Guest 991793
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

27-08-23

03:38
Ναι, είναι η άτιμηο έρωτας μου (Μαρία Κίτσου)

Βασικά, γι' αυτό τον λόγο ξεκίνησα τον Καρυωτάκη

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,851 μηνύματα.

27-08-23

03:39
αχ άστα άστα.. 8 χρόνια η καψούρα μουΝαι, είναι η άτιμη
Βασικά, γι' αυτό τον λόγο ξεκίνησα τον Καρυωτάκη![]()

Nelliel
Περιβόητο μέλος
Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,061 μηνύματα.

27-08-23

11:14
1. LAPD
2. Στο παρά πέντε
3. Το νησί
4. Δύο ξένοι
5. Της Ελλάδος τα παιδιά
2. Στο παρά πέντε
3. Το νησί
4. Δύο ξένοι
5. Της Ελλάδος τα παιδιά
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Θανάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3,507 μηνύματα.

27-08-23

13:33
o πριγκιπας
στο καμπινγκ
στο καμπινγκ
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,851 μηνύματα.

26-09-23

14:39
Έβαλα να δω σε επανάληψη τον πρώτο κύκλο από το κόκκινο ποτάμι και πραγματικά, δεν θυμόμουν ότι είναι τόσο υπέροχη σειρά και η Αναστασία Παντούση τόσο εκπληκτική
Να και μια σειρά που στέκει..

Να και μια σειρά που στέκει..
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

28-09-23

17:09
θα το πω και δεν ντρέπομαι, αλλά οι μάγισσες της Σμύρνης μου άρεσε σαν σειρά

Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,984 μηνύματα.

11-07-24

12:08
Θεωρώ ότι το «σόι σου» είναι για τους μικρούς ότι ήταν για μας το «Κωνσταντίνου και Ελένης». Δεν καταλαβαίνω καθόλου το hype και μόνο έτσι μπορώ να το εξηγήσω.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 21,686 μηνύματα.

11-07-24

12:15
Είδα πως θα γίνει νέα βερσιόν του τώρα στον Alpha.Θεωρώ ότι το «σόι σου» είναι για τους μικρούς ότι ήταν για μας το «Κωνσταντίνου και Ελένης». Δεν καταλαβαίνω καθόλου το hype και μόνο έτσι μπορώ να το εξηγήσω.
Εννοείται όλα τα καλά θα γίνουν τώρα που μπαίνω στρατό.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 9,010 μηνύματα.

11-07-24

12:40
Ειλικρινα δε μπορω να καταλαβω ολο αυτο το hype για το Κωνσταντίνου και ΕλένηςΘεωρώ ότι το «σόι σου» είναι για τους μικρούς ότι ήταν για μας το «Κωνσταντίνου και Ελένης». Δεν καταλαβαίνω καθόλου το hype και μόνο έτσι μπορώ να το εξηγήσω.
δε ξερω, ολοι γυρρω μου εχουν απομνημονευσει διαλογους και ατακες και εγω βαριεμαι τη ζωη μου , παιζει να εχω δει μονο 4 - 5 επεισοδια;;
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5,018 μηνύματα.

11-07-24

12:45
Μονο first datesΘεωρώ ότι το «σόι σου» είναι για τους μικρούς ότι ήταν για μας το «Κωνσταντίνου και Ελένης».
rafaela11
Διάσημο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,790 μηνύματα.

11-07-24

13:13
Την εποχή του είχε πολύ χιούμορ, ακόμα έχει, αλλά πλέον θα έτρωγε κανσελ με τα πολιτικαλΕιλικρινα δε μπορω να καταλαβω ολο αυτο το hype για το Κωνσταντίνου και Ελένης
δε ξερω, ολοι γυρρω μου εχουν απομνημονευσει διαλογους και ατακες και εγω βαριεμαι τη ζωη μου , παιζει να εχω δει μονο 4 - 5 επεισοδια;;
Για εμένα η τοπ σειρά θα είναι πάντα το πάρα πέντε, και νοτλσε βιτα
Αγαπώ και εισαι το ταίρι μου, εντάξει το παραδέχομαι.
Επίσης, συχαίνομαι το καφέ της χαράς, είναι τόσο cringe. Όπως και το θα βρεις τον δάσκαλο σου.
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,851 μηνύματα.

11-07-24

13:18
Το Κωνσταντίνου και Ελένης καλό είναι για να παίζει στο background. Δεν έχει ιδιαίτερη πλοκή, δεν είναι να θαυμάζεις το ιδιαίτερο συγγραφικό ταλέντο Ρώμα-Χατζησοφιά. Είναι για να περνάει η ώρα.
Το Παρά Πέντε είναι σειρά με τα όλα της και το σενάριο είναι φοβερό. Αν είχε λιγότερες ελληνικές αναφορές πιστεύω θα μπορούσε να προβληθεί και στο εξωτερικό.
Το Παρά Πέντε είναι σειρά με τα όλα της και το σενάριο είναι φοβερό. Αν είχε λιγότερες ελληνικές αναφορές πιστεύω θα μπορούσε να προβληθεί και στο εξωτερικό.
rafaela11
Διάσημο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,790 μηνύματα.

