Σαν να άνοιξαν τα φώτα και να έπεσαν όλες οι μάσκες ταυτόχρονα.
Ωραία έστω και να ισχύει οτι τα είχαν, σημαίνει οτι γιαυτο έκανε ο,τι εκανε; ακομα και να ισχύει οτι τα είχανε, σημαίνει πως δεν ήταν επηρεασμενος απο ολα τα υπόλοιπα που συζητάμε αυτές τις μερες? Δηλαδη επηρεασμένος απο την ολη νοοτροπία για τα οπλα που προωθείται απο τους συντηρητικους μεσα στην οποια μεγάλωσε, και επηρεασμένος απο την groyper κουλτουρα οπως δειχνουν τα μηνυματα στις σφαίρες;

το αν τυχον ειχαν σχέση δεν ειναι ασυμβατο με τα άλλα δύο, το ενα δεν αποκλείει το αλλο.

Ακόμα και να ισχύει αυτο που το fox και ο κυβερνήτης της utah λενε, δεν λεει κανείς τους πως ο λογος που τον σκότωσε ηταν για τον τρανς σύντροφό του. Αυτή τη σύνδεση άλλοι κακοπροαιρετα την κανουν χωρίς απολύτως κανενα στοιχειο, ώστε να προωθήσουν το αφήγημα οτι για να τα ειχε με τρανς, ειναι αριστερός, και άρα η αριστερά τον σκότωσε. Έλεος.
Κατά αρχήν η groyper θεωρία δεν έχει αποδειχθεί πουθενά. Άλλο παίζω όλη μέρα helldivers άλλο είμαι ακροδεξιός groyper.

Βγαίνει ο καθένας στο fb γράφει ένα κείμενο και πλάθει μια ιστορία. Δεν είναι πηγή για να το αναπαράγεις.
Το ξέρω ότι την βρίσκεις με κάτι τέτοια..
γουστάρεις την συνομωσία.

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Όπως και ακροαριστερους :bleh:
Δεν έχουμε παράπονο νομίζω...είμαστε απ όλα και από λίγο ζωή να έχουμε :laugh:
Πάνε χέρι με χέρι αυτά τα δύο συνήθως.
Όπου υπάρχει το ένα αναγκαστικά θα προκύψει και το άλλο.
Αλίμονο στους αθώους που πιάνονται στην μέση αυτών των συγκρούσεων.

Προσωπικά δεν νομίζω να ασχοληθώ άλλο. Όλο αυτό το κλίμα δημιουργεί μόνο μίσος & μιζέρια και ειλικρινά δεν θα ήθελα να το τροφοδοτήσω με δικό μου χρόνο και ενέργεια ενώ μπορώ να τα επενδύσω σε πιο παραγωγικά πράγματα. Εστιάζουμε μόνο στα αρνητικά και στο τέλος θα μας αρρωστήσει.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Κρατάω πως θεμελιωδώς όλοι οι άνθρωποι θέλουμε πάνω κάτω τα ίδια πράγματα. Απλώς πρέπει να μάθουμε να εκφραζόμαστε, να επικοινωνούμε και να ακούμε καλύτερα ο ένας τον άλλον σχετικά με το ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να τα επιδιώξουμε.
Σωστα να μη ξεφευγουμε απο το θεμα. Θα πω δε ξερω ειναι τεραστιο διλημμα αλλα τεινω να ειμαι απολυτως κατα με τη σκεψη οτι δε πρεπει να εκχωρηθει αυτη η εξουσια στο κρατος ανεξαρτητως ποιος ειναι φορεας του.
Οι δικαστές έχουν πολύ δύσκολο έργο μπροστά τους πολλές φορές. Για να είναι πραγματικά δίκαιοι πρέπει να δουν την ίδια ιστορία απο δύο διαφορετικές πλευρές και πάλι ό,τι απόφαση ληφθεί δεν μπορεί ποτέ να είναι 100% σίγουρος ο,τι ήταν η καλύτερη δυνατή που θα μπορούσε να λάβει. Ενδεχομένως (όσοι έχουν συνείδηση) θα συνεχίσουν για χρόνια να σκέφτονται υποθέσεις.

