Zukov_v2
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Zukov_v2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 358 μηνύματα.

Εγω αδερφε απλα υπερασπιζομαι τα δημοκρατικα ιδεωδη και πιθανολογω επι των γεγονοντων του συμβαντος.Ρε μλκ δεν σε μπορώ, έχεις δώσει πόνο τελευταία στο θρεντ![]()
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.986 μηνύματα.

Προσωπικά θεωρώ πως έπρεπε να γίνει δεκτό το αίτημα σιγής για τον θάνατο του Κερκ. Όποιες και αν ήταν οι απόψεις του, το δικαίωμα να μπορεί να εκφράζεται ελεύθερα πρέπει να είναι αναφαίρετο, ή τουλάχιστον να διώκεται μέσω της νόμιμης οδού απο όποιον θεωρεί πως αποτελεί απειλή των δικαιωμάτων άλλων ανθρώπων.
Τώρα, η προσπάθεια σπίλωσης της μνήμης του George Floyd αφήνοντας να υπονοηθεί πως και πολύ ασχοληθήκαμε με τον θάνατο ενός εγκληματία μαύρου απο την άλλη, φέρνει σε μεγάλο βαθμό στις ηθικές αξίες του μέσου μπούλη Οννεδίτη που αποδεικνύεται να είναι κανάς βαφτισιμιός κανενός ρατσιστή Βορίδη, ο οποίος μάλιστα μεγάλωσε σε φούσκα και δεν έχει καμία επαφή με τον κόσμο και δεν αντιλαμβάνεται ο,τι δεν είχαν όλοι την τύχη να έχουν πλούσιο μπαμπά και μαμά. Ελπίζω να είναι μια απλή σύμπτωση. Ξέρετε, σαν μια απο τις πολλές που μας συνηθίζει η ΝΔ όταν βρίσκει άτομα να μιλήσουν στον τηλεοπτικό φακό.
Φυσικά αναφέρεται μόνο το κομμάτι της ζωής κάποιου που συμφέρει το αφήγημα του καθενός. Το οποίο είναι λυπηρό, όχι μόνο για τον Floyd, αλλά για οποιονδήποτε άνθρωπο. Είναι η ίδια λογική βάσει της οποία πανηγυρίζουν τον θάνατο του Κερκ κάποιοι τώρα, δαιμονοποιώντας τον για όλα τα κακά της Αμερικής.
In 2014, Floyd moved to Minneapolis to rebuild his life and find work.[41][44] Soon after his arrival, he completed a 90-day rehabilitation program at the Turning Point program in north Minneapolis. He expressed the need for a job and took up security work at Harbor Light Center, a Salvation Army homeless shelter.[40] He lost that job and took several other ones. Floyd hoped to earn a commercial driver's license to operate trucks. He passed the required drug test, and program administrators felt that his criminal past did not pose a problem. But he dropped out because his job at a nightclub made it difficult to attend morning classes, and he felt pressure to earn money. Floyd later moved to St. Louis Park and lived with former colleagues.[40] He continued to battle drug addiction and went through periods of use and sobriety.[40]
An influential member of his community, Floyd was respected for his ability to relate with others in his environment based on a shared experience of hardships and setbacks, having served time in prison and living in a poverty-stricken project in Houston.[6] In a video addressing youth in his neighborhood, Floyd reminded his audience that he had his own "shortcomings" and "flaws" and that he was not better than anyone else. He also expressed his disdain for violence taking place in the community, advising his neighbors to put down their weapons and remember that they were loved by him and God.[6]
In May 2019, Floyd was detained by Minneapolis police when an unlicensed car in which he was a passenger was pulled over in a traffic stop. Floyd was found with a bottle of pain pills. Officers handcuffed him and took him to the city's third police precinct station. Floyd told police he did not sell the pills and that they were related to his own addiction. When he appeared agitated, officers encouraged him to relax and helped calm him down, and they later called an ambulance as they grew worried about his condition. No charges were filed in connection with the incident.[40]
Τώρα, η προσπάθεια σπίλωσης της μνήμης του George Floyd αφήνοντας να υπονοηθεί πως και πολύ ασχοληθήκαμε με τον θάνατο ενός εγκληματία μαύρου απο την άλλη, φέρνει σε μεγάλο βαθμό στις ηθικές αξίες του μέσου μπούλη Οννεδίτη που αποδεικνύεται να είναι κανάς βαφτισιμιός κανενός ρατσιστή Βορίδη, ο οποίος μάλιστα μεγάλωσε σε φούσκα και δεν έχει καμία επαφή με τον κόσμο και δεν αντιλαμβάνεται ο,τι δεν είχαν όλοι την τύχη να έχουν πλούσιο μπαμπά και μαμά. Ελπίζω να είναι μια απλή σύμπτωση. Ξέρετε, σαν μια απο τις πολλές που μας συνηθίζει η ΝΔ όταν βρίσκει άτομα να μιλήσουν στον τηλεοπτικό φακό.
Φυσικά αναφέρεται μόνο το κομμάτι της ζωής κάποιου που συμφέρει το αφήγημα του καθενός. Το οποίο είναι λυπηρό, όχι μόνο για τον Floyd, αλλά για οποιονδήποτε άνθρωπο. Είναι η ίδια λογική βάσει της οποία πανηγυρίζουν τον θάνατο του Κερκ κάποιοι τώρα, δαιμονοποιώντας τον για όλα τα κακά της Αμερικής.
Post-prison life
After his release, Floyd became more involved with Resurrection Houston, a Christian church and ministry, where he mentored young men and posted anti-violence videos to social media.[5][6][7][8] He delivered meals to senior citizens and volunteered with other projects, such as the Angel By Nature Foundation, a charity founded by rapper Trae tha Truth.[43] Later, Floyd became involved with a ministry that brought men from the Third Ward to Minnesota in a church-work program with drug rehabilitation and job placement services.[5] A friend of his acknowledged that Floyd "had made some mistakes that cost him some years of his life" and noted that he was turning his life around through religion.[6]In 2014, Floyd moved to Minneapolis to rebuild his life and find work.[41][44] Soon after his arrival, he completed a 90-day rehabilitation program at the Turning Point program in north Minneapolis. He expressed the need for a job and took up security work at Harbor Light Center, a Salvation Army homeless shelter.[40] He lost that job and took several other ones. Floyd hoped to earn a commercial driver's license to operate trucks. He passed the required drug test, and program administrators felt that his criminal past did not pose a problem. But he dropped out because his job at a nightclub made it difficult to attend morning classes, and he felt pressure to earn money. Floyd later moved to St. Louis Park and lived with former colleagues.[40] He continued to battle drug addiction and went through periods of use and sobriety.[40]
An influential member of his community, Floyd was respected for his ability to relate with others in his environment based on a shared experience of hardships and setbacks, having served time in prison and living in a poverty-stricken project in Houston.[6] In a video addressing youth in his neighborhood, Floyd reminded his audience that he had his own "shortcomings" and "flaws" and that he was not better than anyone else. He also expressed his disdain for violence taking place in the community, advising his neighbors to put down their weapons and remember that they were loved by him and God.[6]
In May 2019, Floyd was detained by Minneapolis police when an unlicensed car in which he was a passenger was pulled over in a traffic stop. Floyd was found with a bottle of pain pills. Officers handcuffed him and took him to the city's third police precinct station. Floyd told police he did not sell the pills and that they were related to his own addiction. When he appeared agitated, officers encouraged him to relax and helped calm him down, and they later called an ambulance as they grew worried about his condition. No charges were filed in connection with the incident.[40]
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.753 μηνύματα.

