Οι αγαπημένες σας ελληνικές σειρές

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 4,902 μηνύματα.
Το Κ.Ε ειναι μονο για ατακα , δεν ειχε συνοχη , πλοκη , σκηνικα κτλ . Ειναι πολυ μονοκόμματο

Για εμενα το τοπ 3 ειναι : 1. εγκληματα 2. παρα πεντε 3.εισαι το ταιρι μου

Επισης , απο τα νεοτερα ,potential θεωρω ειχε και το κατω παρταλι αλλα δεν το προσεξαν οσο επρεπε

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6,156 μηνύματα.
Τρομερη σειρα τις πρωτες 3-4 σεζον ηταν και το μην αρχιζεις τη μουρμουρα. Τελευταια καλη κωμωδια της ελληνικης τιβι για εμενα.Μετα δυστυχως χαλασε πολυ με τις αλλαγες ηθοποιων.
Οι πρώτες σεζόν με τους οριτζιναλ ηθοποιούς ήταν τέλεια. Μετά μεχ.

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5,018 μηνύματα.
Οι πρώτες σεζόν με τους οριτζιναλ ηθοποιούς ήταν τέλεια. Μετά μεχ.
Οταν εφυγε ο βλαχος με την κοπελιτσα χαλασε αποτομα. Τρομερη σειρα παντως και πολυ υποτιμημενη.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Το Κ.Ε ειναι μονο για ατακα , δεν ειχε συνοχη , πλοκη , σκηνικα κτλ . Ειναι πολυ μονοκόμματο
thats the point

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6,156 μηνύματα.
Δυστυχως λογω του πολιτικαλ κορεκτ και της κανσελ κουλτουρας , δεν θα ξαναδουμε καλες κωμωδιες . Πολυ κριμα.
Εγώ βλέπω μια μεγάλη στροφή στις μελαγχολικές και δραματικές σειρές στην ελληνική τηλεόραση. Που για μένα προσωπικά είναι κατά 99% πολύ μεχ. Οι ηθοποιοί φαίνονται σφιχτοί και πιεσμένοι, ίσως γιατί εφαρμόζουν τεχνική κατάλληλη για θέατρο και όχι σίριαλ. Ίσως θέλουν να αντιγράψουν τους Τούρκους, αλλά, αν και δεν τους πάω ιδιαίτερα, το δράμα σαν τους Τούρκους κάνεις δεν το κάνει σε σαπουνόπερες. Φαίνονται naturals.

Όταν τελειώσει επιτέλους αυτή η μόδα, ας φτιάξουν ξανά μια καλή κωμωδία.

Οταν εφυγε ο βλαχος με την κοπελιτσα χαλασε αποτομα. Τρομερη σειρα παντως και πολυ υποτιμημενη
Βλάχος και Τριανταφυλλιδου, τρομερό ντουο, τότε ήταν και ζευγάρι στην πραγματική ζωή.

Hased Babis

Δραστήριο μέλος

Ο Μπάμπης Παπαθανασίου αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 562 μηνύματα.
Οταν εφυγε ο βλαχος με την κοπελιτσα χαλασε αποτομα. Τρομερη σειρα παντως και πολυ υποτιμημενη.

Πέρα από τα φοβέρα για έμενα "Εγκλήματα", "Σαββατογεννημένες", "Είσαι το Ταίρι μου" και" Μαύρα Μεσάνυχτα" θεωρώ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΜΗΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ το "Είμαστε στον αέρα".

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 4,902 μηνύματα.

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,851 μηνύματα.
Από κωμωδίες μου άρεσε και το "Η Οικογένεια Βλάπτει"

Micro

Συντονιστής

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5,018 μηνύματα.
γώ βλέπω μια μεγάλη στροφή στις μελαγχολικές και δραματικές σειρές στην ελληνική τηλεόραση. Που για μένα προσωπικά είναι κατά 99% πολύ μεχ. Οι ηθοποιοί φαίνονται σφιχτοί και πιεσμένοι, ίσως γιατί εφαρμόζουν τεχνική κατάλληλη για θέατρο και όχι σίριαλ. Ίσως θέλουν να αντιγράψουν τους Τούρκους, αλλά, αν και δεν τους πάω ιδιαίτερα, το δράμα σαν τους Τούρκους κάνεις δεν το κάνει σε σαπουνόπερες. Φαίνονται naturals.
Χαλια μαυρα. Απορω ποιος τα βλεπει. Πεταμενα λεφτα.
Βλάχος και Τριανταφυλλιδου, τρομερό ντουο, τότε ήταν και ζευγάρι στην πραγματική ζωή.
σωστο, δεν το θυμομουν. Δυστυχως εφυγαν για αμερικη και χαλασε η σειρα.

"Σαββατογεννημένες",
Σακης μπουλας τρομερος ρε συ. Οπως και το 10 λεπτα κυρηγμα. Τι μου θυμησες...

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 21,687 μηνύματα.
Ειλικρινα δε μπορω να καταλαβω ολο αυτο το hype για το Κωνσταντίνου και Ελένης
δε ξερω, ολοι γυρρω μου εχουν απομνημονευσει διαλογους και ατακες και εγω βαριεμαι τη ζωη μου , παιζει να εχω δει μονο 4 - 5 επεισοδια;;
Μπορεί να κατάντησε γραφικό μετά από διακόσιες επαναλήψεις όμως είναι διαχρονικό και με ατακάρες. Και το Καφέ της Χαράς.

Unpopular opinion: και το Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο φοβερό (αν και κάπως γραφικό). Η μόνη σειρά του Χάρη Ρώμα που δεν εκτιμήθηκε καθ'όλου. Μάλλον γιατί κούρασε το ίδιο μοτίβο ξανά και ξανά.

