Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2025 στις 14:18 Η Εριφύλη έγραψε: #101 13-10-25 14:18 Η σειρά κάνει τηλεθέαση που η ελληνική τηλεόραση είχε να δει 6 χρόνια. 24%. Επίσης, ναι. Και μόνο που πρωταγωνίστρια είναι η Μαρία η σειρά ανεβαίνει εκατό σκάλες ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ. Ε μα έλεος με το να αποθεώνουμε όλα τα ξένα, ενώ έχουμε ταλέντα διεθνών προδιαγραφών amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.148 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2025 στις 14:25 Η amarelia έγραψε: #102 13-10-25 14:25 ενταξει προσωπικα η τηλεθέαση δεν μου λέει και κατι και ο σεφερλής έκανε τηλεθέαση. Η πλειοψηφία των τηλεθετών είναι ηλίθιοι και μασάνε σαβούρα. Αν και δεν την ειδα την σειρα, δεν εχω αποψη γενικά το λέω Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.777 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2025 στις 14:47 Ο Memetchi έγραψε: #103 13-10-25 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η σειρά κάνει τηλεθέαση που η ελληνική τηλεόραση είχε να δει 6 χρόνια. 24%. Click για ανάπτυξη... Ποια 6 χρόνια βρε, ο Σασμος χτυπούσε 30αρια για πλάκα Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2025 στις 14:49 Η Εριφύλη έγραψε: #104 13-10-25 14:49 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: ενταξει προσωπικα η τηλεθέαση δεν μου λέει και κατι και ο σεφερλής έκανε τηλεθέαση. Η πλειοψηφία των τηλεθετών είναι ηλίθιοι και μασάνε σαβούρα. Αν και δεν την ειδα την σειρα, δεν εχω αποψη γενικά το λέω Click για ανάπτυξη... Καλά ναι αυτό εξυπακούεται. απλά οκ, επειδή είναι μια σειρά χωρίς σιπ (το βασικότερο για να δει κάποιος μια σειρά ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ πού φτάσαμε) και έρωτες, παρά μόνο με ένα συγκεκριμένο θέμα, δεν περίμενα ότι θα πιάσει τόσο. Για το είδος της δλδ fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2025 στις 15:30 Ο fockos έγραψε: #105 13-10-25 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν ξέρω πώς βλέπετε ελληνικές σειρές τη στιγμή που υπάρχουν βρεατανικά διαμάντια ας πούμε λίγων επεισοδίων για όλα τα γούστα. Σοβαρά αυτή η αέναη ανακύκλωση Ελλήνων "ηθοποιών" σε τηλεόραση και θέατρο έχει καταντήσει αηδία. Click για ανάπτυξη... Θεωρώ πως πρέπει να στηρίζουμε τις ελληνικες σειρές και να σεβόμαστε τους Ελληνες ηθοποιους γιατι αλλιως θα καταντήσουμε να βλέπουμε μεταφρασμένα εργα στην Ελλάδα ή πολυ κακής ποιοτητας. Πολλες ελληνικες σειρες ειναι διαμαντάκια. Υπάρχει μια τάση για παγκοσμιοποίηση σε ολα και αυτός δε κάνει καθόλου καλό. Ελληνικό θέατρο έχω να δω χρόνια γιατι δεν εχω χρόνο αλλα παλια που έβλεπα μου άρεσαν καποια εργα fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2025 στις 17:13 Ο fockos έγραψε: #106 13-10-25 17:13 Δυστυχώς εχτές δε έπαιξαν τα φαντάσματα στο star ή δε τα ανεβάσανε στη πλατφόρμα startv και είδα το πρώτο επεισοδιο του να με λες παιδια το Τούρκικο που μπορείτε να το δείτε εδώ Mother Episode 1 | English Subtitles Παιδιά πολυ ανώτερη από την Ελληνική σε όλα της. Η πρώτη σκηνή με το φαγητο φαίνεται όντως ποσο ασχημα παιρνάει το κορίτσι. Ενώ η αντίστοχη Κίτσου είναι λιγομίλητη δεν έχει σύντροφο και μπαίνει ενώ είναι ορνιθολόγος ως αναπληρώτρια στην τάξη της οποτε υπάρχει σιγά σιγά το δέσιμο ενώ παιζουν και άλλα παιδιά στο σχολέιο. Η σκηνή με το εστιατόριο που ουσιαστικά γίνεται το δέσιμο πολυ δυνατή και αυτή. Για την ώρα δεν υπάρχουν σαχλαμάρες με αστυνόμους ενώ και η αντίστοιχη Κίτσου δεν έχει σύντροφο που ειχε η Κίτσου ενώ δεν υπάρχει πουθενά δημοσιογράφος. Τελευταία επεξεργασία: 13 Οκτωβρίου 2025 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.434 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2025 στις 17:31 Η Himela έγραψε: #107 13-10-25 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ε μα έλεος με το να αποθεώνουμε όλα τα ξένα, ενώ έχουμε ταλέντα διεθνών προδιαγραφών Click για ανάπτυξη... Δεν αμφισβητώ τα ταλέντα που έχουμε αλλά δυστυχώς, όσο κι αν τα υλικά είναι καλά, πρέπει να έχεις και στήριξη από άλλα πράγματα για να βγει ένα αριστούργημα. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2025 στις 19:41 Η Εριφύλη έγραψε: #108 13-10-25 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν αμφισβητώ τα ταλέντα που έχουμε αλλά δυστυχώς, όσο κι αν τα υλικά είναι καλά, πρέπει να έχεις και στήριξη από άλλα πράγματα για να βγει ένα αριστούργημα. Click για ανάπτυξη... Εδώ ευθύνεται το κοινό, συγγνώμη. βλέπω ότι άρεσαν τα Φαντάσματα. Αν είναι δυνατόν. Πιο low budget παραγωγή δεν παίζει και με πιο κακό εντιτ. για μένα είναι 1. Ηθοποιοί 2. Παραγωγή 3. Σκηνοθέτης ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.756 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2025 στις 21:08 Ο ultraviolence: #109 13-10-25 21:08 Κάρμα (κυπριακή σειρά) - Βικιπαίδεια el.wikipedia.org Για τους φαν του true crime. Τα επεισόδια βρίσκονται και στο youtube. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2025 στις 21:15 Η Εριφύλη έγραψε: #110 13-10-25 21:15 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Κάρμα (κυπριακή σειρά) - Βικιπαίδεια el.wikipedia.org Για τους φαν του true crime. Τα επεισόδια βρίσκονται και στο youtube. Click για ανάπτυξη... Τα έχω δει όλα εκτός από το τελευταίο που παίχτηκε μόνο σε κυπριακού κινηματογράφους αρκετά βαριά σειρά καμία σχέση με κοκκινοπουλο. Πολύ πιο στυγερή ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.756 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2025 στις 23:40 Ο ultraviolence: #111 13-10-25 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Τα έχω δει όλα εκτός από το τελευταίο που παίχτηκε μόνο σε κυπριακού κινηματογράφους αρκετά βαριά σειρά καμία σχέση με κοκκινοπουλο. Πολύ πιο στυγερή Click για ανάπτυξη... Ναι πρόκειται για πάρα πολύ καλή και προσεγμενη σειρά. Σενάριο, παραγωγή και σκηνοθεσία (τα ίδια πρόσωπα δηλαδή μιας και μπήκαν οι ίδιες ως παραγωγοί). Την προτείνω σε όλους τους φανς του τρου κράιμ υπάρχει αρκετό ταλεντο! Το αγαπημενο μου επεισόδιο είναι το "Μανία"..εδωσε ρεστα η πρωταγωνίστρια. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2025 στις 00:40 Η Εριφύλη έγραψε: #112 14-10-25 00:40 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ναι πρόκειται για πάρα πολύ καλή και προσεγμενη σειρά. Σενάριο, παραγωγή και σκηνοθεσία (τα ίδια πρόσωπα δηλαδή μιας και μπήκαν οι ίδιες ως παραγωγοί). Την προτείνω σε όλους τους φανς του τρου κράιμ υπάρχει αρκετό ταλεντο! Το αγαπημενο μου επεισόδιο είναι το "Μανία"..εδωσε ρεστα η πρωταγωνίστρια. Click για ανάπτυξη... Α Παναγία μου με την μάνα…. Το τέλος δεν το περίμενα, έμεινα πολύ βάρβαρη σειρά άσε. Τα δείχνει ωμά φουλ Monsieur Νεοφερμένο μέλος Η Monsieur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2025 στις 19:28 Η Monsieur έγραψε: #113 14-10-25 19:28 Η αγάπη άργησε μια μέρα Το νησί Και καλούτσικη ήταν και Η τελευταία παράσταση και οι Άγριες Μέλισσες giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.195 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 15:14 Ο giannhs2001: #114 16-10-25 15:14 Μία κωμική σειρά της θρυλικής 00s δεκαετίας που δεν συζητιέται τόσο όσο άλλες παρόμοιες όπως το «Σ'αγαπώ, Μ'αγαπάς» είναι το «Υπέροχα Πλάσματα» με Αλικάκη, Κυριακίδη, Δρούκα κλπ. Έχει τρομερό γέλιο και ατακάρες. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 15:29 Η Εριφύλη έγραψε: #115 16-10-25 15:29 Η πρώτη ελληνική σειρά που γίνεται διασκευή στο εξωτερικό Giorgkalo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Giorgkalo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 16:10 Ο Giorgkalo: #116 16-10-25 16:10 Ωραιες σειρες ειναι πολλες αλλα καποιες που αξιζαν και τις ειδα σε συντομο χρονικο διαστημα ειναι: S1nglEs 1 Λογω τιμης Αγρια παιδια Πολυ επιτυχιμενες σειρες που σου αφηνουν πολλα! amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.148 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 16:33 Η amarelia έγραψε: #117 16-10-25 16:33 δεν μπορώ να δω ελληνική σειρά λόγω άθλιας υποκριτικής ικανότητας Φαίνεται ρε παιδί μου πως διαβάζουν σκριπτ, δεν βλέπονται. Η μόνη σειρά που έβλεπα οταν ήμουν μωρό ήταν οι 3 χάριτες American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.020 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 22:46 Ο American Economist: #118 16-10-25 22:46 Το να με λες Μαμά είναι με διαφορά η πιο ωραία σειρά για φέτος, τουλάχιστον μέχρι τώρα. Εξαιρετικές ερμηνείες από όλους τους ηθοποιούς, ενώ δείχνει το πόσο υποφέρουν αρκετά παιδιά τα οποία έτυχε να γεννηθούν σε λάθος οικογένειες. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 22:53 Η camil έγραψε: #119 16-10-25 22:53 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: δεν μπορώ να δω ελληνική σειρά λόγω άθλιας υποκριτικής ικανότητας Φαίνεται ρε παιδί μου πως διαβάζουν σκριπτ, δεν βλέπονται. Η μόνη σειρά που έβλεπα οταν ήμουν μωρό ήταν οι 3 χάριτες Click για ανάπτυξη... Δεν είναι δική μου ιδέα; Είχα δει λίγο από το Μαμά στα κρυφά και ήταν εντελώς έτσι, σα να τα διαβάζανε από μέσα. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 23:50 Η Εριφύλη έγραψε: #120 16-10-25 23:50 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Το να με λες Μαμά είναι με διαφορά η πιο ωραία σειρά για φέτος, τουλάχιστον μέχρι τώρα. Εξαιρετικές ερμηνείες από όλους τους ηθοποιούς, ενώ δείχνει το πόσο υποφέρουν αρκετά παιδιά τα οποία έτυχε να γεννηθούν σε λάθος οικογένειες. Click για ανάπτυξη... Κίτσου μου Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 113 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 johnsala an1997 fockos Sosstoss Εριφύλη charmander camil Scandal taketrance iew American Economist Sotiris 12 Searching eupalinaros AggelikiGr Giorgkalo rafaela11 touvlo Jack of Spades Memetchi Monsieur giannhs2001 Kate1914 thenutritionist Μήτσος10 Lathy Kafkinos Gvisbinis Paragontas7000 Varus fourkaki Joji Abiogenesis Ness fmarulezkd Δροσουλίτης synthnightingale marww chester20080 Manuela98 User2350 Εχέμυθη Maraki4you Wonderkid grtt GeorgePap2003 Unboxholics Citylights Sherlockina tslef8 Αντικειμενικός New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η σειρά κάνει τηλεθέαση που η ελληνική τηλεόραση είχε να δει 6 χρόνια. 24%. Επίσης, ναι. Και μόνο που πρωταγωνίστρια είναι η Μαρία η σειρά ανεβαίνει εκατό σκάλες ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ. Ε μα έλεος με το να αποθεώνουμε όλα τα ξένα, ενώ έχουμε ταλέντα διεθνών προδιαγραφών
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.148 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2025 στις 14:25 Η amarelia έγραψε: #102 13-10-25 14:25 ενταξει προσωπικα η τηλεθέαση δεν μου λέει και κατι και ο σεφερλής έκανε τηλεθέαση. Η πλειοψηφία των τηλεθετών είναι ηλίθιοι και μασάνε σαβούρα. Αν και δεν την ειδα την σειρα, δεν εχω αποψη γενικά το λέω Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.777 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2025 στις 14:47 Ο Memetchi έγραψε: #103 13-10-25 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η σειρά κάνει τηλεθέαση που η ελληνική τηλεόραση είχε να δει 6 χρόνια. 24%. Click για ανάπτυξη... Ποια 6 χρόνια βρε, ο Σασμος χτυπούσε 30αρια για πλάκα Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2025 στις 14:49 Η Εριφύλη έγραψε: #104 13-10-25 14:49 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: ενταξει προσωπικα η τηλεθέαση δεν μου λέει και κατι και ο σεφερλής έκανε τηλεθέαση. Η πλειοψηφία των τηλεθετών είναι ηλίθιοι και μασάνε σαβούρα. Αν και δεν την ειδα την σειρα, δεν εχω αποψη γενικά το λέω Click για ανάπτυξη... Καλά ναι αυτό εξυπακούεται. απλά οκ, επειδή είναι μια σειρά χωρίς σιπ (το βασικότερο για να δει κάποιος μια σειρά ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ πού φτάσαμε) και έρωτες, παρά μόνο με ένα συγκεκριμένο θέμα, δεν περίμενα ότι θα πιάσει τόσο. Για το είδος της δλδ fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2025 στις 15:30 Ο fockos έγραψε: #105 13-10-25 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν ξέρω πώς βλέπετε ελληνικές σειρές τη στιγμή που υπάρχουν βρεατανικά διαμάντια ας πούμε λίγων επεισοδίων για όλα τα γούστα. Σοβαρά αυτή η αέναη ανακύκλωση Ελλήνων "ηθοποιών" σε τηλεόραση και θέατρο έχει καταντήσει αηδία. Click για ανάπτυξη... Θεωρώ πως πρέπει να στηρίζουμε τις ελληνικες σειρές και να σεβόμαστε τους Ελληνες ηθοποιους γιατι αλλιως θα καταντήσουμε να βλέπουμε μεταφρασμένα εργα στην Ελλάδα ή πολυ κακής ποιοτητας. Πολλες ελληνικες σειρες ειναι διαμαντάκια. Υπάρχει μια τάση για παγκοσμιοποίηση σε ολα και αυτός δε κάνει καθόλου καλό. Ελληνικό θέατρο έχω να δω χρόνια γιατι δεν εχω χρόνο αλλα παλια που έβλεπα μου άρεσαν καποια εργα fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2025 στις 17:13 Ο fockos έγραψε: #106 13-10-25 17:13 Δυστυχώς εχτές δε έπαιξαν τα φαντάσματα στο star ή δε τα ανεβάσανε στη πλατφόρμα startv και είδα το πρώτο επεισοδιο του να με λες παιδια το Τούρκικο που μπορείτε να το δείτε εδώ Mother Episode 1 | English Subtitles Παιδιά πολυ ανώτερη από την Ελληνική σε όλα της. Η πρώτη σκηνή με το φαγητο φαίνεται όντως ποσο ασχημα παιρνάει το κορίτσι. Ενώ η αντίστοχη Κίτσου είναι λιγομίλητη δεν έχει σύντροφο και μπαίνει ενώ είναι ορνιθολόγος ως αναπληρώτρια στην τάξη της οποτε υπάρχει σιγά σιγά το δέσιμο ενώ παιζουν και άλλα παιδιά στο σχολέιο. Η σκηνή με το εστιατόριο που ουσιαστικά γίνεται το δέσιμο πολυ δυνατή και αυτή. Για την ώρα δεν υπάρχουν σαχλαμάρες με αστυνόμους ενώ και η αντίστοιχη Κίτσου δεν έχει σύντροφο που ειχε η Κίτσου ενώ δεν υπάρχει πουθενά δημοσιογράφος. Τελευταία επεξεργασία: 13 Οκτωβρίου 2025 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.434 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2025 στις 17:31 Η Himela έγραψε: #107 13-10-25 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ε μα έλεος με το να αποθεώνουμε όλα τα ξένα, ενώ έχουμε ταλέντα διεθνών προδιαγραφών Click για ανάπτυξη... Δεν αμφισβητώ τα ταλέντα που έχουμε αλλά δυστυχώς, όσο κι αν τα υλικά είναι καλά, πρέπει να έχεις και στήριξη από άλλα πράγματα για να βγει ένα αριστούργημα. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2025 στις 19:41 Η Εριφύλη έγραψε: #108 13-10-25 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν αμφισβητώ τα ταλέντα που έχουμε αλλά δυστυχώς, όσο κι αν τα υλικά είναι καλά, πρέπει να έχεις και στήριξη από άλλα πράγματα για να βγει ένα αριστούργημα. Click για ανάπτυξη... Εδώ ευθύνεται το κοινό, συγγνώμη. βλέπω ότι άρεσαν τα Φαντάσματα. Αν είναι δυνατόν. Πιο low budget παραγωγή δεν παίζει και με πιο κακό εντιτ. για μένα είναι 1. Ηθοποιοί 2. Παραγωγή 3. Σκηνοθέτης ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.756 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2025 στις 21:08 Ο ultraviolence: #109 13-10-25 21:08 Κάρμα (κυπριακή σειρά) - Βικιπαίδεια el.wikipedia.org Για τους φαν του true crime. Τα επεισόδια βρίσκονται και στο youtube. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2025 στις 21:15 Η Εριφύλη έγραψε: #110 13-10-25 21:15 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Κάρμα (κυπριακή σειρά) - Βικιπαίδεια el.wikipedia.org Για τους φαν του true crime. Τα επεισόδια βρίσκονται και στο youtube. Click για ανάπτυξη... Τα έχω δει όλα εκτός από το τελευταίο που παίχτηκε μόνο σε κυπριακού κινηματογράφους αρκετά βαριά σειρά καμία σχέση με κοκκινοπουλο. Πολύ πιο στυγερή ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.756 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2025 στις 23:40 Ο ultraviolence: #111 13-10-25 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Τα έχω δει όλα εκτός από το τελευταίο που παίχτηκε μόνο σε κυπριακού κινηματογράφους αρκετά βαριά σειρά καμία σχέση με κοκκινοπουλο. Πολύ πιο στυγερή Click για ανάπτυξη... Ναι πρόκειται για πάρα πολύ καλή και προσεγμενη σειρά. Σενάριο, παραγωγή και σκηνοθεσία (τα ίδια πρόσωπα δηλαδή μιας και μπήκαν οι ίδιες ως παραγωγοί). Την προτείνω σε όλους τους φανς του τρου κράιμ υπάρχει αρκετό ταλεντο! Το αγαπημενο μου επεισόδιο είναι το "Μανία"..εδωσε ρεστα η πρωταγωνίστρια. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2025 στις 00:40 Η Εριφύλη έγραψε: #112 14-10-25 00:40 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ναι πρόκειται για πάρα πολύ καλή και προσεγμενη σειρά. Σενάριο, παραγωγή και σκηνοθεσία (τα ίδια πρόσωπα δηλαδή μιας και μπήκαν οι ίδιες ως παραγωγοί). Την προτείνω σε όλους τους φανς του τρου κράιμ υπάρχει αρκετό ταλεντο! Το αγαπημενο μου επεισόδιο είναι το "Μανία"..εδωσε ρεστα η πρωταγωνίστρια. Click για ανάπτυξη... Α Παναγία μου με την μάνα…. Το τέλος δεν το περίμενα, έμεινα πολύ βάρβαρη σειρά άσε. Τα δείχνει ωμά φουλ Monsieur Νεοφερμένο μέλος Η Monsieur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2025 στις 19:28 Η Monsieur έγραψε: #113 14-10-25 19:28 Η αγάπη άργησε μια μέρα Το νησί Και καλούτσικη ήταν και Η τελευταία παράσταση και οι Άγριες Μέλισσες giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.195 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 15:14 Ο giannhs2001: #114 16-10-25 15:14 Μία κωμική σειρά της θρυλικής 00s δεκαετίας που δεν συζητιέται τόσο όσο άλλες παρόμοιες όπως το «Σ'αγαπώ, Μ'αγαπάς» είναι το «Υπέροχα Πλάσματα» με Αλικάκη, Κυριακίδη, Δρούκα κλπ. Έχει τρομερό γέλιο και ατακάρες. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 15:29 Η Εριφύλη έγραψε: #115 16-10-25 15:29 Η πρώτη ελληνική σειρά που γίνεται διασκευή στο εξωτερικό Giorgkalo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Giorgkalo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 16:10 Ο Giorgkalo: #116 16-10-25 16:10 Ωραιες σειρες ειναι πολλες αλλα καποιες που αξιζαν και τις ειδα σε συντομο χρονικο διαστημα ειναι: S1nglEs 1 Λογω τιμης Αγρια παιδια Πολυ επιτυχιμενες σειρες που σου αφηνουν πολλα! amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.148 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 16:33 Η amarelia έγραψε: #117 16-10-25 16:33 δεν μπορώ να δω ελληνική σειρά λόγω άθλιας υποκριτικής ικανότητας Φαίνεται ρε παιδί μου πως διαβάζουν σκριπτ, δεν βλέπονται. Η μόνη σειρά που έβλεπα οταν ήμουν μωρό ήταν οι 3 χάριτες American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.020 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 22:46 Ο American Economist: #118 16-10-25 22:46 Το να με λες Μαμά είναι με διαφορά η πιο ωραία σειρά για φέτος, τουλάχιστον μέχρι τώρα. Εξαιρετικές ερμηνείες από όλους τους ηθοποιούς, ενώ δείχνει το πόσο υποφέρουν αρκετά παιδιά τα οποία έτυχε να γεννηθούν σε λάθος οικογένειες. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 22:53 Η camil έγραψε: #119 16-10-25 22:53 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: δεν μπορώ να δω ελληνική σειρά λόγω άθλιας υποκριτικής ικανότητας Φαίνεται ρε παιδί μου πως διαβάζουν σκριπτ, δεν βλέπονται. Η μόνη σειρά που έβλεπα οταν ήμουν μωρό ήταν οι 3 χάριτες Click για ανάπτυξη... Δεν είναι δική μου ιδέα; Είχα δει λίγο από το Μαμά στα κρυφά και ήταν εντελώς έτσι, σα να τα διαβάζανε από μέσα. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 23:50 Η Εριφύλη έγραψε: #120 16-10-25 23:50 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Το να με λες Μαμά είναι με διαφορά η πιο ωραία σειρά για φέτος, τουλάχιστον μέχρι τώρα. Εξαιρετικές ερμηνείες από όλους τους ηθοποιούς, ενώ δείχνει το πόσο υποφέρουν αρκετά παιδιά τα οποία έτυχε να γεννηθούν σε λάθος οικογένειες. Click για ανάπτυξη... Κίτσου μου Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 113 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 johnsala an1997 fockos Sosstoss Εριφύλη charmander camil Scandal taketrance iew American Economist Sotiris 12 Searching eupalinaros AggelikiGr Giorgkalo rafaela11 touvlo Jack of Spades Memetchi Monsieur giannhs2001 Kate1914 thenutritionist Μήτσος10 Lathy Kafkinos Gvisbinis Paragontas7000 Varus fourkaki Joji Abiogenesis Ness fmarulezkd Δροσουλίτης synthnightingale marww chester20080 Manuela98 User2350 Εχέμυθη Maraki4you Wonderkid grtt GeorgePap2003 Unboxholics Citylights Sherlockina tslef8 Αντικειμενικός New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ενταξει προσωπικα η τηλεθέαση δεν μου λέει και κατι και ο σεφερλής έκανε τηλεθέαση. Η πλειοψηφία των τηλεθετών είναι ηλίθιοι και μασάνε σαβούρα. Αν και δεν την ειδα την σειρα, δεν εχω αποψη γενικά το λέω
Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.777 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2025 στις 14:47 Ο Memetchi έγραψε: #103 13-10-25 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η σειρά κάνει τηλεθέαση που η ελληνική τηλεόραση είχε να δει 6 χρόνια. 24%. Click για ανάπτυξη... Ποια 6 χρόνια βρε, ο Σασμος χτυπούσε 30αρια για πλάκα Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2025 στις 14:49 Η Εριφύλη έγραψε: #104 13-10-25 14:49 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: ενταξει προσωπικα η τηλεθέαση δεν μου λέει και κατι και ο σεφερλής έκανε τηλεθέαση. Η πλειοψηφία των τηλεθετών είναι ηλίθιοι και μασάνε σαβούρα. Αν και δεν την ειδα την σειρα, δεν εχω αποψη γενικά το λέω Click για ανάπτυξη... Καλά ναι αυτό εξυπακούεται. απλά οκ, επειδή είναι μια σειρά χωρίς σιπ (το βασικότερο για να δει κάποιος μια σειρά ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ πού φτάσαμε) και έρωτες, παρά μόνο με ένα συγκεκριμένο θέμα, δεν περίμενα ότι θα πιάσει τόσο. Για το είδος της δλδ fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2025 στις 15:30 Ο fockos έγραψε: #105 13-10-25 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν ξέρω πώς βλέπετε ελληνικές σειρές τη στιγμή που υπάρχουν βρεατανικά διαμάντια ας πούμε λίγων επεισοδίων για όλα τα γούστα. Σοβαρά αυτή η αέναη ανακύκλωση Ελλήνων "ηθοποιών" σε τηλεόραση και θέατρο έχει καταντήσει αηδία. Click για ανάπτυξη... Θεωρώ πως πρέπει να στηρίζουμε τις ελληνικες σειρές και να σεβόμαστε τους Ελληνες ηθοποιους γιατι αλλιως θα καταντήσουμε να βλέπουμε μεταφρασμένα εργα στην Ελλάδα ή πολυ κακής ποιοτητας. Πολλες ελληνικες σειρες ειναι διαμαντάκια. Υπάρχει μια τάση για παγκοσμιοποίηση σε ολα και αυτός δε κάνει καθόλου καλό. Ελληνικό θέατρο έχω να δω χρόνια γιατι δεν εχω χρόνο αλλα παλια που έβλεπα μου άρεσαν καποια εργα fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2025 στις 17:13 Ο fockos έγραψε: #106 13-10-25 17:13 Δυστυχώς εχτές δε έπαιξαν τα φαντάσματα στο star ή δε τα ανεβάσανε στη πλατφόρμα startv και είδα το πρώτο επεισοδιο του να με λες παιδια το Τούρκικο που μπορείτε να το δείτε εδώ Mother Episode 1 | English Subtitles Παιδιά πολυ ανώτερη από την Ελληνική σε όλα της. Η πρώτη σκηνή με το φαγητο φαίνεται όντως ποσο ασχημα παιρνάει το κορίτσι. Ενώ η αντίστοχη Κίτσου είναι λιγομίλητη δεν έχει σύντροφο και μπαίνει ενώ είναι ορνιθολόγος ως αναπληρώτρια στην τάξη της οποτε υπάρχει σιγά σιγά το δέσιμο ενώ παιζουν και άλλα παιδιά στο σχολέιο. Η σκηνή με το εστιατόριο που ουσιαστικά γίνεται το δέσιμο πολυ δυνατή και αυτή. Για την ώρα δεν υπάρχουν σαχλαμάρες με αστυνόμους ενώ και η αντίστοιχη Κίτσου δεν έχει σύντροφο που ειχε η Κίτσου ενώ δεν υπάρχει πουθενά δημοσιογράφος. Τελευταία επεξεργασία: 13 Οκτωβρίου 2025 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.434 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2025 στις 17:31 Η Himela έγραψε: #107 13-10-25 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ε μα έλεος με το να αποθεώνουμε όλα τα ξένα, ενώ έχουμε ταλέντα διεθνών προδιαγραφών Click για ανάπτυξη... Δεν αμφισβητώ τα ταλέντα που έχουμε αλλά δυστυχώς, όσο κι αν τα υλικά είναι καλά, πρέπει να έχεις και στήριξη από άλλα πράγματα για να βγει ένα αριστούργημα. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2025 στις 19:41 Η Εριφύλη έγραψε: #108 13-10-25 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν αμφισβητώ τα ταλέντα που έχουμε αλλά δυστυχώς, όσο κι αν τα υλικά είναι καλά, πρέπει να έχεις και στήριξη από άλλα πράγματα για να βγει ένα αριστούργημα. Click για ανάπτυξη... Εδώ ευθύνεται το κοινό, συγγνώμη. βλέπω ότι άρεσαν τα Φαντάσματα. Αν είναι δυνατόν. Πιο low budget παραγωγή δεν παίζει και με πιο κακό εντιτ. για μένα είναι 1. Ηθοποιοί 2. Παραγωγή 3. Σκηνοθέτης ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.756 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2025 στις 21:08 Ο ultraviolence: #109 13-10-25 21:08 Κάρμα (κυπριακή σειρά) - Βικιπαίδεια el.wikipedia.org Για τους φαν του true crime. Τα επεισόδια βρίσκονται και στο youtube. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2025 στις 21:15 Η Εριφύλη έγραψε: #110 13-10-25 21:15 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Κάρμα (κυπριακή σειρά) - Βικιπαίδεια el.wikipedia.org Για τους φαν του true crime. Τα επεισόδια βρίσκονται και στο youtube. Click για ανάπτυξη... Τα έχω δει όλα εκτός από το τελευταίο που παίχτηκε μόνο σε κυπριακού κινηματογράφους αρκετά βαριά σειρά καμία σχέση με κοκκινοπουλο. Πολύ πιο στυγερή ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.756 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2025 στις 23:40 Ο ultraviolence: #111 13-10-25 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Τα έχω δει όλα εκτός από το τελευταίο που παίχτηκε μόνο σε κυπριακού κινηματογράφους αρκετά βαριά σειρά καμία σχέση με κοκκινοπουλο. Πολύ πιο στυγερή Click για ανάπτυξη... Ναι πρόκειται για πάρα πολύ καλή και προσεγμενη σειρά. Σενάριο, παραγωγή και σκηνοθεσία (τα ίδια πρόσωπα δηλαδή μιας και μπήκαν οι ίδιες ως παραγωγοί). Την προτείνω σε όλους τους φανς του τρου κράιμ υπάρχει αρκετό ταλεντο! Το αγαπημενο μου επεισόδιο είναι το "Μανία"..εδωσε ρεστα η πρωταγωνίστρια. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2025 στις 00:40 Η Εριφύλη έγραψε: #112 14-10-25 00:40 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ναι πρόκειται για πάρα πολύ καλή και προσεγμενη σειρά. Σενάριο, παραγωγή και σκηνοθεσία (τα ίδια πρόσωπα δηλαδή μιας και μπήκαν οι ίδιες ως παραγωγοί). Την προτείνω σε όλους τους φανς του τρου κράιμ υπάρχει αρκετό ταλεντο! Το αγαπημενο μου επεισόδιο είναι το "Μανία"..εδωσε ρεστα η πρωταγωνίστρια. Click για ανάπτυξη... Α Παναγία μου με την μάνα…. Το τέλος δεν το περίμενα, έμεινα πολύ βάρβαρη σειρά άσε. Τα δείχνει ωμά φουλ Monsieur Νεοφερμένο μέλος Η Monsieur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2025 στις 19:28 Η Monsieur έγραψε: #113 14-10-25 19:28 Η αγάπη άργησε μια μέρα Το νησί Και καλούτσικη ήταν και Η τελευταία παράσταση και οι Άγριες Μέλισσες giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.195 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 15:14 Ο giannhs2001: #114 16-10-25 15:14 Μία κωμική σειρά της θρυλικής 00s δεκαετίας που δεν συζητιέται τόσο όσο άλλες παρόμοιες όπως το «Σ'αγαπώ, Μ'αγαπάς» είναι το «Υπέροχα Πλάσματα» με Αλικάκη, Κυριακίδη, Δρούκα κλπ. Έχει τρομερό γέλιο και ατακάρες. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 15:29 Η Εριφύλη έγραψε: #115 16-10-25 15:29 Η πρώτη ελληνική σειρά που γίνεται διασκευή στο εξωτερικό Giorgkalo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Giorgkalo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 16:10 Ο Giorgkalo: #116 16-10-25 16:10 Ωραιες σειρες ειναι πολλες αλλα καποιες που αξιζαν και τις ειδα σε συντομο χρονικο διαστημα ειναι: S1nglEs 1 Λογω τιμης Αγρια παιδια Πολυ επιτυχιμενες σειρες που σου αφηνουν πολλα! amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.148 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 16:33 Η amarelia έγραψε: #117 16-10-25 16:33 δεν μπορώ να δω ελληνική σειρά λόγω άθλιας υποκριτικής ικανότητας Φαίνεται ρε παιδί μου πως διαβάζουν σκριπτ, δεν βλέπονται. Η μόνη σειρά που έβλεπα οταν ήμουν μωρό ήταν οι 3 χάριτες American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.020 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 22:46 Ο American Economist: #118 16-10-25 22:46 Το να με λες Μαμά είναι με διαφορά η πιο ωραία σειρά για φέτος, τουλάχιστον μέχρι τώρα. Εξαιρετικές ερμηνείες από όλους τους ηθοποιούς, ενώ δείχνει το πόσο υποφέρουν αρκετά παιδιά τα οποία έτυχε να γεννηθούν σε λάθος οικογένειες. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 22:53 Η camil έγραψε: #119 16-10-25 22:53 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: δεν μπορώ να δω ελληνική σειρά λόγω άθλιας υποκριτικής ικανότητας Φαίνεται ρε παιδί μου πως διαβάζουν σκριπτ, δεν βλέπονται. Η μόνη σειρά που έβλεπα οταν ήμουν μωρό ήταν οι 3 χάριτες Click για ανάπτυξη... Δεν είναι δική μου ιδέα; Είχα δει λίγο από το Μαμά στα κρυφά και ήταν εντελώς έτσι, σα να τα διαβάζανε από μέσα. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 23:50 Η Εριφύλη έγραψε: #120 16-10-25 23:50 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Το να με λες Μαμά είναι με διαφορά η πιο ωραία σειρά για φέτος, τουλάχιστον μέχρι τώρα. Εξαιρετικές ερμηνείες από όλους τους ηθοποιούς, ενώ δείχνει το πόσο υποφέρουν αρκετά παιδιά τα οποία έτυχε να γεννηθούν σε λάθος οικογένειες. Click για ανάπτυξη... Κίτσου μου Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 113 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 johnsala an1997 fockos Sosstoss Εριφύλη charmander camil Scandal taketrance iew American Economist Sotiris 12 Searching eupalinaros AggelikiGr Giorgkalo rafaela11 touvlo Jack of Spades Memetchi Monsieur giannhs2001 Kate1914 thenutritionist Μήτσος10 Lathy Kafkinos Gvisbinis Paragontas7000 Varus fourkaki Joji Abiogenesis Ness fmarulezkd Δροσουλίτης synthnightingale marww chester20080 Manuela98 User2350 Εχέμυθη Maraki4you Wonderkid grtt GeorgePap2003 Unboxholics Citylights Sherlockina tslef8 Αντικειμενικός New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η σειρά κάνει τηλεθέαση που η ελληνική τηλεόραση είχε να δει 6 χρόνια. 24%. Click για ανάπτυξη... Ποια 6 χρόνια βρε, ο Σασμος χτυπούσε 30αρια για πλάκα