Τελικά ειναι φιλος του, συγκάτοικος ή εραστής; Απλώς συγκατοικουσαν ολοι αυτοι, 4 άτομα διάβασα ήταν στο διαμέρισμα που συγκατοικουσαν. Απλώς ολα τα μιντια κόλλησαν στον συγκεκριμένο, ο οποίος συνεργάζεται απόλυτα με τις αρχές και ουσιαστικά τον κατεδωσε με τις συνομιλίες στο discord, μονο και μονο επειδή λέγεται πως ειναι τρανς και προσπαθούν να βγάλουν απο τη μύγα ξίγκι για να στηρίξουν ντε και καλα το οτι τον σκότωσε απο αριστερή ιδεολογία.
Έχεις καταλάβει ότι έχεις πλάσει μια ιστορία στο κεφάλι σου (ακροδεξιός που ήθελε πιο αυστηρά μέτρα, πλύση εγκεφάλου από τους γονείς κτλ) που το ίδιο το FBI δεν έχει καμία απολύτως ένδειξη;; Διάβασες 2-3 άκυρους στο FB και αμέσως έβγαλες το πόρισμα, ενώ οι Αμερικανικές αρχές κινούνται εντελώς στην αντίθετη κατεύθυνση. Και μόλις άκουσες ότι υπάρχει η υπόνοια ότι ο δράσης πιθανόν να έβγαλε τον Kirk από την μέση λόγω του transgender φίλου του, έτρεξες αμέσως να πεις ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ισχύει καθώς πάει ενάντια στην ιδεολογία.
Και για να είμαι ξεκάθαρος, ούτε εγώ βγάζω κάποιο συμπέρασμα ακόμα καθώς οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη. Απλά η θεωρία του ακροδεξιού που δεν συμφωνούσε με την κυβέρνηση επειδή ήθελε ακόμα πιο ακραία μέτρα δεν φαίνεται να ισχύει ούτε να επιβεβαιώνονται από το FBI. Ούτε προφανώς φταίει ο transgender φίλος του επειδή ο άλλος τρελάθηκε, ίσα ίσα από όσα έχω διαβάσει συνεργάζεται απόλυτα με τις αρχές και δείχνει συγκλονισμένος και ο ίδιος.
Σε ξαναρωτω, πώς εξηγείς τα μηνύματα στις σφαίρες τα οποία παραπέμπουν 100% στην groyper κοινότητα; Τυχαία δεν ηταν σε καμία περίπτωση.
Debugging_Demon
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Debugging_Demon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 132 μηνύματα.

