Το έχω πει... να επαναλαμβάνομαι;
Δεν συμφωνώ σε όλα μαζί του. Εσύ γιατί πάλι επαναλαμβάνεσαι; Μήπως αυτό το βίντεο «δικαιολογεί» την πράξη, ώστε να αλλάξω οπτική;
Να πω «καλά να πάθει» επειδή κάποιος του αφαίρεσε τη ζωή;
Δεν μισω κανέναν ,ουτε τον δράστη ουτε το θυμα ...
Συγγνώμη, τόσο ζωώδης ή τηλεκατευθυνόμενη από προπαγάνδες γεμάτες μίσος, φυτεμένο στην ψυχή ολων αυτων ,δεν έχω γίνει ακόμα και ούτε πρόκειται να γίνω.
Σαμ, κάθε φορά που με βάζεις εσύ και όλοι σας σ’ αυτή τη διαδικασία που προσπαθεί να μου εμφυσήσει μίσος και κακία, δεν ξέρεις πόσο ευγνώμων νιώθω. Το λέω με όλη την ειλικρίνια.... ευγνώμων όχι επειδή λέω «τα σωστά» .... σιγά , ίσως δεν ξέρω όσα ξέρετε εσείς ,αλλά ευγνώμων επειδή ο τρόπος που επιλέγω να προσεγγίζω τέτοια θέματα δεν αφήνει μέσα μου κάτι αρνητικό που να με ρουφάει και να με τρώει.
Ξέρεις τι νιώθω αυτή τη στιγμή;
Ένα εμπόδιο... εσένα. Στον δρόμο που έχω επιλέξει να ακολουθήσω για να μην τρώγομαι μέσα μου, εσύ στέκεσαι εμπόδιο, γι’ αυτό και προχθές ήμουν τόσο απόλυτη μαζί σου.
Άστο. Πλέον απλώς παρακολουθώ το θέμα και βλέπω όσα σου είπα.... πώς μαζεύονται σποράκια μίσους μέσα σας και προστίθενται στον ήδη υπάρχοντα θυμό που κουβαλάτε(γενικά μιλάω ) από τα σπίτια σας. Αυτό είναι που τελικά οπλίζει το χέρι. Ένας θυμός από μόνος του σπάνια καταλήγει σε σφαίρα ή μαχαίρι ,χρειάζονται κι άλλοι προσθετικοί παράγοντες.
Τα ακρα εχουν μισος δες απο πανω ..