χα χα , είμαι μια ακόμη γενιά παλιότερη. Σε μας λειτουργούσε ως εξής: Οι γονείς χτύπαγαν και έρχονταν, χωρίς <<εμπρός>>. Και μεις δηλ. Όλοι κινούμασταν στο σπίτι ελεύθερα (εκτός τουαλέτας φυσικά). Και παρέες να είχαμε, πάλι ήμασταν ελεύθεροι. Εντάξει, οι φίλοι μας δεν έμπαιναν στο δωμάτιο των γονιών μας, αλλά μας έλεγαν <φέρε αυτό απ το δωμάτιο της μαμάς σου> και το φέρναμε. Ήμασταν όλοι μέλη μιας ζεστής φωλίτσας.
Είχαμε όμως ένα <<μυστικό ντουλάπι>> στο δωμάτιο, με κλειδί. Εκεί βάζαμε μικι μάους, ποπάϋ και τα περίφημα λευκώματα. Ποιος θυμάται τα λευκώματα; Υπήρχαν πιο <<παιδικά>>, με θέματα τυποποιημένα, πχ <κάνε μου μια ευχή>, <πες μου ένα μυστικό> κλπ και τα πιο ελεύθερα. Αυτά ήταν ένα μεγάλο τετράδιο με ερωτήσεις κάθε 5 φύλλα και με αντίστοιχες φωτογραφίες. Αυτό μπορούσε ο καθένας να το διαμορφώσει όπως ήθελε. Συνήθως οι ερωτήσεις ήταν: <τι είναι άντρας/γυναίκα>, <τι είναι φιλί>, <τι είναι σεξ>, μετά έρχονταν πιο ειδικές ερωτήσεις, (όπως και στο φόρουμ ένα πράμα), πχ <πού θα θέλατε να μένατε> και ό,τι άλλο σκεφτόταν ο <κτήτωρ> και στο τέλος οι πιο προσωπικές <τι γνώμη έχεις για τον κτήτωρα>, <αν σου έλεγαν να φιλήσεις ένα κορίτσι, ποιο θα ήταν>. Τελευταία ερώτηση ήταν <βγάλτε τις μάσκες>, όπου κανονικά έπρεπε όλοι που εγραφαν με νικ, να δώσουν τα στοιχεία τους.
Είχε χτυπήματα, ανταπαντήσεις, γενικά ήταν ένα φόρουμ. Ωραία ήταν.
Ποιος είχε λεύκωμα ρε παιδιά, ας σηκώσει χέρι:

Αυτό ήταν πάντα στο μυστικό ντουλάπι!