Ok τώρα διάβασα το παρελθόν του floyd είχα διαβάσει μόνο τον θάνατό του και τώρα έμαθα ότι το ευρωκοινοβουλιο έκανε νύξη σε αυτόν, δεν έπρεπε. Ανακαλώ την θέση μου για τον floyd όχι όμως για Kirk. Ίσως σχετικά με τον floyd Να έπρεπε να κάνουν μια αναφορά σε κάποια συζήτησή τους για την αστυνομική και ρατσιστική βία όχι όμως ολόκληρη προσωπική ενός λεπτου σιγή, you can laugh adams I don't fucking care, εγώ τώρα απλά αναγνώρισα το λάθος μου, όποιος θέλει ας γελάσει, I couldn't care less
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.036 μηνύματα.

για να στηρίξουν ντε και καλα το οτι τον σκότωσε απο αριστερή ιδεολογία.
Και εσύ το ίδιο κάνεις από την αντίθετη πλευρά, παρά το γεγονός ότι το FBI δεν έχει καμία τέτοια ένδειξη.
taketrance
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο taketrance αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.272 μηνύματα.

Σεξπηρικη αντιμετώπιση των γεγονότων, με μια δόση ρομαντισμού που τείνει να χάνεται στις μέρες μας.Αν το εκανε απο αγαπη παντως δε μπορουμε να πουμε κατι. Ο ερως ειναι υπερανω ολων. Πολυ δυνατο συναισθημα που οδηγει σε παραλογες πραξεις αντικειμενικα, αλλα υποκειμενικα φανταζουν ως η υστατη εκδηλωση αγαπης για αυτον που τις πραττει.
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.753 μηνύματα.

Το ξαναλεω, τα groyper μηνύματα αυτο δειχνουν, δεν είναι ενα αβάσιμο σενάριο.Και εσύ το ίδιο κάνεις από την αντίθετη πλευρά, παρά το γεγονός ότι το FBI δεν έχει καμία τέτοια ένδειξη.
Αντιθέτως, δεν υπάρχει καμία ένδειξη οτι οι δυο τους είχαν ρομαντική ή ακομα και τόσο θερμη φιλική σχεση που θα σκοτωνε για αυτόν. Ηταν απλώς συγκάτοικοι.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.548 μηνύματα.