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

σωστο, δεν το θυμομουν. Δυστυχως εφυγαν για αμερικη και χαλασε η σειρα
Ναι, μετά γύρισαν βέβαια αφού δεν τους βγήκε. Κρίμα. Αν είχαν κάτσει θα είχαν τρομερή καριέρα εδω αυτή τη στιγμή.
Αν σκεφτείς η Εξηνταβελωνη (που βγαίνει τώρα με τον Βλαχο) έγινε γνωστή από το ταμαμ παίζοντας απλό ρόλο και τα δύο τελευταία χρόνια κατέληξε σε πρωταγωνιστικό ρόλο σε γνωστή σειρά.
Έκανε όνομα δηλαδή. Όσοι έκατσαν στην κρίση παίζοντας μικρούς ρόλους τώρα αρχίζουν να παίρνουν μπρος.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 21,687 μηνύματα.
Από κωμωδίες μου άρεσε και το "Η Οικογένεια Βλάπτει"
Έχω ρίξει άπειρους τόνους δακρύων με το χαρακτηριστικό "ΜΕΕΕΕΕΝΙΟΟΟΟ" που ακόμα αντηχεί στα αυτιά μου και με τις σκηνές:

-εμένα μ'αρεσε αυτή που έκανε την Ιουλιέτα
-Τον Άμλετ είδαμε Ασημάκη.

///

Και τη Χρύσα Ρώπα να ουρλιάζει -Δεν θα βγεις από εδώ μέχρι να γίνεις ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΠΙΘΗΚΟΣ. Γιατί το άνθρωπος, αποκλείεται πια.

--

Αυτή τη σειρά την κουβάλησαν ξεκάθαρα η Χρύσα Ρώπα, ο Μπουλάς και την παράσταση την έκλεψε ο ηθοποιός που έκανε τον Ασημάκη. Και unpopular opinion: η Πελαγία δεν ήταν καθόλου άσχημη. Στο τελευταίο επεισόδιο βέβαια έγινε ΝΑΡΟΣΜΟΥ.

Micro

Συντονιστής

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Α και μαζι με το μην αρχιζεις την μουρμουρα ενα ενδιαφερον ειχε απο τις τελευταιες κωμωδιες και η πολυκατοικια.

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,178 μηνύματα.
Δεν βλέπω να προσθέτει κανείς το Ντόλτσε Βίτα και απογοητεύομαι. :P

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Α και μαζι με το μην αρχιζεις την μουρμουρα ενα ενδιαφερον ειχε απο τις τελευταιες κωμωδιες και η πολυκατοικια.
Μην αρχίζεις την μουρμούρα μόνο πρώτη σεζόν μ'αρεσε με το νεανικό ζευγάρι. Μετά το πήδηξαν. Κάτι πήγαν να κάνουν τώρα με την Ξένια και τον Μπάμπη, που ο Μπάμπης μιλάει στη ψυχή του κάθε Σαλονικιού. Και η Σοφούλα είναι αρκετά όμορφη.

Πολυκατοικία βλέπαμε καθαρά για Λουκίααα (Βάσω Λασκαράκη) και Αλικάρα. Προεφηβικοί έρωτες.

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Μην αρχίζεις την μουρμούρα μόνο πρώτη σεζόν μ'αρεσε με το νεανικό ζευγάρι. Μετά το πήδηξαν. Κάτι πήγαν να κάνουν τώρα με την Ξένια και τον Μπάμπη, που ο Μπάμπης μιλάει στη ψυχή του κάθε Σαλονικιού. Και η Σοφούλα είναι αρκετά όμορφη.

Πολυκατοικία βλέπαμε καθαρά για Λουκίααα (Βάσω Λασκαράκη) και Αλικάρα. Προεφηβικοί έρωτες.
Τις πρωτες 3 σεζον ηταν το νεανικο ζευγαρι. Επισης δεν εχει αναφερει κανεις ευτυχισμενοι μαζι. Παιζει να ειμαι απο τους λιγους που δεν το εχει δει σχεδον καθολου. Ψηνω να το δω στο ιντερνετ κιολας.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Δεν βλέπω να προσθέτει κανείς το Ντόλτσε Βίτα και απογοητεύομαι. :P
Δεν ήταν της γενιάς μας αυτό τόσο. Ούτε και τα άλλα βέβαια ήταν γιατί ήμασταν μωρά όταν προβάλλονταν αλλά το Ντόλτσε Βίτα δεν έπαιζε σε επαναλήψεις.

Το καθιερωμένο μεσημεριανό των χρόνων μου ως παιδάκι μετά τα παιδικά το πρωί ήταν 2 Άκρως Οικογενειακόν
3 Κωνσταντίνου και Ελένης
4 Καφέ της Χαράς.

2-3 γενιές μεγάλωσαν με αυτό το πρόγραμμα. :lol:

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Δεν ήταν της γενιάς μας αυτό τόσο. Ούτε και τα άλλα βέβαια ήταν γιατί ήμασταν μωρά όταν προβάλλονταν αλλά το Ντόλτσε Βίτα δεν έπαιζε σε επαναλήψεις.

Το καθιερωμένο μεσημεριανό των χρόνων μου ως παιδάκι μετά τα παιδικά το πρωί ήταν 2 Άκρως Οικογενειακόν
3 Κωνσταντίνου και Ελένης
4 Καφέ της Χαράς.

2-3 γενιές μεγάλωσαν με αυτό το πρόγραμμα. :lol:
Καραντινα ετσι περναγα τα μεσημερια μ τι εννοεις . Και εκανα μαθημα 1 ετος στο λαπτοπ παραλληλα