Οι αγαπημένες σας ελληνικές σειρές

Guest 991793

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,851 μηνύματα.

Nelliel

Περιβόητο μέλος

Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,061 μηνύματα.
1. LAPD
2. Στο παρά πέντε
3. Το νησί
4. Δύο ξένοι
5. Της Ελλάδος τα παιδιά

dum dum boy

Διάσημο μέλος

Ο Θανάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3,507 μηνύματα.
o πριγκιπας
στο καμπινγκ

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,851 μηνύματα.
Έβαλα να δω σε επανάληψη τον πρώτο κύκλο από το κόκκινο ποτάμι και πραγματικά, δεν θυμόμουν ότι είναι τόσο υπέροχη σειρά και η Αναστασία Παντούση τόσο εκπληκτική🤍

Να και μια σειρά που στέκει..
1-6.jpg

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

θα το πω και δεν ντρέπομαι, αλλά οι μάγισσες της Σμύρνης μου άρεσε σαν σειρά😌

Pak

Επιφανές μέλος

Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,984 μηνύματα.
Θεωρώ ότι το «σόι σου» είναι για τους μικρούς ότι ήταν για μας το «Κωνσταντίνου και Ελένης». Δεν καταλαβαίνω καθόλου το hype και μόνο έτσι μπορώ να το εξηγήσω.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 21,686 μηνύματα.
Θεωρώ ότι το «σόι σου» είναι για τους μικρούς ότι ήταν για μας το «Κωνσταντίνου και Ελένης». Δεν καταλαβαίνω καθόλου το hype και μόνο έτσι μπορώ να το εξηγήσω.
Είδα πως θα γίνει νέα βερσιόν του τώρα στον Alpha.

Εννοείται όλα τα καλά θα γίνουν τώρα που μπαίνω στρατό.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 9,010 μηνύματα.
Ειλικρινα δε μπορω να καταλαβω ολο αυτο το hype για το Κωνσταντίνου και Ελένης
δε ξερω, ολοι γυρρω μου εχουν απομνημονευσει διαλογους και ατακες και εγω βαριεμαι τη ζωη μου , παιζει να εχω δει μονο 4 - 5 επεισοδια;;

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5,018 μηνύματα.

rafaela11

Διάσημο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,790 μηνύματα.
Ειλικρινα δε μπορω να καταλαβω ολο αυτο το hype για το Κωνσταντίνου και Ελένης
δε ξερω, ολοι γυρρω μου εχουν απομνημονευσει διαλογους και ατακες και εγω βαριεμαι τη ζωη μου , παιζει να εχω δει μονο 4 - 5 επεισοδια;;
Την εποχή του είχε πολύ χιούμορ, ακόμα έχει, αλλά πλέον θα έτρωγε κανσελ με τα πολιτικαλ

Για εμένα η τοπ σειρά θα είναι πάντα το πάρα πέντε, και νοτλσε βιτα

Αγαπώ και εισαι το ταίρι μου, εντάξει το παραδέχομαι.

Επίσης, συχαίνομαι το καφέ της χαράς, είναι τόσο cringe. Όπως και το θα βρεις τον δάσκαλο σου.

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,851 μηνύματα.
Το Κωνσταντίνου και Ελένης καλό είναι για να παίζει στο background. Δεν έχει ιδιαίτερη πλοκή, δεν είναι να θαυμάζεις το ιδιαίτερο συγγραφικό ταλέντο Ρώμα-Χατζησοφιά. Είναι για να περνάει η ώρα.

Το Παρά Πέντε είναι σειρά με τα όλα της και το σενάριο είναι φοβερό. Αν είχε λιγότερες ελληνικές αναφορές πιστεύω θα μπορούσε να προβληθεί και στο εξωτερικό.

rafaela11

Διάσημο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,790 μηνύματα.

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5,018 μηνύματα.
Το Κωνσταντίνου και Ελένης καλό είναι για να παίζει στο background. Δεν έχει ιδιαίτερη πλοκή, δεν είναι να θαυμάζεις το ιδιαίτερο συγγραφικό ταλέντο Ρώμα-Χατζησοφιά. Είναι για να περνάει η ώρα.

Το Παρά Πέντε είναι σειρά με τα όλα της και το σενάριο είναι φοβερό. Αν είχε λιγότερες ελληνικές αναφορές πιστεύω θα μπορούσε να προβληθεί και στο εξωτερικό.
Αναλογα το επεισοδιο.Μερικα επεισοδια του κων & ελενης ειναι πολυ καλα και αλλα δεν εχουν κανενα νοημα. Κωμωδια ειναι στην τελικη, δεν τη βλεπεις για τη πλοκη

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,851 μηνύματα.
Αναλογα το επεισοδιο.Μερικα επεισοδια του κων & ελενης ειναι πολυ καλα και αλλα δεν εχουν κανενα νοημα. Κωμωδια ειναι στην τελικη, δεν τη βλεπεις για τη πλοκη
Ναι υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις. Αλλά κάτι επεισόδια τύπου ω δον κωνσταντινεθ ω ελεναλντα δεν βγάζουν καν νόημα :lol: Προφανώς όμως δεν το βλέπεις για την πλοκή, δεν συγκρίνω τις δύο σειρές γιατί έχουν τελείως διαφορετική φιλοσοφία. Η καθεμία στο είδος της είναι καλή.

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Τρομερη σειρα τις πρωτες 3-4 σεζον ηταν και το μην αρχιζεις τη μουρμουρα. Τελευταια καλη κωμωδια της ελληνικης τιβι για εμενα.Μετα δυστυχως χαλασε πολυ με τις αλλαγες ηθοποιων.

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 19,532 μηνύματα.
Εγώ τις προάλλες σκεφτόμουν ότι το Κωνσταντίνου και Ελένης είναι ό,τι πρέπει για όσους μαθαίνουν την ελληνική γλώσσα και θέλουν να εξασκήσουν την αργκό τους :P
Θα έλεγα και την καθαρεύουσα τους, όμως αυτό δεν πολύ έχει νόημα. Η αργκό επικρατεί.

Poirot

Περιβόητο μέλος

Εγώ τις προάλλες σκεφτόμουν ότι το Κωνσταντίνου και Ελένης είναι ό,τι πρέπει για όσους μαθαίνουν την ελληνική γλώσσα και θέλουν να εξασκήσουν την αργκό τους :P
Θα έλεγα και την καθαρεύουσα τους, όμως αυτό δεν πολύ έχει νόημα. Η αργκό επικρατεί.
Να δω την αντίδραση του δύσμοιρου ελληνομαθή όταν ακούει το "γιαουρτοσκόρδιον", το "τζάσε" και το "ατάλαντη γκαρσονοθεατρίνα" και τι στον κόσμο :lol:

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Δυστυχως λογω του πολιτικαλ κορεκτ και της κανσελ κουλτουρας , δεν θα ξαναδουμε καλες κωμωδιες . Πολυ κριμα.

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 19,532 μηνύματα.
Να δω την αντίδραση του δύσμοιρου ελληνομαθή όταν ακούει το "γιαουρτοσκόρδιον", το "τζάσε" και το "ατάλαντη γκαρσονοθεατρίνα" και τι στον κόσμο :lol:
Εγώ πάντως αν μάθαινα ελληνικά ως ξένος, θα γούσταρα τρελά να δω Κ&Ε!

Πάντως σιγά σιγά σαν σειρά ξεπερνιέται. Όσο κι αν την έβαλε ο Ant1, και οι millenials αρχίσαμε να τη βαριόμαστε πια τώρα που μεγαλώνουμε.