Βασικά η όλη υπόθεση κατέληξε κωμωδία. Άλλοι πιστεύουν πως ευθύνονται ακροδεξιοί online gamers που είχαν κωδικές ονομασίες μεταξύ τους οι οποίοι ήταν οι ίδιοι με αυτά που γράφτηκαν πάνω στις σφαίρες. Άλλοι αναφέρουν πως ο δράστης είχε τρανς κοπέλα άρα βγήκε να τον σκοτώσει για να την υπερασπιστεί έμμεσα. Άλλοι μάλλον έμαθαν πως ο αντιφασισμός πουλάει σε μερικά κορίτσια οπότε έγιναν μάχιμοι αντιφασίστες του πληκτρολογίου πάντα.Εγω αδερφε απλα υπερασπιζομαι τα δημοκρατικα ιδεωδη και πιθανολογω επι των γεγονοντων του συμβαντος.
Ρε μλκ δεν υπάρχει αυτό το πράγμα... Αποκορύφωμα είναι πάντως πως πολλοί που χαίρονταν με τον θάνατο του μόλις είδαν την κατακραυγή το γύρισαν το παραμύθι και τώρα είναι ακροδεξιοί που αλληλοσκοτώνονται. Αν δεν μιλούσαμε για δολοφονία θα πίστευα πως ζούμε αμερικανικό sitcom.
parafernalia
Περιβόητο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.244 μηνύματα.

Η Νατάσα (Σατάνα) Γιάμαλη. Νομίζω θα ήταν η αγαπημένη "πρωθυπουργός" του @Valder .Νατάσσα Γιάμαλη ...
Η νεα μορφή της "δημοσιογραφίας" ..
Επίκληση στο συναίσθημα....πιο drama queen πεθαίνεις
ποσα προβατα θα ακολουθήσουν παλι

American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.036 μηνύματα.

Το ξαναλεω, τα groyper μηνύματα αυτο δειχνουν, δεν είναι ενα αβάσιμο σενάριο.
Και εγώ σου ξαναλέω για τελευταία φορά, καθώς καταντάει κουραστικό να λέμε τα ίδια, ότι προς το παρόν τουλάχιστον οι αρχές δεν συνδέουν την πράξη του με καμία Ακροδεξιά ιδεολογία ή οργάνωση. Ίσα ίσα αν υπήρχε η υπόνοια για κάτι τέτοιο, τα media θα το είχαν βγάλει πρώτη είδηση.
parafernalia
Περιβόητο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.244 μηνύματα.

Πήραν φόρα στο Fox News, τα χειρότερα έρχονται.
www.topontiki.gr

«Απλά σκοτώστε τους άστεγους»: Σάλος για το χυδαίο παραλήρημα παρουσιαστή του Fox News | topontiki.gr
«Θανατηφόρα ένεση χωρίς συγκατάθεση, ή κάτι τέτοιο»