Τελευταία επεξεργασία:

adams33

Πολύ δραστήριο μέλος

Πάνε χέρι με χέρι αυτά τα δύο συνήθως.
Όπου υπάρχει το ένα αναγκαστικά θα προκύψει και το άλλο.
Αλίμονο στους αθώους που πιάνονται στην μέση αυτών των συγκρούσεων.

Προσωπικά δεν νομίζω να ασχοληθώ άλλο. Όλο αυτό το κλίμα δημιουργεί μόνο μίσος & μιζέρια και ειλικρινά δεν θα ήθελα να το τροφοδοτήσω με δικό μου χρόνο και ενέργεια ενώ μπορώ να τα επενδύσω σε πιο παραγωγικά πράγματα. Εστιάζουμε μόνο στα αρνητικά και στο τέλος θα μας αρρωστήσει.
Ακούγεται μια ευχάριστη συνειδητοποίηση σε εμένα !

Ελπίζω όντως παραγωγική για εσένα !

Εύχομαι το καλύτερο !

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.754 μηνύματα.
Αυτό το φαινόμενο ήταν παντού, όχι μόνο εδώ.
Άκρως διαφωτιστική εμπειρία.
Σαν να άνοιξαν τα φώτα και να έπεσαν όλες οι μάσκες ταυτόχρονα.

Κατά αρχήν η groyper θεωρία δεν έχει αποδειχθεί πουθενά. Άλλο παίζω όλη μέρα helldivers άλλο είμαι ακροδεξιός groyper.

Βγαίνει ο καθένας στο fb γράφει ένα κείμενο και πλάθει μια ιστορία. Δεν είναι πηγή για να το αναπαράγεις.
Το ξέρω ότι την βρίσκεις με κάτι τέτοια..
γουστάρεις την συνομωσία.
ολες οι φρασεις που εγραψε ειναι ατακες στην κοινοτητα των groypers
μιλας για συνωμοσια ενω ο ιδιος ισχυριζεσαι μια συσχετιση που δεν υπαρχει. Η προβολή είναι καλή τακτική, εύκολα αναγνωρίσιμη πλέον. Ξαναλέω, και να είχε σχέση με κάποιον τρανς δεν αποτελεί απόδειξη ότι ο λόγος που δολοφόνησε τον Κιρκ είναι επειδή είναι "αριστερός", το οποίο αφήγημα προσπαθούν να περάσουν κάνοντας φύλλο και φτερό τον τρανς συγκάτοικό του, βγάζοντας από τη μύγα ξίγκι, ενώ ο ίδιος εξαρχής συνεργάζεται με τις αρχές και τον κατέδωσε με το discord.

Η λογική την οποία προβάλλεις είναι: είχε σχέση με τρανς, άρα ήταν αριστερός, άρα η αριστερά τον έφαγε τον Κιρκ. Ε όχι δεν είναι έτσι. Δεν είναι ζήτημα του αν είναι αριστερός ή δεξιός, είναι το ζήτημα της νοοτροπίας περί όπλων μέσα στο οποίο γαλουχήθηκε, σε συνδυασμό με εξτρεμιστικές επιρροές από terminally online κοινότητες όπως groypers. Δεν λέω ότι ήταν ένθερμος υποστηρικτής των groypers, αλλά σίγουρα γνώριζε για την κοινότητα αυτή και προσπάθησε να μιμηθεί συμβολισμούς που την εκφράζει, όπως δείχνουν τα μηνύματα στις σφαίρες.

Με λίγα λόγια είναι κάτι πολύ βαθύτερο από το επιφανειακό "αριστερός σκότωσε δεξιό". Και όσο πιο σύντομα καταλάβουμε τις πραγματικές αιτίες, όπως τη ζημιά που κάνει η νοοτροπία για τα όπλα, τόσο πιο αποτελεσματικά θα αποτρέψουμε μελλοντικά shootings.

Το μονο που ειναι σίγουρο μεχρι στιγμής είναι ότι μεγάλωσε σε ενα βαθιά συντηρητικό περιβάλλον καθώς ολη η οικογένεια του ειναι ρεπουμπλικανοι θρησκευομενοι μορμονοι, και δεύτερον οτι μεγάλωσε μέσα στα οπλα αντί να παίζει με αυτοκινητάκια ξέρω γω. Τη ζημιά που αυτα μπορουν να κάνουν στη διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού, ας την αναλογιστεί ο καθενας μας και να βγάλει τα συμπεράσματα του.