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2025 στις 14:49 Η Εριφύλη έγραψε: #104 13-10-25 14:49 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: ενταξει προσωπικα η τηλεθέαση δεν μου λέει και κατι και ο σεφερλής έκανε τηλεθέαση. Η πλειοψηφία των τηλεθετών είναι ηλίθιοι και μασάνε σαβούρα. Αν και δεν την ειδα την σειρα, δεν εχω αποψη γενικά το λέω Click για ανάπτυξη... Καλά ναι αυτό εξυπακούεται. απλά οκ, επειδή είναι μια σειρά χωρίς σιπ (το βασικότερο για να δει κάποιος μια σειρά ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ πού φτάσαμε) και έρωτες, παρά μόνο με ένα συγκεκριμένο θέμα, δεν περίμενα ότι θα πιάσει τόσο. Για το είδος της δλδ fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2025 στις 15:30 Ο fockos έγραψε: #105 13-10-25 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν ξέρω πώς βλέπετε ελληνικές σειρές τη στιγμή που υπάρχουν βρεατανικά διαμάντια ας πούμε λίγων επεισοδίων για όλα τα γούστα. Σοβαρά αυτή η αέναη ανακύκλωση Ελλήνων "ηθοποιών" σε τηλεόραση και θέατρο έχει καταντήσει αηδία. Click για ανάπτυξη... Θεωρώ πως πρέπει να στηρίζουμε τις ελληνικες σειρές και να σεβόμαστε τους Ελληνες ηθοποιους γιατι αλλιως θα καταντήσουμε να βλέπουμε μεταφρασμένα εργα στην Ελλάδα ή πολυ κακής ποιοτητας. Πολλες ελληνικες σειρες ειναι διαμαντάκια. Υπάρχει μια τάση για παγκοσμιοποίηση σε ολα και αυτός δε κάνει καθόλου καλό. Ελληνικό θέατρο έχω να δω χρόνια γιατι δεν εχω χρόνο αλλα παλια που έβλεπα μου άρεσαν καποια εργα fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2025 στις 17:13 Ο fockos έγραψε: #106 13-10-25 17:13 Δυστυχώς εχτές δε έπαιξαν τα φαντάσματα στο star ή δε τα ανεβάσανε στη πλατφόρμα startv και είδα το πρώτο επεισοδιο του να με λες παιδια το Τούρκικο που μπορείτε να το δείτε εδώ Mother Episode 1 | English Subtitles Παιδιά πολυ ανώτερη από την Ελληνική σε όλα της. Η πρώτη σκηνή με το φαγητο φαίνεται όντως ποσο ασχημα παιρνάει το κορίτσι. Ενώ η αντίστοχη Κίτσου είναι λιγομίλητη δεν έχει σύντροφο και μπαίνει ενώ είναι ορνιθολόγος ως αναπληρώτρια στην τάξη της οποτε υπάρχει σιγά σιγά το δέσιμο ενώ παιζουν και άλλα παιδιά στο σχολέιο. Η σκηνή με το εστιατόριο που ουσιαστικά γίνεται το δέσιμο πολυ δυνατή και αυτή. Για την ώρα δεν υπάρχουν σαχλαμάρες με αστυνόμους ενώ και η αντίστοιχη Κίτσου δεν έχει σύντροφο που ειχε η Κίτσου ενώ δεν υπάρχει πουθενά δημοσιογράφος. Τελευταία επεξεργασία: 13 Οκτωβρίου 2025 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.434 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2025 στις 17:31 Η Himela έγραψε: #107 13-10-25 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ε μα έλεος με το να αποθεώνουμε όλα τα ξένα, ενώ έχουμε ταλέντα διεθνών προδιαγραφών Click για ανάπτυξη... Δεν αμφισβητώ τα ταλέντα που έχουμε αλλά δυστυχώς, όσο κι αν τα υλικά είναι καλά, πρέπει να έχεις και στήριξη από άλλα πράγματα για να βγει ένα αριστούργημα. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2025 στις 19:41 Η Εριφύλη έγραψε: #108 13-10-25 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν αμφισβητώ τα ταλέντα που έχουμε αλλά δυστυχώς, όσο κι αν τα υλικά είναι καλά, πρέπει να έχεις και στήριξη από άλλα πράγματα για να βγει ένα αριστούργημα. Click για ανάπτυξη... Εδώ ευθύνεται το κοινό, συγγνώμη. βλέπω ότι άρεσαν τα Φαντάσματα. Αν είναι δυνατόν. Πιο low budget παραγωγή δεν παίζει και με πιο κακό εντιτ. για μένα είναι 1. Ηθοποιοί 2. Παραγωγή 3. Σκηνοθέτης ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.756 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2025 στις 21:08 Ο ultraviolence: #109 13-10-25 21:08 Κάρμα (κυπριακή σειρά) - Βικιπαίδεια el.wikipedia.org Για τους φαν του true crime. Τα επεισόδια βρίσκονται και στο youtube. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2025 στις 21:15 Η Εριφύλη έγραψε: #110 13-10-25 21:15 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Κάρμα (κυπριακή σειρά) - Βικιπαίδεια el.wikipedia.org Για τους φαν του true crime. Τα επεισόδια βρίσκονται και στο youtube. Click για ανάπτυξη... Τα έχω δει όλα εκτός από το τελευταίο που παίχτηκε μόνο σε κυπριακού κινηματογράφους αρκετά βαριά σειρά καμία σχέση με κοκκινοπουλο. Πολύ πιο στυγερή ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.756 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2025 στις 23:40 Ο ultraviolence: #111 13-10-25 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Τα έχω δει όλα εκτός από το τελευταίο που παίχτηκε μόνο σε κυπριακού κινηματογράφους αρκετά βαριά σειρά καμία σχέση με κοκκινοπουλο. Πολύ πιο στυγερή Click για ανάπτυξη... Ναι πρόκειται για πάρα πολύ καλή και προσεγμενη σειρά. Σενάριο, παραγωγή και σκηνοθεσία (τα ίδια πρόσωπα δηλαδή μιας και μπήκαν οι ίδιες ως παραγωγοί). Την προτείνω σε όλους τους φανς του τρου κράιμ υπάρχει αρκετό ταλεντο! Το αγαπημενο μου επεισόδιο είναι το "Μανία"..εδωσε ρεστα η πρωταγωνίστρια. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2025 στις 00:40 Η Εριφύλη έγραψε: #112 14-10-25 00:40 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ναι πρόκειται για πάρα πολύ καλή και προσεγμενη σειρά. Σενάριο, παραγωγή και σκηνοθεσία (τα ίδια πρόσωπα δηλαδή μιας και μπήκαν οι ίδιες ως παραγωγοί). Την προτείνω σε όλους τους φανς του τρου κράιμ υπάρχει αρκετό ταλεντο! Το αγαπημενο μου επεισόδιο είναι το "Μανία"..εδωσε ρεστα η πρωταγωνίστρια. Click για ανάπτυξη... Α Παναγία μου με την μάνα…. Το τέλος δεν το περίμενα, έμεινα πολύ βάρβαρη σειρά άσε. Τα δείχνει ωμά φουλ Monsieur Νεοφερμένο μέλος Η Monsieur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2025 στις 19:28 Η Monsieur έγραψε: #113 14-10-25 19:28 Η αγάπη άργησε μια μέρα Το νησί Και καλούτσικη ήταν και Η τελευταία παράσταση και οι Άγριες Μέλισσες giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.195 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 15:14 Ο giannhs2001: #114 16-10-25 15:14 Μία κωμική σειρά της θρυλικής 00s δεκαετίας που δεν συζητιέται τόσο όσο άλλες παρόμοιες όπως το «Σ'αγαπώ, Μ'αγαπάς» είναι το «Υπέροχα Πλάσματα» με Αλικάκη, Κυριακίδη, Δρούκα κλπ. Έχει τρομερό γέλιο και ατακάρες. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 15:29 Η Εριφύλη έγραψε: #115 16-10-25 15:29 Η πρώτη ελληνική σειρά που γίνεται διασκευή στο εξωτερικό Giorgkalo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Giorgkalo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 16:10 Ο Giorgkalo: #116 16-10-25 16:10 Ωραιες σειρες ειναι πολλες αλλα καποιες που αξιζαν και τις ειδα σε συντομο χρονικο διαστημα ειναι: S1nglEs 1 Λογω τιμης Αγρια παιδια Πολυ επιτυχιμενες σειρες που σου αφηνουν πολλα! amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.148 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 16:33 Η amarelia έγραψε: #117 16-10-25 16:33 δεν μπορώ να δω ελληνική σειρά λόγω άθλιας υποκριτικής ικανότητας Φαίνεται ρε παιδί μου πως διαβάζουν σκριπτ, δεν βλέπονται. Η μόνη σειρά που έβλεπα οταν ήμουν μωρό ήταν οι 3 χάριτες American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.020 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 22:46 Ο American Economist: #118 16-10-25 22:46 Το να με λες Μαμά είναι με διαφορά η πιο ωραία σειρά για φέτος, τουλάχιστον μέχρι τώρα. Εξαιρετικές ερμηνείες από όλους τους ηθοποιούς, ενώ δείχνει το πόσο υποφέρουν αρκετά παιδιά τα οποία έτυχε να γεννηθούν σε λάθος οικογένειες. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 22:53 Η camil έγραψε: #119 16-10-25 22:53 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: δεν μπορώ να δω ελληνική σειρά λόγω άθλιας υποκριτικής ικανότητας Φαίνεται ρε παιδί μου πως διαβάζουν σκριπτ, δεν βλέπονται. Η μόνη σειρά που έβλεπα οταν ήμουν μωρό ήταν οι 3 χάριτες Click για ανάπτυξη... Δεν είναι δική μου ιδέα; Είχα δει λίγο από το Μαμά στα κρυφά και ήταν εντελώς έτσι, σα να τα διαβάζανε από μέσα. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 23:50 Η Εριφύλη έγραψε: #120 16-10-25 23:50 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Το να με λες Μαμά είναι με διαφορά η πιο ωραία σειρά για φέτος, τουλάχιστον μέχρι τώρα. Εξαιρετικές ερμηνείες από όλους τους ηθοποιούς, ενώ δείχνει το πόσο υποφέρουν αρκετά παιδιά τα οποία έτυχε να γεννηθούν σε λάθος οικογένειες. Click για ανάπτυξη... Κίτσου μου Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 113 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 johnsala an1997 fockos Sosstoss Εριφύλη charmander camil Scandal taketrance iew American Economist Sotiris 12 Searching eupalinaros AggelikiGr Giorgkalo rafaela11 touvlo Jack of Spades Memetchi Monsieur giannhs2001 Kate1914 thenutritionist Μήτσος10 Lathy Kafkinos Gvisbinis Paragontas7000 Varus fourkaki Joji Abiogenesis Ness fmarulezkd Δροσουλίτης synthnightingale marww chester20080 Manuela98 User2350 Εχέμυθη Maraki4you Wonderkid grtt GeorgePap2003 Unboxholics Citylights Sherlockina tslef8 Αντικειμενικός New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: ενταξει προσωπικα η τηλεθέαση δεν μου λέει και κατι και ο σεφερλής έκανε τηλεθέαση. Η πλειοψηφία των τηλεθετών είναι ηλίθιοι και μασάνε σαβούρα. Αν και δεν την ειδα την σειρα, δεν εχω αποψη γενικά το λέω Click για ανάπτυξη... Καλά ναι αυτό εξυπακούεται. απλά οκ, επειδή είναι μια σειρά χωρίς σιπ (το βασικότερο για να δει κάποιος μια σειρά ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ πού φτάσαμε) και έρωτες, παρά μόνο με ένα συγκεκριμένο θέμα, δεν περίμενα ότι θα πιάσει τόσο. Για το είδος της δλδ
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2025 στις 15:30 Ο fockos έγραψε: #105 13-10-25 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν ξέρω πώς βλέπετε ελληνικές σειρές τη στιγμή που υπάρχουν βρεατανικά διαμάντια ας πούμε λίγων επεισοδίων για όλα τα γούστα. Σοβαρά αυτή η αέναη ανακύκλωση Ελλήνων "ηθοποιών" σε τηλεόραση και θέατρο έχει καταντήσει αηδία. Click για ανάπτυξη... Θεωρώ πως πρέπει να στηρίζουμε τις ελληνικες σειρές και να σεβόμαστε τους Ελληνες ηθοποιους γιατι αλλιως θα καταντήσουμε να βλέπουμε μεταφρασμένα εργα στην Ελλάδα ή πολυ κακής ποιοτητας. Πολλες ελληνικες σειρες ειναι διαμαντάκια. Υπάρχει μια τάση για παγκοσμιοποίηση σε ολα και αυτός δε κάνει καθόλου καλό. Ελληνικό θέατρο έχω να δω χρόνια γιατι δεν εχω χρόνο αλλα παλια που έβλεπα μου άρεσαν καποια εργα fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2025 στις 17:13 Ο fockos έγραψε: #106 13-10-25 17:13 Δυστυχώς εχτές δε έπαιξαν τα φαντάσματα στο star ή δε τα ανεβάσανε στη πλατφόρμα startv και είδα το πρώτο επεισοδιο του να με λες παιδια το Τούρκικο που μπορείτε να το δείτε εδώ Mother Episode 1 | English Subtitles Παιδιά πολυ ανώτερη από την Ελληνική σε όλα της. Η πρώτη σκηνή με το φαγητο φαίνεται όντως ποσο ασχημα παιρνάει το κορίτσι. Ενώ η αντίστοχη Κίτσου είναι λιγομίλητη δεν έχει σύντροφο και μπαίνει ενώ είναι ορνιθολόγος ως αναπληρώτρια στην τάξη της οποτε υπάρχει σιγά σιγά το δέσιμο ενώ παιζουν και άλλα παιδιά στο σχολέιο. Η σκηνή με το εστιατόριο που ουσιαστικά γίνεται το δέσιμο πολυ δυνατή και αυτή. Για την ώρα δεν υπάρχουν σαχλαμάρες με αστυνόμους ενώ και η αντίστοιχη Κίτσου δεν έχει σύντροφο που ειχε η Κίτσου ενώ δεν υπάρχει πουθενά δημοσιογράφος. Τελευταία επεξεργασία: 13 Οκτωβρίου 2025 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.434 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2025 στις 17:31 Η Himela έγραψε: #107 13-10-25 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ε μα έλεος με το να αποθεώνουμε όλα τα ξένα, ενώ έχουμε ταλέντα διεθνών προδιαγραφών Click για ανάπτυξη... Δεν αμφισβητώ τα ταλέντα που έχουμε αλλά δυστυχώς, όσο κι αν τα υλικά είναι καλά, πρέπει να έχεις και στήριξη από άλλα πράγματα για να βγει ένα αριστούργημα. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2025 στις 19:41 Η Εριφύλη έγραψε: #108 13-10-25 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν αμφισβητώ τα ταλέντα που έχουμε αλλά δυστυχώς, όσο κι αν τα υλικά είναι καλά, πρέπει να έχεις και στήριξη από άλλα πράγματα για να βγει ένα αριστούργημα. Click για ανάπτυξη... Εδώ ευθύνεται το κοινό, συγγνώμη. βλέπω ότι άρεσαν τα Φαντάσματα. Αν είναι δυνατόν. Πιο low budget παραγωγή δεν παίζει και με πιο κακό εντιτ. για μένα είναι 1. Ηθοποιοί 2. Παραγωγή 3. Σκηνοθέτης ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.756 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2025 στις 21:08 Ο ultraviolence: #109 13-10-25 21:08 Κάρμα (κυπριακή σειρά) - Βικιπαίδεια el.wikipedia.org Για τους φαν του true crime. Τα επεισόδια βρίσκονται και στο youtube. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2025 στις 21:15 Η Εριφύλη έγραψε: #110 13-10-25 21:15 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Κάρμα (κυπριακή σειρά) - Βικιπαίδεια el.wikipedia.org Για τους φαν του true crime. Τα επεισόδια βρίσκονται και στο youtube. Click για ανάπτυξη... Τα έχω δει όλα εκτός από το τελευταίο που παίχτηκε μόνο σε κυπριακού κινηματογράφους αρκετά βαριά σειρά καμία σχέση με κοκκινοπουλο. Πολύ πιο στυγερή ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.756 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2025 στις 23:40 Ο ultraviolence: #111 13-10-25 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Τα έχω δει όλα εκτός από το τελευταίο που παίχτηκε μόνο σε κυπριακού κινηματογράφους αρκετά βαριά σειρά καμία σχέση με κοκκινοπουλο. Πολύ πιο στυγερή Click για ανάπτυξη... Ναι πρόκειται για πάρα πολύ καλή και προσεγμενη σειρά. Σενάριο, παραγωγή και σκηνοθεσία (τα ίδια πρόσωπα δηλαδή μιας και μπήκαν οι ίδιες ως παραγωγοί). Την προτείνω σε όλους τους φανς του τρου κράιμ υπάρχει αρκετό ταλεντο! Το αγαπημενο μου επεισόδιο είναι το "Μανία"..εδωσε ρεστα η πρωταγωνίστρια. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2025 στις 00:40 Η Εριφύλη έγραψε: #112 14-10-25 00:40 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ναι πρόκειται για πάρα πολύ καλή και προσεγμενη σειρά. Σενάριο, παραγωγή και σκηνοθεσία (τα ίδια πρόσωπα δηλαδή μιας και μπήκαν οι ίδιες ως παραγωγοί). Την προτείνω σε όλους τους φανς του τρου κράιμ υπάρχει αρκετό ταλεντο! Το αγαπημενο μου επεισόδιο είναι το "Μανία"..εδωσε ρεστα η πρωταγωνίστρια. Click για ανάπτυξη... Α Παναγία μου με την μάνα…. Το τέλος δεν το περίμενα, έμεινα πολύ βάρβαρη σειρά άσε. Τα δείχνει ωμά φουλ Monsieur Νεοφερμένο μέλος Η Monsieur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2025 στις 19:28 Η Monsieur έγραψε: #113 14-10-25 19:28 Η αγάπη άργησε μια μέρα Το νησί Και καλούτσικη ήταν και Η τελευταία παράσταση και οι Άγριες Μέλισσες giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.195 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 15:14 Ο giannhs2001: #114 16-10-25 15:14 Μία κωμική σειρά της θρυλικής 00s δεκαετίας που δεν συζητιέται τόσο όσο άλλες παρόμοιες όπως το «Σ'αγαπώ, Μ'αγαπάς» είναι το «Υπέροχα Πλάσματα» με Αλικάκη, Κυριακίδη, Δρούκα κλπ. Έχει τρομερό γέλιο και ατακάρες. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 15:29 Η Εριφύλη έγραψε: #115 16-10-25 15:29 Η πρώτη ελληνική σειρά που γίνεται διασκευή στο εξωτερικό Giorgkalo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Giorgkalo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 16:10 Ο Giorgkalo: #116 16-10-25 16:10 Ωραιες σειρες ειναι πολλες αλλα καποιες που αξιζαν και τις ειδα σε συντομο χρονικο διαστημα ειναι: S1nglEs 1 Λογω τιμης Αγρια παιδια Πολυ επιτυχιμενες σειρες που σου αφηνουν πολλα! amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.148 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 16:33 Η amarelia έγραψε: #117 16-10-25 16:33 δεν μπορώ να δω ελληνική σειρά λόγω άθλιας υποκριτικής ικανότητας Φαίνεται ρε παιδί μου πως διαβάζουν σκριπτ, δεν βλέπονται. Η μόνη σειρά που έβλεπα οταν ήμουν μωρό ήταν οι 3 χάριτες American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.020 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 22:46 Ο American Economist: #118 16-10-25 22:46 Το να με λες Μαμά είναι με διαφορά η πιο ωραία σειρά για φέτος, τουλάχιστον μέχρι τώρα. Εξαιρετικές ερμηνείες από όλους τους ηθοποιούς, ενώ δείχνει το πόσο υποφέρουν αρκετά παιδιά τα οποία έτυχε να γεννηθούν σε λάθος οικογένειες. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 22:53 Η camil έγραψε: #119 16-10-25 22:53 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: δεν μπορώ να δω ελληνική σειρά λόγω άθλιας υποκριτικής ικανότητας Φαίνεται ρε παιδί μου πως διαβάζουν σκριπτ, δεν βλέπονται. Η μόνη σειρά που έβλεπα οταν ήμουν μωρό ήταν οι 3 χάριτες Click για ανάπτυξη... Δεν είναι δική μου ιδέα; Είχα δει λίγο από το Μαμά στα κρυφά και ήταν εντελώς έτσι, σα να τα διαβάζανε από μέσα. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 23:50 Η Εριφύλη έγραψε: #120 16-10-25 23:50 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Το να με λες Μαμά είναι με διαφορά η πιο ωραία σειρά για φέτος, τουλάχιστον μέχρι τώρα. Εξαιρετικές ερμηνείες από όλους τους ηθοποιούς, ενώ δείχνει το πόσο υποφέρουν αρκετά παιδιά τα οποία έτυχε να γεννηθούν σε λάθος οικογένειες. Click για ανάπτυξη... Κίτσου μου Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 113 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 johnsala an1997 fockos Sosstoss Εριφύλη charmander camil Scandal taketrance iew American Economist Sotiris 12 Searching eupalinaros AggelikiGr Giorgkalo rafaela11 touvlo Jack of Spades Memetchi Monsieur giannhs2001 Kate1914 thenutritionist Μήτσος10 Lathy Kafkinos Gvisbinis Paragontas7000 Varus fourkaki Joji Abiogenesis Ness fmarulezkd Δροσουλίτης synthnightingale marww chester20080 Manuela98 User2350 Εχέμυθη Maraki4you Wonderkid grtt GeorgePap2003 Unboxholics Citylights Sherlockina tslef8 Αντικειμενικός New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν ξέρω πώς βλέπετε ελληνικές σειρές τη στιγμή που υπάρχουν βρεατανικά διαμάντια ας πούμε λίγων επεισοδίων για όλα τα γούστα. Σοβαρά αυτή η αέναη ανακύκλωση Ελλήνων "ηθοποιών" σε τηλεόραση και θέατρο έχει καταντήσει αηδία. Click για ανάπτυξη... Θεωρώ πως πρέπει να στηρίζουμε τις ελληνικες σειρές και να σεβόμαστε τους Ελληνες ηθοποιους γιατι αλλιως θα καταντήσουμε να βλέπουμε μεταφρασμένα εργα στην Ελλάδα ή πολυ κακής ποιοτητας. Πολλες ελληνικες σειρες ειναι διαμαντάκια. Υπάρχει μια τάση για παγκοσμιοποίηση σε ολα και αυτός δε κάνει καθόλου καλό. Ελληνικό θέατρο έχω να δω χρόνια γιατι δεν εχω χρόνο αλλα παλια που έβλεπα μου άρεσαν καποια εργα
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2025 στις 17:13 Ο fockos έγραψε: #106 13-10-25 17:13 Δυστυχώς εχτές δε έπαιξαν τα φαντάσματα στο star ή δε τα ανεβάσανε στη πλατφόρμα startv και είδα το πρώτο επεισοδιο του να με λες παιδια το Τούρκικο που μπορείτε να το δείτε εδώ Mother Episode 1 | English Subtitles Παιδιά πολυ ανώτερη από την Ελληνική σε όλα της. Η πρώτη σκηνή με το φαγητο φαίνεται όντως ποσο ασχημα παιρνάει το κορίτσι. Ενώ η αντίστοχη Κίτσου είναι λιγομίλητη δεν έχει σύντροφο και μπαίνει ενώ είναι ορνιθολόγος ως αναπληρώτρια στην τάξη της οποτε υπάρχει σιγά σιγά το δέσιμο ενώ παιζουν και άλλα παιδιά στο σχολέιο. Η σκηνή με το εστιατόριο που ουσιαστικά γίνεται το δέσιμο πολυ δυνατή και αυτή. Για την ώρα δεν υπάρχουν σαχλαμάρες με αστυνόμους ενώ και η αντίστοιχη Κίτσου δεν έχει σύντροφο που ειχε η Κίτσου ενώ δεν υπάρχει πουθενά δημοσιογράφος. Τελευταία επεξεργασία: 13 Οκτωβρίου 2025 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.434 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2025 στις 17:31 Η Himela έγραψε: #107 13-10-25 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ε μα έλεος με το να αποθεώνουμε όλα τα ξένα, ενώ έχουμε ταλέντα διεθνών προδιαγραφών Click για ανάπτυξη... Δεν αμφισβητώ τα ταλέντα που έχουμε αλλά δυστυχώς, όσο κι αν τα υλικά είναι καλά, πρέπει να έχεις και στήριξη από άλλα πράγματα για να βγει ένα αριστούργημα. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2025 στις 19:41 Η Εριφύλη έγραψε: #108 13-10-25 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν αμφισβητώ τα ταλέντα που έχουμε αλλά δυστυχώς, όσο κι αν τα υλικά είναι καλά, πρέπει να έχεις και στήριξη από άλλα πράγματα για να βγει ένα αριστούργημα. Click για ανάπτυξη... Εδώ ευθύνεται το κοινό, συγγνώμη. βλέπω ότι άρεσαν τα Φαντάσματα. Αν είναι δυνατόν. Πιο low budget παραγωγή δεν παίζει και με πιο κακό εντιτ. για μένα είναι 1. Ηθοποιοί 2. Παραγωγή 3. Σκηνοθέτης ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.756 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2025 στις 21:08 Ο ultraviolence: #109 13-10-25 21:08 Κάρμα (κυπριακή σειρά) - Βικιπαίδεια el.wikipedia.org Για τους φαν του true crime. Τα επεισόδια βρίσκονται και στο youtube. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2025 στις 21:15 Η Εριφύλη έγραψε: #110 13-10-25 21:15 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Κάρμα (κυπριακή σειρά) - Βικιπαίδεια el.wikipedia.org Για τους φαν του true crime. Τα επεισόδια βρίσκονται και στο youtube. Click για ανάπτυξη... Τα έχω δει όλα εκτός από το τελευταίο που παίχτηκε μόνο σε κυπριακού κινηματογράφους αρκετά βαριά σειρά καμία σχέση με κοκκινοπουλο. Πολύ πιο στυγερή ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.756 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2025 στις 23:40 Ο ultraviolence: #111 13-10-25 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Τα έχω δει όλα εκτός από το τελευταίο που παίχτηκε μόνο σε κυπριακού κινηματογράφους αρκετά βαριά σειρά καμία σχέση με κοκκινοπουλο. Πολύ πιο στυγερή Click για ανάπτυξη... Ναι πρόκειται για πάρα πολύ καλή και προσεγμενη σειρά. Σενάριο, παραγωγή και σκηνοθεσία (τα ίδια πρόσωπα δηλαδή μιας και μπήκαν οι ίδιες ως παραγωγοί). Την προτείνω σε όλους τους φανς του τρου κράιμ υπάρχει αρκετό ταλεντο! Το αγαπημενο μου επεισόδιο είναι το "Μανία"..εδωσε ρεστα η πρωταγωνίστρια. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2025 στις 00:40 Η Εριφύλη έγραψε: #112 14-10-25 00:40 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ναι πρόκειται για πάρα πολύ καλή και προσεγμενη σειρά. Σενάριο, παραγωγή και σκηνοθεσία (τα ίδια πρόσωπα δηλαδή μιας και μπήκαν οι ίδιες ως παραγωγοί). Την προτείνω σε όλους τους φανς του τρου κράιμ υπάρχει αρκετό ταλεντο! Το αγαπημενο μου επεισόδιο είναι το "Μανία"..εδωσε ρεστα η πρωταγωνίστρια. Click για ανάπτυξη... Α Παναγία μου με την μάνα…. Το τέλος δεν το περίμενα, έμεινα πολύ βάρβαρη σειρά άσε. Τα δείχνει ωμά φουλ Monsieur Νεοφερμένο μέλος Η Monsieur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2025 στις 19:28 Η Monsieur έγραψε: #113 14-10-25 19:28 Η αγάπη άργησε μια μέρα Το νησί Και καλούτσικη ήταν και Η τελευταία παράσταση και οι Άγριες Μέλισσες giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.195 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 15:14 Ο giannhs2001: #114 16-10-25 15:14 Μία κωμική σειρά της θρυλικής 00s δεκαετίας που δεν συζητιέται τόσο όσο άλλες παρόμοιες όπως το «Σ'αγαπώ, Μ'αγαπάς» είναι το «Υπέροχα Πλάσματα» με Αλικάκη, Κυριακίδη, Δρούκα κλπ. Έχει τρομερό γέλιο και ατακάρες. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 15:29 Η Εριφύλη έγραψε: #115 16-10-25 15:29 Η πρώτη ελληνική σειρά που γίνεται διασκευή στο εξωτερικό Giorgkalo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Giorgkalo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 16:10 Ο Giorgkalo: #116 16-10-25 16:10 Ωραιες σειρες ειναι πολλες αλλα καποιες που αξιζαν και τις ειδα σε συντομο χρονικο διαστημα ειναι: S1nglEs 1 Λογω τιμης Αγρια παιδια Πολυ επιτυχιμενες σειρες που σου αφηνουν πολλα! amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.148 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 16:33 Η amarelia έγραψε: #117 16-10-25 16:33 δεν μπορώ να δω ελληνική σειρά λόγω άθλιας υποκριτικής ικανότητας Φαίνεται ρε παιδί μου πως διαβάζουν σκριπτ, δεν βλέπονται. Η μόνη σειρά που έβλεπα οταν ήμουν μωρό ήταν οι 3 χάριτες American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.020 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 22:46 Ο American Economist: #118 16-10-25 22:46 Το να με λες Μαμά είναι με διαφορά η πιο ωραία σειρά για φέτος, τουλάχιστον μέχρι τώρα. Εξαιρετικές ερμηνείες από όλους τους ηθοποιούς, ενώ δείχνει το πόσο υποφέρουν αρκετά παιδιά τα οποία έτυχε να γεννηθούν σε λάθος οικογένειες. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 22:53 Η camil έγραψε: #119 16-10-25 22:53 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: δεν μπορώ να δω ελληνική σειρά λόγω άθλιας υποκριτικής ικανότητας Φαίνεται ρε παιδί μου πως διαβάζουν σκριπτ, δεν βλέπονται. Η μόνη σειρά που έβλεπα οταν ήμουν μωρό ήταν οι 3 χάριτες Click για ανάπτυξη... Δεν είναι δική μου ιδέα; Είχα δει λίγο από το Μαμά στα κρυφά και ήταν εντελώς έτσι, σα να τα διαβάζανε από μέσα. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 23:50 Η Εριφύλη έγραψε: #120 16-10-25 23:50 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Το να με λες Μαμά είναι με διαφορά η πιο ωραία σειρά για φέτος, τουλάχιστον μέχρι τώρα. Εξαιρετικές ερμηνείες από όλους τους ηθοποιούς, ενώ δείχνει το πόσο υποφέρουν αρκετά παιδιά τα οποία έτυχε να γεννηθούν σε λάθος οικογένειες. Click για ανάπτυξη... Κίτσου μου Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 113 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 johnsala an1997 fockos Sosstoss Εριφύλη charmander camil Scandal taketrance iew American Economist Sotiris 12 Searching eupalinaros AggelikiGr Giorgkalo rafaela11 touvlo Jack of Spades Memetchi Monsieur giannhs2001 Kate1914 thenutritionist Μήτσος10 Lathy Kafkinos Gvisbinis Paragontas7000 Varus fourkaki Joji Abiogenesis Ness fmarulezkd Δροσουλίτης synthnightingale marww chester20080 Manuela98 User2350 Εχέμυθη Maraki4you Wonderkid grtt GeorgePap2003 Unboxholics Citylights Sherlockina tslef8 Αντικειμενικός New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δυστυχώς εχτές δε έπαιξαν τα φαντάσματα στο star ή δε τα ανεβάσανε στη πλατφόρμα startv και είδα το πρώτο επεισοδιο του να με λες παιδια το Τούρκικο που μπορείτε να το δείτε εδώ Mother Episode 1 | English Subtitles Παιδιά πολυ ανώτερη από την Ελληνική σε όλα της. Η πρώτη σκηνή με το φαγητο φαίνεται όντως ποσο ασχημα παιρνάει το κορίτσι. Ενώ η αντίστοχη Κίτσου είναι λιγομίλητη δεν έχει σύντροφο και μπαίνει ενώ είναι ορνιθολόγος ως αναπληρώτρια στην τάξη της οποτε υπάρχει σιγά σιγά το δέσιμο ενώ παιζουν και άλλα παιδιά στο σχολέιο. Η σκηνή με το εστιατόριο που ουσιαστικά γίνεται το δέσιμο πολυ δυνατή και αυτή. Για την ώρα δεν υπάρχουν σαχλαμάρες με αστυνόμους ενώ και η αντίστοιχη Κίτσου δεν έχει σύντροφο που ειχε η Κίτσου ενώ δεν υπάρχει πουθενά δημοσιογράφος.