chester20080
Επιφανές μέλος

Γενικά οι αρχές δεν λενε τίποτα. Και τα δύο που λεμε ειναι θεωριες τις οποίες αναλυουμε πιθανοτικα.
Και εγώ σου ξαναλέω για τελευταία φορά, καθώς καταντάει κουραστικό να λέμε τα ίδια, ότι προς το παρόν τουλάχιστον οι αρχές δεν συνδέουν την πράξη του με καμία Ακροδεξιά ιδεολογία ή οργάνωση. Ίσα ίσα αν υπήρχε η υπόνοια για κάτι τέτοιο, τα media θα το είχαν βγάλει πρώτη είδηση.
Ουτε αυτο που λες εσυ για τον Twiggs το λενε οι αρχές ουτε επιβεβαιωνεται το παραμικρό επίσημα, τουλάχιστον μεχρι στιγμης, ουτε οτι ήταν στενοί φίλοι ουτε οτι ήταν εραστές ή σχεση ή κατι τετοιο. Απλώς συγκάτοικοι, μαζί με αλλους δύο.
Όπως ουτε οι αρχές είπαν κατι για groyper.
Ωστόσο άνθρωποι που είναι χωμένοι μεσα στη gaming κοινότητα και ξέρουν τι ειναι groyper λενε ολοι τους πως τα μηνύματα είναι ξεκάθαρες αναφορές στην groyper κοινότητα. Γιαυτο τα λέω αυτα, είναι βάσιμα σενάρια και αναλύσεις, δεν ειναι κατι τραβηγμένο. Ο τύπος επέλεξε να χαραξει αυτα τα συνθήματα στις σφαίρες του. Δεν ήταν τυχαίο. Και η ερμηνεία των φράσεων αυτων είναι αυτή που εγραψα αυτές τις μέρες, 100% αναφορά στην groyper κοινότητα. Με βάση αυτο γραφω οσα γραφω. Δεν μπορείς να το αγνοήσεις όλο αυτό, δεν ειναι εικασία.
Ειναι λογικό να μας ξενιζει όλο αυτο, ουτε εγω ειχα ξανακουσει τη λέξη groyper μεχρι προχθές. Οπως ουτε τι σημαίνει κοινότητα incel ήξερα μεχρι να δω το adolescence.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.939 μηνύματα.

Απο που κι ως που το Νατασάκι αγαπημένη μου πρωθυπουρχέσα;
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.986 μηνύματα.

Το θετικό με τους ακροδεξιούς φιλοπαπαδοπουλικούς πάντως είναι πως παραμένουν εντελώς σταθεροί στις απόψεις τους με εντελώς ξεκάθαρη και δηλωμένη αποστολή. Αυτό τους το αναγνωρίζω.
Είναι στην φύση του ρου της ιστορίας μάλλον ο κύκλος :
Άκρα δεξιά -> Θηριωδίες -> Άκρα αριστερά -> Θηριωδίες -> Δεξιά -> Απογοήτευση -> Αριστερά -> Απογοήτευση -> Άκρα δεξιά...
κ.ο.κ.
Είναι στην φύση του ρου της ιστορίας μάλλον ο κύκλος :
Άκρα δεξιά -> Θηριωδίες -> Άκρα αριστερά -> Θηριωδίες -> Δεξιά -> Απογοήτευση -> Αριστερά -> Απογοήτευση -> Άκρα δεξιά...
κ.ο.κ.
parafernalia
Περιβόητο μέλος

Εντός εισαγωγικών το πρωθυπουργός. Μπορεί να σου αρέσει απλά ως γυναίκα με "παθιασμένες" απόψεις.Απο που κι ως που το Νατασάκι αγαπημένη μου πρωθυπουρχέσα;

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.939 μηνύματα.

Κοίταξε, αν και βγαίνουμε εκτός, με έχεις ζυγίσει καλά.Εντός εισαγωγικών το πρωθυπουργός. Μπορεί να σου αρέσει απλά ως γυναίκα με "παθιασμένες" απόψεις.![]()
Μ αρέσουν οι ζόρικες αριστερές. Ξετρελαίνομαι για τέτοιες.
Εμφανισιακά όμως είμαι προς Ευλαμπία Ρέβη / Αδαμαντία Λιόλιου. Το μελαχρινό/καστανό με κερδίζει.
Dreamweaver
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Competitive Racist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 1.921 μηνύματα.

