Οι αγαπημένες σας ελληνικές σειρές

Athens2002

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Athens2002 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 320 μηνύματα.
Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείον αξίζει να δεις. Έχει βέβαια αρκετά λάθη ιστορίας αλλά δεν σε αγγίζουν μπροστά στη τελειότητα του έργου αυτού. Χάρης Ρώμας και Άννα Χατζησοφιά ( η οποία πήρε ρόλο και ήταν άψογη σε αυτή τη σειρά ) έδωσαν ρέστα σε αυτή τη σειρά και ακόμα απορώ πως αυτή η σειρά δεν πήγε για δεύτερο κύκλο λόγω χαμηλής τηλεθέασης. Απίστευτο με φαίνεται.

Τις σειρές προσωπικά τις βλέπω είτε από YouTube είτε από Dailymotion. Σπάνια θα καταφέρω να ακολουθήσω μια ρουτίνα στην τηλεόραση γιατί με το γεμάτο πρόγραμμα που έχω είναι σίγουρο ότι θα χάσω ένα επεισόδιο και αν χάσω ένα επεισόδιο μετά τα παίρνω σβαρνα όλα. Κρίμα θα ήθελα να έβλεπα τηλεόραση αλλά δεν είμαι και συνταξιούχος να έχω άπλετο χρόνο για αυτό το πράγμα χδ
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:


Αν και διεστραμμένος σεξουαλικά από αυτή τη σειρά αγάπησα μόνον τον Αξιωματικό κύριο Γλάρο ( Πυγμαλίων Δαδακαριδης ). Μπορεί στη σειρά να ήταν κακός ρόλος γιατί οι κεντρικοί πρωταγωνιστές είναι οι μαφιόζοι αλλά τέτοιους αστυνομικούς αν είχαμε πόσο καλά θα ήμασταν. Ειδικά εκεί που λέει " ε και; Ένα βαπορακι πιάσατε, δεν πιάσατε το μεγάλο κεφάλι ". Δίκαιος και αδιάφθορος.
Αν και απαντάω ενάμιση μήνα μετά ο Γλάρος δεν ήταν και τόσο αδιάφθορος αστυνομικός αφού ήθελε να συνωμοτήσει με την μητέρα του "Μαμαλάκη" (δεν θυμάμαι πως τον έλεγαν στη σειρά) με αντάλλαγμα να βγει ο μαμαλακης από την φυλακή
 

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 10,303 μηνύματα.
Οι μόνες που με έχουν πείσει οτι αξίζουν και τις έχω παρακολουθήσει ολόκληρες είναι τα μαύρα μεσάνυχτα και το παρα πέντε. Υπάρχουν αρκετές άλλες αξιοσημείωτες σειρές φυσικά , αλλά αυτές οι δύο για εμένα θα μπορούσαν να σταθούν επάξια σε αρκετές ξένες σειρές. Συνδυάζουν δράμα,κωμωδία και περιπέτεια με έναν εντελώς μοναδικό τρόπο.
 

Εχέμυθη

Περιβόητο μέλος

Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,863 μηνύματα.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 17,884 μηνύματα.
Η ζωή της άλλης και τα κλεμμένα όνειρα αν και θυμάμαι φουλ την εποχή τους, δημοτικό ήμουν και πραγματικά ΟΛΟΙ μίλαγαν για αυτές τις σειρές, μπέσα δεν είδα καμμία από αυτές. Κάποιες σκηνές μόνον. Δεν με τράβηξαν.
 

hl_amhxanos

Δραστήριο μέλος

Ο Νίκος Κούκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Nail artist και μας γράφει απο Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 799 μηνύματα.
Της Ελλάδος τα παιδιά
Μεν και δεν
δεληγιάννειον παρθεναγωγείον
Κακός Βεζίρης
Για μια γυναίκα και ένα αυτοκίνητο ( Η καλύτερη σειρά του Μανουσάκη)
Ο Πέτρος και τα κορίτσια του
Τα καλύτερα μας χρόνια
Λούφα και παραλλαγή (η σειρά)
Πώπω φίλε απίστευτο, μόνο στην ανάγνωση αυτών των σειρών με έπιασε στρες ότι ζω τουλάχιστον 20 χρόνια πίσω από την εποχή μου και πρέπει να προσαρμοστώ πάλι στο 2022
 

Manuela98

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Manuela98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 135 μηνύματα.
50 50, στο παρά πέντε , η γη της ελιάς.
 

taketrance

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,031 μηνύματα.
Top 5:

Εγκλήματα
Οι μεν και οι δεν
Πενήντα - πενήντα
Δέκα λεπτά κήρυγμα
Μαύρα μεσάνυχτα

Ειδική αναφορά σε όλες τις σειρές του Κοκκινόπουλου και στο Έτερος Εγώ.
 