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.434 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2025 στις 17:31 Η Himela έγραψε: #107 13-10-25 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ε μα έλεος με το να αποθεώνουμε όλα τα ξένα, ενώ έχουμε ταλέντα διεθνών προδιαγραφών Click για ανάπτυξη... Δεν αμφισβητώ τα ταλέντα που έχουμε αλλά δυστυχώς, όσο κι αν τα υλικά είναι καλά, πρέπει να έχεις και στήριξη από άλλα πράγματα για να βγει ένα αριστούργημα. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2025 στις 19:41 Η Εριφύλη έγραψε: #108 13-10-25 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν αμφισβητώ τα ταλέντα που έχουμε αλλά δυστυχώς, όσο κι αν τα υλικά είναι καλά, πρέπει να έχεις και στήριξη από άλλα πράγματα για να βγει ένα αριστούργημα. Click για ανάπτυξη... Εδώ ευθύνεται το κοινό, συγγνώμη. βλέπω ότι άρεσαν τα Φαντάσματα. Αν είναι δυνατόν. Πιο low budget παραγωγή δεν παίζει και με πιο κακό εντιτ. για μένα είναι 1. Ηθοποιοί 2. Παραγωγή 3. Σκηνοθέτης ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.756 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2025 στις 21:08 Ο ultraviolence: #109 13-10-25 21:08 Κάρμα (κυπριακή σειρά) - Βικιπαίδεια el.wikipedia.org Για τους φαν του true crime. Τα επεισόδια βρίσκονται και στο youtube. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2025 στις 21:15 Η Εριφύλη έγραψε: #110 13-10-25 21:15 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Κάρμα (κυπριακή σειρά) - Βικιπαίδεια el.wikipedia.org Για τους φαν του true crime. Τα επεισόδια βρίσκονται και στο youtube. Click για ανάπτυξη... Τα έχω δει όλα εκτός από το τελευταίο που παίχτηκε μόνο σε κυπριακού κινηματογράφους αρκετά βαριά σειρά καμία σχέση με κοκκινοπουλο. Πολύ πιο στυγερή ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.756 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2025 στις 23:40 Ο ultraviolence: #111 13-10-25 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Τα έχω δει όλα εκτός από το τελευταίο που παίχτηκε μόνο σε κυπριακού κινηματογράφους αρκετά βαριά σειρά καμία σχέση με κοκκινοπουλο. Πολύ πιο στυγερή Click για ανάπτυξη... Ναι πρόκειται για πάρα πολύ καλή και προσεγμενη σειρά. Σενάριο, παραγωγή και σκηνοθεσία (τα ίδια πρόσωπα δηλαδή μιας και μπήκαν οι ίδιες ως παραγωγοί). Την προτείνω σε όλους τους φανς του τρου κράιμ υπάρχει αρκετό ταλεντο! Το αγαπημενο μου επεισόδιο είναι το "Μανία"..εδωσε ρεστα η πρωταγωνίστρια. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2025 στις 00:40 Η Εριφύλη έγραψε: #112 14-10-25 00:40 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ναι πρόκειται για πάρα πολύ καλή και προσεγμενη σειρά. Σενάριο, παραγωγή και σκηνοθεσία (τα ίδια πρόσωπα δηλαδή μιας και μπήκαν οι ίδιες ως παραγωγοί). Την προτείνω σε όλους τους φανς του τρου κράιμ υπάρχει αρκετό ταλεντο! Το αγαπημενο μου επεισόδιο είναι το "Μανία"..εδωσε ρεστα η πρωταγωνίστρια. Click για ανάπτυξη... Α Παναγία μου με την μάνα…. Το τέλος δεν το περίμενα, έμεινα πολύ βάρβαρη σειρά άσε. Τα δείχνει ωμά φουλ Monsieur Νεοφερμένο μέλος Η Monsieur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2025 στις 19:28 Η Monsieur έγραψε: #113 14-10-25 19:28 Η αγάπη άργησε μια μέρα Το νησί Και καλούτσικη ήταν και Η τελευταία παράσταση και οι Άγριες Μέλισσες giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.195 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 15:14 Ο giannhs2001: #114 16-10-25 15:14 Μία κωμική σειρά της θρυλικής 00s δεκαετίας που δεν συζητιέται τόσο όσο άλλες παρόμοιες όπως το «Σ'αγαπώ, Μ'αγαπάς» είναι το «Υπέροχα Πλάσματα» με Αλικάκη, Κυριακίδη, Δρούκα κλπ. Έχει τρομερό γέλιο και ατακάρες. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 15:29 Η Εριφύλη έγραψε: #115 16-10-25 15:29 Η πρώτη ελληνική σειρά που γίνεται διασκευή στο εξωτερικό Giorgkalo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Giorgkalo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 16:10 Ο Giorgkalo: #116 16-10-25 16:10 Ωραιες σειρες ειναι πολλες αλλα καποιες που αξιζαν και τις ειδα σε συντομο χρονικο διαστημα ειναι: S1nglEs 1 Λογω τιμης Αγρια παιδια Πολυ επιτυχιμενες σειρες που σου αφηνουν πολλα! amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.148 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 16:33 Η amarelia έγραψε: #117 16-10-25 16:33 δεν μπορώ να δω ελληνική σειρά λόγω άθλιας υποκριτικής ικανότητας Φαίνεται ρε παιδί μου πως διαβάζουν σκριπτ, δεν βλέπονται. Η μόνη σειρά που έβλεπα οταν ήμουν μωρό ήταν οι 3 χάριτες American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.020 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 22:46 Ο American Economist: #118 16-10-25 22:46 Το να με λες Μαμά είναι με διαφορά η πιο ωραία σειρά για φέτος, τουλάχιστον μέχρι τώρα. Εξαιρετικές ερμηνείες από όλους τους ηθοποιούς, ενώ δείχνει το πόσο υποφέρουν αρκετά παιδιά τα οποία έτυχε να γεννηθούν σε λάθος οικογένειες. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 22:53 Η camil έγραψε: #119 16-10-25 22:53 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: δεν μπορώ να δω ελληνική σειρά λόγω άθλιας υποκριτικής ικανότητας Φαίνεται ρε παιδί μου πως διαβάζουν σκριπτ, δεν βλέπονται. Η μόνη σειρά που έβλεπα οταν ήμουν μωρό ήταν οι 3 χάριτες Click για ανάπτυξη... Δεν είναι δική μου ιδέα; Είχα δει λίγο από το Μαμά στα κρυφά και ήταν εντελώς έτσι, σα να τα διαβάζανε από μέσα. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 23:50 Η Εριφύλη έγραψε: #120 16-10-25 23:50 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Το να με λες Μαμά είναι με διαφορά η πιο ωραία σειρά για φέτος, τουλάχιστον μέχρι τώρα. Εξαιρετικές ερμηνείες από όλους τους ηθοποιούς, ενώ δείχνει το πόσο υποφέρουν αρκετά παιδιά τα οποία έτυχε να γεννηθούν σε λάθος οικογένειες. Click για ανάπτυξη... Κίτσου μου Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 113 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 johnsala an1997 fockos Sosstoss Εριφύλη charmander camil Scandal taketrance iew American Economist Sotiris 12 Searching eupalinaros AggelikiGr Giorgkalo rafaela11 touvlo Jack of Spades Memetchi Monsieur giannhs2001 Kate1914 thenutritionist Μήτσος10 Lathy Kafkinos Gvisbinis Paragontas7000 Varus fourkaki Joji Abiogenesis Ness fmarulezkd Δροσουλίτης synthnightingale marww chester20080 Manuela98 User2350 Εχέμυθη Maraki4you Wonderkid grtt GeorgePap2003 Unboxholics Citylights Sherlockina tslef8 Αντικειμενικός New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ε μα έλεος με το να αποθεώνουμε όλα τα ξένα, ενώ έχουμε ταλέντα διεθνών προδιαγραφών Click για ανάπτυξη... Δεν αμφισβητώ τα ταλέντα που έχουμε αλλά δυστυχώς, όσο κι αν τα υλικά είναι καλά, πρέπει να έχεις και στήριξη από άλλα πράγματα για να βγει ένα αριστούργημα.
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2025 στις 19:41 Η Εριφύλη έγραψε: #108 13-10-25 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν αμφισβητώ τα ταλέντα που έχουμε αλλά δυστυχώς, όσο κι αν τα υλικά είναι καλά, πρέπει να έχεις και στήριξη από άλλα πράγματα για να βγει ένα αριστούργημα. Click για ανάπτυξη... Εδώ ευθύνεται το κοινό, συγγνώμη. βλέπω ότι άρεσαν τα Φαντάσματα. Αν είναι δυνατόν. Πιο low budget παραγωγή δεν παίζει και με πιο κακό εντιτ. για μένα είναι 1. Ηθοποιοί 2. Παραγωγή 3. Σκηνοθέτης ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.756 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2025 στις 21:08 Ο ultraviolence: #109 13-10-25 21:08 Κάρμα (κυπριακή σειρά) - Βικιπαίδεια el.wikipedia.org Για τους φαν του true crime. Τα επεισόδια βρίσκονται και στο youtube. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2025 στις 21:15 Η Εριφύλη έγραψε: #110 13-10-25 21:15 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Κάρμα (κυπριακή σειρά) - Βικιπαίδεια el.wikipedia.org Για τους φαν του true crime. Τα επεισόδια βρίσκονται και στο youtube. Click για ανάπτυξη... Τα έχω δει όλα εκτός από το τελευταίο που παίχτηκε μόνο σε κυπριακού κινηματογράφους αρκετά βαριά σειρά καμία σχέση με κοκκινοπουλο. Πολύ πιο στυγερή ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.756 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2025 στις 23:40 Ο ultraviolence: #111 13-10-25 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Τα έχω δει όλα εκτός από το τελευταίο που παίχτηκε μόνο σε κυπριακού κινηματογράφους αρκετά βαριά σειρά καμία σχέση με κοκκινοπουλο. Πολύ πιο στυγερή Click για ανάπτυξη... Ναι πρόκειται για πάρα πολύ καλή και προσεγμενη σειρά. Σενάριο, παραγωγή και σκηνοθεσία (τα ίδια πρόσωπα δηλαδή μιας και μπήκαν οι ίδιες ως παραγωγοί). Την προτείνω σε όλους τους φανς του τρου κράιμ υπάρχει αρκετό ταλεντο! Το αγαπημενο μου επεισόδιο είναι το "Μανία"..εδωσε ρεστα η πρωταγωνίστρια. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2025 στις 00:40 Η Εριφύλη έγραψε: #112 14-10-25 00:40 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ναι πρόκειται για πάρα πολύ καλή και προσεγμενη σειρά. Σενάριο, παραγωγή και σκηνοθεσία (τα ίδια πρόσωπα δηλαδή μιας και μπήκαν οι ίδιες ως παραγωγοί). Την προτείνω σε όλους τους φανς του τρου κράιμ υπάρχει αρκετό ταλεντο! Το αγαπημενο μου επεισόδιο είναι το "Μανία"..εδωσε ρεστα η πρωταγωνίστρια. Click για ανάπτυξη... Α Παναγία μου με την μάνα…. Το τέλος δεν το περίμενα, έμεινα πολύ βάρβαρη σειρά άσε. Τα δείχνει ωμά φουλ Monsieur Νεοφερμένο μέλος Η Monsieur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2025 στις 19:28 Η Monsieur έγραψε: #113 14-10-25 19:28 Η αγάπη άργησε μια μέρα Το νησί Και καλούτσικη ήταν και Η τελευταία παράσταση και οι Άγριες Μέλισσες giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.195 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 15:14 Ο giannhs2001: #114 16-10-25 15:14 Μία κωμική σειρά της θρυλικής 00s δεκαετίας που δεν συζητιέται τόσο όσο άλλες παρόμοιες όπως το «Σ'αγαπώ, Μ'αγαπάς» είναι το «Υπέροχα Πλάσματα» με Αλικάκη, Κυριακίδη, Δρούκα κλπ. Έχει τρομερό γέλιο και ατακάρες. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 15:29 Η Εριφύλη έγραψε: #115 16-10-25 15:29 Η πρώτη ελληνική σειρά που γίνεται διασκευή στο εξωτερικό Giorgkalo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Giorgkalo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 16:10 Ο Giorgkalo: #116 16-10-25 16:10 Ωραιες σειρες ειναι πολλες αλλα καποιες που αξιζαν και τις ειδα σε συντομο χρονικο διαστημα ειναι: S1nglEs 1 Λογω τιμης Αγρια παιδια Πολυ επιτυχιμενες σειρες που σου αφηνουν πολλα! amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.148 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 16:33 Η amarelia έγραψε: #117 16-10-25 16:33 δεν μπορώ να δω ελληνική σειρά λόγω άθλιας υποκριτικής ικανότητας Φαίνεται ρε παιδί μου πως διαβάζουν σκριπτ, δεν βλέπονται. Η μόνη σειρά που έβλεπα οταν ήμουν μωρό ήταν οι 3 χάριτες American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.020 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 22:46 Ο American Economist: #118 16-10-25 22:46 Το να με λες Μαμά είναι με διαφορά η πιο ωραία σειρά για φέτος, τουλάχιστον μέχρι τώρα. Εξαιρετικές ερμηνείες από όλους τους ηθοποιούς, ενώ δείχνει το πόσο υποφέρουν αρκετά παιδιά τα οποία έτυχε να γεννηθούν σε λάθος οικογένειες. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 22:53 Η camil έγραψε: #119 16-10-25 22:53 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: δεν μπορώ να δω ελληνική σειρά λόγω άθλιας υποκριτικής ικανότητας Φαίνεται ρε παιδί μου πως διαβάζουν σκριπτ, δεν βλέπονται. Η μόνη σειρά που έβλεπα οταν ήμουν μωρό ήταν οι 3 χάριτες Click για ανάπτυξη... Δεν είναι δική μου ιδέα; Είχα δει λίγο από το Μαμά στα κρυφά και ήταν εντελώς έτσι, σα να τα διαβάζανε από μέσα. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 23:50 Η Εριφύλη έγραψε: #120 16-10-25 23:50 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Το να με λες Μαμά είναι με διαφορά η πιο ωραία σειρά για φέτος, τουλάχιστον μέχρι τώρα. Εξαιρετικές ερμηνείες από όλους τους ηθοποιούς, ενώ δείχνει το πόσο υποφέρουν αρκετά παιδιά τα οποία έτυχε να γεννηθούν σε λάθος οικογένειες. Click για ανάπτυξη... Κίτσου μου Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 113 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 johnsala an1997 fockos Sosstoss Εριφύλη charmander camil Scandal taketrance iew American Economist Sotiris 12 Searching eupalinaros AggelikiGr Giorgkalo rafaela11 touvlo Jack of Spades Memetchi Monsieur giannhs2001 Kate1914 thenutritionist Μήτσος10 Lathy Kafkinos Gvisbinis Paragontas7000 Varus fourkaki Joji Abiogenesis Ness fmarulezkd Δροσουλίτης synthnightingale marww chester20080 Manuela98 User2350 Εχέμυθη Maraki4you Wonderkid grtt GeorgePap2003 Unboxholics Citylights Sherlockina tslef8 Αντικειμενικός New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν αμφισβητώ τα ταλέντα που έχουμε αλλά δυστυχώς, όσο κι αν τα υλικά είναι καλά, πρέπει να έχεις και στήριξη από άλλα πράγματα για να βγει ένα αριστούργημα. Click για ανάπτυξη... Εδώ ευθύνεται το κοινό, συγγνώμη. βλέπω ότι άρεσαν τα Φαντάσματα. Αν είναι δυνατόν. Πιο low budget παραγωγή δεν παίζει και με πιο κακό εντιτ. για μένα είναι 1. Ηθοποιοί 2. Παραγωγή 3. Σκηνοθέτης