11-07-24

13:23
Αυτό! Έξυπνο χιούμορ, ωραία πλοκή, θίγει πολλά θέματαΤο Παρά Πέντε
Τώρα που το έχει στο mega κάθομαι για 7272882η φορά και το βλέπω πάλι

Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5,018 μηνύματα.

11-07-24

13:24
Αναλογα το επεισοδιο.Μερικα επεισοδια του κων & ελενης ειναι πολυ καλα και αλλα δεν εχουν κανενα νοημα. Κωμωδια ειναι στην τελικη, δεν τη βλεπεις για τη πλοκηΤο Κωνσταντίνου και Ελένης καλό είναι για να παίζει στο background. Δεν έχει ιδιαίτερη πλοκή, δεν είναι να θαυμάζεις το ιδιαίτερο συγγραφικό ταλέντο Ρώμα-Χατζησοφιά. Είναι για να περνάει η ώρα.
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,851 μηνύματα.

11-07-24

13:26
Ναι υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις. Αλλά κάτι επεισόδια τύπου ω δον κωνσταντινεθ ω ελεναλντα δεν βγάζουν καν νόημαΑναλογα το επεισοδιο.Μερικα επεισοδια του κων & ελενης ειναι πολυ καλα και αλλα δεν εχουν κανενα νοημα. Κωμωδια ειναι στην τελικη, δεν τη βλεπεις για τη πλοκη

Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

11-07-24

13:31
Τρομερη σειρα τις πρωτες 3-4 σεζον ηταν και το μην αρχιζεις τη μουρμουρα. Τελευταια καλη κωμωδια της ελληνικης τιβι για εμενα.Μετα δυστυχως χαλασε πολυ με τις αλλαγες ηθοποιων.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 19,532 μηνύματα.

11-07-24

13:32
Εγώ τις προάλλες σκεφτόμουν ότι το Κωνσταντίνου και Ελένης είναι ό,τι πρέπει για όσους μαθαίνουν την ελληνική γλώσσα και θέλουν να εξασκήσουν την αργκό τους 
Θα έλεγα και την καθαρεύουσα τους, όμως αυτό δεν πολύ έχει νόημα. Η αργκό επικρατεί.

Θα έλεγα και την καθαρεύουσα τους, όμως αυτό δεν πολύ έχει νόημα. Η αργκό επικρατεί.
Poirot
Περιβόητο μέλος

11-07-24

13:35
Να δω την αντίδραση του δύσμοιρου ελληνομαθή όταν ακούει το "γιαουρτοσκόρδιον", το "τζάσε" και το "ατάλαντη γκαρσονοθεατρίνα" και τι στον κόσμοΕγώ τις προάλλες σκεφτόμουν ότι το Κωνσταντίνου και Ελένης είναι ό,τι πρέπει για όσους μαθαίνουν την ελληνική γλώσσα και θέλουν να εξασκήσουν την αργκό τους

Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

11-07-24

13:37
Δυστυχως λογω του πολιτικαλ κορεκτ και της κανσελ κουλτουρας , δεν θα ξαναδουμε καλες κωμωδιες . Πολυ κριμα.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 19,532 μηνύματα.

11-07-24

13:40
Εγώ πάντως αν μάθαινα ελληνικά ως ξένος, θα γούσταρα τρελά να δω Κ&Ε!Να δω την αντίδραση του δύσμοιρου ελληνομαθή όταν ακούει το "γιαουρτοσκόρδιον", το "τζάσε" και το "ατάλαντη γκαρσονοθεατρίνα" και τι στον κόσμο![]()
Πάντως σιγά σιγά σαν σειρά ξεπερνιέται. Όσο κι αν την έβαλε ο Ant1, και οι millenials αρχίσαμε να τη βαριόμαστε πια τώρα που μεγαλώνουμε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- AggelikiGr
- camil
- Memetchi
- giannhs2001
- Kate1914
- fourkaki
- Paragontas7000
- American Economist
- rafaela11
- Scandal
- johnsala
- taketrance
- Joji
- iew
- Abiogenesis
- Εριφύλη
- Athens2002
- Ness
- fmarulezkd
- Δροσουλίτης
- Sosstoss
- touvlo
- charmander
- synthnightingale
- marww
- chester20080
- Manuela98
- User2350
- Εχέμυθη
- Maraki4you
- Wonderkid
- thenutritionist
- grtt
- GeorgePap2003
- Unboxholics
- Citylights
- Sherlockina
- tslef8
- Αντικειμενικός
- New member
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.