Νοσταλγία για το παρελθόν

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.914 μηνύματα.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.480 μηνύματα.

dum dum boy

Περιβόητο μέλος

Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.513 μηνύματα.
δεύτερο μισό δεκαετίας 90, την έβγαζες με 20.000 δρχ (60 €) την εβδομάδα σαν φοιτητής (για προσωπικά έξοδα), με ένα πακέτο τσιγάρα κάθε μέρα και καθημερινές σχεδόν βραδυνές εξόδους σε μπαρ και μεζεδοπωλεία.

:smoke:

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.006 μηνύματα.

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.764 μηνύματα.
δόξα τω θεώ, δεν νοσταλγώ αντικείμενα. :smoke:
ούτε εγώ κατά κανόνα.....ίσως υπάρχουν εξαιρέσεις....
Η πρώτη φιγοuρα lego του μεγάλου μου..... Ήταν 2 ετών, δε μιλούσε καλά και τον ονόμασε <Δουκουμπά> (μη ρωτάς γιατί, δεν υπάρχει). Τη βρήκαμε λοιπόν, πριν 5 χρόνια, δηλ ήταν 24 ετών. Ξετρελάθηκε μόλις τη βρήκε! <Ο Δουκουμπάς μου!>. Ε, αυτόν δεν τον πειράζουμε. Τον σεβόμαστε

Χρήστες Βρείτε παρόμοια