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.756 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2025 στις 21:08 Ο ultraviolence: #109 13-10-25 21:08 Κάρμα (κυπριακή σειρά) - Βικιπαίδεια el.wikipedia.org Για τους φαν του true crime. Τα επεισόδια βρίσκονται και στο youtube. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2025 στις 21:15 Η Εριφύλη έγραψε: #110 13-10-25 21:15 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Κάρμα (κυπριακή σειρά) - Βικιπαίδεια el.wikipedia.org Για τους φαν του true crime. Τα επεισόδια βρίσκονται και στο youtube. Click για ανάπτυξη... Τα έχω δει όλα εκτός από το τελευταίο που παίχτηκε μόνο σε κυπριακού κινηματογράφους αρκετά βαριά σειρά καμία σχέση με κοκκινοπουλο. Πολύ πιο στυγερή ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.756 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2025 στις 23:40 Ο ultraviolence: #111 13-10-25 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Τα έχω δει όλα εκτός από το τελευταίο που παίχτηκε μόνο σε κυπριακού κινηματογράφους αρκετά βαριά σειρά καμία σχέση με κοκκινοπουλο. Πολύ πιο στυγερή Click για ανάπτυξη... Ναι πρόκειται για πάρα πολύ καλή και προσεγμενη σειρά. Σενάριο, παραγωγή και σκηνοθεσία (τα ίδια πρόσωπα δηλαδή μιας και μπήκαν οι ίδιες ως παραγωγοί). Την προτείνω σε όλους τους φανς του τρου κράιμ υπάρχει αρκετό ταλεντο! Το αγαπημενο μου επεισόδιο είναι το "Μανία"..εδωσε ρεστα η πρωταγωνίστρια. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2025 στις 00:40 Η Εριφύλη έγραψε: #112 14-10-25 00:40 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ναι πρόκειται για πάρα πολύ καλή και προσεγμενη σειρά. Σενάριο, παραγωγή και σκηνοθεσία (τα ίδια πρόσωπα δηλαδή μιας και μπήκαν οι ίδιες ως παραγωγοί). Την προτείνω σε όλους τους φανς του τρου κράιμ υπάρχει αρκετό ταλεντο! Το αγαπημενο μου επεισόδιο είναι το "Μανία"..εδωσε ρεστα η πρωταγωνίστρια. Click για ανάπτυξη... Α Παναγία μου με την μάνα…. Το τέλος δεν το περίμενα, έμεινα πολύ βάρβαρη σειρά άσε. Τα δείχνει ωμά φουλ Monsieur Νεοφερμένο μέλος Η Monsieur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2025 στις 19:28 Η Monsieur έγραψε: #113 14-10-25 19:28 Η αγάπη άργησε μια μέρα Το νησί Και καλούτσικη ήταν και Η τελευταία παράσταση και οι Άγριες Μέλισσες giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.195 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 15:14 Ο giannhs2001: #114 16-10-25 15:14 Μία κωμική σειρά της θρυλικής 00s δεκαετίας που δεν συζητιέται τόσο όσο άλλες παρόμοιες όπως το «Σ'αγαπώ, Μ'αγαπάς» είναι το «Υπέροχα Πλάσματα» με Αλικάκη, Κυριακίδη, Δρούκα κλπ. Έχει τρομερό γέλιο και ατακάρες. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 15:29 Η Εριφύλη έγραψε: #115 16-10-25 15:29 Η πρώτη ελληνική σειρά που γίνεται διασκευή στο εξωτερικό Giorgkalo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Giorgkalo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 16:10 Ο Giorgkalo: #116 16-10-25 16:10 Ωραιες σειρες ειναι πολλες αλλα καποιες που αξιζαν και τις ειδα σε συντομο χρονικο διαστημα ειναι: S1nglEs 1 Λογω τιμης Αγρια παιδια Πολυ επιτυχιμενες σειρες που σου αφηνουν πολλα! amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.148 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 16:33 Η amarelia έγραψε: #117 16-10-25 16:33 δεν μπορώ να δω ελληνική σειρά λόγω άθλιας υποκριτικής ικανότητας Φαίνεται ρε παιδί μου πως διαβάζουν σκριπτ, δεν βλέπονται. Η μόνη σειρά που έβλεπα οταν ήμουν μωρό ήταν οι 3 χάριτες American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.020 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 22:46 Ο American Economist: #118 16-10-25 22:46 Το να με λες Μαμά είναι με διαφορά η πιο ωραία σειρά για φέτος, τουλάχιστον μέχρι τώρα. Εξαιρετικές ερμηνείες από όλους τους ηθοποιούς, ενώ δείχνει το πόσο υποφέρουν αρκετά παιδιά τα οποία έτυχε να γεννηθούν σε λάθος οικογένειες. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 22:53 Η camil έγραψε: #119 16-10-25 22:53 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: δεν μπορώ να δω ελληνική σειρά λόγω άθλιας υποκριτικής ικανότητας Φαίνεται ρε παιδί μου πως διαβάζουν σκριπτ, δεν βλέπονται. Η μόνη σειρά που έβλεπα οταν ήμουν μωρό ήταν οι 3 χάριτες Click για ανάπτυξη... Δεν είναι δική μου ιδέα; Είχα δει λίγο από το Μαμά στα κρυφά και ήταν εντελώς έτσι, σα να τα διαβάζανε από μέσα. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 23:50 Η Εριφύλη έγραψε: #120 16-10-25 23:50 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Το να με λες Μαμά είναι με διαφορά η πιο ωραία σειρά για φέτος, τουλάχιστον μέχρι τώρα. Εξαιρετικές ερμηνείες από όλους τους ηθοποιούς, ενώ δείχνει το πόσο υποφέρουν αρκετά παιδιά τα οποία έτυχε να γεννηθούν σε λάθος οικογένειες. Click για ανάπτυξη... Κίτσου μου Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 113 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 johnsala an1997 fockos Sosstoss Εριφύλη charmander camil Scandal taketrance iew American Economist Sotiris 12 Searching eupalinaros AggelikiGr Giorgkalo rafaela11 touvlo Jack of Spades Memetchi Monsieur giannhs2001 Kate1914 thenutritionist Μήτσος10 Lathy Kafkinos Gvisbinis Paragontas7000 Varus fourkaki Joji Abiogenesis Ness fmarulezkd Δροσουλίτης synthnightingale marww chester20080 Manuela98 User2350 Εχέμυθη Maraki4you Wonderkid grtt GeorgePap2003 Unboxholics Citylights Sherlockina tslef8 Αντικειμενικός New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κάρμα (κυπριακή σειρά) - Βικιπαίδεια el.wikipedia.org Για τους φαν του true crime. Τα επεισόδια βρίσκονται και στο youtube.
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2025 στις 21:15 Η Εριφύλη έγραψε: #110 13-10-25 21:15 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Κάρμα (κυπριακή σειρά) - Βικιπαίδεια el.wikipedia.org Για τους φαν του true crime. Τα επεισόδια βρίσκονται και στο youtube. Click για ανάπτυξη... Τα έχω δει όλα εκτός από το τελευταίο που παίχτηκε μόνο σε κυπριακού κινηματογράφους αρκετά βαριά σειρά καμία σχέση με κοκκινοπουλο. Πολύ πιο στυγερή ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.756 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2025 στις 23:40 Ο ultraviolence: #111 13-10-25 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Τα έχω δει όλα εκτός από το τελευταίο που παίχτηκε μόνο σε κυπριακού κινηματογράφους αρκετά βαριά σειρά καμία σχέση με κοκκινοπουλο. Πολύ πιο στυγερή Click για ανάπτυξη... Ναι πρόκειται για πάρα πολύ καλή και προσεγμενη σειρά. Σενάριο, παραγωγή και σκηνοθεσία (τα ίδια πρόσωπα δηλαδή μιας και μπήκαν οι ίδιες ως παραγωγοί). Την προτείνω σε όλους τους φανς του τρου κράιμ υπάρχει αρκετό ταλεντο! Το αγαπημενο μου επεισόδιο είναι το "Μανία"..εδωσε ρεστα η πρωταγωνίστρια. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2025 στις 00:40 Η Εριφύλη έγραψε: #112 14-10-25 00:40 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ναι πρόκειται για πάρα πολύ καλή και προσεγμενη σειρά. Σενάριο, παραγωγή και σκηνοθεσία (τα ίδια πρόσωπα δηλαδή μιας και μπήκαν οι ίδιες ως παραγωγοί). Την προτείνω σε όλους τους φανς του τρου κράιμ υπάρχει αρκετό ταλεντο! Το αγαπημενο μου επεισόδιο είναι το "Μανία"..εδωσε ρεστα η πρωταγωνίστρια. Click για ανάπτυξη... Α Παναγία μου με την μάνα…. Το τέλος δεν το περίμενα, έμεινα πολύ βάρβαρη σειρά άσε. Τα δείχνει ωμά φουλ Monsieur Νεοφερμένο μέλος Η Monsieur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2025 στις 19:28 Η Monsieur έγραψε: #113 14-10-25 19:28 Η αγάπη άργησε μια μέρα Το νησί Και καλούτσικη ήταν και Η τελευταία παράσταση και οι Άγριες Μέλισσες giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.195 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 15:14 Ο giannhs2001: #114 16-10-25 15:14 Μία κωμική σειρά της θρυλικής 00s δεκαετίας που δεν συζητιέται τόσο όσο άλλες παρόμοιες όπως το «Σ'αγαπώ, Μ'αγαπάς» είναι το «Υπέροχα Πλάσματα» με Αλικάκη, Κυριακίδη, Δρούκα κλπ. Έχει τρομερό γέλιο και ατακάρες. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 15:29 Η Εριφύλη έγραψε: #115 16-10-25 15:29 Η πρώτη ελληνική σειρά που γίνεται διασκευή στο εξωτερικό Giorgkalo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Giorgkalo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 16:10 Ο Giorgkalo: #116 16-10-25 16:10 Ωραιες σειρες ειναι πολλες αλλα καποιες που αξιζαν και τις ειδα σε συντομο χρονικο διαστημα ειναι: S1nglEs 1 Λογω τιμης Αγρια παιδια Πολυ επιτυχιμενες σειρες που σου αφηνουν πολλα! amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.148 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 16:33 Η amarelia έγραψε: #117 16-10-25 16:33 δεν μπορώ να δω ελληνική σειρά λόγω άθλιας υποκριτικής ικανότητας Φαίνεται ρε παιδί μου πως διαβάζουν σκριπτ, δεν βλέπονται. Η μόνη σειρά που έβλεπα οταν ήμουν μωρό ήταν οι 3 χάριτες American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.020 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 22:46 Ο American Economist: #118 16-10-25 22:46 Το να με λες Μαμά είναι με διαφορά η πιο ωραία σειρά για φέτος, τουλάχιστον μέχρι τώρα. Εξαιρετικές ερμηνείες από όλους τους ηθοποιούς, ενώ δείχνει το πόσο υποφέρουν αρκετά παιδιά τα οποία έτυχε να γεννηθούν σε λάθος οικογένειες. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 22:53 Η camil έγραψε: #119 16-10-25 22:53 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: δεν μπορώ να δω ελληνική σειρά λόγω άθλιας υποκριτικής ικανότητας Φαίνεται ρε παιδί μου πως διαβάζουν σκριπτ, δεν βλέπονται. Η μόνη σειρά που έβλεπα οταν ήμουν μωρό ήταν οι 3 χάριτες Click για ανάπτυξη... Δεν είναι δική μου ιδέα; Είχα δει λίγο από το Μαμά στα κρυφά και ήταν εντελώς έτσι, σα να τα διαβάζανε από μέσα. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 23:50 Η Εριφύλη έγραψε: #120 16-10-25 23:50 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Το να με λες Μαμά είναι με διαφορά η πιο ωραία σειρά για φέτος, τουλάχιστον μέχρι τώρα. Εξαιρετικές ερμηνείες από όλους τους ηθοποιούς, ενώ δείχνει το πόσο υποφέρουν αρκετά παιδιά τα οποία έτυχε να γεννηθούν σε λάθος οικογένειες. Click για ανάπτυξη... Κίτσου μου Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 113 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 johnsala an1997 fockos Sosstoss Εριφύλη charmander camil Scandal taketrance iew American Economist Sotiris 12 Searching eupalinaros AggelikiGr Giorgkalo rafaela11 touvlo Jack of Spades Memetchi Monsieur giannhs2001 Kate1914 thenutritionist Μήτσος10 Lathy Kafkinos Gvisbinis Paragontas7000 Varus fourkaki Joji Abiogenesis Ness fmarulezkd Δροσουλίτης synthnightingale marww chester20080 Manuela98 User2350 Εχέμυθη Maraki4you Wonderkid grtt GeorgePap2003 Unboxholics Citylights Sherlockina tslef8 Αντικειμενικός New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Κάρμα (κυπριακή σειρά) - Βικιπαίδεια el.wikipedia.org Για τους φαν του true crime. Τα επεισόδια βρίσκονται και στο youtube. Click για ανάπτυξη... Τα έχω δει όλα εκτός από το τελευταίο που παίχτηκε μόνο σε κυπριακού κινηματογράφους αρκετά βαριά σειρά καμία σχέση με κοκκινοπουλο. Πολύ πιο στυγερή
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.756 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2025 στις 23:40 Ο ultraviolence: #111 13-10-25 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Τα έχω δει όλα εκτός από το τελευταίο που παίχτηκε μόνο σε κυπριακού κινηματογράφους αρκετά βαριά σειρά καμία σχέση με κοκκινοπουλο. Πολύ πιο στυγερή Click για ανάπτυξη... Ναι πρόκειται για πάρα πολύ καλή και προσεγμενη σειρά. Σενάριο, παραγωγή και σκηνοθεσία (τα ίδια πρόσωπα δηλαδή μιας και μπήκαν οι ίδιες ως παραγωγοί). Την προτείνω σε όλους τους φανς του τρου κράιμ υπάρχει αρκετό ταλεντο! Το αγαπημενο μου επεισόδιο είναι το "Μανία"..εδωσε ρεστα η πρωταγωνίστρια. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2025 στις 00:40 Η Εριφύλη έγραψε: #112 14-10-25 00:40 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ναι πρόκειται για πάρα πολύ καλή και προσεγμενη σειρά. Σενάριο, παραγωγή και σκηνοθεσία (τα ίδια πρόσωπα δηλαδή μιας και μπήκαν οι ίδιες ως παραγωγοί). Την προτείνω σε όλους τους φανς του τρου κράιμ υπάρχει αρκετό ταλεντο! Το αγαπημενο μου επεισόδιο είναι το "Μανία"..εδωσε ρεστα η πρωταγωνίστρια. Click για ανάπτυξη... Α Παναγία μου με την μάνα…. Το τέλος δεν το περίμενα, έμεινα πολύ βάρβαρη σειρά άσε. Τα δείχνει ωμά φουλ Monsieur Νεοφερμένο μέλος Η Monsieur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2025 στις 19:28 Η Monsieur έγραψε: #113 14-10-25 19:28 Η αγάπη άργησε μια μέρα Το νησί Και καλούτσικη ήταν και Η τελευταία παράσταση και οι Άγριες Μέλισσες giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.195 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 15:14 Ο giannhs2001: #114 16-10-25 15:14 Μία κωμική σειρά της θρυλικής 00s δεκαετίας που δεν συζητιέται τόσο όσο άλλες παρόμοιες όπως το «Σ'αγαπώ, Μ'αγαπάς» είναι το «Υπέροχα Πλάσματα» με Αλικάκη, Κυριακίδη, Δρούκα κλπ. Έχει τρομερό γέλιο και ατακάρες. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 15:29 Η Εριφύλη έγραψε: #115 16-10-25 15:29 Η πρώτη ελληνική σειρά που γίνεται διασκευή στο εξωτερικό Giorgkalo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Giorgkalo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 16:10 Ο Giorgkalo: #116 16-10-25 16:10 Ωραιες σειρες ειναι πολλες αλλα καποιες που αξιζαν και τις ειδα σε συντομο χρονικο διαστημα ειναι: S1nglEs 1 Λογω τιμης Αγρια παιδια Πολυ επιτυχιμενες σειρες που σου αφηνουν πολλα! amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.148 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 16:33 Η amarelia έγραψε: #117 16-10-25 16:33 δεν μπορώ να δω ελληνική σειρά λόγω άθλιας υποκριτικής ικανότητας Φαίνεται ρε παιδί μου πως διαβάζουν σκριπτ, δεν βλέπονται. Η μόνη σειρά που έβλεπα οταν ήμουν μωρό ήταν οι 3 χάριτες American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.020 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 22:46 Ο American Economist: #118 16-10-25 22:46 Το να με λες Μαμά είναι με διαφορά η πιο ωραία σειρά για φέτος, τουλάχιστον μέχρι τώρα. Εξαιρετικές ερμηνείες από όλους τους ηθοποιούς, ενώ δείχνει το πόσο υποφέρουν αρκετά παιδιά τα οποία έτυχε να γεννηθούν σε λάθος οικογένειες. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 22:53 Η camil έγραψε: #119 16-10-25 22:53 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: δεν μπορώ να δω ελληνική σειρά λόγω άθλιας υποκριτικής ικανότητας Φαίνεται ρε παιδί μου πως διαβάζουν σκριπτ, δεν βλέπονται. Η μόνη σειρά που έβλεπα οταν ήμουν μωρό ήταν οι 3 χάριτες Click για ανάπτυξη... Δεν είναι δική μου ιδέα; Είχα δει λίγο από το Μαμά στα κρυφά και ήταν εντελώς έτσι, σα να τα διαβάζανε από μέσα. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 23:50 Η Εριφύλη έγραψε: #120 16-10-25 23:50 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Το να με λες Μαμά είναι με διαφορά η πιο ωραία σειρά για φέτος, τουλάχιστον μέχρι τώρα. Εξαιρετικές ερμηνείες από όλους τους ηθοποιούς, ενώ δείχνει το πόσο υποφέρουν αρκετά παιδιά τα οποία έτυχε να γεννηθούν σε λάθος οικογένειες. Click για ανάπτυξη... Κίτσου μου Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 113 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 johnsala an1997 fockos Sosstoss Εριφύλη charmander camil Scandal taketrance iew American Economist Sotiris 12 Searching eupalinaros AggelikiGr Giorgkalo rafaela11 touvlo Jack of Spades Memetchi Monsieur giannhs2001 Kate1914 thenutritionist Μήτσος10 Lathy Kafkinos Gvisbinis Paragontas7000 Varus fourkaki Joji Abiogenesis Ness fmarulezkd Δροσουλίτης synthnightingale marww chester20080 Manuela98 User2350 Εχέμυθη Maraki4you Wonderkid grtt GeorgePap2003 Unboxholics Citylights Sherlockina tslef8 Αντικειμενικός New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Τα έχω δει όλα εκτός από το τελευταίο που παίχτηκε μόνο σε κυπριακού κινηματογράφους αρκετά βαριά σειρά καμία σχέση με κοκκινοπουλο. Πολύ πιο στυγερή Click για ανάπτυξη... Ναι πρόκειται για πάρα πολύ καλή και προσεγμενη σειρά. Σενάριο, παραγωγή και σκηνοθεσία (τα ίδια πρόσωπα δηλαδή μιας και μπήκαν οι ίδιες ως παραγωγοί). Την προτείνω σε όλους τους φανς του τρου κράιμ υπάρχει αρκετό ταλεντο! Το αγαπημενο μου επεισόδιο είναι το "Μανία"..εδωσε ρεστα η πρωταγωνίστρια.
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2025 στις 00:40 Η Εριφύλη έγραψε: #112 14-10-25 00:40 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ναι πρόκειται για πάρα πολύ καλή και προσεγμενη σειρά. Σενάριο, παραγωγή και σκηνοθεσία (τα ίδια πρόσωπα δηλαδή μιας και μπήκαν οι ίδιες ως παραγωγοί). Την προτείνω σε όλους τους φανς του τρου κράιμ υπάρχει αρκετό ταλεντο! Το αγαπημενο μου επεισόδιο είναι το "Μανία"..εδωσε ρεστα η πρωταγωνίστρια. Click για ανάπτυξη... Α Παναγία μου με την μάνα…. Το τέλος δεν το περίμενα, έμεινα πολύ βάρβαρη σειρά άσε. Τα δείχνει ωμά φουλ Monsieur Νεοφερμένο μέλος Η Monsieur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2025 στις 19:28 Η Monsieur έγραψε: #113 14-10-25 19:28 Η αγάπη άργησε μια μέρα Το νησί Και καλούτσικη ήταν και Η τελευταία παράσταση και οι Άγριες Μέλισσες giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.195 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 15:14 Ο giannhs2001: #114 16-10-25 15:14 Μία κωμική σειρά της θρυλικής 00s δεκαετίας που δεν συζητιέται τόσο όσο άλλες παρόμοιες όπως το «Σ'αγαπώ, Μ'αγαπάς» είναι το «Υπέροχα Πλάσματα» με Αλικάκη, Κυριακίδη, Δρούκα κλπ. Έχει τρομερό γέλιο και ατακάρες. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 15:29 Η Εριφύλη έγραψε: #115 16-10-25 15:29 Η πρώτη ελληνική σειρά που γίνεται διασκευή στο εξωτερικό Giorgkalo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Giorgkalo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 16:10 Ο Giorgkalo: #116 16-10-25 16:10 Ωραιες σειρες ειναι πολλες αλλα καποιες που αξιζαν και τις ειδα σε συντομο χρονικο διαστημα ειναι: S1nglEs 1 Λογω τιμης Αγρια παιδια Πολυ επιτυχιμενες σειρες που σου αφηνουν πολλα! amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.148 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 16:33 Η amarelia έγραψε: #117 16-10-25 16:33 δεν μπορώ να δω ελληνική σειρά λόγω άθλιας υποκριτικής ικανότητας Φαίνεται ρε παιδί μου πως διαβάζουν σκριπτ, δεν βλέπονται. Η μόνη σειρά που έβλεπα οταν ήμουν μωρό ήταν οι 3 χάριτες American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.020 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 22:46 Ο American Economist: #118 16-10-25 22:46 Το να με λες Μαμά είναι με διαφορά η πιο ωραία σειρά για φέτος, τουλάχιστον μέχρι τώρα. Εξαιρετικές ερμηνείες από όλους τους ηθοποιούς, ενώ δείχνει το πόσο υποφέρουν αρκετά παιδιά τα οποία έτυχε να γεννηθούν σε λάθος οικογένειες. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 22:53 Η camil έγραψε: #119 16-10-25 22:53 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: δεν μπορώ να δω ελληνική σειρά λόγω άθλιας υποκριτικής ικανότητας Φαίνεται ρε παιδί μου πως διαβάζουν σκριπτ, δεν βλέπονται. Η μόνη σειρά που έβλεπα οταν ήμουν μωρό ήταν οι 3 χάριτες Click για ανάπτυξη... Δεν είναι δική μου ιδέα; Είχα δει λίγο από το Μαμά στα κρυφά και ήταν εντελώς έτσι, σα να τα διαβάζανε από μέσα. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 23:50 Η Εριφύλη έγραψε: #120 16-10-25 23:50 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Το να με λες Μαμά είναι με διαφορά η πιο ωραία σειρά για φέτος, τουλάχιστον μέχρι τώρα. Εξαιρετικές ερμηνείες από όλους τους ηθοποιούς, ενώ δείχνει το πόσο υποφέρουν αρκετά παιδιά τα οποία έτυχε να γεννηθούν σε λάθος οικογένειες. Click για ανάπτυξη... Κίτσου μου Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 113 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 johnsala an1997 fockos Sosstoss Εριφύλη charmander camil Scandal taketrance iew American Economist Sotiris 12 Searching eupalinaros AggelikiGr Giorgkalo rafaela11 touvlo Jack of Spades Memetchi Monsieur giannhs2001 Kate1914 thenutritionist Μήτσος10 Lathy Kafkinos Gvisbinis Paragontas7000 Varus fourkaki Joji Abiogenesis Ness fmarulezkd Δροσουλίτης synthnightingale marww chester20080 Manuela98 User2350 Εχέμυθη Maraki4you Wonderkid grtt GeorgePap2003 Unboxholics Citylights Sherlockina tslef8 Αντικειμενικός New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ναι πρόκειται για πάρα πολύ καλή και προσεγμενη σειρά. Σενάριο, παραγωγή και σκηνοθεσία (τα ίδια πρόσωπα δηλαδή μιας και μπήκαν οι ίδιες ως παραγωγοί). Την προτείνω σε όλους τους φανς του τρου κράιμ υπάρχει αρκετό ταλεντο! Το αγαπημενο μου επεισόδιο είναι το "Μανία"..εδωσε ρεστα η πρωταγωνίστρια. Click για ανάπτυξη... Α Παναγία μου με την μάνα…. Το τέλος δεν το περίμενα, έμεινα πολύ βάρβαρη σειρά άσε. Τα δείχνει ωμά φουλ
Monsieur Νεοφερμένο μέλος Η Monsieur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2025 στις 19:28 Η Monsieur έγραψε: #113 14-10-25 19:28 Η αγάπη άργησε μια μέρα Το νησί Και καλούτσικη ήταν και Η τελευταία παράσταση και οι Άγριες Μέλισσες giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.195 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 15:14 Ο giannhs2001: #114 16-10-25 15:14 Μία κωμική σειρά της θρυλικής 00s δεκαετίας που δεν συζητιέται τόσο όσο άλλες παρόμοιες όπως το «Σ'αγαπώ, Μ'αγαπάς» είναι το «Υπέροχα Πλάσματα» με Αλικάκη, Κυριακίδη, Δρούκα κλπ. Έχει τρομερό γέλιο και ατακάρες. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 15:29 Η Εριφύλη έγραψε: #115 16-10-25 15:29 Η πρώτη ελληνική σειρά που γίνεται διασκευή στο εξωτερικό Giorgkalo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Giorgkalo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 16:10 Ο Giorgkalo: #116 16-10-25 16:10 Ωραιες σειρες ειναι πολλες αλλα καποιες που αξιζαν και τις ειδα σε συντομο χρονικο διαστημα ειναι: S1nglEs 1 Λογω τιμης Αγρια παιδια Πολυ επιτυχιμενες σειρες που σου αφηνουν πολλα! amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.148 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 16:33 Η amarelia έγραψε: #117 16-10-25 16:33 δεν μπορώ να δω ελληνική σειρά λόγω άθλιας υποκριτικής ικανότητας Φαίνεται ρε παιδί μου πως διαβάζουν σκριπτ, δεν βλέπονται. Η μόνη σειρά που έβλεπα οταν ήμουν μωρό ήταν οι 3 χάριτες American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.020 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 22:46 Ο American Economist: #118 16-10-25 22:46 Το να με λες Μαμά είναι με διαφορά η πιο ωραία σειρά για φέτος, τουλάχιστον μέχρι τώρα. Εξαιρετικές ερμηνείες από όλους τους ηθοποιούς, ενώ δείχνει το πόσο υποφέρουν αρκετά παιδιά τα οποία έτυχε να γεννηθούν σε λάθος οικογένειες. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 22:53 Η camil έγραψε: #119 16-10-25 22:53 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: δεν μπορώ να δω ελληνική σειρά λόγω άθλιας υποκριτικής ικανότητας Φαίνεται ρε παιδί μου πως διαβάζουν σκριπτ, δεν βλέπονται. Η μόνη σειρά που έβλεπα οταν ήμουν μωρό ήταν οι 3 χάριτες Click για ανάπτυξη... Δεν είναι δική μου ιδέα; Είχα δει λίγο από το Μαμά στα κρυφά και ήταν εντελώς έτσι, σα να τα διαβάζανε από μέσα. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 23:50 Η Εριφύλη έγραψε: #120 16-10-25 23:50 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Το να με λες Μαμά είναι με διαφορά η πιο ωραία σειρά για φέτος, τουλάχιστον μέχρι τώρα. Εξαιρετικές ερμηνείες από όλους τους ηθοποιούς, ενώ δείχνει το πόσο υποφέρουν αρκετά παιδιά τα οποία έτυχε να γεννηθούν σε λάθος οικογένειες. Click για ανάπτυξη... Κίτσου μου Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 113 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 johnsala an1997 fockos Sosstoss Εριφύλη charmander camil Scandal taketrance iew American Economist Sotiris 12 Searching eupalinaros AggelikiGr Giorgkalo rafaela11 touvlo Jack of Spades Memetchi Monsieur giannhs2001 Kate1914 thenutritionist Μήτσος10 Lathy Kafkinos Gvisbinis Paragontas7000 Varus fourkaki Joji Abiogenesis Ness fmarulezkd Δροσουλίτης synthnightingale marww chester20080 Manuela98 User2350 Εχέμυθη Maraki4you Wonderkid grtt GeorgePap2003 Unboxholics Citylights Sherlockina tslef8 Αντικειμενικός New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.195 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 15:14 Ο giannhs2001: #114 16-10-25 15:14 Μία κωμική σειρά της θρυλικής 00s δεκαετίας που δεν συζητιέται τόσο όσο άλλες παρόμοιες όπως το «Σ'αγαπώ, Μ'αγαπάς» είναι το «Υπέροχα Πλάσματα» με Αλικάκη, Κυριακίδη, Δρούκα κλπ. Έχει τρομερό γέλιο και ατακάρες. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 15:29 Η Εριφύλη έγραψε: #115 16-10-25 15:29 Η πρώτη ελληνική σειρά που γίνεται διασκευή στο εξωτερικό Giorgkalo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Giorgkalo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 16:10 Ο Giorgkalo: #116 16-10-25 16:10 Ωραιες σειρες ειναι πολλες αλλα καποιες που αξιζαν και τις ειδα σε συντομο χρονικο διαστημα ειναι: S1nglEs 1 Λογω τιμης Αγρια παιδια Πολυ επιτυχιμενες σειρες που σου αφηνουν πολλα! amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.148 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 16:33 Η amarelia έγραψε: #117 16-10-25 16:33 δεν μπορώ να δω ελληνική σειρά λόγω άθλιας υποκριτικής ικανότητας Φαίνεται ρε παιδί μου πως διαβάζουν σκριπτ, δεν βλέπονται. Η μόνη σειρά που έβλεπα οταν ήμουν μωρό ήταν οι 3 χάριτες American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.020 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 22:46 Ο American Economist: #118 16-10-25 22:46 Το να με λες Μαμά είναι με διαφορά η πιο ωραία σειρά για φέτος, τουλάχιστον μέχρι τώρα. Εξαιρετικές ερμηνείες από όλους τους ηθοποιούς, ενώ δείχνει το πόσο υποφέρουν αρκετά παιδιά τα οποία έτυχε να γεννηθούν σε λάθος οικογένειες. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 22:53 Η camil έγραψε: #119 16-10-25 22:53 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: δεν μπορώ να δω ελληνική σειρά λόγω άθλιας υποκριτικής ικανότητας Φαίνεται ρε παιδί μου πως διαβάζουν σκριπτ, δεν βλέπονται. Η μόνη σειρά που έβλεπα οταν ήμουν μωρό ήταν οι 3 χάριτες Click για ανάπτυξη... Δεν είναι δική μου ιδέα; Είχα δει λίγο από το Μαμά στα κρυφά και ήταν εντελώς έτσι, σα να τα διαβάζανε από μέσα. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 23:50 Η Εριφύλη έγραψε: #120 16-10-25 23:50 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Το να με λες Μαμά είναι με διαφορά η πιο ωραία σειρά για φέτος, τουλάχιστον μέχρι τώρα. Εξαιρετικές ερμηνείες από όλους τους ηθοποιούς, ενώ δείχνει το πόσο υποφέρουν αρκετά παιδιά τα οποία έτυχε να γεννηθούν σε λάθος οικογένειες. Click για ανάπτυξη... Κίτσου μου Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 113 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 johnsala an1997 fockos Sosstoss Εριφύλη charmander camil Scandal taketrance iew American Economist Sotiris 12 Searching eupalinaros AggelikiGr Giorgkalo rafaela11 touvlo Jack of Spades Memetchi Monsieur giannhs2001 Kate1914 thenutritionist Μήτσος10 Lathy Kafkinos Gvisbinis Paragontas7000 Varus fourkaki Joji Abiogenesis Ness fmarulezkd Δροσουλίτης synthnightingale marww chester20080 Manuela98 User2350 Εχέμυθη Maraki4you Wonderkid grtt GeorgePap2003 Unboxholics Citylights Sherlockina tslef8 Αντικειμενικός New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μία κωμική σειρά της θρυλικής 00s δεκαετίας που δεν συζητιέται τόσο όσο άλλες παρόμοιες όπως το «Σ'αγαπώ, Μ'αγαπάς» είναι το «Υπέροχα Πλάσματα» με Αλικάκη, Κυριακίδη, Δρούκα κλπ. Έχει τρομερό γέλιο και ατακάρες.