Εχεις δικιο, αφου βγαλουμε την σκατοψυχια μας (και τις πραγματικες μας αποψεις) ερχεται το ιδεολογικο Post nut clarirty, λενε οτι καταδικαζουμε τη βια και ολα οκ!Τι σημασία έχει η πρώτη αντίδραση; Τι είναι πιο σημαντικό, η πρώτη αντίδραση που συνήθως είναι ως επι το πλείστον συναισθηματικά φορτισμένη, ή η μετέπειτα ιδεολογία που κουβαλάς μέχρι το τέλος κατόπιν αναθεώρησης και στάθμισης των δεδομένων;
1) whataboutism (όπως παντα) 2) τοτε μην γραφεις για το τι υποχεται 3) ίσως, αλλά αλλου σε πηγε ο σχεδον καπιταλισμος και αλλου ο σχεδον κομμουνισμοςΤο ίδιο μπορώ να πω και εγώ για τον καπιταλισμό, με τη μόνη διαφορά πως το ένα είναι βασισμένο στην εκμετάλλευση του ανθρώπου και στην εξαθλίωσή του, στο να πατάς επι πτωμάτων για να καταξιωθείς. Η αλήθεια είναι πως όποια πολιτικοκοινωνική θεωρία δεις, όσο χρυσαφένια και να ακούγεται, όσο σκατά και να ακούγεται, η εφαρμογή της πάντα θα διαφέρει απο την θεωρία (επειδή προφανώς), είτε θα διαβρωθεί απο επιτήδειους που "γκριζάρουν" με το που λάβουν εξουσία και τη νοθεύουν με αποτέλεσμα να αποκλίνει απο την αρχική πορεία της
δεν αναγνωρισες κανενα απολυτως λαθος ή προβλημα της κοσμοθεωριας σου, αντιθετως τρεχεις την κασετα σαν να δοκιμαζεται για πρωτη φορα. ουτε εχεις εξετασει καποια εναλακτικηΚοίταξε, όπως και εσύ έχεις ερωτευτεί σα "χαζογκόμενα" το μαρκετιστικό του δεξιου κεφαλαιοκρατικού συστήματος, έχω και εγώ το δικαίωμα να ερωτευτό ό,τι γουστάρω. Έχω διαβάσει τα προγράμματα της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΚΚΕ, βρήκα πως συμφωνώ περισσότερο με το πρόγραμμα του ΚΚΕ. Έχω διαβάσει κάποια οικονομικά βιβλία και άρθρα στο ελεύθερο εμπόριο, και κάμποσα βιβλία της μαρξιστικής πολιτικής και οικονομικής θεωρίας και βρήκα πως με εκφράζει περισσότερο αυτό. Εσένα σε εκφράζει το άλλο, τιμή σου και καμάρι σου.
Η δική μας διαφορά όμως είναι πως εγώ αναγνωρίζω τα ολισθήματα της δικής μου ιδεολογίας, τις ανθρώπινες ζωές που στερηθήκανε. Εν τούτοις όμως δεν υπάρχει κάποια άλλη αντίστοιχη ιδεολογία για μένα.
Απο μεριά σας όμως δε βλέπω να αναγνωρίζετε το πόσο καταστροφικό είναι αυτό το σύστημα, κοινωνικά, οικονομικά, περιβαλλοντικά, πολιτισμικά, ιστορικά.
Η ιερότητα της ανθρώπινης ζωής οφείλετε σε μεγάλο ποσοστό στις σπουδές μου, όχι μόνο στην ιδεολογία.
η διαφορα μας ειναι πως 1)ειμαι απο χωρα που περασε κομμουνισμο, άρα ξερω τι ειναι και τον εξεταζω ως προς αυτο, εσυ τον εξεταζεις οπως σου παρουσιαζει ο ιδιος τον εαυτο του, 2) δεν εξεταζεις τον καπιταλισμο (ή οτιδηποτε αλλο) ως προς τους μηχανισμους του, αλλα ειναι "αυτο που τρεχει τωρα και φταιει για τα προβληματα μου", αρα εσυ προτεινεις "το αλλο' το καλο", που ειναι ενα ηθικολογικο circlejerk. για αυτο και δεν αναγνωριζεις ή διορθωνεις τα προβληματά του και παντα το θαυμαζεις για αυτα που πουλαει
για να μην ξεφευγουμε απο το θεμα μην το συνεχισουμε σε αυτο το θρεντ
Και τι σχεση εχει αυτο τωρα?το ιδιο ειναι το οπλο απο τα 200 μετρα με το μαχαιρι εξ επαφης;
το ιδιο ειναι να εχεις μεγαλωσει απο μικρο παιδακι κυριολεκτικα μεσα στα οπλα και να ειναι προεκταση του χεριου σου και να εχεις την ικανοτητα να ριξεις στοχο απο 200 μετρα;
Παντως δεν απαντας για το αλλο, που μάααλοον και να ισχυει
Zukov_v2
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Zukov_v2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 358 μηνύματα.