Τελευταία επεξεργασία:

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 33.078 μηνύματα.
Σοβαρά τώρα ;
Σοβαρα.Οταν οι λέυκοι αστυνομικοι σκοτωνουν εκατονταδες μαυρους στην Αμερικη που δενε χουν κανει τιποτα και ειναι αθωοι και οι λευκοι μπατσοι τους σκοτωνουν με ΜΙΑ ΛΑΒΗ...δεν ειδα κανενα ευρωπαικο κοινοβουλιο να τηρει ενος λεπτου σιγη. Νομιζεις οτι αυτος ο μισανθρωπος ρατσιστης που σκοτωθηκε αξιζει παραπανω απο τους αθωους μαυρους που σκοτωνονται απο τα λευκα μπατσονια;
Πηγαινε να δεις αν ερχομαι.

Κλεισε το γ@μ@μεν@ ίντερνετ πουλάκι μου ....μπας και σωθεί κανας νέος
Κοιτα τον καθρεφτη σου και ξαναπεστο αγαπουλα. :hug:

Αι λαικ την αυτογνωσια σου αγαπουλα!

μονο σε ενα ηρωα αναλογεί ;
Σε ηρωες και αθωους.Οχι σε μισανθρωπους ταλιμπαν.

Μιας που λέτε για το Ευρωκοινοβούλιο και την ενός λεπτού σιγή. Αν θυμάμαι καλά είχαν κρατήσει βέβαια για τον Φλόιντ τότε.
ΤΟΤΕ αρμοζε βεβαια για εναν ανθρωπο που του την πεσαν τοσοι μπατσοι και προσπαθουσε να ανασανει ενω δεν μπορουσε να παει ΠΟΥΘΕΝΑ... και κυριως εγινε διοτι αυτο ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΗΝ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ.ΜΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΜΩΣ.
Οποτε ηταν ενα μηνυμα ΜΗ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ.
ΖΗΣΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΡΑΤΣΙΣΤΑΚΟ ΜΟΥ. :beachball:

Τελευταία επεξεργασία:

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.553 μηνύματα.

Pyotr_Krasnov

Δραστήριο μέλος

Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 789 μηνύματα.
Σοβαρα.Οταν οι λέυκοι αστυνομικοι σκοτωνουν εκατονταδες μαυρους στην Αμερικη που δενε χουν κανει τιποτα και ειναι αθωοι και οι λευκοι μπατσοι τους σκοτωνουν με ΜΙΑ ΛΑΒΗ...δεν ειδα κανενα ευρωπαικο κοινοβουλιο να τηρει ενος λεπτου σιγη. Νομιζεις οτι αυτος ο μισανθρωπος ρατσιστης που σκοτωθηκε αξιζει παραπανω απο τους αθωους μαυρους που σκοτωνονται απο τα λευκα μπατσονια;

O Floyd ειχε κανει ναρκωτικα και χρησιμοποιουσε ψευτικα χρηματα. Πιστευεις οτι ο αστυνομος θα μπορουσε να τον εμπιστευτει μετα απο κατι τετοιο ; Ναι δεν λεω, καποιες ζωες ειναι αθωες, αλλα ο αστυνομος τοτε με τον Floyd δεν μπορουσε να κανει κατι αλλο, πως να το εμπιστευτει ; Αλλα επειδη το λες τοσο γενικα, για να παμε να δουμε, οι Μαυροι που σκοτωνουν ασπρους ;;; Αυτοι τι ειναι ; Δυστυχως ενα μεγαλο ποσοστο των αφροαμερικων δεν ειναι ΚΑΛΟΙ ανθρωποι, ΜΕΡΙΚΟΙ ειναι ομως καλοι. Οι Αφρικανοι ομως σαν ανθρωποι μια χαρα ειναι, αλλα στην Αμερικη και στην Ευρωπη σε ενα μικροτερο ποσοστο εναι κατι αλλο... Ευχομαι να επιτεχθει η Ισοτητα μια μερα, η πραγματικη ισοτητα, αλλα ειναι δυσκολο...