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27,360 μηνύματα.
1) Το παρά πέντε
2) Ευτυχισμένοι μαζί
3) Άγριες μέλισσες
4) Κωνσταντίνου και Ελένης
5) Το νησί
 

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11,858 μηνύματα.
Η γέφυρα (Ant1+)
Η καλύτερη ελληνική σειρά που έχω δει.
 

Εριφύλη

Διάσημο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ηθοποιός και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,924 μηνύματα.
εγώ θα ξανά πω άγριες μέλισσες
Βλέποντας τα φετινά, εκτίμησα ακόμη περισσότερο τις μέλισσες 🥺
 

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 17,884 μηνύματα.
Άρχισα σήμερα «τα καλύτερα μας χρόνια» και ομολογώ πως πωρώθηκα. Υπέροχη σειρά φαίνεται από τα πρώτα επεισόδια. Προωθεί βέβαια τα ιστορικά γεγονότα με το δικό της πολιτικά ορθό τρόπο, κλασσικά. Δεν περιμένω κάτι καλλίτερο.
 

Κάμπια

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Ελευθερία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1,497 μηνύματα.
Πάρα 5
Κων/νου και Ελένης
 

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13,808 μηνύματα.

touvlo

Πολύ δραστήριο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 930 μηνύματα.
Βλέπω πολύ ευχαριστα : Το σόι σου. Ωραίες ατάκες, πάντα επίκαιρες και πολύ καλό χιούμορ!

Αλλά πιστεύω πως η καλύτρη σειρά όλων των εποχών ήταν <<το νησί>>. Ήταν όλα άψογα: Η σκηνοθεσία, το σενάριο, οι ηθοποιοί, η όχι υπερβολή, τα σκηνικά, οι χαρακτήρες, ακόμη και το ελπιδοφόρο τέλος.
Και νομίζω το εβγαλαν απ το youtube, έτσι;
Το είχα δει εκεί πριν 4 χρόνια. Τωρα βρήκα μόνο αποσπάσματα
 

marww

Νεοφερμένος

Η marww αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα.
δυο ξενοι
κωνσταντινου και ελενης
το σοι σου
 

rafaela11

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1,871 μηνύματα.
-Είσαι το ταίρι μου
-πάρα πέντε
-ευτυχισμένοι μαζί
-σαββατογεννημενες
 

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,096 μηνύματα.
Ντόλτσε Βίτα
Δυο Ξένοι

Αυτές με διαφορά.
 

Δροσουλίτης

Δραστήριο μέλος

Ο Δροσουλίτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλεται Οικονομολόγος. Έχει γράψει 436 μηνύματα.
Από τις "αρχαίες", το "κάμπινγκ", από τις νεότερες το "νησί" και από τις τελευταίες, το "κάρτ ποστάλ".
 

Guest 991793

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Καρυωτάκης (θα την ξαναδώ)
Άγριες Μέλισσες (κάπου με κούρασε όμως)
Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο (την έχω δει ήδη δύο φορές)

Όχι, δεν είμαι ποιοτικός :pleasantry:
 

Εριφύλη

Διάσημο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ηθοποιός και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,924 μηνύματα.
Καρυωτάκης (θα την ξαναδώ)
Άγριες Μέλισσες (κάπου με κούρασε όμως)
Καρυωτάκης ΝΑΙ γιατί παίζει ο έρωτας μου (Μαρία Κίτσου)

Άγριες μέλισσες απλά τοπ ο,τι καλύτερο έχει γυριστεί ποτέ... Και δεν το λέω επειδή παίζει και εκεί ο έρωτας μου, αλλά πραγματικά ήταν ένα αριστούργημα από όλες τις πλευρές🥺
 
Top