Οπως καθε τετοια υποθεση η πραγματικη αληθεια δε θα μαθευτει ποτε. Τo timeline ειναι fucked up παντως οταν κυβερνητης πολιτειας λεει σε ζωντανη μεταδοη " Notices Bulge OwO What's this?Βασικά η όλη υπόθεση κατέληξε κωμωδία. Άλλοι πιστεύουν πως ευθύνονται ακροδεξιοί online gamers που είχαν κωδικές ονομασίες μεταξύ τους οι οποίοι ήταν οι ίδιοι με αυτά που γράφτηκαν πάνω στις σφαίρες. Άλλοι αναφέρουν πως ο δράστης είχε τρανς κοπέλα άρα βγήκε να τον σκοτώσει για να την υπερασπιστεί έμμεσα. Άλλοι μάλλον έμαθαν πως ο αντιφασισμός πουλάει σε μερικά κορίτσια οπότε έγιναν μάχιμοι αντιφασίστες του πληκτρολογίου πάντα.
Ρε μλκ δεν υπάρχει αυτό το πράγμα... Αποκορύφωμα είναι πάντως πως πολλοί που χαίρονταν με τον θάνατο του μόλις είδαν την κατακραυγή το γύρισαν το παραμύθι και τώρα είναι ακροδεξιοί που αλληλοσκοτώνονται. Αν δεν μιλούσαμε για δολοφονία θα πίστευα πως ζούμε αμερικανικό sitcom.
Επιμενω ομως οτι ειναι false flag attack της Μοσαντ
Dreamweaver
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Competitive Racist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 1.921 μηνύματα.

ε βαβαια, αφου το μισο φορουμ έβγαλε το φονικο μισος που νιωθει για τους πολιτικους του αντιπαλους, ας μιλησουμε για ενοτητα και συγχωρεση. φυσικα! οχι βεντετες (που θα ειναι εναντιον μας)Το ότι όλοι ψάχνουν το λόγο που δολοφονήθηκε είναι ο λόγος που η ανθρωπότητα δεν έχει καμία ελπίδα.
Αντί να ψάξουν πώς να ξεφύγουμε επιτέλους από ιδεολογίες, αντιπαλότητες και μίση, χτίζουν τις αιτίες για την επόμενη δολοφονία σαν μια βεντέτα που δε θα τελειώσει ποτέ.
Τέλος πάντων εγώ δεν είχα ελπίδα για την ανθρωπότητα έτσι κι αλλιώς...
Gaspar
Περιβόητο μέλος
Ο Gaspar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.401 μηνύματα.

To ότι έχουν ρομαντική σχέση το fox το ανέφερε επικαλούμενο πηγές του fbiΟυτε αυτο που λες εσυ για τον Twiggs το λενε οι αρχές ουτε επιβεβαιωνεται το παραμικρό επίσημα, τουλάχιστον μεχρι στιγμης, ουτε οτι ήταν στενοί φίλοι ουτε οτι ήταν εραστές ή σχεση ή κατι τετοιο. Απλώς συγκάτοικοι, μαζί με αλλους δύο.

Charlie Kirk's alleged assassin lived with transgender partner who is now cooperating with FBI: Officials
EXCLUSIVE: Charlie Kirk’s alleged assassin lived with his transgender partner, Fox News Digital has learned.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 9 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- giannhs2001
- taketrance
- chester20080
- Dr. Gl. Luminous
- Scandal
- camil
- Kate1914
- charmander
- American Economist
- Memetchi
- Paragontas7000
- Debugging_Demon
- thenutritionist
- Μήτσος10
- Lathy
- Ωρορα
- AggelikiGr
- Entropy24
- redpointer
- rafaela11
- 5607
- Advocatus diaboli
- fockos
- bibliofagos
- giorgos5002
- touvlo
- eupalinaros
- Dr.Katalyst
- johnsala
- Joji
- Wonderkid
- vas 78
- Obi-Wan Kenobi
- grtt
- Vera
- Unboxholics
- fortheloveofshizaya
- Hmmytheos
- back2967
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.