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 15:29 Η Εριφύλη έγραψε: #115 16-10-25 15:29 Η πρώτη ελληνική σειρά που γίνεται διασκευή στο εξωτερικό Giorgkalo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Giorgkalo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 16:10 Ο Giorgkalo: #116 16-10-25 16:10 Ωραιες σειρες ειναι πολλες αλλα καποιες που αξιζαν και τις ειδα σε συντομο χρονικο διαστημα ειναι: S1nglEs 1 Λογω τιμης Αγρια παιδια Πολυ επιτυχιμενες σειρες που σου αφηνουν πολλα! amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.148 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 16:33 Η amarelia έγραψε: #117 16-10-25 16:33 δεν μπορώ να δω ελληνική σειρά λόγω άθλιας υποκριτικής ικανότητας Φαίνεται ρε παιδί μου πως διαβάζουν σκριπτ, δεν βλέπονται. Η μόνη σειρά που έβλεπα οταν ήμουν μωρό ήταν οι 3 χάριτες American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.020 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 22:46 Ο American Economist: #118 16-10-25 22:46 Το να με λες Μαμά είναι με διαφορά η πιο ωραία σειρά για φέτος, τουλάχιστον μέχρι τώρα. Εξαιρετικές ερμηνείες από όλους τους ηθοποιούς, ενώ δείχνει το πόσο υποφέρουν αρκετά παιδιά τα οποία έτυχε να γεννηθούν σε λάθος οικογένειες. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 22:53 Η camil έγραψε: #119 16-10-25 22:53 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: δεν μπορώ να δω ελληνική σειρά λόγω άθλιας υποκριτικής ικανότητας Φαίνεται ρε παιδί μου πως διαβάζουν σκριπτ, δεν βλέπονται. Η μόνη σειρά που έβλεπα οταν ήμουν μωρό ήταν οι 3 χάριτες Click για ανάπτυξη... Δεν είναι δική μου ιδέα; Είχα δει λίγο από το Μαμά στα κρυφά και ήταν εντελώς έτσι, σα να τα διαβάζανε από μέσα. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 23:50 Η Εριφύλη έγραψε: #120 16-10-25 23:50 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Το να με λες Μαμά είναι με διαφορά η πιο ωραία σειρά για φέτος, τουλάχιστον μέχρι τώρα. Εξαιρετικές ερμηνείες από όλους τους ηθοποιούς, ενώ δείχνει το πόσο υποφέρουν αρκετά παιδιά τα οποία έτυχε να γεννηθούν σε λάθος οικογένειες. Click για ανάπτυξη... Κίτσου μου Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 113 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 johnsala an1997 fockos Sosstoss Εριφύλη charmander camil Scandal taketrance iew American Economist Sotiris 12 Searching eupalinaros AggelikiGr Giorgkalo rafaela11 touvlo Jack of Spades Memetchi Monsieur giannhs2001 Kate1914 thenutritionist Μήτσος10 Lathy Kafkinos Gvisbinis Paragontas7000 Varus fourkaki Joji Abiogenesis Ness fmarulezkd Δροσουλίτης synthnightingale marww chester20080 Manuela98 User2350 Εχέμυθη Maraki4you Wonderkid grtt GeorgePap2003 Unboxholics Citylights Sherlockina tslef8 Αντικειμενικός New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Giorgkalo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Giorgkalo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 16:10 Ο Giorgkalo: #116 16-10-25 16:10 Ωραιες σειρες ειναι πολλες αλλα καποιες που αξιζαν και τις ειδα σε συντομο χρονικο διαστημα ειναι: S1nglEs 1 Λογω τιμης Αγρια παιδια Πολυ επιτυχιμενες σειρες που σου αφηνουν πολλα! amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.148 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 16:33 Η amarelia έγραψε: #117 16-10-25 16:33 δεν μπορώ να δω ελληνική σειρά λόγω άθλιας υποκριτικής ικανότητας Φαίνεται ρε παιδί μου πως διαβάζουν σκριπτ, δεν βλέπονται. Η μόνη σειρά που έβλεπα οταν ήμουν μωρό ήταν οι 3 χάριτες American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.020 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 22:46 Ο American Economist: #118 16-10-25 22:46 Το να με λες Μαμά είναι με διαφορά η πιο ωραία σειρά για φέτος, τουλάχιστον μέχρι τώρα. Εξαιρετικές ερμηνείες από όλους τους ηθοποιούς, ενώ δείχνει το πόσο υποφέρουν αρκετά παιδιά τα οποία έτυχε να γεννηθούν σε λάθος οικογένειες. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 22:53 Η camil έγραψε: #119 16-10-25 22:53 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: δεν μπορώ να δω ελληνική σειρά λόγω άθλιας υποκριτικής ικανότητας Φαίνεται ρε παιδί μου πως διαβάζουν σκριπτ, δεν βλέπονται. Η μόνη σειρά που έβλεπα οταν ήμουν μωρό ήταν οι 3 χάριτες Click για ανάπτυξη... Δεν είναι δική μου ιδέα; Είχα δει λίγο από το Μαμά στα κρυφά και ήταν εντελώς έτσι, σα να τα διαβάζανε από μέσα. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 23:50 Η Εριφύλη έγραψε: #120 16-10-25 23:50 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Το να με λες Μαμά είναι με διαφορά η πιο ωραία σειρά για φέτος, τουλάχιστον μέχρι τώρα. Εξαιρετικές ερμηνείες από όλους τους ηθοποιούς, ενώ δείχνει το πόσο υποφέρουν αρκετά παιδιά τα οποία έτυχε να γεννηθούν σε λάθος οικογένειες. Click για ανάπτυξη... Κίτσου μου Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 113 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 johnsala an1997 fockos Sosstoss Εριφύλη charmander camil Scandal taketrance iew American Economist Sotiris 12 Searching eupalinaros AggelikiGr Giorgkalo rafaela11 touvlo Jack of Spades Memetchi Monsieur giannhs2001 Kate1914 thenutritionist Μήτσος10 Lathy Kafkinos Gvisbinis Paragontas7000 Varus fourkaki Joji Abiogenesis Ness fmarulezkd Δροσουλίτης synthnightingale marww chester20080 Manuela98 User2350 Εχέμυθη Maraki4you Wonderkid grtt GeorgePap2003 Unboxholics Citylights Sherlockina tslef8 Αντικειμενικός New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ωραιες σειρες ειναι πολλες αλλα καποιες που αξιζαν και τις ειδα σε συντομο χρονικο διαστημα ειναι: S1nglEs 1 Λογω τιμης Αγρια παιδια Πολυ επιτυχιμενες σειρες που σου αφηνουν πολλα!
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.148 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 16:33 Η amarelia έγραψε: #117 16-10-25 16:33 δεν μπορώ να δω ελληνική σειρά λόγω άθλιας υποκριτικής ικανότητας Φαίνεται ρε παιδί μου πως διαβάζουν σκριπτ, δεν βλέπονται. Η μόνη σειρά που έβλεπα οταν ήμουν μωρό ήταν οι 3 χάριτες American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.020 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 22:46 Ο American Economist: #118 16-10-25 22:46 Το να με λες Μαμά είναι με διαφορά η πιο ωραία σειρά για φέτος, τουλάχιστον μέχρι τώρα. Εξαιρετικές ερμηνείες από όλους τους ηθοποιούς, ενώ δείχνει το πόσο υποφέρουν αρκετά παιδιά τα οποία έτυχε να γεννηθούν σε λάθος οικογένειες. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 22:53 Η camil έγραψε: #119 16-10-25 22:53 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: δεν μπορώ να δω ελληνική σειρά λόγω άθλιας υποκριτικής ικανότητας Φαίνεται ρε παιδί μου πως διαβάζουν σκριπτ, δεν βλέπονται. Η μόνη σειρά που έβλεπα οταν ήμουν μωρό ήταν οι 3 χάριτες Click για ανάπτυξη... Δεν είναι δική μου ιδέα; Είχα δει λίγο από το Μαμά στα κρυφά και ήταν εντελώς έτσι, σα να τα διαβάζανε από μέσα. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 23:50 Η Εριφύλη έγραψε: #120 16-10-25 23:50 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Το να με λες Μαμά είναι με διαφορά η πιο ωραία σειρά για φέτος, τουλάχιστον μέχρι τώρα. Εξαιρετικές ερμηνείες από όλους τους ηθοποιούς, ενώ δείχνει το πόσο υποφέρουν αρκετά παιδιά τα οποία έτυχε να γεννηθούν σε λάθος οικογένειες. Click για ανάπτυξη... Κίτσου μου Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 113 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 johnsala an1997 fockos Sosstoss Εριφύλη charmander camil Scandal taketrance iew American Economist Sotiris 12 Searching eupalinaros AggelikiGr Giorgkalo rafaela11 touvlo Jack of Spades Memetchi Monsieur giannhs2001 Kate1914 thenutritionist Μήτσος10 Lathy Kafkinos Gvisbinis Paragontas7000 Varus fourkaki Joji Abiogenesis Ness fmarulezkd Δροσουλίτης synthnightingale marww chester20080 Manuela98 User2350 Εχέμυθη Maraki4you Wonderkid grtt GeorgePap2003 Unboxholics Citylights Sherlockina tslef8 Αντικειμενικός New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
δεν μπορώ να δω ελληνική σειρά λόγω άθλιας υποκριτικής ικανότητας Φαίνεται ρε παιδί μου πως διαβάζουν σκριπτ, δεν βλέπονται. Η μόνη σειρά που έβλεπα οταν ήμουν μωρό ήταν οι 3 χάριτες
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.020 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 22:46 Ο American Economist: #118 16-10-25 22:46 Το να με λες Μαμά είναι με διαφορά η πιο ωραία σειρά για φέτος, τουλάχιστον μέχρι τώρα. Εξαιρετικές ερμηνείες από όλους τους ηθοποιούς, ενώ δείχνει το πόσο υποφέρουν αρκετά παιδιά τα οποία έτυχε να γεννηθούν σε λάθος οικογένειες. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 22:53 Η camil έγραψε: #119 16-10-25 22:53 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: δεν μπορώ να δω ελληνική σειρά λόγω άθλιας υποκριτικής ικανότητας Φαίνεται ρε παιδί μου πως διαβάζουν σκριπτ, δεν βλέπονται. Η μόνη σειρά που έβλεπα οταν ήμουν μωρό ήταν οι 3 χάριτες Click για ανάπτυξη... Δεν είναι δική μου ιδέα; Είχα δει λίγο από το Μαμά στα κρυφά και ήταν εντελώς έτσι, σα να τα διαβάζανε από μέσα. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 23:50 Η Εριφύλη έγραψε: #120 16-10-25 23:50 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Το να με λες Μαμά είναι με διαφορά η πιο ωραία σειρά για φέτος, τουλάχιστον μέχρι τώρα. Εξαιρετικές ερμηνείες από όλους τους ηθοποιούς, ενώ δείχνει το πόσο υποφέρουν αρκετά παιδιά τα οποία έτυχε να γεννηθούν σε λάθος οικογένειες. Click για ανάπτυξη... Κίτσου μου Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 113 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 johnsala an1997 fockos Sosstoss Εριφύλη charmander camil Scandal taketrance iew American Economist Sotiris 12 Searching eupalinaros AggelikiGr Giorgkalo rafaela11 touvlo Jack of Spades Memetchi Monsieur giannhs2001 Kate1914 thenutritionist Μήτσος10 Lathy Kafkinos Gvisbinis Paragontas7000 Varus fourkaki Joji Abiogenesis Ness fmarulezkd Δροσουλίτης synthnightingale marww chester20080 Manuela98 User2350 Εχέμυθη Maraki4you Wonderkid grtt GeorgePap2003 Unboxholics Citylights Sherlockina tslef8 Αντικειμενικός New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το να με λες Μαμά είναι με διαφορά η πιο ωραία σειρά για φέτος, τουλάχιστον μέχρι τώρα. Εξαιρετικές ερμηνείες από όλους τους ηθοποιούς, ενώ δείχνει το πόσο υποφέρουν αρκετά παιδιά τα οποία έτυχε να γεννηθούν σε λάθος οικογένειες.
camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 22:53 Η camil έγραψε: #119 16-10-25 22:53 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: δεν μπορώ να δω ελληνική σειρά λόγω άθλιας υποκριτικής ικανότητας Φαίνεται ρε παιδί μου πως διαβάζουν σκριπτ, δεν βλέπονται. Η μόνη σειρά που έβλεπα οταν ήμουν μωρό ήταν οι 3 χάριτες Click για ανάπτυξη... Δεν είναι δική μου ιδέα; Είχα δει λίγο από το Μαμά στα κρυφά και ήταν εντελώς έτσι, σα να τα διαβάζανε από μέσα. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 23:50 Η Εριφύλη έγραψε: #120 16-10-25 23:50 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Το να με λες Μαμά είναι με διαφορά η πιο ωραία σειρά για φέτος, τουλάχιστον μέχρι τώρα. Εξαιρετικές ερμηνείες από όλους τους ηθοποιούς, ενώ δείχνει το πόσο υποφέρουν αρκετά παιδιά τα οποία έτυχε να γεννηθούν σε λάθος οικογένειες. Click για ανάπτυξη... Κίτσου μου Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: δεν μπορώ να δω ελληνική σειρά λόγω άθλιας υποκριτικής ικανότητας Φαίνεται ρε παιδί μου πως διαβάζουν σκριπτ, δεν βλέπονται. Η μόνη σειρά που έβλεπα οταν ήμουν μωρό ήταν οι 3 χάριτες Click για ανάπτυξη... Δεν είναι δική μου ιδέα; Είχα δει λίγο από το Μαμά στα κρυφά και ήταν εντελώς έτσι, σα να τα διαβάζανε από μέσα.
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 23:50 Η Εριφύλη έγραψε: #120 16-10-25 23:50 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Το να με λες Μαμά είναι με διαφορά η πιο ωραία σειρά για φέτος, τουλάχιστον μέχρι τώρα. Εξαιρετικές ερμηνείες από όλους τους ηθοποιούς, ενώ δείχνει το πόσο υποφέρουν αρκετά παιδιά τα οποία έτυχε να γεννηθούν σε λάθος οικογένειες. Click για ανάπτυξη... Κίτσου μου
Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Το να με λες Μαμά είναι με διαφορά η πιο ωραία σειρά για φέτος, τουλάχιστον μέχρι τώρα. Εξαιρετικές ερμηνείες από όλους τους ηθοποιούς, ενώ δείχνει το πόσο υποφέρουν αρκετά παιδιά τα οποία έτυχε να γεννηθούν σε λάθος οικογένειες. Click για ανάπτυξη... Κίτσου μου